"ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ"....



ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠ΄ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1-0:

1.  Δεν μ΄αρέσουν ούτε οι πεσιμισμοί ούτε οι ωραιοποιήσεις γεγονότων. Περισσότερο απ΄όλα, οι μηδενισμοί. Δεν βλέπω ή τουλάχιστον προσπαθώ να μη βλέπω το ποτήρι είτε μισοάδειο είτε μισογεμάτο. Το βλέπω με ΝΕΡΟ ΩΣ ΤΗ ΜΕΣΗ. Γενικώς. Όχι μόνο στην μπάλα.

2.  Απ΄την άλλη, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη ΔΕΝ είναι σύμπτωση. Και το βράδυ που πέρασε, ήταν η τρίτη φορά που πήραμε - ψυχοβγαλτικά - παιχνίδι στο τέλος του. Με τον Αστέρα 2-1 και το γκολ του Νάτχο στο 92΄, με τον Πανιώνιο 1-0 και το γκολ του Χασάν πάλι στο 92΄ και με τον Απόλλωνα χθες 1-0 από το γκολ του Μάνου στο 90΄. Που σημαίνει, σε συνδυασμό με τα 11 συνολικά μας τέρματα, ότι αντιμετωπίζουμε ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ζήτημα επιθετικής δυστοκίας, η οποία θα πρέπει να επιλυθεί κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερα και γοργότερα. Διότι ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Το πώς, οφείλει να το γνωρίζει το τεχνικό τιμ της ομάδας. Δύσκολο βέβαια, με δεδομένο ότι στη παρούσα χρονική στιγμή μας λείπουν οι δύο από τους τρεις φορ της ομάδας. Βεβαίως η επιτυχία ενός τέρματος δεν αποτελεί έργο ΜΟΝΟ των φορ τους οποίους αυτή διαθέτει, αλλά ολόκληρης της ομάδας. Τούτο όμως δεν αναιρεί και τη ΒΑΣΙΚΗ αποστολή των επιθετικών και ΙΔΙΩΣ τον φορ της, που είναι οπωσδήποτε να στέλνουν την μπάλα στα αντίπαλα ΔΙΧΤΥΑ. Οι δέκα παίχτες μας οι οποίοι έχουν σκοράρει μέχρι στιγμής, αν δεν απατώμαι,  επιρρωνύουν ακριβώς το προηγούμενο. Στον Ολυμπιακό, οι Φορτούνης και Λάζαρος, δεν σκοράρουν όπως άλλοτε. Οι Γκερέρο και Χασάν, θέλουν προφανώς κι΄άλλο χρόνο (;) για ν΄αποδώσουν σε παραγωγικότητα όπως θα θέλαμε. Ιδίως ο δεύτερος. Ο Ποντένσε, δεν βλέπει δίχτυα. Για την ώρα, έστω. Καλά, ο Φετφατζίδης δεν συζητείται... Ο Ναχουέλ πάλι, η "βόμβα" όπως αποκλήθηκε απ΄τα ΜΜΕ όταν ήρθε, θέλει καρβέλια για να "πιάσει" πριν απ΄όλα στην ομάδα και ΑΝ. Απομένει ο Μάνος. Και αυτό το παιδί, νομίζω τελικά ότι θα πρέπει να το προσέξει περισσότερο ο Μαρτίνς, αυτός φυσικά ξέρει καλύτερα, αφού μπορεί, ξαναλέω ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ, να λύσει το πρόβλημα. Επί του παρόντος, αλλά ενδεχομένως ( ποιός μας το αποκλείει; ) και στο μέλλον. Σε ποιό βαθμό, αγνοώ. Μόνο άμα παίζει, θα το μάθουμε.

3.  Συναφώς, παραθέτω τμήμα των χθεσινών μεταγωνιστικών δηλώσεων του Μαρτίνς. Είναι ο πλέον ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για να μιλήσει. Τα κεφαλαία δικά μου: "Εκεί που πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι πως είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες τελικές, τις περισσότερες επιθέσεις, τα περισσότερα δοκάρια, την μεγαλύτερη κατοχή, η ομάδα με την καλύτερη στατιστική παρουσία σε όλες τις κατηγορίες. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΛΛΑΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ". Περαιτέρω σχόλια, είναι περιττά.

4.  Υπάρχει ακόμα το θέμα με την διαιτησία. ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Βγάζει μάτια ότι έχουν εντολή να μας προβάλλουν εμπόδια. Το ζούμε έντονα από πέρσι. Σε όλους τους αγώνες και όσο μπορούν. Χθες πάλι μας εκνεύρισε σε απίστευτο βαθμό ο Ζαχαριάδης. Το ίδιο κι΄ο Χριστάκογλου, ο α΄βοηθός. Αφήνω τα δύο οφσάϊντ, του Φορτούνη και του Λάζαρου, που δεν ήταν ( ενώ εκείνο του Ναδάλες ήταν κατά τη γνώμη μου αμφισβητίσημο ), αλλά κυρίως πώς γίνεται, με ποιά λογική, η κατοχή να είναι 68%-32% για΄μας και εν τούτοις τα φάουλ να είναι 15 σε βάρος μας έναντι 9(!) του Απόλλωνα; "Εξυγιαντικό" φαινόμενο, που έχει παρατηρηθεί και άλλοτε. ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ. Μας τ΄ανέβασαν έτσι τα νεύρα, γκολ δεν βλέπαμε που δεν βλέπαμε, οι ορμόνες του στρες πλημμύριζαν τ΄αγγεία μας κι΄αν πιστέψουμε τελευταίες μελέτες ( σοβαρολογώ ) που λένε ότι το στρες...συρρικνώνει τον εγκέφαλό μας, η συνολική απώλεια, σε βάρος, των εγκεφάλων του γαυρολαού θα πρέπει να ΄φτασε τον...τόνο  μετά τη λήξη του ματς. Ένοχοι γιαυτά, ΟΥΕΦΑ, κυβέρνηση, εγχώρια ποδοσφαιρική αρχή. Αντίδοτο, για την ώρα, δεν βλέπω.

5.  Γενικά ο Ολυμπιακός χθες, δεν με ικανοποίησε. Στο δεύτερο, προσπάθησε περισσότερο, αλλά  η λύτρωση δεν ερχόταν. Ήρθε τελικά, τη στιγμή που σκεφτόμουν ότι η γκέλα ήταν πια σίγουρη. Δεν τα παράτησαν πάντως, μέχρι το τέλος. Αυτό, ναι, το αναγνωρίζω. Επιπολαιότητα και προοδευτικά αυξανόμενο άγχος. Τα παιχνίδια του είδους είναι γνωστό ότι θα πρέπει να τα καθαρίζεις γρήγορα, αλλιώς τα πράματα μπλέκουν. Χιλιοειπωμένο και χιλιοειδωμένο το σενάριο. Ατομικά τώρα, ο Σα σταθερός, ο Ομάρ καλός, μπορεί και καλύτερα, το ίδιο κι΄ο Κούτρης, οι δυο στόπερ επίσης σταθεροί, Καμαρά μου μοιάζει κουρασμένος, Μπουχαλάκης πολύ καλός, Νάτχο ξέρει μπάλα, Ποντένς ζωηρός, θα τον ήθελα καλύτερο, ο Λάζαρος έδειξε θέληση για διάκριση, έτρεξε, αγωνίστηκε, δίχτυα όμως..., για τον Φέτφα και τον Ναχουέλ τα είπαμε πιο πάνω. Φορτούνης: δεν ήταν όπως θα θέλαμε. Μερικές καλές του ενέργειες, δεν αλλάζουν την μέτρια εικόνα του. Και μέτριος Φορτούνης, σημαίνει ΘΕΜΑ για τον Ολυμπιακό.

