Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...



Δεν ξεκολλάω εγώ από τούτο το θέμα. Μετά το γηπεδικό μας δείγμα την περασμένη σεζόν και τον λυσσασμένο εξωγηπεδικό πόλεμο που υποστήκαμε, και που τον περιμένω εντονότερο λόγω προεκλογικής περιόδου και επιλογών της κυβέρνησης στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, η μεγαλύτερη δυνατή ισχυροποίηση της ομάδας αποτελεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, ΤΗΝ πρώτιστη επιλογή.

Μέχρι τώρα, ερμηνεύοντας σωστά νομίζω, το κυρίαρχο αίσθημα της μεγάλης πλειονότητας αν όχι της ολότητας του γαυρολαού, είναι η αδημονία. Αδημονία για μεταγραφές ΟΥΣΙΑΣ σε θέσεις-κλειδιά της ενδεκάδας, οι οποίες δεν έχουν ακόμα γίνει. Δικαιολογημένα μάλλον. ΑΛΛΑ. Αλλά δεν θα πρέπει ν΄αργήσουν υπερβολικά και τουλάχιστον σε τρεις βασικές θέσεις θεωρώ πως θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Μιλάω για στόπερ, 6ρο8άρι και σεντερ φορ. Με ιδεωδώς ονομαστικά παραδείγματα-πρότυπο, τα΄χω ξαναπεί, έναν Μέλμπεργκ, έναν Μιλιβόγεβιτς, έναν Κοβάσεβιτς ή έναν Γκόγκιτς ή Αλεξανδρή. Μην πάω πιο πίσω. Πρόσθετες επίσης εκκρεμότητες υπάρχουν ακόμη αρκετές, όπως για μια θέση τερματοφύλακα ( δεν θα ήθελα να φύγει ο Προτό ), δεξιού οπισθοφύλακα, εξτρεμ. Η απόκτηση μέχρι στιγμής του Χριστοδουλόπουλου ευελπιστούμε να δικαιώσει την επιλογή του, όπως και η αναμενόμενη του Φετφατζίδη. Δεν είναι όμως από΄κείνες που φέρνουν ενθουσιασμό. Όχι. Ερωτηματικά για μένα και οι δύο, ειδικά ο δεύτερος και μακάρι ν΄ανταποκριθούν επάξια στις ανάγκες της ομάδας.

Γυρνάω πίσω και σε σχέση με τον στόπερ. Θα συμφωνήσω με τον Νικολακόπουλο. Υπάρχει μια Μολεδομανία. Καλός παίχτης, δεν αντιλέγω, αλλά δεν είναι ασφαλώς και ο μόνος. Ακριβέστερα, και ο μοναδικός. Σίγουρα μπορεί κανείς να βρεί πολύ ικανούς στη θέση του. Τον θέλεις κύριε; Τον παίρνεις. Ειδικά αν ο παίχτης ΘΕΛΕΙ να΄ρθει. Εγώ έτσι ξέρω. Το ίδιο ισχύει και για τον Πρίτσιτς, που διαβάζαμε μέχρι τώρα. Έχω πάντως κάποια ερωτήματα. Γενικότερα. Απ΄την μια βλέπω να ζητάμε, λέει, για τον Νικολάου 3 - 5 εκατομμύρια και ποσοστό 15 - 20% μεταπώλησης ( ΑΝ αληθεύουν αυτά ) κι΄απ΄την άλλη κάτι αντίστοιχα ποσά να τα θεωρούμε περίπου απαγορευτικά, αν αφορούν αγορές παιχτών εκ μέρους μας. Νικολάου, που μέχρι ΤΩΡΑ δεν έχει πείσει κανένα πως είναι τεφαρίκι. Και για ποιόν, επίσης, λόγο δεν θέλουμε να γυρίσει στην ομάδα ο Ρισβάνης και τον κάνουμε τράμπα με τον Γιαννιώτη; Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που δεν το ξέρω; Γιατί ο Ρισβάνης είναι πολύ καλύτερος απ΄τον Νικολάου, στον οποίον επιμέναμε ΤΟΣΟ πέρσι. Μη συζητήσω καν τα 300 χιλιάρικα για τον Γιαννιώτη. Δεν αξίζει τον κόπο. Και μην πάω και παρά πέρα, στην ίδια θέση, βλέπε σύντροφο της Φουρέϊρα....

