Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΕΘΑΝΕ....ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ!



Ανακοινώθηκε ήδη υπό της βασιλικής αυλής και σήμερον, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ανακηρύσσεται ο νέος βασιλεύς. Πέδρο Μαρτίνς ο Φεϊρανός. Του ευχόμεθα μακροημέρευσιν, καθότι ο προηγούμενος, Όσκαρ Γκαρθία ο Καταλανός, απεδείχθη κατά την διοίκησιν "χους" και "εις χουν απελεύσατο" ( προώρως ή όχι, στερείται πλέον σημασίας ).

ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ:

1. Ελπίζουμε ο Πορτογάλος να "πιάσει" επί τέλους και να στεριώσει στον πάγκο μας. Στον ηλεκτρικό πάγκο του Ολυμπιακού, για την ακρίβεια. Θα τον στηρίξω για λόγους οπαδικής αρχής και θα τον αξιολογώ συνεχώς. Όπως έκανα πάντα με όλους. Πιστεύω να τον στηρίξει σύμπας ο γαυρόκοσμος. Ή έστω, σε συντριπτική του αναλογία. Ισχύουν βεβαίως και γιαυτόν όλα τα γνωστά περί ικανής χρονικής πίστωσης η οποία θα πρέπει να του δοθεί, έλλογης υπομονής εκ μέρους μας και τα τοιαύτα, που όμως εκ συστήματος ΔΕΝ τηρούνται. Ίδωμεν επομένως. Φημολογείται ότι "φτιάχνει" ομάδες. Ξανα-ίδωμεν. Όσα διαβάζω πάντως από ημερών στα σόσιαλ περί του ανθρώπου από τους ειδικούς της διαδικτυακής εξέδρας, δεν θα τα σχολιάσω. Επί του παρόντος. Ποιός είμαι΄γω άλλωστε ο αδαής και άμπαλος, που θα κρίνω τόσους πολλούς συνοπαδούς μους οι οποίοι, θα πρέπει συντετριμμένος να το ομολογήσω, διαπίστωσα πως ήξεραν ΤΟΣΑ πολλά σε σχέση με την μηδαμινότητά μου για τον αναμενόμενο σήμερον, γιαυτό και είχαν ΑΠΟ ΤΩΡΑ μια ΤΟΣΟ σίγουρη, παγιωμένη και καθοριστική κρίση για την πρόσληψή του; Έμεινα ενεός...

2. Θέμα ξεκαθαρίσματος ρόστερ, επαναφοράς δανεικών και μεταγραφών νέων παικτών. Ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος και σημασίας το θέμα. Σε αδημονία όλοι μας. Θα δει φυσικά ο Πορτογάλος, θα εκτιμήσει ανάλογα, θα προτείνει και η διοίκηση δηλ. ο Μαρινάκης, θ΄ανάψει στο φινάλε το πράσινο ή το κόκκινο για τον καθένα. Δεν αποκλείω και "εκπλήξεις" όσον αφορά τη διατήρηση ή απομάκρυνση ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπως αυτά είναι ΣΗΜΕΡΑ γνωστά σ΄εμάς. Εκείνο που θέλω όμως πάνω απ΄όλα είναι ΟΣΟΙ τελικά θα τη στελεχώσουν, να ΘΕΛΟΥΝ να παίζουν γιαυτήν, να ξέρουν ΠΟΥ βρίσκονται,  να τα δίνουν ΟΛΑ στον αγώνα, να καταθέτουν ΨΥΧΗ στο χορτάρι και να΄ναι ΣΩΣΤΟΙ επαγγελματίες. Δεν γουστάρω με τίποτα βεντετισμούς, απειθαρχίες, ιδιόμορφα ψυχολογικά προβλήματα και καπρίτσια κάθε είδους από κανέναν. ΑΥΤΑ θα πρέπει να κόβονται εξ΄αρχής "μαχαίρι" και η διοίκηση να συνδράμει τον προπονητή άμεσα και παραδειγματικά σε ενδεχόμενες τέτοιες περιπτώσεις ώστε να τον ισχυροποιεί στη θέση του και ταυτόχρονα να αποτρέπει επαναλήψεις ανάλογων φαινομένων. Τέρμα τ΄αστεία, γιατί φέτος μάθαμε πως συνέβησαν πολλά σε τούτο ιδίως τον τομέα. ΘΕΛΩ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΕΙΣΜΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΚΙ΄ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΟΥΡΝΕΤΑΙ, Ν΄ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΟΤΕΥΕΙ... ΤΕΡΜΑΑΑΑ ΑΥΤΑ!