6.  Δεν θα σχολιάσω τα όσα διάβασα κάνοντας χθες μέχρι αργά την...μπουρδελότσαρκά μου, γιατί περί αυτού εν τέλει πρόκειται, στα σχόλια των "ειδημόνων" του διαδικτύου. Μιλάω για το φουμπού. Τις αρνήσεις, τους μηδενισμούς προς ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις, τις "προτάσεις" τους. Άσεεε καλύτερα. Θα...περιορίσω και τις δόσεις που παίρνω από δαύτους. Θέλω, βλέπετε, να κρατήσω και το...βάρος του εγκεφάλου μου σταθερό, σύμφωνα με τα όσα προανέφερα στο 4.

7.  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ. ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ. ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ "ΖΥΜΩΝΕΤΑΙ", ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟΛΑΟ.

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ: ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

Σχόλια

Εικόνα TRDE61

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ)
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΤΑΡΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK, ΔΗΛ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ LIKES.ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΜΕΣΟ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΞΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ)ΤΟ FACEBOOK ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΟΕΣ- ΑΠΕΙΡΟΥΣ(ΑΝΕΥ ΠΕΙΡΑΣ)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ Η ΨΕΥΤΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΣΑΙΤΣ Η ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΝΔΥΑ Η ΟΝΟΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ(ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ)ΤΑ ΣΑΙΤ Η ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ 'ΥΠΟΥΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΥΓ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ. ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΧΑΝΕΙ (ΣΑΜΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ:)

Εικόνα Harry red logic

Απλά τα πράγματα:
1.Μας πολεμάνε λυσσαλέα Θεοί και δαίμονες. Έχει καταχνιά και ο γαβρολαός πρέπει να αγωνισθεί σκληρά για να κάνει ξαστεριά...
2. Φαίνεται ότι έχουμε αντίπαλο και τον Σωκράτη--παραιτήθηκε από το Δ.Σ του θρύλου μας!!!
Πασιφανές ότι μαίνεται ο πόλεμος κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Στην ανίερη συμμαχία: ΣΑΝΕΛ,ΕΠΟ/ΚΕΔ, ΤΕΟ,ΝΙΑΟΥ/ΘΩΜΑΔΕΣ,ΙΓΚΝΙΑΤΕΒΙΤΣ,φαίνεται έχειπροστεθεί και ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ??????????
3.Αγωνιστικά η ομάδα είναι αισθητά καλύτερα από πέρυσι αλλά θέλει ακόμη πολύ δουλειά ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα.
Κατά την άποψη μου χρειάζονται επιτακτικά 3 ποιοτικές προσθήκες τον Γενάρη:
-Σεντερ μπάκ, -8-10αρι, και φόρ/killer.
Δεν απαξιώνω τους υπάρχοντες(φιλότιμοι αλλά όχι αρκετοί).
Όταν κλείνεται ο Φορτούνης, και μπλοκάρονται Ποτένσε και Λάζαρος το γκόλ το βλέπουμε με το κυάλι!
Αξίζει να δοθούν ευκαιρίες στον λυτρωτή Μάνο, έδειξε καλό δείγμα γραφής,μπορεί να εξελιχθεί σε καλό σκόρερ.
Αντίθετα ο Ναουέλ δείχνει λίγος,μακάρι να κάνω λάθος.
4. Ο Μάρτινς δουλεύει , προσπαθεί φιλότιμα, έχει στήριξη, αλλά πρέπει ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ και αυτός τον εαυτό του.Η ομάδα πρέπει να βρει το γκολ,αυτός θα βρει την κατάλληλη συνταγή (συμπεριλαμβάνω και προτάσεις του για ποιοτικές ενισχύσεις εκεί που πονάμε τον Γενάρη)
Υ.Γ.Προτροπή στον Μάρτινς: υποχρέωσε τον Φέτφα(πρωτίστως) αλλά και άλλους παίκτες να κάνουν 500 σουτ στο τέλος κάθε προπόνησης!!!!!!ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ. Δεν γίνεται παίκτες του Θρύλου να σκοτώνουν συνέχεια τα περιστέρια...

Εικόνα matrasimca

Οσες φορες εχω εκφραστει αρνητικα για προπονητη ειναι γιατι ειναι αδικος.
Ο Μαρτινς ειναι δικαιος δινει ευκαιριες σε ολους. Ταυτοχρονα η ομαδα κανει πολλες ευκαιριες και εχει κατοχη.
Δεν φταει οπροπονητης αν δεν μπορουν οι παικτες να τελειωσουν φασεις μπροστα στο τερμα και αν ειμαστε ρεαλιστες δεν εχουμε την ποιοτητα που ειχαμε αλλες χρονιες.
Ο προπονητης πρεπει να στηριχτει οπως και η ομαδα απο τον κοσμο.
Ας μην στοχοποιουμε συνεχως ενα παικτη που χανει τα αχαστα για να μην δημιουργησουμε παιδια και αποπαιδια.
Δηλαδη τωρα που ο Λαζαρος χανει τα αχαστα να στοχοποιησουμε και αυτον? Αυτος μας περασε στους ομιλους.
Στο κατω κατω ας φερει πισω τον Ανσαριφαρντ τον Γεναρη αφου δεν βγαζει αδεια και ας μονιμοποιηθει ο Μανος ο οποιος εχει το γκολ και μαλιστα κατω απο αφορητη πιεση.
Ας μην μπαινει κανεις σε εσωστρεφεια γιατι θα κανουμε κακο στην ομαδα.
Οπως ειπες ολοι ειναι εναντιον μας, και η διαιτησια μας σφυριζει περιεργα, αλλα αυτο να μην ειναι δικαιολογια.
Δεν γινεται να κανεις 24 τελικες με τον ΠΑΟΚ και να χανεις η να σου βαζει γκολ με κεφαλια ο Μπακασετας.
Οι παικτες ας παραμερισουν τους εγωισμους και ας βοηθα ο ενας τον αλλο.
Ο Κοκκαλης ειναι απεξω αλλα δεν πιστευω πως εχει στραφει εναντιον μας και μεχρι σημερα εχει προσφαιρει σε μονιμες υποδομες αλλα και σε δοξα περισσοτερα απο ολους. Αυτο δεν παραγραφεται.
Ας μην παραλειψουμε ομως να σκεφτουμε πως καθηκον του καλου επιχειρηματια που δεν εχει μπροστα του μακρυ οριζοντα ζωης ειναι το καθηκον του ως προς τις οικογενεις χιλιαδων εργαζομενων που τρωνε ψωμι απο αυτον.
Δυστυχως για να το εξασφαλισει αναγκαζεται να συνεργαστει και με τον διαολο (ΣΥΡΙΖΑ).
Δεν μας αρεσει αλλα ετσι ειναι. Οταν θα παρει την κυβερνηση ο Κυριακος θα συνεργαστει και με αυτον θα το δειτε.
Ετσι ειναι ο κοσμος των επιχειρησεων και δεν μπορω να πιστεψω πως ο Σωκρατης δεν ειναι Ολυμπιακος και πως ολα τα κανει για την τσεπη του, αφου οπως ολοι γνωριζουμε τα σαβανα δεν εχουν τσεπες, το οποιο γνωριζει και αυτος.
Πιστευω πως επειδη ειμαστε ο μεγαλυτερος και ενδοξοτερος λαος εμεις πρεπει να δειξουμε μεγαλειο ψυχης ειδικα σε αυτον που προσφερε πολλα και που παροτι Μηδας η μοιρα του πηρε το βλασταρι του πανω στην ακμη του.
Θελω να σφιξετε την καρδια σας και να μην του αφαιρεσει ο κοσμος μας την αγαπη και την εκτιμηση που παντα ειχε για ολους τους λογους που προανεφερα, τωρα που ειναι στα πολυ κατω του.
Αυτα με ολο τον σεβασμο στις γνωμες των αλλων.

