Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΕ 12 ΤΟ ΠΡΩΪ...



"Ο Πέδρο Μαρτίνς εκνευρίστηκε με την εικόνα που είδε από την ομάδα του στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με την Αϊντχόφεν. Για αυτό το λόγο, όπως τάραξε τους παίκτες του στο βίντεο την Δευτέρα δείχνοντάς τους στιγμιότυπα από το 4-0 από την Γκενκ, το ίδιο έκανε και το πρωί της Τετάρτης, μία μέρα μετά την ήττα από την Αϊντχόφεν. Ο Πορτογάλος τεχνικός τάραξε τους παίκτες του για ακόμη μία φορά στη βιντεοθεραπεία. Τους έκανε ξανά παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά τους από το 68' και μετά, από την ώρα που ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από την PSV και εκείνο το γκολ ήταν το ξεκίνημα της... κατάρρευσης. Τα τέσσερα γκολ σε 11 λεπτά δεν συγχωρούνται και για αυτό το λόγο ο Μαρτίνς δεν έχασε πολύ χρόνο. Μία μέρα μετά την ήττα, έκανε φουλ βιντεοθεραπεία στους ποδοσφαιριστές του, με την ελπίδα ότι οι “ρεζέρβες” που θα παίξουν κόντρα στην Γκεζτέπε δεν θα πατήσουν πάλι τις ίδιες... μπανανόφλουδες". Βιρβίλης, fosonline, Αποστολή Έρμελο, 1.10πμ, 26/7/18.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

1. Ο επιμένων νικά. Αλλά και,

2. Η υπομονή είναι σαν τον αέρα σ΄ένα στεγανό δωμάτιο. Όσο και να΄χει, κάποτε τελειώνει. ( Σ.Σ. Ο κακός, από τη νέα ταινία "Έρωτας στη Σιβηρία" με τον Κιάνου Ριβς ).

3. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Αλλά και,

4. Με τις 4άρες φτιάχνεις ομάδα, γιατί απλά τους αλλάζεις!!! Κύριος πρόεδρος στον "Πρωταθλητή" ( Σ.Σ. Και σταθερό κορμό φτιάχνεις με...τη λήξη του πρωταθλήματος ).

5. Βαρύ το κλίμα, αλλά θα το....γυρίσουν οι μεταγραφές. Μεριά, Γουίλιαν εισέρχονται οσονούπω. Κουεγιάρ, Μολέδο, Τοροσίδης, Πρίτσιτς, Γιάκομπ, Βελόζο, Μάρκοβιτς, Σολδάνο, στον θάλαμο...αναμονής. Τα δεδομένα για σέντερ φορ και για θέση...έκπληξη. Γιατί "καίγεται" ( Σ.Σ. άκρως ανεπιτυχές το ρήμα στις μέρες που ζούμε, έστω και σε εισαγωγικά...) ο Μαρτίνς για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή πάνω απ΄όλα.

6. Για ποιούς χτυπάει η καμπάνα;

7. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει απόψε στις 7μμ. την τουρκική Γκιοζτέπε στο Άρνεμ. Αλλαγές και δοκιμές από τον Μαρτίνς, που δεν κρύβει τον προβληματισμό του για την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών του ( Σ.Σ. Εξαιρείται ο Σισέ...).

Τα ενώνεις τα κομμάτια και φτιάχνεις το παζλ. Την τελική εικόνα την καθορίζεις εσύ.

ΚΙ΄ΟΜΩΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ. ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ. ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠ΄ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Φαποθεραπεία δεν ενδείκνυται, doc και matrasimca; Για τα
παιδαριώδη λάθη γενικά.

Αν, doc και λοιποί σύγγαυροι, βγάλατε κάποιο συμπέρασμα
από το σημερινό φιλικό με την τουρκική Γκεζτέπε πείτε μου
κι εμένα, καθώς μια ανακατωσούρα κυριαρχεί στο μυαλό μου
(σχετικά με την ομάδα, βασικό κορμό κ.λπ.).

Το φιάσκο με τη μεταγραφή Αράο δείχνει κάτι στραβό, που
αφορά είτε στο παρελθόν είτε στο παρόν.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σύγγαυρε, αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο προπονητής ήθελε χθες να δει παίκτες και λιγότερο το σύνολο. Αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που παρ' όλο που χρησιμοποίησε μια ενδεκάδα που δεν πρόκειται έτσι να την ξαναδούμε, την κράτησε με ελάχιστες αλλαγές μέχρι το τέλος.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμπεράσματα, αύριο. Να τα...τακτοποιήσω πρώτα στο μυαλό μου. Για τον Αράο, αύριο και γιαυτόν. Χαίρε!

Εικόνα Harry red logic

Διαβάζοντας τις τελευταίες ειδήσεις για τα μεταγραφικά στο βαθμό που έχουν βάση οτι Ο Προγραμματισμός η μάλλον η αποτελεσματικότητα της διοικητικής ομάδας έχει χτυπήσει την πόρτα του παραλογισμού,δικαιολογίες σωρό αλλά μήπως "λαλούν πολλά κοκόρια"?
Για να δούμε...
Τον Μιράντα ποιος τον αξιολόγησε και τον έφερε????????????????
Πρόεδρε, λογοδοτεί κανείς????

