ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΑΠ΄ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ( ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ ).....



ΤΖΟΥΖΕΙ, ΚΑΙΕΙ και ΠΟΝΑΕΙ συγχρόνως. ΚΑΥΣΑΛΓΙΑ λέγεται το σύμπτωμα.

Υπήρξε διακοπή στην παρουσία της ιστοσελίδας, που όλοι γευτήκαμε. Αισθητή πολύ σε διάρκεια. Είναι μέρος του πολέμου τον οποίον αυτή δέχεται, όπως λένε τα παιδιά που τη διαχειρίζονται, από τη γνωστή πολιτική πηγή. Ενοχλεί το RATM. Ενοχλεί πολύ. Εδώ και πολύ καιρό. Γιατί δεν έχει εξαρτήσεις. Καμιά απολύτως. Οδηγός της, μόνο η αγάπη στον Θρύλο και το μεράκι μιας χούφτας γνησιόγαυρων. Και γιατί έλεγε και λέει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Και προς τα μέσα και προς τα έξω. Αυτά κάνει η ΠΛΗΡΗΣ ανεξαρτησία. Τούτο το επικοινωνιακό μετερίζι αποκαλύπτει, ξεγυμνώνει, αποδεικνύει πράματα που κανένα άλλο στέκι, οπαδικό ή επαγγελματικό, δεν κάνει. Γνωστό. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ. Έλα όμως που "πάσχει" από...διφαλλία. Τί είν΄αυτό; Να! Φαίνεται στη φωτογραφία από κάτω και οι παλιοί αναγνώστες του σάϊτ θα το θυμούνται.

Μία εκ γενετής ιδιομορφία, υπαρκτή, που τους έχεις...δύο αντί για έναν, όπως όλοι οι υπόλοιποι. Σπάνια πολύ. Γιαυτό και...νικάει, και θα εξακολουθεί να το κάνει σε ΚΑΘΕ περίπτωση, όποιον ΒΛΑΠΤΕΙ τον Ολυμπιακό και μεθοδεύει, ας πούμε, κατακτήσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλων για λόγους μικτούς: αγωνιστικούς ΚΑΙ ιδίως εξωαγωνιστικούς. Υπάρχει, βλέπετε, ο κανονικός και ο... εφεδρικός. VΑ γράφει με κεφαλαία το χαρτί από πάνω τους. Victory Again θα το΄κανα λιανά εγώ και αφορά στην επαναλειτουργία του RATM. Γιατί οι ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωνές, ΔΕΝ φιμώνονται. Εύχομαι στα παιδιά που κουμαντάρουν τούτο το ανάχωμα απέναντι στη ΒΡΟΜΙΑ, να κρατούν πάντα ψηλά την ερυθρόλευκη σημαία της ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ αρθρογραφίας και...ν΄αποκαθιστούν - επίσης πάντα - την τάξη σε κάθε...δυσρυθμία, που σκοπός της ήταν και είναι να φιμώσει "στόματα λαλούντων ΔΙΚΑΙΑ". Πάμε στα καθ΄ημάς τώρα.

ΤΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ, ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ, ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ...ΜΑΥΡΟΥ; ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ...ΞΑΦΝΙΚΑ:

1.  Την νίκη-πρόκριση για το ΤσουΛου των κοριτσιών μας στο μπάσκετ επί της Βίσλα μέσα στην Πολωνία. Ηρωϊκή. Μας ενθουσίασε. Η Παυλοπούλου το΄κανε πάλι το θαύμα της, μετά βέβαια απ΄το εξαιρετικό σκριν της μαυρούκας μας. Η Πηνελόπη. Που όπως διάβασα είναι παιδί γιατρών, σπουδάζει στις ΗΠΑ, την έφερε ο Φασούλας, εργάζεται με πολύ καλό μισθό εκεί σε μια πολυεθνική και πήρε διετή άδεια χωρίς αποδοχές ( της την έδωσαν ) για να φορέσει τον τιμημένο δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος. Σκέφτομαι τις διαφορές με τα δικά μας παιδιά, εκεί κι΄εδώ... Καλότυχη να΄ναι.

2.  Τη χθεσινή μεγάλη νίκη μας στο χάντμπολ, απέναντι στην ουγγρική Κόμλο. Τσαμπουκαλίδικη, κόντρα σε αντιπαθείς αντιπάλους ( το΄χουν γενικά το τουπεδάκι οι Ούγγροι στ΄αθλητικά μ΄εμάς, γιαυτό και δεν τους "πάω" γενικά ). Προχωράμε και σ΄αυτό το άθλημα, Μαρινάκη, Κουντούρη και γαυρολαού θελόντων...