Εικόνα Harry red logic

Φίλε Σύγγαυρε μοναδικός στόχος των παρατηρήσεων και της κριτικής ,ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗΣ,απο την οπτική γωνία και τα βιώματα του καθενός, είναι η επισήμανση σημείων προς βελτίωση, για το καλό του Θρύλου μας.
Ναι βελτίωση σε σχέση με περυσι υπάρχει, αλλά όχι στο επίπεδο που επιθυμούμε, αυτό αποδεικνύεται απο τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις.
Ο Πρόεδρος έχει ξοδέψει πολλά λεφτά και πιστεύω οτι και αυτός προσδοκά πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Ανεξάρτητα απο την αισχρή και καταδικαστέα με κάθε τρόπο συμπεριφορά των ΣΑΝΕΛ-ΕΠΟ-ΚΕΔ-Τεό κλπ η ομάδα πρέπει να παίζει πιο ελκυστικό και πιο αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη....
Δεν στοχοποιούμε κανένα παίκτη,κάποιοι τόσο μπορούν, κάποιοι άλλοι όμως μπορούν πολύ περισσότερα εφόσον δουλέψουν σκληρά να βελτιώσουν τις ατέλειες τους.
Αυτό είναι δουλειά της Τεχνικής ηγεσίας.Ναι χρειάζεται χρόνος αλλά στην πορεία του χρόνου πρέπει να διορθώνονται να περιορίζονται τα λάθη π.χ:
-στα τελειώματα των φάσεων-στην ακρίβεια στις μεταβιβάσεις-στην ταχύτερη ανάπτυξη-στην κίνηση χωρίς την μπάλα -στην ευστοχία στα σούτ-στην αλληλοκάλυψη στην άμυνα κλπ που γνωρίζει πολύ καλά ο αρμόδιος Προπονητής.
Όντως είναι πολύ δύσκολη η δουλειά του Προπονητή,ιδιαίτερα του Ολυμπιακού αλλά και εδώ ισχύει ότι τα μεγάλα καράβια ιδιαίτερα στις φουρτούνες στις ανοιχτές θάλασσες θέλουν και πολύ ικανούς,επιδέξιους καπετάνιους(δεν μιλάω για τον Πρόεδρο αυτός προσφέρει πάρα πολλά) μιλάω για το Τεχνικό Τήμ συμπεριλαμβάνω Καρεμπέ, Μοντεστό κλπ.
Σε κάθε περίπτωση πιστεύω οτι η ανταλλαγή απόψεων όταν γίνεται με σεβασμό στον διάλογο, με ευπρέπεια και με μέτρο δεν οδηγεί στην εσωστρέφεια αλλά προσφέρει ιδέες για επεξεργασία και αξιοποίηση κατα την κρίση των αρμοδίων!
Ο Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να παει πολύ καλύτερα!Είναι δουλειά της Διοίκησης -Τεχνικής Ηγεσίας-Παικτών που πρέπει να αγωνίζονται διαρκώς με σχέδιο,σθένος και πάθος για την επίτευξη των στόχων!
Υ.Γ Για τον Σωκράτη τι να πώ? Δεν ξέρω, θλίβομαι όμως στην σκέψη όχι οτι είναι εναντίον του Ολυμπιακού αλλά οτι δεν στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Θρύλο μας!!!!

