DIVIDE ET IMPERA.



DIVΙDE ET IMPERA: ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

Είναι αυτό που ΔΕΝ πρέπει να γίνει μ΄εμάς τους γαύρους. Μεταξύ μας. Ακριβέστερα: πρέπει να κοπάσει. Γιατί η χθεσινή μου και όχι μόνο μπουρδελότσαρκα στ΄αθλητικά σοκάκια του διαδικτύου, μου ξανάδειξε πάλι ανάγλυφα το διχασμό της γνώμης των οπαδών του Ολυμπιακού ως προς τις επιλογές, τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και τις προβλέψεις για το μέλλον της. Κοντινό και μεσοπρόθεσμο. Είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ "ιός" που μπορεί να προσβάλει ένα σώμα. Η ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ. Η ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΤΙΓΝΩΜΙΑ. Λαϊκό σώμα και στην περίπτωσή μας ΟΠΑΔΙΚΟ. Είναι ο "ιός" που μας έχει μεταδώσει εδώ και καιρό, ύπουλα, πούστικα, ο πολύμορφος ΠΟΛΕΜΟΣ των απέναντι εναντίον του Θρύλου, τελευταία με τη μάσκα της "εξυγίανσης", και όπως συμβαίνει με όλες τις ιώσεις εκείνοι που αρρωσταίνουν, που την "πατάνε", είναι οι πιο ευάλωτοι. Και είναι κυρίως και συγκεκριμένα κάτι illuminόγαυροι και κάτι "ολυμπιακάρες". Έγραψα πιο πάνω, ΝΑ ΚΟΠΑΣΕΙ. ΟΧΙ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ. Γιατί είναι ένα φαινόμενο σύνηθες. Όχι με τέτοια οξύτητα και ευρύτητα όμως. Και το φάρμακο σ΄αυτές τις περιπτώσεις, το γνωρίζουμε. Μια λέξη είναι: ΝΙΚΕΣ. Αλλά για να σταθεροποιηθεί η πορεία του Ολυμπιακού, απαιτείται χρόνος. Δηλαδή ΥΠΟΜΟΝΗ και ασφαλώς ΣΤΗΡΙΞΗ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δοκιμάζεται ο λαός του Ολυμπιακού. Περνάει ζόρικο φεγγάρι. Σημειώνονται αρνητικά σερί με τους παραδοσιακούς αντιπάλους του. Το πρωτάθλημα απομακρύνεται. Για πολλούς δεν πρόκειται, υπερσίγουρα, να το πάρουμε. Μπορεί να΄χουν δίκιο κι΄εγώ, που κρυφοκαίει ακόμα μέσα μου μια ελπιδίτσα παρά τα όσα και του λόγου μου βλέπω, να΄μαι ένας αθεράπευτα ρομαντικός της παλιάς σχολής. ΜΠΟΡΕΙ. Να΄ναι ο πέτρινος στη σύσταση γαυρο-εγωϊσμός μου. Θέλει λυσσαλέα πάλη το παιχνίδι. Ε, ΣΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ. Η ΑΜΥΝΑ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΟΧΙ Η ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ, ΓΑΥΡΙΛΑ.

Μερικά πράγματα, που ήταν για μένα τα πιο σημαντικά στο χθεσινό ισόπαλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο,

1. Πρώτο και κυριότερο, γιατί έχει να κάνει με την ανθρώπινη ΖΩΗ, η κατάρρευση και ο άδικος αιφνίδιος θάνατος του οπαδού της ομάδας μας Γιάννη Δημάρχου. Από καρδιακή ανακοπή σε γνωστό ή όχι συνήθως έδαφος στεφανιαίας νόσου. Καμιά φορά και σε καρδιές στις οποίες νεκροτομικά δεν βρίσκουμε τίποτα. Ανακοπή από θανατηφόρα αρρυθμία. Προς γνώσιν ΟΛΩΝ και συμμόρφωση. Έντονο συγκινησιακό φορτίο, στρες και τσακ! Κόβεται ξαφνικά το νήμα της ζωής. Καλό παράδεισο, άγνωστέ μου φίλε...

