ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...



Πίνοντας καφεδάκι, έβλεπα τα σημερινά πρωτοσέλιδα. Αθλητικά ΚΑΙ πολιτικά. Κάθε μέρα συμβαίνει το ίδιο. Τρία πράματα συγκράτησα. Τα δύο αφορούσαν τους "άλλους", το ένα εμάς. Το μπάσκετ το αφήνω έξω. Σ΄εκείνους που το ξέρουν καλύτερα. Να πάρει δρόμο μοναχά ο υπεύθυνος. Γιατί άμα συνεχίσω, θα πάει μακριά η βαλίτσα και δεν θέλω. Οι πιθανότητες για το τελευταίο που διεκδικούμε, ελάχιστες. Αυτά.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ.

Μία φωτογραφία. Πιστεύω πολύ σε τούτες. Ισοδύναμη πράγματι, και βάλε, με χίλιες λέξεις. Ένα τόσο δα σχολιάκι επομένως:

Απ΄τον χθεσινό αγώνα βόλεϊ του Βάζελου με τη Νίκη Αιγινίου. Κοιτάω πως κάνουνε, σαν τρελοί απ΄τη χαρά τους, που γλυτώσανε τελευταία στιγμή και δεν πέσανε κατηγορία. Έτσι ρεεεε... Να γλεντάτε την ΠΑΡΑΜΟΝΗ σας στην Α1. Αυτοί είσαστε... Άλλη μια απ΄τις πολλές και μεγάλες διαφορές μας. Και που΄στε; ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΙ΄ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΥΡΟΣ. Μιλάω για την "εγκληματική" και τη βρωμοΔΙΚΗ σας....

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Διαβάζω στην ARENApress. Κεντρικός τίτλος, αναφερόμενος προφανώς στον τελικό του Κυπέλλου με την ικτερικιά: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΠΟ, ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ! Και ατάκα σκέφτομαι ΠΟΙΟ σωματείο τα λέει αυτά... ΠΟΙΟ σωματείο, μόνιμα εδώ και δεκαετίες προβληματικό, προκλητικό και στην ουσία ατιμώρητο για τα απίστευτα και συνεχή αίσχη ( της γνωστής μερίδας ) των οπαδών του, προειδοποιεί με τουλάχιστον ΘΡΑΣΟΣ τους υπεύθυνους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, όταν αυτοκηλιδώνεται...αλλάαα ας μιλήσουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ δυο πρόσφατες, η μία ειδικά, φωτογραφίες. Έχουν ΤΟΣΗ δύναμη να αποστομώνουν. "Στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σκοινί"... Το βιολί τους όμως τα τοπικά ΜΜΕ. Τεράστια η ευθύνη τους ΚΑΙ για τις παρακάτω, κλασικές πια και δυστυχώς, εικόνες....

Θα σας στοιχειώνουνε και οι δύο....

ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Η παρέλαση των ονομάτων για την ομάδα συνεχίζεται. Και θα συνεχιστεί. Υπερβέβαιο. Κι΄ας λέει ο Κώστας τα δικά του. Πουλάνε κάτι τέτοια και ειδικά όταν έχουνε να κάνουνε με τον Ολυμπιακό. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ:

Τί έλειψαν κυρίως τη σεζόν που πέρασε από τους παίχτες μας; Ξεκάθαρα: Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ, Η ΑΝΤΟΧΗ, Η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ. "Δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε φέτος. Τα προηγούμενα χρόνια πετυχαίναμε, γιατί δουλεύαμε σκληρά". Νέα ομολογία της ευθύνης τους, απ΄τον Ελαμπντελαουί τούτη τη φορά.  Όχι μόνο στους προπονητές το μπαλάκι. Το΄χαμε ρίξει στο σορολόπ, μας λέει ο Ομάρ. Το μαλακίσαμε και οι ίδιοι. ΑΥΤΟ μας λέει.

ΖΗΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΛΠ. ΘΕΛΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ, ΣΟΒΑΡΟΙ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Μ΄ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ. Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΙΒΗΡΑΣ, ΕΠΙΑΣΕ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ "ΣΙΓΟΥΡΕΣ" ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ; ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ; ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΑΑΑΑ, ΡΕ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ, ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ: "OXI ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ"... ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΘΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ΄ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΤΙΤΛΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΕΚΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΕΝΟ; ΜΜΜ...ΔΥΣΚΟΛΟΟΟΟ.

Σχόλια

Εικόνα Arxidakos

Στο πνεύμα του ποτ πουρί: http://www.sport-fm.gr/article/basket/giannakopoulos-oi-diktatories-se-e...

Μα καλά πως τους ξεφεύγουν τέτοια...

