ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ... ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ!



Μπορείτε να το κάνετε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος; Μπορείτε; Να τις ξωπετάξετε μακριά; Εσείς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που χύνετε με μια κλωτσά την γεμάτη από ΕΣΑΣ καρδάρα με το γάλα, αδικώντας εν τέλει τους εαυτούς σας και πικραίνοντάς μας επανειλημμένα; ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. "Ο κόσμος μας χειροκροτεί, αλλά εμείς πρέπει να ανταποδίδουμε με νίκες" είπε για την ομάδα του ο Μαρτίνς, έχοντας απόλυτο δίκιο. Και με την ευκαιρία το λέω από τώρα: τον στηρίζω ΔΥΝΑΤΑ.

Λέμε και γράφεται ότι ο Ολυμπιακός είναι μια εντελώς νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της για να δέσει και ν΄αποδώσει ανάλογα με την ποιότητα των παιχτών του και τα ρέστα. Αληθές. Αν και, σε συνάρτηση με τούτο, η πορεία του Βάζελου εν προκειμένω έχει αρχίσει από καιρό να μου κινεί το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ως εγχείρημα. Θα΄ρθουν και δύσκολοι αγώνες πάντως και γιαυτόν, οπότε τα ξαναλέμε. ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ: Αληθές όμως είναι ότι και στα δύο ντέρμπι με Πάοκ και Άεκ ο Ολυμπιακός έχασε 5 βαθμούς λόγω ήττας και ισοπαλίας αντίστοιχα, από κομβικά λάθη ΕΜΠΕΙΡΩΝ και καθόλου χθεσινών ποδοσφαιριστών του. Άτυχες στιγμές, αστοχίες οι οποίες συμβαίνουν στην μπάλα κλπ., γνωστά είν΄αυτά. ΜΑΛΑΚΙΕΣ πάντως θα τις χαρακτήριζα στη γλώσσα της εξέδρας, εγώ. Συνδυασμός λαθών του Γιαννιώτη και του Βούκοβιτς μετά από ακίνδυνη σέντρα του Βιερίνια, μ΄εκείνο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτογκόλ του αιφνιδιασμένου Σέρβου στην μία περίπτωση, ΤΡΑΓΙΚΗ απώλεια ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ευκαιρίας στα τελευταία δευτερόλεπτα του χθεσινού αγώνα να καρφώσει την Άεκ ο Φετφατζίδης και ν΄αφήσει τους οπαδούς της γλωσσούς ικτερικιάς ΞΕΡΟΥΣ, υπογράφοντας ένα απ΄τα μεγαλύτερα "πηδήματα" του Ολυμπιακού στην Κούλα εδώ και χρόνια. Ο τελευταίος, μου βάζει ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ άσχημα, αδέξια, το πόδι του μετά απ΄την έξοχη πάσα του Γκερέρο, όπως ΔΕΝ ΘΑ΄ΠΡΕΠΕ "επί ποινή θανάτου", και μου στέλνει την μπάλα πάνω απ΄τον Μπάρκα και τ΄οριζόντιο δοκάρι αντί να ματώσει τα δίχτυα της Κουλίτσας ανεβάζοντάς μας στα ουράνια... Ο παίχτης αυτός έχει ταβανιάσει - τουλάχιστον - σε απόδοση, είναι λίγος για τον Ολυμπιακό ( ποτέ δεν ήταν περισσότερο και στο παρελθόν, γιαυτό κι΄έφυγε ) και χθες μας καταδίκασε σε απώλεια δύο βαθμών στην επίπονη και ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΗ κούρσα του πρωταθλήματος, που αθροιζόμενοι στους τρεις με τον Πάοκ μας κάνουν 5 ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ βαθμούς. Πολλοί... Και ευτυχώς που διανύουμε ακόμη την αρχική φάση του πρωταθλήματος, διατηρώντας ελπίδες για νικηφόρα τελική έκβαση. Μιλάω για τίτλο. ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Χάθηκαν δυο μάχες, όχι ο πόλεμος. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αλλά δεν θα μας δοθούν πολλές ευκαιρίες πλέον στο μέλλον. Καθόλου. Έτσι, ΚΑΙ δεν επιτρέπεται να κάνουμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο εξής γκέλα με τους ασθενέστερους, μέχρι να τους ξαναβρούμε αυτούς του δυο μπροστά μας στον β΄γύρο, ΚΑΙ να πάρουμε τη Βαζέλα μέσα - έξω. Δύσκολα αυτά, αλλά πρέπει και μπορούμε. Έγραψα πριν τη λέξη ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΗ, για την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Δεν το ξεχνώ ετούτο και το υπογραμμίζω.

Τον αγώνα τον έχετε δει όλοι. Αναλύσεις και κριτικές των επαγγελματιών αθλητικογράφων, τις έχετε διαβάσει φαντάζομαι όλοι. Τί θα μπορούσα να προσθέσω του λόγου μου, που να΄χει κάποια, έστω και μικρή, αξία; Πρακτικά τίποτα. Άντε όμως λόγω του νόμου της...πληκτρολογικής αδράνειας, να σημειώσω κάποια πραγματάκια για διαιτητή, απόδοση παιχτών αλλά και το πολυφορεμένο "ρούχο" της φεϊσμπουκικής εικοτολογίας, διάβαζε: αεί παρόν κοινωνικό ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.

1.  Διαιτητής. Σκοτεινός ο ρόλος του. Ύποπτος. Μ΄εκνεύρισε πολύ, ειδικά στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Η ιστορία με τον Τριτσώνη, πολύ ιντριγκαδόρικη. Έχουμε διοίκηση, βέβαια. Δεν το ξεχνώ... Έτσι σκόρπια: Δίνει κάρτα στον Βούκοβιτς, ενώ για παρόμοια και χειρότερα παραπτώματα χαρίζεται ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ σε παίχτες της Άεκ, κόβει με το...μπαμπάκι την αντεπίθεση του Τουρέ προς το τέλος του παιχνιδιού, θα ΕΠΡΕΠΕ να δώσει πέναλτι, αν ήταν σωστός, στο τράβηγμα της φανέλας από τον Μπακασέτα και στο ρίξιμο κάτω του Χασάν όταν ο δεύτερος πάει να πηδήξει για κεφαλιά μετά από δικό μας κόρνερ. Ήταν ΣΑΦΩΣ πέναλτι κατά την άποψή μου και έχουν άλλωστε δοθεί κάποια πολύ...χειρότερα στους αντιπάλους μας από Έλληνες "εξυγιαντές" συναδέλφους του. Μετά το γκολ του Φορτούνη, επίσης, φροντίζει με τα σφυρίγματά του να στήνει την μπάλα σε ΚΑΘΕ ευκαιρία γύρω απ΄την περιοχή μας. Στην ευκαιρία του Φετφατζίδη πάντως, ήταν τόσο ξεκάθαρη η φάση, που το...μόκο του ήταν εξαφαλισμένο.