2. Δεύτερο, το ειλικρινές χειροκρότημα των γαύρων στον Διούδη μετά τον αθέλητο τραυματισμό του απ΄τον Νάτχο. Υπάρχουν και αντιδράσεις, ανθρώπινες, που ξεπερνούν την οπαδική αντιπαλότητα. ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ, η σωστή λέξη. Ευτυχώς...

3. Τα δυο γκολ. Το εξαιρετικό γκολ του Κάτσε και το τσαμπουκαλίδικο του Σισέ απ΄τη μεριά μας. Πάλι στις καθυστερήσεις. Με αμυντικό. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια... Να σημειώσω ότι δυο λεπτά μετά τον Κάτσε, ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρία με τον Ινσούα για δεύτερο γκολ, ενώ πριν απ΄το γκολ του Σισέ, ο Ομάρ είχε δοκάρι στο πράσινο τέρμα.

4. Η φοβερή πίεση του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό, μετά το γκολ του δεύτερου σε βάρος μας. Σε ανύποπτη στιγμή. Μια πίεση όλο φλόγα και πείσμα, γεμάτη άγχος όμως ανακατωμένο με την αποφασιστικότητα και άναρχη, με συνεχείς σέντρες, όλο αγκομαχητό. Παρά ταύτα, το θεωρώ θετικά. Βγήκε ψυχή, βρ΄αδελφέ! Έστω κι΄ΕΤΣΙ. Κλείστηκαν πίσω οι πράσινοι, ξεσκίστηκαν να μην το φάνε, αλλά το΄φαγαν στο τέλος. Θα΄ταν άδικη ΚΑΙ εφιαλτική μια νέα ήττα σπίτι μας, ύστερα απ΄το αυτογκόλ του Βούκοβιτς με τον Πάοκ. Οι βάζελοι, θα΄ναι απαρηγόρητοι φαντάζομαι που το΄φαγαν στις καθυστερήσεις και δεν φύγανε με μια επική νίκη απ΄το Φάληρο. Κι΄εμείς, φύγαμε απογοητευμενοι που δεν τους νικήσαμε, αλλά και με μια μικρή πάντως ικανοποίηση ( δεν είναι ΓΙΑ΄ΜΑΣ όμως αυτά...) που τους το χώσαμε έστω κι΄έτσι όπως μπήκε στο τέλος. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα. Θα μας άξιζε να νικούσαμε. Αλλά... Απ΄τη μια η διαιτητική τύφλωση στο πέναλτι του Μακέντα και απ΄την άλλη εκείνο το πεταμένο - πάλι - πρώτο ημίχρονο με μια καλή ευκαιρία του Ποντένς όλη κι΄όλη, μαζί με το 21-3 συνολικά στις τελικές ή το 23-4 με τον Πάοκ τώρα που το θυμάμαι... Το΄πε ΚΑΙ ο Κούτρης και σωστά το παιδί: "Πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως γκολ εμείς κι΄οι άλλοι μιάμιση φάση και γκολ...". ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ. ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ. Προσωπικά, αναμένω με υπομονή την επίλυσή του. Δεν αναθεματίζω. Κάθε άλλο. ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

5. Η στάση της Θύρας 7 μετά το τέλος του αγώνα και όταν το πέταλο είδε την πρόθεση των παιχτών μας να τους χαιρετίσουν. ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Με ό,τι σημαίνει αυτό.

6. Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του Ολυμπιακού κ. Καραπαπά, επίσης μετά το τέλος του παιχνιδιού. "Συγχαρητήρια στην ΟΥΕΦΑ, είπε, τον κύριο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και την ΕΠΟ, για την πολύ "καλή" τους δουλειά. Μαζί με τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Θωμά Μητρόπουλο κλπ". Και ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ, δεν έχει κινηθεί, αντιδράσει σε όλα αυτά μέχρι στιγμής. Να τον καλέσει ένας εισαγγελέας, ρε παιδί μου, η ίδια η ΕΠΟ, δεν ξέρω πώς και ποιός, να διευκρινίσει. Κατέθεσε άλλωστε αναλυτικά κι΄ο Κούγιας με το ίδιο αντικείμενο πρόσφατα. Τίποταααα.... Στέκομαι όμως σε ένα σημείο, περισσότερο θα΄λεγα. Όταν ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, όχι ένας τυχαίος δηλαδή αλλά ένα ΕΠΙΣΗΜΟΣ παράγων της ΠΑΕ, ονοματίζει καθαρά, ξάστερα και δημόσια, τον ΓΙΟ του α΄αντιπροέδρου της ίδιας ΠΑΕ ως συνυπεύθυνο για τον απηνή διαιτητικό πόλεμο τον οποίο βιώνει η ομάδα και από τη μεριά του θρυλικού σε ιστορία πατέρα του παρατηρούμε ΣΙΩΠΗ και όχι ΑΜΕΣΗ αντίδραση, τί να σημαίνει αυτό άραγε; Υπάρχει συνεπώς θέμα για μένα σε τούτο το σημείο. Σημαντικό, και θα΄θελα να΄χα μια απάντηση.

7. Κλείνω με την αγαπητή σε όλους μας Μαρίνα. Την διερμηνέα της ΠΑΕ. Παρατηρώ από καιρό ότι μεταφράζει, αφού ακούσει πριν μια ΠΟΛΥ μακρόσυρτη κουβέντα εκ μέρους του προπονητή της ομάδας. Ε, δεν γίνεται έτσι. Δεν μπορεί ο Μαρτίνς να μιλάει για δυο π.χ. λεπτά κι΄εσύ να μεταφράζεις για μισό λεπτό, όσο έμπειρη και ικανή να είσαι. Περίληψη γίνεται σε όσα λέει ο Πορτογάλος. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μη σου ξεφεύγουν και φράσεις και νοήματα. Να τα θυμάσαι πάντα, ΟΛΑ. Χθες, στη μεταγωνιστική του συνέντευξη, διαπίστωσα κάποιες μεταφραστικές...δυσρρυθμίες στην ελληνική απόδοση των όσων έλεγε ο Πορτογάλος. Που χρειάστηκαν διευκρινίσεις και γλώσσα προσώπου εκ μέρους της μεταφράστριας λίγο αμήχανη. Τουλάχιστον. ΓΙΑΥΤΟ: Συνεννοηθείτε εκεί πέρα να μιλάει με περισσότερες διακοπές στον λόγο που εκφέρει ο Μαρτίνς, ώστε να μπορείς να μεταφράζεις ακριβέστερα και ευκολότερα. Θέλουμε να μην ξεφεύγει τίποτα. Όχι τα νοήματα. Θέλουμε πιστές μεταφράσεις. Έχεις καταστεί ένα είδος τοτέμ για τον γαυρόκοσμο, κι΄εγώ σε "πάω" πολύ γιατί είσαι και συμπαθής ως παρουσία και συμπεριφορά, ναι, κανείς όμως εκτός κριτικής. ΚΑΝΕΙΣ.

ΥΓ.  Έμαθα για την αμαρτωλή διαχρονικώς αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ, όσον αφορά το ντέρμπι. Την είδα σε επανάληψη. Χασκογελάκια, χιουμοράκι κλάσεως πεζοδρομίου ( τουλάχιστον ) απ΄τους παρουσιαστές, κλήση κάποιου βάζελου μαραθονωδρόμου ως ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ σχολιαστή, ο απαραίτητος...Καραλής κι΄ο αξιοθρήνητος κατ΄εμέ Βαρούχας, που είδε μόνο πειθαρχικές αβλεψίες στον ξένο διαιτητή και χαρακτήρισε ΟΧΙ ΠΕΝΑΛΤΙ την μπρατσάρα του Μακέντα. Είχε πρόθεση απομάκρυνσης της μπάλας ο ποδοσφαιριστής. Φάνηκε ολοκάθαρα. Το χέρι του "μίλαγε" ότι ήθελε να διώξει όπως όπως την μπάλα, μη τυχόν και την πάρει ο Λάζαρος. Βοήθησε στην απομάκρυνσή της απ΄τον παίχτη μας. ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ. Έχετε πλάκα όμως, ρε, όλοι εσείς. Η κυριακάτικη κουστωδία... Θα αποφύγω πάντως ΚΑΙ ΤΩΡΑ, τους χαρακτηρισμούς οι οποίοι σας ταιριάζουν. Ακόμα και ΔΙΚΑΙΩΣ μειωτικοί, που ούτως ή άλλως θα΄τανε, θα σας τιμούσαν...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.

Σχόλια

Εικόνα Fotiadko7

Καταρχην συλλυπητηρια στην οικογενεια και τους φιλους του οπαδου μας, η ανθρωπινη ζωη πανω απο ολα! Ειμαι στεναχωρημενος για το χαμενο ημιχρονο και το γεγονος οτι η ομαδα ξυπνησε μετα το γκολ που δεχτηκε! Ισως ο χειροτερος βαζελος που κατεβηκε ποτε στο Καραισκακης και καταφερε να μας παρει αποτελεσμα! Μια εμφανιση που ξεφτιλιζει την ιστορια τους αλλα και προκαλει θλιψη και σε εμας που δε μπορεσαμε να τους γλεντησουμε οπως τους αξιζε! Δε θελω να αναφερθω στα λαθη του Μαρτινς στο στησιμο με λεπτομερειες θα πω μονο οτι σεβαστηκε υπερβολικα τον αντιπαλο και κατεβασε 11αδα με 2 αμυντικα χαφ Μπουχαλακη και Γκιγιερμε. Για την διαιτησια περιττο πλεον να γκρινιαζουμε, ειναι ολοφανερο οτι θα εχουμε σε ολο το πρωταθλημα και μεχρι να αλλαξει η ΕΠΟ τα ιδια χαλια! Μακαρι να στησει ο Βαγγελας μια παραγκα οταν φυγουν οι βρωμιαρηδες να τους πληρωσει με το ιδιο νομισμα, το αξιζουν και θα γουσταρω! Τουλαχιστον τα 12-13 λεπτα που ηταν οι πραγματικες καθυστερησεις να κρατουσε ο Ελβετος θα το γυριζαμε! Τα αδερφια στη Θ7 με τα καπνογονα στο γκολ στερησαν τη δυνατοτητα να εχουν καλυτερη ορατοτητα οι παικτες μας, ας το προσεξουν επιτελους αυτο! Παρολα αυτα πολυ καλως επραξαν και δεν δεχτηκαν τους παικτες στο τελος, δεν ειναι ποτε δυνατον να χειροκροτηθει η ισοπαλια με τετοιο βαζελο, ειναι παταγωδης αποτυχια! Σαφως κι επιμενω να στηριζω αλλα χρειαζεται πολλη δουλεια ακομα απο ολους στην ομαδα για να βελτιωθει η αποτελεσματικοτητα, δεν φταιει μονο η ατυχια! Δυστυχως, με τα δεδομενα που εχουμε το πρωταθλημα ειναι χαμενο! Ας μπουν οι βασεις φετος για πανισχυρο Θρυλο του χρονου, δεν μας λειπουν οι τιτλοι!

Ολυμπιακος μονο!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Μπόλικη δόση αλήθειας σε πολλά σημεία...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μια ολόκληρη ώρα πεταμένη απέναντι σε πιτσιρίκια χεσμένα πατόκορφα που δεν ήξεραν πώς να γλιτώσουν. Το τι μπορεί να κάνει η ομάδα το έδειξε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Το ΓΙΑΤΙ δεν το κάνει, ΓΙΑΤΙ δεν πνίγει τα γατάκια, τί ΛΕΙΠΕΙ ας το βρουν αυτοί που έχουν την ευθύνη. Και πιστεύω θα το βρουν και θα το διορθώσουν.
Όσο για τα αρδάκια, τασάιτ και τις εκπομπές τους, χρειάζεται ένα απόλυτο μποϋκοτάζ από τον κόσμο μας. Αλλά αν κρίνω από το πόσοι 'δικοί' μας βγάζουν χολή κατά του θρύλου, δεν βλέπω να γίνεται κάτι...
ΤΕΟ: Πράγματι, πολύ περίεργη αυτή η ιστορία. Όποιος ξέρει περισσότερα ας μας διαφωτίσει. Π΄ρωτόγνωρη κατάσταση και ύπουλη πάντως...
Συλληπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου που χάθηκε...

Εικόνα apostolos gaganis

Κομοτηνάρα....

Εικόνα Ποσειδωνία

Είναι οργανωμένη η "δουλειά" που γίνεται εναντίον του Ολυμπιακού και από πολλές πλευρές, που όλες όμως έχουν κοινή αφετηρία και λέγεται ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Χρειαζόμαστε ομόνοια και όλοι μαζί θα τους αντιμετωπίσουμε. Τα ίδια πάθαμε και στη χούντα, αλλά όταν ο Γουλανδρής έφτιαξε την ομαδάρα,κυριαρχήσαμε. Το ίδιο ας κάνουμε και τώρα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ενότητα, υπομονή και κριτική στήριξη απ΄τη μεριά μας. Συστηματική δουλειά παιχτών-προπονητή, εγρήγορση διοικητική και επίλυση των όποιων, ΓΕΝΙΚΑ, ζητημάτων έχουν ανακύψει και θα ανακύψουν, απ΄τη μεριά της ΠΑΕ.

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα κυρ Απόστολε, καταρχάς συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Δημάρχου και καλό παράδεισο!!!
Ξέρω ότι τέτοια ώρα τέτοια λόγια από τη στιγμή που υπάρχουν αληθινές τραγωδίες αλλά θα ήθελα κυρ Απόστολε να γράψω δυο σχόλια σε αυτά τα πολύ σωστά που γράψατε!!!
Αρχίζω από το πιο «δυσάρεστο» που είναι το γιουχαρισμα από την 7!!! Τα έχουμε πει φέτος έτσι είναι, χτίζουμε και θέλει υπομονή! Κρίμα γιατί είχε παλμό χθες και πολύ βοήθεια εκτός από την ισοφάριση που δημιούργησαν ένα σύννεφο καπνού χωρίς λόγο και πιστεύω στοίχισε και σε μας!!
Δεύτερο Σισέ...ναι οκ βάζεις γκολ αλλά ρε μάγκα Σισέ που σε πηγαίνω κιόλας μην χάνεις δευτερόλεπτα με το να πανηγυρίσεις...για μας ήττα ήταν το χ
Τρίτο το επιθετικό στον διουδη(περαστικά στο παιδί μεγάλη ατυχία του τυχε) και όλα τα φαλτσοσφυριγματα!!! Μουνια θα μας βρείτε μπροστά σας!!!
Πάμε γερά μάγκες όλοι δίπλα στην ομάδα

Εικόνα apostolos gaganis

Επιλέγω το "όλοι δίπλα στην ομάδα".

Εικόνα matrasimca

Φιλοι μου,

Η ομαδα ηταν πολυ καλυτερη απο τον αντιπαλο αλλα κατι λείπει.
Εμφανες λαθος ηταν οτι δεν πιεσε απο την αρχη για να τους πανικο-βάλει στα δίχτυα.
Η ομαδα πιεσε αφου βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Τοτε ο Παναθηναϊκός ηταν πανικόβλητος.
Δεν θα αναζητήσω σε ενα πεναλτι που δεν δοθηκε τα αιτια της μη νικης.
Οταν δεν παλευεις σαν θηρίο απο το πρωτο λεπτο αυτα παθαινεις.
Βλεπω να χανουμε ενα πρωταθλημα που ομως δεν ειμαστε χειροτεροι αλλα καλυτεροι απο αλλους.
Πρεπει να φταιει και η νοοτροπία, δεν επιλεγουμε παιγνιδια ας το καταλαβουμε.
Κριμα για εναν ανθρωπο που εφυγε απο την ζωη
Μπραβο σε αυτους που χειροκροτησαν τον Διουδη στον τραυματισμο του.
Με τα παιδια του Παναθηναικου δεν εχουμε τιποτα, ειδικα αυτα.
Με βρωμικους παραγοντες ναι ειχαμε και θα εχουμε θεμα.
Ας μην κανουμε τα πραγματα χειροτερα, οι ομαδες δεν πρεπει να κτιζονται καθε χρονο απ την αρχη
Αυτα Αποστολε εχω να προσθεσω στο καλο σου αρθρο

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ.

Εικόνα Harry red logic

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΌΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!
Με αυτή την αναλλοίωτη αρχή πρέπει να λέμε και αλήθεις που πονάνε με μοναδικό κίνητρο να προβληματίσουμε τους αρμόδιους για τις αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες!

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ:
Για να νικήσεις πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στον ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ότι:
1. ΄Εχεις σχέδιο και διαχειρίζεσαι έξυπνα και ορθολογικά τον αγώνα,
2. Δεν παίζεις οριζόντιο ποδόσφαιρο(κέντρο -άμυνα μπρος πισω..) και επίθεση με καμινάδες,
3. Δεν δέχεσαι σε κάθε αγώνα γκολ από μια η δυο ευκαιρίες του αντιπάλου,
4. Έχεις ταχύτητα, δύναμη, ενέργεια(ίση η καλύτερη του αντιπάλου),
5. Έχεις ευστοχία στις μεταβιβάσεις και τις σέντρες,
6. Έχεις παίκτες που ντριμπλάρουν μπαίνουν κάθετα πατάνε περιοχή,
7. Έχεις παίκτες που μετουσιώνουν την υπεροχή σε ΓΚΟΛ!
..........................................................................................................................................
Όταν η υπεροχή δεν μεταφράζεται σε γκολ τότε συμβαίνουν δύο πράγματα:
Α) γεμίζουν άγχος θολώνουν το μυαλό
Β) ενθαρρύνουν τον κατώτερο αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να σε νικήσει.
Αυτό έχει αποδειχθεί επανειλημμένα(ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λειβαδιά, Αστέρας, Πανιώνιος, Απόλλωνας και χθες ο βάζελος.
Μακάρι να ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ αλλά ανησυχώ ότι θα επαναληφθεί.
…………………………………………………………………………………………………
Ο Γενάρης έφθασε!
Ανεξάρτητα από τα όποια λάθη στην τακτική του Μάρτινς και την διάθεση των παικτών, για μένα είναι ολοφάνερο ότι βασικό πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας είναι η ανεπάρκεια –για το μέγεθος του Θρύλου- συγκεκριμένων παικτών.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ (κάτι πολύ καλύτερο από Μιράντα, Γκερέρο, Χασάν):
1 -σέντερ φορ γκολτζή
1- 8αρι με ταχύτητα δύναμη ντρίμπλα , κάθετη πάσα
1 -δεξί εξτρέμ τύπου Γκαλέτι
--ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ , ΚΑΘΕΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!(στο τρανζίτιον απελπιστικά αργοί, φτιάχνει παιγνίδι ο Σισέ και ο άτεχνος Μπουχαλάκης!!!)
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Πρόεδρε ,
Διερωτώμαι, μήπως ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, υπάρχει και κάτι σάπιο στο περιβάλλον της Διοίκησης? στους scouters και εισηγητές των μεταγραφών?
--Πάντως ο Δώνης και ο Νταμπίζας με ψίχουλα έχουν φτιάξει ομάδα, το ίδιο και ο Σπανός στο Περιστέρι.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Υ.Γ1. Το εξωαγωνιστικό άγριο κυνηγητό και τα αίσχη θα συνεχισθούν. Οι δηλώσεις είναι καλές αλλά δεν αρκούν. Ο Τεο και οι λοιποί διαπλεκόμενοι κάπως αλλιώς πρέπει να αντιμετωπισθούν.
Υ.Γ2. Ο Ποντένσε εκεί που χρειαζόταν να κάνει μια εύκολη ντρίμπλα και να μπεί με την μπαλα στα διχτυα έκανε ένα ανεπιτυχές πλασάρισμα. Θα μου πείτε αν είχε το γκόλ θα έπαιζε στην Μπάρτσα!

Εικόνα apostolos gaganis

Ασφαλώς και είναι αποτυχίες για μας οι ισοπαλίες, με οιονδήποτε αντίπαλο, μέσα - έξω. Ανέκαθεν έτσι ήταν.

Θα περιμένω να δω τη συνέχεια.