ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ... ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!



Τα γεγονότα με το ξέσπασμα του Μαρινάκη στους παίχτες του Ολυμπιακού, στο Ρέντη και με το που γύρισε στην Ελλάδα, είναι γνωστά σε όλους. Μεταφέρω τα κυριότερα απ΄όσα είπε κατσαδιάζοντάς τους και τα σχολιάζω.

http://www.a-sports.gr/articles-181414/prostimo-400-000-eurw-apo-marinak...

1.  ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΤΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Η επαγγελματική του καταξίωση, το συνεχές άπλωμα των δραστηριοτήτων του, το ισχυρό όνομα των επιχειρήσεών του διεθνώς και σε σχέση με το ποδόσφαιρο, για να΄ρθουμε στα δικά μας, τα 7 πρωταθλήματα σε 7 χρόνια, τα 3 Κύπελλα και αντίστοιχα νταμπλ, οι μεγάλες νίκες της ομάδας απέναντι σε παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς γίγαντες και η σταθερή παρουσία της με βάση τη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ στους 30 πρώτους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της ηπείρου μας, μιλάνε από μόνα τους. Σφάλματα έκανε. Το παραδέχθηκε κι΄ο ίδιος. Κι΄έχει όντως σημαντική ευθύνη για όσα βλέπουμε, φέτος ειδικά, απ΄την ομάδα. Απ΄την άλλη, στον ΚΑΤΑΒΡΟΜΙΚΟ πόλεμο των πολυποίκιλων αντιπάλων του, τραυματίστηκε, μα βγήκε νικητής. Εξακολουθεί πάντως και θα εξακολουθεί για πολύ να μάχεται. Είναι λερναία ύδρα ο εχθρός. Όχι ο αντίπαλος, πιά. Ο εχθρός. Δυστυχώς. ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ. Αναμφίβολα επομένως, κουμαντάρησε κι΄εξακολουθεί να κουμαντάρει το καράβι σε πολύ ανάποδους, ανηλεείς, πολύτροπους και λυσσασμένους καιρούς. Ε, κι΄έφτασε στο αμήν! Ξεσπώντας - επί τέλους - πάνω στους καλο(κακο)μαθημένους, καλοζωϊσμένους αλλά πάνω απ΄όλα ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παίχτες της ομάδας, που΄χαν την ΤΙΜΗ να φοράνε την ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος. Άϊ σιχτίρ πια!

2.  Μ΄ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ. ΦΑΓΑΤΕ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΚΙ΄ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ...

Αγανάκτηση. Αυτό είναι με μια λέξη το κυρίαρχο συναίσθημα των απανταχού γαύρων. ΚΑΙ απέναντι σε πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ΚΑΙ απέναντι στους ορκισμένους εχθρούς του Θρύλου. Βράζουμε, από καιρό... Τα΄χουμε πει, τα΄χουμε αναλύσει από΄δω επανειλημμένα. Λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε στις διαπιστώσεις, έστω κι΄αν δεν ομοφωνούμε, ποσοστιαία, στα αίτια. Το δεύτερο γκολ απ΄την ικτερικιά... Τί στιγμή κι΄εκείνη... Τί μαχαιριά... Η δεύτερη μέσα σ΄ένα δεκάλεπτο και τελειωτική. Γιατί τα ερυθρόλευκα, τα φοράγανε κάτι ΧΕΣΤΕΣ! Θυμάμαι εκείνη τη στιγμή, αστραπιαία, τον μεγάλο μου γιο όρθιο να μου λέει κοφτά, σαν διαταγή χωρίς να σηκώνει ίχνος αντίρρησης και με μια απότομη χειρονομία, "Πάμεεε, πάμεεε...". Και ν΄ανεβαίνει τα σκαλιά στις κερκίδες γρήγορα, να εξαφανίζεται με τις κανάρες του ( είναι και γυμναστής ) στο δευτερόλεπτο απο κοντά μου τρέχοντας κυριολεκτικά προς την έξοδο, κι΄εγώ από πίσω του λαχανιασμένος να προσπαθώ να τον ακολουθήσω... Ο πατέρας τον γιο... Προς τ΄αυτοκίνητο. Παρκαρισμένο στου διαόλου τη μάνα, για τον αμίλητο γυρισμό... ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ, ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΦΕΤΟΣ!

3.  ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ. ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ! ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ Τ΄ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ, ΟΧΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ! ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΙ΄ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΘΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ20 ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΠΟΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΙ΄ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ΄Ο,ΤΙ ΕΣΕΙΣ.

Πες τα χρυσόστομε! Και άργησες... Κι΄επιεικής ήσουνα στο πρόστιμο. Παραπάνω τους άξιζε! Να τους ζεματίσει, όχι απλώς να τους τσούξει... Άριστα πάνε στον ερασιτέχνη τα λεφτά και στηρίζω τις σκέψεις σου για την γρήγορη προώθηση των παιδιών της Ακαδημίας, ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΙΑ, και το άμεσο χτίσιμο απ΄την αρχή της ομάδας μετά απ΄το ΕΥΡΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ που αναμένω να προηγηθεί. Ο Οφόε κι΄ο Σεμπά, πήραν ήδη την άγουσα. Αλήθεια, νομίζω πώς έχουμε πέσει σε περίπτωση από πέρσι κι΄ίσως και πιο μπροστά. Πολλοί με ΠΟΛΥ ιδιότροπο χαρακτήρα... Τί να πρωτοθυμηθώ; Μάριν; Φορτούνης; Σεμπά; Οφόε; Εμενίκε; Καπίνο; Τζούρτζεβιτς; Ο χαζοχαρούμενος Πάρντο; Ελληνικός κορμός λοιπόν μετά από προσεκτική αξιολόγηση δανεικών και νεο-αποκτώμενων και προσθήκη 3- 4 ξένων που να δίνουν λύσεις κι΄όχι να μας φορτώνουν προβλήματα. Θα΄ρθω και στο θέμα του προπονητή. Τώρα πλέον αφήνω κατά μέρος την όποια γλώσσα της διπλωματίας χρησιμοποιούσα Σ΄ΑΥΤΟ το θέμα και ανοίγω τα χαρτιά μου. Πάμε μονάχα σε όσα κατέληξε...