3.  Τη μεγάλη επίσης εκτός έδρας νίκη μας στο μπάσκετ ανδρών, μετά από εξαιρετική εμφάνιση, επί της Χίμκι για την Ευρωλίγκα. Ελπίζουμε με τον Μπλατ και τους νεομεταγραφέντες να δούμε έναν διαφορετικό προς το καλύτερο Ολυμπιακό φέτος. Αν και χτες με την Κύμη, τα χρειαστήκαμε. Ουάσινγκτον λέει... Να την δω αυτή την ομάδα, πώς θα παίξει και με τους γνωστούς άλλους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

4.  Τις εξαιρετικές εμφανίσεις των Σισέ, Καμαρά, Μεριά, Νάτχο στις διεθνείς υποχρεώσεις τους με τις εθνικές των χωρών τους. Περιμένουμε και άλλα, πολύ περισσότερα, κι΄απ΄τους τέσσερις στα παιχνίδια τους με τον Ολυμπιακό. Το ξέρουμε ότι όλοι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είδα στα ρεπορτάζ ότι υπάρχουν, λέει, σκέψεις του Μαρτίνς για δοκιμή του διδύμου Σισέ - Μεριά στην άμυνα, δοθείσης ευκαιρίας. Θα μ΄άρεσε κι΄εμένα να τους δω αυτούς τους δυο μαζί. Είμαι περίεργος. Κι΄αν "έπιανε" μια τέτοια κίνηση, θ΄αποτελούσε ένα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ προπονητικό επίτευγμα. Θα πρέπει πάντως κι΄εμείς οι γαύροι να σταματήσουμε να κρατάμε ο καθένας κι΄από ένα...μπλοκάκι λαθών για όσους αγωνίζονται ΕΙΔΙΚΑ στο κέντρο της άμυνάς μας και να τους...υπερτσεκάρουμε ανά δευτερόλεπτο σε κάθε αγώνα. Θα μου πεις, έχουμε πάθει τόσα και τόσα με όσους έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, που΄χουμε πια αποκτήσει μια ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ υπερευαισθησία ως προς αυτές τις δύο θέσεις. Δεν φταίνε όμως ΜΟΝΟ αυτοί, αλλά συχνότατα ΟΛΗ η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ιδίως αν συνδυαστεί ετούτο το τελευταίο με την παροιμιώδη έλλειψη υπομονής των γαύρων στην αξιολόγηση ποδοσφαιριστών, με κατ΄εξοχήν αλλά όχι αποκλειστικά επίκεντρο τους νέους στην ομάδα  Έτσι εξηγούνται και τα "παλτά" εδώ, αλλά "μια χαρά" όταν φεύγουν από΄μας, παιχτών, φαινόμενο αρκετά συχνό που θα το αποκαλούσα "ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ". Είναι τόσο μεγάλη η πίεση την οποία ασκεί το γαυρέϊκο σε όσους παίζουν σ΄αυτή την ομάδα, τόσο έντονο και συνεχές το άγχος κάτω απ΄το οποίο αγωνίζονται, ώστε όπως ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ οι εντελώς επιπόλαιες...προγνωστικές μας πατίλες να μην είναι καθόλου μα καθόλου σπάνιες. Δεν χρειάζονται ονόματα. Τα΄χουμε ΟΛΟΙ υπόψη. Με το πρώτο, ο άλλος είτε παλτουδιά είτε παιχτούρα... Άνοιξα θέμα τώρα....

