ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...



1. Χθες χάθηκε για την ομάδα μας στο ΜΠΑΣΚΕΤ και το τελευταίο, χρονολογικά, τρόπαιο. Το πρωτάθλημα. Που πήγε στα γνωστά χέρια. Τα πράσινα. Κι΄αν σήμερα τουλάχιστον το χολερικό φύλλο δεν χυδαιολογεί εναντίον μας κατά τον αισχρότερο τρόπο, όπως συνηθίζει, αυτό οφείλεται - δυστυχώς - σ΄ένα εντελώς πρόσφατο πένθος. Από αύριο πάντως, μια...καινούρια μέρα θα ξημερώσει. Είμαι σίγουρος. Το περιμένω.

2. Και πάλι, ο κόσμος του Ολυμπιακού βυθίστηκε στην πικρία, την απογοήτευση, την οργή και αγανάκτηση. Μόνων ή σε συνδυασμό.

3. Είναι πια ΑΠΟΛΥΤΑ αναγκαίο, και αργήσαμε ήδη κατ΄εμέ πολύ, να ληφθούν οι δέουσες αποφάσεις. Από τους αδελφούς Αγγελόπουλους. ΤΟΛΜΗΡΕΣ.

4. Είναι γνωστά και τα εμπόδια, ο πόλεμος, που συναντάμε από την..."Σωληνουργία ΑΕΒΕ", αλλά και οι αδυναμίες μας ως ομάδας. Χτυπητές. Βγάζουν μάτια. Θεωρώ ότι η φετινή μας, πλήρης, αποτυχία, αποτελεί το λογικό αποτέλεσμα - τί άλλο; - σειράς ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ επιλογών απ΄τη μεριά των αδελφών. Και δεν θα επεκταθώ.

5. Οι πορείες μπάσκετ - ποδοσφαίρου την τελευταία εικοσαετία στη χώρα, εννοώντας τη διαμάχη Ολυμπιακού Παναθηναϊκού, είναι ακριβώς αντιστρόφως ανάλογες. Ως προς τον κυριότερο τίτλο: το πρωτάθλημα. Θα μου πείτε και το ευρωπαϊκό τρόπαιο; Και θα΄χετε, εν μέρει, δίκιο. Γιατί, ναι μεν η κατάκτηση του τίτλου στην Ευρωλίγκα συνιστά το μέγιστο αν θέλετε αξιοκρατικό επίτευγμα, συμφωνώ, αλλά μιλώντας για τις δύο αυτές ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ομάδες και την...αιώνια αντιπαράθεσή τους στα αθλητικά πράγματα του τόπου μας, το ποιός υπερτερεί στις ΜΕΤΑΞΥ τους κόντρες για το πρωτάθλημα, είναι εκείνο που μετράει περισσότερο. Χωρίς συζήτηση. Γαύρος εναντίον Βάζελου και αντίστροφα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΠΑΔΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

6. Υπενθυμίζω τους αριθμούς της τελευταίας εικοσαετίας στα δύο αθλήματα.  Στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός κυριαρχεί. Από το 1997 έως το 2018, πρωταθλήματα 19 συγκριτικά με 2 του Πάο. Στο μπάσκετ αντίθετα, από ΄97-΄98 έως το 2017-18 ο Πάο έχει κατακτήσει 17 και ο Ολυμπιακός 3, ενώ από το 2009 που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι το management στην ΚΑΕ, 7 πρωταθλήματα έχει ο Πάο έναντι 3 δικών μας. Στην Ευρωλίγκα βέβαια απ΄την άλλη, διευκρινίζω, ορθώς υποστήριξαν τον Μάη οι αδελφοί ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί την πιο πετυχημένη ομάδα του θεσμού κατά την τελευταία δεκαετία ( 2009-18),  με 2 τρόπαια έναντι ενός του Πάο, πέντε τελικούς και 6 φάϊναλ φορ. Ευρωπρωταθλήματα συνολικά, 6 ο Πάο, 3 ο Ολυμπιακός. Και γενικά, ο Βάζελος είναι αναμφίβολα πιο μπασκετική ομάδα από΄μας, σε αντιδιαστολή με το ποδόσφαιρο όπου από ετών και ιδίως τελευταία, καρκινοβατεί.

Συμπέρασμα, για το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού, όπως αυτό έχει χαραχτεί στον γαυρεγκέφαλο και την γαυροψυχή των συντριπτικά περισσότερων οπαδών μας και σε σχέση με τον αντίπαλό μας ( αγνοήστε, αν θέλτε, τη φωτιά ):

Το "ENOUGH" φυσικά κάνει όλη την διαφορά. Και φέτος ειδικά, η ομάδα ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών μας. Απέτυχε σε όλους τους στόχους της. Όσο για το απωλεσθέν χθες πρωτάθλημα, αυτό είχε ΗΔΗ χαθεί από τον πρώτο μας αγώνα στο ΣΕΦ, όταν χύσαμε πανηγυρικά την καρδάρα που μόλις είχαμε γεμίσει στο ΟΑΚΑ...