Καμαρά, Μάνος. Ελπίδες. Το χόρτο θα δείξει και Περέϊρα θ΄αποφασίσει. Όπως για όλους άλλωστε. Αποφασίσει, όχι γνωμοδοτήσει. Έτσι θέλω να πιστεύω. Χατζησαφί, Ανσαριφάρντ. Θα τους δούμε, ελπίζω, στο παγκόσμιο κύπελλο. Ντόμπρα θα μιλήσω. Ο πρώτος, δεν μου έκανε φέτος καμιά ιδιαίτερη εντύπωση. Δεν τον είδα και ως αμυντικό χαφ, που λένε ότι μπορεί να παίξει στην εθνική του Ιράν. Ο δεύτερος, δεν είναι μεν κακός παίχτης, δεν είναι όμως και με τίποτα σεντερφοράρα. Να εξηγούμεθα. Ο Ολυμπιακός, με βάση τα όσα έχει δείξει ο Καρίμ ως τώρα, ΘΕΛΕΙ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΥΝΗΓΟ.

Υπάρχει ακόμα και μια ομάδα άλλων παιχτών. Σιώπης, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Βρουσάϊ. Ίδωμεν μ΄αυτούς. Φυσικά Φορτούνης και Ρομαό, που φαίνεται να παραμένουν, χωρίς απόλυτη πάντως βεβαιότητα μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Να βάλω και μια ομάδα...Χ να την ονομάσω, Βραζιλιανο-Γαλλο-Πορτογαλικής προέλευσης μαρτινομοντεστικής επιλογής. Συν, ενδεχομένως, κάτι άλλο, άγνωστο πόθεν προερχόμενο. Μπορεί να μου διέφυγαν και κάποιοι. ΚΟΣΜΟΣ! ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΑΠΛΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΑΤΕ! ΠΡΑΞΑΤΕ, ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ΣΒΕΛΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ! ΕΙΠΑΜΕ: ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Η ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΘΑ΄ΧΕΙ, ΜΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ, ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΕΦΑΛΙΑ....

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Σωστός. Στο/α θέλω και στις επισημάνσεις, Απόστολε.
Ειδικά γιια τον Ρισβάνη ίδια απορία. Τέλος πάντων.
Κλείσαμε και τον 20άχρονο κεντρικό αμυντικό Ευαγγέλου
από τον βάζελο. Μακάρι να μη μείνει ταλέντο και μάλιστα
περιφερόμενο...
Ελπίζω από βδομάδα να 'χουμε μεταγραφικά τα καλύτερα.

Εικόνα sotiris chios

Πάρα πολύ σωστός σε όλα σε 15 ημέρες ξεκινάνε προετοιμασία και οι ελλείψεις παραμένουν φυσικά και όταν σε πιέζει ο χρόνος οι πωλητές το εκμεταλλεύονται, πέρσι δεν πρόσεχαν καθόλου πείραν ότι ήθελε ο Αλβανός με αποκορύφωμα την αγορά του Εμενίκε να δούμε πως θα τον ξεφορτωθούμε , τελικά ότι έχομε ψωνίσει από Τουρκία είναι για πέταμα.

