ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ



Αποκλεισμός με τα χέρια κάτω γράφουν οι επαίοντες του αθλήματος οι οποίοι ξεροστάλιαζαν μια βδομάδα μπροστά στα εικονίσματα του άη Γιώργη του εξολοθρευτή δράκων, παρακαλώντας τον να δώκει δύναμη στην Χίμκι για να μας ξεπεταλώσει... Όπερ και εγένετο -το ξεπετάλωμα, επειδή ο άη Γιώργης τέτοιου είδους θαύματα για τους χωλούς τω πνεύματι δεν κάνει!
Με χαμένη τη χρονιά στην Ευρωλίγκα, χαμένος κι εγώ ολίγον τι, παρακινήθηκα να βρω κίνητρα ανόρθωσις ηθικού! Όπερ και εγένετο -κι αυτό!
Επτά φορές στην ιστορία του έπαιξε ο Ολυμπιακός σε τελικό πρώην πρωταθλητριών Ευρώπης- Ευρωλίγκας. Από αυτούς βγήκε νικητής και τροπαιούχος τις τρεις. Στους τελικούς είχε για προπονητές του, δύο φορές τον Ιωαννίδη, δύο τον Ίβκοβιτς, μία τον Γιαννάκη, μία τον Μπαρτζώκα και άλλη μία τον Σφαιρόπουλο. Τουτέστιν τέσσερις Έλληνες προπονητές οδήγησαν την ομάδα σε τελικό Ευρωλίγκας με τον Μπαρτζώκα να γίνεται ο μοναδικός συμπατριώτης μας στα χρονικά που κατέκτησε το τρόπαιο.
Η μόνη άλλη ελληνική ομάδα που κατέβηκε σε τελικό πρωταθλητριών μπάσκετ με Έλληνα προπονητή (Ιωαννίδης) είναι η ΑΕΚ, το 1998. Για λαγό ας μη το συζητάμε. Αυτός έχει απομείνει να χασκογελά εμπρός στα απολιθώματα των Μαλκο-ταμπούρο-βιτς και Μελιτζάνοβιτς...
Ο Ολυμπιακός είναι, επομένως, η ομάδα που στηρίζει και στηρίζεται έμπρακτα στον Έλληνα προπονητή και φόβο για το μέλλον δεν έχει, παρ' εκτός και πέσει κανάς ουρανός στην κεφάλα μας και ησυχάσουμε σ' αυτό τον άμοιρο τόπο.
Θα παραμείνω πιστός στη σκέψη μου, δηλαδή, ομάδα που έχει κάνει μεγάλα θαύματα με μικρά μπάτζετ δεν την επικρίνω, δεν την κοιτάζω στα δόντια. Την έκανε την κουτσουκέλα της φέτος πάει και τελείωσε. Τα γνωστά...Στα τέτοια μας τα δυό. Και του χρόνου θα έχει πάλι Ευρωλίγκα!   

Και κάτι επί ...προσωπικού!
Ήθελα, με το παραπάνω άρθρο να σας αποχαιρετήσω από το φάσμα του ratm για λόγους αρχών. Υποτίθεται πως όλοι μας, από αυτό το βήμα, είμαστε "στρατιώτες" του Θρύλου. Φαίνεται όμως πως, ορισμένοι εξ ημών είναι πιο...ίσοι από τους άλλους.
Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας, για τα σχόλια που υποβάλλατε στα άρθρα μου, για τη φιλία που μου δείξατε, που είστε Γαύροι!

 

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Red Dragon

Το μονο που θα αναφερω προσωπικα ειναι οτι θα λειψουν φωνες σαν του Αδαμ.Γνησια Ολυμπιακη φωνη που αποτελουσε απο την πλευρα του ασπιδα για τον συλλογο.Καλη συνεχεια Αδαμ.

Εικόνα REDNYC

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ - ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

--------------------------
Ρεάλ Μαδρίτης - Χίμκι 1

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1

Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα 1

Μπάμπεργκ - Μπασκόνια 2
------------------------

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ. ΩΣΤΟΣΟ, ΕΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ, ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΜΕΝΕΙ ΕΞΩ Η ΡΕΑΛ ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ!

