ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ



Η Ελλάδα έχει γεμίσει τα τελευταία χρόνια από τρομαγμένα ή εντεταλμένα δημοσιογραφάκια -σημεία των καιρών. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό. Πρόκειται για επικίνδυνους ανθρώπους με συνείδηση- λάστιχο που έχουν κάνει πατσαβούρι τη δεοντολογία που όφειλε να διέπει το πρώην "λειτούργημα".

Η χώρα που γέννησε τον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο, παγκοσμίως, αθλητικό σύλλογο κάθε τμήμα του οποίου σπάει το ένα ρεκόρ τίτλων μετά το άλλο είναι ταυτόχρονα και ο τόπος που επωάζει τις πιο μαύρες σελίδες γκεμπελίστικης προπαγάνδας, σε βάρος του, στα χρονικά.      

ΤΟ...ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ!
Αποτέλεσμα εικόνας για παλιό καλό κρασί photos    Κώστας Βασιλόπουλος  Αποτέλεσμα εικόνας για παλιό καλό κρασί photos
 
Ε ρε πράμα που σαλεύει που βρήκαμε στο καπηλειό του sdna! Ο αμειβόμενος στρατός που έχει το θράσος να την πέφτει, εσχάτως, στους ερασιτέχνες της οπαδικής αντιπροπαγάνδας του ratm έβγαλε ξανά στο ξέφωτο το περίπολο της πουστιάς κι όποιονα πάρει η προπαγάνδα. 

Ο άσφαλτος αρδοκάπελας, «δεν άκουσα, πώς είπατε, ορίστε;»- Βασιλόπουλος ο οποίος θα πανηγύρισε για την αθώωση του ανύπαρχτου δικέφαλου του βορρά για τη μπουκάλα στον Λαζαρίδη τερμάτισε το γκάζι του παράλογου, κάνοντας τους αρδοχαμουτζήδες της Αθήνας να τρώνε τη σκόνη του!

"Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα στο ρεπορτάζ του SDNA… “Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA αποφάσισε να στείλει επιστολή στις ελληνικές αρχές, υπογεγραμμένη από την FIFA και την UEFA, ζητώντας να ανακαλέσει την απόφαση ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας εντός δύο εβδομάδων από τη στιγμή που θα κοινοποιηθεί αυτή η απόφαση. «Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, τα αρμόδια όργανα της FIFA θα εξετάσουν κυρώσεις», αναφέρει η σχετική απόφαση της FIFA”. Μάλιστα! Απειλεί ο… νταβατζής του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η FIFA του Τζιάνι Ινφαντίνο. Και ποιες θα είναι οι κυρώσεις; Πιθανότατα η αποβολή των ελληνικών ομάδων από τα ευρωπαικά κύπελλα της νέας περιόδου. Ε, και; Τι έγινε δηλαδή αν δεν συμμετέχουν οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις;

Αν είναι να επέλθει επιτέλους η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και ένα και δυο χρόνια να μην δω ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, δεν θα με πειράξει καθόλου.
(σ.σ. Ελπίζω να μη σε πειράξει ούτε η ανεργία που θα υποστείς νομοτελειακά, δίχως το αντικείμενο του μίσους σου, το ποδόσφαιρο)
Και το εννοώ. Στο κάτω - κάτω της γραφής, το μεγάλο πρόβλημα θα το αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά «καίγεται» για τα 30.000.000 ευρώ των εισπράξεων του Champions League. Ποσό που εισπράττει σχεδόν κάθε χρόνο με τις… πλάτες της ΕΠΟ, του Σπάθα, του Δημητρόπουλου, του Μάνταλου, του Καλογερόπουλου, του Παππά, του Αρετόπουλου και των υπολοίπων –πάντα πρόθυμων να εξυπηρετήσουν- παιδιών. (σ.σ. Σε σοβαρή χώρα θα είχαν πέσει ήδη οι πρώτες μηνύσεις)

Φαντάζεστε να ετοιμάσει ομάδα για την επόμενη περίοδο ο Ολυμπιακός χωρίς τα 30.000.000 ευρώ (μπορεί να είναι και περισσότερα) του Champions League; Αντέχει άραγε; Αντέχει να δημιουργήσει ανταγωνιστική ομάδα χωρίς το παραδάκι που κατ΄ αποκλειστικότητα εισπράττει από την UEFA κάθε χρόνο;

