Blog του χρήστη red apple

  • Παρ, 01/04/2016 - 01:44
    20

    Αποκλεισμός με τα χέρια κάτω γράφουν οι επαίοντες του αθλήματος οι οποίοι ξεροστάλιαζαν μια βδομάδα μπροστά στα εικονίσματα του άη Γιώργη του εξολοθρευτή δράκων, παρακαλώντας τον να δώκει δύναμη στην Χίμκι για να μας ξεπεταλώσει... Όπερ και εγένετο -το ξεπετάλωμα, επειδή ο άη Γιώργης τέτοιου είδους θαύματα για τους χωλούς τω πνεύματι δεν κάνει!
    Με χαμένη τη χρονιά στην Ευρωλίγκα, χαμένος κι εγώ ολίγον τι, παρακινήθηκα να βρω κίνητρα ανόρθωσις ηθικού! Όπερ και εγένετο -κι αυτό!

  • Τρί, 29/03/2016 - 22:39
    2

    Επειδή η χιλιοστή πουστιά τους πέρασε μάλλον απαρατήρητη να αποκαταστήσω για λογαριασμό του Θρύλου την τρέχουσα βαθμολογία της Ευρωλίγκας, δυό αγωνιστικές πριν από το πέρας της φάσης των "16".
    Εδώ η βαθμολογία της πουστιάς όπως αναγράφεται σε όλα τα ελληνικά Μέσα Παραπληροφόρησης και όπως την παρουσίασαν οι ξυνομούρηδες της δημόσιας μετά την κούτσα στην Ρεάλ:

  • Τρί, 29/03/2016 - 01:58
    4

    Ο μικρός Γιώργος Σαββίδης, ο κατά κόσμον Ιβανάκος τζούνιορ μαθαίνει τη στράτα-στρατούλα της ατιμωρησίας πάνω στην οποία έχει κάνει τη διατριβή και έχει πάρει το διδακτορικό του ο Ιβάν ο πρεσβύτερος. Μαθαίνει, δηλαδή, το πώς να λέει ό,τι το επιλήψιμο του κατεβαίνει στο ταραγμένο του μυαλό και να έχει το ακαταδίωκτο.

  • Πέμ, 24/03/2016 - 02:48
    4

    Οι γνωστικοί μάθαμε πως η ιστορία κάνει κύκλους. Μόνο που αυτή η περίοδος στην οποία ταξιδεύουμε δεν είναι ένας απλός κύκλος. Η σήραγγα του χρόνου είναι. Εισαγάγαμε αλγόριθμο και ο αλγόριθμος μας έστειλε πίσω στον Μεσαίωνα.

    Κατακλυσμιαίες μετακινήσεις πληθυσμών, απειλές ένθεν κακείθεν, αλλοτινοί σύμμαχοι και φίλοι γίνηκαν εχθροί, οι ασσασίνοι επέστρεψαν για να εκδικηθούν τους γκιαούρηδες, τείχοι υψώνονται εις μάτην, η ασφάλεια κάνει διακοπές στο Σαράγεβο.

  • Τετ, 23/03/2016 - 00:51
    8

    Η νύχτα ήταν υγρή, άδεια και σιωπηλή. Στο κοντονέικο ο Κοντονής κάθεται στο σκαμπό δίπλα από το τραπεζάκι με το τηλέφωνο και τρώει τα νύχια του. Στο μουσάτο πρόσωπό του καθρεφτίζεται η αγωνία που τον κατατρώει σαν πόντικας στη θέα μιας αγριοψιψίνας. Το βλέμμα του πλανιέται στο μισάνοιχτο παραθύρι του καθιστικού.

    "Ακόμη δεν ήρθε το κωλόπουλο;", αναρωτιέται φωναχτά.
    "Τί είπες αγάπη μου;", ακούγεται η φωνή της γυναίκας του από την κουζίνα.

  • Τρί, 22/03/2016 - 00:00
    7

    Αlexis Σπυρόπουλε, Αντικειμενικέ Ασθενή μάθε πως τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο, στο βόλλει και στο μπάσκετ έχουν μεγαλύτερους όρχεις από κάτι αντράκια που θα μείνουν για πάντα "παιδιά"...

       

  • Δευ, 21/03/2016 - 16:06
    4

    Άκουσα προ ολίγου τον Κωστή Ραπτόπουλο να αποκαλύπτει, στην εκπομπή του Γιάννη Καρατζαφέρη στο ΑΡΤ, πως τον Κυριάκο Θωμαίδη τον προστατεύουν κάτι γομάρια της αντιτρομοκρατικής μόλις τελειώνει τις εκπομπές του.

    Δεν το υιοθετώ επειδή δεν έχω κάνει...διασταύρωση της πληροφορίας - α ρε Τσαούση, με τη δεοντολογία σου...- αλλά το κάνω ασίστ στην αρένα με τους κωλόγαυρους που περιμένουν πώς και πώς για να κατασπαράξουν τα μοβόρικα μαντρόσκυλα της κάθαρσης που...νιαουρίζουν!

  • Δευ, 21/03/2016 - 04:10
    9

    Έχω τρέλα με το Στίβο. Έκανα τριπλούν, μήκος, ημιαντοχή. Δεν χάνω αγώνα γι' αγώνα όταν προβάλει η δημόσια. Παλιότερα πήγαινα και στο Καραϊσκάκης, πανελλήνιο πρωτάθλημα, Μπρούνο Ζάουλι,  στο οακα, Αρχαία Ολυμπία για τη σφαιροβολία το 2004 -μαγικές ώρες, κυριολεκτικά...

  • Σάβ, 19/03/2016 - 02:46
    21

    Η Ελλάδα έχει γεμίσει τα τελευταία χρόνια από τρομαγμένα ή εντεταλμένα δημοσιογραφάκια -σημεία των καιρών. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό. Πρόκειται για επικίνδυνους ανθρώπους με συνείδηση- λάστιχο που έχουν κάνει πατσαβούρι τη δεοντολογία που όφειλε να διέπει το πρώην "λειτούργημα".

  • Πέμ, 17/03/2016 - 03:07
    2

    Θέλω να πάω διακοπές και δεν μ΄αφήνουν!

    Ο ΧΠ, ο πρώην της δημόσιας και καταδικασμένος από τη δικαιοσύνη του νοητού ήλιου μιλάει με τον ΣΚ, τον... Λαβρέντη Μπέρια του σύριζα -τί ποιός είναι ο Λαβρέντης; H NKVD του Ιωσήφ! Ποιά NKVD, ποιανού Ιωσήφ; Αντέστε ξεστραβωθείτε στο διάβασμα, να μάθετε!!!

    Επανέρχομαι...

    Δηλαδή, δεν μιλάει ακριβώς απευθείας μαζί του αλλά με έναν εξ απορρήτων του λέει το έγκυρο ριπόρτινγκ της έγκυρης Live Sport.