2.  Παίχτες. Γιαννιώτης, δεν έχω παράπονο. Το γκολ δεν πιανόταν. Ομάρ, όχι κακός. Θα μπορούσε και καλύτερα. Τσιμίκας, έδωσε μάχες, πάλαιψε, άλλες του βγήκαν, άλλες όχι. Γεμίζει εμπειρίες, ωριμάζοντας. Μεριά, αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος αμυντικός. Βούκοβιτς, πάλαιψε, όχι τόσο πετυχημένα όσο ο Μεριά. Καμαρά, μόχθησε όσο μπορούσε. Μονάδα αναντικατάστατη. Γκιγιέρμε, αρκετά θετικός σε γενικές γραμμές, ηττήθηκε όμως καθαρά απ΄τον Μπακασέτα στη φάση του γκολ της Άεκ. Σκέφτομαι αν ήταν π.χ. στη θέση του ο Μπουχαλάκης, ας πούμε, το τί θ΄άκουγε ο τελευταίος σήμερα... Στην επίθεση, ΙΣΩΣ ο Λάζαρος δεν θα΄πρεπε να παίξει χθες. Ρίσκο κάτι τέτοιο βέβαια, αλλά οπωσδήποτε εκ του αποτελέσματος, αυτό φάνηκε. Ποντένσε, στο β΄ ξεχώρισε ( στο α΄ εξάλλου όλη η ομάδα δεν τράβηξε ), η κούρσα του εκπληκτική στο τέλος καθώς και η μπαλιά του εξαίρετη πιο πριν στην κεφαλιά του Χασάν. ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ. Χασάν, μια που τον πιάσαμε. Δεν με εμπνέει για την ώρα. Προτιμώ τον Γκερέρο. Στην πολύ ευφυή πάσα του Φορτούνη, δεν πλάσαρε όπως ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ΄ΠΡΕΠΕ τον Μπάρκα. Δοκάρι. ΕΚΕΙ, το βάζεις παιδί μου, αν είναι να παίζεις σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. Είναι και η φάτσα του που δεν με...γεμίζει. Τέλος πάντων. Κάπως....αντιποδοσφαιρικό αυτό. Φορτούνης. Γκολ ποίημα, δείγμα μεγάλης κλάσης, που ποτέ δεν αμφισβητήθηκε ως δυνατότητα του παίχτη σε αντίθεση με τη συνέπεια και σταθερότητά του. Φέτος ωστόσο, είναι όντως διαφορετικός προς το καλύτερο. Ευελπιστώ να συνεχίσει και δικαίως επιλέχθηκε ως ΜVP του αγώνα. Αφήνω τον Φετφατζίδη για το τέλος. Γιάννη, και όχι Γιαννάκη γιατί είσαι 28άρης πια, δεν θέλω να σε ξαναδώ στην ομάδα μετά το χθεσινό σου έγκλημα. Δεν ξέρω για πόσο, φτάνει να΄ναι πολύ πάντως και μόνο επί ΕΣΧΑΤΗΣ ανάγκης να ξαναμπείς σε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Βρουσάϊ, Ναουέλ, αλλά και Νάτχο, η σειρά σας. Υπάρχουν και αστοχίες ασυγχώρητες. Πώς να το κάνουμε; Όχι μόνο στην μπάλα, αλλά παντού στη ζωή. Το λέω με τρόπο απόλυτο, ΚΑΙ λόγω της επί 45 χρόνια επαγγελματικής μου ενασχόλησης. Χθες βύθισες τη μισή Ελλάδα στην πίκρα και στην ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και μ΄έκανες να σκεφτώ τον από κάτω εικονιζόμενο,

που μπορεί να τον είχα ψέξει όσο έπαιζε σ΄εμάς κατά το παρελθόν για τον ιδιάζοντα χαρακτήρα του βασικά, αλλά ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ στο 94΄ θα την έκανε γκολ. Εσύ, όχι, μιας και με το γκολ ΠΟΤΕ δεν είχες και καμιά στενή σχέση...

3. Φεϊσμπουκικό γαυροκαρκίνωμα. Μαζοχίστηκα πάλι μέχρι αργά ψες κάνοντας βόλτα στα σοκάκια της γαυρόσκεψης, γνήσιας και βαζελοφέρνουσας. Τί να κάνω; Πρέπει να επαληθεύσω και το γνωστό "άξιος ο γαυρομισθός του". Απ΄τον Βαγγέλα πάντα....

ΑΝΙΚΗΤΗ. ΕΜΜΟΝΙΚΗ. ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. ΚΑΡΓΑ ΕΓΩΪΣΤΙΚΗ. ΥΠΕΡΒΕΒΑΙΗ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΟΤΑΝ ΙΔΙΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΦΕΥ, ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΕΝΑ "ΜΠΟΡΕΙ", ΡΕ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ. ΕΝΑ "ΙΣΩΣ". ΕΝΑ "ΠΙΘΑΝΟΝ". ΤΙΠΟΤΑΑΑ. ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΑΥΡΟΛΑΕ! ΑΚΟΜΑ ΚΙ΄ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ! ΤΑ΄ΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΣΟΥ....

Σχόλια

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ,μια σκεψη ΜΟΝΟ θελω μεχρι τον αγωνα με τις μπουγατσες στην τουμπα ναχει η ομαδα μονο νικες και το λεω αυτο σαν σκεψη γιατι αν διορθωθουν καποια πραγματα απο την τεχνικη ηγεσια ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΗΝ 2-3 ΠΕΡΠΤΩΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΟΙ αλλοι εχουν ΥΠΕΡΤΗΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ και πολλοι δικοι μας τοχουν φαει αυτο το παραμυθι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ,εχεις πει πολλα που συμφωνω αλλα οταν ΓΚΕΡΕΡΟ κανει την πασα ακριβειας προς τον ΓΙΑΝΝΗ λεω στουσ διπλανους μου ο<<φουστερ>> στον <<μητρογλου>> και τους τελειωσαμε οπως στην λαγοφωρο στο 89, φουστερ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΛΛΟΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ,ειχαμε γιαννη και την πατησαμε αχωνευτο σημιωσε οτι ο κωστας ηταν σε παρα πολυ δυσκολη θεση απο την πασα του φουστερ ο γιαννης βγηκε φατσα με ολο το τερμα μπροστα του απο την μπαλια του καινουριου φουστερ που εχουμε,πολλες φορες εχω οτι ειμαι θιασωτης του ισπανικου ποδοσφαιρου το οποιο παρακολουθω χρονια τωρα,ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν τα παρατάω ποτέ. Αυτό κυριαρχεί και στη ζωή μου, Γιώργη. Είναι αρχή ακόμα και είμαι 3 πόντους πίσω. Καλύπτονται. Φτάνει να μην ξαναγίνουν τα γνωστά που έγιναν με Πάοκ, Άεκ. Πέντε(5) βαθμούς χάσαμε. Πέρσι, μόνο με την Άεκ, 9. Ε, όχι ρε! Όχι!

Εικόνα dgkirle

Απόστολε γειά σου.

Διαφωνώ.

Έχοντας παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και επαγγελματικά, θεωρώ λάθος να επικεντρωνόμαστε στον (όποιο) Φετφατζίδη. Είναι απλά μια φάση. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ΠΡΕΠΕΙ, υπάρχει μπορώ ή δε μπορώ. Ακόμα όμως και έτσι δε μπορούμε να καταδικάσουμε ένα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για μια χαμένη ευκαιρία. Ο Φετφατζίδης δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Επιπροσθέτως αν υποθέσουμε ότι έχει να δώσει πέντε πράγματα στην ομάδα, με την κατακραυγή δε θα δώσει τίποτα. Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στη θέση του. Υπάρχει προπονητής στην ομάδα να μιλήσει μαζί του και να πάρει απο αυτόν ότι έχει να δώσει.

Όσον αφορά το ματς δεν έχω πολλά να πώ. Θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είναι δυσάρεστο αυτό που συνέβη μετά το γκολ μας και μέχρι τη λήξη. Αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση και σε συνδυασμό με το διατητή που σφύριξε εξυγιαντικά μας ήρθε η ισοπαλία.

Να είσαι καλά.