7. Σε όλα πρακτικά τα αθλήματα, από καιρό, υπερισχύουμε του Παναθηναϊκού, με εξαίρεση το δεκανίκι του. Το μπάσκετ. Η κατάσταση αναμφίβολα είναι δύσκολη στην αντιμετώπισή της. Υπάρχει το γνωστό οργανωτικό σύστημα εναντίον μας, άγνωστο για πόσο ακόμα και επίσης άγνωστο το τί θα το διαδεχθεί και υπάρχει κι΄ένας παθιασμένα ορκισμένος αντιΟλυμπιακός παράγοντας με ευρύτατη οικονομική και άλλα επιφάνεια, που είναι μεν εφευρέτης της αλητείας - και το δείχνει ανελλιπώς - αλλά η παρορμητικότητά του ή η ικανότητά του για εν θερμώ επιτυχείς συχνά αποφάσεις ( όπως το βλέπει κανείς ), δεν πολυαμφισβητείται. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, επειδή σε όλα σχεδόν τα πράγματα και εν προκειμένω ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ στο μπάσκετ του Ολυμπιακού, οφείλουμε να αρχόμεθα από Διός, ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟ...ΧΘΕΣ ΑΥΤΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΕΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ, ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑ 7 ( ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ; ) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ή ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ, ΝΟΜΙΖΩ.

Είναι σπουδαία, μεγάλη, ηρωϊκή πράξη να αναγνωρίζεις τις εμμονές, τις αστοχίες στις επιλογές και τα όρια των οικονομικών δυνατοτήτων σου και να ζητάς βοήθεια από κάποιον άλλο που μπορεί και θέλει να συνδράμει ( υποθέσεις κάνω ), για το μεγαλείο αυτού που λατρεύετε, μαζί με εκατομμύρια άλλων Ελλήνων. Το μέγεθος της συνδρομής του άλλου, θα το καθορίσετε μεταξύ σας. Ντόμπρα και Ολυμπιακά. Σκοπός, να τραβηχτεί επί τέλους ετούτο το δεκανίκι και να σωριαστεί κάτω ο άλλος. Όπως στο ποδόσφαιρο και σ΄όλα τ΄άλλα, τα γνωστά.

ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές ζητάω!

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

META TH ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ(;)ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΘΥΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ:

1. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΓΑΥΡΩΝ, ΕΔΩ. ΟΛΑ. ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ.

2. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

3. Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΜΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ.

4. Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Α) ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ Β) ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ν΄ΑΦΗΣΟΥΝ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

5. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ, ΤΕΛΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΟΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΥ. ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΗΜΑΝΤΗ Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ...

Εικόνα KCS

Συμφωνώ με τους περισσότερους εδώ. Και με τον Σάββα της 22/5, όχι αυτόν που είναι σαν να μπήκε μέσα του ο sada! Κάνανε τεράστια βλακεία οι Αφοι στον 5ο Τελικό, ναι, αλλά αυτό δεν μπορεί να τους αντικαταστήσει. Πρέπει να βάλουν μυαλό και να μάθουν από τα λάθη τους και δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον Ολυμπιακό , εκτός αν θέλουμε να πέσουμε κατηγορίες πράγμα που αποτελεί την απόλυτη ξεφτίλα για μας και χαρά κάθε βρωμερού πούστη και πρεζάκια βάζελου.

"sada Βγες από τον Σάββα" !

Εικόνα ThomasK

Από αυτό το τμήμα σχεδόν κάθε χρόνο κυρίως στο εσωτερικό
μέτωπο γεμίζουμε απογοήτευση, πίκρα, θυμό έως και αγανάκτηση.

Ναι, ο "φάρος' κάνει το παν για να το ταπεινώνει και γενικά για να
το απαξιώσει. 'Ομως και οι ίδιοι είτε βάζουμε το χέρι μας σ' αυτό
είτε δεν το κινούμε όπως τουλάχιστον θα 'πρεπε. Με τις επιλογές,
τις πράξεις ή παραλείψεις...

Γενικά συμφωνώ με την προσέγγιση του όλου πονεμένου
ζητήματος από τον Απόστολο.
Και μ' αυτή από τον niko-redwhite και άλλους σύγγαυρους,
που συγκλίνουν σ' αυτή του Απόστολου παρά τις επί μέρους
διαφοροποιήσεις ή διαφωνίες. Η παραμονή των αδελφών
Αγγελόπουλου αποτελεί μονόδρομο. Εάν υπάρχει κάποιος που
θέλει να τους διαδεχτεί και να ξοδέψει πιο πολλά για την ομάδα,
αναλαμβάνοντας και τα έξοδα για την κατασκευή γηπέδου στο
Ελληνικό, ιδού η Ρόδος. Ο Πειραιάς, αν θέλετε.

Οι Αγγελόπουλοι έκαναν λάθη, αλλά ξόδεψαν ένα τεράστιο
ποσό για την ομάδα οδηγώντας τη σε ζηλευτές ευρωπαϊκές
διακρίσεις. Καλόπιστη κριτική ναι, αλλά απαράδεκτη κάθε
προσβολή και απαξίωσή τους με ύβριστικούς και και γενικά
βαρείς χαρακτηρισμούς, που διχάζει, οδηγεί στην εσωστρέφεια
και αβαντάρει τον βρόμικο αντιΟλυμπιακό πόλεμο.

Ψυχραιμία και υπομονή.

