ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...



Σε σχέση με τον γνωστό, δημόσιο, ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ και συνεπώς υβριστικό και απαράδεκτο χαρακτηρισμό " ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑΣ" για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλη Μαρινάκη από τα χείλη του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, η δικηγόρος κ. Ιωάννα Λαχανά, την οποίαν δεν έχω την τιμή να γνωρίζω, απέστειλε στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών την ακόλουθη επιστολή:

 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΡΒΕΣΟ, ΑΘΗΝΑ 4-5-2018

 Κύριε Πρόεδρε,

Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς για κράτος Δικαίου επίθεσης στελέχους της κυβέρνησης εναντίον Έλληνα πολίτη, κατά σαφή παραβίαση του συνόλου του δικαιϊκού μας συστήματος καθώς και ανειλημμένων υπερεθνικών δεσμεύσεων, όπως αυτές προκύπτουν από Διεθνείς Συμβάσεις (ΕΣΔΑ- Σύμφωνο για τα αστικά και πολιτικά δικαιώματα). Ο παράνομος αυτός χαρακτηρισμός (τον οποίο αρνούμαι για λόγους αξιοπρέπειας να επαναλάβω), γίνεται τερατώδης από την στιγμή που την πατρότητά του (τουλάχιστον αρχικά) την διεκδίκησε και δικηγόρος, κυβερνητικός εκπρόσωπος, για να οπισθοχωρήσει στη συνέχεια και να προτάξει τον ίδιο τον αρχηγό της εκτελεστικής εξουσίας, δίνοντας όμως ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην αλλοτρίωση νομίμων συνταγματικών αλλά και με διεθνείς συμβάσεις κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

  Κύριε Πρόεδρε,

Όπως καλώς γνωρίζετε δεν είμαστε μόνο Έλληνες πολίτες αλλά και συλλειτουργοί του Δικαίου, ασκούντες το δικηγορικό λειτούργημα και η θέση μας αυτή δεν μας επιτρέπει να σιωπήσουμε, να μείνουμε άλαλοι κατά τον σοφό λαό, από τον οποίο απαιτούμε σεβασμό. Φθάνει άλλωστε η αφωνία τόσο λαλίστατων σε άλλα θέματα, επιστημονικών και όχι μόνο Ενώσεων και Σωματείων, εκκωφαντική πράγματι η σιωπή των Νομικών σχολών της χώρας, των επιστημονικών φορέων, των δικαστικών ενώσεων και λοιπών πανελλαδικής εμβέλειας οργανώσεων. Εμείς όμως δεν δικαιούμαστε να σιωπήσουμε, για έναν επιπρόσθετο λόγο: Στην πρωτοφανή αυτή παραβίαση συμμετείχε -αν δεν πρωτοστατούσε- μέλος του Συλλόγου μας και λόγω της ιδιότητάς του πρέπει να κινηθεί η διαδικασία πειθαρχικού του ελέγχου. Εσείς δε ως Πρόεδρος του ΔΣΑ, του Μεγαλύτερου Δικηγορικού Συλλόγου της χώρας και με το κύρος της θεσμικής αποστολής σας έχετε δύο (2) μόνο επιλογές. Να κινήσετε την εκ των καθηκόντων σας (αλλά και του καθήκοντος) πειθαρχική διαδικασία ή να σιωπήσετε. Η επιλογή είναι δική σας.

 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΙΩΑΝΝΑ Π. ΛΑΧΑΝΑ

Υ Γ.  Τύχη αγαθή, δεν γνωρίζω ούτε κατ΄ όψη τους δύο “πρωταγωνιστές” 2. Εξυπακούεται ότι ο Έλληνας πολίτης έχει σίγουρη την δικαίωση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βάσει του άρθρου 6 της ΕΣΔΑ, λόγω της δημόσιας και από κυβερνητικό στέλεχος έκφρασης γνώμης εναντίον του, σε εκκρεμή δικαστική του υπόθεση. 3. Ως εδώ η χώρα μας κ Πρόεδρε δεν έφθασε με αυτόματο πιλότο, αλλά με προφανή συμμετοχή ή/και συνέργεια πολλών, είτε από σκοπιμότητα είτε από άγνοια. Η εποχή όμως της “αθωότητας” έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Κανεις δε δικαιούται ούτε να κλείνει τα μάτια ούτε να “σφυρίζει αδιάφορα”, αν δε θέλουμε να ξαναπάμε στα βράχια, που αυτή τη φορά θα είναι πιο κοφτερά. Η αντίσταση και η επαγρύπνηση είναι καθήκον όλων μας».