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ,ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ,ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ" Ο ΠΑΟΚ θα έχει ελαφρύ προβάδισμα αν δεν έχει αλλαγές σημαντικές στο ρόστερ του και πορευτεί με την ίδια ομάδα συν όλα τα υπόλοιπα " ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΤΙΜΙΣΕΙΣ? ΑΝ ΠΟΡΕΥΤΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ,ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑΤΑ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλησπέρα κ.Απόστολε και λοιποί σύγγαυροι.Από το φθινόπωρο και τα αίσχη με τον Αλβανό κατσαπλιά, λέγαμε ότι καλό θα ήταν ο επόμενος προπονητής ο οποίος θα αναλάβει το συμάζεμα και κατόπιν το χτίσιμο της ομάδας θα έπρεπε να έρθει νωρίς ώστε να έχει χρόνο μπροστά του.Αφου έγινε τελικά ότι έγινε, πριν τελειώσει το πρωτάθλημα ο Βαγγέλας αποφάσισε και ,πολύ σωστά,να φέρει τον προπονητή για την επόμενη χρονιά νωρίς.Κατά αυτόν τον τρόπο προσελήφθη ο Μάρτινς, ο οποίος ήρθε , είδε, άκουσε και ζήτησε για αρχή 3-4 παίκτες, χονδρικώς 1 σε κάθε γραμμή για να είναι εδώ από τις 15 Ιουνίου και πάνω σε αυτούς να αρχίσει να χτίζεται η ομάδα για τα προκριματικά και για την επόμενη χρονιά.Κοντά σε αυτά , έχουμε και μουντιάλ (πολλοί παίκτες και ομάδες περιμένουν πρώτα να παίξουν και μετά να μπουν στην αγορά) οπότε είναι δεδομένο ότι για παίχτες αξίας η δεξαμενή περιορίζεται αρκετά.Άλλο δεδομένο είναι ότι το μπάτζετ σε σύγκριση με πέρσι θα είναι μάλλον μειωμένο.Αυτά δεν τα λέω για να το παίξω έξυπνος αλλά για να υπενθυμίσω ότι τα γράφαμε εδώ και καιρό και όλοι λέγαμε για υπομονή κλπ κλπ.Και έρχεται η πραγματικότητα να μας επιβεβαιώσει με το γεγονός ότι Μολέδο γιοκ και πάμε για άλλα.Προσωπική άποψη καλώς γιοκ καθώς ρε παιδιά 4 με 5 μυρια στην ομάδα του και άλλα 2 στο βάζελο μάλλον πολλά μου φαίνονται.Έχω μάθει με τη μικρή εμπειρία που έχω να ΜΗΝ πιστεύω κανένα ΑΡΔ και να κάνω υπομονή μέχρι τις ανακοινώσεις.Μένουν 14 μέρες μέχρι την αρχή της προετοιμασίας και νομίζω τη σύγχρονη εποχή οι μεταγραφές κλείνουν εντός ωρών.Οπότε δε θα αρχίσω την γκρίνια από τώρα και θα περιμένω...Όσον αφορά τον Πρσιτς ,όπως είπατε άμα θέλει και ο ίδιος αλλά μέχρις στιγμής έχει προσφορές από Αγγλία και Ισπανία .Το μόνο υπέρ μας εκτός από το συμβόλαιο (μάλλον το μεγαλύτερο) είναι ότι οι άλλες ομάδες ΔΕΝ τον θέλουν για βασικό.Ο Νικολάου και ο Ρισβάνης είναι όλα στη σφαίρα των υποθέσεων οπότε και πάλι γιατί να βγάζουμε συμπεράσματα?Υπομονή και αν χρειαστεί να κράξουμε εδώ είμαστε...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, συμφωνώ απόλυτα.
Οι μέχρι τώρα κινήσεις δεν μου κάνουν ούτε κρυο ούτε ζέστη. Κανένας από αυτούς που ήρθαν δεν μας ανεβάζει επίπεδο (και δεν εννοώ φυσικά σε σχέση με πέρυσι, αφού δεν είναι αυτό η μονάδα σύγκρισης).
Περιμένω να δω τον άξονα και τις πτέρυγες πώς θα γεμίσουν. Για την ώρα, ακόμα και αν κανουμε σύγκριση του υλικού με πριν 4 χρόνια, σε πιάνει μελαγχολία.