Εικόνα Harry red logic

Στη χώρα μας και μάλιστα αυτή την περίοδο κυριαρχεί η Διαπλοκή της εξουσίας με μεγαλοκαρχαρίες που παίζουν αγκαλιά με τους μαδουρόφιλους.
Στην Ελλάδα σήμερα κερδίζει ο σωληνο-τράκης και ο νιουρο-ιγκνιάτεβιτσ που είναι αγκαλίτσα με τους μη έχοντας Τσίπα!
Η Μπαρτσελόνα θα έρχόταν τρίτη στο ποδόσφαιρο και οι Warriors δέυτεροι μετά τον Τράκη!!!!!!!!
Δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά όπως τα βλέπω τα πράγματα θα αργήσει η ξαστεριά!
Η ξαστεριά θα αργήσει για δυο λόγους:
1 Γιατί το σημερινό καθεστώς υποστηρίζεται από τα μεγάλα ξένα αφεντικά για τον απλό λόγο οτι εξυπηρετούνται σε ότι ζητάνε χωρίς να ανοίγει μύτη. Δοξάστε τον γητευτή των αρχιψεύτη χαμαιλέοντα!
2.Γιατί οι Αφοί Αγγελόπουλοι ακόμη και ο Βαγγέλης(για διαφορετικούς λόγους )δεν έχουν βρει την μέθοδο να αντιμετωπίσουν την Διαπλοκή.Δεν είναι εύκολο, είναι εξαιρετικά δύσκολο ίσως και αδύνατο στον τρέχοντα χρόνο.
Μακάρι οι ηγέτες των θρυλικών ομάδων να βρουν τον τρόπο και να αλλάξουν τους συσχετισμούς.
................................................................................................
Τα πιο πάνω δεν σημαίνουν ότι πρέπει να αφήσουν τα πράγματα στην μοίρα τους.
Δεν γνωρίζουμε το βάθος των οικονομικών τους δυνατοτήτων αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να επενδύσουν με σύνεση με ψαγμένες επιλογές να χτίσουν πολύ δυνατές ομάδες που πρώτα από όλα θα ικανοποιούν με την απόδοση τους τον ερυθρόλευκο λαό!Όταν οι ομάδες μας παίζουν μπάσκετ και ποδόσφαιρο που μας ικανοποιεί θα ενθουσιάσουν τον κόσμο θα τονώσουν θα συσπειρώσουνκαι θα φουσκώσουν το τσουνάμι που θα σαρώσει προϊόντος του χρόνου την κόπρο των ξε-τσίπωτων!
Α---Ο Βαγγέλης δείχνει θετικά σημάδια αναμένουμε βέβαια να δούμε ουσιαστική ενίσχυση για το ποδόσφαιρο.Ευελπιστώ.(κάτι βέβαια πρέπει να κάνει και με την FIFA(ξε-καπέλωμα ΑΠΟ ΤΟΝ θΟΔΩΡΑΚΗ,ΔΕΔΕ-ΠΕΡΕΙΡΑ)
Β---Οι Αφοί δεν ξέρουμε τι θα κάνουν. Δεν θέλω να φύγουν αν δεν υπάρχει καλύτερη διάδοχη κατάσταση(χλωμό το βλέπω). Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επιλέξουν έναν πολύ καλό προπονητή και μετά να κάνουν ουσιαστικές μεταγραφές ξένων(όχι τύπους σαν τον Τομπσον). Όσο για τον Βασίλη ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ αλλά να βρουν και να στηρίξουν τον διάδοχο του.Για το μπάσκετ συγκρατημένα ...απαισιόδοξος

Εικόνα el trick

Τι να πείς για το ......ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.....;;;;;
Όταν λες κάτι τέτοιο ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ πως είναι δομημένο το "σωληνοσύστημα" τότε δίνεις την εντύπωση ότι πράγματι τα βάζεις με όλους και με όλα και ότι προκύψει. Είναι κάτι που το ΣΥΝΟΛΟ των θρυλόπιστων το ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ.
......και όταν ήρθε η ώρα της εφαρμογής....... αρχίζεις τα μα και μου. ....κάνεις πως φεύγεις και ξαναγυρνάς. ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Η ομάδα μέχρι εκείνο το σημείο είχε τον όποιο ρυθμό είχε.
Την βγάζεις έξω.
Δίνεις ανάσες στον αντίπαλο
Με το που γυρνάς λες στο σωληνοσύστημα το γνωστό "σφάξε με αγά μ΄ ν΄αγιάσω" Μήπως θα περίμενες μετά ότι δεν θα σε ΕΣΦΑΖΕ;;;;;;
Και όλο αυτό θεωρείται "λογική" συμπεριφορά;;;;;; Δεν λέω ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ αλλά απλά αν είναι λογική συμπεριφορά.
Υ.Γ. Για την ΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ομάδας. Για τον χρόνιο ΕΜΠΑΙΓΜΟ
Ο Υ Σ Τ
Το οποιοδήποτε διάδοχο σχήμα να έχει ως ΚΥΡΙΟ σκοπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ομάδας και τον ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ του σωληνοσυστήματος. Όλα τ΄ αλλα θα έρθουν. Αν διαπιστωθεί αδυναμία σε αυτό τότε καλύτερα ΔΙΑΛΥΣΗ του τμήματος.

Εικόνα CEN-TAURUS

Εφόσον υπάρχει διάδοχη λύση, πιστεύω ότι και τα αδέρφια έχουν κουραστεί, έχουν ματώσει οικονομικά και θα αποχωρούσαν ευχαρίστως. Το φάρμακο δεν πέφτει ποτέ, τα έσοδα σταθερά και νταγκα- ντάγκα, ενώ τα σίδερα, αν δεν υπάρχει οικοδομή και μεγάλα έργα, ούτε να τα φας δεν μπορείς ούτε στον κώλο σου να τα βάλεις.
Δεν φαίνεται όμως να υπάρχει τέτοια λύση και όσοι επιθυμούν να γυρίσουμε σε εποχές προς το τέλος του κόκκαλη, παρακαλούνται να πάψουν να παρακολουθούν το άθλημα.
Το μόνο που μέμφομαι τη διοίκηση είναι όχι για τα λίγα κατά ορισμένους λεφτά που βάζει, αλλά το πώς τα πετάει στη θάλασσα τόσα χρόνια, με αμέτρητες αποτυχημένες μεταγραφές ξένων. Τρεις άριστοι ξένοι με ψηλά συμβόλαια, παρά οχτώ γρίφοι με φραγκοδίφραγκα.
Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει πιο θλιβερό πράγμα από το να προσπαθείς να κάνεις κουμάντο στο πορτοφόλι του άλλου, όταν το δικό σου έχει διπλά καβούρια με συναγερμό και ιμομπιλάιζερ, που πληρώνεις 2,70 τον καφέ στην καφετέρια και περιμένεις επίμονα με απλωμένο χέρι να πάρεις τα αμύθητα ρέστα των 0,30 ευρώ!
Επαναλαμβάνω, αν υπάρχει άλλη διάδοχη κατάσταση, πείτε το να πιέσω κι εγώ όσο μπορώ.