Εικόνα apostolos gaganis

Να δούμε το ματσάκι πρώτα, Χάρυ, και βλέπουμε μετά...

Εικόνα CEN-TAURUS

Νομίζω ότι η προσθήκη Μολέντο είναι απαραίτητη κυρίως γιατί δεν θέλει χρόνο προσαρμογής. Ο Μεριά μου φαίνεται αργός και βαρύς και όταν αγωνιζόμαστε μπροστά θα υπάρχει τεράστιο ζήτημα στα μαρκαρίσματα των γρήγορων αντεπιθέσεων. Χάσαμε πολύ χρόνο με τον βραζιλιάνο. Την αναγκαία μεταγραφή την πληρώνεις κάτι παραπάνω, πρέπει να το ξέρεις. Τον κλείνεις αμέσως γιατί όσο καθυστερείς, δίνεις χρόνο να παιχτούν παιχνίδια.όταν ζητάς 8 εκατομμύρια για το μέτριο αριστερό σου μπακ, δεν μπορείς να παζαριάζεις τσιφούτικα για έναν δημιουργικό μέσο. Και οι άλλοι ξέρουν πώς πουλάς και πώς αγοράζεις.
Υ.Γ. Γιατρέ, ξέρεις τίποτα για τον George-Mati;

Εικόνα apostolos gaganis

Έγινε αυτό που έγραψα στο άρθρο για το συμβάν. Το σπίτι του κάηκε. Ο ίδιος είναι καλά, γιατί δεν ήταν εκεί την ώρα που πέρασε η φωτιά απ΄το Μάτι....

Εικόνα matrasimca

Οδηγος φτιαξιματος καλης ομαδας:
Στηριζεις τον προπονητη (πχ Μαριν σπρωχνει Λεμονη, φευγει Μαριν την ιδια ωρα και οχι Λεμονης)
Δημιουργεις συνθηκες υγιους ανταγωνισμου (τους λες πως οποιος κανει χοντρο λαθος στο αλλο παιγνιδι παιζει ο μπακ απ)
Δινεις πριμ στις ασιστ, οπoιος δεν δινει την μπαλα στον διπλανο που εχει ελευθερο πεδιο για γκολ, βγαινει εκτος για το επομενο παιγνιδι (αυτο λεγεται ομαδικοτητα και επιμενεις σε αυτο)
Τιμωρεις το παιξιμο της αγανας, παιγνιδι προς τα πλαγια δηλαδη (η μπαλα πηγαινει μονο μπροστα - Βαλβερδε)
Τους μαθαινεις 10 αυτοματισμους κομπινες υποδειγματικα - οποιος δεν καταλαβαινει οξω
Επιβραβευεις αυτον που κανει καλο σκαουτινγ με πριμ, σαβουριαζεις αυτους που φερνουν παλτα - στον αγυριστο
Ακους και κανενα παλιο που εχει ματι - Αλεφας για Λημνιο - ταχυδυναμη - αργοκουρουτες ΟΞΩ
Αφουγκραζεσαι και το κριτηριο του κοσμου - η ειναι στραβος ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε
Παιζει παντα ο ΕΤΟΙΜΟΣ και οχι κατ' αναγκη η μεταγραφη - ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ
Δεν γιουχαρεις ποτε την ομαδα στο γηπεδο, βρισε μονο σπιτι σου η στο πληκτρολογιο
Χειροκροτησε, ανεβαζει την αποδοση
Αν κανει κατι εξαιρετικο ο αντιπαλος χειροκροτησε ξανα, μαθαινεις στην ομαδα σου το ευ αγωνιζεσθαι
Να σεβεσαι για να σε σέβονται
Στην τριτη τριπλα μενεις ενα παιγνιδι εκτος
Αμα χασεις 3 τετ α τετ μπαινει ο μπακ απ
Αμα δεν σκυλιαζεις δεν κανει, παρε ενα πιτ μπουλ στο σπιτι σου να σου δειξει πως
Πριν απο καθε ντερμπυ βαλε τους 300, εκει θα θεις τι σημαινει ηγεσια, αυτοθυσια και ομαδα
Αγαπησε την φανελα, αν ο κυρ Σαββας ειναι καλα αφησε τον να σου πει για αυτην
Βαλε τα ποδια σου στην φωτια, και αν τα σπασεις να σου υπογραψουν συμβολαιο για 2 χρονια ακομα
Ακουσε τον κοσμο της ομαδας και θα βαλεις φτερα στα ποδαρια
Θα μπορουσα να γραφω μεχρι αυριο - ας τα διαβασουν να τα εμπεδωσουν οι αρμοδιοι

Φιλε Αποστολε καλημερα -εισαι απλα ο καλυτερος- πηγη εμπνευσης για ολους μας

Εικόνα Harry red logic

Πολύ καλά τα λες Σύγαυρε, αλλά ακούει κανείς από τους αρμόδιους???????????????????????????????