3. Δύο ζητήματα ακόμα. Οι διοικητικοί συνεργάτες του προέδρου, το ένα. Δεν το κατέχω το θέμα. Διαβάζω δεξιά κι΄αριστερά διάφορα. Ελάχιστη σημασία τους δίνω, μιας και αυτοί που ξέρουν ΔΕΝ μιλάνε, ενώ είναι οι ΑΣΧΕΤΟΙ εκείνοι που εκ συστήματος μιλάνε. Θα περιμένω να δω συνεπώς. Και το δεύτερο, είναι το γνωστό, το χιλιοειπωμένο, το μονίμως εκνευριστικό, ο λυσσασμένος δηλ.και πούστικος πόλεμος ΟΛΩΝ των απέναντι σε βάρος του Ολυμπιακού. Με ΜΟΧΛΟ τον Μαρινάκη. Κι΄όποιος τα ξεχωρίζει αυτά, λέγοντας "άλλο το΄να, άλλο τ΄άλλο ", να ξέρει ότι κάνει λάθος. ΜΕΓΑΛΟ. Σκόπιμα ή ασυνείδητα, επηρεασμένος απ΄τον προπαγανδιστικό βόρβορο του αντιΟλυμπιακού μετώπου. Να ξυπνήσει λοιπόν! Εδώ παίζει το τελευταίο του(;) χαρτί με την ιστορία του Noor 1, o πολυπλόκαμος ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. Εμάς θέλει να κηλιδώσει, να στιγματίσει, να διασύρει ηθικά. ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ. Μετά την σφαλιάρα, τον άνευ προηγουμένου φούσκο, της "εγκληματικής". Που την διαολόστειλε πανηγυρικά ο Άρειος Πάγος. Αλλά γιαυτά θα μιλάμε και θα μιλάμε, δυστυχώς, αδιάλειπτα επί μακρόν.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Για την ώρα. Κι΄εδώ θα΄μαστε να τα κουβεντιάζουμε. Έεεεχει πράμααα....

Σχόλια

Εικόνα sotiris chios

Οι επιλογές ορισμένων προπονητών σίγουρα ήταν λάθος αλλά όλοι αυτοί που στελεχώνουν την ομάδα (Τεχνικοί διευθυντές, Γενικός αρχηγός κλπ) τι έκαναν δεν έβλεπαν τι γινόταν στα αποδυτήρια και την αδιαφορία ορισμένων παιχτών στις προπονήσεις και στους αγώνες να ενημερώσουν την διοίκηση να λάβουν τα μέτρα τους και να βοηθήσουν και τον προπονητή???? οπότε και αυτοί ήταν αδιάφοροι ή ακατάλληλοι.

Εικόνα tennessis

Το ότι στηρίζουμε τον προπονητή (ειδικά τους νέους) είναι θέσφατο για μένα. Είμαστε Ολυμπιακοί, όχι προσωπολάτρες. Και αυτό ισχύει ΚΑΙ για τον Μαρινάκη. Είναι ΙΣΤΟΡΙΑ του Ολυμπιακού ο μεγαλομέτοχος, όπως είναι και ο Κόκκαλης, αλλά στην τελευταία του χρονιά παρέδωσε πνεύμα. Έκανε όμως την επιλογή με ον Μαρινάκη κ έσωσε την ομάδα. Όμως ο Μαρινάκης για ΔΥΟ συνεχόμενες σεζόν και όχι ΜΙΑ χύνει την καρδάρα με το γάλα. Την ΔΙΚΙΑ του καρδάρα που αυτός γέμισε. Όμως, αν για τρίτη σερί χρονιά συνεχίσει τα ίδια λάθη (εννοώ τα εντός της ομάδας -προπονητή-συνεργάτες-κλειδιά σε μανατζαρέους κλπ, δεν μιλώ για τον πόλεμο των άλλων) πράγμα που δεν πιστεύω, αλλά λέω αν συνεχίσει θα πρέπει να τον κάνουμε να το ξανασκεφτεί. Επίσης, δεν με πειράζει να ρίξει το μπάτζετ, να πουλήσει και άλλον παίκτη, ακόμη κ η ομάδα να βγάζει κέρδη (ίσα-ίσα θα μ' άρεσε) αλλά δεν μπορώ το μπάτζετ των 75 εκ. να παίζει για 15 ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα Γερογαύρος

