Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΘΩΜΑΪΔΗΣ



Άκουσα προ ολίγου τον Κωστή Ραπτόπουλο να αποκαλύπτει, στην εκπομπή του Γιάννη Καρατζαφέρη στο ΑΡΤ, πως τον Κυριάκο Θωμαίδη τον προστατεύουν κάτι γομάρια της αντιτρομοκρατικής μόλις τελειώνει τις εκπομπές του.

Δεν το υιοθετώ επειδή δεν έχω κάνει...διασταύρωση της πληροφορίας - α ρε Τσαούση, με τη δεοντολογία σου...- αλλά το κάνω ασίστ στην αρένα με τους κωλόγαυρους που περιμένουν πώς και πώς για να κατασπαράξουν τα μοβόρικα μαντρόσκυλα της κάθαρσης που...νιαουρίζουν!

Red Apple
 

Σχόλια

Εικόνα sada

ti mou thimizei autos o sverkos enos atrixou kefaliou me kapelo pou nai fiska sta spiria kai anikoun se ena kinito teras mia aidia mipws einai o aroulis o tsiboukofagos?nai autos tharrw einai k akouei san xanos enan poutanas gio na ton simvouleuei...na se exei katarrastei i fisi ari na sai san gamw tin mana sou na sai kai na exeis mentora ton thwmaidi xaxaxa gamw tin katantia sas bravo re gavrare alafouzo

Εικόνα thita

Ο αξιότιμος κύριος Κυριάκος τις περισσότερες,αν όχι όλες,τις φορές μαγνητοσκοπεί τις εκπομπές του ώρες πριν. Δεν είναι κάνει κοντά στο κανάλι εκείνη την ώρα. Δεν είναι ζωντανή η εκπομπή. Έτσι,οποιος και να τον ψάξει,δεν θα τον βρει. Ενίοτε διασκεδάζει,σε μπουζούκια και αλλαχου (ακμπαρ),πάντα με εκλεκτές παρέες,εξυγιαντικά πρόσωπα φυσικά,καλεσμένα συχνά στην εκπομπή,,που παράτησαν π.χ. τις ομάδες τους στη μέση του πρωταθλήματος αφού είχαν βεβαίως προεισπράξει όλα τα έσοδα. Τα τραπέζια πάντως,όπου και αν διασκεδάζουν,είναι πάντα δυο,ένα για αυτούς και το άλλο για τους συνοδούς. Άτιμο πράγμα η ..... εξυγίανση ε,ούτε συγχαρητήρια δεν σε αφήνει να δεχτείς.

Εικόνα kostasf

Προφανώς τα "γομάρια της αντιτρομοκρατικής" δεν τον προστατεύουν από τους χουλιγκάνους.
Αν τους την πέσουν καμιά πεντακοσαριά άτομα, δεν πάει να βαστάνε 50άρια , δε θα βρει η μάνα τους να θάψει.

Από τίποτα περίεργους τύπους με τους οποίους έχει παρτίδες τον προστατεύουν.
Τόσα χρόνια δε σας κάνει εντύπωση που ο συγκεκριμένος τύπος την έχει βγάλει καθαρή;

Ρουφιάνοι μυστικών υπηρεσιών είναι συνήθως τέτοιοι τύποι.

Εικόνα red apple

μα να σου πω... Μέσα είσαι, αλλά δεν το... υιοθετώ. Εντολή ...Τσαούση!!!