Ο ΠΑΟΚ αντέχει. Έτσι κι αλλιώς δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν εισπράξει τα 3 έως 5.000.000 ευρώ που του αναλογούν από την συμμετοχή του στο Europa League. Το μπάτζετ πάνω κάτω θα είναι το ίδιο. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε την διαφορά. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν πρόκειται να χρηματοδοτήσει ο Μαρινάκης την χασούρα των 30.000.000 ευρώ και θα αναγκαστεί να δημιουργήσει ομάδα με το μισό μπάτζετ. Χωρίς τις εισπράξεις δηλαδή του Champions League.
(σ.σ. Και η ιδέα του νιάου, που λάτρεψαν τα αφεντικά σου, να μοιράζεστε τα εκατομμύρια του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ; Στον Καιάδα;)

Θα κλείσει αυτόματα η οικονομική ψαλίδα που χωρίζει τον Ολυμπιακό όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ αλλά και από ΑΕΚ – Παναθηναϊκό.
(σ.σ. Η θεωρία του ανταγωνισμού ιδωμένη από τα έγκατα μιας Μαύρης Τρύπας)
Τότε θα δούμε πόσο απίδια χωράει ο σάκος και θα καταλάβουν όλοι πόσο χοντρό παιχνίδια παίζεται στις πλάτες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τότε θα δούμε αν το μότο του Κυρ Σάββα… «επενδύστε, φτιάξτε ομάδες» θα έχει εφαρμογή και για το αφεντικό του. Καθόλου δεν θα με πειράξει αν οι κυρώσεις αγγίξουν και την εθνική ομάδα. Ετσι κι αλλιώς έχει μείνει εκτός EURO 2016. Αν της στερήσει η FIFA το δικαίωμα να συμμετέχει στην προκριματική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 απλά θα επέλθει οικονομική καταστροφή για την ΕΠΟ. Χωρίς τα έσοδα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, των εισιτηρίων από τους εντός έδρας αγώνες και κυρίως τα έσοδα που προκύπτουν από τους χορηγούς, ο Γκιρτζίκης και η παρέα του, θα αναγκαστούν να εξαφανιστούν από την ΕΠΟ πριν καλά – καλά το καταλάβουμε.

Ίσως τελικά οι κυρώσεις με τις οποίες απειλεί η FIFA το ελληνικό ποδόσφαιρο, να προσφέρουν την λύση που επί χρόνια αναζητάμε εντός συνόρων χωρίς αποτέλεσμα. (σ.σ. Αυτογροθιά ολκής! Τελικά είναι καλός ο ...νταβάς της σούπερ λίγδας, ο Ινφαντίνο;)
Αν επιμένει στην απόφαση του ο Υφυπουργός Σταύρος Κοντονής και το Κύπελλο δεν ολοκληρωθεί, (σ.σ. Εμείς...ολοκληρώσαμε, πάντως!) θα έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε μέχρι που θα φτάσει η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ποια θα είναι τα αποτελέσματα των αποφάσεων της.

Να είστε βέβαιοι ότι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Superleague θα βγουν κερδισμένες από την διαδικασία. Οι χαμένοι πιθανού αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων και της εθνικής από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι ο Ολυμπιακός και η ΕΠΟ. Το θέμα είναι οικονομικό και θα πονέσουν τόσο πολύ που δεν θα καταφέρουν να ανταποκριθούν.
(σ.σ. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κάλχα)

Δεν πρόκειται να κλάψω αν δεν δω για ένα ή δυο χρόνια τις ελληνικές ομάδες και την εθνική, στην Ευρώπη. Μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πλήρη κάθαρση του ποδοσφαίρου, χωρίς μπαμπούλες και νταβατζήδες πάνω από το κεφάλι μας. (σ.σ. "Νιάου"!) Μπαμπούλες και νταβατζήδες που αποδεδειγμένα εξυπηρετούν συμφέροντα συγκεκριμένης απόχρωσης. Και δεν το γράφω εγώ. Δεν το γράφει το SDNA. Το αναφέρουν καθημερινά δεκάδες δημοσιεύματα του ευρωπαικού Τύπου. (σ.σ. Το λέει και ο Μπάμπης ο Σουγιάς) Ο κόσμος το έχει τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι, με λίγα λόγια!".

ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ; χικ!

Ο Βασιλόπουλος και οι όμοιοί του πρέπει να είναι ντε φάκτο ζηλωτές του Εμβέρ Χότζα, του Πολ Πότ, του Κιμ Γιονγκ Ιλ και των άλλων μοχθηρών και ημίτρελων απομονωτιστών που κατέγραψε η ιστορία του πλανήτη. Δεν μπορεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος με τις όποιες αδυναμίες του, να διαβαίνει απροβλημάτιστα και με τέτοια ευκολία τα όρια της κοινής λογικής. 