5.  Το...χώσιμο στους ΦΙΦΑίους για τις μεγάλες ευθύνες τους εκ μέρους της εκπροσώπου της ΠΑΕ στο περιβόητο δείπνο, ως προς τη διαιτησία και τον εν γένει βίο και πολιτεία της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρό μας, που κρατά μεταξύ άλλων το...κορακοχώρι δέσμιο και του χεριού της προκειμένου να εκτελούνται καλυμμένα ή απροκάλυπτα τα σχέδια του ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ αντιΟλυμπιακού μετώπου. Η περίπτωση του περιβόητου διαιτητή Κριστόφερσεν, συνδειπνήσαντος την προτεραίαν του Άεκ- Ολυμπιακός μετά του Τριτσώνη, ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ του υπάρχοντος κραταιού και...βασιλεύοντος με την ανοχή ( τουλάχιστον ) της ΟΥΕΦΑ αντιΟλυμπιακού ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Συναφώς, να προσθέσω και την περιβόητη πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να οδηγήσει ντε και καλά τον Μαρινάκη σε δίκη για εντελώς ανυπόστατες και ΓΕΛΟΙΕΣ κατηγορίες σε βάρος του από τον... Γεωργέα και τον...Φύσσα. Ρε, ό,τι και να κάνετε, τα μούτρα σας θα φάτε. Χαλκευμένα και ανυπόστατα, της πλάκας κυριολεκτικά, είναι όσα έχετε μεθοδεύσει σε βάρος του Βαγγέλα. Του...εργοδότη μου. Για να μην ξεχνιόμαστε. Α! Και πού΄στε; Να ξέρετε όλοι εσείς που βρίσκεστε μπροστά και ΠΙΣΩ ( πολύ...πίσω ) απ΄αυτή τη βρόμικη ιστορία, πως όποιος τα βάζει ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τα βάζει ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ξεκάθαρα και απόλυτα. Τα υπόλοιπα περί "άλλο ο Μαρινάκης κι΄άλλο ο Ολυμπιακός, το μεγάλο σωματείο, που το τιμούμε, κι΄εμείς Ολυμπιακοί είμαστε" και τα ρέστα, είναι για τους στύλους του Μοργκάνι. Δεν περνάνε τα παραμύθια σας. Ο λόγος, φυσικά, στην ΠΑΕ και στον ίδιο τον Μαρινάκη. Για μας, για μένα, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

6.  Την απόδοση του νεαρού Τσιμίκα στον αγώνα με την Ουγγαρία για την περαιτέρω πορεία μας στο Nations League. Πτωχή, πτωχότατη η εικόνα της εθνικής μας. Και πότε έπαιξε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ άλλωστε; Το αποτέλεσμα το πήρε πάντως και σήμερα να δούμε με τους Φινλανδούς. Υπόθεση Ολυμπιακού, βέβαια, η όλη ιστορία. Πρώην και νυν παιχτών του. Μήτρογλας, Μανωλάς, Φόρτου, Τσιμίκας στο ντεμπούτο του. Είδα και κάτι...Πέλκες, Μπακασέτες, Κουρμπέληδες κ.α. Πού΄ναι τούτοι όλοι, ρε; Εξαφανιζόλ... Τυχαίο; Μπαααα....

7.  Κλείνω την γαυρανασκόπησή μου με την επισήμανση του επαγγελματισμού εκείνων που, παρά τα ρεπό τους, πάνε και προπονιούνται στο Ρέντη. Με πρώτο και καλύτερο έναν ΜΕΓΑΛΟ και διεθνώς ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ: Γιάγια Τουρέ. Εύχομαι και είμαι υπερβέβαιος όλος ο γαυρολαός μαζί μου, να αποκτήσει με τις επίπονες, επίμονες και συνεχείς προσπάθειές του τη φυσική εκείνη κατάσταση την οποία απαιτεί η διανυόμενη σεζόν. Η μπάλα ΔΕΝ ξεχνιέται. Το αξίζει, το θέλουμε πολύ, χρειαζόμαστε τον ΤΟΥΡΕ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το περιμένουμε. "Ο επιμένων - πρέπει να - νικά".

Υ Γ. Κάνω πλάκα με τον...πολιτισμένο δημόσιο διάλογο μεταξύ Τζόκερ και Βόρειου Κούλη. Ο δεύτερος, μας θύμισε εντάσσοντάς τους στο επιχειρηματολογικό του armamentarium κατά του...κέντρου, τους βαθμούς οι οποίοι έχουν αφαιρεθεί ως ποινή στην τελευταία τριετία από τους τέσσερις μεγάλους: Πάοκ 17, Πάο 14, Άεκ 6, Ολυμπιακός 3. Δηλαδής ότι...σφαγιάζονται και καλά πειθαρχικώς, ΕΚΕΙ, στο...Βόρειο Σέλας. Πού το περίεργο, νεαρέ "επικοινωνιολόγε" μου; Απεναντίας. Εσείς λ.χ. κι΄ο Βάζελος πρωτεύετε στην αρνητική λίστα, για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Άσε που θα΄πρεπε κανονικά να σας είχαν αφαιρεθεί πολύ περισσότεροι. Εσείς, γιατί είσαστε οι μεγαλύτεροι ΚΑΥΓΑΤΖΗΔΕΣ από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου και τα περί αδικιών απ΄το γαμημένο κλπ κράτος της Αθήνας και τα τοιαύτα, δεν είναι παρά η αφελής μα και κουτοπόνηρη συγχρόνως ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗ της χαρακτηρολογικής ιδιομορφίας σας, μεγαλωμένης και ανθούσης μέσα στον γνωστό κλίβανο των μικροκομματικών και οικονομικών επιδιώξεων στην περιοχή σας. Και οι βάζελοι, λόγω της αυτοπαγίδευσης της ομάδας τους απ΄τους σκληροπυρηνικούς στην άθλια μέγγενη των χρεών και στο οικονομικό τους αδιέξοδο, με τις συνακόλουθες αυτοκαταστροφικές εξεγερτικές τους δράσεις. ΚΑΥΓΑΤΖΗΔΕΣ και δαύτοι, θύματα και θύτες ταυτόχρονα. Αντιστοίχως, δεν κάνω καθόλου πλάκα, κι΄αυτό άσχετο με το προηγούμενο, όταν διαβάζω π.χ. από επαγγελματίες υποτίθεται αθλητικογράφους στα επικοινωνιακά μέσα, κάτι " το δίλλημα, όσον αναφορά, ενός λεπτού σιγής, ανεξαρτήτου πορείας, του Απόλλων Σμύρνης και...και...".