Εικόνα matrasimca

Οσες φορες εχω εκφραστει αρνητικα για προπονητη ειναι γιατι ειναι αδικος.
Ο Μαρτινς ειναι δικαιος δινει ευκαιριες σε ολους. Ταυτοχρονα η ομαδα κανει πολλες ευκαιριες και εχει κατοχη.
Δεν φταει οπροπονητης αν δεν μπορουν οι παικτες να τελειωσουν φασεις μπροστα στο τερμα και αν ειμαστε ρεαλιστες δεν εχουμε την ποιοτητα που ειχαμε αλλες χρονιες.
Ο προπονητης πρεπει να στηριχτει οπως και η ομαδα απο τον κοσμο.
Ας μην στοχοποιουμε συνεχως ενα παικτη που χανει τα αχαστα για να μην δημιουργησουμε παιδια και αποπαιδια.
Δηλαδη τωρα που ο Λαζαρος χανει τα αχαστα να στοχοποιησουμε και αυτον? Αυτος μας περασε στους ομιλους.
Στο κατω κατω ας φερει πισω τον Ανσαριφαρντ τον Γεναρη αφου δεν βγαζει αδεια και ας μονιμοποιηθει ο Μανος ο οποιος εχει το γκολ και μαλιστα κατω απο αφορητη πιεση.
Ας μην μπαινει κανεις σε εσωστρεφεια γιατι θα κανουμε κακο στην ομαδα.
Οπως ειπες ολοι ειναι εναντιον μας, και η διαιτησια μας σφυριζει περιεργα, αλλα αυτο να μην ειναι δικαιολογια.
Δεν γινεται να κανεις 24 τελικες με τον ΠΑΟΚ και να χανεις η να σου βαζει γκολ με κεφαλια ο Μπακασετας.
Οι παικτες ας παραμερισουν τους εγωισμους και ας βοηθα ο ενας τον αλλο.
Ο Κοκκαλης ειναι απιξω αλλα δεν πιστευω πως εχει στραφει εναντιον μας και μεχρι σημερα εχει προσφαιρει σε μονιμες υποδομες αλλα και σε δοξα περισσοτερα απο ολους. Αυτο δεν παραγραφεται.
Ας μην παραλειψουμε ομως να σκεφτουμε πως καθηκον του καλου επιχειρηματια που δεν εχει μπροστα του μακρυ οριζοντα ζωης ειναι το καθηκον του ως προς τις οικογενεις χιλιαδων εργαζομενων που τρωνε ψωμι απο αυτον.
Δυστυχως για να το εξασφαλισει αναγκαζεται να συνεργαστει και με τον διαολο (ΣΥΡΙΖΑ).
Δεν μας αρεσει αλλα ετσι ειναι. Οταν θα παρει την κυβερνηση ο Κυριακος θα συνεργαστει και με αυτον θα το δειτε.
Ετσι ειναι ο κοσμος των επιχειρησεων και δεν μπορω να πιστεψω πως ο Σωκρατης δεν ειναι Ολυμπιακος και πως ολα τα κανει για την τσεπη του, αφου οπως ολοι γνωριζουμε τα σαβανα δεν εχουν τσεπες, το οποιο γνωριζει και αυτος.
Πιστευω πως επειδη ειμαστε ο μεγαλυτερος και ενδοξοτερος λαος εμεις πρεπει να δειξουμε μεγαλειο ψυχης ειδικα σε αυτον που προσφερε πολλα και που παροτι Μηδας η μοιρα του πηρε το βλασταρι του πανω στην ακμη του.
Θελω να σφιξετε την καρδια σας και να μην του αφαιρεσει ο κοσμος μας την αγαπη και την εκτιμηση που παντα ειχε για ολους τους λογους που προανεφερα, τωρα που ειναι στα πολυ κατω του.
Αυτα με ολο τον σεβασμο στις γνωμες των αλλων.

Εικόνα PGK

Αγαπητέ σύνγαυρε Απόστολε θα συμφωνήσεις πιστεύω ότι η παράθεση διαφορετικών απόψεων όταν γίνεται με τρόπο σοβαρό και εποικοδομητικό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να παράξει. Αντίθετα, η βωμολοχία δεν τιμά κανέναν και μάλιστα όσων θέλουν να λέγονται φίλαθλοι του Θρύλου μας. Οι βωμολόχοι ανήκουν σε μία άλλη κατηγορία ανθρώπων με την οποίαν εμείς οι αγνοί φίλαθλοι του Θρύλου δεν θα πρέπει να έχουμε σχέση. Γι αυτό θα πρότεινα να διέγραφες από το σύστημα όλα εκείνα τα σχόλια τα οποία εμπίπτουν στην κατηγορία της υβριστικής ρυπαρογραφίας.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχω τη δυνατότητα που αναφέρεις. Ο καθένας ευθύνεται για όσα γράφει. Γενικός κανόνας. Το RATM έχει χαράξει τη δική του ιστορία στον χώρο των οπαδικών ιστοσελίδων και αυτή είναι ιδιαίτερη, μαχητικότατη, πολύπλευρη, διεισδυτικότατη, ειλικρινής και ΕΛΕΥΘΕΡΗ από κάθε εξάρτηση. Απολύτως.

Προτείνω να καταλαγιάσουν οι οξύτητες.

Εικόνα Pavlos

Ασχετο, αλλά ρηματικός τύπος 'παράξει' δεν υπάρχει. Το σωστό εν προκειμένω είναι 'να παραγάγει' (για στιγμιαίο χρόνο), ή 'να παράγει' (για διαρκή-συνεχόμενο χρόνο). Θα μπορούσα να επεκταθώ, αλλά δεν το κάνω για να μήν οδηγήσουμε τη συζήτηση σ' άλλα μονοπάτια. Ας φροντίσουμε πάντως να μην παρασυρόμαστε από τους ΑΡΔάκηδες, που είναι εχθροί του Ολυμπιακού, αλλά και ολετήρες της Ελληνικής γλώσσας.

Δεν ενθυμούμαι, φίλε Απόστολε, αν περιέλαβες το συγκεκριμένο σφάλμα στα μαργαριτάρια, αλλά κάθε φορά που το ακούω ή το διαβάζω, ο εγκέφαλός μου παθαίνει αυτό που περιγράφεις.

Εικόνα PGK

Πολύ σωστά και ευχαριστώ για την παρατήρηση. Το πρόβλημα εμφανίζεται ενδεχομένως σε πολλά από τα παράγωγα του αρχαίου «άγω»: εισάγω, εξάγω, απάγω, διάγω, διεξάγω, ενάγω, συνάγω κ.ά. Στα αρχαία ο μέλλων ήταν «άξω», ο αόριστος β΄ «ήγαγον» και η υποτακτική «αγάγω». Εξαιτίας τούτου, εμφανίστηκαν και έπαιξαν στη δημοτική οι τύποι του μέλλοντα «θα παραγάγω» και «θα παράξω». Έτσι, ακόμα κι η Ελληνομάθεια, ενώ στο «εισάγω» δίνει μέλλοντα «θα εισαγάγω», στο «παράγω» αναφέρει «θα παράξω / θα παραγάγω» και στον παρακείμενο «έχω εισαγάγει» αλλά «έχω παράξει». Για τους φιλολογούντες το φαινόμενο αυτό ονομάζεται ΄υπερδιόρθωση΄. Όμως το σχόλιό μου αφορούσε τους βωμολόχους και όχι την γραμματική της Ελληνικής γλώσσης

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Οι -πολύ καλοί- Μπουχαλάκης και Καμαρά δεν μπορούν να δώσουν στην επίθεση το στοιχείο του απρόσμενου, του απρόβλεπτου και της φαντασίας. Ειδικά σε παιχνίδια που παίζουμε απέναντι σε στημένο πούλμαν ο ένας από τους δυο πρέπει να δίνει τη θέση του στο Νάτχο ο οποίος είναι περισσότερο δημιουργικός ή στον Γιάγια εφ' όσον φτάσει στην κατάλληλη κατάσταση. Πιστεύω επίσης ότι το 4-4-2 πρέπει να δοκιμαστεί περισσότερο ακόμα.
Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για οποιονδήποτε παίκτη μέχρι στιγμής εκτός από ΕΝΑΝ. Ο κοντός δεν βοηθάει και νομίζω ότι δεν θα βοηθήσει πλέον. Αρκετά!
ΥΓ: Η βλακεία του βαζελόγαυρου είναι ανίκητη.