ο Τσιμίκας λέει δεν θέλει να επιστρέψει στον θρύλο..άλλο πάλι αυτό με τις οψιον που βάζουμε στους δανικούς παίκτες,τα ίδια με τον Βιάνα ,τα ίδια με τον Γούτα,τα ίδια με τον Λαίφη. Κάτι πρέπει να γίνει,δεν μπορεί να χάνουμε με ψίχουλα τόσους παίκτες μας.

Εικόνα μαουνιέρης

Συγγαυράδελφε Τόλη, δεν έχει σημασία αν εσύ κι εγώ στηρίζουμε τον προπονητή και τη διοίκηση (ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!), αλλά το αν οι ίδιοι στηρίζουν τους εαυτούς τους. Αν το κάνουν, δεν έχουν ανάγκη τη στήριξη κανενός άλλου. Ευπρόσδεκτη θα είναι, αλλά εκ του περισσού. 'Ολων των ποδοσφαιρικών προβλημάτων η λύση βρίσκεται στο γήπεδο, και μόνο στο γήπεδο. Όποιος δεν το ξέρει αυτό ασχολείται με το σοφτ-μπωλ, όχι με το φουτ-μπωλ. Οι "μη ποδοσφαιρικές παράμετροι" υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Όποιος δεν το ξέρει αυτό δεν έχει ιδέα από τόπι. Όταν ξέρεις ότι σε κυνηγούν οι εχθροί σου (ναι, ναι, οι εχθροί σου), οφείλεις να είσαι μονίμως προετοιμασμένος για να τους αντιμετωπίσεις "εχθρικά" - αλλιώς θα σε κόψουνε φέτες (και καλά θα σου κάνουνε). Τα "δεν ήξερα" και τα "δεν το φανταζόμουν" και τα όμοια δεν χωράνε εδώ. Είμαι λίγο μπρούτος σήμερα, το ομολογώ, αλλά, φίλε μου, αν το σπίτι μου καίγεται, του σβήνω τη φωτιά εγώ - δεν περιμένω από κανέναν, συγγενή, φίλο ή γείτονα να το κάνει για μένα. Και βεβαίως πρέπει να φροντίζω να μη μου καίγεται το σπίτι...
Ευχές συγγαυρικές και σε σένα και σε όλους τους συρρατμίτες.

Εικόνα apostolos gaganis

Tις ενέργειες της διοίκησης, τις έχω σχολιάσει κατ΄επανάληψιν και το ξέρεις, αδελφέ. ΤΩΡΑ, στέκομαι ΚΑΙ ΠΑΛΙ δίπλα της στο νέο ξεκίνημα που υποσχέθηκε ο πρόεδρος. Ό,τι είχα να πω για τα όσα διαδραματίστηκαν ήδη, τα έγραψα εδώ. ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΥΡΗΚΑΣΜΟΣ. Αυτή είναι, τούτη τη στιγμή, η θέση μου. Εύχομαι στη νέα σεζόν να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες μου. Μόνο αυτό μπορώ να κάνω. ΕΥΧΗ. Ευχή και συμμετοχή στην κερκίδα ( ΕΣΥ την ξέρεις πολύ καλά την κερκίδα ), ένας ανάμεσα στις χιλιάδες στο γήπεδο και στα εκατομμύρια απέξω. Δεν επηρεάζω κανέναν και τίποτα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Και περιμένω να δω.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Χρόνια πολλά Απόστολε,υγεία να έχουμε.

Δεν σχολιάζω κάτι όταν συμφωνώ αλλά αυτό το "όσοι ξέρουν δεν μιλούν" είναι το ζουμί.Ξαφνικά όλοι έγιναν "ειδικοί" των εσωτερικών της Παε,ούτε στελέχη να ήταν.Πώς ξέρουν ποιός αβαντάρει,ποιός ρουφιανεύει κ.λ.π.;

Οι υπόλοιποι και ειδικά οι παλιότεροι που περάσαμε κοσκοτάδες,σαλιαρέληδες και εκείνες τις "αξέχαστες" εποχές,απλά στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.Κάθε 6-7 χρόνια κάνουμε ένα διάλειμμα στα πρωταθλήματα για ένα και μόνο χρόνο,μετά πάλι σερί και έτσι θα ξαναγίνει.

