ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ, ΟΡΙΣΤΕ;



Η νύχτα ήταν υγρή, άδεια και σιωπηλή. Στο κοντονέικο ο Κοντονής κάθεται στο σκαμπό δίπλα από το τραπεζάκι με το τηλέφωνο και τρώει τα νύχια του. Στο μουσάτο πρόσωπό του καθρεφτίζεται η αγωνία που τον κατατρώει σαν πόντικας στη θέα μιας αγριοψιψίνας. Το βλέμμα του πλανιέται στο μισάνοιχτο παραθύρι του καθιστικού.

"Ακόμη δεν ήρθε το κωλόπουλο;", αναρωτιέται φωναχτά.
"Τί είπες αγάπη μου;", ακούγεται η φωνή της γυναίκας του από την κουζίνα.
"Τίποτα μωρό μου, κάνε δουλειά σου", της αποκρίνεται. Τί να της πει; Ότι περιμένει ένα περιστέρι;

Πιάνει με τρεμάμενο χέρι το τηλεκοντρόλ να κάνει ζάπινγκ, να ξεχαστεί... Πέφτει στον Βελόπουλο στο ΑΡΤ:
"Συνέλληνες, το πνεύμα του Γέροντα Παϊσίου πέρασε στο σώμα του Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος προφήτεψε προ ημερών τη βομβιστική επίθεση στις Βρυξέλλες"... Του φύγανε οι κλάπες!

Ξαναπατά τηλεκοντρόλ πιάνει σκάι: "Ο Γιάνκοβιτς νοσηλεύεται με ιογενή γαστρεντερίτιδα και θα απουσιάσει από τον αγώνα του παναθηναϊκού με την εφές στην Ιστανμπούλ", ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων του υποσταθμού...

"Ε όχι ρε γαμώτι... Αυτός ο Χάντζος έχει γίνει πολύ τσαπατσούλης, τελευταία... Την προηγούμενη βδομάδα ήταν ο Ουίλλιαμς με γαστρεντερίτιδα, τώρα ο Βλάντο. Τί σκατά τους δίνει ο κομπογιαννίτης;"...

"Σε άλλες ειδήσεις από το χώρο του αθλητισμού, τώρα, σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο η αποκάλυψη ότι μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού έκανε εξόφθαλμο φλόπινγκ προσποιούμενη ξυλοδαρμό της από μέλος συμμορίας αγνώστων από το χώρο των αναρχικών, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μη σφυράει την παράβαση.", συνέχισε ο παρουσιαστής του σκάι.  

Ο ηλεκτρισμός στο F.I.R του καθιστικού χτύπησε 50.324 βολτ. Ο Στάβρος τα πήρε στο Κρανίδι. Μια και δυό και τρεις και εφτά παίρνει στο κινητό τον κομισάριο του αγώνα και βγάζοντας αγριοφωνάρα του λέει:
"Ποιά πουτάνα του Ελληνικού... Πειραιώς κοροϊδεύει τις διαιτητικές αρχές του Φάρου; Πού ήσουν εσύ για να επιληφθείς;".
Κάτι ψέλλισε, φαίνεται, ο der Kommissar για τους αναρχοαυτόνομους που τα κάνανε λίμπα και δεν άρεσε καθόλου στον Κοντονή: "Ετοίμασε βαλίτσα. Φεύγεις για καταναγκαστικές διακοπές στο Νοβοσιμπίρσκ!".

"Ακούς εκεί o τιποτένιος να μου πει ότι οι αναρχοαυτόνομοι ήταν, στην πραγματικότητα, ο ουλαμός επίγειων καταστροφών του Παναθηναϊκού... Και είχε και το θράσος να μου πει πως το ταχυδρομικό περιστέρι επερεσίας που έστειλε για να ενημερωθώ για την κατάσταση στο κωλόνησο τόφαγε αητός πάνω από τον Κίσσαβο... Κι εγώ τί να κάνω δηλαδή; Τρεις μέρες περιμένω το κωλόπουλο νάρθει. Να μυρίσω τα νύχια μου ότι πάπαλα η δεκαοκτούρα; Όλοι περιμένουν να μιλήσω. Τί να πω; Άμα δεν έχω διαΣταυρομένα στοιχεία δεν είναι σωστό δεοντολογικά να σπιλώσω υπολήψεις (αλλαγή ταχύτητας) ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ γαμώ την ουέφα και τη φίφα σας. ΤΕΡ ΜΑ!".

Η καημένη η γυναίκα του άκουσε τις φωνάρες του και έφριξε. Της έφυγε η χύτρα από τα χέρια έσκασε στα πλακάκια έσπασε κανά δυό τρία χύθηκε ο λαπάς που του ετοίμαζε, καταστρόφα...

"Ησύχασε αγάπη μου. Θα τον γυρίσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι!".

συμπέρασμα:

ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΓΟΚΟΜΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ

Red Apple 
   

           

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Ο Υφυπουργός Ποδοσφαίρου δεν ασχολείται με άλλα αθλήματα.

Εικόνα red apple

Βλέπω προσπερνάτε χαρωπά τη μάστιγα με τις...γαστρεντερίτιδες στον λαγό BC. Πέρυσι ήταν ο Γκιστ και τα άλλα παιδιά που τους έπιανε κόψιμο... Α ρε Φάρε!