4.  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΡΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΠΕΣΕ Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ. ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ "ΦΑΓΑΤΕ" ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΚΙ΄ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΠΟΥ΄ΧΕΙ ΤΟ 1/5 ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ. ΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ, ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΙ΄ΟΣΟ ΔΥΟ, ΟΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Τί να πει κανείς στα παραπάνω; Θέμα προπονητή. Ο ίδιος ο πρόεδρος το βάζει. Κι΄όποιος με διαβάζει από καιρό, καταλαβαίνει τί εννοώ συχνά με τα...συμφραζόμενα μιας θέσης μου. Μιλάω για τον Γκαρθία. Και μην μ΄αρχίσετε τώρα, αν έρθει όπως φημολογείται έντονα, ΑΝ ΕΡΘΕΙ, ο Πέδρο Μαρτίνς, εκείνα τα προκαταβολικά "δε θέλω Πορτογάλο, όχι γαμώτο, ξου ξου και τα ρέστα...". Ακόμα δεν τον πήραμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Έχω βαρεθεί να διαβάζω τέτοια. Από κάτι αμετροεπείς "ειδικούς" του διαδικτυακού σαλονιού... Κι΄ο Μουρίνιο Πορτογάλος είναι, κι΄ο Ζαρντίμ, κι΄ο Σίλβα, και η Σπόρτινγκ μας γελοιοποίησε και μας έκανε ό,τι γουστάριζε, και το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο απ΄τη δική μας μαλακία κι΄η πορτογαλική σχολή προπονητών απ΄τις καλύτερες του κόσμου και εν πάση περιπτώσει παρατήστε με μ΄εκείνα τα "ναιαιαι...αλλά παίξαμε επιθετικά εδώ και...αμυντικά εκεί...". Φτάνει πια. Ήταν ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ απ΄τη δικιά μας και λογικότατα και δικαιότατα προκρίθηκε αυτή αντί για΄μας. Ρίχτε τα τώρα εκεί που ξέρετε, ΟΛΑ... Α! Και μια που το θυμήθηκα. Όποιος διαφωνεί μαζί μου, θέλω να μου το λέει στα ίσα αλλά ευπρεπώς. Όπως του λόγου μου απευθύνομαι στους άλλους. Γιατί κάποιος στο φουμπού, επειδή είπα ότι δεν θέλω τον Μποτία στον Ολυμπιακό, μου απάντησε λέγοντας πως "όποιος θεωρεί τον Μποτία άσχετο ( Σ.Σ. πρώτα πρώτα εγώ δεν είχα γράψει στο άρθρο μου εδώ κάτι τέτοιο...) είναι εντελώς άμπαλος και κανονικά το RATM δεν θα πρέπει να του δίνει βήμα για να γράφει...". Του απάντησα χιουμοριστικά, έτυχε να το δω γιατί εγώ δεν πολυβλέπω το φουμπού μας, ότι θα υποβάλω πάραυτα την...παραίτησή μου από το σάϊτ στους υπεύθυνους γιαυτό, αλλά απάντηση...δεν πήρα. Τον έχω δει πάντως κάπου χωμένο, τελευταία. Κι΄επειδή ΔΕΝ με ξέρει, καλά θα κάνει να με μάθει. ΑΥΤΑ.

Συνεχίζω με τα προπονητικά, για τα οποία με είχε ρωτήσει κάποιος συρρατμίτης μου εδώ προ ημερών. Ναι, τον Μιλόγεβιτς θα τον ήθελα. Το ίδιο και τον Μίτσελ. Γνώμη μου κι΄όποιος διαφωνεί, με γεια του με χαρά του. Εμένα να μην μ΄ενοχλεί. Όσο για τον Γκαλτιέ, δεν έχω άποψη. Όποιος και να΄ρθει όμως ( ο Μαρινάκης θα πει το τελικό Ο.Κ. και θα τον πληρώσει εξάλλου ), ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΤΟ΄ΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Τα υπόλοιπα που είπε πιο πάνω για τα μπάτζετ και τα κόστη και τα τοιαύτα, αφήστε τα... Τάχουμε πει, την υπεραδρεναλιναιμία δεν την γουστάρω γιατί προκαλεί πρόωρη γήρανση και του λόγου μου αισθάνομαι - ακόμα - ΝΕΟΣ.

Τα καινούρια δικαστικά, τέλος, γιατί έχουμε ΚΑΙ ΔΑΥΤΑ, άλλη φορά. Και υπάρχουν σαφώς ειδικότεροι από μένα επί του θέματος σε τούτο το σάϊτ. Καταλήγω:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΓΑΥΡΩΝ, ΝΟΜΙΖΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΓΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΩ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΑΠΑΝΤΩ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ΄ΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ, ΞΑΝΑΛΕΩ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ, ΤΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΟΠΑΔΙΚΟ "ΑΙΜΑ", ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΝΩΜΙΕΣ ΜΑΣ...

Σχόλια

Εικόνα John Zolo

Ειθε οπως ανευρωμεν την προς το Φως πολυπαθον Ατραπον !

Καλη Διαβαση σε ολους...

Υ.Γ. Ας τον βοηθησει να απαλλαγει απο τους εχθρους του και ας τον φωτισει ωστε να βαλει τις σωστες βασεις για ενα νεο ξεκινημα. Ολοι ευχομεθα γι'αυτο.

Εικόνα apostolos gaganis

KOINH ευχή όλων μας.

Εικόνα ThomasK

Ο Μαρινάκης ξέσπασε πρώτα και κύρια ως γνήσιος γαύρος,
βουλώνοντας και στόματα περί αδιαφορίας του για το παρόν
και το μέλλον της ομάδας. Και είναι αυτός που θα επωμιστεί
το κόστος για μια νέα εποχή, συνεχίζοντας ταυτόχρονα να
παλεύει με τους λυσσασμένους εχθρούς του που βάλθηκαν
να τον εξοντώσουν και επιχειρηματικά/οικονομικά.

Σεβασμός, λοιπόν, στο πρόσωπό του, στήριξή μας και
συσπείρωσή μας! Στον μέγιστο βαθμό, ει δυνατόν.

Το να θίξω το ζήτημα της συμπεριφοράς παιχτών, την ευθύνη
και του διευθυντήυπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος
(Κ.Δ.), δεν έχει πια νόημα. Ευελπιστώ οτι και τα διοικητικά
ζητήματα θα διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Πρόεδρος θ’ αποφασίσει και για τον προπονητή και θα
στηρίξω την επιλογή του. Προσωπικά δεν λέω όχι και στον
Ουζουνίδη.

Για το ποιοι θα φύγουν παραπέμπω σε χθεσινό δημοσίευμα του
Μαν. Γαβαθιώτη, με το οποίο συμφωνεί η πλειονότητα των
γαύρων, έχοντας ήδη εκδηλωθεί σχετικά ποικιλοτρόπως με
ελάχιστες διαφοροποιήσεις:
https://www.gavros.gr/blog/arthrografia/i-foni-toy-igeti-opadoy

Μανώλαρε, θα εκτεθώ και εγώ ως προπονητής του καναπέ :) :
Ο ‘Ενχελς μάλλον χωράει στο νέο ρόστερ*, εάν δεν προέκυψε
ζήτημα πειθαρχίας του κι εφόσον δεν προκύψει πρόταση. Και
ο Φορτούνης να παραμείνει, εφόσον υπάρξει θέση αριθμητικά,
δεν μετεγγραφεί και θέλει να παραμείνει. Ας προπονείται, ας
βλέπει και πού ξέρεις;
----------------

Αυτονόητο οτι παιχνίδια μάναντζερς, νέα παλτά, νέοι τουρίστες
και νέοι ψυχάκηδες ή βλάκες δεν έχουν θέση στον Ολυμπιακό.
ΑΕΚ, ΠΑΟ κ.ά. ομάδες βρίσκουν καλούς και παθιασμένους
ξένους με ελάχιστα ή και στο τσάμπα (δανεικούς ή απλήρωτους),
ενώ εμείς…κατορθώνουμε να ακριβοπληρώνουμε τουρίστες κ.λπ.
Καιρός να μπει τέλος και σ’ αυτό. Τσακάλια για την ανίχνευση/
επόπτευση παιχτών και για τα πάρε δώσε με τους ατζέντηδες.

