Ε, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙ΄ΑΥΤΟ...



Διάβαζα σήμερα τα όσα δήλωσε χθες στον Metropolis FM ο "ευτυχώς που υπάρχει κι΄αυτός και γελάμε λίγο", σχετικά με την τιμωρία του Πάοκ. Εννοείται ότι δεν περιμένω να φύγει... Αλλιώτικα, μας βλέπω όλους να τραβάμε κατά Δαφνί μεριά με διπολική διαταραχή του κερατά... Είπε λοιπόν, το λένε κι΄άλλοι πολλοί αυτό εκεί πάνω, σαν "παλιός νομικός", ότι αφού ο Ρωσοπόντιος είχε άδεια οπλοφορίας δεν τρέχει και τίποτα που μπουκάρισε σαν υστερική μαινάδα στο χόρτο και απειλούσε με την κουμπούρα περιφερόμενη εμφανώς δεξιά-αριστερά και...χαϊδευόμενη ενίοτε προς...επίδειξιν, ενώ τον συγκρατούσαν κάτι περίπου αθλητές του...σούμο, μπας και κάνει καμιά μαλακία παραπάνω.... Αφού δεν το προβλέπει, ισχυρίστηκε ο γραφικός, ρητώς ο νόμος να μη μπουκάρουνε οι έχοντες άδεια οπλοφορίας στα γήπεδα και τα ρέστα, γίνεται σαφές ότι η τιμωρία του ασπρόμαυρου δικέφαλου είναι αστήρικτη νομικά, οπότε...ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ΄ΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ... Ρε δεν υπάρχει σωτηρία καμιά, όχι για τα παόκια, για τη ΧΩΡΑ, μ΄αυτά των οποίων γινόμαστε μάρτυρες. Παντού....

Αφήστε με, κι΄έχω και φούρκα την ομάδα μπάσκετ...

Υ Γ. 1. Απορία μου: Αφού έχουμε τέτοιους παιχταράδες και τον ένα τον κοστολογεί η ΠΑΕ όχι λιγότερο από 10 μύρια, τον άλλο όχι κάτω των 7, τον παράλλο των 5 και τον παράλλο παράλλο των 2 - 3, τότε ΓΙΑΤΙ χάσαμε με τέτοια ομαδάρα και τις δυο κούπες, ρε παιδί μου;

Υ Γ. 2. Ο Γιαννάκης λείπει απ΄τη φωτό με τους 7 "υπέροχους", γιατί δεν τα...μπορεί, λέει, τα αληθινά guns. Tο πολύ πολύ κανα νεροπίστολο. Αν και καμιά φορά αυτά σκοτώνουνε περισσότερο απ΄τα κανονικά...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Χάσαμε στο βόλεϋ από τις μπουγάτσες!Εκεί που θεωρούμαστε ανίκητοι!
Τι αποφράδα χρονιά είναι αυτή!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσόντα έχουν οι προπονητές και διοικητική παράγοντες στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών!
Μετά το ποδόσφαιρο,χάσαμε το κύπελλο στο μπάσκετ και τώρα στο βόλεϋ από κατώτερης δυναμικότητας ομάδες που τυχαίνει να είναι βρώμικοι πολέμιοι του Θρύλου!
Τι να πει κανείς. Φαρμάκι φέτος με την σέσουλα
.................................................
Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ!

Εικόνα el trick

Τραβάει μακρυά το θέμα τραυματισμοί παικτών.
Το ζητούμενο είναι ποιες οι ενέργειες της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ για την επίλυση.
Αφού απ΄ ότι βλέπω οι διαπιστώσεις είναι κοινές, και το πρόβλημα παραμένει πρόβλημα μακροχρόνια, τότε είτε είναι ανεπαρκείς οι όποιες ενέργειες είτε ανύπαρκτες.
Το παραπάνω φυσικά ισχύει ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ.
Από κάτι τέτοια κρίνεται ΑΝ μιά διοίκηση είναι ΙΣΧΥΡΗ και ΙΚΑΝΗ ή όχι.

Εικόνα dimitrov7

ΥΓ1 Διότι διώξαμε τον Τάκαρο που ήξερε να τους κουλαντρίζει, λάου λάου γενικώς και με το μαλακό, και φέραμε τον άμαχο στην εμπόλεμη ζώνη να καθαρίσει το ναρκοπέδιο .....
Κι όποιος αμφιβάλλει ας ξαναδεί το βίδεο με μπουγάτσα εντός - και το πάθος των τεμπέληδων - και το σερί νικών και την βαθμολογία στο τέλος α΄ γύρου και ας συγκρίνει με β΄γύρο.
Ε τελικά, τουλάχιστον μάμισε το πρωτάθλημα της μπουγάτσας ο γκράτσιας(κι ο κυρ Σάββας), τώρα σφάζονται οι εξυγιαντές με την αρχή να γίνεται λόγω γκράτσια ..... κι όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος του θρύλου περιμένει τους εξυγιαντές να σφαχτούν κυριολεκτικώς στο οακα.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ στους αναμένοντες ανήκω. Μικρό αντίδοτο όμως, ό,τι και να γίνει, μπροστά στην απογοήτευση που πήραμε φέτος. Και θα μπορούσαμε... Μ΄έχουν εξοργίσει ορισμένοι ΕΙΔΙΚΑ παίχτες μας, απ΄τους οποίους άλλα περίμενα κι΄άλλα είδα. Τα είχαν όλα. Όλες τις παροχές εκ μέρους της διοίκησης, στην ώρα τους, όλα τα μέσα, τα πάντα, ΚΙ΄ΟΜΩΣ δεν τα σεβάστηκαν. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΙΔΙΩΣ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ...