ΘΑ...ΕΠΙΖΗΣΩΜΕΝ ΠΑΝΤΩΣ.

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Θα περάσουν και θα φύγουν και αυτοί...όλοι ξέρουμε ποιοι είναι, φοράνε την περικεφαλαία του απατεώνα... θα μείνουν μια ζοφερή ανάμνηση.. θα περάσουν και θα φύγουν και τα ζιζάνια που σπέρνουν θα ξεριζωθούν. Έχουν καεί στην λαϊκή συνείδηση ,όσα καθρεφτάκια και να μοιράσουν,τους έχουμε καταλάβει,το καταλαβαίνουν ολοένα και περισσότεροι.
Σημασία έχει σήμερα να προστατευθούμε από τον καταστροφικό τυφώνα που ήδη ξεθυμαίνει...
Ο Θρύλος θα αντέξει θα μεγαλουργήσει και πάλι, η πορεία προς την κορυφή δεν μπορεί να ανακοπεί από κανένα αρχιψεύτη,κανένα ψευτοδιαστημάνθρωπο, κανένα αιλουροειδές,κανένας διαπλεκόμενο δεδοθωμας,καμιά παράγκα και πάει λέγοντας!
Όλοι αυτοί οι μασκοφόροι θεατρίνοι θα καταλήξουν αργά η γρήγορα στα τάρταρα της ιστορίας,
είναι νομοτελειακό.Έτσι δεν έγινε με όλους τους εφιάλτες και τους νενέκους της Ιστορίας?
Ο Ολυμπιακός ήταν είναι και θα παραμείνει ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του ελληνικού αθλητισμού, επαναλαμβάνω αθλητισμού(όχι μόνον του ποδοσφαίρου).
Ο ερυθρόλευκος λαός είναι το το απόρθητο κάστρο που πάνω συντρίβονται όλες οι επιθέσεις των σύγχρονων αγαρηνών πειρατών!
Σύγγαυροι υπομένουμε καρτερικά,αντέχουμε ,αρχίζουμε την αντεπίθεση, στηρίζουμε την ομάδα,ιδιαίτερα στις αναποδιές!
Υποχρέωση και καθήκον της Διοίκησης, της Τεχνικής Ηγεσίας των παικτών είναι η συνεχής βελτίωση, η αταλάντευτη πορεία με το απαράμιλλο θρυλικό πάθος προς την κορυφή!

Εικόνα John Zolo

Ελα ρε Αποστολη...ελα ρε παιδακι μου...ειπα κι εγω...
Οπως τα λες...προχωραμε και...γ@μ@με...
Αντε και πηρα μια λαχταρα...

Εικόνα ThomasK

Πανάξιες ευρωπαϊκές προκρίσεις και νίκες μας!

Αξιοθαύμαστη η περίπτωση Παυλοπούλου! Και παίκτρια με
ικανότητα και φοβερό τσαγανό. Πήρε πάνω της και στους
δυο αγώνες την τελευταία και πιο κρίσιμη επίθεση και καθάρισε
την πρόκριση.

Μπράβο στον Τουρέ για την προσπάθεια που καταβάλλει!

Ενθαρρυντική η εμφάνιση των διεθνών μας. Ο Καμαρά λάμπει
όλο και πιο πολύ διεθνώς. Δεν βλέπω να μένει για πολύ, αλλά
μάλλον θα τσακίσει το εσωτερικό ρεκόρ μεταγραφής.