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουμε να κάνουμε με δύο οριακές προσωπικότητες σε Πάο, Πάοκ. Πολλά ψυχοπαθολογικά στοιχεία και οι δύο. Ο ένας είναι ετούτος. Βρίσκεται κατ΄εξακολούθηση σε μανιακή κατάσταση. Ημιπαράφρων. Ο Ρωσοπόντιος πάλι, μπήκε ήδη με το κουμπούρι στο γήπεδο. Αλλά και ο μικροσκοπικός γόνος του, μ΄αυτές τις δημόσιες τοποθετήσεις του και την αναγωγή του πατέρα του σε "Θεό" κλπ., ακολουθεί σταθερά τα χνάρια του. Δεν περιβαλλόμαστε από νορμάλ ανθρώπους. Στο ποδόσφαιρο και ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Αρκετοί, δεν στέκουν καλά ( Ζουράρις, Καμμένος, Φωκάς, Αλαφούζος π.χ.). Και σοβαρολογώ.

Εικόνα Harry red logic

Νομίζω απο φυσική ευγένεια και καλλιέργεια είσαστε πολύ επιεικής!
Για σκεφθείτε και την ΜΑΣΚΑ του χαμογελαστού με το σατανικό μυαλό που από την μια εξυπηρετεί με τον πιο δουλικό τρόπο τους Επικυρίαρχους και απο την άλλη εξαπατά τους αφελείς με "φιλολαϊκές" παπαριές!Αυτός είναι ο αρχηγός της αντιολυμπιακής ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ!
έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα ,να δούμε πότε η ιστορία θα γυρίσει τον τροχό!

Εικόνα Arxidakos

Κύριε Απόστολε έχετε δίκιο, τους τραβάει το κλίμα, να μην ήταν και η μισή ομάδα μας σε κατατονική απάθεια τι καλά που θα ήμασταν...

Εικόνα matrasimca

Διαβασα καπου Αποστολε οτι ετοιμαζομαστε να σαρωσουμε παικτες απο υποβιβασμενες ομαδες της Primera της Ισπανιας.
Αν ισχυει κανουν λαθος.
Καλυτερα να παρουν παικτες απο πρωταθλητρια Β Εθνικης παρα παικτες με ανυπαρκτο ηθικο και την σφραγιδα του λουζερ στο βιογραφικο τους.
Εσυ τι νομιζεις?

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχω απάντηση. Είναι και ένα αντικείμενο, που δεν το κατέχω. Στις μεταγραφές, στις όποιες μεταγραφές, δεν υπάρχει απόλυτη σιγουριά για κανένα παίχτη. Παίζουμε μόνο με πιθανότητες, να σου παίξει στην ομάδα ή όχι. Να σε επαληθεύσει ή όχι. Πάντα όμως, θεωρητικά. Παίχτες "τελειωμένοι" ή "αποτυχημένοι" σε μια ομάδα ή άσημοι, μπορεί να σου βγουν, ακόμα και να καταπλήξουν, κι΄άλλοι με περγαμηνές ν΄αποδειχτούν τρανταχτές αποτυχίες. Ονόματα, πάμπολλα... Γιαυτό και σε ΟΛΕΣ τις νέες αφίξεις, κρατάω ΠΑΝΤΑ μικρό καλάθι. Μπορεί να ΕΛΠΙΖΩ, αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Η πράξη, θα μου μάθει...

Εικόνα matrasimca

Η ψυχολογια σμιλευει την ψυχη.
Θελω να ερχονται σε μας με καλη ψυχολογια και ονειρα, οχι για αποκουμπι επειδη επεσαν στην χωρα τους.
Καληνυχτα φιλε μου.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Καλησπέρα Απόστολε
Απο το φθινόπωρο και μετά ,όταν υπήρχαν κάποια αγωνιστικά κενά ο sir και οι μετά απ΄αυτόν έδιναν κάτι ξεγυρισμένες άδειες λές και η ομάδα δεν χρειαζόταν δουλειά .Απο τότε ''φώναζα'' γιατί φεύγουν οι παίχτες.Φαίνεται οτι ο Τάκης είχε χάσει τα αποδυτήρια κα ήθελε να έχει καλές σχέσεις με τους παίχτες .Αυτό μάλλον είπε ο Ομάρ.Για του χρόνου,ας κάνουμε υπομονή και ας ελπίσουμε να μη κάνουμε τα ίδια λάθη.

Εικόνα apostolos gaganis

Θανάση, ο Ομάρ παραδέχθηκε ότι και οι παίχτες φέρουν ευθύνη για τα φετινά. Ξεκάθαρα. Δεν γινόταν κι΄αλλιώς, δηλαδή. Το ίδιο άλλωστε έχει ειπωθεί κι΄από Μαρινάκη, Θεοδωρίδη και άλλους συμπαίχτες του κατά καιρούς. Είναι αναντίρρητο. Ε, ( και ) αυτά, πρέπει να λείψουνε του χρόνου. Δεν θέλουμε συγγνώμες και παραδοχές. Θέλουμε εκείνοι που θα παίζουν να κάνουν εκείνο που ΠΡΕΠΕΙ. Τίποτα λιγότερο.