Ποιά συμφέροντα είναι τόσο υπεράνω από την κοινή λογική που, σαν πρόθυμος Εφιάλτης δέχεσαι, Βασιλόπουλε, να εξυπηρετείς; Κατ΄αρχάς δεν αγαπάς, εσύ και οι όμοιοί σου, κανέναν και τίποτε. Αν παρ' ελπίδα ίσχυε το αντίθετο θα έκανες τη γη, πηγή προκειμένου να συμβάλεις έτσι ώστε εκείνο που αγαπάς να μεγαλουργήσει. Το ποδόσφαιρο, τον μπάοκ, τον Μπάμπη τον Γκολέ, το ο,τιδήποτε.

Φτάνει πια βρε νεκροθάφτη της χαράς!

ΥΓ. Ξέρεις τώρα εσύ. Πιάσε την καταγγελτική κλάψα για το ratm, όπως ο τσαούσης και ο αρούλης και παρακάλα τον... Λαβρέντη να μας φιμώσει το στόμα!

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Φιλε μου οπως ειπε και καποιος φιλος εδω μεσα πριν μερικα σχολια ο Τασος οι ανθρωποι εχουν παθει παρακρουση!
Τα εχουν παιξει εντελως! Δεν ειναι και τοσο ευκολο να εχει καποιος ενα μεγαλο χομπυ επανω στο αθλητισμο και πρωπαντων στον βασιλια των σπορ το ποδοσφαιρο, και εδω μιλαμε για ενα χομπυ που σε φανατιζει απο μικρη ηλικια και να του εχει κανει ο αλλος αυτο το χομπυ εφιαλτη για εδω και 20 χρονια! Γιατι αυτο τους εχει κανει ο Θρυλος! Εδω (πριν 1.5 μηνα περιπου) στην ραδιοφωνικη εκπομπη 3 μπαλαδερος του σπορτ 24 πηρε καποιος βαζελος τηλεφωνο και μαλιστα καποιας ηλικιας, και ειπε φορα παρτιδα οτι στην επιχειρηση του δεν προσλαβανει.. ολυμπιακους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ! Τους ρωταει ελεγε πρωτα τι ομαδα ειναι και αν ελεγαν οτι υποστηριζουν τον ΟΣΦΠ τους εδιωχνε!!!!!!!!!!!! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!!
Περιτο να σας πω οτι του την πεσανε και οι 3 εκφωνητες του σταθμου που οσοι ξερετε υποστηριζουν ο ενας ΟΣΦΠ ο αλλος παο και ο τριτος αεκ! Οπως βεβαια και στην συνεχεια αρκετοι ακροατες που πηρανε τηλεφωνο επειτα απο αυτον! Καταλαβαινετε ποσο εχουν ζουρλαθει οι ανθρωποι! Και μην παμε μακρυα! Σημερα κιολας ειδαμε τι εγινε στην Λευκαδα απο τους βαζελους για τον τελικο στο γυναικειο μπασκετ!

Εικόνα red apple

Mάικι το άκουσα κι εγώ και έπαθα ριζική αποτρίχωση με μιας!

Ρε παιδιά δεν βλέπετε το τί γίνεται; Ο Αλέξης μας - ο σπυρόπουλος ντε- θέλει να διαλύσουν οι μεγάλες ομάδες- δηλαδή η εξής μία; Ο Θρύλος- τα ερασιτεχνικά τμήματά τους... Μα γιατί; Τί σχέση έχει τόνα με τάλλο;

Κι όμως έχει... Τους έχει μείνει σκιά στον πνεύμονα τα ριπίτ τίτλων που κάνει ο ΟΣΦΠ. Δεν το αντέχουν. Ούτε το είμαστε μια γροθιά και υπακούμε στα λογικά από την αγάπη μας και μόνο.

Γι αυτό όταν διαβάζω δικούς μας που απαιτούν Δόντα αντί Οδόντος και Οφθαλμό αντί Οφθαλμού με πιάνει συγγενικό... Νερό στο μύλο τους ρίχνουμε έτσι. Το αντίθετο είναι η μόνη ΛΥΣΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ

Εικόνα fasteddie

Μα εχει πλεον χαθει και αυτη η ωραια καζουριτσα που καναμε μεταξυ μας στη δουλεια,στις παρεες,κτλ.Εχουν δηλητηριαστει τοσο πολυ τα μυαλα τους που δε μπορεις ΟΥΤΕ ΠΛΑΚΑ να κανεις.Οι ανθρωποι βγαζουνε κακια,μισος,σε φανατιζουν και εσενα χωρις να το θες.Αλλα οταν εχεις τον προεδρο της παε να δικαιολογει τον...αγανακτισμενο οπαδο και ουσιαστικα να υποθαλπει την ωμη βια,τι περιμενεις να κανει ο απλος κοσμος?Οταν επι 24 ωρες το 24ωρο τηλεορασεις,εφημεριδες,σαιτ πιπιλιζουν τον Ελληνα με ''εγκληματικες οργανωσεις'',''κοριοπολις'',''στημενα'',κτλ κανοντας πλυση εγκεφαλου ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ,δεν περιμενεις κατι το διαφορετικο.Γιατι η ουσια ειναι αυτη.Ο απλος κοσμος πραγματικα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.Η ευθυνη για την κατασταση ειναι 100% στις διοικησεις των ομαδων και στις στρατιες των ''αντικειμενικων'' ΑΡΔ που επι πληρωμη κανουν το ασπρο-μαυρο.
Για να κλεισω.Το δηλωνω απο εδω και περα οταν ο οποιοσδηποτε μου λεει ''Δεν ντρεπεσαι που εισαι Ολυμπιακος'' θα απανταω ''Εσυ δεν ντρεπεσαι που εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ''???????Ε μα πια...

