ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ....



Μου΄ρθε αυτή η μεγάλη κουβέντα που΄χω για τίτλο, διαβάζοντας το πρωί τα φύλλα και τις ιστοσελίδες για τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε. "Τεράστια μεταγραφή, σφαίρα, ο μικρός μάγος, το μπαμ του καλοκαιριού, είναι τρελός ο πρόεδρος, ο πύραυλος, ο βιδολόγος, ο υδραυλικός, ο ΄βάζει το χέρι του στη φωτιά΄ ο Ζόρζε Ζέσους, ο νέος Αϊμάρ, κουνιούνται ήδη τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη, το πυρηνικό όπλο, ο ζογκλέρ της μπάλας κ.α.".

Είναι φανερό ότι ο κοντόσωμος (1.65) Πορτογάλος εξτρέμ έχει αρχίσει, με το που ανακοινώθηκε επίσημα χθες βράδυ η μεταγραφή του στον Θρύλο, να δημιουργεί συνειρμούς στη γαυρόγκλαβα μιας...γαυρόκαυλας για μεγάλα πράματα φέτος. Είδα λοιπόν τους προκαταβολικούς ύμνους, τον καμάρωσα είν΄αλήθεια σε κάτι βίντεο, κουβαρίστρας top class μου φάνηκε, απ΄αυτούς που ξεσηκώνουνε διεθνώς τις εξέδρες και - τί άλλο; - κατέφυγα στο Τransfermarkt για τα περαιτέρω.

ΤΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ:

"Παιδί" της Σπόρτινγκ Λισαβόνας απ΄τα 13 του, 22χρονος, δεξιοπόδαρος, διεθνής με την κάτω των 21, δεξιός εξτρέμ κυρίως αλλά έχει παίξει και ως αριστερός καθώς και δεύτερος σέντερ φορ, υπερδεκαπλασίασε τη χρηματιστηριακή του αξία σε δύο χρόνια ( 2016-2018) απ΄τα 400 χιλιάρικα στα 4.5 εκατομμύρια, ενώ διάβασα στον τύπο ότι του δίνανε 15 απ΄την Πρέμιερ χωρίς αποτέλεσμα κι΄αν δεν είχε γίνει το "σώσε" στη Σπόρτινγκ μετά από΄κείνο το οπαδικό ντου και δεν ξέρω τί άλλο, δεν επρόκειτο να μας έρθει τέτοιο "λαυράκι". Και δεν ειρωνεύομαι με τον τελευταίο χαρακτηρισμό, απλώς στηρίζομαι και τον γράφω στα όσα πληροφορήθηκα - όπως λίγο πολύ όλοι μας - για τον παίχτη. Εννοείται ότι το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, που μετράει σε αντίθεση με το πρωτάθλημά μας, και τα κονέ της διοίκησης παίξανε τον ρόλο τους, σημαντικό, στην τελική έκβαση της ιστορίας. Και το χρήμα, ασφαλώς.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ;

Ό,τι σύμπας ο γαυρολαός. Να χαρώ, να ικανοποιηθώ απ΄την απόδοση του ποδοσφαιριστή, αν μ΄ενθουσιάσει τόσο το καλύτερο, ν΄απολαύσω έναν διαφορετικό και πολύ βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι Ολυμπιακό και να γιορτάσω, να ζητωκραυγάσω την κατάκτηση των γνωστών τίτλων, με μια καλή πορεία στο Γιουρόπα. Ευχή και προσδοκία όλων μας. Μ΄αρέσει που βλέπω μέχρι στιγμής έντονη και συστηματική δουλειά στην προετοιμασία, σε εμφανή πλαίσια πλάνου, στρατηγικού σχεδιασμού. Είπαμε: αν μαθαίνω απ΄τις αστοχίες, τις τρικλοποδιές και τις κακοτυχίες και ενεργώ σωστα, σβύνω τις πικρίες και τις απογοητεύσεις. Ολυμπιακός σημαίνει ΝΙΚΕΣ, ΠΡΩΤΙΕΣ, ΤΡΟΠΑΙΑ. Μόνο και τίποτ΄άλλο.

ΣΟΥΜΑ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.