Εικόνα apostolos gaganis

Σε όλους τους φίλους σύγγαυρους, εδώ:

Ας περιμένουμε να δούμε τους χειρισμούς των αδελφών και τις εξελίξεις.

Ο ΠΑΟ κυριαρχεί στο άθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα για τίτλους "πού και πού" και καλές πορείες.

Ολυμπιακός, για μένα, σημαίνει σαρώνω τίτλους και βάζω κάτω όλους τους αντιπάλους μου και κυρίως τον Βάζελο. Σε όλα τα σπορ. Αυτό έχει γίνει σε ποδόσφαιρο και ερασιτέχνη. ΕΞΑΙΡΕΣΗ το μπάσκετ.

Χρειάζονται πολλά και ΡΙΖΙΚΑ για να τον πλησιάσω, έστω, σ΄αυτό το άθλημα.

Εικόνα George - Mati

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!!!!!!

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
Πολύ δύσκολη η συγκυρία που έχουμε μπροστά μας, κλείνει ένας ΜΕΓΑΛΟΣ και ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ κύκλος στο τμήμα μπάσκετ. Χρειάζονται ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ και ΥΠΟΜΟΝΗ. Που κανονικά, θα έπρεπε να είχαν γίνει από πέρυσι...
Σε ότι αφορά τη γνωστή ιστορία με το παραμάγαζο του... σωλήνα, και εκεί χρειάζεται κυρίως υπομονή και ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ. Με φωνές και υστερίες, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τους δίνουμε και.. ικανοποίηση. Νομίζω ότι η ιστορία με τους διαιτητές και τις ατασθαλίες της... μούμιας, μπορεί να βγάλει αποτελέσματα, αν κυνηγηθεί σωστά από την ομάδα...
Κατα τη γνώμη μου, αν οι Αφοι ήθελαν να ταράξουν τα νερά στον 5ο τελικό, δεν έπρεπε να κατέβουν ΚΑΘΟΛΟΥ μετά τον σκανδαλώδη ΟΡΙΣΜΟ των διαιτητών. Με όποιο ΚΟΣΤΟΣ. Η αποχώρηση στο ημίχρονο, ΑΣΤΕΙΑ. Η επιστροφή, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
Από αυτού του σημείου βέβαια, μέχρι να φτάνουμε σε ύβρεις και αφορισμούς, υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Έχουν ευθύνες οι Αφοι, όμως ΣΥΝΟΛΙΚΑ έχουν προσφέρει πολλά, σε ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Είναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ τουλάχιστον, να βλέπεις να γράφονται τέτοια ΤΕΡΑΤΑ για ανθρώπους που έχουν δώσει τόσα ΠΟΛΛΑ.
Να μου πεις βέβαια, εδώ φτάσαμε στο σημείο να βρίζουν κάποιοι τον... Κόκκαλη (!!!), οι Αγγελόπουλοι θα γλύτωναν?

Ουδείς πιο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ από τον ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ...

Εικόνα el trick

Μόνο μία λέξη.
ΟΥΣΤ.

Εικόνα Themis

Προς Σάββα .Αδικείς τον εαυτό σου φίλε με αυτά που γράφεις.Ελπίζω να τα γράφεις πάνω στα νεύρα σου .Το γήπεδο πάντως είναι ο καθρέφτης όλων μας και εκεί κρινόμαστε για τις απόψεις και τις συμπεριφορές μας.

Εικόνα savvas gridlock

Έχει έρθει η ώρα να ξεκουμπιστούν οι ντροπές του Συλλόγοι, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, μαζί με τους ανώμαλους πουστόφλωρους ''μπασκετικούς φιλάθλους'' και τις ξεκωλιάρες πλύστρες που μαζεύονται στο ΣΕΦ. Γι'αυτά έχει έρθει η ώρα. Πούλο να βρούμε την υγειά μας. Κι αν δεν βρεθεί διάδοχη λύση, διάλυση του τμήματος. Αρκετά κράτησε το αστείο να ανεχόμαστε να μας καβαλάει ένας ανυπόληπτος πρεζάκιας, επειδή ''κάτι πρέπει να παίρνουν οι βάζελοι, μην διαλύσουν τελείως''. Δρόμο στους ξεφτιλισμένους Αγγελόπουλους, τα βαζελάκια αυτά, που μας έχουν κάνει Ολυμπιακό Φιλοθέης.

Εικόνα john

Που ναι ο sada να πάρει θέση..

Εικόνα nikos-redwhite

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α1, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ, ΑΣ ''ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ'' ΤΑ ''ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ''.