Εικόνα MIKE.A

Και συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη οπως το "πρωπαντων" αντι προπαντων και για μερικα αλλα ακομα!

Εικόνα MIKE.A

Επισις αυτο το σχολιο το εγραψα σαν απαντηση στο φιλο fasteddie αλλα μαλλον μπερδευτηκα και δεν το εβαλα στο τετραγωνο που λεει απαντηση δηλαδη κατω απο το σχολιο του!

Εικόνα fasteddie

Ο θυμοσοφος λαος μας λεει το καταπληκτικο : ''Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια''.Ειναι παγια τακτικη οχι μονο στο ποδοσφαιρο αλλα και στη ζωη αυτο.Οταν π.χ. καποιος απο την παρεα βγαζει πολλα φραγκα και οι υπολοιποι λενε οτι κλεβει την εφορια,οταν μια γυναικα βρισκει εναν ωραιο αντρα και οι ''φιλες'' της λενε ''σιγουρα καποιο κουσουρι θα εχει'' κτλ.Οταν κατι το φθονουμε και δε μπορουμε να το φτασουμε,προσπαθουμε να το αποδομησουμε,καπου ειναι φυσιολογικη ανθρωπινη αντιδραση.Το θεμα με το ποδοσφαιρο ειναι οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει σε τετοιο σημειο που ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ οπως π.χ. ηθικη αυτουργια σε πραξεις βιας,δημοσιες απειλες κατα της ζωης ανθρωπων,προσπαθεια για δικαιολογηση εγκληματικων ενεργειων κτλ εκλαμβανονται ως...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ και ουδεις-εκτος απο καποια ερυθρολευκα μετεριζια-ασχολειται.Ειναι πραγματικα τραγικο το γεγονος οτι ''δημοσιογραφοι'',παραγοντισκοι της κακιας ωρας και οι γνωστες στρατιες των λοβοτομημενων,εξαρτημενων αμνοεριφιων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ αδυνατουν να αντιληφθουν σε τι σκοτεινο καιαδα οδηγουν οχι μονο το ποδοσφαιρο ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Και επειδη και εμεις οι Ολυμπιακοι,οσο στην πλακα και να προσπαθουμε να τα παρουμε ολα και οσο ψυχραιμοι να δειχνουμε,ε ειμαστε και ανθρωποι ρε πουστη μου,μια,δυο,τρεις,θα αντιδρασεις αν ακους ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαλακιες εις το τετραγωνο απο τους αρρωστημενους αντιολυμπιακους.Χαρακτηριστικο παραδειγμα πριν λιγες μερες πετυχαινω τυχαια στο δρομο παλιο συμμαθητη μου,βαζελο που ειχα να τον δω ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ.Τον πλησιαζω με χαρα να τον χαιρετησω,ηταν με την οικογενεια του και αντι να μου δωσει το χερι μου λεει (και καλα μεταξυ σοβαρου και αστειου):'' Ακομα γαυρος εισαι ρε,δεν ντρεπεσαι''????Ε ρε μαγκες δεν αντεξα,γυρναω και του λεω μπροστα στη γυναικα του ''Δεν σε γνωριζω και μην μου ξανααπευθυνεις το λογο'' και σηκωνομαι και φευγω...Μπορει να ηταν λιγο ακραια αντιδραση,αλλα οταν εχεις να τον δεις καποιον 20 χρονια και του λες ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου γυρνανε τα μυαλα,δε γινεται.
Η μηπως νομιζουν οτι ο κοσμος του Ολυμπιακου θα καααααθεται ες αει και θα ανεχεται τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ του καθενος τυχαρπαστου?Αλλα μηπως αυτος τελικα ειναι ο σκοπος τους??Ισως η αναληψη της διοικησης του Μεγκα να ειναι η απαρχη μιας καποιας λυσης,αλλα δεν πιστευω οτι ειναι αρκετη.Εδω ειναι καθαρα θεμα πολιτικης βουλησης,η οποια ειναι πιο απουσα και απο την κοινη λογικη του Κοντονη...