Εικόνα dimitrov7

Νομίζω πως οι κινήσεις Λάζου και Φέτφα έγιναν(αν ολοκληρωθούν) και για εντυπωσιασμό. Για την ώρα τουλάχιστον φαίνεται πως δημιουργούν κακό κλίμα στην πρωταθλήτρια κούλα. Βλέπω ένα σκούξιμο από κει από τις απανωτές φάπες. Δεν είναι και λίγο να κλάνουν όλοι την (χάρτινη)πρωταθλήτρια. Σε συνδυασμό και με τον Κάιπερς δλδ.
Τώρα για τον πόλεμο και τους κόρακες - γενικώς και ειδικώς - υπάρχει ένα θέμα υπογείως και υπεργείως. Ο κορόιδο-Ιβάν το πήρε απόφαση με τον νιαούρη και το δουλεύει για ξένους κόρακες γενικώς. Προφανώς κατάλαβε πως τον δουλεύει ο νιάου. Υπάρχει γενικώς αμηχανία σε κούλα και κυβέρνηση. Βασιλειάδης δίνει ρέστα λέει για χατήρια κούλας με κορακες. Κατά γαύρο τουλάχιστον και όχι μόνο. Κάτι τέτοιο βγαίνει και από συμβασιλεύουσα. Μάλλον έχουμε φυγή Ιβάν από ΣΥΡΙΖΑ και οριστική μάλιστα αν η κυβέρνηση κάνει τπτ ενάντια σε ξένους κόρακες. Αυτό μας βολεύει. Ο Ιβάν ίσως ποντάρει μόνο σε ομάδα του δλδ. Οπότε πρέπει να φτιάξουμε ομάδα ούτως ή άλλως.
Από την άλλη βλέπετε τι γίνεται στην καλαθόσφαιρα. Της μουρλής. Φουλ επίθεση οι προέδροι και με επιστολή σε Τσίπρα παρακαλώ. Τους βλέπω κι αυτούς στο noor1 και τζιβολιμενικούς να κάνουν υπερωρίες. Αυτό που γίνεται στο μπάκσετ είναι αναπάντεχο και σφοδρότατο.

Εικόνα apostolos gaganis

Tις μεταγραφές, σύγγαυρε, τις θέλω αξιοκρατικές και μόνο. Περιμένω λοιπόν να τους αξιολογήσω και τους δύο, μαζί φυσικά και όλους όσοι μας έρθουν, ελπίζοντας να δικαιώσουν την επιλογή τους. Τα υπόλοιπα, με αφήνουν αδιάφορο. Για το μπάσκετ, περιμένω να δω πού θα βγει όλη αυτή , η πρόσφατη, ιστορία. Προβλέψεις δεν κάνω, εκτός από μία: Όπως και να΄ρθουν τα πράματα, η κατάσταση είναι πια οριακή και οξύτατη. Όθεν και στα πλέϊ οφ, εφ΄όσον αυτά διεξαχθούν, θα γίνει πιθανότατα της πουτάνας. Ακόμα και τα χειρότερα μπορεί να συμβούν.

Εικόνα dimitrov7

http://to10.gr/dekaria/270273/milisoume-gia-ton-gianni-fetfatzidi-2/

Περί αξιοκρατικών επιλογών ..... έχει ενδιαφέρον η άποψη. Βέβαια όλα θα φανούν στο γήπεδο. Και όσον αφορά αυτούς που δεν ξετρελαίνουν αλλά και αυτούς που ίσως ξετρελάνουν όταν υπογράψουν.
Απλά να πω ξανά πως αυτός ο Ολυμπιακός είχε την 1η επίθεση. Και άμυνα με ένα γκολ παθητικό ανά αγώνα στον αντίποδα.
Στο μπάσκετ θα γίνει της πουτάνας σίγουρα. Και αυτό είναι το σωστό μπας και πέσει η χούντα. Και σίγουρα οι γκρίζοι θα μας περάσουν πριονοκορδέλα με εντολή άνωθεν. Ελπίζω οι παίκτες να μπουν στο πνεύμα τουλάχιστον ....
Καθότι πολύ θυληπρέπεια έχει μαζευτεί εκατέρωθεν της παραλιακής στο ύψος της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισας περίπου ...

Εικόνα apostolos gaganis

Το΄χω διαβάσει το άρθρο. Τον διαβάζω τον Κώτση. Απόψεις... Και για να ξεκαθαρίσω: Όσοι με διαβάζετε, με τιμάτε, ΑΝ με διαβάζετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. Έγραψα ότι "το χόρτο θα δείξει". Και γιαυτόν και για όλους όσοι μας έρθουν. Άντε να προσθέσω, ώστε να το ξεκαθαρίζω μια για πάντα: ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΥΣ. ΑΠ΄ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ. Διαυγές, νομίζω, τούτο, ως "ύδωρ από βράχου"....

Εικόνα CEN-TAURUS

Εξαρτάται τί χόρτο εννοείς απόστολε. Γιατί αν λές για το χόρτο του εμενίκε, δεν μας βλέπω καλά.