Από αυτό το τέλμα στο οποίο μας βύθισε ο Σωκράτης Κόκκαλης με την αδιαφορία του για το τμήμα, μας έβγαλαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Εμείς κι αν το θέλετε έτσι, εγώ προσωπικά, με αυτούς είμαστε, με αυτούς είμαι. Με τους ανθρώπους που έχουν ξοδέψει 175 εκ. ευρώ σε 14 χρόνια από την περιουσία τους, πετώντας τα, δίχως να πάρουν ποτέ πίσω έστω ένα ευρώ από αυτά, για να φέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης, με παίκτες-προπονητές να πληρώνονται υπέρογκα συμβόλαια για τα ελληνικά δεδομένα της οικονομικής κρίσης. Η πιο επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης τα 10 τελευταία χρόνια, όπως προκύπτει από εδώ,

είναι καθαρά και μόνο δικό τους δημιούργημα. Αυτοί πετούν τα εκατομμύριά τους για να πληρώνονται ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, κανείς άλλος. Αν δεν ήθελαν αυτοί να ασχοληθούν με την ΚΑΕ μας, η ''εποχή Κορυδαλλού'' μπορεί να φάνταζε και...ονειρική για εμάς. Εμείς λοιπόν με αυτούς είμαστε. Αυτοί θέλουμε να συνεχίσουν να διοικούν την ΚΑΕ μας. Αν τώρα δεν είναι σε θέση από εδώ και πέρα να ξοδεύουν τα χρήματα που πέταγαν κυριολεκτικά μέχρι και φέτος, μία μείωση του μπάτζετ ο κόσμος μας θα την καταλάβαινε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΟΧΗ ΛΥΣΗ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΔΕΝ ισχύει το σενάριο για ''μπάσιμο Μαρινάκη στην ΚΑΕ, με γερή χορηγία του προσωπικού φίλου του Μαρινάκη και ιδιοκτήτη της Τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας DOGUS, χορηγού της Φενέρ''. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ΚΑΕ, αν χρειαστεί να βρεθεί επενδυτής-χρηματοδότης. Η συνέχεια του τμήματος, η επόμενη μέρα κατά τη σεζόν 2018-19, πρέπει να είναι με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στο τιμόνι της ΚΑΕ. Αν χρειαστούν οικονομική βοήθεια και δεν βρεθεί διάδοχη λύση/συμπαίκτης, ακόμη και μία μείωση του μπάτζετ θα γίνει δεκτή, αρκεί να μας διατηρήσει σε επίπεδα σαν κι αυτά που είναι οι ομάδες δεύτερης ταχύτητας ας πούμε στην ελληνική Α1, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κ.λπ.. Κι όπως γράψαμε και στο twitter για τους αφούς,

Ό,τι κι αν γίνει από εδώ και πέρα, ήσασταν και παραμένετε οι σύγχρονοι Γουλανδρήδες του τμήματος. Η προσφορά σας και η θητεία σας έχουν χαραχτεί στην ιστορία μας με ολόχρυσα γράμματα. Είστε μάγκες, όσο κι αν μας σπάγατε τα νεύρα ώρες ώρες. Ήμασταν και παραμένουμε δίπλα σας.

Kαθαρά και ανοιχτά, εμείς είμαστε με τους Αγγελόπουλους. Είμαστε με όποιον χρηματοδοτεί το οποιοδήποτε τμήμα του Ολυμπιακού. Αν υπάρχει κάνας άλλος διαθέσιμος να ξοδέψει όσα οι Αγγελόπουλοι, να τον δούμε. Επειδή όμως δεν υπάρχει, δεν θα βάλουμε τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας, διώχνοντας με την στάση μας τους ευεργέτες του μπασκετικού μας τμήματος..
22/5 AΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ;

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μιλώντας με απλή μπασκετική λογική κανένα από τα παιχνίδια δεν θα είχε χαθεί αν στοιχειωδώς είχαμε παίκτες που μπορούν να έχουν μια στοιχειωδώς συνεπή επιθετική παρουσία, να βάζουν τη μπάλα στο καλαθι. Μέχρι και λέη απ χάνουν.Έλεος. Με δυο τρεις το πολύ σκόρερ δεν πας πουθενά ιδιαίτερα από τη στιγμή που το ρόστερ μας δεν δίνει βοήθειες, δεν έχει βάθος. Αναλύουμε και αναλύουμε τα συστήματα και τις διαιτησίες αλλά το πιό εμφανές πρόβλημα είναι διαχρονικά η δυστοκία μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι. Και ορισμένα άλλα ακόμα.