Εικόνα red apple

Εddie you are ready!

Μού άρεσε η σκέψη σου, μου άρεσε και η αντίδρασή σου, η οποία είναι άλλωστε, κοινή και σε μένα. Μου έχει συμβεί αυτό με το μαλάκα που το πρώτο πράμα που είχε να μου πει ήταν το αν ντρέπομαι που είμαι ακόμα Ολυμπιακός. Κι εγώ τον έκοψα αυθωρεί και παραχρήμα!

Είμαστε υποχρεωμένοι από τούτο το χαράκωμα της ΑΝΤΙΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ να τους απαντάμε, να ξεδιαλύνουμε τα πράματα για ορισμένους σκοτισμένους νεόγαυρους, να τους μπαίνουμε στη μύτη, να μη νιώθουν πως είναι μόνοι και ανεξέλεγκτοι.

Κι εσείς συμβάλλετε με τα τρομερά σχόλια, τις ερυθρόλευκες απόψεις με ουσία

Εικόνα MIKE.A

Η πλακα παιδια ειναι οτι δεν ξερουν τι τους γινετε η οτι δεν μπορουν σκεφτουν τα βασικα!
Νομιζουν οτι ο Σαβιδης εχει κανεναν μυλο και αλεθει λεφτα και οτι δεν θα τον πονεσουν τα 5-6 εκ. που θα χασει απο το Γιουροπα! Οταν μαλιστα και απο τα διαρκειας πανε κατα διαβολου! Οταν μαλιστα φετος πληρωσε για μεταγραφες γυρω στα 7 εκ. αλλα πηρε πισω τα μισα (3.5 εκ.) απο τις πωλησεις Νομποα - Λουκας!
Καλα οσο για τον ΠΟΑ ετσι και χασει αλλη μια χρονια τα 5-6 εκ. του Γιουροπα προβλεπω περισσοτερους δανεικους Μαμουτε!
Παρενθεση! Μην ξεχναμε οτι το Γιουροπα απο φετος αρχισε και δινει περισσοτερα λεφτα!
Οσο για την Κουλα τα πολλα λεφτα που εβγαλε οταν ηταν στην Γ και Β εθνικη αρχιζουν να τελειωνουν αφου τοτε ειχε απιστευτα εσοδα για ομαδα τετοιας κατηγοριας! Τωρα ομως που το μπατζετ της ειναι στα 6-7 εκ. που του χρονου λογικα θα πρεπει να ανεβει και αλλο, και απο φετος ειχανε τα ταξιδια οπως και προετοιμασιες εξω και γενικα περισσοτερα εξοδα, να τους δουμε τοτε οταν δεν εχουνε καποιον να βαζει λεφτα στις δυσκολες περιοδους αφου ο "σωτηρας" τους λογω ΟΠΑΠ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να βαλει εστω 1 ευρω!
Ο ΟΣΦΠ ρε βλακα Βασιλοπουλε 4-5 παιχτες να πουλησει θα κανει καβα πανω απο 30-35 εκ. και οπως βεβαια (αν γινει αυτο με τις πωλησεις) θα εξακολουθει να εχει ενα πλουσιο ροστερ για τα ελληνικα δεδομενα αφου επισις εχει τοσους δανεικους που παιζουν αλλου και οι περοισσοτεροι απο αυτους θα ξαναγυρισουν! Αλλα που να το καταλαβει ο μπουγατσας!

Εικόνα tasos

Δηλαδή μετά από 20 χρόνια πού ο θρύλος θά έχει πάρει 63 πρωταθλήματα τί θά γράφουν? Έχουν παραφρονήσει τελείως .Ας αρχίσουν νά μεγαλώνουν τό Δρομοκαείτιο γιατί ο πόνος γίνεται μέρα μέ τή μέρα αβάσταχτος καί οδηγεί σέ παράκρουση.
Βαγγέλα μή τούς λυπάσαι . Δώσε πόνο.

Εικόνα kostasf

Η αλήθεια είναι ότι αν έχουν σκοπό να το πάνε στα άκρα, μέσα είμαι κι εγώ!

Θα έχει και κάποια καλά.

1. Θα μείνει όλο το σκουπιδαριό χωρίς δουλειά και θα κλείσουν όλα τα ρδελαμπού.
Και μάλιστα και εκτεθειμένοι στην οργή του κόσμου που δεν θα υπάρχει λόγος να κρατάει τα προσχήματα.

2. Θα μπορούμε να κάνουμε κι εμείς ότι μας κάνουν εντός και εκτός γηπέδου. Και ακόμα περισσότερα.
Γιατί δεν θα έχουμε κάτι να χάσουμε.