Εικόνα Fotiadko7

Καλησπέρα Αποστόλη και γαυρολαε. Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές, η ομάδα δεν είναι τόσο δυνατή όσο χρειαζεται ίσως για να ξεπεράσει και τα εμπόδια που της βάζει το γαμημενο αυτό συστημα ΕΠΟ-ΚΕΔ-ΟΥΕΦΑ-ΣΦΥΡΙΖΑ-ΣΑΝΕΛ, οποτε ίσως να μην τα καταφέρει να φτασει στον τιτλο!Αυτό που έχει γίνει με την φετινή κλήρωση να ακολουθούμε το πρόγραμμα των ΔΕΚΟ Βορρά και Νότου πιστεύω δεν έγινε τυχαία, όλα μελετημένα είναι! Έργο της διοίκησης είναι η φουλ επιθεση σε όλα τα μέτωπα του παρασκηνίου και ειδικα στο θέμα της διαιτησίας! Η ομάδα όμως πρεπει να λύσει τα εσωτερικά της προβλήματα και κυρίως το επιθετικό που είναι το νο1. Κι αυτό πιστεύω θα λυθεί, αρκεί να μην καταστραφεί οτι ξεκίνησε να χτίζεται το καλοκαίρι με κύριο άξονα αυτον τον προπονητή, ο Μαρτινς πρεπει να παραμείνει και να στηριχτεί, οι ομάδες φτιάχνονται με προπονητές που παραμένουν στον παγκο για σημαντικό χρονικό διάστημα κι εμείς έχουμε πληρώσει το περσινό χαμένο πρωτάθλημα με τις συνεχείς αλλαγές στις πρωτες στραβες! Όλοι βλέπουμε την διαφορά με πέρσι, η ομάδα δεν παρατάει τα ματς, έχει αγωνιστικό πλάνο, δέχεται πιο δύσκολα φάσεις και παράγει συνεχώς ευκαιριες! Παικτης αδιάφορος δεν υπάρχει, όλοι προσπαθουν για το καλύτερο! Έγιναν μιάμιση ντουζίνα προσθήκες, λογικό κι επόμενο να μην είναι όλες επιτυχημένες! Ας αφήσουμε την γκρίνια στην άκρη κι ας δουμε τι θα έχουμε πετύχει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου σε Ελλάδα κι Ευρώπη, να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στη χειμερινή περίοδο μεταγραφών και να κλείσουμε τη χρονιά με προίκα μια καλη ομάδα που θα μπορεσει του χρονου που θα ξεκουμπιστουν τα μουνοπανα της κυβέρνησης να επιστρέψει εκεί που ανήκει αν δεν τα καταφέρει φέτος! Όλοι το θέλουμε φέτος με λύσσα μεγάλη, αλλά κι αν δε γίνει αυτό...στα φρύδια μας τα δυο, παντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό! Αν καταφέρει ο Θρύλος μας να είναι στο -3 έως -5 στο τέλος του πρώτου γύρου, όλα γίνονται, αλλά μας χρειάζεται η ομάδα ενωμένους και ψυχωμενους! Δεν επεκτείνονται σε κριτικες παικτών, τα είπε ο Αποστόλης, είναι άλλωστε ανώφελο για μένα γιατί μου αρκεί η προσπαθεια που βλέπω απο ολους μέχρι το τελευταιο λεπτο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου!!!

Μονο Ολυμπιακός!!!

Εικόνα el trick

Ξεκινάω όπως και κάποιος Αρχαίος Ρωμαίος πολιτικός (νομίζω ο Κικέρων), που ξεκινούσε τους λόγους με τη φράση "πρέπει να καταστραφεί η Καρχηδών" , έτσι και εγώ αρχίζω.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ.
Πολλοί φίλοι γράφουν για την απόδοση της ομάδας και την αποτελεσματικότητα. Νομίζω όμως ότι είναι κάτι διαφορετικό. Η απόδοση της ομάδας, για μένα είναι η παραγωγή φάσεων στο παιχνίδι καθώς και στο να μη δεχόμαστε φάσεις στην άμυνα. Σε αυτό τον τομέα ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Παράγουμε πολλές φάσεις στην επίθεση και δεχόμαστε λίγες στην άμυνα. Η αποτελεσματικότητα δλδ η επιτυχία του γκολ, είναι κάτι που προς το παρόν δεν μας πετυχαίνει, συχνά ή για να ακριβολογήσω δεν πετυχαίνουμε γκολ τόσο συχνά όσο θέλουμε. Μην ξεχνάμε όμως ότι το γκολ είναι ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ. (ακόμη και ένας γκολτζής ολκής όπως π.χ. ο Μήτρογλου, περνάει περίοδο ή περιόδους αστοχίας ή ατυχίας) Αυτό που πρέπει να φυλάξουμε σαν τα μάτια μας είναι αυτό που ήδη έχουμε και που πετυχαίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ και ΜΟΝΟ με δουλειά. ΤΗΝ παραγωγή φάσεων στην επίθεση και την αποτροπή παραγωγής φάσεων από τον αντίπαλο στην άμυνα.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ένα κομμάτι του παιχνιδιού, αρκετά μεγάλο, που λέγεται διαιτητής ή διαιτησία. Αυτό το κομμάτι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να μοιράζεται στη ΜΕΣΗ. Όμως δυστυχώς για μας δεν μας δίνουν ούτε τα ψίχουλα. Όταν στο παιχνίδι η διαιτησία σε πάει κόντρα σε ΟΛΑ τότε το να σου δώσει ΕΝΑ σφύριγμα δεν είναι ΚΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ. Είναι η στάχτη στα μάτια. Το θέμα διαιτησία είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ θέμα της διοίκησης της ομάδας. Καταλαβαίνω (και πρέπει όλοι να καταλάβουν) ότι με την παρούσα κυβέρνηση, η οποία παραδόξως σε σχέση με τις προηγούμενες- έδωσε πολύ μεγάλο βάρος στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (όχι στον αθλητισμό), τα χέρια της διοίκησης είναι δεμένα σχεδόν και οι δυνατότητες παρέμβασης πολύ περιορισμένες. Εμείς όμως (ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ) έχουμε μία ευκαιρία να αλλάξουμε αυτό το ΚΑΘΕΣΤΩΣ και να λύσουμε τα χέρια της διοίκησης. Ελπίζω να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων όταν θα έρθει η σειρά μας, γιατί θα έρθει είτε γρήγορα είτε αργότερα.
Κλείνω όπως ξεκίνησα:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ.
Υ.Γ. Νομίζω (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) ότι όταν παίζει ο Φετφατζίδης στην ενδεκάδα ΟΛΗ η ομάδα παίζει χειρότερα από της δυνατότητές της και επίσης ο κάθε παίκτης παίζει χειρότερα απ΄ ότι έπαιζε ΠΡΙΝ εισέλθει στην ενδεκάδα ο Φετφατζίδης.

Εικόνα ThomasK

:)
Ο Κάτων ο Πρεσβύτερος (ή και ο Τιμητής) ήταν (234-149 π.Χ.). Και
εισακούστηκε, η Καρχηδόνα -η τόσο ζηλευτή πόλη- καταστράφηκε
(εκεί που ήταν να καταστραφεί η Ρώμη).

