ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ!



Έτσι όπως ήρθαν χθες βράδυ τα πράγματα, εκείνο που χρειάζεται πια είναι ένα ηφαίστειο ομάδας-κόσμου στον κομβικό αγώνα μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Μίλαν στο Καραϊσκάκη την μεθεπόμενη Πέμπτη το βράδυ, που να ξερνάει ακατάπαυστα επί μιάμιση ώρα γιγάντιες ποσότητες ερυθρόλευκης λάβας "ΚΑΤΑΚΑΙΓΟΝΤΑΣ" τους Ιταλούς. Το 2 - 0 ή το 3 - 1 αποτελεί εξαιρετικά δύσκολο στόχο. Αλλά όχι ανέφικτο. ΟΧΙ. Αν κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, αμυντικά και επιθετικά, με την τύχη σύμμαχο και καλή διαιτησία. Χρειαζόμαστε περισσότερα από ένα γκολ και αν γίνεται παρθένα δίχτυα. Και αν ο μη γένοιτο το φάμε, θέλουμε τότε βροχή τερμάτων. Βροχή, ενώ υπάρχει το γνωστό πρόβλημα της ξηρασίας στην εκτελεστική παραγωγιμότητα. Με τη Μίλαν θα παίξουμε, μην το ξεχνάμε, όχι με την Μπάτε...

Αλλά ας τα πάρω με τη σειρά...

1. Ξεκινάω από το τελευταίο που΄γραψα. Ο Ολυμπιακός έχει 2 ήττες μέχρι στιγμής και παίζει κυριολεκτικά το κεφάλι του για την πρόκριση στους 32 με τη Μίλαν. Είμαστε κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού. Ο Πάοκ αντίθετα έχει 4 ήττες και μπορεί ωστόσο να περάσει νικώντας την Μπάτε στην Τούμπα και η Τσέλση τη Βίντι στη Βουδαπέστη. Λογικότατα και τα δύο. Τον ευνόησε, βλέπετε, η νίκη της Μπάτε 2 - 0 επί της Βίντι. Άμα έχεις κώλο, επομένως, διάβαινε και ριζικό περπάτει... Με την ευκαιρία: Προσωπικά, το να τρως 4 κι΄εσύ να εξακολουθείς να τραγουδάς σαν...να΄χεις βάλει 4, θεωρώ πως δεν δείχνει φανατικούς οπαδούς. Δείχνει ανεγκέφαλους και της πλάκας, του σαρκασμού. Θαρούν πως κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κάνουν. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν μετά το 4ο, βρίζεις τον Πειραιά. Για ν΄αποδείξεις ακόμα μια φορά, το πόσο βαθιά κομπλεξικός απέναντι στον Ολυμπιακό είσαι. Να κερδίζεις και να βρίζεις τον...μπαμπά σου, το καταλαβαίνω. Αλλά το να χάνεις με ήττα χοντρή στο εξωτερικό κι΄εσύ να βρίζεις την ώρα της...κατάποσης του τετάρτου τον έλληνα δυνάστη σου, αυτό σίγουρα αποτελεί αντικείμενο ψυχιατρικής διερεύνησης. Χεστήκαμαν, θα μου πεις. Σωστόοοος. Πάμε λοιπόν στα του οίκου μας, τώρα.

2. Η εμφάνιση του Ολυμπιακού χθες ήταν καλή. Ιδιαίτερα στο α΄ημίχρονο, όπου έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μπουχαλάκη στο 28΄να προηγηθεί και τον Φορτούνη στο 43΄να ισοφαρίσει το 1 - 0 σε βάρος του. Έχασε και η Μπέτις βέβαια στον αγώνα πέναλτι, είχε δοκάρι και κάποιες ευκαιρίες. Ήταν σίγουρα η καλύτερη ομάδα του ομίλου και δίκαια προκρίθηκε ήδη ως πρώτη. ΕΚΕΙΝΗ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΥ΄ΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ, μου΄χει "κάτσει" εμένα κάπως... Τα΄χει ετούτα θα μου πεις η μπάλα... Τόοοσο δύσκολο όμως είναι ρε παιδί μου να κερδίσει τους Ιταλούς μέσ΄στη Σεβίλλη; Θα΄ταν αλλιώς τα πράματα για΄μας, αν κλπ. Τέλος πάντων, με τα αν και τα ίσως δε γίνεται δουλειά... Μου βάλανε ΚΑΙ τον Καράσεφ χθες, για να δέσει το γλυκό. Που΄δωσε σε χρόνο d/t το πεναλτάκι του Σισέ σε βάρος μας, φέρνοντάς μου - επίσης σε χρόνο d/t μόλις το είδα- στη μνήμη κάτι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ανάλογο του Μπακασέτα π.χ. πάνω στον Χασάν με την Άεκ. Μετά το κόρνερ του Φορτούνη και πριν ισοφαριστεί ο Ολυμπιακός. Μ΄εκείνο το καθήκι τον Κριστόφερσεν διαιτητή. ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...