Εικόνα dimitrov7

Κι εσύ καλά τα λες. Οκ όλοι τα λένε πάνω κάτω καλά αν και δεν συμμερίζομαι τις υστερίες. Στέκομαι όμως στο δικό σου σχόλιο διότι μιλάς για Φέτφα και μάθαμε πως τον κάλεσε ο Σκίμπε στην εθνική. Προφανώς κάτι βλέπει κι αυτός και δεν κρίνει από αυτή τη φάση.
Αλλά όμως υπάρχει και εμπάθεια απο το κοινό σε ορισμένους παίκτες. Όπως και με τον Μπουχαλάκη τον οποίο (σχεδόν)όλοι οι ξένοι προπονητές θέλουν να χρησιμοποιούν. Και βλέπουμε πως στο προχθεσινό ματς ο κατά τα άλλα καλός Γκιγιέρμε χάνει στο τζατζάρισμα από τον Μπακασέτα αλλά όλοι τα χώνουν μόνο σε Φέτφα. Κι αν στη θέση του Γκιγιέρμε ήταν ο Μπουχαλακης - που για μένα θα είχε καθαρίσει την φάση - θα κρεμάγαμε και τον Μπουχαλάκη.
Άσε που με την εικόνα του 1ου ημιχρόνου θα βρίζαμε Μπουχαλάκη και Μάρτινς επειδή δεν έβαλε τον Γκιγιέρμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εσύ να είσαι καλά, Διγκίρλειε. Η διαφωνία σου, ασφαλώς δεκτή, με βρίσκει αντίθετο. Με την εμφάνιση της ομάδας μετά το γκολ του Φορτούνη και τη διαιτησία ( την οποία έθιξα στο άρθρο μου ), ασφαλώς και συμφωνώ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ όμως αυτά τα δύο με τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ και ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ απολύτως φάση του 94΄ με τον Φετφατζίδη. ΚΑΜΙΑ. Η φάση αυτή ΔΕΝ ήταν με κανένα τρόπο απότοκη ή ο,τιδήποτε άλλο των δύο προηγούμενων παραμέτρων. Ήταν μια κλασική ευκαιρία, προϊόν εκπληκτικής κούρσας και εξαιρετικού συνακόλουθου συνδυασμού, που ΕΠΡΕΠΕ να μετουσιωθεί σε γκολ. Δεν μπήκε, με τρόπο εκκωφαντικό μάλιστα ( ούτε τέρμα δεν βρήκε το σουτ του, αφού έβαλε έτσι το πόδι του όπως μπαίνει σε λόμπα για να περάσεις την μπάλα πάνω απ΄τον τερματοφύλακα ) και για ΜΕΝΑ, η στιγμή αυτή θα τον κυνηγάει σε όλη την υπόλοιπη καριέρα του. Τα υπόλοιπα, τα΄χω γράψει σε άλλους σύγγαυρους στα σχόλια.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Κοιτάχτε τώρα κουσούρι. Δικό μου έτσι; Προσωπικό το πάθος που καταθέτω...

Ενώ αλυχτούσα τρέμοντας, ενώ τα μάτια μου ήταν κατακόκκινα από τη σκύλια, ενώ ήθελα να γίνω Μπόμπαν Γιάνκοβιτς... δεν μπορούσα -δεν μπορώ ούτε τώρα- να τον βρίσω.
Ξέρω το πώς χάνονται. Έχω χάσει κι εγώ τέτοιο πράμα και είναι γάμησέ τα... ούτε οι συμπαίκτες σου δεν έχουν κουράγιο να σε κράξουν. Κι όσοι συμμερίζεστε την εμπειρία θα καταλαβαίνετε. Με την ειδοποιό διαφορά ότι εγώ τότε ήμουν 16 χρονών κι όχι 28 ετών επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Θρύλο.
Δεν πηγαίνω να δικαιολογήσω κανέναν (γιατί είναι και υπότροπος το ξέρω), απλά επειδή αδυνατώ να κανιβαλίσω - εδώ, δημόσια, γιατί χτες γάμησα το κάρμα μου για κάνα δεκαήμερο τουλάχιστον - μοιράζομαι έτσι μια άλλη οπτική.

Τέλος πάντων...

Συσπείρωση όλοι. ΟΛΟΙ. Όλοι κοντά στην ομάδα. Δεχόμαστε πόλεμο από παντού. Χειρότερο κι από πέρυσι γιατί τον διεθνοποιήσανε οι μούλοι. Το ακούγατε το άλλο το μουνί που μετέδιδε τον αγώνα; Λες κι έπαιζε η εθνική Ελλάδος με κάποια ξένη χώρα. Και για το πέναλτυ ούτε κουβέντα στο ρηπλέη το καθίκι. Ούτε για το πώς ερχόντουσαν σαν τορπίλλες οι Τούρκοι πάνω μας. Ρουφιάνα μικρή Δανέζα. Σκατά και στην ερτ. Καλό μαύρο κι από εκεί, αντιολυμπιακά σκουπίδια.
Βιασμένοι όλοι τους ψυχικά, σωματικά, καθολικά, ανορθόδοξα, αδιαμαρτύρητα και παρά φύσιν από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα apostolos gaganis

Ο καθένας δικαιούται να έχει την όποια άποψη θεωρεί ότι τον εκφράζει. Κι΄εγώ, το ίδιο. Ε, δεν τον συγχωρώ. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι τέτοια και...χειρότερα γκολ, μπορεί να χαθούν. Εγώ όμως, δεν τον συγχωρώ τον παίχτη. Άδικο; Να το δεχθώ. ΑΛΛΑ, ΕΠΙΜΕΝΩ: ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ. Δεν είμαι σωστός; Κι΄αυτό το δέχομαι. Εκφράζω όμως ελεύθερα αυτό που αισθάνεται η ψυχή μου για τον συγκεκριμένο. ΑΥΤΟ, δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να μου το κόψει. Τις αντιρρήσεις του για τη στάση μου, βεβαίως και ο άλλος έχει κάθε δικαίωμα να διατυπώσει. Δεν αλλάζω όμως. Ο παίχτης υπήρξε, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ΜΟΙΡΑΙΟΣ για τον Ολυμπιακό.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Για να είμαι ξεκάθαρος, ούτε να τον ξεπλύνω θέλω, ούτε πολύ περισσότερο να ψέξω κανέναν για τον τρόπο που αντέδρασε. Κάθε άλλο. Ακραίες οι περιστάσεις, ακραίες κι οι αντιδράσεις. Έτσι πάνε αυτά (πού να έβλεπες ή να άκουγες τον αδερφό μου) κι εκεί δίκαιο και άδικο πάνε περίπατο. Αν ήταν π.χ. στο 30' αυτή η χαμένη ευκαιρία, ίσως να μην έπεφτε τόσο σκίσιμο - ή αν το δοκάρι του Χασάν ήταν η τελευταία φάση θα ήταν ενδεχομένως ανάποδα τα πράγματα. Δεν ήταν, όμως, στο 30', ούτε ήταν του Χασάν η φάση η τελευταία - κι έτσι, όσο εύκολα θα άκουγες τα εγκώμια αν γινόσουν ήρωας, τόσο εύκολα ακούς τα αναθέματα, όταν γίνεσαι μοιραίος. Η γνωστή η παροιμία με τον θάνατο και τη ζωή που απέχουν ένα σκαλοπάτι και οι... "άλλες δυο δίοδοι", δύο δάχτυλα και κάτι.
Απλά η μπίλια έκατσε στο 10... μαύρο - το κέρατό μου μέσα.
Το σχόλιό μου ήταν μόνο για να αναδείξει μια άλλη οπτική στο θέμα και να ελπίσω ότι -εφ' όσον τον στηρίξει ο προπονητής, τον οποίο εμπιστεύομαι με 1000 μέχρι στιγμής και δεν τον παροπλίσει- πιθανόν να μας αποζημιώσει με τόκο κάποια στιγμή. Ίσως. Σίγουρα, όμως, αν κανιβαλιστεί υπερβολικά (όπως σωστά κατ' εμέ δεν έπαθε ο Βούκοβιτς, ή ο Γιαννιώτης) δεν πρόκειται να φανεί χρήσιμος πουθενά στην ομάδα μας, που τώρα φτιάχνεται.
Ίδωμεν...

Πάμε γερά!

ΥΓ: Σχετικά με τις γάζες, να καταθέσω άλλη μια προσωπική εμπειρία. Παλαιότερα ο πατέρας μου είχε κάνει επέμβαση στην μύτη. Όλα ΟΚ, πέρασαν οι μέρες κι οι εβδομάδες και κάποια στιγμή άρχισε να του μυρίζει κάτι πολύ άσχημα. Η δυσωδία δεν έλεγε να φύγει, σαν να είχε συνέχεια ένα ψοφίμι κάτω από την μύτη του. Όταν πήγε σε άλλον ωρυλα και εκείνος τον εξέτασε, του βρήκε μέσα στην μύτη την γάζα από την επέμβαση, η οποία είχε γίνει ένας μπόγος σήψης με πύον κι αίμα κι είχε κάνει το παν στην ρινική κοιλότητα να κακοφορμίσει! Ο άνθρωπος αυτός (ο πρώτος γιατρός), αν θυμάμαι καλά, συνταξιοδοτήθηκε πριν αρκετά χρόνια ως διευθυντής κλινικής από μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο του κέντρου...!