Εικόνα nikos-redwhite

Καλημέρα αν και η χτεσινή δεν ήταν καλή.
Το κακό είναι ότι για τους περισσότερους γάβρους ήταν αναμενόμενα κακή.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι σε μια πτωχευμένη χώρα χρηματοδότες όπως οι Αγγελόπουλοι εξαιρετικά δύσκολα βρίσκονται.
Επίσης τα εκατομμύρια που ζητάει μια ομάδα όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο μπάσκετ δεν καλύπτονται εύκολα ούτε από συνδρομές μελών με μπροστάρη τον Κουντούρη και είναι αμφίβολο αν ο Μαρινάκης θέλει να επενδύσει και εκεί έστω ως βοήθεια.
Αν ήθελε άλλωστε θα το είχε κάνει.
Οι Αγγελόπουλοι έχουν να κάνουν με ένα καλοταϊσμένο έκτρωμα και εκεί πρέπει να στοχεύσουν ώστε να το διαλύσουν.
Με κάθε τρόπο.
Διαφορετικά τα χρήματά τους δεν θα πιάνουν τον τόπο που θα΄πρεπε και όλοι θα είμαστε μέσα στη στενοχώρια.
Ομως ας σκεφτεί ο καθένας μας πόσες πιθανότητες έδινε στην ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα πριν καν ξεκινήσει η σειρά των τελικών.
Και ας σκεφτεί ο καθένας μας γιατί δίναμε λίγες πιθανότητες στην ομάδα-μόνο για αγωνιστικούς λόγους;
Προσωπικά μετά το πρώτη μας νίκη πάλι δεν πίστεψα στο πρωτάθλημα,γιατί ήξερα πως δεν θα μάς αφήσουν.
Μπορεί η ομάδα μας να είχε διάφορα προβλήματα όμως και ο Παο είχε.
Όταν όμως παρουσιάζονται οι δύο αντίπαλοι περίπου ισοδύναμοι το πρωτάθλημα το σηκώνει ο Τράκης ελέω της βαζελόγριας.Ο φάρος του φωτίζει μόνιμα Τράκη.
Τελεία και παύλα.Αυτός ο φάρος-μπουρδελοφωτάκι και το κωλοσύστημά του πρέπει να διαλυθεί .
Θα είναι τεράστιο και ιστορικό λάθος να την πέσουμε στους Αγγελόπουλους που δείχνουν μια συνέπεια και έχουν προσφέρει πολλά σε φρικτά άνισες συνθήκες-για την Ελλάδα μιλάμε.
Στην Ευρώπη τι να πει κανείς;
Προσωπικά στηρίζω τους αδερφούς το ίδιο όπως και τον Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο και βέβαια περιμένω τις αποφάσεις που είναι σίγουρο ότι θα πάρουν.

Εικόνα apostolos gaganis

Άγιο δισκοπότηρο δεν είναι κανείς. Εννοώ εκτός κριτικής. Το γεγονός ότι οι Αγγελόπουλοι βάζουν λεφτά στο μπάσκετ, δεν τους απαλλάσσει και των ευθυνών για τα λάθη τους. Έχουν κάνει λάθη, πολλά και μεγάλα. Παρά ταύτα, η κριτική που ασκείται π.χ. στον Μαρινάκη, δεν έχει καμιά σχέση από άποψη έντασης ( μην πάω παραπέρα... ) και διάρκειας σε σχέση με την αντίστοιχη προς τους αδελφούς. Τί φοβόμαστε, δηλαδή; Μήπως...θυμώσουν απ΄την κριτική και φύγουν, οπότε τί θα γίνει κλπ; ΑΥΤΟ φοβόμαστε; Ε, τότε ας τους αφήσουμε να κάνουν ανεξέλεγκτα ό,τι νομίζουν, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα, και ας παραμένουμε εσαεί δεύτεροι.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ! Υπάρχουν και άλλες λύσεις, φτάνει να δείξουν γενναιότητα. Ήθος έχουν, τον Ολυμπιακό τον αγαπάνε ( κι΄ο Τράκης αγαπάει τον Βάζελο ), λεφτά βάζουν ( κι΄ο Τράκης βάζει), αλλά αν δεν αλλάξει το πράγμα ΔΡΑΣΤΙΚΑ, προκοπή δεν θα δούμε.

Του λόγου μου πρότεινα μια λύση για την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ισχυροποίηση της ομάδας. Επειδή φέτος κανείς δεν έμεινε ευχαριστημένος απ΄την απόδοσή της. Αν υπάρχει άλλη, εφικτή, να την ακούσω ευχαρίστως. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρει όλους μας. Εφικτή όμως. Αλλιώς, μπορεί να προταθεί και το...Ευαγγέλιο. Πού ξέρεις; ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΙΚΟ!