3. Καλύτερος απ΄τον Ολυμπιακό, ο...Μαρτίνς. Έτσι νομίζω. Την έστησε ωραία την ομάδα, έκανε τις αλλαγές που μπορούσε κι έπρεπε. Την καθυστέρηση που γράφτηκε για την είσοδο του Νάτχο, δεν την πολυλαμβάνω υπόψη μου. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ εύκολο το γκολάκι. Το ξέρουμε, δεν παίζει κι΄ο Χασάν, ο Λάζαρος έξω, ο Γκερέρο ανέτοιμος, ο Φορτούνης αναγκαστικά σέντερ φορ, έχουμε πέσει στην περίπτωση. Να σημειώσω τις ενδείξεις...γαυροσύνης που έχω αντιληφθεί για τον Πορτογάλο προπονητή και να του επιστήσω σοβαρολογώντας την προσοχή στο καρδιαγγειακό του. Δουλεύει, συμπάσχει έντονα, κοουτσάρει επιτυχώς σε γενικές γραμμές, τον στηρίζω δυνατά, ΑΛΛΑ βοήθειες δεν παίρνει σε σχέση με την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Τί γκολάκια να πάρεις βέβαια από Ποντένς, Ναχουέλ, Μπούχα, Καμαρά, καλά Βρουσάϊ... Έναν σκόρερ θέλουμε απεγνωσμένα. ΚΑΙ γιαυτό, εκτός δηλ.της αξίας καθαυτής της Μίλαν, θα΄ναι τόσο δύσκολη η πρόκριση. Πιστεύω πάντως σε τούτη. Μπέσα.  Και πολύ μ΄άρεσαν οι μεταγωνιστικές δηλώσεις του Πέδρο, σχετικά. Να το δούμε λοιπόν, ρε Πέδρο. Να το δούμε. Εμείς την ψυχή μας θα τη δώσουμε. Εσύ, το ίδιο. Υπερβέβαια και τα δύο. Εκείνοι που θα παίξουνε σε δυο βδομάδες με τους απόγονους του Μουσολίνι, ΑΥΤΟΙ, να δούμε τί θα κάνουν...

4. Στους διακριθέντες παίχτες, δικαιωματικά πρώτος ο Σα. Διπλή απόκρουση στο πέναλτι, πολύ δύσκολο ως αδύνατο να πιαστεί το φαρμακερό σουτ του Κανάλες. Απ΄τους υπόλοιπους, θα συμφωνήσω καθώς διάβασα με τον "Πρωταθλητή": Σισέ, Ομάρ πίσω, Μπούχα, Καμαρά στη μέση, Φορτούνης μπροστά ιδίως στο α΄. Δεν θα ξεχάσω φυσικά και την τελευταία φάση του αγώνα. Τη μόλις άουτ καρφωτή κεφαλιά του Σισέ. Που μαρμάρωσε τους Πορτογάλους στις κερκίδες κι΄εμάς ΟΛΟΥΣ μας πέταξε σαν τα ελατήρια από΄κει που καθόμασταν, με ατάκα τα δυο μας χέρια στις κεφάλες και τα "ΟΟΟΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!" συν τα γνωστά συναφή να δίνουν και να παίρνουν...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ "ΣΟΥ΄ΡΧΕΤΑΙ" ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΕΚΒΑΛΛΕΙΣ ΑΕΡΙΟ...

FUCK IT!

Σχόλια

Εικόνα el trick

Θέλω μόνο να επισημάνω το εξής.
Πέραν των ατυχιών του ΘΡΥΛΟΥ στο θέμα σκοράρισμα, δεν μπορώ να αγνοήσω μία σταγόνα τύχης. Είναι το ματσ της Μίλαν με την Μπέτις. Ως γνωστόν έκατσε διπλό. Αυτό ήταν το καλό για τον ΘΡΥΛΟ. Αν αυτό το συγκεκριμένο ματσ καθόταν στο "φυσιολογικό" δλδ άσσος και τα υπόλοιπα αποτελέσματα ερχόταν όπως ακριβώς ήρθαν, τότε ο ΘΡΥΛΟΣ δεν θα είχε ΚΑΜΙΆ ελπίδα πρόκρισης ακόμη και αν έβαζε 10 γκολ στη Μίλαν, εκτός αν έπαιρνε αποτέλεσμα η Ντουτελανσ απέναντι στη Μπέτις.