Δεν ανησυχώ από τις ριζικές αλλαγές. Η όποια σαπίλα έπρεπε
και πρέπει να πεταχτεί για να μη σαπίσουν τα πάντα.

* Το ρόστερ της ομάδας (πριν την αποπομπή
Οφόε και Σεμπά):

7 Κώστας Φορτούνης
(ΜΕΣΟΣ)
1 Λευτέρης Χουτεσιώτης
(ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
92 Σεμπά
(ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
10 Μάρκο Μάριν
(ΜΕΣΟΣ)
8 Βάντις Οτζίτζα Οφόε
(ΜΕΣΟΣ)
6 Παναγιώτης Ταχτσίδης
(ΜΕΣΟΣ)
24 Σίλβιο Προτό
(ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
9 Ούρος Τζούρτζεβιτς
(ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
4 Αλεξί Ρομαό
(ΜΕΣΟΣ)
66 Παπ Αμπού Σισέ
(ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
11 Κέβιν Μιραλάς
(ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
2 Ιγκόρ Σίλβα
(ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
40 Μπιόρν Ένγκελς
(ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
13 Γκιγιόμ Ζιλέ
(ΜΕΣΟΣ)
12 Ίβιτσα Ίβουσιτς
(ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
20 Εσάν Χατζισαφί
(ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
17 Καρίμ Ανσαριφάρντ
(ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
23 Λεονάρντο Κούτρης
(ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
99 Δημήτρης Σκαφίδας
(ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
14 Ομάρ Ελαμπντελαουί
(ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
90 Φελίπε Πάρντο
(ΜΕΣΟΣ)
3 Αλμπέρτο Μποτία
(ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
43 Δημήτρης Νικολάου
(ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
28 Aντρέ Μάρτινς
(ΜΕΣΟΣ)
25 Νίκος Βέργος
(ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
32 Θανάσης Ανδρούτσος
(ΜΕΣΟΣ)

Απόστολε,
έβαλες κι εσύ το χέρι σου γι' αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις :)
Να 'σαι πάντα καλά
και Καλό Πάσχα!

Τις ευχές μου σε όλους τους σύγγαυρους!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλο Πάσχαααα...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Λίγο άσχετο, σύγγαυροι, αλλά έχω μια απορία. Γιατί πάμε να σώσουμε τον βάζελο από τον υποβιβασμό; Ποιό επεισόδιο έχασα;

Εικόνα takis xwsiar

Αδιανοητο,ελα ντε! Ο Συριζα δεν θελει να σκασει στα χερια του ,ο υποβιβασμος του βαζελου.Εμεις γιατι να "παμε μαζι τους"? Περα από τη σιχαμαρα μας για τον εξω από δω.Στο κατω κατω ο νομος το λεει.Να παει στα τσακιδια,μαζι με τον σαγονια και τους τσατσους τους!!!!!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

όλη η βρώμα ξεκίνησε από τον βάζελο και τα σιχαμερά φερέφωνά του...
από μόνες τους οι δικέφαλες κότες δεν είχαν τη δυνατότητα να στήσουν τέτοιο μπάχαλο
απορώ πραγματικά...
εγώ θα περίμενα να πέφτουν σύννεφο οι αγωγές σε σαγώνια και όλα τα γλοιώδη υποκείμενα
εκτός αν κάτι δεν ξέρουμε... το οποίο ελπίζω να έχει να κάνει με ΟΦΕΛΟΣ για τον ολυμπιακό

Εικόνα ThomasK

'Αντε ντε;
Για να 'ναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, πήρε το μάτι
μου σε μια σχετική δημοσιογραφική αναφορά. Και κάπου
αλλού οτι ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετάσχει στη 2η-έκτακτη
(βλ. μεθοδευμένη) συνεδρίαση της λίγκας (11/4).

Εκεί στη Β' κι ακόμα πιο κάτω, ο λιγδιάρης βάζελος. Ξεχνάμε
(και) ποιος ξεκίνησε τον τόσο βρόμικο και λυσσαλέο πόλεμο
εναντίον του Μαρινάκη/Ολυμπιακού; Και συρόμαστε πίσω από
την κουτοπονηριά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και Μελισσανίδη; Μέχρι και ο
ΠΑΟΚ είπε όχι στην 1η συνεδρίαση.

Εικόνα apostolos gaganis

Γιατί δεν ψηψίζουμε εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ για λογαριασμό του Ολυμπιακού. ΓΙΑΥΤΟ.

Εικόνα John Zolo

Πολυ σωστα...δεν ψηφιζουμε εμεις οι Γαυροι στην Δ.Σ. της Λιγκας...διοτι αν ψηφιζαμε ΕΜΕΙΣ οι βαζελες θα πηγαιναν στην Β', στην Γ' ή στον διαολο...

Στο Δ.Σ. της Λιγκας ψηφιζει ο εκπροσωπος της Διοικησης της ΠΑΕ...αρα ποιος φταιει, Αποστολη μου ; Το ψαρι ή το κεφαλι του ;

Αυτο ηθελα να πω οταν εγραφα πιο κατω οτι εσπασαν τους καθρεφτες στην ΠΑΕ και δεν βλεπουν ποιος φταιει...

Σε καθε περιπτωση ξεκιναμε εκ του μηδενος, ελπιζοντας ο μεγαλομετοχος να μη ξανακανει τα ιδια λαθη...

Εικόνα apostolos gaganis

OΛΟ το ψάρι φταίει. Όλο. ΚΑΙ το "ιχθυοπωλείο" βεβαίως. Έχει δώσει και δίνει λεφτά απ΄την τσέπη του πολλά για την ομάδα. Την αγαπάει. Αναμφισβήτητα. Προσπαθεί. Μας έδωσε συνεχή πρωταθλήματα, κύπελλα, νταμπλ, νίκες αξέχαστες. Και τί εισπράττει στο τέλος τέλος; Από όλους τους αντιπάλους και ευμεγέθη μερίδα δικών μας; Αδιάκοπα. Με μια λύσσα. Μια εμμονή παθολογική: Απαξίωση, αρνητισμό, απίστευτες ύβρεις, ειρωνίες, σαρκασμούς, αναθέματα, ασταμάτητες μεμψιμοιρίες, μια ανηδονία άλλο πράμα, και προ πάντων αυτό το άγριο, εντελώς άδικο, επανειλημμένο και χαλκευμένο του κερατά κυνηγητό απ΄την κυβέρνηση, τα ποδοσφαιρικά της πλοκάμια και ΚΥΡΙΩΣ τη δικαστική εξουσία. Μόλις χτες ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ έθαψε αριστικά και αμετάκλητα συτή την πούστικια ιστορία της ¨εγκληματικής" κι΄αμέσως ξεφύτρωσε το απαίσιο κεφάλι της πρέζας. Για να σέρνεται έτσι για χρόνια υπόδικος και στιγματισμένος - κι΄αυτός και έμμεσα ο ΘΡΥΛΟΣ - απ΄τους κωλοεχθρούς μας... ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; Ε, ας συγκρατηθούμε λιγάκι τώρα που υποσχέθηκε, σε παγκόσμια πια θέαση, άμεσο γκρέμισμα του χθες και ένα νέο ξεκίνημα απ΄την αρχή, εντελώς διαφορετικό από πριν. Ας τον περιβάλουμε λίγο με την υπομονή και τη στήριξή μας. Δεν μπορούμε πια να κάνουμε, τί θες;, αυτή τη ...θυσία; Ας την πω έτσι... Για την ομάδα ΜΑΣ; Κι΄εγώ του έχω ασκήσει κριτική και έντονη όταν χρειάστηκε, ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΟΥΡΑ! ΦΤΑΝΕΙ. Η ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. Και οι σπασμένοι καθρέφτες φέρνουν γροσουζιά...