Για τον Φετφατζίδη αρμόδιος ο προπονητής. Ο Βρουσάι νομίζω οτι
είναι ο μόνος μέσος που δεν χρησιμοποιήθηκε στο πρωτάθλημα. Σε
κάθε περίπτωση ο λόγος στον προπονητή.
Με την είσοδο χθες Νάτχο και Φετφατζίδη ανέβηκε η απόδοση και
η πίεση της ομάδας, άσχετα από τη δική του δυστοκία ή της ομάδας.

Εικόνα matrasimca

Κυριοι δεν ειμαστε παιδια να τσακωνομαστε.
Να θυμοσαστε πως η ισχυς βρισκεται εν τη ενωσει.
Αν δουμε τον βασικο μας αντιπαλο τον ΠΑΟ καταστραφηκε οταν επεσε διχονεια και η ομαδα χωριστηκε σε διαφιρα στρατοπεδα.
Εντιμη κριτικη επιτρεπεται και αναδειξη αδυναμιων παντα καλοπροαιρετα.
Ας μην αντιγραψουμε αυτους που τσακιστηκαν.
Ηρεμα ολοι και ακουστε και τον Αποστολο που ειναι σοφος.
Δυνατα οσοι βρισκονται στο γηπεδο να σπρωχνουν την ομαδα.
Ο προπονητης ειναι δικαιος μπορει να κανει καποια λαθη αλλα ποιος δεν κανει?
Ο Μανος φερνει ελπιδα ας παιζει αυτος οσο σκοραρει.
Να θυμοσαστε πως οσο ημαστε ενωμενοι δεν μας νικαει κανεις.
Εδω ειναι το site της γαυροσυνης, μην το ξεχνατε αυτο και ξεκατινιαζετε ο ενας τον αλλο.
Στα δυσκολα σας θελω.
Αποστολε κρατα την σημαια ψηλα και δωσε στιγμα στους νεωτερους

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Στον χτεσινό αγώνα λοιπόν ,είδαμε τους γιεχωβάδες να παίζουν ένα σύστημα 5-4-1 ,το οποίο ενίοτε γινόταν και 5-5-0.Στόχος των παραπάνω ήταν να εξουδετερωθούν τα overlap του Ολυμπιακού ,βάζοντας 3 παίκτες απέναντι στα ανεβάσματα των δικών μας μπακ (και ο Μαντζουράκης ξέρει από overlap καθώς ήταν από τους πρώτους που το εφάρμοσε στην Ελλάδα μαζί με τον ρόμβο με ένα κλικ που κάποιοι γελάγανε όταν τα έλεγε άλλα έφερε την τεσσάρα στη Λεωφόρο).Κοντά στα άλλα ,το συγκεκριμένο πούλμαν ,όταν έβγαινε στην επίθεση το έκανε με μάξιμουμ 3 παίκτες.Για να αντιμετωπίσει τώρα μια ομάδα τέτοια κατάσταση χρειάζεται τα ακόλουθα.1)Πίεση στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας για να κερδίσεις γρήγορα τη μπάλα και να τους βγάλεις ανοργάνωτους 2)γρήγορες αντεπιθέσεις 3)καλά στημένα 4) ατομικές ενέργειες.Τι είχαμε εμείς?1)όποτε έκλεβε παίκτης του Ολυμπιακού σε μαρκάρισμα σφυριζόταν φάουλ (χαρακτηριστικά στο πρώτο ημίχρονο φαόυλ του Καμαρά,Σισέ και Κούτρη).2)οφσάιντ που δεν ήταν 3)περισσότερα φάουλ εμείς από τον Απόλλωνα 4)κλωτσίδι με περιορισμένο πειθαρχικό έλεγχο (και δυο κάρτες που έδωσε στο πρώτο δεν γινόταν να μην τις δώσει).Προσωπικά και δεδομένων των συνθηκών είμαι ικανοποιημένος.Από κει και πέρα όσοι αισθάνονται κουρασμένοι μπορούν να κάνουν παρέα στον άλλον κουρασμένο τον βούδα της Ραφήνας και να μην κουράζουν και εμάς και το μυαλό τους.Ο δε γραφικός PGK αποδεικνύει ότι είναι στημένος και απορώ που ακόμη υπάρχει στη σελίδα.Θα τον καλούσα δε τις απόψεις αυτές ,όπως μας έχει πληροφορήσει στο παρελθόν, να τις μεταφέρει και στο Βαγγέλα κάνοντας χρήση του vip διαρκείας που (λέει πως) έχει και να σταματήσει να μας πρήζει τα μέζεα.

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΜΜΕΝΩ:

ΤΩΡΑ στήριξη στον Ολυμπιακό περισσότερο από ΠΟΤΕ.

ΔΟΥΛΕΥΕΙ κάτω στον Ρέντη ο Μαρτίνς. Πολύ. Και ΠΑΣΧΕΙ μαζί και για την ομάδα, έχοντας βάλει την ΨΥΧΗ του κυριολεκτικά, ενώ ταυτόχρονα αποφάσισε να μιλήσει και για τη διαιτησία, έστω με πλάγιο τρόπο, καθώς διαπιστώνει συνεχώς "περίεργα" πράγματα απ΄τα κοράκια. ΞΕΡΕΙ πια πολύ καλά "τί τρέχει" σ΄αυτόν τον τόπο.

Θεωρώ πως έχουμε ΧΡΕΟΣ να σταθούμε δίπλα της με όλη μας την ΨΥΧΗ. Δεν έχουμε ΜΟΝΟ δικαιώματα ως οπαδοί. Ο οπαδός του Ολυμπιακού, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ. Να ασκεί εμπεδωμένη και καλοπροαίρετη κριτική, αν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει, ναι. Να μην κλείνει τα μάτια και τ΄αυτιά του επιλεκτικά, ναι. Άλλο αυτά όμως κι΄άλλο οι ΜΟΝΙΜΕΣ γκρίνιες, η απαξίωση, οι αρνητικές γενικεύσεις. Ο κόμπος έχει φτάσει πια στο χτένι.

Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ( ΚΑΙ ) ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ΄ΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

Εικόνα savvas gridlock

Aπλά τα πράγματα. Εδώ μέσα δεν έχει καμία θέση όποιος ισοπεδώνει την τωρινή μας ομάδα, επειδή δεν πετάει σε κάθε ματς 3 και 4 γκολ. Άλλη προειδοποίηση δεν θα υπάρξει, ούτε ανοχή σε γελοία σχόλια γεμάτα αμπαλοσύνη. Τα παρανοϊκά σας ορισμένοι στο πουστο-facebook και το γαμω-twitter, παρέα με τους ΣΥΡΙΖΑίους και τα τραβέλια που αλωνίζουν εκεί μέσα.