Εικόνα nikos-redwhite

Φίλε Απόστολε κριτική δέχονται όλοι όσοι εργάζονται οπουδήποτε.
Πόσο μάλλον οι ηγέτες του μεγαλύτερου σωματείου της χώρας όπως οι Αγγελόπουλοι και ο Μαρινάκης.
Άλλο κριτική όμως κι άλλο ισοπέδωση (δεν πάει για σένα αυτό).Και χαρακτηρισμοί (χοντρός,μπούληδες κλπ.)από ειδήμονες-πληκτρολόγους.
Στις δύσκολες είμαι πάντα υπέρ αποφάσεων και κριτικής που μόνο καλό θα κάνουν στο σωματείο.
Και όχι δεν φοβάμαι μήπως θυμώσουν και φύγουν (θα το είχαν κάνει με όσα έχουν ακούσει) και βέβαια δεν μου αρέσουν τα αποτελέσματα συνολικά της ομάδας- στην Ελλάδα πάντα έτσι;
Εκτός κι αν θεωρήσουμε αποτυχία στην Ευρώπη ότι δεν πήγαμε μία χρονια φαιναλ φορ.
Διάδοχη λύση όμως από τους Αγγελόπουλους δεν έχουμε,δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα και μάλλον είναι λάθος που το βάζουμε έστω και ακροθιγώς στο τραπέζι.
Έχω την σιγουριά ότι αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο ο αντίπαλος και οι σύμμαχοί του,να τα βάλουμε δηλαδή με τους Αγγελόπουλους.Γνωστές παλιές πρακτικές
Ποιός δεν θέλει ισχυροποίηση του ρόστερ;Δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρος ότι και καλύτερος να είσαι θα πάρεις πρωτάθλημα.
Τα δραστικά που πρέπει να γίνουν Απόστολε προς τα εκεί πρέπει να είναι.
Να μην παίζεις μόνιμα με σημαδεμένη τράπουλα.
Κι εκεί ναι πρέπει να το πάνε στα άκρα τα αδέρφια με τη συνδρομή όλων μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα το είχαν κάνει αν μπορούσαν. Να σταματήσουν τη λειτουργία της "Σωληνουργία ΑΒΕΕ". Δεν μπορούν και δεν ξέρουμε και τί θα προέκυπτε, ΑΝ έφευγε μεν απ΄τη μέση ο "σωλήνας" αλλά είχε - ενδεχομένως - προετοιμαστεί πριν κατάλληλα απ΄αυτόν και τους άλλους ιεροφάντες του μπάσκετ να΄ρθουν στην εξουσία οι...απογόνοί του. Με τους αδελφούς, το θεωρώ πιθανό ( ελέω Τράκη, της δύναμης και του αντιΟλυμπιακού του μένους ). Δεν πρέπει να τον υποτιμούν οι γαύροι τον Γιαννακόπουλο. Καθόλου. Όλο, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ, τον βρίζουν. Αλλά να μην τον υποτιμούν. Γιαυτό ρίχνω το βάρος σε ομαδα και προπονητή καλύτερους απ΄αυτούς που έχουμε. Υπάρχουν ασφαλώς καλύτεροι ( και ακριβότεροι ). Αν είχαμε καλύτερους, θα το παίρναμε. Και αν και ΤΟΤΕ μας αδικούσε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ η διαιτησία ή μας πετούσαν ο,τιδήποτε ή δεν ξέρω κι΄εγω τί άλλο, ε τότε, ναι, ας φεύγαμε. Το νόημα λοιπόν της ενίσχυσης ή και της ανάληψης ακόμα της διοίκησης της ΚΑΕ από τα χέρια που ανέφερα, με τη σύμφωνη γνώμη/πρωτοβουλία των αδελφών ( και τη φυσική τους παρουσία επίσης στο Δ.Σ. ), αυτό ήταν. "Η ισχύς εν τη ενώσει" ΚΑΙ "Ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος", ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ και η αλήθεια είναι πως η μέχρι τώρα στάση του Παναγιώτη και του Γιώργου απέναντι στον Μαρινάκη δεν με κάνει να αισιοδοξώ. Εκτός πλέον κι΄αν οι αφοί μας εξέπλητταν στο οικονομικό, που δεν νομίζω ότι το μπορούν. Άλλη λύση, εγώ, δεν μπορώ να βρω.

Τώρα, για το "να το πάνε στα άκρα". Δεν ξέρω τί εννοείς. Αν εννοείς να φεύγαμε χθες, όπως υποστηρίζουν από χθες βράδυ πολλοί απ΄τη μεριά μας, δεν συμφωνώ. Πιστεύω ότι τ΄αδέλφια το ζύγισαν και υποθέτω ότι παίχτες και προπονητής θα τους είπαν ερωτηθέντες να συνεχίσουμε, θεωρώντας ότι μπορούμε να τους πάρουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Και γιαυτό συνεχίστηκε το ματς. Μεταξύ δηλ. της σίγουρα βαριάς μας τιμωρίας και της πιθανής κατάκτησης του τίτλου, επέλεξαν το δεύτερο. Η τράπουλα όμως, αναποδογυρίστηκε. Φυσικά, ΑΝ κερδίζαμε, κανείς εχέφρων γαύρος δεν θα επέμενε τότε στην πρόωρη αποχώρησή μας...

Εικόνα nikos-redwhite

Να το πάνε στα άκρα από εδώ και πέρα και ίσως έπρεπε να το έχουν κάνει ήδη.
Όχι χτες,αλλά μπορούσαν να είχαν αποχωρήσει μετά τον πρώτο αγώνα και το σπάσιμο έδρας με διαιτησία 90-10.
Εκεί ήθελε balls και από αυτούς και από εμάς να το αποδεχτούμε.Φαινόταν όμως που θα πήγαινε η δουλειά με τη διαιτησία στα επόμενα ματς.Τα έχουμε άλλωστε ξαναλουστεί.
Κάτι ακραίο πρέπει να γίνει για να ανατραπεί μια κατάσταση δεκαετιών.
Καλύτερους παίκτες κατά καιρούς είχαμε παλιότερα όμως το σήκωσε ο βάζελος, βασική παράμετρος αλλά δεν φτάνει μόνο η επένδυση.
Μπορούμε να πούμε πολλά και για τη φετινή επένδυση και για τα λάθη των Αγγελόπουλων (π.χ. Σφαιρόπουλος) αλλά τι νόημα έχει πια;
Ελπίζω να τα έχουν καταλάβει και να πράξουν τα δέοντα.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο.
Στηρίζω εξίσου και τους δύο και αναμένω.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Έπρεπε να το είχαν κάνει, όχι απλώς ήδη, αλλά ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. Ευκαιρίες τους δόθηκαν άπειρες. Ένα. Η σκέψη μου είναι να ενισχυθεί οικονομικά ΠΟΛΥ το τμήμα και να ισχυροποιηθεί όσο γίνεται περισσότερο με παίχτες και προπονητή μεγάλης αξίας ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και ο Βάζελος καθαυτός και το σύστημα που τον στηρίζει, κάτι το οποίο δεν βλέπω να πέφτει γρήγορα και εύκολα. Σ΄αυτό, δεν νομίζω να΄χει κανείς αντίρρηση. Αν τώρα μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο οι Αγγελόπουλοι, ενέργεια που την προβλέπω στο άρθρο μου με τη φράση "εκτός αν μας εκπλήξουν κλπ.", έχει καλώς. Αν όμως όχι, που είναι και το πιθανότερο ( μιλάμε για μεγάλη ενίσχυση ), την ενδεχόμενη είσοδο του Μαρινάκη - εννοείται αν το ήθελε ο ίδιος - θα την θεωρούσα πολλαπλά επωφελή και όχι μόνο οικονομικά. Με τη σύγχρονη παρουσία των αδελφών, εφ΄όσον και αυτοί το επιθυμούν, στο Δ.Σ, και φυσικά κάτω από πνεύμα συνεργασίας με γνώμονα ένα και μόνο: Να καταπέσει η βαζελοκρατία. Τίποτα δεν είναι εξάλλου απόλυτο. Αν θέλει κάποιος να ΚΑΝΕΙ κάτι, πιθανότατα και μπορεί. Εννοώ την συνεργασία, με πρωτοβουλία των ίδιων των Αγγελόπουλων. Αν όμως τα αδέλφια επιμένουν να κινήσουν μόνοι τους το τμήμα, ανακυκλώνοντας όσα έχουν κάνει με μικροδιαφορές, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον. ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΞΥΣ, ΑΠ΄ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ, ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ. Στο άρθρο μου λοιπόν προτείνω μια εναλλακτική ΕΝΩΤΙΚΗ λύση, με στόχευση να αναλάβει για ΚΑΙΡΟ ο Ολυμπιακός τα ηνία στον χώρο και όχι όπως ήταν, είναι και φοβάμαι πως θα είναι για μακρό ακόμη διάστημα βαζελοκρατούμενος.