Εικόνα apostolos gaganis

H επίμονη δυσοσμία είναι η απόλυτα ύποπτη σε τέτοια περιστατικά, μετά από προηγούμενη αιματηρή ιατρική παρέμβαση. Πάμε στον Φέτφα τώρα. Εξέφρασα τη γνώμη μου γιαυτόν. Και πρόσθεσα κάπου σε κάποια σχόλιά μου εδώ μέσα ότι αν - και όταν - χρησιμοποιηθεί, με διαψεύσει με την απόδοση και προσφορά του, εγώ θα τον χειροκροτήσω μιας και δεν τσιγκουνεύτηκα ποτέ στη ζωή μου ούτε τον ψόγο ούτε τον έπαινο για κάποιον. Εμμένω λοιπόν στη θέση μου και ας με διαψεύσει να μεταστρέψω τη γνώμη μου γιαυτόν.

Εικόνα Ποσειδωνία

Ερώτημα. Αν υπήρχε ο Ντάρμπισιρ στον σημερινό Ολυμπιακό πόσα γκολ θα είχε πετύχει. 5-6 σίγουρα.

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω; Πιστεύω να λυθεί ΓΡΗΓΟΡΑ το θέμα αποτελεσματικότητα. ΑΝ, θέλουμε τίτλο.

Εικόνα jole11canezza

Καλησπέρα κυρ Απόστολε, διακοπή συμβολαίου ΤΩΡΑΑΑΑ...όχι για το γκολ μόνο, είναι η χαμένη ευκαιρία σε προηγούμενο παιχνίδι σε κενή εστία, είναι οι αντεπιθέσεις που χάθηκαν εξαιτίας του και βάλανε γκολ οι της Μίλαν είναι το πως μπαίνει στη φάση με μια ελαφρότητα!!! Φέτος δεν χρειάζομαι αυτά τα πράγματα φέτος θέλω αποφασιστικότητα...θέλω αρχιδια ρε δεν θέλω λουλούδες!!!
Το άρθρο σου σωστό όπως πάντα!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

"Θέλω αρχίδια ρε, δεν θέλω λουλούδες". ΝΑΙ. Η Άεκ υπερίσχυσε σε αγωνιστικότητα και πάθος. Μπήκε το καταπληκτικό γκολ του Φορτούνη. Και τρώμε την ισοφάριση στο 90΄. Και στο καπάκι, χάνει τέτοια ευκαιρία για να ζεματίσουμε την ικτερικιά ΚΑΙ όλο το αντι-Ολυμπιακό μέτωπο ο Φετφατζίδης στο 94΄... Τί να πεις, την πουτάνα μου; Ε, όχι κι΄έτσι! Ούτε ζωγραφιστό δεν τονε θέλω!

Εικόνα el trick

Απόστολε φυσικά και συμφωνώ με τα γραφόμενά σου. Νομίζω ότι είναι το χθεσινό μου σχόλιο απλωμένο σε άρθρο και εμπλουτισμένο με τη δική σου οπτική και επιχειρήματα. Πάντως όσον αφορά τις ευθύνες Γιαννιώτη Βούκοβιτσ στο γκολ του μπαοκ,θεωρώ ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη και τον παράγοντα της βροχής που δεν υπήρχε χθες. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι με τη βροχή (ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ήταν κάποτε σύνθημα)δυσκολεύει πολύ ο έλεγχος της μπάλας γιαυτό και οι αγώνες που διεξάγονται υπό βροχή είναι συνήθως αντερ.
Για τον χθεσινό αγώνα τώρα (κάπως ποιο ψύχραιμα από χθες) νομίζω ότι ο ρόλος του διαιτητικού πιστολιού ήταν καταλυτικός για την εξέλιξη του ματσ. Είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ τα λάθη και ΟΛΑ σε βάρος μας, ακόμα και εκείνο το σπρώξιμο του Τσιμίχα που αγνόησαν - δεν ήταν δα και κάποια φάση που "μύριζε" ευκαιρία για την κούλα- το έκαναν γιατί απλά το θέλαν για στάχτη στα μάτια. Απόδειξη;;; Αυτή τη φάση πρόβαλε πρώτη πρώτη στα σχόλιά του ο...Βαρούχας, ενώ για τα φάουλ που έπρεπε να είναι απ΄ευθείας κόκκινες τσιμουδιά ούτε φυσικά έδειξε καν το πέναλτι στον Χασάν, έστω και αν στα σχόλιά του μας έλεγε ότι δεν ήταν τίποτα.
Υ.Γ. Γνώμη μου είναι ότι η διοίκηση πρέπει να κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να τελειώσει αυτό "έργο" και ας στεναχωρηθεί ο Σάββας. Ο τεό πρέπει να ξηλωθεί.

Εικόνα apostolos gaganis

Ο βασικός εξωγηπεδικός εχθρός μας. Που, δυστυχώς, δεν μας επιτρέπει λάθη και αβλεψίες. Είναι ανελαστικά τα πράγματα για μας. Το ξέρω. Θα τον ήθελα όμως ΓΕΝΙΚΑ καλύτερο τον Ολυμπιακό χθες. Ήταν κατώτερος αυτού που περίμενα. Η Άεκ έπαιξε όσο μπορούσε καλύτερα, αν αναλογιστούμε και τις ελλείψεις της. Παρά ταύτα, ΕΜΕΙΣ καταφέραμε να φέρουμε ΧΙ τον αγώνα. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε αποτέλεσμα. Όχι τώρα. Χρόνια πολλά. Και κάνει στο τέλος των καθυστερήσεων την καταπληκτική κούρσα ο Ποντένσε, κόβει στον Γκερέρο, αυτός πασάρει έξοχη ασίστ στον Φεστφατζίδη που΄χει μόνο του στα 3 μέτρα τον Μπάρκα, και...

Να σκεφτείς ότι είχα τσαντιστεί μ΄εκείνο τον ανεκδιήγητο Μύρτσο, που΄γραψε σ΄ένα ποστ του μετά το ματς με τον Πάοκ ειρωνικά για μας: "ο Ολυμπιακός του...Φετφατζίδη". Είχε δίκιο ρε πούστη μου τελικά... Ο ποιός; Ο Μύρτσος...

Εικόνα stavrakas7-5

Απόστολε,σεβομαι την αποψη σου κ περισσοτερο την αγανακτηση για την εκβαση του αγωνα,η δικη μου ματια φερνει τα εξης αποτελεσματα.1 δεν μπορω να κατηγορησω παικτη του ολυμπιακου μεμονομενα ,ειδα οτι συνολικα η ομαδα δεν εβγαλε τις φασεις που αναλογουν στα στατιστικα της ως τωρα,ειδα οπισθοχωρηση μαζικη μετα το γκολ,ειδα (εκ του αποτελεσματος λαθως την αλλαγη ΤΟΥΡΕ),ειδα στο 1 μερος τον ολυμπιακο να βγαζει φαση στο 45,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ουζουνιδης-Μαρτινς 1-0 2.Δεν θα δεχτω ποτε να παρουσιαζεται ο ολυμπιακος σαν παρθενα επι σφαγη θυσια στον βωμο της εξυγιανσης του ελληνικου ποδοσφαιρου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ το 50% του ελληνικου ποδοσφαιρου με οτι αυτο συνεπαγεται οποιος θελει να βαζει μπροστα διαιτησιες, κυβερνησεις, σεραφειμ, χερουβειμ, ομαδες Ε,χαρτοριχτρες
ας γινει αεκ εκει ταιριαζουν αυτα.Αποστολε δεν ειναι επι πρωσοπικου το σχολιο, η αποψη μου μονο ειναι σουμαρισμενη και ολογιομη αγανακτηση κατα αλλα πρεπει ν αρχισουμε να σεβομαστε τους αντιπαλους εντος γηπεδου και να δουμε πως το 2χρονο ολισθημα το δικο μας το εκμεταλλευτηκαν στο επακρο και βγηκαν στην επιφανεια.
Ελπιζω η διακοπη να δουλεψει υπερ μας κ ο Μαρτινς να χρονισει την μηχανη οπως πρεπει γιατι οπως το βλεπω εγω στρωσιμο θελει η ρημαδα (και ενα εξτρεμ)και πανω απ ολα ΣΤΗΡΙΞΗ .
ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Υ.Γ ΒΑΛΤΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ!!!!!!!!!1

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ σέβομαι τη δική σου άποψη, Σταύρακα, και το ξέρεις. Θα σου πω τα ίδια που΄γραψα πιο κάτω στον φίλο μας τον matrasimca. Δεν αλλάζω. Τη χρονική εκείνη στιγμή που έγινε η φάση, ΕΠΡΕΠΕ να το βάλει. Τελείωσε. Έρχονται κάποιες στιγμές, στη ζωή γενικά, που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κάτι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. Όχι άλλο. Τον έχω λοιπόν στο μάτι. Αν ( και όταν ) μπορεί και είναι σε θέση να μ΄αλλάξει γνώμη, ας το κάνει και θα τον χειροκροτήσω. Μπέσα. ΤΩΡΑ όμως και ύστερα απ΄το χτεσινό, δεν μετράει μπιτ στα μάτια μου. Και όπως είπα και στο σύγγαυρό μας παραπάνω, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. Αν ο χειρουργός αφήσει από λάθος γάζα μέσα στον άρρωστο, αυτός μπορεί να πεθάνει. Γάζες, όπως και γκολ, έχουν αφήσει - και χάσει - παγκοσμίως πολλοί. Ακόμα και άριστοι καμιά φορά. Ε, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ, Ή ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ...

