FOCUS ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ.



Τα γράφω αυτά τώρα, ΠΡΙΝ απ΄τον πρώτο αγώνα μας με την Μπέρνλι το βράδυ, για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου ύστερα από όσα διαβάζω σε διάφορα μίντια ΜΕΤΑ τον χθεσινό αγώνα της Κούλας και τον προχθεσινό της Μπουγάτσας. Από σύγγαυρους. Προκαταβολικά μάλιστα δηλώνω ότι δεν ισχυρίζομαι πως αυτή, η δική μου τοποθέτηση, είναι η σωστή. Απλά, θέλω να τη γνωστοποιήσω με αφορμή τα συμβαίνοντα ώστε οι άλλοι να γνωρίζουν, αν δεν ξέρουν ήδη, ολοκάθαρα τις απόψεις μου:

1. Πρωτίστως ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΙ στην ομάδα μου. Τον Ολυμπιακό. Και συγκεκριμένα στο τί πλάνα έχει, τί κινήσεις σχεδιάζει και κάνει, πώς λειτουργεί και πώς εκφράζεται αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

2. Δευτερευόντως, με απασχολεί το τί λένε και κάνουν οι άλλοι. Οι γνωστοί τρεις. Τόσο σε σχέση με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, εγχώριες και ευρωπαϊκές, όσο και εξωαγωνιστικά. Στα όσα δηλ. απεργάζονται πολύτροπα και πολυεπίπεδα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. Δεν υποτιμώ καθόλου τη σημασία αυτών των παραπάνω, με δεδομένο ότι διαμορφώνουν συνθήκες ΑΛΛΑ και αποτελέσματα. Θα ήμουν αφελής αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Αλλά ΚΥΡΙΩΣ με ενδιαφέρουν τα "του οίκου μας".

3. Ως απόρροια της τακτικής μου, την οποία περιέγραψα, ΔΕΝ με επηρεάζουν καθόλου τα όποια αποτελέσματα φέρνουν η Κούλα και η Μπουγάτσα στις εγχώριες και - γιαυτές ο λόγος - στις τελευταίες ειδικά ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους. Δεν με επηρεάζουν λέω. ΟΧΙ ότι δεν τα προσέχω, αξιολογώ και τα ρέστα. Θα ήταν αφύσικο και ψευδές αν ισχυριζόμουν κάτι τέτοιο. Αλλά δεν με επηρεάζουν. Ό,τι κάνω, το κάνω ψύχραιμα και κυρίως ΔΕΝ ΔΥΣΘΥΜΩ, ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ με τις επιτυχίες τους. Θεωρώ πως θα΄πεφτα σε παγίδα έτσι κι΄ότι μια τέτοια αντίδρασή μου τους χαροποιεί ιδιαίτερα. Την αποζητάνε σαν ΤΡΕΛΟΙ για την ακρίβεια. Κι΄εγώ, δηλ. η ομάδα μου, είμαι ΠΑΝΩ απ΄αυτούς. Τους συντρίβω χρόνια, τους έχω αλαλιάσει, άρα πώς είναι δυνατόν ΕΓΩ να συμπεριφέρομαι σ΄αυτούς όπως εκείνοι, οι ΧΡΟΝΙΩΣ τιτλολιμοκτονούντες, συμπεριφέρονται σαν παλαβοί Σ΄ΕΜΕΝΑ; Για τις αποτυχίες τους, ΝΑΙ, ικανοποιούμαι. Δεν το κρύβω. Αλλά δεν κάνω και σαν τρελός, σκεφτόμενος ΠΑΝΤΑ το "τί θα κάνουμε ΕΜΕΙΣ", στις ΔΙΚΕΣ μας υποχρεώσεις. Δεν βγήκα π.χ. στους δρόμους να χορέψω τσάμικο για την Μπουγάτσα με την Έστερσουντ, θα ήταν κατώτερό μου - άντε να τους σαρκάσω επ΄ολίγον κι΄αυτό είν΄όλο, ούτε θρηνολόγησα όμως και για το 1-1 της με την Μπενφίκα. Γιατί βλέπω πολύ ΕΝΤΟΝΑ, ανάλογα, συναισθήματα τώρα εκ μέρους συνοπαδών μου αναφορικά με τις πρόσφατες ευρωπαϊκές επιτυχίες των δύο. Δεν το παίζω ανώτερος, φίλαθλος κλπ. Κάθε άλλο. Γίνομαι "Κατίνος" και χειρότερος πολλές φορές, αλλά προσπαθώ και συγκρατούμαι, αυτοελέγχομαι και δεν αντιδρώ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ, όπως το παρατηρώ διαβάζοντας σχόλια σύγγαυρων στα μίντια, ΙΔΙΩΣ ΚΑΤΑ Ή ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ τη διάρκεια αγώνων των γνωστών αντιπάλων μας, αλλά και ΔΙΚΩΝ μας. Την κατανοώ αυτή τη στάση ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ελεύθερος είναι στο φινάλε ο καθένας να εκφράζεται όποτε επιθυμεί. ΑΛΛΑ προσωπικά, δεν με βρίσκει σύμφωνο μια τετοια αντίδραση και εικόνα. Όταν "κρυώνει" κάπως το πράμα και γίνονται δεύτερες σκέψεις, ετούτες είναι κατά κανόνα ορθότερες, φρονιμότερες και πιο εύστοχες. Εξαιρέσεις, βεβαίως, υπάρχουν.