3. Θα εδραιωθεί η παντοδυναμία του θρύλου, και θα μείνουν όσοι είναι σοβαροί.

Δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο βέβαια, παρόλο που όλοι είναι τρυπημένοι,
για ένα και μόνο λόγο.
Οι οικονομικές απώλειες για το κράτος θα είναι της τάξης των δεκάδων εκατομυρίωνν ευρώ (απώλειες από εισερχόμενα κεφάλαια, φόροι από συμβόλαια - εισητήρια - τηλεοπτικά - διαφήμιση κλπ.)

Κάποιες συντάξεις θα πρέπει να κοπούν για να μαζέψουν τη χασούρα.

Εικόνα red apple

ευχαριστώ όλους σας για τις γενναίες προσθήκες γνώμης

Εικόνα Red Dragon

Το αρδοσκυλο του 20ρικου σε ενα οχετο παραληρηματος-μ@λακιας μας αναφερει οτι σε πιθανο αποκλεισμο θα βγουν κερδισμενοι αρκετοι.
Βεβαια το προβλημα με μερικους απο αυτους δεν ειναι οτι απλα απευθυνονται στα γνωστα λοβοτομημενα με αντιληπτικη ικανοτητα οικοδομικου υλικου αλλα οτι αυτη χαρακτηριζει και τους ιδιους.
Ο συγκεκριμενος ειτε γνωριζει και "αγνοει" οτι πιθανος αποκλεισμος θα επιφερει αποκλεισμο της Εθνικης ομαδας που φυσικα θα επιφερει αποκλεισμο απο τις διεθνεις διοργανωσεις ολων των τμηματων πχ μπασκετ κλπ που φτανει φυσικα μεχρι και τον αποκλεισμο της Ελληνικης Ολυμπιακης ομαδας απο την Ολυμπιαδα του Ριο ειτε δεν γνωριζει και απλα αναπαραγει οτι παπαρια ακουει απο τα υπολοιπα αρδοσκυλα που συναναστρεφεται.
Σε καθε περιπτωση θεωρειται επικινδυνος γιατι στον βοθροτοπο που εστησε ο πλυντηριας δεν τους διαβαζουν οπαδοι μονο του Αελ+1 αλλα και τα υπολοιπα λοβοτομημενα.

Ξεχασε καπου να γραψει φυσικα οτι ο μονος κερδισμενος απο κατι τετοιο ειναι η μπουγατσα που δεν θα τιμωρηθει ενω ακομα και να μην υπηρχε αποκλεισμος και απλα δεν γινοταν το Κυπελλο θα ειχαν εξασφαλισμενη εξοδο στην Ευρωπη καθως ο Ατρομητος δεν θα διεκδικουσε την ευκαιρια του μεσω του Κυπελλου.
Βεβαια αν νομιζει ο συγκεκριμενος οτι ο φασιστας δεν θα κανει κυβιστησεις και οτι υπαρχει και εστω μια πιθανοτητα στο δις να αναλαβει καποιος απο την κυβερνηση (αυτοι ντε που μεσω ψεκασμενων τους παρεχουν τσαμπα τον χωρο εκμεταλευσεις γυρω απο την Τουμπα για 20 χρονια) τετοια ευθυνη που θα γραφτει πρωτος στην ιστορια του παγκοσμιου αθλητισμου γελιεται.

Παμε τωρα και στο καιριο ερωτημα.

Αφου διαβασαμε η μπουγατσα μπορει να σηκωσει κατι τετοιο (ναι η μπουγατσα των 15 εκ ευρω μπατζετ)και το ερωτηματικο ειναι για τον Ολυμπιακο να του τονισουμε οτι ο Ολυμπιακος χωρις τα χρηματα των ομιλων το 2010 ο προεδρος του εδωσε πανω απο 80 εκ ευρω συνολικα και μεταξυ αλλων εφερε Μιραλας,Ριερα,Ιμπαγασα,Φουστερ,Παντελιτς,Ρομενταλ,Χολεμπας,Μανιατη,Μοντεστο κλπ κλπ και κρατησε Μελμπεργκ,Αβρααμ Παπαδοπουλο,Τοροσιδη κλπ για να φτασει ο Ολυμπιακος σταδιακα στην 21η θεση του rnk της Uefa και να εχει κατατροπωσει τους παντες στις εγχωριες διοργανωσεις καταρριπτοντας το ενα ρεκορ μετα το αλλο.