Μ΄ έχει στενοχωρήσει πολύ το χτεσινό. Γιατί αθροιζόμενο στο άλλο με τον Πάοκ μπορεί να μας στοιχίσει στο μέλλον, αφού είναι μη αναστρέψιμο. Μπορεί. Δεν δέχομαι ότι ο Ολυμπιακός σε τόσα συνεχή παιχνίδια με την Κούλα, δεν έχει πάρει ΚΑΝΕΝΑ. Με προσβάλλει αυτό σαν οπαδό του.

Εικόνα Harry red logic

Δεν μπορώ να ηρεμήσω ακόμη μετα το χθεσινό!
Ας δούμε την αλήθεια κατάματα. Ο καβουροτσέπης νιάου με τα ψέματα μας έκανε πελάτες τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτό μας προσβάλλει ανυπόφορα. Μια κότα κουτσουλάει τον Λέοντα ατιμώρητα!
Χθες χάθηκε μοναδική ευκαιρία από τον κοντό χασογκόλη να τους κάνουμε μια ανεπανάληπτη κηδεία μέσα στο σπίτι τους κόντρα σε παράγκες και Τεό!
Πάντως και η συνολική απόδοση της ομάδας με τις όποιες εκλάμψεις δεν μας ικανοποίησε. Αυτή είναι η δική μου οπτική γωνία!
Υ.Γ
Ο νιάου και με νέα κυβέρνηση θα είναι πάλι καβάλα. Δεν ξέρω από που αντλεί τόση δύναμη.
Ο Πρόεδρος πρέπει να βρει την άκρη με τους " θεσμούς" Και οι μεταγραφές να έχουν μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία!

Εικόνα stavrakas7-5

ΔΕΚΤΟ Αδερφέ, κ εγω εστιάζω σ αύτο ακριβώς,δεν γίνεται να βγαζεις ολη την 11αδα έξω με την Μιλαν να φορτώνεις με την κίνηση σου αυτή αγχος για το αποτέλεσμα της Κυριακής, να το χεις στα χέρια σου και να γυρναει πίσω η ξεκουραστη ΟΜΑΔΑ περιμενοντας την γεματο απουσιες κουλα ποτε θα ισοφαρισει για να κανεις την ανατροπη..την βαζεις κατω και την πηδας ΤΕΛΟΣ.

Εικόνα George_Str

TON ΑΠΟΚΑΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΑ ΕΠΙ ΖΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΜΗΞΑ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΟΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ <<ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΑΥΡΙΟ>> ΠΙΟ ΑΥΡΙΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝΕ ,ΤΑΒΑΛΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ7 ΒΥΡΩΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ ΤΟΠΕ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.

Εικόνα apostolos gaganis

Α, ρε Γιώργη...

Εικόνα matrasimca

Διαβαζοντας τα σχολια θα προσθεσω το εξης.
Εχτες εβλεπα το ματς με οικογενοιακο φιλο Αεκτζη καο το γιο του.
Ελεγα μεσα μου θα κρατηθω για να ειμαι σωστος οικοδεσποτης.
Βαζει το γκολ ο Φορτουνης, πω πω τι γκολαρα λεμε και οι τρεις αλλα κρατησα επιπεδο.
Δεν σηκωθηκα πανω οπως κανω συνηθως.
Γινεται στο τελος η φαση του Φετφα και γινομαι ρομπα.
Χτυπαω χερια ποδια, καντηλια, νεκροκεφαλες και μετα συγγνωμη δεν αντεχω τετοιο πραγμα.
Σημερα ομως θα πω πως δεν ειναι σωστο να στοχοποιουμε εναν.
Οταν χανουμε η οταν δεν νικαμε φταιμε ολοι,ομαδα,προπονητης και οπαδοι.
Ο Φετφα δεν ηρθε σαν γκολτζης αλλα για να φτιαχνει παιγνιδι υποκαθιστωντας τον Φορτουνη ο οποιος εχει και το γκολ.
Ειναι λιγο ποιο βαρυς απο οτι εφυγε η ποιο δεμενος και δεν εχει την ιδια σπιρταδα.
Αυτο φτιαχνεται ομως.
Να λεμε τα λαθη μας αλλα ας μην στοχοποιουμε.
Αποστολε στο 98 αρχισες να γραφεις το κειμενο και εισαι τοσο θυμωμενος?
Η πρωτη φορα απο οσα χρονια δε διαβαζω.

Εικόνα apostolos gaganis

Σήμερα, αδελφέ, το fosonline γράφει ότι τέτοια γκολ σαν του Φέτφα τα΄χουν χάσει και οι Ζιντάν, Ρονάλντο, Ιμπραϊμοβιτς, Μέσι, Πελέ, Ροναλντίνιο κ.α. Ναιαιαι... Αλλά τί έχουν κάνει στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία τους αυτοί όλοι και τί ο Φετφατζίδης. Και ο Βούκοβιτς έκανε την πατάτα του όπως κι΄ο Γιαννιώτης με τον Πάοκ, αλλά έγραψα ότι τους στηρίζω. Έγινε το συνδυασμένο λάθος σε χρονική στιγμή που ΕΙΧΑΜΕ τον χρόνο να το διορθώσουμε. Πολύ χρόνο. Και δεν το κατάφερε η ομάδα. ΕΚΕΙ, ναι, ευθύνονται όλοι. Και ο Mαρτίνς ( διόρθωσα σήμερα 12/10 το "Περέϊρα" ). Ευθύνη οπαδών, πού; Όχι. Εδώ όμως στο χθεσινό ματς η ευθύνη του παίχτη ήταν προσωποποιημένη, ΑΤΟΜΙΚΗ και σε χρονική στιγμή μοναδική. Πώς να το κάνουμε; Αν αισθανόμουν ότι έχω κάνει λάθος στην εκτίμησή μου, θα το΄κανα. Με ξέρεις κάποια χρόνια λες και θα μ΄έχεις καταλάβει ασφαλώς, γιατί είσαι ώριμος σύγγαυρος. Το΄χω διαπιστώσει. Δεν το αισθάνομαι όμως. Και "βγάζω" ό,τι αισθάνομαι γιαυτόν στο γραπτό μου, ατόφιο, όπως ακριβώς είναι. Ναι, τον στοχοποιώ. Και δεν αναιρώ τη στάση μου. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ. Το τί θα κάνει ο Πέδρο μ΄αυτόν τον παίχτη στο μέλλον δεν το ξέρω. Και αν ξαναπαίξει και παίξει καλά, θα τον χειροκροτήσω. Το΄χω γράψει εξάλλου εδώ: Δεν τσιγκουνεύθηκα ποτέ, ούτε τον ψόγο ούτε τον έπαινο για κάποιον. Και ΤΩΡΑ, έχω μόνο ψόγο για τον συγκεκριμένο. Δεν είναι συνηθισμένη φάση αυτή που έγινε. Είναι φταίχτης. Δεν θέλω να τον βλέπω στην ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια ΜΟΥ.