Άντε, καλή Ανάσταση!

Εικόνα Harry red logic

Λογικό ,λεβέντικο, γνήσιο γαβρικο σχόλιο.
Συμφωνώ απολύτως, δεν θα πέσουμε στην παγίδα του νιαούρη, του Ρώσου και βεβαίως του χαμαιλέοντα Αρχιψεύτη με τα εξαπτέρυγα του που πολεμάνε λυσσαλέα τον Θρύλο..
Στηρίζουμε τον Βαγγέλη διότι παρα τα λάθη του ,κυρίως στην επιλογή των συμβούλων του, προσέφερε προσφέρει και θα προσφέρει αποδεδειγμένα πολύτιμες υπηρεσίες στον Θρύλο.
Ο Βαγγέλης είναι η εγγύηση για την ανασυγκρότηση και την επαναφορά στον θρόνο του !
Όχι στην εσωστρέφεια στην γκρίνια στον αρνητισμό, δεν επιτρέπουμε στους εχθρούς μας να σπέρνουν ζιζάνια διχόνοιας ανάμεσα μας ,δεν χαρίζουμε τίποτα στους εχθρούς μας!
Ναι στην εποικοδομητική κριτική, στην συσπείρωση στον αγώνα για το μεγαλείο του Θρύλου μας!
Υ.Γ. Βαγγέλη εξαφάνισε τους κλικαδόρους και τις κλίκες από τον Θρύλο.Ξεκίνησε την αναγέννηση από την κάθαρση στον διοικητικό ιστό!

Εικόνα LaM

καλημέρα σε όλους.
Εγω είμαι πολύ αισιόδοξος. Θυμηθείτε το. Αυτή η απωλεια του τιτλου θα μας κανει παρα πολύ καλό. Όπως το κλάδεμα στο δέντρο, έτσι και αυτή η απωλεια, και με τον τρόπο που έγινε θα απομακρυνει της κάθε μορφής ζιζάνια από την ομαδα μας. Θα φυγουν πρωτα απ' όλα οι πανηγυρτζήδες βαζελογαβροι με τις σελφι μονο στις φιέστες, και οι "ντρεπομαι που είμαι Ολυμπιακος". Δευτερο, θα φυγουν οι μισθοφόροι -παιχτες, παραγοντες και μανατζαραιοι- που ηθελαν τον Ολυμπιακο απλα για να γραψουν ένα πρωτάθλημα και δυο τρεις παρουσίες στο CL και να μοσχοπουληθουν μετα.
Ένα πρεπει να είναι το ΠΡΩΤΟ ερωτημα σε οποιον θελει να περάσει την πορτα του Ρέντη & καραισκάκη: "Φιλε (προπονητή ή παιχτη), μπορεις να δεις τον εαυτό σου να μενει και να δενεται με αυτή την ομαδα για 10 χρονια; Ψηνεσαι να γινεις ο νέος Τζόλε ή έστω Φουστερ;;". Οποιος πει ναι, περνάει στην επομενη φάση. Οποιος πει όχι, στο καλό.
Φανηκε φέτος. Χασαμε το πρβωταθλημα και την ψυχική μας ηρεμία, γιατι δεν μασουσε σιδερα κανεις από αυτους....

Καλημέρα και παλι, και καλη Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεια στις Οικογένειές σας.

Εικόνα apostolos gaganis

"Δεν μασούσε σίδερα"... Πρέπει μάλλον να πάμε πολύ πίσω για κάτι τέτοιο. Εγώ ήμουνα τυχερός. Έτυχε. Και το είδα, το έζησα, σε ΟΜΑΔΑ αυτό. Όχι σε μεμονωμένους παίχτες. Σε ΟΜΑΔΑ, το ξαναγράφω. Την θρυλική ομάδα της δεκαετίας του΄50. Τότε που γεννήθηκε η ονομασία ΘΡΥΛΟΣ. Άλλοι καιροί βέβαια. Κι΄όχι μόνο στην μπάλα...

Εικόνα LaM

Ετσι είναι κ Αποστολε...
Ενταξει, εγω δεν είμαι τοσο παλιος και τυχερος να εχω δει την ομαδα τοτε, αλλα ρε γαμωτο, δεν είναι δυνατόν να εχουμε ξεχασει το τρελαμμενο βλεμμα του Αμανατιδαρου να μπαινει στο ΟΑΚΑ από την φυσσουνα και να τρεχει σπριντ στην άλλη ακρη να χαιρετισει τον κοσμο... Δεν είναι δυνατόν ολόκληρος ΤΖΙΟΒΑΝΝΙ να ΚΛΑΙΕΙ που εφυγε από την ομαδα και να μας κανει τον βαρυμαγκα καποιος Μαζουακου και καποιος Οφόε!!!
Δεν είναι δυνατον να εχουμε ξεχασει τοσες εκατοντάδες φορες στο παρελθόν που όταν πηγαινε να μανουριάσει καποιος με παιχτη μας και να ΟΡΜΑΕΙ ολη η ΟΜΑΔΑ να πιασει τον αντιπαλο που εκανε την μαγκια από τον γιακα. (για να είμαι δικαιος το ειδα αυτό φέτος μια φορα από τον Ταχτσιδη).