4. Γιατί όλα αυτά πρωϊνιάτικα; Γιατί το βράδυ παίζουμε με την Μπέρνλι, ενώ έχουν προηγηθεί το 1-1 της Μπουγάτσας με την Μπενφίκα και το 1-2 της Κούλας με τη Βίντι, έξω και τα δύο. Θα είναι λοιπόν ΛΑΘΟΣ να υπάρχει ΠΙΕΣΗ ΑΓΧΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ πάνω στους παίχτες μας ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΕΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ των εγχώριων αντιπάλων μας, από φόβο μήπως εμείς, μη φέρνοντας λ.χ. το επιθυμητό αποτέλεσμα, ΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ απέναντί τους κι΄έτσι υποστούμε την πλάκα, τις λοιδορίες τους κλπ. Τον εαυτό μας να κοιτάξουμε, το τί κάναμε και κυρίως το τί πρέπει να κάνουμε ΕΜΕΙΣ απέναντι στις ομάδες με τις οποίες θ΄αγωνιζόμαστε κάθε φορά και κυρίως το πώς θα πετύχουμε φέτος αν γίνεται - και πιστεύω ότι ΜΠΟΡΕΙ να γίνει - τον ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ μας στόχο, την επανάκτηση των πρωτείων εδώ στη χώρα μας, κι΄όχι μεμονωμένες αναλαμπές. Και στο κάτω κάτω, για να κάνω λίγο και τον δικηγόρο του διαβόλου, γιατί δηλαδή; Απαγορεύεται να έχουν επιτυχίες και άλλες ομάδες στη χώρα, πλην του Ολυμπιακού; Απαγορεύεται; ΣΥΝΕΠΩΣ: ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ο-Μ-Α-Δ-Α-Σ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ, ΜΕΣΑ-ΕΞΩ, ΩΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο "ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ" Ο ΚΟΡΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΖΗΤΑΜΕ, ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ. ΔΙΑΒΑΖΕ: Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΛΕΜΕ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ!

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Προσυπογράφω, doc.

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε,
Πραγματικά θαυμάσιο άρθρο,που αποτελεί οδηγό ερυθρόλευκης σκέψης και συμπεριφοράς!
Πρωταρχικός στόχος η υποστήριξη της ομάδος μας.Φέτος κάνουμε μια νέα αρχή με καλές προοπτικές,χρειάζεται υπομονή ψυχραιμία έλεγχος των θρυλικών μας παρορμήσεων(ανεξαρτήτως αιτίας).
Τα καλά αποτελέσματα, οι νίκες θα είναι ισχυρές τσιμεντοενέσεις στο νέο μεγαθήριο που οικοδομείται!
Επικεντρωνόμαστε στην λατρεμένη ομάδα που φοράει την χιλιοδοξασμένη φανέλα με τον Δαφνοστεφνωμένο έφηβο.
Αυτή η εστίαση για μένα και για πολλούς σύγγαυρους, χωρίς να μας αποπλανά το τραγούδι των Σειρήνων...(τρομάρα του αρχιψεύτη που παριστάνει τον Οδυσσέα...) δεν είναι καθόλου εύκολη γιατί ο Θρύλος μας καλόμαθε στους τίτλους και στα μεγάλα σαλόνια στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια!
Πρέπει να ξαναοπλίσουμε το Θρυλικό μαχητικό μας πνεύμα , να ξαναφορτίσουμε την ψυχή μας με την ασύγκριτη ερυθρόλευκη λεβεντιά !
Πάμε λοιπόν δυνατά στηρίζοντας σθεναρά την ομάδα, περισσότερο στις δύσκολες καμπές,στον αγώνα με την Μπερνλι και να μην ξεχνάμε αυτά τα παιγνίδια θέλουν τρομερή υπομονή, ψυχραιμία,πειθαρχία, και παίζονται σε δυο αγώνες!
.............................................................................................
Υ.Γ -Ασφαλώς παρακολουθούμε το περιβάλλον μας, δεν είμαστε ανόητοι, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε στην συνέχεια!
Όπως όλοι οι καλό Στρατηγοί φροντίζουν για την καλύτερη οργάνωση του στρατού τους αλλά παράλληλα ακτινογραφούν και τους αντιπάλους εντοπίζουν δυνατά και αδύνατα σημεία,συλλέγουν πληροφορίες και προετοιμάζονται ανάλογα. Proactively!Θα επανέλθουμε λοιπόν.

Εικόνα George_Str

AYTOI EAN ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΘΑ ΚΛΑΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ,Η ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ Η ΒΙΔΕΟΣΟΝΙΚ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .....ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ.

Εικόνα matrasimca

Την ιστορια την γραφουν παντα οι γενναιοι AGAINST ALL ODDS
480 Π.Χ. Λεωνιδας - 2018 Μ.Χ ας ειναι ο Λαζαρος
Δουλια και προσηλωση χρειαζεται.
Ανεξαρτητα απο αυτα ομως το Ελληνικο ποδοσφαιρο εδειξε πως δεν παιζουν μονο τα μπατζετ
Θες απο τυχη - θες απο πιστη παντως αυτο εδειξε.
Πιστευω πως φετος χτίζουμε με πολυ καλύτερα υλικα απο χτες και επειδη αυτο ειναι προφανες ο κοσμος καλειται να στηριξει με υπομονη και πιστη οτι και να γινει αρκει να πολεμησουμε με πιστη και παθος.
Στο κατω κατω εμας μας ξερει η Ευρωπη, η Αρσεναλ, η Μανζεστερ, η Ατλετικο, η Ντορτμουντ τοσες και τοσες ομαδαρες.
Μας ξερει ως νικητες και οχι μονο ως ηττημενους.
Ας το βαλουν καλα στο μυαλο τους οι παικτες πως αυτη η ομαδα εχει ενέργεια εκπορευόμενη απο τον λαό της, δύναμη απο την ιστορια της και δόξα λαμπρή που περιμενει να γραφτει αυτο το βραδυ.
Αν πιστεψεις μπορει να νικησεις - μπορεις!

Αποστολε φιλοι μου να ειστε ολοι καλα

Εικόνα redterror

Καλημέρα Απόστολε!Ένας είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος και τον ξέρουμε όλοι.Από εκεί και πέρα έχουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να παίξουμε φέτος Ευρώπη (να πέσει και το δεκαρικάκι) και να τα πάμε καλά και εκεί.Το μόνο που δεν έχουμε ακόμα είναι χημεία σαν ομάδα,θα ρίσκαρα σήμερα με έναν εκ των γκιγιερμε νατχο γιατί πιστεύω οτι θα βοηθήσουν στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και θα δώσουν ανάσες στην ομάδα.Ο προπονητής ξέρει όμως.Όσον αφορά το θέμα σου έχεις απόλυτο δίκιο.Τι να ζηλέψεις απο τους άλλους όταν είσαι Ολυμπιακός?Για Ολυμπιακό μιλάμε ρε μαλάκες!!!

Εικόνα Fotiadko7

Γεια σου Αποστολε. Εχεις δικιο. Προσωπικα δεν με στεναχωρει καθολου η προοδος της Κουλας, την θεωρω δικαιη πρωταθλητρια με κερδισε περσι μεσα εξω με ανατροπη! Η Μπουγατσα με αηδιαζει ομως, θα με καταλαβουν οσοι ακουν χρονια ρ/φ αθλητικους σταθμους (υποχρεωτικα καθως ζουμε βορεια) Θεσ/νικης, αυτοι ολοι ξερουν! Επειτα θεωρω οτι η μπουγατσα μου εκλεψε τη 2η θεση με σφυρικτρα κ παραρτηματα! Εχουν καλες ομαδες αλλα φετος η εξισωση με ολους να παιζουν Ευρωπη κι εμας καλυτερους θα ειναι διαφορετικη! Για να κλεισω αυτο το θεμα ολα εξαρτωνται απο εμας, αν η ομαδα δεσει και με το ευννοϊκο προγραμμα των πρωτων αγωνιστικων παρει νικες και χτισει χαρακτηρα θα πεσει πολυ καταθλιψη στους απεναντι.
Για αποψε, περιμενω ωριμο παιχνιδι απο ομαδα και κοσμο, υπομονη και στηριξη απο την κερκιδα και καλη κυκλοφορια της μπαλας με υπομονη απο τους παικτες. Μεγαλη προσοχη στα στημενα τους, σιγουρες πασες σε αμυνα και κεντρο και τα γκολ θα ερθουν μπροστα, εχουν αδυναμιες οι Αγγλοι στο φετινο ορθολογικο επιθετικα παιχνιδι του Ολυμπιακου με τις καθετες και τις πλαγιοκοπησεις! Παμε δυνατα Ολυμπιακαρα μου, τρελανε μας αποψε!

Μονο Ολυμπιακος!!!

Εικόνα George_Str

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΤΙΑ ? ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ? ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΠΙΝΟ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ . ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΙΜΟ ,Η ΚΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΧΘΕΣ? ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ Η ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΑΛΙΑ ......

Εικόνα Fotiadko7

Αδερφε μου Γιωργο δεν διαφωνω οτι ειχε και η Κουλα την αβαντα της σφυρικτρας και ειδικα στα μεταξυ μας παιχνιδια! Ειναι στην ιδιοσυγκρασια μας ομως ως οπαδοι να μην φερνουμε ως δικαιολογια την κακη διαιτησια οταν η ομαδα δεν παιζει μπαλα! Χασαμε περσι 4 βαθμους απο την πεθαμενη βαζελα που την γλεντησε ολη η ποδοσφαιρικη Ελλαδα, φαγαμε γκολ μαλιστα μεσα στο (ευτυχως, αδειο εκεινη την μερα) Καραισκακης με πλεονεκτημα παικτη! Φετος, μετα και την χθεσινη επιβεβαιωση της καλης ομαδας που χτιζουμε θα δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος στα ντερμπι με τους πελατες μας δικεφαλα πτηνα και ζελα και θα εκτεθουν μαζι τους και τα υπουλα κορακια! Υπομονη και στηριξη αδερφε, ειμαστε σε καλο δρομο.

Εικόνα Fotiadko7

Αδερφε μου Γιωργο δεν διαφωνω οτι ειχε και η Κουλα την αβαντα της σφυρικτρας και ειδικα στα μεταξυ μας παιχνιδια! Ειναι στην ιδιοσυγκρασια μας ομως ως οπαδοι να μην φερνουμε ως δικαιολογια την κακη διαιτησια οταν η ομαδα δεν παιζει μπαλα! Χασαμε περσι 4 βαθμους απο την πεθαμενη βαζελα που την γλεντησε ολη η ποδοσφαιρικη Ελλαδα, φαγαμε γκολ μαλιστα μεσα στο (ευτυχως, αδειο εκεινη την μερα) Καραισκακης με πλεονεκτημα παικτη! Φετος, μετα και την χθεσινη επιβεβαιωση της καλης ομαδας που χτιζουμε θα δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος στα ντερμπι με τους πελατες μας δικεφαλα πτηνα και ζελα και θα εκτεθουν μαζι τους και τα υπουλα κορακια! Υπομονη και στηριξη αδερφε, ειμαστε σε καλο δρομο.

Εικόνα George_Str

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΤΙΑ ? ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ? ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΠΙΝΟ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ . ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΙΜΟ ,Η ΚΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΧΘΕΣ? ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ Η ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΑΛΙΑ ......

Εικόνα dhmos64

Στατιστικά φίλε Απόστολε μετά απο 20 με 30 χρόνια κάποια από τις δευτεράτζες ομάδες θα κάνει κάποια πορεία.
Όλα τα άλλα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις.Και κάτι να στραβώσει με τους Άγγλους, πρέπει να έχουμε υπομονή
και να στηρίξουμε το Θρύλο.Προσωπικά είμαι αισιόδοξος για την παρουσία μας στο Εuropa , αλλά κυρίως ότι θα δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα. Ίσως ακούγεται υπερβολικό και βιαστικό αλλά ρε παιδιά έχω την διαίσθηση ότι θα τους πάμε τρένο στο πρωτάθλημα.Ίδωμεν. Με τη νίκη.

Εικόνα John Zolo

Καλησπέρα Αποστόλη
Συμφωνω με τα γραπτα σου. Ιδιαιτερα με την 4η παραγραφο.
Εχουμε - ως ομαδα - εναν σκοπο. Καθε αγωνας πρεπει να ειναι ενας σκοπος νικης. Τουτο ωστε στο τελος να κανουμε την σουμα η οποια θα λεει..."ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018-2019"...και "κατοχος του EUROPA LEAGUE" (ενταξει μη βαρατε...) !!!

Μας νοιαζει τι κανουν οι αλλοθρησκοι μονον για χαρη της βαθμολογιας της χωρας μας και των επιπτωσεων που κατ'επεκταση προξενει αυτη στον Ολυμπιακο.

Γι'αυτο οπως ειπα και χθες "βαλτε κοκκινα και παμε να τους...." !!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ !!!