Εικόνα Αλέξανδρος

Για τον Γιαννάκη (παραμένει Γιαννάκης) θα θυμηθώ κάποια παλιά μου λόγια που έλεγα στις παρέες μου καθότι δεν ήμουν ποτέ οπαδός του:ρε

Δεν γίνετε Μπαντοβιτς, Κετσπαγια, Βαλβέρδε, Λίνεν, Ζαρντίμ και Μίτσελ να κάνανε λαθος. Το παιδί δεν το έχει.
Σήμερα θα πω ότι ο Μάρτινς αναγκάζεται να τον χρησιμοποιήσει οπότε δεν θα τον κρίνω ακόμα...

Θα επιμείνω: η επιστροφή του ήταν μέγα λάθος. Δεν το άξιζε, δεν έπρεπε, η πορεία του το δείχνει ξεκάθαρα, και even worst που λένε και οι Άγγλοι φοράει και το 10. Αυτό....

Υ. Γ) Ο Μπουχα το κάρφωνε

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω για τον Μπούχα, δεν ξέρω για το τί θα έκανε κανείς. Και τον Μήτρογλου, έτσι τον έβαλα , ενδεικτικά και για κόντρα αντίθεση προς τον Φέτφα. ΞΕΡΩ όμως ότι έθαψε ένα καταπληκτικό για όλο τον γαυρόκοσμο φινάλε. Ε, δεν τον θέλω. Θα μου "μείνει" αυτή η φάση, όσο ζω. ΤΕΛΕΙΑ.

Εικόνα Fotiadko7

Καλησπερα Αποστολη και αδερφια μου συγγαυροι! Δεν σχολιασα τιποτα μετα το ματς με την Μιλαν, ηθελα να δω το συνολικο πακετο των δυο αγωνων για να πω το συμπερασμα μου. Λοιπον, το δειγμα πλεον ειναι αξιοπιστο, 13 επισημοι αγωνες, 6 ευρωπαικα 6 πρωταθλημα κι 1 κυπελλο! Στη κριτικη των παικτων συμφωνω μεχρι κεραιας, για Φετφα τι να πω αγανακτηση μεγαλη, ειναι επαναλβανομενα λαθη. Χασαν δεν τον εμπιστευομαι, ας δωσει ευκαιριες στον Μανο, 27 γκολ στη β Εθνικη δεν μπαινουν ευκολα, ο Γκερερο οκ. Γκιγιερμε καλος αλλα τι να το κανω οταν του παιρνει μπροστα στα μουτρα του κεφαλια ο Μπακασετας ρε Αποστολη πεσμου; Ο Μπακασετας ρε φιλε; Ηματτον! Λοιπον το ματς στο Μιλανο το χανει ο προπονητης, στο ΟΑΚΑ οι παικτες. Στο Μιλανο μπορουσε να σωθει ο βαθμος ριχνοντας στη μαχη στο 60' Καμαρα κι εναν τριτο στοπερ στη θεση του Γκερερο που εκανε σωστα τη δουλεια του! Στο ΟΑΚΑ περαν του τραγικου Φετφα που πρεπει να ξημεροβραδιαζεται στου Ρεντη μεχρι να μαθει να σουταρει αν θελει να ξαναπαιξει στον Ολυμπιακο ειχαμε παρα πολλα ατομικα λαθη σε πασες απο Καμαρα, απο Βουκοβιτς, απο Ποντενσε, απο Λαζαρο, λαθη τραγικα για επιπεδο Ολυμπιακου, απαραδεκτα για ντερμπι! Υπαρχει ενα γενικο συμπερασμα απο το παιχνιδι της ομαδας που πρεπει να δει ο προπονητης, πιθανως να οφειλεται στη τακτικη του προσεγγιση! Η ομαδα δεν παταει και δεν γεμιζει επαρκως με παικτες την αντιπαλη περιοχη, ειχε φανει απο τα φιλικα αυτο αλλα πλεον μου εχει γινει βεβαιοτητα! Αυτη η αδυναμια αποτυπωνεται και στατιστικα, με 1 γκολ ανα 10 τελικες πλεον, ανηκουστο για Ολυμπιακο!!! Πολλοι φιλοι της ομαδος τα βαζουν με την αμυνα μας ομως φιλοι μου αν βλεπετε μπαλα λιγο το προβλημα μας εστιαζεται απολυτα στην αδυναμια να γεμισουμε με παικτες μας την αντιπαλη περιοχη και να παρουμε πιο ποιοτικα τελειωματα! Στην Ελλαδα ειδικα πρεπει μονιμα ο Ολυμπιακος να παιζει με 2 φορ, θα δουμε θεαματικη βελτιωση αν γινει αυτο! Θα ηθελα παρα πολυ την γνωμη σου Αποστολη σχετικα με αυτο καο οποιου φιλου εχει μια γνωμη να καταθεσει, ευπροσδεκτες ολες! Ειμαι ο μονος που το βλεπει ετσι, αναρωτιεμαι; Τεσπα, η στηριξη υπαρχει, η κριτικη ειναι καλοπροαιρετη, τιποτα δεν εχει χαθει!

Μονο Ολυμπιακος!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Αναφέρεσαι σε τεχνικά θέματα. Δεν έχω τις γνώσεις που πρέπει και άλλωστε είναι δουλειά του Μαρτίνς αυτό το αντικείμενο. Εντυπώσεις έχω μόνο. Εικόνες. Απ΄όσα θίγεις πάντως, πολλά με βρίσκουν σύμφωνο. Έτσι, εντελώς οπαδικά και μεταξύ μας. Το ζήτημα των δύο φορ σε εκτός έδρας ντέρμπι, μοναχά, δεν θα το΄βλεπα. Εκτός ΙΣΩΣ επί εξαίρεσης, σε ορισμένη συγκυρία. Μέσα στο Καραϊσκάκη, ναι, σε οιονδήποτε αγώνα και κυρίως ανάλογα με την πορεία της εξέλιξης του. Μ΄άρεσε το σχόλιό σου.

Εικόνα Fotiadko7

Για να καταλαβεις τι εννοω Αποστολη προσεξε αν ξαναπαιξει η νοβα καποιο απο τα προσφατα ντερμπι ή εστω στον επομενο αγωνα της ομαδας ποσοι παικτες μας πατουν εντος μεγαλης περιοχης οταν η μπαλα βρισκεται περιξ αυτης, συνηθως ποτε πανω απο ενας!! Και ο ενας γινεται ευκολη λεια για τους αμυντικους! Μολις μπει δευτερο φορ και παιξουν μαζι αμεσως προκαλειται μεγαλη ασταθεια στην αμυνα του αντιπαλου! Εχουμε χαρει τεραστιες νικες σε ντερμπι στο ελληνικο πρωταθλημα τα τελευταια χρονια με 2 φορ, ο 2ος να καταλαβεις ηταν κρυφος ή περιφερειακος τυπου Φουστερ! Ταιριαζει πολυ στον φετινο Ολυμπιακο και πρεπει κατα τη γνωμη μου να καθιερωθει η χρησιμοποιηση 2 φορ!

Εικόνα apostolos gaganis

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Εικόνα el trick

Δύο φορ εκ των οποίων ο ένας τύπου Φουστέρ, έχει δοκιμαστεί και στον ΘΡΥΛΟ όπου το ρόλο του Φουστέρ (κρυφού φορ) τον παίζει ο Γκερέρο και τον ρόλο του βασικού φορ ο Χασάν. Βλέποντας μάλιστα και τις επιλογές του Μαρτίνσ θεωρώ ότι θα ξαναδούμε αυτούς τους δύο να παίζουν πιό πολύ ταυτόχρονα.

Εικόνα George_Str

ΣΕ ΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡ,ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.

Εικόνα djole11

Καλησπέρα.Τι να πούμε τα έγραψες όλα.Συμφωνω μέχρι κεραίας με την κριτική των παιχτών.Και εγώ θα ήθελα να δω Ναχουελ ο οποίος αφού λύθηκε προχθές έβγαλε πραγματακια.Οκ ο Λάζαρος ίσως ήταν και πιεσμένος,κάπου το περίμενα ότι δεν θα έβγαζε και μάτια...Ο Βρουσαι είναι παιχτης με φοβερά στοιχεία και θα είναι έγκλημα αν χαθεί.Νομιζω ότι χθες το μόνο λάθος του Μαρτινς ήταν ότι έβαλε Τουρέ και όχι Νατχο.Γκιγερμε πολύ καλός,πήρε το κέντρο μαζί με παιχταρα Καμαρα.Για Φετφα ναι.ΔΕΝ θέλω να τον ξαναδώ ούτε ζωγραφιστο,φτάνει αρκετά ως εδώ.
Είμαστε τρελαμενοι,απογοητευμένοι,σκασμενοι,ΑΑΑΑΛΛΑ πάνω από όλα η ομάδα,συνεχίζουμε να στηρίζουμε χωρίς κραυγές και ισοπέδωση,δεν χάθηκε τίποτα.