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε συμβαδίζουν οι απόψεις μας.
Ανάμικτα τα συναισθήματα μου:
-Ικανοποίηση για την ομάδα που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο με ανοδική πορεία.
Η ανοδική πορεία μπορεί να γίνει αλματώδης με την προσθήκη ικανών σκορερς(πληθυντικός!)αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητος από πρόσφατο βιογραφικό!
- Στενοχώρια γιατί πηγαίνουμε στην βρύση και δεν πίνουμε νερό!
Είναι ολοφάνερο ότι ο Μάρτινς κάνει καλή δουλειά ,υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι.
Βέβαια το καλύτερο είναι εχθρός του καλού!Στοχεύουμε πάντα το καλύτερο!
Χωρίς πολλά λόγια:
1.Πρόεδρε είναι βέβαιο ότι έχεις αντιληφθεί οτι χρειάζονται στην ομάδα ΑΜΕΣΑ ΙΚΑΝΟΙ ΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣ.
Κάνε ότι πρέπει, ξέρεις,θέλεις και ΜΠΟΡΕΙΣ. θα δικαιωθείς,θα το χαρούμε όλοι.
2.Μάρτινς συνέχισε με αμείωτη ένταση την καλή δουλειά και κάνε τη ακόμη ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
Υ.Γ.1 . Αν και δεν πιστεύω ότι "ο γέρος σκύλος μπορεί να μάθει νέα κόλπα" υπάρχουν και εξαιρέσεις.Κάποιοι από τους παίκτες μας μπορεί να βελτιώσουν το σουτ και τα τελειώματα των φάσεων που δημιουργούν!
Κάποιος να τους διδάξει,σε όσους είναι επιδεκτικοί μαθήσεως σε αυτόν τον τομέα!Δεν μπορεί να αγνοούν τα βασικά στην τέχνη του σουτ οι περισσότεροι παίκτες μας!

Εικόνα apostolos gaganis

Ο Μαρτίνς τα φροντίζει αυτά υπεύθυνα, Χάρυ. Σίγουρο. Το θέμα είναι ότι δεν φτιάχνει το θέμα σκοράρισμα απ΄τη μια στιγμή στην άλλη και ύστερα είναι να "το΄χει" κιόλας ο παίχτης. Χρειαζόμαστε κάποιον ικανό σκόρερ στις μεταγραφές του Γενάρη. Και θεωρώ ότι θα τον πάρουμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Ο Μαρτίνς τα φροντίζει αυτά υπεύθυνα, Χάρυ. Σίγουρο. Το θέμα είναι ότι δεν φτιάχνει το θέμα σκοράρισμα απ΄τη μια στιγμή στην άλλη και ύστερα είναι να "το΄χει" κιόλας ο παίχτης. Χρειαζόμαστε κάποιον ικανό σκόρερ στις μεταγραφές του Γενάρη. Και θεωρώ ότι θα τον πάρουμε.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η αστοχία έχει χαλάσει την ψυχολογία των παικτών... η οποία όμως στρώνει μόνο με ευστοχία... τι να πεις... έχουμε χάσει άπειρα και κρίσιμα γκολ παντού... κρίμα
Υπάρχει αρκετή νευρικότητα στο παιχνίδι κάποιων παικτών μας, π.χ. το διακρίνω ιδιαίτερα στους Σισέ, Ποντένσε, Βούκοβιτς και σε κάποιο βαθμό και στον Γκιλιέρμε ( ο οποίος δεν μέ έχει πείσει ακόμα). Δεν μου αρεσουν επίσης ορισμένες βεβιασμένες προσπάθειες για γκολ από παίκτες που δεν το πολυέχουν και το εκβιάζουν με μακρινά σουτ κλπ (π.χ. Καμαρά).
Όπως και να έχει το πράγμα όμως, η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Και θα συμφωνήσω απόλυτα με το σχόλιο για τον Μαρτίνς, ο οποίος δείχνει ότι έχει πολλά καλά.
Πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε και πάλι μια κλάση πάνω από όλους του υπόλοιπους.
Όσο για τη Μίλαν, θα είναι πολύ δύσκολο επειδή δεν μας ευνόησαν τα πράγματα έτσι όπως ήρθαν. Όμως με το ναό να κοχλάζει και την ομάδα στην καλύτερη δυνατή μέρα έχουμε πολλές ελπίδες.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Έτσι. Υπομονή, στήριξη και βάσιμες ελπίδες για το μέλλον. Δεν φαίνεται, μέχρι τώρα, να στοχεύσαμε καλά στο θέμα ΚΥΡΙΩΣ του κεντρικού επιθετικού. Είμαστε πάντως, γενικά, σε δρόμο καλό.

Με τη Μίλαν, θα πρέπει να τα δώσουμε ΟΛΑ ώστε να ξεπεραστεί το ζήτημα που καίει και ταυτόχρονα να ΜΗ συμβεί ο,τιδήποτε στραβό. Πολύ δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Θα δούμε.

Εικόνα Fotiadko7

Καλησπερα Αποστόλη και φιλοι. Δυστυχως, μενουμε συνεχεια με την πικρη γευση της αποτυχιας παρα τις πολυ καλες εμφανισεις που πραγματοποιει η ομαδα! Απο 3 νεους επιθετικους σε σχεση με το περσινο ροστερ και ιδιαιτερα ο Γκερερο μετα το πολυ ελπιδοφορο ξεκινημα του στα πρωτα 4-5 παιχνιδια δεν μπορουμε να παρουμε το γκολ που θα μας βοηθησει να πετυχουμε τους στοχους μας! Η δικη μου γενικη παρατηρηση ειναι οτι η ομαδα παρουσιαζει σταθερη βελτιωση αποδοσης παιχνιδι με παιχνιδι σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου της: στην αμυνα, στις αλληλοκαλυψεις, στα ντουμπλαρισματα, στην αναπτυξη, στην προσπαθεια για καθετο παιχνιδι! Δειγμα οτι ο προπονητης δουλευει παρα πολυ με ολους τους παικτες! Ας ελπισουμε να τα βαλουμε μαζεμενα στους Ιταλους! Ολοι μαζι να τους καψουμε και να γραψουμε ιστορια κοντρα σε διαιτησια και κατεστημενο!

Ολυμπιακος μονο!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός. Ας το ελπίσουμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Έβλεπα αυτά το πολύ ενδιαφέροντα βίντεο με μυθικούς θριάμβους μας στο Καραϊσκάκη επί ξένων ομάδων, θηρίων οι περισσότερες. Απ΄το 2007 και μετά. Με προκρίσεις. Έβλεπα Γιουνάϊτεντ, Βέρντερ, Χέρτα, Ντόρντμουντ, Μπενφίκα, Άντερλεχτ, Άρσεναλ, Μονπελιέ, Μπέρνλι, Μάλμε. ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι, Στολτίδης, Ντουντού, Φουστέρ, Τσόρι, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Μήτρογλου, Κάμπελ, Μανωλάς, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Χολέμπας Μασουακού και, φυσικά, Τοροσίδαρος. Που θα πρέπει, δεν ξέρω πώς, να χωρέσει στην ομάδα τη μεθεπόμενη Πέμπτη. Τέτοιους χρειαζόμαστε...

https://www.fosonline.gr/podosfairo/eyropi/article/31994/ayto-kaleitai-n...

Εικόνα matrasimca

Φιλοι μου η γνωμη μου ειναι η εξης,
Πραγματι η ομαδα εχει στρωσει και παιζει καλα εκτος απο την τελικη προσπαθεια.
Λοιπον εγω θα τολμουσα το εξης.
Εχουμε τον Μανο που ειναι κανονικο σεντερ φορ, γιατι λοιπον να εκβιασουμε ικανοτητες?
Βαλε τον Μανο στο πρωταθλημα για να εχει παιγνιδια και μετα βαλτον στο καυτο παιγνιδι.
Πρεπει να εχεις κανονικο παικτη σε καθε θεση και οχι κατα συνθηκη.
Ασε το Φορτουνη να ταισει το Σεντερ Φορ και οχι αυτος να προσποιείται τον σεντερ φορ και θα δουμε τι θα γινει.
Εχουμε 30% πιθανοτητες κατα την γνωμη μου, γιατι η Μιλαν τρωει γκολ αλλα θα πρεπει να κανουμε το τελειο παιγνιδι.
Θελει τρεξιμο απο την αρχη μεχρι το τελος και καθολου χαλαρωση.
Να ταισουν τα παιδια και με Ω3 λιπαρα οξεα για να λειτουργουν καλα οι νευρικες συναψεις και να μη τους φορτωσουν ψυχολογικα με πιεση.
Ψυχολογικη ντοπα χρειαζετα, μπεστε μεσα και φατε τους και οτι βγει, κανεις δεν θα σας πει τιποτα.
Μονο τον Σισε να πιασει και να συμβουλεψει γιατι σαν θηριο ανημερο που ειναι καμμια φορα παρασυρεται απο τον δυναμισμο του.
Να του απαγορευσει να πιασει με τα χερια αντιπαλο μεσα στην περιοχη.
Οταν μαθει να ελεγχει αυτο ο Σισε θα γινει παγκοσμιου κλασης.
Μεταξυ μας προτιμω Μπουχαλακη απο Γκιλιερμε.
Για μενα οποιος προερχεται απο ομαδα που εχει πεσει αποκλειεται να λειτουργει με ψυχολογια νικητη, τουλαχιστον σε Ευρωπαικα παιγνιδια η μεγαλα ντερμπυ.
Περιμενω και αλλες γνωμες ως προς την αντιμετωπιση του κρισιμου παιγνιδιου.
Γιατραρα μου χαιρετω