Εικόνα dimitrov7

Και του χρόνου θα μπορούμε. Σωστή δουλειά χρειάζεται και με λιγότερα λεφτά. Ελληνόπουλα όμως ε? Κι ένας προπονητής πραγματικά καλός που νιώθει .... ελπίζω να είναι ο Μάρτινς. Για να ζητάει άρον άρον στόπερ σοβαρός φαίνεται.
Όσο για τους ορισμένους(αδιάφορους) δρόμο .... αυτοί άλλωστε είναι ξένοι κι ακριβοί.
Α και κάτι άλλο .... κάτω τα χέρια από Ανσαριφάρ και Φορτούνη, είπαμε .... αλλαγές αλλά όχι να πουλήσουμε και τα ασημικά. Κι όποιος αμφιβάλλει ας δει γκολ κι ασίστ από τους 2 φέτος. 2 εξτρέμ ιδίου επιπέδου να είχαν, θα είχαν βάλλει τα διπλά και θα είμασταν 1οι και (ακόμα) στην 17η αγωνιστική από τις διακοπές κοντο(μου)νή κι αγελαδομούρη.

Εικόνα Harry red logic

Μιλουτίνοφ 10 μέρες εκτός!
Τραυματίσθηκε και ο Μπόγρης!
Παπανικολάου πονάω!
Πρίντεζης πονάω!
Στρελνιεκς με πόνους στην μέση!

4 Χρόνια επαναλαμβανόμενη κατάρα τραυματισμών!
Βουντού του Τράκη? ….η ανεπάρκεια του προπονητικού τήμ, γυμναστών-ιατρών?
Προβληματίζεται κανείς?

Εικόνα apostolos gaganis

Εμείς, ναι, και πολύ.

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε, έρχεται από μακριά....... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σωτηρία για αυτή τη ρημαδοχώρα.....!!! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ φούρκα για την ομάδα μπάσκετ !!! Όσο ζούμε, ελπίζουμε....

Εικόνα apostolos gaganis

Έχω ελπίδες, αλλά συγκρατημένα. Βλέπω πράματα. Και σ΄εμάς και στη Ζαλγκίρις...

Εικόνα Harry red logic

Εν συντομία:
1.Με την εξυγίανση και τους προστάτες είναι μακρύς ο δρόμος χρειάζεται τεράστιο στομάχι ,πολυμέτωπο και πολυδιάστατο αγώνα από Θρυλικούς Ηρακλείδες(δεν αρκούν μοναχικά λιοντάρια),
χλωμό προς το παρόν να αλλάξει η κατάσταση, ο λαός κοιμάται!
2. Πόσο κοστίζει το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου, του Εμενίκε, του Μιραλάς του Οφόε?
Ισχύει η αρχή της αναλογικότητας στην προσφορά?
3. Γιατί έχουμε τόσους τραυματισμούς στο μπάσκετ συνεχόμενες χρονιές, τι συμβαίνει στους ανταγωνιστές μας?
4. Ποια η συνεισφορά των ξένων μας στο μπάσκετ του Θρύλου, έναντι των χανουμιών , του βάζελου, της Ζαλγκίρις και άλλων ομάδων?
…………………………………………………………………………………………………………
Προς :-Μαρινάκη,
-Αγγελόπουλους,
«Είναι τρελό να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις άλλα αποτελέσματα»-Αϊνστάιν!

Εικόνα dimitrov7

Χαραλάμπη ειδικά για το 2 ... θα το μάθουμε όταν κατέβει ο Χριστοδουλόπουλος στο λιμάνι ..... αν δεν τα βρει με νιαούρη. Αρκετά πιθανό πάντως καθότι ο νιαούρης εκτιμά περισσότερο τον Κομίνη και τον Παπαπέτρου και τους άλλους κόρακες.
Δώσε μου εμένα αυτούς και σου βγάζω πρωταθλητή ακόμα και τον παοκ.

Εικόνα John Zolo

Ακριβως ετσι ειναι αδερφε...«Είναι τρελό να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις άλλα αποτελέσματα»-Αϊνστάιν!

Δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε εμεις οι απλοι φιλαθλοι. Οι ιδιοκτητες εχουν και το πεπονι και το μαχαιρι...
Εμεις αγαπαμε την ομαδα και την φανελλα...και δυστυχως υπομενουμε την μαλακια τους...

Εικόνα John Zolo

...και σιγα μην ιδρωσει το αυτι του Μαρινακη και των Αγγελοπουλων γι'αυτα που γραφουμε εδω και αλλου...

Εικόνα dimitrov7

Και καλύτερα .... διότι πχ πέρσι είχα παραδίπλα ένα μπαρμπουλίνο που έλεγε .... είναι δυνατόν? 7 μύρια ο Μαζουακού? Οκ δεν το αναλύω περαιτέρω αλλά κάποιος - η Τότεναμ νομίζω - δίνει 20 για τον Μαζουακού. Που δεν άρεσε στον μπαρμπουλίνο.

Πάντως αυτό με τον Άινστάιν μη το παίρνεις τις μετρητοίς. Γενικά μην ακούς πάντα τους Ισραηλίτας. Ακόμα και οι μεγάλοι πχ Μαρξ, Φρόυδ, Άινστάιν, Όπενχάιμερ λένε ενίοτε λαλακίες.

Η κούλα ας πούμε με τα ίδια υλικά(περσινούς κόρακες) και κάνοντας το ίδιο πράγμα(πουστιές) πήρε - μάλλον(περιμένω Σκουτεράκη εφέτη) - πρωτάθλημα.

Εικόνα apostolos gaganis

Οι φιλοδοξίες μου είναι πολύ πιο περιορισμένες, αδελφέ... Πού να φτάσει η μηδαμινότητά μου τέτοια ύψη ( πλούτου...); Ένα ταπεινό διαρκείας όλο κι΄όλο...