Υγεία να έχουμε να συλλέγουμε κούπες σε όλα τα αθλήματα.

Εικόνα apostolos gaganis

NAI. Άσεεε... Το τί άρχισα π.χ. ήδη να διαβάζω δεξιά κι΄αριστερά στα περιβόητα σόσιαλ για τον νεοπροσληφθέντα Πορτογάλο, είναι άλλο πράμα. Και δεν έχει συμπληρώσει 24ωρο εδώ απ΄την άφιξή του ο άνθρωπος...

ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΕΓΑΛΟ. ΣΕ ΠΟΛΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε ,
Συμφωνώ μέχρι κεραίας. «Στηρίζουμε και αξιολογούμε καλόπιστα συνεχώς!Με εύλογη, όχι μεγάλη υπομονήγ,άβροι είμαστε όχι ο Ιώβ!
Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Όλοι φέτος γίναμε σοφότεροι.
Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Πρόεδρε προχώρα με πίστη και ενθουσιασμό το σχεδιασμό για το χτίσιμο του νέου Θρύλου και με τομές στην διοικητική ομάδα!Έκανες τα πρώτα βήματα.Χρειάζονται και τα επόμενα!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Σε ότι αφορά τους φοβερούς εχθρούς μας για να τους νικήσουμε πρέπει να μπούμε μέσα στο μυαλό τους να κατανοήσουμε τον τρόπο σκέψης. Αυτοί αντιγράφουν τις μεθόδους κάποιων ειδώλων τους που πλέον ανήκουν στην ιστορία.
Σίγουρα υπάρχει μεθοδολογία και στρατηγική! Η ιστορία διδάσκει, η ανθρώπινη φύση δεν έχει αλλάξει, μόνο η τεχνολογία!
Ο Πρόεδρος ας συμβουλευθεί τους ειδικούς !Επιστήμονες ,μελετητές της ιστορίας του 20ου αιώνα!, στρατηγικούς αναλυτές στατστικολόγους, ακόμη και μέντιουμ… και ότι άλλο σκεφθεί!!!!!!!!!!!!!!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Στηρίζουμε όσους αγωνίζονται για το μεγαλείο του δαφνοστεφανωμένου Έφηβου!

Εικόνα apostolos gaganis

Σήμερα, ελπίζω, να ξεκινάει η αναγέννηση της ομάδας. Να τελειωνει η αρνητική ανάπαυλα στο σερί των τίτλων και να επαναλειτουργήσει η μηχανή του Θρύλου όπως ταιριάζει σ΄αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Ο Ολυμπιακός είναι και θα παραμείνει απλησίαστος απ΄όλους τους ΕΧΘΡΟΥΣ του. Νιονιό και δουλειά χρειάζεται...

Εικόνα dhmos64

Χρόνια Πολλά , Χριστός Ανέστη με υγεία και ειρήνη.
<<.....Δεν αποκλείω και "εκπλήξεις" όσον αφορά τη διατήρηση ή απομάκρυνση ποδοσφαιριστών της ομάδας....>>
Απόστολε όσα έχεις γράψει για επαγγελματισμό , για προσωπική προσπάθεια , για τον ψυχισμό μέσα στον αγώνα κλπ με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Όμως η παραπάνω φράση <<για έκπληξη με τη διατήρηση κάποιων παικτών>> με προβληματίζει. Διότι μιλάμε για παίκτες που ή ήταν αδιάφοροι ή ήταν κατώτεροι των προσδοκιών. Με παλαιά υλικά δεν κτίζεις κάτι καινούργιο και στέρεο, κάνεις απλώς ανακατασκευή και προσωρινά καλύπτεις τα ελαττώματα ,τις παθογένειες. Πόσο καλύτερος να γίνει ο Σεμπά, ο Μποτία , ο Μάριν, ο Οφοε , ο Τζουρτζεβιτς, ο Πάρντο, πόσο πιο
καλό 8αρι να γίνει ο Ταχτσίδης , ή 10αρι ο Φουρτούνης και γιατί μέχρι τώρα δεν το προσπάθησαν;
Εύχομαι σε όλα τα παραπάνω να έχεις δίκιο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αν δεν φύγουν κάποιοι παίκτες, δεν θα υπάρξει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ βελτίωση. Κρατώ μια επιφύλαξη λόγω των συμβολαίων να μην μπορούν να γίνουν κάποιες εκκαθαρίσεις.
Κλείνοντας ό,τι και αν κάνουν τον Μαρινάκη δεν θα τον γονατίσουν, πως να το κάνουμε ρε παιδιά , τα μεγέθη είναι διαφορετικά και οι "σταυρωτές" του πολύ μικροί και ερασιτέχνες για να τον βλάψουν.