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Στο ΡΕΣΤΑΡΤ που κάνει ο πρόεδρος πρέπει να συμμετέχει και ο κόσμος.
Είναι η στιγμή που αποφασίζει ο καθένας για τη στάση του. Αλλά πλέον δεν υπάρχει το 'ολίγη από ολυμπιακός και ολίγη από αντιπροεδρικός'. Πλέον ΟΛΑ είναι ή άσπρο ή μαύρο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

ΓΑΥΡΟΣ σημαίνει βάζω τα στήθια μου για την ομάδα και την στηρίζω με όλη μου την ψυχή, ειδικά στα κρίσιμα, κριτικάροντας την πάντα καλόπιστα και αντικειμενικά. Χωρίς μεμψιμοιρίες, γκρίνιες, αρνητική διάθεση, χωρίς να το παίζω ούτε "Ολυμπιακάρας" ούτε ξερόλας, χωρίς να βάζω μπροστά το υπερτροφικό "εγώ" ή τα κόμπλεξ μου και με την ενεργό παρουσία μου, εφ΄όσο μπορώ, στην κερκίδα. Γιαυτό δεν είναι εύκολο πράμα να΄σαι ΓΑΥΡΟΣ. Πρέπει να "το΄χεις". Πήξαμε από...γαυροειδείς, ιδίως στα σόσιαλ μίντια, αλλά βλέπω μπόλικους και στις κερκίδες... ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, φίλε.

Εικόνα elias

Για να γίνει το restart χρειαζόμαστε έναν πολυ καλο ξένο προπονητή και κάποιους πολυ καλούς ξένους παίχτες.και ερωτώ .θα δεχτούν να έρθουν στην ελλαδα με το τοσο αρρωστημένο περιβάλλον ,με τα όσα βλέπουν και ακούνε και για τον μαρινακη προσωπικά και γενικότερα;γιατι παίχτες με φιλοδοξίες και ικανότητες να πανε σε ελληνική ομαδα;εσεις στη θέση τους θα ερχόσασταν;αυτο ειναι που με κάνει απαισιόδοξο.το καθεςτως της γενικευμένης ανωμαλίας που ειχα προ ημερών αναφέρει.οι ξένοι παίχτες που θα ψάξουμε πρεπει οπωσδηποτε να κάνουν εμφανεστατα τη διαφορα.θα έρθουν άραγε;

Εικόνα apostolos gaganis

Τί θέλουμε Ηλία; Ποιό είναι το λογικό που ζητάμε; Μια ομάδα για να ξαναπάρουμε εδώ το πρωτάθλημα του χρόνου, μετά από 7 συνεχείς κατακτήσεις, το Κύπελλο, και να σταθούμε αξιοπρεπώς στην Ευρώπη. Έτσι; Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και απαντώ με σιγουριά: ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Παρά την κόντρα απ΄τους άλλους. Περαστικοί είναι δαύτοι. Με τις σωστές επιλογές ξένων παιχτών, δεν χρειάζεται να΄ναι πολλές και υπερβολικά δαπανηρές, την προσεκτική αξιολόγηση του ελληνικού υλικού που έχουμε και θ΄αποκτήσουμε και βέβαια τον σωστό προπονητή ( θα βγει, πού θα πάει; ) και συνοδό τιμ. Εμπιστεύομαι τον Μαρινάκη. ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Να προσέξει πολύ, και θα το κάνει, εκείνους με τους οποίους θα συνεργαστεί. Σε ΟΛΑ τα επίπεδα.

ΥΓ. Και φέτος θα μπορούσαμε να το πάρουμε. Δεν έγινε, και ξέρουμε όλοι ΓΙΑΤΙ. No mistakes λοιπόν. Τα΄παμε αυτά...

Εικόνα gavrina

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κύριε Απόστολε και συγγαυροι νομίζω αυτός είναι ο Μαρινακης που όλοι θέλουμε. Επιτέλους εξερράγη και πήρε η μπάλα όλους τους ανιωθους και κακομαθημενους παίχτες. Αυτή η ομιλία νομίζω είναι η αρχή για την νέα αυτοκρατορία (όχι ότι η παλιά έπεσε ουσιαστικά ποτέ) και πόνεσε πολύ όλους τους βαζελογαυρους. Από πέρυσι περίμενα να βγει και να τους διαολοστειλει μήπως και καταλάβουν που ακριβώς βρίσκονται. Είπε τα λόγια τα οποία θα ήθελα να πω. Πάμε ρε Θρύλε!

Εικόνα apostolos gaganis

"Είπε τα λόγια που θα ήθελα να πω".

ΕΤΣΙ. ΑΥΤΟ είναι το νόημα του άρθρου.

Εικόνα George_Str

ΚΑΗΚΕ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ,ΕΦΥΓΕ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΒΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ -ΟΜΑΔΑ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΙΤΛΩΝ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΩΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ .Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΔΙΩΞΑΤΕ ΕΦΕΤΟΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..... ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ...

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ είμαι αισιόδοξος, Γιώργη.

Εικόνα SpyroRev

Σωστη κίνηση από τον πρόεδρο. Κ πολυ καλα έκανε που ξεκίνησε τις εκκαθαρίσεις απο ανευρους τυχάρπαστους γυρολόγους που έχουμε μπολικους απο δαυτους. Κ ελπίζω να χει κ συνέχεια αυτο... (Δεν λεω ονοματα, ολοι ξέρουμε πάνω κάτω ποιοι το έχουν παραχ@σει φέτος). Το επόμενο που περιμένω είναι να ακούσει λιγότερο τους μανατζαρέουυς που πασάρουν φυκια για μεταξωτές κορδέλες , κ να λαμβάνονται υποψιν εισηγήσεις αυτών που θα αποφασίσει οτι θα στελεχώνουν το όποιo τμήμα scouting και την ομάδα γενικότερα, οι οποίοι κατ εμε πρέπει να ναι άνθρωποι του ποδοσφάιρου κ όχι χαρτογιακάδες μανατζεροειδεις γιάπηδες. Γιατί όντως εχουν γίνει πολλα λαθη τα τελυταια χρονια. Για μενα πάντως, βλέπω αυτες τις τελευταίες κινήσεις ως ενδεικτικές καλών προθέσεων για τη συνέχεια. Ως προς τον προπονητή, είμαι της άποψης ότι κάποιος σαν το Μιλογεβιτς, που ξέρεις τις συνθήκες της Ελλαδας κ εχει δειξει έργο στα μέρη μας, ειναι ΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ καταλληλότερος για το παγκο. Αλλα όπως είπα είναι προσωπική άποψη, και ότι κ αν γίνει θα στηριχθει κ ετσι νομιζω πρέπει να γίνει απο 'όλους μας. Κι αυτο κυρίως γιατι βαλλόμαστε από παντου κ χρειάζεται συσπέιρωση συγγαυροι. Τωρα, ολοι μαζι στο βολει κ στο μπασκετ για να σηκώσουμε τις κούπες που αξίζουν στον τεράστιο σύλλογο τον οποίο έχουμε την τύχη την περηφάνια κ την υποχρέωση να υποστηριζουμε!! Ζητω ο Ολυμπιακός μας!