Εικόνα John Zolo

Σαββα μου η απαντηση σου ειναι συνεχεια, αν οχι ιδια, στο σχολιο μου στο δικο σου αρθρο για τον Τριτσωνη κλπ
Εαν αναφερεσαι σε μενα σχετικα με την "ισοπεδωση" κανεις λαθος διοτι μαλλον διαβαζεις επιφανειακα αυτα που γραφω κατα καιρους. Δεν το πιστευω λοιπον οτι αναφερεσαι σε μενα απολυτα. Ισως ομως αναφερεσαι για το θεμα των 3-4 γκολ...
Εκει εχεις την αποψη σου...επιτρεψε μου να εχω την δικη μου...
Βεβαια εαν θεωρειται οτι πρεπει ολοι εδω να εχουμε την ιδια απολυτη αποψη τοτε λυπαμαι αλλα παραπεμπουμε σε αλλα καθεστωτα...τα οποια μετα βδελυγμιας αρνουμεθα...ιδιαιτερα εσυ και οταν εχουμε απο πανω μας ενα Καθεστως (με Κ κεφαλαιο) τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα φερεφωνα τους στην Ελλαδα και σε διαφορους οργανισμους...

Εικόνα John Zolo

Αποστολη μου λυπαμαι αλλα θα ειναι η πρωτη φορα που δεν θα συμφωνησω μαζι σου...σε πολλα !
Ολα καλα και αγια, δικαιολογιες υπαρχουν παρα πολλες...νεα ομαδα, νεος προπονητης, κυνηγητο απο τους διαιτητες και την κυβερνηση...ενα καρο δικαιολογιες...ολες θεμιτες θα ελεγα...αλλα...κουραστηκα...
Κουραστηκα να βλεπω τους χρυσοκανθαρους να μη μπορουν να βαλουν ενα γκολ...
Κουραστηκα να βλεπω την διοικηση να μη μπορει να προστατεψει την ομαδα...
Κουραστηκα να τα περιμενω ολα απο τον Φορτουνη με τον χαρακτηρα που ολοι γνωριζουμε οτι εχει...
Κουραστηκα να περιμενω να "αναστηθει ο Λαζαρος" με το ζορι και να δεχομαι το ευτελες αλλα δικαιο δουλεμα του αληταρα...
Κουραστηκα να δεχομαι ως θεσφατο τις επιστροφες καποιων που εφυγαν γιατι πρεπει "να κλεισουν την καριερα τους στον Θρυλο"...
Κουραστηκα να βλεπω ομαδες σαν την Κουλα να βαζουν για πλακα 4 γκολ στον Αρη και οχι μονον...ομαδες που δεν εχουν παγκο...δεν εχουν σοβαρα συμβολαια...δεν εχουν την οργανωση του Θρυλου...
Κουραστηκα να βλεπω τους παικτες μας να μην εχουν ενα σοβαρο πλανο αναπτυξης παιχνιδιου και να περιοριζονται σε παραλληλο ποδοσφαιρο με πασες προς τον τερματοφυλακα
Κουραστηκα να μην εχω εναν παικτη να κανει καθετες πασες σε επιθετικους οι οποιοι θα σκοραρουν !!!

Ενταξει φθανει πια...αλλα βεβαια δεν θα αφησω την ομαδα μονη...πως μπορω να το κανω ;
Η αγαπη μου (μας) για την ομαδα μας, την φανελλα της, την ιστορια της ειναι πολυ πιο πανω και περα απο προεδρους, φιλαθλους, κυβερνησεις, συμφεροντα, σημερινες πικριες και αυριανες χαρες...

Εικόνα takis xwsiar

Εσυ μπορει να "κουραστηκες" αλλα υπαρχουν πολλοι γαυροι που μολις τελειωνει ενας αγωνας του ΟΣΦΠ,λυσσανε να πανε στο γηπεδο και να στηριξουν ΞΑΝΑ την ομαδα τους.Οχι μονο δεν κουραστηκαμε,περιμενουμε τον επομενο αγωνα.Με λυσσα.Ας πιασουμε μερικα απο αυτα που σε "κουρασαν"."Κουραστηκες να βλεπεις ομαδες σαν την κουλα...".Να διαβασεις τα αρθρα του Σαββα για τον Μιγκιεν Μπασα του Αρη και για τον Κριστοφερσεν τον Δανο διαιτητη του Αεκ-Ολυμπιακος(που "γευματισε με τον Τριτσωνη πριν τον αγωνα).Θα σε βοηθησουν να "ξεκουραστεις".Με τον χαρακτηρα του Φορτουνη,τι κολλημα εχεις;Και αν εχεις,αυτο ειναι δικο σου προβλημα.Οχι του Ολυμπιακου.Βλεπεις οτι οι παικτες δεν εχουν σοβαρο πλανο αναπτυξης; Εισαι σοβαρος;Το λες αυτο για μια ομαδα που παραγει τις περισσοτερες επιθεσεις απο ολους στο πρωταθλημα;Και δεχεται τις λιγοτερες επιθεσεις;Κουραστηκες να περιμενεις και τον Λαζαρο; Αλλο κι'αυτο.Ο Λαζαρος τα εδινε ολα μεχρι το 90 χθες.Και γκολ εχει πετυχει και παιζει μια χαρα στην ομαδα.Και στο ελληνικο πρωταθλημα και στην ευρωπη.Ποιους λες "χρυσοκανθαρους"; Τους παικτες της ομαδας "σου"; Με λιγα λογια,εισαι Ολυμπιακος που τα βαζει με τον προεδρο-τον προπονητη και τους παικτες της ομαδας.Συνεχισε να κουραζεσαι.Την ομαδα ασε ησυχη.Δεν σε χρειαζεται.

Εικόνα PGK

Κακό πράγμα οι παρωπίδες σύνγαυρε. Εμποδίζουν την όραση.

Εικόνα takis xwsiar

Αυτα ειναι τα επιχειρηματα σου.Οτι εγω εχω παρωπιδες.Και επειδη εγω εχω παρωπιδες ο Ολυμπιακος ειναι σε "τραγικη κατασταση";Ο Ολυμπιακος δεν εχει αναγκη κανεναν λιγοψυχο.Δεν αρμοζει στο dna του γαυρου.Αυτα που γραφεις εσυ,αρμοζουν σε αλλο dna.To sdna.Οσοι και να εισαστε που πολεματε απο μεσα την ομαδα,τοσοι περισσοτεροι και με μεγαλυτερη λυσσα θα την στηριζουμε.Γιατι εμεις βαζουμε τον Ολυμπιακο ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.

Εικόνα John Zolo

Αγαπητε μου μαλλον με διαβαζεις για πρωτη φορα...και βεβαια δεν προκειται να απολογηθω σε σενα.
Σεβομαι απολυτα την αποψη σου αλλα επιτρεψε μου να εχω κι εγω αποψη την οποια την εκφραζω εδω χωρις "απολυτοτητες". Τιποτα δεν ειναι θεσφατο. Εχω γραψει σχολια διθυραμβους για παικτες, προπονητη και βεβαια για τον Μαρινακη οταν πρεπει αλλα δεν μπορω να μην εκφερω γνωμη για την ομαδα μετα απο 66 χρονια...