Θα παρακολουθούμε από κοντά την προετοιμασία της ομάδας, καθώς και την ενίσχυσή της με νέο αίμα. Έχουν αρχίσει ήδη οι απομακρύνσεις παιχτών, ενώ αναμένονται κι΄άλλες αφίξεις. Σε θέσεις που έχουν επισημανθεί απ΄τον Πέδρο. Τα ονόματα θα σχολιαστούν στην ώρα τους. Έχουμε πει βέβαια ορισμένα πράγματα για μερικούς. Που "βγαίνουν"... Οι προβλέψεις πάντως και οι απόψεις, άλλες πραγματοποιούνται κι΄άλλες όχι. Κοινός τόπος. Απολυτότητα δεν υπάρχει. Μέχρις ενός σημείου και ανάλογα με την περίπτωση, φυσικά. Ας δούμε πρώτα... ΟΜΩΣ: είμαι βέβαιος ότι φέτος θα παρακολουθήσουμε έναν Ολυμπιακό ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ. Σ΄αυτό, δεν έχω αμφιβολία. Πρακτικώς, καμιά. Άντε να βάλω και το στατιστικό λάθος.

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Μαθηματα απο το Μουντιαλ:Μεγαλη υποθεση οι μπαλαδοροι στα χαφ μπροστα απο μια πολυ καλη αμυνα.Κοντα οι γραμμες κλειστοι χωροι ταχυτητα δυναμη!.Δικαια οι σκληροι και μπαλαδοροι Κροατες περασαν τους αιωνια αφελεις και ημιτελεις Αγγλους!
Ελπιζω ο Μαρτινς να βλεπει τι γινεται στο συγχρονο ποδοσφαιρο ,θα κριθει και απο τις επιλογες του και να φανει ανταξιος των προσδοκιων μας.
Περιμενουμε δειγμα γραφης σε κανα μηνα!

Εικόνα Harry red logic

ο Μιραντα ειναι η λυση που ψαχναμε στην αμυνα?
Ποσα παιγνιδια εχει η Championship? 36?
Ποσα επαιξε ο παικταρας? τα μισα?γιατι?
Μακαρι να μας κανει να ουρλιαξουμε απο χαρα!

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι επιλογή του προπονητή ΜΑΣ. Θα δούμε. Αύριο θα γράψω για τον παίχτη.

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Καλά προχωράει το πράμα με τις μεταγραφές. Άντε να κλείσει και η ΒΑΣΙΚΗ ΠΛΗΓΗ (6άρι), και είμαστε σχεδόν οκ. Αγωνιστικά πάντα...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα γίνουν κι΄άλλες μετακινήσεις, Νίτσιε.

ΡΙΖΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Εικόνα John Zolo

Γεια σου Αποστόλη
Από την άλλη όμως βλέπουμε την πρωταθλήτρια του κώλου να μη μπορεί να σταυρώσει παίκτη...και αυτό δεν το βλέπω μόνον εγώ αλλά και αυτοί που διοικούν τον Θρύλο.
Ελπίζω να μην επηρεασθούν και να κάνουμε μια γερή ομάδα ώστε να κερδίσουμε πρώτα απ'όλα την αληταρία που μας κυβερνά και μετά τους δευτερότριτους φτηνιάρηδες που νομίζουν μέσω εικονικής πραγματικότητας ότι είναι πρωταθλητές...

Εικόνα apostolos gaganis

Υπάρχουν, Γιάννο, τόσα πολλά, μα τόσα πολλά που μας έχουν φορτίσει. ΓΕΝΙΚΩΣ. Αυτοελέγχομαι όσο μπορώ και συνεχίζω. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, νομίζω.

Εικόνα CEN-TAURUS

Μην παραπονιέσαι νέστορα. Τσάμπα ψυχοθεραπεία κάνεις. Αντί να ξαπλώνεις στο ντιβάνι και να κάνεις αναδρομές με τον ειδικό, γράφεις και κεδίδεις. Ευτυχώς για μας βέβαια...

Εικόνα ThomasK

'Ετσι, Απόστολε.

Υ/Γ. Μπέρδεμα ίσως με το διπλό ποστ :)

Εικόνα apostolos gaganis

Ο...δαίμων του σάϊτ.