Εικόνα apostolos gaganis

Σε γενικές γραμμές το γράφω και χωρίς βεβαιότητα σίγουρα, αλλά το πιθανολογώ και δεν μπορώ να το αποκλείσω κατηγορηματικά. Τα γράφει κι΄ο Τζόλε πιο κάτω. Πάντως, ναι, όλους αυτούς ( και ιδίως μερικούς ) απ΄όσους αναφέρεις θα τους απομάκρυνα. Γιαυτό και καταλαβαίνω απόλυτα τον προβληματισμό σου.

Εικόνα djole11

Φιλε εχεις δικιο με αυτο που γραφεις αλλα αφενος Οφοε και Σεμπα εχουν ηδη αποχωρησει (ειναι 1000% σιγουρο οτι θα ακολουθησουν και αλλοι) και αφετερου υπαρχουν και συμβολαια στην τελικη δεν ειναι και τοσο ευκολο να τους διωξεις ολους υπαρχουν ρητρες,αποζημιωσεις κτλ.Μετα ειναι και θεμα προπονητη,ενας καλος προπονητης μπορει να μεταμορφωσει κυριολεκτικα εναν παιχτη.

Εικόνα djole11

Καλησπερα και Χρονια πολλα με υγεια.Συνηγορω με αυτα που γραφεις για το Μαρινακη Αποστολε (αναφορικα με τις δικαστικες περιπετειες) οχι τοσο επειδη σαφως τα διαφορα παπαγαλακια της ''εξυγιανσης'' επιχειρουν να ριξουν λασπη στο συλλογο (αυτο τους ενδιαφερει ετσι κι αλλιως),οσο γιατι πιστευω οτι σερνουν σε περιπετειες εναν ανθρωπο χωρις ουσιαστικα στοιχεια και αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα.
Τεσπα,καλοριζικος ο νεος προπονητης,μακαρι να στεριωσει.Μπαλαδοφατσα φαινεται,απο καλο πρωταθλημα,το κυριοτερο : ειναι ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ.Απο την αλλη μπορει να μας βλεπει σαν σκαλοπατι,αλλα τι να κανουμε τωρα,ουτε ρεαλ ειμαστε ουτε μπαγερν.Ας δουλεψει μια διετια,ας φτιαξει καλη ομαδα να χαιρομαστε να παμε γηπεδο και ας φυγει μετα...Μαγια υπαρχει,προσθαφαιρεσεις θα γινουν,οπωσδηποτε θα φερει καποιους δικους του παιχτες,το ζητημα στην τελικη ειναι τι ομαδα θα φτιαξει.Ας παιζει μπαλα ο Ολυμπιακος και ας ειναι ολη η εντεκαδα...Λουζιτανοι δεν θα κατσω να σκασω κιολας.Πολυ θετικο το οτι ηρθε απο τωρα,να αξιολογησει το ροστερ,να παρει (δυσκολες) αποφασεις,να εισηγηθει παιχτες κτλ.Να εχει και η διοικηση το χρονο να ικανοποιησει τα θελω του,οχι να τρεχουμε (και να μην φτανουμε) στην τουρλα του Σεπτεμβρη...

υ.γ. Βλεπω την καταπληκτικη πορεια του Τσιμικα σε ενα ΑΝΩΤΕΡΟ του δικου μας πρωταθλημα και θλιβομαι σκεπτομενος τη μαυρη τρυπα που ειχαμε φετος αριστερα...Νεος Βενετιδης.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι. Θα δούμε. Μακάρι ν΄αποδώσει και να στεριώσει. Όλοι αυτό θέλουμε.