Ο Σισέ αναμφισβήτητα έχει τα προσόντα για μια λαμπρή καριέρα,
ωριμότητα του λείπει.

'Ετσι όπως τα χώνεις στο αντιΟλυμπιακό μέτωπο/σύστημα, doc!
Με εμπλεκόμενες σ' αυτό τις υποκρίτριες και ξετσίπωτες ΟΥΕΦΑ
και ΦΙΦΑ.
Για τη γελοία επανάληψη ενός γελοίου, παραγγελθέντος και
προαναγγελθέντος κατηγορητηρίου έγραψα σ' άλλο νήμα
εδώ. Θα ξαναπώ μόνο οτι πρόκειται για ένα ακόμα δικαστικό
αίσχος.
Είχαμε και την κυνικότατη δήλωση Πολάκη οτι θα ξανακερδίσουν
αν -μεταξύ άλλων φαντασιακών "σοσιαλιστικοκομμουνιστικών" αν-
βάλουν κάποιους φυλακή, επιζητώντας μια δικαιοσύνη συνοπτικών
διαδιακασιών και στα ιδεοληπτικά και ολοκληρωτικά μέτρα τους.
Φανταστείτε τι πολιτική, κοινωνική κ.ά. φασιστικοποίηση θα' χουμε
εάν αυτοί οι λεχρίτες παραμείνουν στην εξουσία για καμιά 10ριά ακόμα
χρόνια. Εκτός από τον κίνδυνο να παίζονται οι τύχες της χώρας και στα
μονά-ζυγά.

Πραγματικά φαιδρό το μαλλιοτράβηγμα Τζόκερ και Βόρειου Κούλη, των
πρώην...καλών φίλων και συμμάχων. Που δεν παύουν να εμπλέκουν τον
Ολυμπιακό με παραπλανητικές, υποκριτικές και θρασείς αναφορές και
συγκρίσεις. Το δε εκ βορρά σύμπλεγμα μετά παπαρολογίας μπετόν
αρμέ.
'Οσο για το συντακτικό, την ορθογραφία και τα συναφή αθλητικογράφων
και εκφωνητών αθλητικών να γελάνε και οι πέτρες. Και ο Κούλης Κούλης
τουλάχιστον με την προστακτική είναι τσακωμένος.

Πάλι μακρηγόρησα. 'Ηταν και πολλά τα ζητήματα που έθεσες, doc :)

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς, σε λαμβάνω δυνατά-καθαρά, over....

Εικόνα Ποσειδωνία

Απόστολε μαζί σου και στον βρόμικο πόλεμο που γίνεται στον Μαρινάκη και εμμέσως στον Ολυμπιακό,από πατέρες και ψηλούς παναθηναϊκάκηδες ενορχηστρωτές.
Ήθελα μια παρατήρηση να κάνω για το χαντμπολ. Σίγουρα τεράστια επιτυχία του θρύλου να περάσει την Κόμλο. Στην Εθνική χάντμπολ έχουμε 8 παίχτες.Το πρωτάθλημα όμως θα μας το πάρει η ΑΕΚ φέτος γιατί δούλεψε μπαμπέσικα. Δεν ποντάρει σε Έλληνες παρά μόνο σε ξένους. Δεν την ενδιαφέρει η Εθνική, παρά μόνο ο τίτλος.
Όταν οι δικοί μας θα ματώνουν με το εθνόσημο, οι κούλες θα κάνουν διακοπές και θα μας περιμένουν στη γωνία κουρασμένους και τραυματισμένους.
Για το μπάσκετ δεν κάνω σχόλια...

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ λέω ότι η...διφαλλία μπορεί να προστατέψει ΚΑΙ το σύλλογο. Θα μου πεις ότι έχει...πολλά τμήματα ο Ερασιτέχνης. Φτάνει η λεγάμενη; Ε, θα τα δούμε όλα αυτά, καλά να΄μαστε..

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΖΟΥΜΕ<< ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ ........ >>ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΦΡΑΧΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙ,ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΚΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ.

Εικόνα apostolos gaganis

Του-τουτουτουτουουου!....

Στο 521 τάγμα πεζοναυτών υπηρέτησα το ΄70.

https://www.youtube.com/watch?v=8_DW3QQw6h8

Εικόνα Ποσειδωνία

Για τη φίμωση ένα σχόλιο.
Δε ζούμε στην εποχή της χούντας. Ζούμε τη χούντα της εποχής μας.