http://www.a-sports.gr/articles-184825/dikhgoro-zhta-apo-ton-proedro-tou-dsa-peitharxikh-diwksh-tzanakopoulou-gia-tou-xarakthrismou-kata-marinakh.htm

Τ     Ο         Σ     Χ     Ο     Λ     Ι      Ο          Μ     Ο     Υ  :

Δεν χρειάζονται ούτε πολλά ούτε ιδιαίτερα σχόλια. Ζούμε, εμείς οι οπαδοί του λαοφιλέστερου και ενδοξότερου πολυαθλητικού συλλόγου της χώρας μας ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, πρωτοφανείς στιγμές άγριας και τυφλής πολεμικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εναντίον της λατρείας μας. Τα εκατομμύρια των οπαδών του Θρύλου ΟΦΕΙΛΟΥΝ να προασπίσουν ενεργά, νόμιμα, αλλά και άκρως αποφασιστικά τον αθάνατο Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο. Η ερυθρόλευκη σημαία δεν πρόκειται να υποσταλεί ΠΟΤΕ κι΄ας το έχουν αυτό ΠΑΝΤΑ υπόψη τους όλοι όσοι τολμούν να βάλλουν εναντίον της, θεωρούντες εαυτούς δυνατούς, επειδή κατέχουν συγκυριακά ΕΦΗΜΕΡΕΣ καρέκλες. Η ΝΕΜΕΣΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ....

Μια απορία μοναχά. Θα περίμενα, λογικά, μια τέτοια ΔΗΜΟΣΙΑ επιστολή να είχε σταλεί όπου εκρίνετο σκόπιμο από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ. Δεν γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους αυτό, δεν προέβη σε μια τέτοια ενέργεια. Ενδεχομένως να έχουν σχέση με τακτική. Προήλθε πάντως, από μια κυρία και μαχόμενη δικηγόρο. Την συγχαίρω. Και ως πολίτης και φίλαθλος και ως πρώην πρόεδρος επί μακρόν του Πειθαρχικού Συμβουλίου του επαγγελματικού μου Συλλόγου. Είναι παρήγορο ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα τέτοιοι, ΕΝΕΡΓΟΙ, πολίτες. Γιατί κάτι οργανώσεις, σύνδεσμοι, σωματεία, Σχολές και τα συναφή, όπως και η ίδια η κ. Λαχανά επισημαίνει στην επιστολή της, μας "κούφαναν", όχι μόνο εν προκειμένω αλλά και σε πάρα πολλές περιπτώσεις όπου θα έπρεπε να τοποθετηθούν δημόσια και ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ, με την "άκρα του τάφου" πολύ...εύγλωττη όμως σιωπή τους. Η περίοδος π.χ. της επταετούς χούντας στη χώρα, την οποία ΕΖΗΣΑ, μου θυμίζει έντονα παρόμοιες σιγές και ο συνειρμός είναι αναπόφευκτα άμεσος...

Σχόλια

Εικόνα griondim1

Τι να γραψω πρώτα; Για το διασυρμό που θυμίζει της μέρες πριν την έλευση του Μπάεβιτς στην ΠΑΕ Ολυμπιακός; Τότε είχαμε ένα 0-3 από τον Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στο παλιό Γεώργιος Καραισκάκη, αν θυμάμαι σωστά. Μακάρι να είναι ίδια η συνέχεια.

Η δήλωση του Προέδρου ότι δεν κάνουν ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Δείχνει ότι συνειδητοποίησε πως τον παραμυθιάζουν με τους Μάριους και τους Βέργους από την Ακαδημία, αλλά κι ότι έκανε τραγικά λάθη στις επιλογές παικτών και προπονητών. Ελπίζω να μη βρούν το δρόμο κάμποσοι που έδειξαν σε μικρότερο επίπεδο κάποια πράγματα κι επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο.

Η ομάδα χρειάζεται ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ με κάκαλα κι όχι κάκαλα ποδοσφαιριστές. Παίκτες που δε βρήκαν θέση στο ρόστερ μικρών ομάδων της Ουγγαρίας είναι ντροπή να εμφανίζονται στη σύνθεση του Θρύλου και μπορεί να γίνομαι άδικος, το ίδιο ισχύει και για παίκτες που βρήκαν θέση στις μικρομεσαίες Ολλανδικές ή Βέλγικες ομάδες ή σε ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος με φανέλλες ασήμαντου ή και ανύπαρκτου ειδικού βάρους. Τώρα τα περί προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βάσει του άρθρου 6 της ΕΣΔΑ τα ακούω απλώς, μέχρι να αποδειχθούν στην πράξη.