Υ.γ. Πόσα ματς πρέπει να περάσουν ώστε να πάρει μια ευκαιρία ο Μάνος???Στην τελική ας το πάρουμε και με τους αριθμούς,ο Μάνος πέρυσι έβαλε περισσότερα γκολ από Γκερειρο κ Χασάν μαζί...Έλεος πια με τον ασφαιρο...Φαραώ...

Εικόνα apostolos gaganis

Στην ίδια συχνότητα κινούματε...

Εικόνα Harry red logic

Τι να προσθέσω? Συμφωνώ σε όλα.
Είμαι ακόμη τσαντισμένος, πικράμενος όπως όλοι μας.
Καθόλου ικανοποιημένος απο την συγκομιδή των δυο τελευταίων αγώνων(αναντιστοιχία με την απόδοση
Εντάξει χτίζουμε νέα ομάδα , έχουμε βελτίωση αλλά...Σκέφτομαι και συγκρίνω με τα βαζελάκια,νέα ομάδα και αυτή με το 1/20 του δικού μας budget-να δούμε βέβαια και την συνέχεια...)!
Λίγες λοιπόν σκέψεις χωρίς σειρά:
1.Φετφατζίδης, δεν ξέρει να πλασσάρει δεν τόχει το γκολ πάει και τελείωσε. Υπότροπος, ελάχιστη η προσφορά του τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην άμυνα. Ταβάνιασε, καλός ίσως για 3χ3.
2. Γενικώς εχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα,"κοντοί" οι κυνηγοί μας για το επίπεδο του Θρύλου...(πλήν Φορτούνη που τόχει το γκόλ). Ο Γκερέρο καλύτερος του Χασάν αλλά όχι αρκετός! Ο Μάνος???Κάποιος άλλος τον Γενάρη???
3. Στην άμυνα σαφώς βελτιωμένοι από πέρυσι αλλά τις γκάφες δεν τις αφήσαμε.Θα ήθελα καλύτερο στην θέση του Βούκοβιτς ακόμη και του Γιαννιώτη(καλώς η κακώς συγκρίνω με Πασχαλάκη...ακόμη και Διούδη...)
4. Ο Λάζαρος κουρασμένος?θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω? δεν ξέρω, πάντως δεν του βγαίνουν οι επιθυμίες του,ξεφούσκωσε???.
5.Στα εξτρέμ να δοκιμάσουμε περισσότερο Ναουέλ, Βρουσαί , η αναπτυξη απο τα άκρα έχει μεταπτώσεις,ιδιαίτυερα αν δεν ανεβαίνουν τα μπάκ.
Ταχύτερη κάθετη ανάπτυξη χωρις κενά στην απόδοση(συμπεριλαμβάνω και τον Ποντέσε)
6. Μάρτινς πολλά καλά μέχρι σήμερα,δεν τον αμφισβητούμε ,λίγο σκεπτικισμός για τις αλλαγές του έκεί μετα το 60 περίπου.
Χθές ίσως έπρεπε στο τέλος να μπεί Ο Μπουχαλάκης(για αλλαγή μου κάνει) και ο Νάτχο.Ο Μπούχα ίσως δεν έχανε την κεφαλιά απο τον Μπακασέτα, Ο Νάτχο στην θέση του Φέτφα.....(οκ δεν κάνω τον προπονητή ,σκέψεις διατυπώνω)......................................................................................................7.Η Διοίκηση: κάτι πρέπει να κάνει, κάτι διαφορετικό,να προστατέψει την ομάδα την επένδυση της!
Η χθεσινή διαιτησία ήταν στημένη ,παμπόνηρη δεν πρέπει να επαναληφθεί!
Απορία:
ο νιάου έχει δεμένη ολάκερη ΟΥΕΦΑ? Αν φταίει ο Τεό να βρούν το αντικλείδι.
Θα μου πείτε ο νιάου δαιμόνιος παντός καιρού είναι και με τον αστυφύλαξ και τον χωροφύλαξ!(ΝΔ-ΣΑΝΕΛ.)Το ίδιο μου φαίνεται και ο Ιβαν?
Πρόεδρε κοίταξε τα ρετιρέ στα κέντρα εξουσίας εντός, εκτός, οι καταγγελίες και ηθικολογίες δεν ιδρώνουν τα αυτιά τους μάλλον ηδονίζονται...

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να πω; Γυρίζουν στο κεφάλι μου παρόμοια με τα δικά σου πράματα. Δεν ξέρω. Στηρίζω μοναχά. Κάτι καλό δείχνει πως πάει να γίνει φέτος. Το βλέπω. Το βλέπουμε. Στη φάση της διαμόρφωσης και στην αυτο-κάθαρση βρισκόμαστε τώρα...

ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

Εικόνα Chevalier de Balibari

δεν ειναι πυρινικη φυσικη
ειναι απλη αριθμητικη πραξη μαθητων δημοτικου..
Οι επιθετικοι παικτες μας δεν εχουν το γκολ , ποτε δε το ειχαν,
ουτε ο λαζαρος..
Ποτε δεν κοιταω μια χρονια , παντα βγαζω το μεσο ορο καριερας.
Απο ολο το ροστερ οι μονοι που το εχουν ειναι 2.
Φορτουνης και το μαυρο γκαζοζεν..
Οταν στην πιο σημαντικη φαση βρισκεται η κουβαριστρα φετφα αυτο θα σου κανει θα την στειλει 5 μετρα αουτ
ουτε καν πανω στον κηπερ να πεις το εβγαλε...
Συμπερασμα θελουμε αμυντικο ηγετη , αυτοι ειναι και φετος της πλακας
και επιθετικο τυπου μητρογλου να εχει το ευκολο γκολ.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα περιμένω ακόμα, μπρο. Πίσω, θα δώσω χρόνο. Μπροστά, υπάρχει και το χαρτί Μάνος. Εκτός από Γκερέρο. Με τον Φαραώ, σαν να΄χω πρόβλημα. Σαν. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Εικόνα John Zolo