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρέσει το σχόλιό σου, φίλε. Λες σωστά πράγματα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Πριν το 2010 λίγοι γάβροι σε ήξεραν,μετά υποσχέθηκες 10 συνεχόμενα και άρχισαν να ενφανίζονται διώξεις κοριοπολις για τις οποίες απαλλάχθηκες.Μετά εμφανίζονται οι εγκληματικές οργανώσεις για τις οποίες επίσης οι διώξεις καταρρέουν και ώ του θαύματος να μια δίωξη για ναρκωτικά ,να το ταμπελάκι του πρεζέμπορα να σε κατατρέχει παρά την βέβαιη δικαίωση σου για καμιά πενταετία,να και μια κακογαμημένη να ζητά να σου απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα ενώ ήδη πρέπει να παρουσιάζεσαι 1 φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα για την περιλάλητη εγκληματική.Κοντά σε αυτά έχεις κάνει λάθη στην αγαπημένη σου ομάδα, έχεις εμάς τους αχάριστους να σου λέμε ότι μας διοικείς σαν καφενείο,άλλους να λένε ότι παντελονιάζεις κλπ. και έχεις και κάτι μαλακισμένα να πληρώνονται με εκατομύρια και άλλος να ξυνίζει για τα χνώτα του Τάκη άλλος να φοβάται άλλος να έχει διάφορα ψυχολογικά και από μπάλα τίποτα.Ε τι θα γίνει ρε παιδιά άνθρωπος είναι θα σκάσει ,και από το να πάθει κανένα εγκεφαλικό είπε να πει αυτά που είπε.Όσοι δυσανασχετείτε με τη συμπεριφορά ή είστε επιφυλακτικοί μπείτε λίγο στη θέση του...

Εικόνα apostolos gaganis

Πήρε φόρα. Η δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο, θεωρώ ότι συνήργησε σημαντικά σ΄αυτό. Μάζευε ( και μαζεύει ) σίγουρα. Η Λειβαδιά ήταν το τέλος ενός φυτιλιού-μακρυνάρι, που η φλόγα του έφτασε στο στόχο της. Και ξεκίνησαν ΤΑ μπαμ. Γιατί περιμένω πως θα΄ναι κάμποσα...

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ,ΠΩΣ?ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΟΡΜΗΞΕ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΥΚΤΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΟΥ ΜΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ ΜΕ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΙΓΕΙΑ ΤΟΥ.

Εικόνα Red Kokkinos

Ολα σχεδον τα βορειαευρωπαϊκα καναλια, μεταξυ τους BBC, ARD, ZDF, NPO (Ollandia) ,TF (Γallia) αναφερθηκαν στον Ολυμπιακο, στον Προεδρο του καθως επισης και στα λογια του κανοντας επισης αναφορα και στην διαρκη του παρουσια ολα τα χρονια στο Τσ. Λ.

Εικόνα apostolos gaganis

Άρα, η δέσμευσή του είναι πλέον διεθνής. Κι΄εμείς οι οπαδοί του Θρύλου, περιμένουμε.

ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ ΟΜΩΣ, ΚΙ΄ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ. ΑΛΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΟ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΟ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΣ. ΕΙΠΑΜΕ: ΚΑΙ Ο HIGH INDEX OF SUSPICION ( ENΔΗΜΟΥΣΑ ΝΟΣΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ), ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΜΕΡΑ...

Εικόνα Red Kokkinos

Ναι αδερφι, ακριβως ετσι!
Απο το στομα μου δημοσιως μονο ΖΗΤΩ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΓΑΛΑΞΙΑ και ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! Τρεμει το κορμι μου ολο με την εννοια της αγαπημενης μου Ομαδας, δεν υπηρξε ποτε κανεις να μεμψιμοιρησει με την δικη μου παρουσια, ουδεποτε.

Εικόνα dhmos64

Καλησπέρα Απόστολε.Ο πρόεδρος καλά τα είπε και είχε δίκιο, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Και άλλες φορές έχει συμβεί αυτό, με διαφορετικό και πιο ήπιο τρόπο.Πιστεύω ότι υπάρχει πλάνο για την ομάδα, πώς να προχωρήσει, αλλά "πονάμε"
στην υλοποίηση. Και εξηγούμαι :
α) δεν μπορεί ο κάθε προπονητής να φέρνει όποιον ποδοσφαιριστή νομίζει ότι θα του κάνει την δουλειά. Πρέπει να υπάρχει τεχνικό επιτελείο της ομάδας, στο οποίο προτείνει τι είδους παίκτη -ες χρειάζεται ( και όχι όποιον ποδοσφαιριστή -ες θέλει) και αυτό πλέον αναλαμβάνει να αξιολογήσει τι υπάρχει στην αγορά ( γλυτώνεις από πολύ σκουπιδαριό).
β) δεν μπορεί ο κάθε προπονητής ,επειδή έτσι αυτός νομίζει, να απαξιώνει κάποιες φορές υλικό της ομάδας που τέλος πάντων έχει δείξει καλά στοιχεία ( πχ τσιμίκας, μανθάτης, γιαννιώτης, κα). Στο κάτω-κάτω της γραφής τι να σου δείξουν στις 20 μέρες προετοιμασίας; Ο καινούργιος προπονητής προλαβαίνει να δείξει τη δουλειά του σε 20 και 30 μέρες; Άρα θα πρέπει το τεχνικό επιτελείο να επιβάλλει κάποιους παίκτες στον προπονητή, να παίζουν κάποιους αγώνες.
γ) λιγότερες παρτίδες με τους μανατζερ. Όταν πληρώσεις θα πάρεις αυτό που ψάχνεις, χωρίς να χρειαστεί να σε φορτώσουν και κάνα δύο 'σάπιους'. Όταν έχεις κάτι καλό για πούλημα , μόνοι τους θα χτυπήσουν την πόρτα.
δ) Πάρε 4-5 ξένους Π Α Ι Χ Τ Α Ρ Α Δ Ε Σ σε θέσεις κλειδιά ( φτάνουν) και δημιούργησε ένα καλό σύνολο με Έλληνες. Στοπ οι καραβιές με αμφιβόλου αξίας παίκτες από εξωτερικό.
Εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Εικόνα apostolos gaganis

Εκεί θα μείνω, ιδιαίτερα: "Στοπ οι καραβιές με αμφιβόλου αξίας παίκτες από το εξωτερικό". Το πώς; Αυτός ΠΡΕΠΕΙ να το ξέρει.

Ανταποδίδω ευχές, αδελφέ.