Θα γράψω όμως κάτι για την Ελληνική κοινωνία και ζητώ, εκ των προτέρων, να μην παρεξηγηθώ στην τοποθέτηση μου, που δεν είναι καθόλου πολιτική. Η κοινωνία μας αποδέχθηκε τον διασυρμό και την προφυλάκιση πολιτικού αρχηγού και βουλευτών διασκεδάζοντας και παρακολουθώντας την καταπάτηση κάθε κανόνα λογικής, δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η κοινωνία μας είναι εθισμένη στην επιβολή του δικαίου του ισχυρού, συνεπώς εμείς οι άμεσα θιγόμενοι παρακολουθούμε με οργή και οι υπόλοιποι απλώς διασκεδάζουν και λένε καλά του κάνουν, χώστε τον μέσα, δίχως να εισέρχονται στην ουσία. Αυτό είναι πρώτιστα που πρέπει να αντιπαλέψουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.

Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλους του φίλους μας παντού στον κόσμο. Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα Harry red logic

Έφταιγε ο καιρός!
Έφταιγε η βροχή!
Έφταιγε το λασπωμένο τερέν,
Έφταιγε ο αέρας,
Έφταιγε το γρασίδι,
Έφταιγε το φεγγάρι,
Έφταιγε ξέρω εγώ τι..
……………………………………………………………………….
ΑΙΣΧΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΑΦΑΝΩΜΕΝΟ!(ακόμη και στο τάβλι)
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Καλώς προσέχουμε τις ακαδημίες, καλώς κάνουμε επένδυση στους νέους
ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΜΕ! το κάθε πράγμα στον καιρό του!Θέλουν πολλά καρβέλια ακόμη!
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΘΡΥΛΟ.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!
....................................................................................
Κάποιοι "Δημοσιογραφίσκοι" που κάνουν ρεπορτάζ του Θρύλου θέλουν βρεγμένη σανίδα γιατί είτε από βλακεία είτε υποκινούμενοι δεν ξέρω από ποιους, πουλάνε πολύ παραμύθι για δήθεν μεγάλη αξία κάποιων ταλέντων μας!ρε βρεγμένη σανίδα!

Εικόνα George_Str

ΟΙ ΠΑΓΟΥΡΑΔΕΣ 3-0 ΑΙΣΧΟΣ.....ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΝΟΩ.

Εικόνα Harry red logic

Κατά την ταπεινή μου γνώμη από όσα βλέπω στην κορυφή του παγόβουνου(τα πιο πολλά δεν τα βλέπουμε) επι του παρόντος οι Ξένοι Αρχοντες στηρίζουν το γελαδερό βοσκόπουλο γιατί με την καπατσοσύνη του καταφέρνει και την «πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»! Δηλαδή σκύβει στα τέσσερα στους ξένους κάνοντας ότι ζητάνε και κάνει αναδιανομή της φτώχειας πετώντας ξεροκόμματα και «αριστερές παρόλες» στα πρόβατα που μένουν ήσυχα μέσα στο μαντρί!
Το άλλο βοσκόπουλο(το αψηλό..) δεν το στηρίζουν επι του παρόντος όχι γιατί είναι ανυπάκουο αλλά γιατί δεν έχει την καπατσοσύνη να ξεγελάει τα πρόβατα στο μαντρί γιατί (θα τα ξεσήκωνε ο γελαδερός με ξήλωμα πεζοδρομίων και πορείες και τις πρεσβείες)!
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Τα πιο πάνω τα βλέπει και ο νιαούρης που παίζει με όλους! Κέρδισε με τον Αντώνη τον ΟΠΑΠ παίζει και με τους φλαμπούρη, χουντονή και έτσι χτίζει γήπεδο παίρνει και πρωτάθλημα!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Δεν θαυμάζω τον νιαούρη κάθε άλλο αντιπαθώ σφόδρα τις μεθόδους του, όμως βλέπω ότι τα καταφέρνει!
…………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Δεν έχω την συνταγή όμως αντιλαμβάνομαι ότι ο Βαγγέλης πρέπει να να εκτιμήσει καλύτερα όλες τις διαστάσεις του περιβάλλοντος και να χαράξει(και αναπρόσαρμόζει...) την στρατηγική του. Σίγουρα κάποιες λύσεις θα υπάρχουν. Μυαλό διαθέτει, δύναμη και χρήματα έχει, επομένως με κατάλληλους συνεργάτες και συμμάχους μπορεί να κάνει την ζωή ποδήλατο του γελαδερού αρχιψεύτη!.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Η δημιουργία νέας ποιοτικής και πολύ ισχυρής ομάδας(και ξεκλήρισμα των κλικαδόρων) ,είναι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για τον Βαγγέλη.
Αφενός για την ικανοποίηση και το ηθικό πλεονέκτημα του ερυθρόλευκου λαού και αφετέρου για το ξεγύμνωμα των αισχρών εξυγιαντών και του γελαδερού αρχιψεύτη!
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Υ.Γ.1 .Του χρόνου στην εξίσωση εκτός του νιαούρη και του ιγκνιάτεβιτς όπως φαίνεται μπαίνει και ο βάζελος….
Υ.Γ.2.Διάβασα κάτι δηλώσεις του νιαούρη ,..περίπου παραδέχθηκε ..ότι εμείς τον αναστήσαμε με τις δύο ήττες μας με ανατροπή…..., άσε μου ανεβαίνει πίεση!!!!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

ΥΓ.2. Ακριβώς. Εννιά βαθμοί ήταν αυτοί. Νάτο το πρωτάθλημα...

Εικόνα djole11

Οι ανθρωποι ειναι αδιστακτοι και απο οτι φαινεται δεν φοβουνται κιολας.Θες γιατι εχουν γερες πλατες και σε ευρωπη και σε ελλαδα?Θες γιατι βλεπουν τις δημοσκοπησεις και εχουν απελπιστει?Θες γιατι αυτη τελικα ειναι η φυση τους?Παντως τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα.Εβλεπα προχθες τις κινητοποιησεις στη Μυτιληνη οπου ηταν μαζικες με κλειστα ολα τα μαγαζια κτλ και ο ανεκδιηγητος ο Τσιπρας ελεγε οτι ''υποκινηθηκαν απο ακροδεξια στοιχεια''.Η πλακα ειναι οτι πολλοι απο τους διαδηλωτες ειχαν σημαιες του ΠΑΜΕ...Μιλαμε οχι απλα για παραποιηση της αληθειας,αλλα ξεδιαντροπια,ξεφτιλα ρε φουστη μου...
Πραγματικα η ταμπελα ''ακροδεξιος'' σε οποιον δεν συμφωνει με τον θιασο θυμιζει εποχες αλλες,οπου οποιος δεν συμφωνουσε με το καθεστως αυτοματα βαφτιζονταν ''αριστερος'' (ηταν δεν ηταν) και τον επαιρνε η μπαλα.Εδω ολοκληρο Μικη Θεοδωρακη ΤΟ ΤΟΤΕΜ της αριστερας στην Ελλαδα λιγο πολυ τον εβγαλαν χρυσαυγιτη επειδη ΤΟΛΜΗΣΕ να κακολογησει την...κυβερνησαρα μας.
Το θεμα δεν ειναι ο Μαρινακης,η μαλλον να το θεσω πιο σωστα,δεν ειναι ΜΟΝΟ ο Μαρινακης.Ο Μαρινακης απλα εμπλεξε επειδη δεν υπεκυψε (και ουτε προκειται,θα ειναι για πολλαααααα χρονια ακομα στον Ολυμπιακο οταν αυτοι δεν θα υπαρχουν πολιτικα) στην καθεστωτικη λογικη τους.Υπαρχει μεγαλο γενικοτερο προβλημα σκοπιμης διαστρεβλωσης της αληθειας και μετατοπισης των πραγματικων προβληματων που οσο πλησιαζουμε στις εκλογες θα γινεται χειροτερο,ειδικα αν οι δημοσκοπησεις δεν ειναι αυτες που θελει ο θιασος...

Εικόνα apostolos gaganis

Συσπείρωση και αποφασιστικότητα εμείς, προσεκτικές κινήσεις βάσει πλάνου η ΠΑΕ, ισχυρή ομάδα στο γήπεδο.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ. ΑΠΟ΄ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.

Εικόνα George_Str

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ,ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΜΑ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΟ ΕΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2010.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ .

Εικόνα djole11

Ειπες τη σωστη κουβεντα ''βασει πλανου''.Για να δουμε...

Εικόνα dimitrov7

Έχει πει και κάτι άλλο ο πρόεδρος ... επίσημα .... περί δικαστηρίου ανθρώπινων δικαιωμάτων. Δλδ πως θα προσφύγει ο ίδιος. Θα ήθελα να το παρακολουθήσουμε το θέμα. Δεν διανοούμαι πως δεν θα το πράξει. Δλδ πως δεν θα τυλίξει όλη τη κεβέρνηση σ' ένα φάκελο και να τους "στείλει" εις τας Ευρώπας. Οπότε να κοιτάμε, να ρωτάμε, να μαθαίνουμε και να πιέζουμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Το είπε, άρα πρέπει να το κάνει. Και αν το κάνει, το θέμα θα πάρει ΜΕΓΑΛΗ δημοσιότητα αμέσως.

Εικόνα ThomasK

'Ετσι, Απόστλε
(και Φαίδων)!

Μπράβο στην κ. Λαχανά!

Δεν πρόκειται αυστηρά ή ειδικά για ζήτημα του Μαρινάκη,
πρόκειται για ζήτημα γενικά του 'Ελληνα πολίτη. Ο εκχυδαϊσμός
της πολιτικής ζωής, της δημόσιας ζωής και των θεμελιωδών
θεσμών και προσωπικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μάς
κατατάσσει ως χώρα στις πιο απολίτιστες, τις πιο καθυστερημένες,
τις πιο βάρβαρες. Ο εκχυδαϊσμός δε αυτός μάλλον δεν είναι πια
προοίμιο του εκφασισμού της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αλλά
κορύφωση αυτού με την άνοδο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι. Ακριβώς. Το ζήτημα δεν αφορά τον Μαρινάκη, ειδικά. Είναι θέμα ευνομούμενης ή όχι πολιτείας, ΓΕΝΙΚΑ. Δημοκρατικής, ομαλής, λειτουργίας ή όχι των θεσμών. Η χώρα ήταν, αναμφίβολα, μπουρδέλο. Με τους τωρινούς όμως έγινε χειρότερη. ΚΙ΄ΑΥΤΟ, αναμφίβολο.

Εικόνα Φαιδων

Εδώ στην Αμερική,αδελφέ Απόστολε,γιατί όλοι οι Ολυμπιακοί είμαστε αδέλφια μεταξύ μας,τα χαζοαμερικανακια που λέμε,αν επίσημα χειλει,είχαν εκτοξεύσει τέτοιες κατηγορίες ακόμα και σε υπόδικο,πράγμα που ο Μαρινακης δεν είναι ακόμα και δεν πιστεύω να υπάρξει συνέχεια στην δοκιμασία του,θα τον έχανε ξεσκίσει,όλα τα ΜΜΕ και ο εισαγγελέας, θα του είχε ήδη απαγγείλει κατηγορίες,που εδώ είναι κακουργηματικού χαρακτήρα,θα είχε ξηλωθεί από την θέση του και σε μικρό χρονικό ,ένα έως δυο χρόνια,θα είχε δικαστεί. Εδώ δεν έχει ασυλεια που όλοι οι κομπλεξικοί ψεύτες και κλέφτες του ΣΥΡΙΖΑ,καλύπτουν τα κλωλαρακια τους ,ούτε τα δικαστικά διαρκούν 10 χρόνια. Ελπίζω αυτή η «αριστερή» χούντα να πέσει σύντομα και όλοι αυτή οι Κοντονήδες ,τσανακοπουλοι καμένοι και όλο το υπόλοιπο πουσταριο μαζί με τους αρχιδια αρδαδες,να πάνε εκεί που τους αξίζει. ΦΥΛΑΚΗ.
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Σε πιστεύω απόλυτα. Κι΄όχι μόνο στην Αμερική βέβαια, που την ξέρεις άλλωστε. Μιλώντας για Ευρώπη π.χ., άντε να΄κανες κάτι τέτοια, ΑΙΣΧΙΣΤΑ, σε Μ. Βρετανία, Γαλλία, Ολανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Δανία, Σουηδία, Φινλανδία... Για τις ανατολικές χώρες, δεν ξέρω. Αλλά κι΄εκεί δεν νομίζω να γινόντουσαν όσα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ γίνονται εδώ, σε αρκετές. Μπορεί και σ΄όλες. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ....