Τ΄όνομά της είναι Σούλα, απ΄το Προκρισούλα.... Θα την "πάρουμε"?



Έβαλα και ξενικό ερωτηματικό στο τέλος, γιατί είναι Αγγλίδα. Ζει στα βορειοδυτικά της χώρας...

Την Πέμπτη λοιπόν η ρεβάνς με την Μπέρνλι. Μου΄χει κολλήσει αυτός ο αγώνας. Έχει μεγάλη σημασία για την περαιτέρω πορεία μας. Αν περάσουμε, θα΄ναι μια ιδιαίτερα τονωτική ένεση για την ψυχολογία της ομάδας αλλά και του γαυρολαού. Μα και να μην - ο μη γένοιτο - περάσουμε, προχωράμε για τον μεγάλο μας στόχο, το πρωτάθλημα, φτιάχνοντας προοδευτικά στην πορεία για την κατάκτησή του την ΟΜΑΔΑ εκείνη που θέλουμε και για την οποία ήδη τα πρώτα δείγματά της κρίνονται από όλους μας ως ιδιαίτερα θετικά και ενθαρρυντικά για το μέλλον.

Κάθησα έτσι και παρακολούθησα τις προάλλες τον αγώνα του μεθαυριανού μας αντιπάλου με τη Φούλαμ, εκτός έδρας. Πρώτη φορά, δεν ξέρω γιατί, κάνω κάτι τέτοιο με τόση προσοχή. Έγραφα δηλαδή, καθώς έβλεπα, τις παρατηρήσεις μου απ΄το παιχνίδι της. Θα προτιμούσα βέβαια να γινόταν ο αγώνας στην έδρα της, αλλά αυτά είχε το ταμπλ ντοτ, αυτά πήρα. Σήμερα, συνοψίζω τα κυριότερα και τα...σερβίρω σ΄εσάς, θυμίζοντάς σας ότι ο "μάγειρας" είναι ερασιτέχνης και μαγειρεύει μόνο από αγάπη προς την ομάδα, το άθλημα και φυσικά το RΑΤΜ.

1.  Το παιχνίδι ήταν πάνω-κάτω, με όλα τα χαρακτηριστικά του αγγλικού ποδοσφαίρου. Γρήγορο, δυνατό, με πείσμα και αποφασιστικότητα εκατέρωθεν, πολλές προσωπικές επαφές, καμιά φορά ιδιαίτερα σκληρές, την μπάλα συχνά ψηλά, συχνότερα από την Μπέρνλι, μπροστά σ΄ένα αυθόρμητο και με ζεστές εκδηλώσεις κοινό. Η γνωστή ατμόσφαιρα των αγγλικών γηπέδων. Η Φούλαμ ήταν τεχνικά ανώτερη, είχε υπεροχή, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και δίκαια επικράτησε. Ο Μίτροβιτς έκανε πάρτι... Θυμίζω το σκορ: 4-2.

2,  Η Μπέρνλι έδειξε να αιφνιδιάζεται. Έφαγε το πρώτο στο 3΄από μακρινό σουτ.  Δεν πτοήθηκε όμως και ανταπέδωσε γρήγορα το τέρμα στο 9΄. Στη συνέχεια πρεσάρισε πολύ τη Φούλαμ και ήταν πολύ επικίνδυνη στις κόντρα επιθέσεις της. Χαρακτηριστικό της τα πολλά γεμίσματά προς την αντίπαλη περιοχή, κάτι που διαπιστώσαμε και στο Φάληρο, χωρίς πάντως ν΄αποφεύγει και τις κάθετες μπαλιές. Κάθε άλλο.

3.  Οι παίκτες της, τα είπα στην αρχή, τα είδαμε κι΄εδώ, είναι ψηλοί, δυνατοί, αθλητικοί και γρήγοροι. Παίζουν σαφώς οργανωμένα, αλλά κάπως...ρομποτοειδώς. Δεν είδα π.χ. ευφάνταστες και απροσδόκητες ενέργειες ή δεν είδα ούτε μία φορά να παίζουν το ένα-δύο, εκτός κι΄αν μου διέφυγε. Πρόσεξα ακόμη ότι μερικές φορές πανικοβάλλονταν στην άμυνα, ιδίως όταν ο αντίπαλος τους έπαιζε γρήγορα και με ποδοσφαιρικά ευφυή και όχι στερεότυπο, αναμενόμενο, τρόπο. Κάτι που έκανε κάποιες φορές η Φούλαμ.

4.  Τους είδα να αμύνονται, όταν αμύνονταν, μαζικά, ενώ όταν έπαιζαν απ΄τα πλάγια δεν έμπαιναν κατά κανόνα μέσα στην περιοχή του άλλου, αλλά σέντραραν προς το κέντρο της για κεφαλιά και αν έχαναν τη μπάλα γύρναγαν πίσω γρήγορα. Είπαμε: είναι μηχανάκια οι άνθρωποι. Να σημειώσω πάντως ότι μετά το 4-2, οι Clarets ανοίχτηκαν και επιτίθονταν ασύντακτα προς την εστία της Φούλαμ, σαφώς επηρεασμένοι από το σκορ, με συνέπεια ν΄αφήνουν κενά πίσω και να αιφνιδιάζονται απ΄τις αντεπιθέσεις της με κίνδυνο να φάνε κι΄άλλο. Γνωστή ιστορία, άλλωστε. Γενικώς. Είχαν και ενθουσιασμό οι ασπρόμαυροι...

ΤΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕΙ ΑΠ΄ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ:

-  Να μπούμε ψύχραιμοι μεν, αλλά στην τσίτα από εγρήγορση. Μην φάμε γκολ στα πρώτα λεπτά, πάση θυσία. Όσο κυλάει χωρίς γκολ απ΄τη μεριά τους ο χρόνος, τόσο καλύτερα για μας. Δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας. Θεωρητικά πάντα.

-  Στην απευκταία περίπτωση που φάμε πρώτοι ιδίως γκολ, η ταχύτερη δυνατή ψυχική μας ανασύνταξη, είναι περισσότερο από απαραίτητη. Αυτοί θα λυσσάξουν απ το πρώτο λεπτό. Παίκτες και θεατές. Προβλέπω επιθυμία τους να δώσουν με το σφύριγμα της έναρξης, έναν τρελό ρυθμό στον αγώνα. Θα μας πρεσάρουν ασφυκτικά μην αφήνοντάς μας με τίποτα να κάνουμε παιχνίδι. Έχουν τις φυσικές δυνάμεις για κάτι τέτοιο, ενώ δεν θα παραδώσουν τα όπλα ποτέ και θα μάχονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έτσι είναι οι Βρετανοί.

-  Ο ρόλος του Γιαννιώτη, η απόδοσή του, θα΄ναι κομβική για το τελικό αποτέλεσμα. Θυμάμαι την απόδοση π.χ. του Ρομπέρτο στο ματς με την Άντερλεχτ έξω και τον νεαρότερο τότε Μίτροβιτς. Θυμάμαι τον ανεπανάληπτο Μήτρογλου, την ίδια βραδιά. Και τη συνδέω συνειρμικά με όσα περιμένω, ειδικά από το δίδυμο Φορτούνη - Λάζαρου. Τον Καμαρά λ.χ. τον ξέρω πάνω κάτω πώς θα παίξει, ή τον Βούκοβιτς ή τον Γκερέρο. Τα ίδια και με τους Ομάρ και Τσιμίκα. Αλλά το ντουέτο που προανέφερα, καθώς και τον Ποντένσε ( αν παίξει ), ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ αυτούς τους τρεις. Όλους τους χρειαζόμαστε, ασφαλώς και πολύ. ΟΜΩΣ, την ιδιαίτερα ευφάνταστη, ευφυή και απροσδόκητη απ΄τ΄αγγλικά εγκεφαλικά στεγανά των παικτών της Μπέρνλι ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, από κάτι τέτοιους παίκτες λογικά την περιμένω.

- Αυτοί οι δύο παραπάνω, να χρησιμοποιήσουν τα πόδια τους και σε μακρινά σουτ. Και ο Μπουχαλάκης, αν βρει την ευκαιρία. Και ο Καμαρά. Κάποτε θα το πιάσει το καλό το σουτ. Έχει δύναμη φέτος ο Ολυμπιακός στα στημένα. Κι΄αν είναι να χτυπήσουμε κανα πέναλτι, να΄χει γίνει προεργασία επιμελημένη προηγουμένως στο ποιός θα τους το κάτσει. Τέτοιες ευκαιρίες ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ για την πρόκριση και ΔΥΣΕΥΡΕΤΕΣ. Θα΄ναι φοβερή αμαρτία, αν κτλ...

Θα μπορούσα να γράψω κι΄άλλα. Θα κουράσω όμως. Και στο φινάλε, άλλοι έχουν και τα γένια και τα χτένια. Εμείς, οπαδικά, λέμε τα δικά μας. Οι επαγγελματίες, οι υπεύθυνοι στην ομάδα, έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Το ξαναλεώ λοιπόν: ΑΝ ΤΗΝ "ΠΑΡΟΥΜΕ" ΤΗ...ΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΗΔΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΟΠΑΔΙΚΗ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΟΧΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΗΣ, ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Κ-Α-Λ-Υ-Τ-Ε-Ρ-Α.

Υ Γ.  Μακριά από ατυχίες και κακή διαιτησία. Το πρώτο, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Για το δεύτερο όμως θεωρώ ότι χρειάζεται απαραίτητα να λαμβάνονται ΕΓΚΑΙΡΩΣ και κατά το δυνατόν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ν΄αποφεύγονται οι...σλοβένικου τύπου λαμογιές. Μου΄ρχονται, γιατί είμαι παλιός, κάτι...Παλοτάϊδες στη μνήμη μου και ΠΟΝΑΩ ακόμα. Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά....

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ζόρικο το (τ)Σουλάκι, αλλά θα το/την πάρουμε. Με τη δέουσα
σοβαρότητα και ψυχή. Και χύνοντας μπόλικο ιδρώτα.

Πολοτάι: 'Αλλος καριόλης. Ανέκοψε ετσιθελικά την πορεία μιας
από τις καλύτερες ομάδες που είχαμε και που εμφανίστηκαν
ποτέ στο ελλ. πρωτάθλημα.

Εικόνα apostolos gaganis

Το θέλω πολύ το πρώτο. Συμφωνώ απόλυτα με το δεύτερο.

Εικόνα Harry red logic

1.Μπορούμε να προκριθούμε με 3 προϋποθέσεις:
α. Η ομάδα παίξει έξυπνα και τρέξει πάρα πολύ χωρίς να αφήνει κενούς χώρους
β. Καλή διαιτησία
γ. Ένα γκολ οπωσδήποτε ει δυνατόν πρώτοι!

Πάμε ρε Θρυλάρα γερά με τσαμπουκά!
.........................................................................
2.Παλοτάι: Τι θυμήθηκε ο σύγγαυρος! Τι ομαδάρα ήταν εκείνη!
Πάντως οι φήμες λένε ότι υπήρξε πολύ παρασκήνιο και μεγάλη λαμογιά κάποιου ... που πίκρανε αφάνταστα τον Θρυλικό Νίκο Γουλανδρή...,όταν ανοίξουν τα αρχεία του Foreign office to 2050!!!!οι νεώτεροι θα μάθουν!

Εικόνα ze ηλιας

Δε θα σχολιάσω
Γιατί απλά δε διάβασα
Αρκέστηκα στης Σούλας τη φωτό

Εικόνα apostolos gaganis

Εμ; Γιαυτό τη διάλεξα κι΄εγώ. Για όσους βαριούνται να με διαβάσουν...

Εικόνα Ποσειδωνία

Γουστάρω την πρόκριση πολύ.
Αλλά και να μην έρθει δε θα απογοητευθώ. Γνωρίζουμε πως η συμμετοχή μας στους ομίλους, δε θα αφήσει τον προπονητή να μοντάρει ομάδα, να κάνει έναν κορμό. Φοβάμαι πως η πρόκριση ίσως μας κάνει κακό τόσο στον πρωταθλητισμό, που είναι ο κύριος στόχος-όσο και στο να φτιάξουμε ομάδα επιτέλους.
Προσωπικά με ενδιαφέρει να χτίσουμε ομάδα πάνω σε γερά θεμέλια, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε. Οι επιτυχίες θάρθουν αργότερα. Ας αφήσουμε τον προπονητή να δουλέψει, γιατί φαίνεται καλός.

Εικόνα apostolos gaganis

Βλέπεις μακριά. Δεν θα μου κακοπέσει πάντως και η πρόκριση. Χαχαχχχ!

Εικόνα John Zolo

Αποστόλη μου, γεια σου

Θα την πάρουμε...από παντού !!
Πρέπει να την πάρουμε διότι αν - ο μη γένοιτο - δεν το κάνουμε αυτό θα επηρεάσει δραματικά την πορεία προς το πρωτάθλημα.
Τα πάντα είναι ψυχολογία. Να μπουν με καρδιά και ψυχραιμία, ακόμη και στην στραβή πρέπει να κρατήσουν την ηρεμία τους. Έχω εμπιστοσύνη στον Μάρτινς ότι θα τους εμπνεύσει...και δεν θα τον απογοητεύσουν !!

Υ.Γ. Που τον θυμήθηκες τον Παλοτάϊ ; Μας την έφερε τότε, αλλά κάναμε κι εμείς μαλακία...άλλα περίμενε αυτός και άλλα του δώσαμε εμείς...τα θυμάσε ; Η σύμπτωση είναι ότι κι αυτός είναι Ούγγρος, όπως τότε...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν θα επηρεάσει την πορεία μας προς το πρωτάθλημα και μάλιστα δραματικά. Θα πεισμώσει και θα συσπειρώσει. Με πρώτο τον Μαρινάκη. Κι΄εγώ, ως οπαδός, αυτή τη στάση θα κρατήσω, γιατί με ξέρω. Ας μη χρειαστεί πάντως κάτι τέτοιο.

Για τον Παλοτάϊ τώρα, πολλά ειπώθηκαν τότε, γράφτηκαν ορισμένα και στις εφημερίδες, όλα ατεκμηρίωτα. Δεν υιοθετώ τίποτα. Μας έκαψε. Αυτό μέτρησε.

Εικόνα dhmos64

Φιλε zolo άκου μια ιστορία. Μεγάλωσα στ΄Άσπρα Χώματα στην Παλιά Κοκκινιά, στην γειτονιά του Λάκη Γκλέζου και του Αγανιάν. Πιτσιρικάς κουρευόμουν σ΄ένα κουρείο της γειτονιάς μου. Έρχονταν εκεί ο Πουπάκης, ο Γκλέζος κ.α. όπως και κάποιοι παράγοντες β΄εθνικής και ερασιτεχνικής. Ήταν ποδοσφαιρική πιάτσα η περιοχή. Εκεί άκουσα λοιπόν να αναφέρονται
στον Παλοτάι. Του έίχαν τάξει 300.000δρχ , τα έδωσε ο Γουλανδρής στον Θεοδωρακάκη( έφορος κλπ ερασιτέχνη Ολυμπιακού για πολλά χρόνια) να τα δώσει και αυτός αντί να τα δώσει του πήρε ένα χρυσό ρολόι γυρω στις 50.000δρχ.Η πλάκα ήταν ότι ο Παλοτάι και πήρε το ρολόι και μας έκαψε.

Εικόνα Piano

Η γνωστή "ιστορία" και βγαλμένη γνωστό από ποιόν...ο Θεοδωρακάκης μιλά μόνο Ελληνικά...ο Παλοτάι μιλούσε Ουγγρικά Γαλλικά και Ρώσικα...ξέρεις κανένα "πιάσιμο" με την γλώσσα των Desperado ?. Επίσης, Ο πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών της ΟΥΕΦΑ εκείνη την εποχή ήταν Βέλγος... αυτά...

Εικόνα John Zolo

Το θυμαμαι πολυ καλα αυτο...
Ο Τολης σαν οικοδεσποτες ειναι κομψος...!!!

Εικόνα John Zolo

...και εκεινος ηταν Ουγγρος οπως ο τωρινος διαιτητης...

Ο Δαιμων του Πληκτρολογιου....!!!

Εικόνα Fotiadko7

Νομιζω φιλε Αποστολη οτι εχεις υπερεκτιμησει την αγγλικη ομαδα και κακως φοβασαι τοσο πολυ το ματς. Ο Θρυλος ειναι ηδη για μενα στους ομιλους! Και ξερεις γιατι; Γιατι ξεχνας μια πολυ μεγαλη διαφορα που θα εχει αυτος ο αγωνας απο τον πρωτο! Θα ανοικτουν απο την αρχη και θα βρει η ομαδα χωρους να τους το καρφωσει και να διαχειριστει μετα το παιχνιδι με ηρεμια και αυτοσυγκεντρωση! Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου αυτη η ανοστη ομαδα δεν μπορει να αντιπαραθεσει τιποτα που να φοβιζει τον Ολυμπιακο! Ο Μαρτινς ξερει και θα δειξει τον τροπο για μια ακομη νικη στους παικτες του και θριαμβευτικη εισοδο στους ομιλους του Γιουροπα! Το γκολ ενας εκ των Λαζαρου,Ποντενσε! Πιστευω θα παιξει κι ο Αιγυπτιος ως αλλαγη! Δεν γινεται να μη σκοραρουμε σε αυτη την αμυνα ακομα ενα γκολ να το τελειωσουμε!

Μονο Ολυμπιακος!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Πρώτον, δεν φοβάμαι. Το΄χω γράψει επανειλημμένα εδώ. Εκτιμώ κατά την κρίση μου και γράφω αυτό που πιστεύω: ότι θα είναι ένα ΔΥΣΚΟΛΟ ματς. Έχεις αντίρρηση επ΄αυτού;

Δεν ανήκω ούτε στους υπεραισιόδοξους ούτε στους πεσιμιστές. Περιμένω να δω και ευελπιστώ σε πρόκρισή μας. Αυτό είναι όλο.

Εικόνα dhmos64

Αυτή η ομάδα βγάζει ψυχή και παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε Απόστολε. Δεν το λέω έτσι αφηρημένα ή οπαδικά. Φέτος ο Ολυμπιακός έχει πλάνο σαν ομάδα, έχει τον τρόπο του που παίζει, γιατί έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Και μια που δεν είναι και κάποια υπερδύναμη η Μπερνλι, πιστεύω θα προκριθούμε.
Πάμε ρε Θρυλε δυνατα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ο αγώνας θα΄ναι δύσκολος. Ο Σλοβένος, με το πέναλτι που δεν έδωσε στον Ποντένσε κι΄εκείνο που΄δωσε σε βάρος μας, τους κράτησε στην πρόκριση. Εύχομαι να περάσουμε.

Εικόνα George_Str

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΗΣ ΤΑΣΜΑΝΙΑΣ(ΠΟΝΤΕΣΕ) ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΑΙΞΕΙ? ΤΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ε, έτσι μου΄ρθε, Γιώργη. Το είδα μετά και είπα "πούουου να το σβύνεις τώρα;".

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ιδανικό σενάριο είναι να προηγηθούμε!
Διάβαζα οριμένους -ας πούμε- ειδικούς που εκτιμούν ότι η Μπέρνλι δεν θα ρισκάρει και δεν θα πιέσει στο φουλ από το ξεκίνημα.
Προσωπικά δεν το πιστεύω. Η Μπέρνλι μου δίνει την εικόνα μιας ομάδας που δεν ξέρει να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Ούτε για πολλά συστήματα και στρατηγικές την κόβω να είναι. Αναμένω λοιπόν να κανει αυτό που ξέρει. Πίεση μέχρι το 95'.
Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να το κάνουμε ροντέο βέβαια. Αλλά δεν επιτρέπεται να τους αφήσουμε να αλωνίζουν. Θα πρέπει να τρέξουμε μέχρι σκασμού, πιστεύω δε ότι ειδικά το πρέσινγκ του φορ μας στους αμυντικούς της Μπέρνλι μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα.

Θα κλείσω όμως με το σημαντικότερο για μένα: Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΠΑΙΚΤΕς ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ (ΕΙΔΙΚΑ Ο ΦΟΡΤΟΥ), ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΩ ΗΔΗ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΤΟΣ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΙ.
ΥΓ: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΝΑΟ. ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Σχόλιο-μέγκλα.