Αγαπητέ Απόστολε
Έχεις το δικαίωμα και την ευθύνη της πρώτης πένας...βάσει δε αυτής εμείς οι άλλοι τοποθετούμαστε...
Όπως σχολίασα στο τελευταίο σου άρθρο περίμενα και το χθεσινό ματς για να γράψω την άποψή μου για τα τρία τελευταία ΚΟΜΒΙΚΑ παιχνίδια της ομάδας μας.
Δεν αρνούμαι τις βασικές σου απόψεις και πάντα είσαι μέσα στην αλήθεια, στην πραγματικότητα...συμφωνώ λοιπόν και τις στηρίζω...
Ξεκινώ λέγοντας ότι
1) ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ...δεν βάζουμε γκολ...πρέπει να βάζουμε πολλά γκολ...σχεδόν κάθε ευκαιρία πρέπει να γίνεται γκολ και αυτό έχει την αξία του όχι μόνον επειδή έτσι μπορεί να κερδίσεις ένα ματς αλλά διότι έτσι ΜΟΝΟ κερδίζεις ΚΑΙ την διαιτησία ΚΑΙ την κυβέρνηση ΚΑΙ τους "εξυγιαντες" που θα μας κυνηγάνε μέχρι τέλους. Άρα, αγαπητέ κε Μαρτίνς, κανόνισε την πορεία σου...αγαπητή Διοίκηση κάτι δεν έγινε σωστά και πρέπει να διορθωθεί τον Ιανουάριο (?)...ει δυνατόν.
2) ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...δουλευταρά...χαμηλών τόνων...αγαπητό στους παίκτες και προφανώς στην Διοίκηση...ΑΛΛΑ έχει αφ'ενός εμμονές (όπως ίσως όλοι οι προπονητές) με την χρησιμοποίηση κάποιων παικτών και αφ'ετέρου ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΓΑ στις αλλαγές, όταν η μπάλα "καίει" και χρειάζεται ταχύτητα σκέψης και αντίδρασης. Δεν γράφω παραδείγματα διότι όλοι καταλαβαίνουμε για τι μιλάω.
Με το κλείσιμο των τελευταίων αγώνων και με την χρησιμοποίηση όλων πια των παικτών είμαι σίγουρος ότι έχει αντιληφθεί ποιοι κάνουν και ποιοι όχι για την ομάδα. Σίγουρα πιστεύω ότι θα αλλάξει γνώμη για κάποιους και θα τους στείλει στην εξέδρα και ελπίζω να μη παρέμβει η Διοίκηση υπέρ αυτών...Είμαι σίγουρος ότι θα δώσει ευκαιρίες στους Μάνο, Μασούρα, Βρουσάϊ...
3) ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ και ΤΡΕΛΛΑ...οι οποίοι έδειξαν στο Μιλάνο, αυτήν την φορά, την δύναμή τους. Πρέπει να συνεχίσουν να γεμίζουν το Καραΐσκάκη και να στηρίζουν την ομάδα μέχρι τέλους. Εκείνο που χρειαζόμεθα είναι ο καλύτερος έλεγχος κάποιων ανεγκέφαλων της Θ7 με τα γνωστά τους δρώμενα...
4) ΕΧΟΥΜΕ "ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ και ΜΟΝΟΝ οι οποίοι ποτέ δεν έπαιξαν μπάλα, σχεδόν ποτέ δεν πάτησαν σε γήπεδο και οι οποίοι είναι έτοιμοι πάντα να "ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ"...να βγάλουν ΧΟΛΗ, ΠΙΚΡΑ, ΕΙΡΩΝΙΑ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ, ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ (πριν ακόμη αρχίσει ένα παιχνίδι...) και ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑ όταν π.χ. το γήπεδο είναι άδειο, όταν χαθεί ένα ματς, ακόμη και όταν τραυματιστεί κάποιος, για να βγουν ΜΕΤΑ και να πουν "τα είδατε ; τα είχα πει εγώ"..."α τον μαλάκα τον Μαρινάκη που είναι έτσι... που είναι αλλιώς..." "α τον μαλάκα τον Μαρτίνς...έπρεπε να είχαμε φέρει τον τάδε προπονητή..." "δεν ξανασχολούμαι με τους μαλάκες"...κλπ.
Όλα αυτά μέχρι το βράδυ ενός παιχνιδιού και από την επόμενη άντε πάλι από την αρχή...
Όλες αυτές είναι ειδικές περιπτώσεις ψυχοπαθολογίας που δεν θα κάτσουμε να ασχοληθούμε μεν, αλλά κάνουν την εμφάνισή τους δε, στα facebook, twitter, instagram και γενικά στην καθημερινότητά μας...και δηλητηριάζουν το "είναι" μας.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια με αυτούς...εμείς, απλώς, ας αδιαφορήσουμε !
5) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ των αποτελεσμάτων μέχρι σήμερα η ομάδα ρολάρει...σιγά σιγά όλα μπαίνουν στην θέση τους...η σειρά των παικτών που θα αποτελούν την βασική ενδεκάδα θα αλλάζει και θα ξαναλλάζει...έτσι είναι...
Είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής διδάσκεται από τα λάθη του και οι εμμονές του θα μειωθούν...ο ανταγωνισμός θα ωφελήσει τους παίκτες...ο Καρεμπέ και ο Τουρέ είναι προσωπικότητες διεθνούς ακτινοβολίας και αναγνώρισης και προσφέρουν ήδη την "σοφία" τους και τις συμβουλές τους...Δεν τους πήρε τυχαία ο Μαρινάκης. Μπορεί ο Τοροσίδης να μη μπορεί να τραβήξει ιδιαίτερα αλλά έχει την δική του αξία και χρησιμότητα στα αποδυτήρια...
6) ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ το οποίο - όπως έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές - παίζει σημαντικό αντιολυμπιακό ρόλο. Ο Μαρινάκης είναι ΜΟΝΟΣ του !!! Αυτό είναι ΑΔΙΚΟ και πρέπει ΟΛΟΙ μας να στηρίζουμε την Διοίκηση μέχρι τέλους...μέχρι αυτός να δικαιωθεί...μέχρι να φύγει η σαπίλα που διοικεί το ποδόσφαιρο και βασικά μέχρι να ξεβρομίσει ο τόπος από τους κυβερνώντες οι οποίοι έχουν απλά ένα και μόνον σκοπό...να μας δουν στα "τέσσερα"...!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...ΓΑΥΡΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ...ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !

Εικόνα apostolos gaganis

Οι τρεις γραμμές σου στο τέλος, κλείνουν σπουδαία ένα καλογραμμένο σχόλιο....

Εικόνα George_Str

AΠΟΣΤΟΛΕ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΘΕΣ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ,ΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΚΛΠ ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ.Ο ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ,Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΠΤΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

ΝΑΙ. Όποιος αξίζει. Ανεξαρτήτως εθνικότητας. Και το δικό μου "πιστεύω".

Εικόνα Ποσειδωνία

Καλημέρα Απόστολε.
Διαιτητής χειρούργος...
Ο "Τεό" τον όρισε;

Εικόνα apostolos gaganis

Άααα...."τα εν οίκω μη εν δήμω".

Εικόνα dimitrov7

Ωραίος και σωστός. Βέβαια το πουλέν μου στην φωτό το είχε κράξει ο γαυρολαός σε χρονιά που ως δανεικός είχε βάλει 20κάτι γκολ. Τελικά αυτός ο λαός δεν έχει τον .... Θεό του!

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι.

Εικόνα dimitrov7

Πάντως μην ξεχναμε και τον 3ο επιθετικό. Από τον ΟΦΗ. Δεν ξέρω πόσοι τον είδαν με Κομπότη την προηγούμενη βδομάδα αλλά έχει πολλά καλά στοιχεία. Πέραν του ότι το πασέλωσε δλδ. Αν είδατε πως κρατάει την μπάλα. Πως την προστατεύει και δεν την χάνει με τπτ. Για χάρη του ο Μαρτίνς έστειλε τον Μήδο.

Εικόνα apostolos gaganis

Ξανα-έτσι ΦΑΙΝΕΤΑΙ να είναι.

Εικόνα matrasimca

Φιλε Αποστολε,συγγαυροι.
Οσον αφορα τον διαιτητη επαιξε σαν Ελληνας εξυγιαντης,υπουλα,κιτρινιζε επιλεκτικα,χαριστηκε στην Ενωση,δεν αφηνε το πλεονεκτημα, και αν δεν κανω λαθος εγω ειδα και ενα πεναλτι.
Οσον αφορα τους δικους μας διακρινω ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης τα τελευταια λεπτα.
Με τον Σισε μεσα ο Μπακασετας δεν θα επαιρνε κεφαλια.
Ο Σισε πληρωσε οτι στο προηγουμενο ματς με την Μιλαν το κεντρο δεν εκοβε καθολου και ολα σταματαγαν σ αυτον μεχρι το 70 που και αυτος τα επαιξε.
Θα σου κανω μια ερωτηση και περιμενω ειλικρινη απαντηση.
Ο Περσης ειναι καλυτερος η χειροτερος απο τους επιθετικους που εχουμε σημερα?
Πολυ κοκο ειμαστε και απο τηγανιτα τιποτα.
Κατι ακομα - σε ενα ντερμπυ περιμενα να βγαλουμε παθος.
Δεν το ειδα - ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ.
Μονο ο Φορτουνης παλαιψε και τραυματιστηκε ΕΠΙΤΗΔΕΣ απο το κριαρι της ΑΕΚ.
Σε χαιρετω

Εικόνα apostolos gaganis

Τον Πέρση τον είδα αρκετά. Αυτούς τους δύο, όχι ακόμη. Υπάρχει και ο Μάνος πάντως, τον οποίο δεν υποτιμώ καθόλου. Αντιθέτως. Για την ώρα, επιλέγω με βάση τη ΣΥΝΟΛΙΚΗ προσφορά του στην ομάδα ( πρόλαβε και την έκανε την έξοχη ασίστ στον Φετφατζίδη χθες ), Γκερέρο.