Εικόνα thita

χαχαχα, το χιούμορ εξαιρετικό, μα η κατάσταση τραγική

ο κοντονής (όπως και πολλοί άλλοι), είναι κατά την άποψή μου in the mouth of madness, όπως λέει (στα ελληνικά βέβαια) ο Απόστολος, στο θέμα του ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τα άλλα σπορ

βεβαίως δεν εννοώ ότι θα ήθελα να διακόψει τη διοργάνωση στην Λευκάδα, θα ήθελα όμως να έχει ασχοληθεί και τοποθετηθεί

θεωρώ ότι δεν το κάνει για να μην υποχρεωθεί να κοιτάξει κατάματα το πρόβλημα της βίας, που έχει ονοματεπώνυμα και ηθικούς αυτουργούς, αφού στο βόλλεϋ δεν υπάρχει ούτε διαιτησία, ούτε λεφτά ch.l. που επικαλούνται οι άλλοι ως δικαιολογίες για την εξαιρετικά παραβατική και με ιδιαίτερα σοβαρές συνέπειες συμπεριφορά τους, οργανωμένη ως επί το πλείστον και προαναγγελόμενη συνήθως

παρά ταύτα, δεν μπορώ να αγνοήσω πως ο υπουργός, λόγω προσωπικότητας αλλά ΚΑΙ θέσης/ιδιότητος, αδυνατεί εικάζω να ενδώσει μετά από απειλές, για να μην ξευτιλιστεί τελείως, και αναζητεί εκτιμώ έναν εύσχημο τρόπο να πάρει πίσω την απόφαση διακοπής του κυπέλλου

αυτός ο τρόπος μπορεί να είναι π.χ. μια "θετική συνάντηση" αύριο των παραγόντων, σε συνέχεια της κανονικής διεξαγωγής του ντέρμπι Θρύλου-παο, σε συνδυασμό μάλιστα και με περιορισμούς όπως αγώνες κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών (φτου φτου, περιμένω την παοκάρα πως και πως) ή μόνο με μαθητές, κλπ.

γιατί κατά τα λοιπά, τα νομικά επιχειρήματα της επιστολής-απάντησής του σε fifa-uefa είναι κυριολεκτικά για τα θηρία

Εικόνα red apple

Τα άγρια θηρία της αριστεράς made by Συριζα συντάσσουν επιστολές με σκεπτικό για τα θηρία.
Όσο για το χιούμορ in the face of adversity είναι η δική μας απάντηση για αυτά τα θηρία

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Κοκκινόμηλο κάνεις ένα λάθος:Σύζυγος Στάβρου δεν υπάρχει,τον παράτησε γιατί δεν άντεχε το ξύλο που της έριχνε.

Εικόνα red apple

Ο... ποιητής δεν κάνει ποτέ λάθος! αχααα χαααα Της έριχνε ξύλο της καημενούλας; Τί, δεν ήταν...συριζαία; χιιχιιι χιχιχι

Εικόνα aris belem

Για να μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας μάγκες, ο εν λόγω φυρερίσκος προχωράει κανονικά με το σχέδιό του και φυσικά περίμενε την αντίδραση των επίσημων διεθνών φορέων. Και; Αυτό ήθελε, αυτό επιδιώκει, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ των ελληνικών ομάδων, του ΘΡΥΛΟΥ δηλαδή από την Ευρώπη! Να διακόψει το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ σκεπτόμενος το πολιτικό κόστος, επομένως σου λέει "ας αφήσω την UEFA να μας αποκλείσει, αφού τους κάνω και λίγο τον τσάμπα μάγκα, θα βγουν αυτοί οι μπαμπούλες κι εγώ ο εξυγιαντής-ήρωας που αντιστάθηκα". Το πιάσατε; Ό, τι δεν μπορούν να φτάσουν, προτιμούν να το καταστρέψουν! Θα ρίξει το μπάτζετ ο μαλάκας απ το Ροστόφ, Κούλα και ζέλα θα υπαχθούν σε κανένα άρθρο 44 και όλα καλά όλα ωραία! Ποιος βγαίνει ζημιωμένος; Ποιος είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη μας; Ποιος θα βρεθεί στον βούρκο των υπολοίπων; Ήμουνα τόσο καιρό πεπεισμένος ότι ο Βαγγέλης αφήνει απλά τους άλλους να εξευτελίζονται κάθε μέρα και περισσότερο, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τους ξεβρακώσει, πλέον όμως δεν βλέπω καμία κίνηση και πραγματικά απορώ. Βγαίνει ο κάθε πουθενάς και σκούζει να διακοπεί το πρωτάθλημα, να μην έχουν οι μεγάλες ομάδες ερασιτεχνικά τμήματα, τα κάναν γυαλιά-καρφιά παραμονές τελικού με συμμετοχή ομάδας μας και ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; Καμία; Τι γίνεται ρε παίδες; Ναι, μεγαλειώδες το φιλανθρωπικό έργο της ομάδας μας, είμαι 1000% υπέρ, αλλά πλέον ΜΟΝΟ γι αυτό διαβάζω, καμία άλλη αντίδραση! Καθόμαστε και ακούμε τις μαλακείες του κάθε μαλάκα Κωνσταντινέα (κι αυτός ρέφερι της παράγκας τσουτσέκια, όπως κι ο Κάκος ή όπως ο Κασναφέρης;) και τι γράφει ο κάθε πονεμένος Σαμπρελάκος! Μόνο τα παιδιά της 7 ξεσπάνε και τα λένε σπαθένια, κατά τ άλλα απάθεια αδικαιολόγητη! Ελπίζω ειλικρινά να διαψευστώ και απλά να μην είμαι επαρκώς πληροφορημένος.

Εικόνα red apple

Δυστυχώς, Άρι κανείς μας δεν γνωρίζει το ποιές είναι οι προθέσεις της ΠΑΕ. Προσδοκούμε να είναι οι δέουσες.
Εμείς θα συνεχίσουμε να τους αποκαλύπτουμε