Εικόνα yiannis thinkfree

Αγαπητέ Απόστολε καλησπέρα,
δεν είμαι σίγουρος αν η συγκεκριμένη κίνηση του Προέδρου ήταν αυθόρμητη λόγω θυμού ή αν έγινε κατόπιν ωρίμου σκέψης ή αν είχε μέσα της και λίγο θεατρινισμό (υπερβολή). Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα συγκεκριμένα λόγια είναι ακριβώς αυτά που θα έλεγε οποιοσδήποτε από εμάς, αν είχε την δυνατότητα να σταθεί απέναντι στους παίκτες μας.
Νομίζω οτι από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα εξαντλήσαμε την κατανομή ευθυνών (Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, περίγυρος, κυβέρνηση).
Θα έλεγα οτι ήταν μια κακή σαιζόν που όλα πήγαν στραβά - όπως μπορεί να συμβεί σε όλους μας (από μια κακή μέρα μέχρι μια κακή περίοδο) είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στην οικογένειά μας είτε στο εργασιακό μας περιβάλλον.
Εξάλλου νομοτελειακά είναι αδύνατον να μας πηγαίνουν όλα συνεχώς καλά - υπάρχουν άπειροι αστάθμητοι παράγοντες.
Αυτό που τελικά έχει σημασία είναι η συνέπεια και η διάρκεια. Η πορεία μας τα τελευταία 20 χρόνια δείχνει οτι μάλλον
φέτος ήταν μια κακή μέρα στην Ιστορία του Συλλόγου μας, που γρήγορα θα ξεχάσουμε μέσα από τις χαρές των επόμενων.
Θα πρότεινα λοιπόν να το αντιμετωπίσουμε από αυτήν την σκοπιά και να μην το μεγαλοποιήσουμε παραπάνω από ότι αρμόζει.
Ήδη μέσα μου σκέφτομαι οτι πάμε για άλλα !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Τα λόγια με τα οποία αρχίζεις το σχόλιό σου έχουν περάσει κι΄απ΄το δικό μου μυαλό, σε βεβαιώ. ΟΠΩΣ κι΄αν έχει το πράμα όμως, όσα είπε ΚΑΙ καταγράφηκαν ΚΑΙ τα διάβασε όλη η χώρα ΚΑΙ περιμένουμε ν΄αποτελέσουν το ξεκίνημα μια ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ μελλοντικής πορείας της ομάδας. Υπάρχει ΥΠΟΣΧΕΣΗ σε όσα είπε. Ξεκάθαρη: ΚΑΤΑΡΓΩ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. Αυτά μας είπε. Ε, δίπλα του λοιπόν κι΄εγώ, δυνατά, Ολυμπιακά και ίδωμεν.

Εικόνα djole11

Πες τα Αποστολε.Συμφωνω 100% οτι ολη η ζημια φετος εγινε στο μυαλο των παιχτων μας για πολλους διαφορετικους λογους (αγωνιστικους και μη).Εδω διαβαζουμε σημερα οτι ο Φορτουνης βγηκε με το ζορι να κανει ζεσταμα στο ματς με το Λεβαδειακο...Τι να πεις,κριμα γιαυτο το παλικαρι γιατι θα μπορουσε να κανει μεγαλη καριερα στον Ολυμπιακο.Απο ημιθεος πριν δυο χρονια εφτασε να τον σιχτιριζουν οι ιδιοι που τον αποθεωναν...Πιστευω αν φυγει για εξωτερικο θα αναγεννηθει γιατι μπαλα ξερει.Ισως δεν τον ευνοησαν και οι συνθηκες,δεν ξερω.Για Σεμπα,Οφοε,Μποτια κτλ δεν πολυκαιγομαι,για τα ελληνοπουλα ομως (και μαλιστα ταλαντουχα),με πειραζει,δεν θελω να ''καιγονται''.
Μακαρι αυτα που ειπε ο προεδρος να τα κανει πραξη (το ''παρκαρισμα'' οφοε-σεμπα δειχει προς τη σωστη κατευθυνση).Ειμαστε ολοι μαζι του για μια πραγματικα καινουρια προσπαθεια εκ του μηδενος.
Ισως η φετινη τραγικη χρονια μας βγει και σε καλο τελικα!!

Εικόνα apostolos gaganis

1. "Αγωνιστικούς και ΜΗ". Σωστά.

2. Για τον Φορτούνη: Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αναγεννηθεί κάπου αλλού. Μπορεί. Μπορεί και όχι όμως. SUI GENERIS...

3. Ουδέν κακόν αμιγές καλού: Ελπίζω και εύχομαι να ισχύσει.

Εικόνα John Zolo

Αποστολε καλησπερα

Να δεχτω οτι μιλησε στην καρδια πολλων ο Μαρινακης...κι εμενα μου αρεσαν τα λογια του αλλα αν οπως ολοι ξερουμε οτι εχει και το καρπουζι και το μαχαιρι σημαινει οτι μαλλον το ξεχασε...

Να δεχτω οτι οι παικτες ειναι τελικα αυτοι που σε καθε περιπτωση πρεπει να ειναι οι επαγγελματιες που ειναι υποχρεωμενοι να κανουν την δουλεια τους, τουλαχιστον...και αρα φερουν πολλη μεγαλη ευθυνη αλλα οχι την ακεραια...

Να δεχτω οτι ειπε τα πραγματα με το ονομα τους...βεβαιως και τα ειπε...αλλα αυτα ειναι μονο λογια και ειπωθηκαν στο τελος...και οπως λεγαμε παρα πολλοι εδω μεσα "το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι"...

Να δεχτω οτι αυτος βαζει το χρημα αρα ο,τι θελει κανει και σε οποιον αρεσει...οκ...εγω ομως ειμαι οπαδος του Θρυλου, της ιστοριας του και της φανελλας του...και οχι του Κοκκαλη, του Μαρινακη ή του καποιου Κινεζου επενδυτη...

Επιμυθιον...στον Ολυμπιακο σπασανε τους καθρεπτες και δεν εβλεπαν ποιοι εφταιγαν...

Εικόνα apostolos gaganis

Γνώμη σου, φίλε. Την γνώμη την δική μου την είπα: Τον στηρίζω. Κριτική του΄χω ασκήσει μπόλικη από΄δώ ΚΑΙ με αντιδράσεις. ΤΩΡΑ, συμπαρατάσσομαι απόλυτα μαζί του. Όσα γράφεις, τα΄χω γράψει. Οι επισημάνσεις έχουν γίνει. ΤΩΡΑ, θεωρώ πως δεν είναι χρήσιμο να τα ΞΑΝΑλέμε για πολλοστή φορά. ΤΩΡΑ, βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο και γιαυτό θα στηρίξω ολόθερμα την νέα προσπάθεια. Ούτε τυφλός ούτε κουφός θα΄μαι. Αλλά τώρα θα συστρατευθώ ολόψυχα μαζί του. Κριτικά πάντα, αλλά με όλες μου τις δυνάμεις.

ΥΓ. Όταν γράφω σε κάποιον "ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ", ένα σημαίνει: Ότι ήδη είχε αργήσει και θα΄πρεπε πιο μπροστά να δράσει. ΤΩΡΑ όμως, έγινε ό,τι έγινε. Δεν ωφελεί το αναμάσημα. Τα μάτια μου, τα΄χω μπροστά. ΚΑΙ πίσω. Πάντα...