Εικόνα ze ηλιας

Τα 3 Κάπα δεν είναι μόνο κου κλουξ κλαν

για τα θέματα που έθιξες

1.Κατάντια
2.Κυβερνητική Κάλυψη για Καρντάσια
3.Καρτερία

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς τον παλαιόγαυρο! Γιααα να δούμε τί θα δούμε...

Εικόνα dimitrov7

Σε κάθε περίπτωση όλοι στο γήπεδο με Αγρινιώτες. Τελευταίο ματς σαιζόν. Στο σπίτι μας. Να χαιρετήσουμε τον (πολύ ελπίζω) κόσμο που θα φύγει. Αλλά κυρίως να δούμε τελευταία φορά για φέτος την ομάδα από κοντά. Μετά θα έχει .... στερητικά σύνδρομα.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ το ελπίζω. Για τον κόσμο. Να το δω βέβαια.

Δεν θέλω πολλούς να ξαναδώ...

Εικόνα dhmos64

Καλησπέρα Απόστολε.
1) Αν ο Ομαρ (και ο κάθε Ομαρ του Ολυμπιακού) τα πιστεύει αυτά που που λέει, και αν σέβεται το σύλλογο και τους φιλάθλους μας, τότε να πάει στον πρόεδρο και να του ζητήσει στη νέα σεζόν να παίξει αν όχι με τα μισά λεφτά του συμβολαίου του, έστω με μειωμένο συμβόλαιο. Ο Μαρινάκης τον πλήρωνε για να παίζει μπάλλα και όχι να μ@λ@κίζεται.
Και ξέρεις κάτι στο φινάλε, κάποιες συγνώμες -πώς να το κάνουμε- κοστίζουν.

2) Αν δεν κρατήσει Ρομαό, αν δεν κρατήσει έναν μόνο από Φουρτούνη, Μάριν, Ταχτσίδη, αν δεν κρατήσει Πάρντο -Μιραλλάς-Τζουρτζεβιτς, γιατί να γκρινιάζουμε;Σου θυμίζω και την δική σου θέση για κάποιους παίκτες της ομάδας σε προηγούμενη ανάρτηση.

3) Τέλος θεωρώ αστείο την επιστροφή Ερνάνι και Βέλλιου.

Κλε'ινοντας δεν με ενδιαφέρει ο (οι) τίτλος(οι). Θέλω να δω μια ομάδα να αρχίζει να παίζει ποδόσφαιρο με ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΑΝΤΟΧΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. 'Ολα τ΄άλλα θα έρθουν.

Εικόνα dimitrov7

Συμφωνώ σε όλα .... και ειδικά στο 1.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα φύγει κόσμος... Τα υπόλοιπα θα τα τα δούμε, αδελφέ.

Εικόνα John Zolo

Αποστολη μου καλα τα λες ως συνηθως, αλλα...θελουμε και προστασια...!
Τι να την κανεις την πληρη ομαδα, τους καταλληλους παικτες και προπονητες, τα προγραμματα και τα budget...εαν δεν εχεις προστασια...
...απο την αλητεια του ΣΥΡΙΖΑ, του Υπουργειου, της ΕΠΟ, της ΚΕΔ, των βαλτων Δικαστων κλπ κλπ

Φετος δωσανε το πρωταθλημα στον Νιαουρη επειδη ο αλλος ο μαλακας εδειξε το κουμπουρι...και τους εξεθεσε...
Του χρονου θα το δωσουνε στον Ρωσοποντιο γιατι επρεπε να το παρει φετος...
Φετος δωσανε τζαμπα γηπεδο στον κολλητο του Φλαμπουραρη...
Του χρονου σειρα εχει το κοτετσι της μπουγατσας...

Δεν ξερω, ειλικρινα Αποστολη μου, αν μπορει ο Μαρινακης να τα αντιμετωπισει ολα αυτα μονος του...μακαρι !!

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄αυτό, δεν έχω απάντηση. Θεωρώ, όπως όλοι, ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί. Αν φέτος ήμασταν καλύτεροι, θα το παίρναμε. Δεν έχουν και τίποτα υπερομάδες οι δύο. Είχαμε κόντρα διαιτησία, ναι πολύ, αλλά πετάξαμε κι΄ένα κάρο βαθμούς. Και εν πάση περιπτώσει, ρόδα είναι και γυρίζει.. Μιλάω για τα εξωγηπεδικά...