Εικόνα takis xwsiar

Η αποψη σου,δεν εχει επιχειρηματα.Πες μου.Λες "να βλεπεις τους παικτες μας να μην εχουν ενα σοβαρο πλανο αναπτυξης παιχνιδιου και να περιοριζονται σε παραλληλο ποδοσφαιρο με πασες προς τον τερματοφυλακα".Αυτο το εγραψες εσυ.Αυτο ειναι αποψη; Που στηριζεται ως αποψη.Ειναι εντελως λαθος με αυτα που εχουμε δει στην ομαδα.Τις περισσοτερες φασεις απο ολους στο πρωταθλημα παραγουμε.Πως το λες αυτο;Εξηγησε μου.Δεν παραγει φασεις η ομαδα; Αλλο που δεν σκοραρει ευκολα.Αυτο δεν εχει σχεση με αυτο που λες εσυ.Δες τα στατιστικα σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνες.Και θα δεις απο μονος σου πως δεν στεκει αυτο που λες.Με την Νουντελανζ ο Ολυμπιακος παρα μια φαση,θα εκανε ρεκορ φασεων σε ολη τη διοργανωση της ευρωπης.Με τον Παοκ εκανε οσες φασεις του εκανε και η Τσελσι.Σε ολα τα παιχνιδια η ομαδα παραγει παρα πολλες φασεις.Και συ μας λες την "αποψη" σου οτι ΔΕΝ! Αυτο δεν ειναι αποψη.Ειναι εσφαλμενη αντιληψη...τουλαχιστον!

Εικόνα ThomasK

Το είπε και ο Μαρτίνς, αυτό που συμβαίνει δεν είναι φυσιολογικό.
Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να το αλλάξει.

Ο Ολυμπιακός δε ως ΠΑΕ πρέπει να ξαναθέσει όσο πιο επιθετικά
το ζήτημα με τη διαιτησία.

Εικόνα PGK

Σύνγαυρε Απόστολε θα ήθελα να μοιραστώ την αισιοδοξία σου αλλά δεν με αφήνει η τραγική εικόνα του Θρύλου. Με σχεδόν 20 νέους παίκτες μεγάλης αξίας και μπόλικο χρόνο για προετοιμασία η εικόνα είναι απογοητευτική αν όχι εικόνα ομάδος σε αρχόμενη σήψη. Προσωπικά αρχίζω να πιστεύω ότι σύντομα θα τεθεί θέμα προπονητή. Ειλικρινά εύχομαι να κάνω λάθος αλλά ο Ολυμπιακός παίζει κάκιστο ποδόσφαιρο και γι αυτό την αποκλειστική ευθύνη έχει ο προπονητής.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο πούλος έχει αργήσει πολύ για 'σένα, κορίτσι μου... Έπρεπε να έχεις φύγει πολύ νωρίτερα.

Εικόνα RedManu

Το PGK τι σημαίνει; (PisoGlentisKeratas?) Δεν ξέρω μεγάλε αν τα γράφεις μόνο και μόνο για να μας τσιτώνεις ή απλά είσαι "φυτευτός", αλλά το οτι βλεπεις σύντομα "θέμα πρπονητή" με ξεπερνά... Δεν έχει νόημα να σχολιάσω το γιατί, διότι είναι προφανές οτι σίγουρα δεν έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο ούτε σε αλάνα, αλλά δεν έχεις ούτε τις στοιχειώδεις γνώσεις/αντίληψη να παρακολουθήσεις ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Απλά μάλλον το κοιτάς... Συμβουλευτικά, γιατί δε ασχολείσαι με κάποιο άλλο σπορ (πχ σταυροβελονιά) και ακόμα καλύτερα και με κάποια άλλη ομάδα; Να μας αφήσεις κι εμάς στην ησυχία μας να βλέπουμε την ομάδα μας να παίζει "το κάκιστο ποδόσφαιρο" ευθύνης Μαρτινς; Άντε μπράβο πασά μου...

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Ένας αδερφός σου είχε πει πολύ εύστοχα κάποτε ότι ξέχασες το "D" μπροστά από το ψευδώνυμό σου.
Εγώ τώρα συνεχίζω τον χαβαλέ από εκεί που τον άφησε εκείνος και λέω να προσθέσεις και το "9", να το κάνεις 9K.

Εικόνα takis xwsiar

Απο που εισαι "συνγαυρος" εσυ με τον Αποστολο.Εχεις καταλαβει αυτα που μας παραθετει ο Αποστολος;Εσυ με αυτα που γραφεις καθε τοσο,δεν εχεις καμια σχεση με αυτα που μας γραφει ο Αποστολος.Εσυ στηριζεις την ομαδα το ιδιο με τον Αποστολο; Αυτα που γραφεις εσυ,εχουν καμια σχεση με αυτα που γραφει ο Αποστολος;Εμενα με προσβαλεις προσωπικα λεγοντας οτι η ομαδα εχει εικονα ομαδας σε αρχομενη σηψη.Οπως εσυ λοιπον λες αυτο,εγω λεω πως εσυ εχεις σηψη στο κεφαλι σου.Εδω μεσα ασχετα τι θα γραφεις,θα ειναι μονο για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ της ομαδας.Και οχι το "δικο σου".Με τετοιες βλακειες που γραφετε μερικοι,αδικουνται ολα αυτα τα αρθρα που βαζει ο Αποστολος.Ο Αποστολος ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.Παντα μιλα για το καλο του Ολυμπιακου στηριζοντας την ομαδα.Δεν εχει καμια σχεση με τις παπαρολογιες που γραφετε μερικοι.

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΕ μια παρατηρηση ΜΟΝΟ ΤΟΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ,επρεπε να παιζει ο μανος απο την αρχη και ο λαζαρος στα ακρα πιστευω οτι θα ειχε ερθει το γκολ πιο νωρις,τι μου δειχνουν οι αγωνες που εχουμε παιξει μεχρι τωρα περαν ολων των αλλων που αναφερεις εσυ και ειναι σωστα,ΥΛΙΚΟΚΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ,εχω ομως την αποψη οπως βλεπω τον μαρτινς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΜΑΔΑ ΕΝΝΟΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,εγω χθες
πηγαινα να παρω θαρρος απο αυτον και αστα να πανε τονεχω παρει και φωτογραφια κοντευε να παθει εμφραγμα,και εμενα δεν μου αρεσε ο χθεσινος ολυμπιακος αλλα θα βλεπαμε αλλον ολυμπιακο πιστευω αν εμπενε ενα γκολ στα πρωτα 15 λεπτα ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Πάμε καλύτερα από πέρσι. Ευελπιστούμε σε σταδιακή άνοδο της απόδοσης ΚΑΙ της αποτελεσματικότητας της ομάδας. Δουλεύουνε εκεί στο Ρέντη. Και η συνεχής δουλειά, μπορεί ν΄αργεί, αλλά αποδίδει πάντα.