Εικόνα takis xwsiar

Γεια σου Αποστολε.Μια χαρα τα λες φιλε.Το αρθρο σου με το σκυλο,πριν το παιχνιδι στη Λειβαδια ηταν προφητικο.Εμενα τοτε επειδή την περιμενα μια τετοια απαισια εμφανιση,με εκανε ακομα πιο νευρικο όταν εβλεπα τον αγωνα.Με εκανες με αυτό το αρθρο να κατοχυρωσω για αυτην την ανησυχια μου,οτι ετσι θα γινει.Και εγινε.Αυτη η ενεργεια του Μαρινακη,μου αρεσε πολύ.Την περιμενα καιρο.Απο δω και περα,εγω φιλε δεν προκειται να αναφερθώ σε ονομα προπονητη η παικτη που θα ηθελα.Θα περιμενω να δω τι κινησεις θα κανει η διοικηση και μετα καλα να μαστε και τα λεμε.Ελπιζω ο προεδρος να μην ακουει κανεναν,εκτος απο αυτους που θα αποφασισει ότι εχουν την τεχνογνωσια να το κανουν.Κι ας φωναζει οποιος θελει για οποιον του αρεσει η δεν του αρεσει.Οσο αφορα τις διαφωνιες,αμα δεν τις είχαμε και αυτές,τοτε ποιος ο λογος να σχολιαζουμε?Δεν είναι αρνητικο πραμα οι διαφωνιες.Εγω γι αυτό το λογο μπαινω και διαβαζω η γραφω εδώ περα.Με ενδιαφερουν ολες οι αποψεις των συγγαυρων.Με έναν ορο και μονο.Παντα να εχουν στοχο,το καλο του Ολυμπιακου μας. Ενας ανθρωπος που είμαι σιγουρος ότι δεν "κινδυνευει" από την ασεβεια οποιουδηποτε,εισαι εσυ Αποστολε.Το ηθος σου και η αγαπη σου για τον Συλλογο μας,σε κανει ακομη πιο δυνατο από οσο και να εισαι. Τα λεμε...

Εικόνα apostolos gaganis

Τάκη, ο πρόεδρος ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ τώρα. Ξέρει τί έκανε και δεν θα΄πρεπε, τί δεν έκανε και θα΄πρεπε και τί πρέπει να κάνει. Κι΄εγώ και όλοι λοιπόν περιμένουμε τις κινήσεις του εκείνες που θα μας ξαναφέρουν στην κορυφή. Τις έκανε τις επιλογές που έπρεπε και ήλθαν τ΄αποτελέσματα που προσδοκάμε; ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Δεν τις έκανε; Να΄σαι σιγουρος: ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ Τ΄ΑΚΟΥΣΕΙ.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλησπέρα κ. Απόστολε..

Δύο σχόλια σε ρυθμούς πολυβόλου για το εξαιρετικό άρθρο σας.

Βάση προϊστορίας, ώρα να ανανεώσουμε πρόωρα τα διαρκείας για του χρόνου. Προβλέπω μεγάλο γλέντι του χρόνου!

Όταν βρέχει, βρέχει για όλους και δεν κάνει διακρίσεις. Ίσως το μόνο καλό που κάνανε εντός γηπέδου, οι γνωστοί άγνωστοι περιπατητές με τις τιμημένες μας φανέλες, ήταν η ισοπαλία με το Λεβαδειακό που βοήθησε να ξεχειλίσει το ποτήρι του προέδρου μας.

Σας χαιρετώ, φιλικά και ολυμπιακά!

Καλό Πάσχα! Να περάσετε καλά εσείς και όλοι οι σύγγαυροι!

Εικόνα apostolos gaganis

Την καλησπέρα μου και τις ειλικρινείς ευχές μου.

Εικόνα red apple

...ανθυπομειδιώ!!! ξέρεις εσύ αχαχχχχ...

Είπαμε Απόστολέ μου, καλά και άγια και ορθώς έπρεπε να μπει το μαχαίρι βαθιά, αλλά εμένα μου μοιάζει κομματάκι ετεροχρονισμένο. Τίποτε άλλο. Κάθε στιγμή προσπαθεί το μυαλό μου να βρει τις λύσεις, να τις γράψω και να τις εκφράσω. Μόνο για τον Θρύλο μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Κάλιο αργά, παρά ποτέ. Δείχνει αποφασισμένος να τ΄αλλάξει όλα. Για το καλύτερο. Ε, δεν μπορώ να πάω ΤΩΡΑ , και προκαταβολικά μάλιστα, κόντρα σ΄αυτό. ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ, ΠΙΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Παρατήρηση: στρατευμένος δεν σημαίνει τυφλός και κωφάλαλος. Να εξηγούμεθα, αν και το ξέρεις.

Εικόνα red apple

όχι παιδάκι μου! Στρατευμένος σημαίνει άρβυλα, αμπέχωνο, σακίδιο και το G3 A3 σου xaxxx

Εικόνα jole11canezza

Καλημερα Κυρ Αποστολε, αργησε αλλα τα ειπε. Δεν θα πω αλλα γιατι δυστυχως χαθηκε η παρτιδα αλλα να μην χαθει το μελλον. Οτι και να γινει εμεις οι Γαυροι ξερουμε που πρεπει να βρισκομαστε....διπλα στον ΕΦΗΒΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
Κυρ Αποστολε, δεν γραφω πολυ γιατι αν δεν εχω κατι να πω προτιμω να μην λεω για να επαλαμβανω και εσεις κυρ Αποστολε εμενα προσωπικα με καλυπτετε με τα αρθρα σας.
Να στε καλα. Καλη Μεγαλη Εβδομαδα να εχουμε Γαυροι

ΥΓ μονο λογω Εβομαδας των Παθων δεν το γραφω αλλα ξερετε εσεις οι απεναντι

Εικόνα apostolos gaganis

Το εκτιμώ αυτό που έγραψες στο τέλος, αν και ΑΥΤΟΣ και το διάβασε ήδη, χωρίς να το΄χεις γράψει, και το συχώρεσε κιόλας χαμογελώντας....

Εικόνα el trick

Απόστολε θα κατατάξω και εγώ τον εαυτό μου στους προβληματισμένους από το ξέσπασμα του Μαρινάκη.
Φοβάμαι τις πολλές αλλαγές. Φοβάμαι τη συχνή αλλαγή προπονητών, παικτών, συστημάτων κ.λ.π.
Μακάρι αυτή τη φορά να γίνει κάτι καλό, όμως δεν έχω πρόχειρο έστω και ένα παράδειγμα που να ορθοπόδησε μία ομάδα ύστερα από πολλές και μεγάλες αλλαγές.
Σίγουρα κάτι έπρεπε να γίνει. Κάτι δραστικό. Αλλά τέτοια μεγάλη αλλαγή σκηνικού.......
Πάντως αν πετύχει - που το εύχομαι ολόψυχα- θα είναι μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Γνωριζόμαστε από παλιά. Και αλληλοεκτιμούμεθα. ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. Δείχνει να κλείνει ένα κακό κεφάλαιο. Δείχνει να κλείνει ερμητικά η πόρτα σ΄ένα άσχημο παρόν και παρελθόν. Η αντίδρασή του φανερώνει ότι είναι απόλυτα ενήμερος των όσων έλαβαν και λαμβάνουν από καιρό τώρα χώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αλίμονο... Εδώ θα΄μαστε λοιπόν, πρώτα ο Θεός, να τα δούμε όλα στη συνέχεια και να πάρουμε οριστικότερες θέσεις. Δεν μπορώ όμως παρά να συμπαραταχθώ ολόψυχα σε όσα δήλωσε. ΑΝΑΜΕΝΩ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ...