Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.



ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΙΤΛΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ.

Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή, έχει δύο θεωρήσεις. Ταυτόχρονες. Μία η επικοινωνιακή και δεύτερη η αγωνιστική.

Επικοινωνιακά το θέμα είναι από τις λεγόμενες βόμβες. Κάνει μπαμ. Πολύ έντονος ο αντίκτυπος και στα δύο στρατόπεδα, το δικό μας και των αεκτζήδων. Μπορώ να πω ότι, επί του παρόντος τουλάχιστον, υπερτερεί σαφώς του αγωνιστικού, αφού ο δημοσιογραφικός αλλά και οπαδικός θόρυβος ετούτης της μεταγραφής κυριαρχεί σε όλα τα μέσα. Αναμενόμενο. Θ΄αργήσουμε, βλέπετε, να ξαναδούμε και μπαλίτσα... εν δράσει.

Η συναισθηματική αποδοχή της μεταγραφής, ασφαλώς εκ διαμέτρου αντίθετη στα δύο μέρη. Εκείνο που τον κέρδισε και εκείνο που τον έχασε. Από τα σημερινά π.χ. πρωτοσέλιδα, βλέπω ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει γενικά μια...χαιρέκακη ικανοποίηση ( ως μικρό έστω αντίδοτο στην απώλεια του πρωταθλήματος από τους κιτρινόμαυρους ) φθάνοντας μέχρι και τις ουρανομήκεις ζητωκραυγές όπως "Τρέλα", "Παραλήρημα στον Πειραιά" και τα τοιαύτα από τον Πρωταθλητόγαυρο, ενώ η άλλη, η....ηπιότερη, προτάσσει την υπόσχεση του παίχτη "Για τον Θρύλο θα τα δώσω όλα". Κάζο χοντρό οπωσδήποτε για την Άεκ. Που με τη σειρά της βέβαια μέσω της οπαδικής έντυπης φωνής της βρίζει τον ποδοσφαιριστή, με τον Τίγρη να υπόσχεται αντιρροπιστικές μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες θα μαλακώσουν και με το παραπάνω το αγριεμένο πλήθος της ομάδας του και τις δυο "αντικειμενικές" και ιδίως φυσικά την κοντή, να μην ξεφεύγουν ρούπι από την αταλάντευτη και συχνά...ομοφυλοφιλικού χαρακτήρα αντιΟλυμπιακή γραμμή τους: δυσκολίες, νομικές εμπλοκές, ερωτηματικά για το αν θα ισχύσει τελικά ή όχι η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, αν αυτός θα τιμωρηθεί με ποινή 4-6 μηνών κι΄εμείς με διετή απαγόρευση διενέργειας μεταγραφών κ.α. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗ. Οπότε όλο αυτό το ικτερικό σκηνικό, μου μοιάζει για επικοινωνιακός αντιπερισπασμός άνευ ουσίας και μόνο για την τιμή των όπλων. Πουδρίτσα, για να μη φαίνεται η κοκκινίλα απ΄το μεταγραφικό χαστούκι στο μάγουλο της προσφυγομάνας. Θα τα δούμε πάντως αυτά...

Ας πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος της μεταγραφής. Το ουσιαστικό δηλαδή. Όχι την βιτρίνα, όπως πιστεύω, αλλά το εσωτερικό του "καταστήματος".

Η πορεία, η απόδοση του Χριστοδουλόπουλου στην Άεκ κατά τη σεζόν που πέρασε, υπήρξε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Η συμβολή του, ΚΟΜΒΙΚΗ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και στην πρόκριση της Άεκ στον τελικό του Κυπέλλου μ΄εκείνο το καταπληκτικό του γκολ εναντίον της Λάρισσας στις καθυστερήσεις. Η χρησιμοποίηση και η απόδοσή του στο παιχνίδι με τον Πάοκ, μύριζε...αποχώρηση. Ομολογώ ότι δεν περίμενα να παίξει έτσι όπως έπαιξε ο παίχτης στη διάρκεια της σεζόν. Φαντάζομαι και πολλοί μαζί μου. Με εξέπληξε, γιατί δεν τον...είχα. Όμως, και άνοιξε διάπλατα, μα και βούλωσε στόματα ο Λάζαρος. Τώρα, από 1/7, ξεκινάει επισήμως με τα ερυθρόλευκα. Από την αρχή δηλώνω ότι δεν ξέρω - φυσικά - τί θα κάνει μ΄εμάς, εύχομαι να δείξει εξίσου καλός όπως έδειξε με την Άεκ ή και καλύτερος αν γίνεται, είμαι ασφαλώς ικανοποιημένος από την απόκτησή του και περιμένω να τον παρακολουθήσω στο χόρτο προκειμένου να τον αξιολογήσω. Τον αγκαλιάζω, όπως κάθε νεοφερμένο στην ομάδα. Όσα έκανε, ήσαν αναμφίβολα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. Ας δούμε ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ τί μπορεί να προσφέρει στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και με τους πιο απαιτητικούς και πιεστικούς για τους παίχτες της, οπαδούς. Εξαρτάται ΚΑΙ από τους συμπαίχτες που θα έχει. Δεν είμαι απαισιόδοξος, όπως ήμουν π.χ. με τον Μιραλάς. Είμαι μάλλον...ουδέτερος. Ικανοποιημένος ναι, αλλά θα περιμένω να τον δω ΕΠΑΡΚΩΣ όπως όλοι φαντάζομαι και όπως ισχύει εν τέλει και για κάθε νέο απόκτημα της ομάδας μου. Κλείνοντας και για να χαριτολογήσω, μ΄αρέσει που η Άεκ τον λέει 32 ετών κι΄ο Ολυμπιακός 31. Παιδιά, μη...σκοτώνεστε. Η αλήθεια βρίσκεται, ως συνήθως, κάπου στη μέση....

Κ     Α     Λ     Η         Ε     Π     Ι     Τ     Υ     Χ     Ι     Α         Λ     Α     Ζ     Α     Ρ     Ε    !  

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σχετικά με αυτό που γράφουν κάποιοι φίλοι ότι ο Λάζαρος είναι καλύτερος από αυτούς που είχαμε. Δεν θα διαφωνήσω. Σεμπά και λοιποί αποδείχτηκαν λίγοι.
Διαφωνώ όμως ότι πρέπει να πάμε συγκρίνοντας. Το ερώτημα είναι αν ο Λάζαρος είναι ο εξτρέμ που θέλουμε να έχει ο Ολυμπιακός. Έχω επιφυλάξεις, αλλά εννοείται ότι εύχομαι να πέσω εντελώς έξω.

Εικόνα apostolos gaganis

Yπάρχει τριχογνωμία για την παρουσία του Χριστοδουλόπουλου. Έτσι βγαίνει από τα μέσα. Στον κόσμο μας, υπάρχουν οι αισιόδοξοι, οι απαισιόδοξοι και οι ουδέτεροι. ΟΛΟΙ όμως, θα επιθυμούσαν να παίξει καλή μπάλα και να βοηθήσει τον καινούριο Ολυμπιακό. Άλλο τί ισχυρίζονται σήμερα, οι ίδιοι. ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ, ΛΕΩ. Εξαιρώ τα -κισμένα, που θέλουν να δικαιώνεται η γνώμη τους σε βάρος του καλού της ομάδας.

Εικόνα Kratistos_

Κι εγώ με τη σειρά μου ρωτάω: πόσο καιρό είχαμε να ακούσουμε έναν παίκτη να λέει ότι πραγματικά θέλει να παίζει στο Θρύλο, για το Θρύλο; Φέτος η ομάδα έπασχε ακριβώς από αυτό.. Δεν ξέρω αν είναι Ολυμπιακός, ή αν ήταν, δεν ξέρω αν είναι φθηνός οπαδισμός (που δεν είναι, διότι ο Λάζαρος έχει δείξει ότι δεν εχει το υπερ-εγω π.χ. του Φορτούνη), δεν με ενδιαφέρει να κάνω δίκη προθέσεων.. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ένα: ότι αν αυτός ο παίκτης θέλει να παίξει 130% στον Ολυμπιακό, οι άλλοι που θα έρθουν θα πρέπει να το θέλουν περισσότερο.. Μετά από αυτό ξεμπερδεύουμε με το Αεκάκι, που το πόνεσε πολύ η ιστορία και άφησε τη σιωπή που ακολουθούσε στρατηγικά όλο τον καιρό.. Μετά τη φυγή Χιμένεθ (που φάνηκε πως θα ειναι ο τελευταίος αγώνας του, αλλά θα δούμε), δεν γίνεται να τους ξαναβγεί ΄ό,τι τους βγήκε.. Το δε 30μυρια μπάτζετ του ΠΑΟΚ θα το διαχειριστούν οι πιο ακατάλληλοι οδηγώντας τον ΠΑΟΚ σε μία τρύπα εκατομμύριων ευρώ χρεών, από αυτή που δεν έχει βγει ούτε ο βάζελος μετά το 2010.. Η μεταγραφι΄κη περίοδος αρχισε καλά και όλοι περιμένουμε με ενθουσιασμό να δούμε πώς θα διαμορφωθεί ο Θρύλος της νέας περιόδου!

Εικόνα elias

Αρνητική η γνώμη μου για αυτόν τον παιχτη.ας με διαψεύσει.θα αναμένω εναγωνίως τους αλλοδαπούς παίχτες που θα πάρουμε.και φυσικα πως θα περπατήσει ο νέος προπονητής.

Εικόνα Harry red logic

Λίγα λόγια για τον Λάζαρο και κάτι ακόμη:
1. Επικοινωνιακά καλή κίνηση .Χρειάζονται πολύ περισσότερα με συνέπεια και ΣΧΕΔΙΟ!
2. Αγωνιστικά αρκετά καλή μπορεί να αποδειχθεί και πολύ καλή αν ο Λάζαρος επαναλάβει την φετινή του απόδοση. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, πάντως καλύτερος από τα φετινά μας εξτρέμ!
3. Ευλόγως περιμένουμε πολύ μεγαλύτερη , από την περυσινή, αποτελεσματικότητα στην μεταγραφική ενίσχυση! Εγκαίρως! Πέραν ορισμένων δημοσιευμάτων δεν έχουμε κάποια ιδέα που πάει το πράγμα! Λογικό είναι να πάμε σε σφιχτό budget αλλά αυτό δεν σημαίνει καθυστερήσεις, τρέξιμο τις τελευταίες ημέρες ,επανάληψη ίδιων αστοχιών .Για να δούμε.
4. Θα μαλλιάσει η γλώσσα μας:
Ξεκινήστε από την ΑΜΥΝΑ!με Νικολάου, Κούτρη,Ομάρ, Εγκελ
έχουμε σίγουρα.. τρύπια Αμυνα!
Υ.Γ ελπίζω να μην μας την φέρει ο νιαούρης με το συμβόλαιο του Λάζαρου.
Πρόεδρε για αφύπνισε όλους τους διοικητικούς παράγοντες, δεν επιτρέπονται ολιγωρίες και βλακείες!

Εικόνα ze ηλιας

Επειδή φέτος επιβάλλεται να χτίσουμε ομάδα απ το μηδέν θέλω να πιστεύω οτι δε θα γίνει αυτό με ενδεκάδα που θα απαρτίζεται από τέτοιου είδους προσθήκες.
Κι επειδή διαβάζω διάφορα για κορμούς Ελλήνων παικτών από ακαδημίες και τα συναφή μου βρωμάει η δουλειά για σφιχτό μπάτζετ.
Ελπίζω να μην είναι έτσι και να διαψευσθώ τόσο γι αυτό όσο και από το Λάζαρο (και την απόδοσή του)

Καλώς ήρθες ΓΑΥΡΕ ΛΑΖΑΡΕ

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ ελπίζω να διαψευστείς...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Καλώς μας ήρθε!
Επικοινωνιακά καλή κίνηση.
Ποδοσφαιρικά, ομολογώ ότι ποτέ δεν θα μου περνούσε από το μυαλό ότι θα τον αποκτούσαμε. Δεν τον έχω σε εκτίμηση, θεωρώ ότι η σεζον που έκανε ήταν φωτοβολίδα που δεν θα επαναληφθεί. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που έπιασε τέτοια απόδοση και πιστεύω ότι απλά 'γεννούσαν και τα κοκόρια του' φέτος.
Θα προτιμούσα κάτι πολύ πιο γρήγορο και διεισδυτικό στα πλάγια.
Εύχομαι να διαψευστώ.

Εικόνα George_Str

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟ <<ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ .....ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ >> ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΑ Ν ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΕΜΠΑ,Ο ΠΑΡΝΤΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟ ......ΠΧ ΓΚΑΛΕΤΙ ,ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕΤΟΣ ....ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Επικοινωνιακά καλή κίνηση σημαίνει ότι δημιουργεί εντυπώσεις. Τίποτα περισσότερο όμως. Αυτό που μετράει είναι να προσφέρει στην ομάδα μας. Έχω πολλές επιφυλάξεις. Το εύχομαι όμως και πολύ ευχαρίστως θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος εκτίμηση.

Εικόνα apostolos gaganis

Kι΄εγώ εύχομαι να διαψευστείς...

Εικόνα ThomasK

Τον καλωσορίζω επίσης και του εύχομαι κάθε επιτυχία με
τον Θρύλο!
Το εντυπωσιακό με τον Λάζαρο είναι η επαγγελματική του
συνέπεια, καθώς το ζήτημα με την ανανέωσή του στην ΑΕΚ
με την ίδια ετήσια αμοιβή (350 χιλ.€), που ο Μελισσανίδης
δεν διετίθετο ν' αυξήσει, προέκυψε πριν από μήνες χωρίς
να τον επηρεάσει στην απόδοσή του. Τίμησε και το συμβόλαιό
του και τη φανέλα.

Εικόνα apostolos gaganis

Τώρα να δούμε αν και πόσο θα τιμήσει την ερυθρόλευκη...

Εικόνα dhmos64

Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κίνητρο του Λάζαρου θα είναι να αποδείξει ότι άξιζε καλύτερης αντιμετώπισης από την Αεκ. Πέρα ότι θα παίζει στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα της Ελλάδας, υπάρχουν και εγωιστικά κίνητρα . Ότι δεν ήταν ευκαιριακή αυτή η παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά θα έχει συνέχεια ίσως ακόμα καλύτερη. Αλλά και μόνο που "έφτυσε"και έγραψε στα αρ@@δια του τον Μελισσανίδη, δείχνει ότι έχει προσωπικότητα, ότι έχει άντερα. Καλή επιτυχία παιχταρά μου.

Εικόνα apostolos gaganis

Όπως το λες. Από τον κόσμο θα βοηθηθεί. Αν βοηθηθεί και από τους συμπαίκτες του και δεν δούμε αυτές τις φετινές τόσο εγωϊστικές ενέργειες όσων έπαιξαν μπροστά, περιμένω λογικά και έξω από ατυχίες να προσφέρει.

Εικόνα nichio 1971

Καλώς να ορίσει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο Λάζαρος.
Πιστεύω ότι μπορεί να δώσει πράγματα, και κυρίως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ στο παρελθόν όπως ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ που ΔΥΣΤΥΧΩΣ φόρεσαν τη φανέλα μας...

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ο λάζαρος ως γνωστόν ήθελε να έρθει από το 2008 ,είχε συμφωνήσει με την ομάδα αλλά ο Βρύζας τον πήρε από το χέρι και τον πήγε με το ζόρι στο κότερο του μεγαλοεφοπλιστή.Καλώς μας ήρθε λοιπόν.Πάντως αν τον συγκρίνουμε με το Σεμπά και μόνο είναι όντως ενίσχυση.Καλό απόγευμα κ.Απόστολε.

Εικόνα apostolos gaganis

Θεωρητικά, ναι. Πολύ. Να τον δούμε και μ΄εμάς. Το εύχομαι και το ελπίζω. Γενικώς, είμαι "Θωμάς" αδελφέ, και περιμένω την ΠΡΑΞΗ να βεβαιώσει ή να απορρίψει κάτι.

Εικόνα dimitrov7

Μαζεμένη η σφαλιάρα στην ικτερικιά .... ο πρώην αγαπητικός τη λιάνισε στο κιούπι και ο μόνιμος γα^%$$ς όλων τη βρήκε στα 4 και της έριξε μια μπ&%τσα.
Γειά σου Βαγγέλα! Να δούμε τι θα κάνει και ο Λάζος.
Λένε πως έχει κι άλλο το γλυκό με την κουλίτσα. Εκεί που δεν το περιμένει. Έτσι λένε τα ρεπορτάζ. Δε πάει το μυαλό μου. Για να δούμε. Για την ώρα .... απόψε πιστολέρο!

Εικόνα apostolos gaganis

Το είδα κι΄εγώ αυτό που λες. Ίδωμεν. Θα γουστάριζα πολύ πάντως άλλον ένα φούσκο στην κλάψα.