Για πειτε μας τωρα ρε βραδυνοες?Μπορει ή οχι ο Ολυμπιακος με την κατα πολυ καλυτερη ομαδα,δικο του γηπεδο,εγκαταστασεις,τις καλυτερες ακαδημιες της χωρας,ενα προεδρο να σταζει ατελειωτο χρημα κλπ να αντεξει?
Αφου μπηκαμε στην διαδικασια να διαβασουμε αυτη την παπαρολογια του αρδομεμε ας του λυσουμε τουλαχιστον και τις οποιες αποριες.

Κοιταξτε ρε λιμα να κατεβειτε στο Καραισκακης για την τεταρτη φαπα σας που προτιματε την αφαιρεση βαθμων απο του χρονου παρα να διασυρθειτε για αλλη μια φορα.Για τετοια καταντια μιλαμε.

Εικόνα red apple

Μα το είπε καθαρά. Το ξέρει και ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ, ο νεκροθάφτης της χαράς

Εικόνα vagio

Αντί να κοιτάξουν να βελτιώσουν τις ομάδες τους βήμα βήμα με το να μπουν σε ένα όμιλο κερδίζοντας μια καμπαλα η μια κραζνοτσαρ ( η όπως τη λένε) βάζοντας ετσι κανα φράγκο στο ταμείο τους, αντί να κάνουν καμία υπαρκτή ΑΜΚ, κοιτάζουν να μειώσουν τα έσοδα του Ολυμπιακού. Αυτό τους νοιάζει μόνο. Όχι να μας φτάσουν αυτοι, να πέσουμε εμείς στα χάλια τους με οποιοδήποτε τροπο και κόστος. Τοσο σάπιοι ειναι.
Αλλα δεν έχουν καταλάβει πως ακόμα κι αν περιοριστούμε στα εγχώρια έσοδα, παλι ο ΘΡΥΛΟΣ θα εχει τη μερίδα του λέοντος γιατι ειναι καθαρός οικονομικά και εχει πρόεδρο οπαδό που στην ανάγκη βάζει το χέρι στην τσέπη. Μια ζωή θα τους γαμάμε. ΟΑΕΔ και ψόφος.

Εικόνα thita

Καλημέρα αδέρφια.

Αυτή η τοποθέτηση περι κατάργησης του ποδοσφαίρου για να ιαθουν ταχα οι παθογένειες λόγω δήθεν απουσίας του παραβατικού κινήτρου (λεφτά uefa) είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία στις δυνάμεις της "υγείας",βασιλοπουλος,Κόκκας,ασβεστας,παπαθεοδωρου,ιβαν,κλπ.,μέχρι και ο πογιετ τοποθετήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ξεπερνάω τα προφανή,δηλαδή ότι αν τους ενοχλούν κατηγορίες (όχι καταδίκες) περί διαφθοράς,ας μην παίρνουν π.χ. μέρος στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις της κακιάς uefa κλπ.,ή ότι αν σταματήσει το ποδοσφαιράκι οι πρώτοι που θα υποστούν τις συνέπειες είναι οι ίδιοι,ως αθλητικογράφοι (αρνούμαι να πω δημοσιογράφοι).

Ξεπερνάω ακόμη και το προφανώς άδικο της τοποθέτησης περί τιμωρίας όλου του αθλητισμού επειδή έγιναν επεισόδια όταν έχουν όμως όνοματεπωνυμο (τούμπα,λεωφόρο και Αεκτζίδες στο περιστέρι).

Και όχι απλά συντάσσομαι με την αυτοκαταστροφική άποψη γαία πυρι μιχθητω,παρά την προκρινω και για άλλους τομείς της ζωής μας. Κατάργηση νοσοκομείων για να ιαθει η διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου. Κατάργηση των τραπεζών για να ιαθει το οικονομικό και το έλλειμμα. Κατάργηση συνόρων για να ιαθουν πόλεμοι και εθνικές διάφορες. Κατάργηση εκλογών για να ιαθουν φαινόμενα πολιτικής συναλλαγής κλπ. Κατάργηση τέλος Ίντερνετ για να ιαθουν φαινόμενα βλακείας τύπου βασιλοπουλου κλπ.

Με αυτόν τον τροπο θα επιστρέψουμε κοινωνικά κάπου στην μεσολιθική περίοδο. Εκεί όχι απλά επιτρεπόταν αλλά προκρινόταν η αυτοδικία. Το έχουν σκεφτεί αυτό εκεί στο σδνα οι βασιλοπουλοι?