Εικόνα CEN-TAURUS

Απόστολε τα λές τσεκουρατα. Αυτά ακριβώς είναι τα ζητήματα με τις μεταγραφές. Πουλάς ακριβά, αγόρασε ακριβά αν πρέπει. Δεν είμαι μαλάκες οι άλλοι. Και όχι σήριαλ προς θεού.
Επέτρεψε μου ένα άσχετο. Παραθέτω απόσπασμα από δημοσίευμα στο gavros.gr:
Κάποιος Κάιπερς του εργοτέλη έκανε τις παρακάτω δηλώσεις πάνω που τον είχαν λέει κλεισμένο τα κοτόπουλα

«Είναι ανώφελο να επιμένει. Δεν καταλαβαίνω γιατί η αεκ συνεχίζει να θέλει έναν παίκτη που δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της και που ποτέ δεν θα τη φορέσει. Έχω σεβασμό για το κλαμπ, όμως δεν θα παίξω σε αυτό για προσωπικούς λόγους. Και είναι δική μου απόφαση, δεν έχω επηρεαστεί από τον ατζέντη μου ή τον πατέρα μου. Προτιμώ να μείνω για ένα χρόνο στον Εργοτέλη από το να υπογράψω στην ΑΕΚ, όμως το παράθυρο των μεταγραφών μόλις που άνοιξε και η πόρτα μου είναι ανοικτή για κάθε κλαμπ πλην της ΑΕΚ».

Ρε τον χώστη τον τίγρη: Χυλόπιτα από γ εθνική έφαγε. Άντε και από τα τοπικά μεγάλε επενδυτή. Δεν ήθελε ο μεγάλος κάιπερς να φορέσει τη φανέλλα της πρωταθλήτριας; Άκου θράσος! Μ΄λλον το μάντρωμα στο κότερο δεν έπιασε εδώ. Πάντως να προσέχει παίχτης και μάνατζερ γιατί ξέρουν πού μένουν.

Εικόνα Harry red logic

Ειμαι φυσει αισιοδοξος ομως τα μεχρι σημερα σημαδια δεν ενθουσιαζουν.
Με Φορτουνη Παρντο Κουτρη κλπ παλι θα παθουμε νιλες απο κουλα βαζελο περιστερι κλπ.
Αλλα περιμενουμε.Το παραμυθι λιγων κοκκινων δημοσιογραφων δεν μας κανει καλο.

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένουμε ΚΑΙ άλλα. ΚΑΛΑ. Δεν τρώει σανό ο γαύρος. Ειδικά όπως πήγαν τα πράματα πέρσι.

Θέλουμε το πρωτάθλημα ξανά. Και αμετακίνητα. Τέλος.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Η στάση αυτή του παίχτη έκανε παντού αίσθηση. Θα΄θελα να΄ξερα γιατί όχι, ειδικά ατην Άεκ...

Εικόνα takis xwsiar

Νομιζω Αποστολε ότι ο παικτης μεχρι να ακουσει την προταση της κουλας για το συμβολαιο του,δεν ειχε τετοια αντιδραση.Οταν όμως ειδε την προταση,οτι δηλαδή του εδιναν 25.000 (και όχι 30.000 που λενε καποιοι)για την πρωτη χρονια θιχτηκε και ειχε στη συνεχεια αυτή τη σταση.Γι'αυτο μιλαει περι προσβολή σε αυτόν και στον μανατζερ του.

Εικόνα apostolos gaganis

Ε, προσβόλα όσο να΄ναι....

Εικόνα takis xwsiar

Γεια σου φιλε Αποστολε.Σβελτα αλλα όχι βιαστικα.Εχουμε πολύ ψωμι ακομα.Εγω θα ελεγα σωστες επιλογες.Απ'την άλλη, επειδή εμεις ενημερωνόμαστε από τους δημοσιογράφους,ας περιμενουμε καλυτερα να δουμε.Ειμαι σιγουρος ότι η διοικηση "βλεπει" παικτες που δεν εχει παρει χαμπαρι κανενας από τους δημοσιογράφους.Και λειπουν ακομη όπως και εσυ τονισες,παικτες σε ιδιαιτερα βασικες θεσεις.Ελπιζω αυτοι που πρεπει να πραξουν αυτά που περιμενουμε.Χαιρετω φιλε!

Εικόνα apostolos gaganis

Χαιρετώ, Τάκη!