Εικόνα apostolos gaganis

Kι΄εγώ χαιρετώ γαυραδελφικά, Μάτρα.

Τη θέλουμε ΤΟΣΟ πολύ αυτή την πρόκριση... Τη θέλω πιο πολύ κι΄απ' το πρωτάθλημα.... ΕΧΩ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ.

Εικόνα matrasimca

Φιλοι μου η γνωμη μου ειναι η εξης,
Πραγματι η ομαδα εχει στρωσει και παιζει καλα εκτος απο την τελικη προσπαθεια.
Λοιπον εγω θα τολμουσα το εξης.
Εχουμε τον Μανο που ειναι κανονικο σεντερ φορ, γιατι λοιπον να εκβιασουμε ικανοτητες?
Βαλε τον Μανο στο πρωταθλημα για να εχει παιγνιδια και μετα βαλτον στο καυτο παιγνιδι.
Πρεπει να εχεις κανονικο παικτη σε καθε θεση και οχι κατα συνθηκη.
Ασε το Φορτουνη να ταισει το Σεντερ Φορ και οχι αυτος να προσποιείται τον σεντερ φορ και θα δουμε τι θα γινει.
Εχουμε 30% πιθανοτητες κατα την γνωμη μου, γιατι η Μιλαν τρωει γκολ αλλα θα πρεπει να κανουμε το τελειο παιγνιδι.
Θελει τρεξιμο απο την αρχη μεχρι το τελος και καθολου χαλαρωση.
Να ταισουν τα παιδια και με Ω3 λιπαρα οξεα για να λειτουργουν καλα οι νευρικες συναψεις και να μη τους φορτωσουν ψυχολογικα με πιεση.
Ψυχολογικη ντοπα χρειαζετα, μπεστε μεσα και φατε τους και οτι βγει, κενεις δεν θα σας πει τιποτα.
Μονο τον Σισε να πιασει και να συμβουλεψει γιατι σαν θηριο ανημερο που ειναι καμμια φορα παρασυρεται απο τον δυναμισμο του.
Να του απαγορευσει να πιασει με τα χερια αντιπαλο μεσα στην περιοχη.
Οταν μαθει να ελεγχει αυτο ο Σισε θα γινει παγκοσμιου κλασης.
Μεταξυ μας προτιμω Μπουχαλακη απο Γκιλιερμε.
Για μενα οποιος προερχεται απο ομαδα που εχει πεσει αποκλειεται να λειτουργει με ψυχολογια νικητη, τουλαχιστον σε Ευρωπαικα παιγνιδια η μεγαλα ντερμπυ.
Περιμενω και αλλες γνωμες ως προς την αντιμετωπιση του κρισιμου παιγνιδιου.
Γιατραρα μου χαιρετω

Εικόνα John Zolo

Γεια σου Αποστόλη
Πράγματι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και τύχη...
Η Μίλαν είναι μεγαλύτερο όνομα και πρέπει να προχωρήσει κατ'εντολήν...
Αν χθες ο Θοδωράκωφ δεν έφθασε μέχρι τέλους στην Αθήνα φοβάμαι ότι θα κάνει το καθήκον του...όσο μπορεί βέβαια...
Εμείς πρέπει να κερδίσουμε την γκίνια μας, την Μίλαν και την διαιτησία...
Ετοιμαστείτε...!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ετοιμαζόμαστε ΟΛΟΙ!

ΠΡΙΝ όμως, να ξεκινήσουμε με Παναιτωλικό...