Εικόνα takis xwsiar

Χρονια σου πολλα Αποστολε και σε ολους τους Γαυρους.Το Νο2 "πραματακι" που γραφεις,ειναι ολο το ζουμι.Μην το ξαναδουμε αυτό,με αδιάφορους παικτες.Ειναι ότι χειροτερο.Ελπιζω να είναι το πρωτο θεμα,που θα ριξει το βαρος του ο Μαρινακης.Θελουμε ΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ,μπολιασμενους με την νοοτροπια του Ολυμπιακου.Επισης θελω η αξια του κάθε παικτη μας,να τη βλεπω στο χορταρι και όχι στις φυλλαδες με το τι εκανε αλλου και αλλοτε.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ παικτης που "παταει" στο Ρεντη,να εχει συμπεριφορα γυμνασιοπαιδου την ωρα της γυμναστικης.Θελουμε μαχητες,θελουμε πραγματικούς αθλητες,θελουμε παικτες με ανδρικη αξιοπρεπεια και γαυρικο τσαμπουκα!Οποιος νομιζει ότι ο Ρονάλντο κανει αυτά τα εξωγήινα,επειδη απλα είναι μπαλαδορος,κουνια που τον κουναγε!Ο ανθρωπος ΓΑΜΙΕΤΑΙ στην προπονηση,ζει για το ποδοσφαιρο,ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ,πανω απ'ολα.Προσβολη γι'αυτον να λεγονται συναθλητες του,αγορακια που κανουν ένα καλο συμβολαιο και μετα "ζαμαν φου".Καλορίζικος ο νεος προπονητης,ευχομαι να ταιριαξει με την ομαδα μας και να τον εχουμε πολύ καιρο κοντα μας. ΥΣ.Εισαι από τους πρωτους Αποστολε,που τα ειχες βαλει με τα "μαλακισμενα" μας.Σε επιβεβαιωσε και ο προεδρος.Οταν τους τ'ασερνε,σκεφτηκα ότι τους τα ελεγες εσυ!Δεν νομιζω,ουτε ένα σημειο να αλλαζες.Γι'αυτο αλλωστε τον γουστάρουμε για προεδρο μας,γιατι είναι ΓΑΥΡΟΣ.Ελπιζω τα λαθη που εκανε,να του γινουν μαθημα.Ο πολεμος εναντιον του,δεν σταματα,ειδικα τωρα που τους δειχνει, ότι ο Ολυμπιακος θα γινει ο βιαστης τους ΞΑΝΑ!

Εικόνα apostolos gaganis

Θα είμαι αυστηρός μαζί σου... Εκεί που λες "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ,πάνω απ΄όλα", το κόλλησες το "πάνω" στο προηγούμενο κόμμα και δεν άφησες διάστημα....

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Θα είμαι αυστηρός μαζί σου... Εκεί που λες "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ,πάνω απ΄όλα", το κόλλησες το "πάνω" στο προηγούμενο κόμμα και δεν άφησες διάστημα....

ΥΓ. Ορίστε, μου ξέφυγε και το΄γραψα δυο φορές, απ΄την...ταραχή μου.

Εικόνα ThomasK

:)
Μου θύμισες τον John Cleese στην κωμωδία "Ο Αυστηρός κ.
Καθηγητής" ("Clockwise", 1986).

Εννοείται οτι συμφωνώ και με τον Τάκη κι οτι αστειευόμαστε :)

Για να δούμε, Απόστολε.
Στήριξη και υπομονή...

Εικόνα Red Kokkinos

Ιδωμεν...

Εικόνα apostolos gaganis

Nα ενισχυθεί, να στηριχτεί και η συνέχεια...επί της οθόνης.

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε, Χριστός Ανέστη.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο πρόεδρος έκανε μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, βάσει πάντα βιογραφικού, επιλογή και κυρίως στο ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ & ΕΓΚΑΙΡΑ.
Το τι θα καταφέρει τώρα, εξαρτάται και από ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ τους οποίους ελπίζω η διοίκηση να βρει τρόπους να αντιμετωπίσει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έχουμε ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΑΛΙ. Με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προπονητή...
Καλή επιτυχία λοιπόν, Πέδρο Μαρτίνς. Καλώς όρισες.
Τα υπόλοιπα στο ΓΗΠΕΔΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Βεβαίως. Χρόνια σου πολλά.