Εικόνα apostolos gaganis

Σε "πάω" πολύ. Είσαι είδος εν ανεπαρκεία. Unfortunately...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μου άρεσε πολύ το επιμύθιο.
Οι αδυναμίες αρκετές και χτυπητές ακόμα.
ΟΜΩΣ:
Είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ η προσπάθεια της διοίκησης. Σε σχέση με άλλες χρονιές, υπάρχει μια γρήγορη σχετικά αντίδραση στα προβλήματα που διαπιστώνονται. Προχωράει βήμα βήμα με διαρκείς προσθήκες. Δεν ξέρουμε αν και πόσοι από τους νεοφερμένους θα μας βγουν. Και μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα χτίσιμο από τα θεμέλια σχεδόν οπότε ακόμα και κάποιος καλός παίκτης θα φανεί σε κάποιους μήνες, αφού αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα.
Το αν θα προλάβουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος είναι βέβαια το μεγάλο ερώτημα. Ίσως και όχι, αλλά γι αυτό θα φταίνε οι κακοί χειρισμοί των προηγούμενων περιόδων και λιγότερο η μέχρι τώρα προσπάθεια.

Εμείς οι οπαδοί ας προχωρήσουμε βήμα βήμα, φιλικό με φιλικό, κοντά στην ομάδα στηρίζοντας, βλέποντας τα θετικά και εκφράζοντας τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς μας, αλλά και έχουντας πάντα υπόψη ότι -αναγκαστικά- θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να δούμε πού πραγματικά βρίσκεται η ομάδα.

ΥΓ: Είναι αστείο να συζητάμε ότι υπάρχει θέμα Σισέ λόγω της κακής του κατάστασης αυτήν την περίοδο. Αν αυτό μάλιστα προέρχεται και από το τεχνικό μας επιτελείο (που δεν πιστεύω) τότε τί να πω...

Εικόνα apostolos gaganis

"Εμείς οι οπαδοί ας προχωρήσουμε βήμα βήμα, φιλικό με φιλικό, κοντά στην ομάδα στηρίζοντας, βλέποντας τα θετικά και εκφράζοντας τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς μας, αλλά και έχοντας πάντα υπόψη ότι -αναγκαστικά- θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να δούμε πού πραγματικά βρίσκεται η ομάδα". Θα΄θελα να΄χα γράψει αυτές τις κουβέντες, ΕΤΣΙ, εγώ...

ΥΓ. Θα δούμε για Σισέ. Ο ίδιος θα καθορίσει το μέλλον του σ΄εμάς. Όπως όλοι άλλωστε.

Εικόνα Fotiadko7

Καλημερα αγαπητέ Αποστολη, καλημέρα συγγαυροι! Σε κανέναν δεν αρέσουν οι 4αρες και τα παιδαριώδη λάθη απο τα οποία τρώμε τα γκολ αλλά το καλό είναι οτι γίνονται πολύ νωρίς και είναι ευκαιρία μεγάλη να ξεσκαρταριστει το ρόστερ και να φτιαχτεί μια καλη ομάδα! Επειδή κι εγώ παντα στηρίζω γιατί αγαπαω πολύ αυτή την ομάδα κι επειδή στη ζωή μου προτιμώ να μην μιζεριαζω και να βλέπω το ποτήρι παντα μισογεμάτο, ξεχωρίζω την καλη εικόνα της ομάδας για 60 λεπτα πριν γίνουν οι αλλαγές και το ανακάτεμα απο τον Μαρτινς κι ελπίζω στις προσθήκες που θα γίνουν σε κεντρο άμυνα κι επιθεση να ανέβει το επίπεδο και να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα! Βλέπω κοιτάνε και για τερματοφύλακα γιατί ο Γιαννιώτης στο τελευταίο φιλικό με προβλημάτισε παρα πολύ και γενικά βλέπω απο την διοίκηση την διάθεση να δώσει στον προπονητη καλυτερα εργαλεία απο αυτά που έχει τώρα! Έχω να κάνω μια παρατήρηση όμως για δυο παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα και θα ήθελα και την δική σας γνώμη πανω σε αυτό: νοιωθω οτι Φετφατζίδης και Λάζαρος θα προσφέρουν πολύ λιγότερα απο τα αναμενόμενα και πολύ κακώς τους "λιβανιζουν" οι ρεπόρτερ της ομάδας ειδικα τον 2ο, τι λέτε κι εσείς; Ίσως είναι νωρίς για τέτοια συμπεράσματα αλλά αυτό νοιωθω.

Μονο Ολυμπιακος!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Στο κύριο ερώτημά σου. Έχω γράψει κάποιες επιφυλάξεις μου γιαυτούς τους δύο που αναφέρεις, σε προηγούμενα άρθρα. Επιφυλάξεις. Περιμένοντας να δω επαρκώς σε συμμετοχές. Δεύτερη χρονιά π.χ. σε τέτοιο επίπεδο σαν και το περσινό με την Άεκ, το βλέπω δύσκολο πολύ για τον Λάζαρο. Τον Φέτφα, περιμένω να ξεψαρώσει κάπως πριν τον κρίνω ασφαλέστερα.