Εικόνα red apple

Ε Γ Ρ Α Ψ Ε Σ

Εικόνα Andreas

Μας λέει ο μέγας δημοσιογράφος, τυχαία πάνω στη κοινή γραμμή όλων των ομοίων του, ότι ο Ολυμπιακός το στήνει για να παίρνει τα λεφτά του CL κι αυτό δημιουργεί ψαλίδα οικονομική.
α)Αφού είναι στημένο τί διαφορά θα κάνει το κλείσιμο της οικονομικής ψαλίδας;
β)Αν η διαφορά οφείλεται στην οικονομική ψαλίδα τότε τί ανάγκη έχει να το στήσει;
γ)Αν η οικονομική ψαλίδα γίνεται αγωνιστική ψωλίδα γιατί δεν επενδύουν λεφτά τα αφεντικά του (του ανταγωνισμού, όχι του ανεξάρτητου Βασιλόπουλου) ώστε να κλείσει και η κωλοτρυπίδα (τους);
δ)Πόσο είναι το μπάτζετ του παοκ που τα 5εκ του Europa δεν κάνουν διαφορά;
ε)Αφού οι ομάδες των άλλων είναι ικανές να πάρουν πρωτάθλημα γιατί δεν προκρίνονται σε ή από όμιλο Europa;
στ)Το μισό μπάτζετ του Ολυμπιακού θα παραμένει ανώτερο του μπάτζετ των υπολοίπων;
ζ) Ποιο θα είναι το κέρδος των παοκ, αεκ, παο χωρίς Ευρώπη;
η) Χωρίς Ευρώπη θα υπάρχει υποχρέωση για Financial Fair Play ή θα γίνουν οι ομάδες πλυντήρια;
θ) Κριτήριο επαναφοράς στην Ευρώπη θα είναι η απώλεια πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό ή κάτι άλλο;
ι) Η βία στα γήπεδα -για την οποία κόπτονται- θα μειωθεί ή θα αυξηθεί αν δεν υπάρχει Ευρώπη;
κ) Ο Λαβρέντης κακοποιούσε γυναίκες;
Και ένα που θα απαντήσω μόνος μου. Τι κοινό έχουν η κωλοτρυπίδα κάποιων με τη βλακεία; Είναι απύθμενες.

Εικόνα red apple

Α) Δεν θα στήνονται τόσο απροκάλυπτα στα τέσσερα
Β) Έλα μου ντε
Γ)Επειδή έμαθε πλέον το περισουφρίδιον στις διεισδύσεις και του αρέσει
Δ)Τί να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μια;
Ε) Επειδή αγάπησαν σφόδρα τη σούπερ λίγδα και ξέχασαν το ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-PANATHINAIΚOS
Ζ) Δεν θα έχουν την υποχρέωση να προσποιούνται οργασμούς
Η) Χα! Εδω σ' έχω μάγκα μου
Θ)Κάτι άλλο...
Ι)Θα μειωθεί ποσοτικά αλλά θα αυξηθεί πχιοτικά
Κ)μη σου πω και κότες

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ όλων. Ο...σοφιστικέ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ. Από καιρό πολύ εδραιωμένη πεποίθησή μου.

"Αν επιμένει ο Κοντονής στην μη ολοκλήρωση του Κυπέλλου, θα έχουμε μια πρώτης τάξεως(!) ευκαιρία να δούμε μέχρι πού θα φθάσει η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ποιά θα είναι τα αποτελέσματα των αποφάσεών της". Κάτι μου θυμίζει αυτό ρε... Κάποιους μου θυμίζει... Που λέγανε ότι άμα πάνε στις Βρυξέλλες και πούνε "δε μπλερώνω μάγκες, τέρμα τα δίφραγκα", θα γινόταν της πουτάνας απ΄το...κλανίδι του τρόμου στις τάξεις της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, μπας και τιναχτεί στον αέρα ολάκερο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και συνακόλουθα η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ οικονομία, και θα πέφτανε αμέσως στα πόδια μας να μας κάνουν όλα τα χατηράκια... Αντ΄αυτού βέβαια, απλώς αλλάξαμε μπάντα στον κατ΄εξακολούθηση per rectum οικονομικό βιασμό που υφιστάμεθα 6 χρόνια τώρα και που αναμένεται με σιγουριά "ν΄αγριέψει" λίαν προσεχώς. Όλες οι πολιτικές παρατάξεις της χώρας ευθύνονται γιαυτό. ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Με τη συμμετοχή ΠΟΛΛΩΝ συμπολιτών μας...

Τον Μαρινάκη, δεν τον ξέρει ο λεγάμενος. Και αρκετοί άλλοι "εξυγιαντές"... Για΄κείνον που δεν έχει ΙΔΕΑ όμως, είναι τον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

Εικόνα red apple

Αυτό βρε Απόστολε. Αυτό με τους πολιτικούς είναι όλος ο ζωμός

Εικόνα el trick

Να του πει κάποιος στο αυτί του λεγάμενου, ότι άμα ξεροκαταπιούν στον Πειραιά, Θα πρέπει να κάνει επέιγουσα εισαγωγή σε Μ.Ε.Θ. όγω ανίατης ιώσεως.