Θέλω να ρίξεις τους τόνους. Διαφωνία μπορεί να υπάρχει για κάποιο ζήτημα. Το κατανοώ. Αλλά οξύτητα στην αντιπαράθεση μεταξύ οπαδικά ομοϊδεατών, όχι. Δεν συμφωνείς με μια άποψη, δικαίωμά σου, όπως και δικαίωμα του άλλου να΄χει τη δική του γνώμη. Μέχρις εκεί όμως. Είμαστε ΕΜΕΙΣ, παρά τις όποιες αντιγνωμίες μας. Δεν είμαστε ΕΜΕΙΣ κι΄ΕΣΕΙΣ. Αυτή είναι η θέση μου.

Εικόνα dimitrov7

Ζητάτε και .... περιμένετε.Διότι ο άλλος κάνει ανοιχτό πόλεμο με τους .... άλλους. Όόόόόόόλους τους άλλους.
Οι Αφοί όμως .... φτου κακά τον άλλον. Προτιμούν να στέλνουν γραμματάκια σε εκείνον που θέλει να κάνει μπίζνες με τον παράλλον και φέρνουν μέχρι και τον πόρκυ στο ΣΕΦ. Την ίδια ώρα που τα ΜΑΤ προκαλούν και δέρνουν τον λαό Ισραήλ. Αν ήταν ο παράλλος στη θέση τους θα είχε αρπάξει τον πόρκυ και θα τον είχε κάνει πηχτή.
Αλλά οι Αφοί οι δικοί μας δεν τολμάνε να πάρουν ούτε την ομάδα και να φύγουν από το ΟΑΚΑ. Πολλώ δε μάλλον να αρπάξουν τον πόρκυ και τον παράλλον και να γίνει της τιμημένης Ριζούπολης. Για μένα υγιής αντίδραση ήταν αυτή του 4ου τελικού. Ποτέ ξανά ΣΕΦ. Και προσωπικά δε γουστάρω ο άλλος κι ο 7 να μπλέξουν με Αφους. Είναι θέμα γενετικής. Δε μπλέκω τα λιμανίσα γονίδια τα δικά μου με των Αφών. Τους ευχαριστώ αλλά όχι κι ο Περαίας .... Εκάλη κλαμπ.

Εικόνα apostolos gaganis

Kι΄όμως. Ο προσεκτικός αναγνώστης θα δει ότι ΚΑΙ αυτό το΄χω γράψει. Με τον τρόπο μου. Όταν γράφω π.χ. εκείνο το..."Ή ΟΧΙ". Τέλος πάντων. Δεν απέχουμε και τόοοσο πολύ.

Εικόνα dimitrov7
Εικόνα apostolos gaganis

Διαφωνώ μ΄αυτή την τακτική. Θέλω καλύτερη ομάδα. Ό,τι συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Έχω αντίθετό μου ένα σύστημα. Δεν φταίει όμως ΜΟΝΟ αυτό για την απώλεια και των δύο τίτλων. Φταίει και η απόδοση της ομάδας. Και στα δύο αθλήματα. Για μένα, περισσότερο κι΄απ΄τους δύο πολέμους που αντιμετωπίσαμε. Θεωρώ επικίνδυνο να εθελοτυφλούμε προτάσσοντας συνεχώς και αποκλειστικά την πολεμική των άλλων σε βάρος μας. Εκτός αν είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας μας. Και στα δύο σπορ. Το μέγεθος και η ριζικότητα των αλλαγών που θα γίνουν, θ΄αποδείξουν κατά πόσο έχουν κατανοήσει οι Αγγελόπουλοι ή ΘΕΛΟΥΝ να κατανοήσουν ορισμένα πράγματα. Το ΕΓΩ οφείλει να έχει όρια. Αλλιώς...

Εικόνα dimitrov7

http://karpetshow.gr/blog/sto-idio-ergo-theates

Τότε ίσως να παίζει και αυτό .......

Εικόνα apostolos gaganis

Παίζει. Απ΄τα καλά του άρθρα...