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

H Ρεάλ θα μείνει εκτός μόνο αν χάσει εντός έδρας από την Χίμκι. Ειδάλλως, περιμένει νίκη της Μπαρτσελόνα στο Κάουνας. Αν η Μπαρσελόνα χάσει, τότε θέλει νίκη της Μπάμπεργκ επί της Λαμποράλ. Δηλαδή, η Μπαρτσελόνα ξέρει ότι με ήττα αφήνει έξω τη Ρεάλ, εκτός αν έρθει άσσος το Μπάμπεργκ-Λαμποράλ. Αλλά ξέρει κιόλας ότι με ήττα η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός. Αυτό θα γίνει αν η Ρεάλ ηττηθεί εντός από την Χίμκι. Είναι το μόνο σενάριο που αφήνει εκτός την Μπαρτσελόνα. Να χάσει, δηλαδή, από την Ζαλγκίρις και να κερδίσει η Χίμκι τη Ρεάλ.
Συμπέρασμα: βλέποντας το πρόγραμμα και τις ώρες των αγώνων, θα αποκλειστούμε σίγουρα. Θα είχαμε πολλές και καλές ελπίδες αν έπαιζε πρώτα (χρονικά) η Ρεάλ και μετά η Μπαρτσελόνα. Αυτό επειδή, αν έβλεπε η Μπαρτσελόνα ότι η Ρεάλ έχει κερδίσει τη Χίμκι, δε θα είχε κανένα θέμα να χάσει από τη Ζαλγκίρις και να αποκλείσει έμμεσα τη Ρεάλ. Σ' αυτό το σενάριο, ο Ολυμπιακός θα περνούσε από σπόντα, αν φυσικά κέρδιζε την ΤΣΣΚΑ. Δυστυχώς, όμως, ακόμα κι αυτό δεν μας ευνοεί φέτος. Η Μπαρτσελόνα παίζει στις 19:45 και η Ρεάλ στις 21:45. Άρα, η Μπαρτσελόνα δεν θα διακινδυνέψει να χάσει.

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα μάγκες. Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι το γεγονός ότι έχει προκύψει μια εκ των έσω διαφωνία, που δεν υπάρχει λόγος να αναλυθεί περαιτέρω, επιτρέψτε μου όμως αν και "νέος" σε αυτόν τον ιστότοπο, να διατυπώσω μια άποψη. Αυτή την στιγμή, δεν περισσεύει κανένας από όσους γράφουν εδώ. Σε έναν χώρο, που βάζει τα πράγματα στην θέση τους και ξεσκεπάζει την προπαγάνδα, κανένας απ όσους μάχονται γι αυτό δεν μπορεί να απέχει. Είναι κρίσιμο το χρονικό σημείο αδέρφια, μαίνεται λυσσαλέος πόλεμος κατά του Ολυμπιακού μας, έχει στοχοποιηθεί και ο Ερασιτέχνης και απειλείται ό, τι χτίστηκε τόσα χρόνια από διοίκηση και λαό να απαξιωθεί. Παράλληλα, λυσσάνε από χτες όλα τα ΑΡΔ - κλασσικό παράδειγμα το σκουλήκι ο Γεωργίου στο contra, που ΤΟΛΜΑΕΙ το αρχίδι να απαξιώνει τους παίκτες που έχει προσκυνήσει όλη η Ευρώπη - πανηγυρίζουν για την νίκη της Χίμκι και φυσικά σπέρνουν διχόνοια γιατί έρχεται και ο πρωτάθλημα! Η χρονιά δεν τελείωσε, η ομάδα ακόμα παλεύει, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είμαστε όλοι εκεί, δίπλα, συσπειρωμένοι! Επομένως, ας λήξει η όποια διαφωνία, με μια αντρίκεια χειραψία, όπως λέει πολύ σωστά και ο φίλος από Ν. Αφρική κι ας συσπειρωθούμε ΟΛΟΙ, τώρα περισσότερο από ποτέ ο Θρύλος μας έχει ανάγκη τον κόσμο, την ΑΣΠΙΔΑ του!
Με εκτίμηση για την δουλειά που κάνετε όλοι εδώ, Άρης από Βραζιλία.

Εικόνα Manolisafrica

Αγαπητέ φίλε red apple.Εισαι υποχρεωμένος γιά χατήρι ολων μας νά συνεχίσεις
Να γράφεις εδώ,διότι εισαι απαραίτητος.Δέν χωράνε εγωισμοί.Μια
Χειραψία και τέλος .Επειδή διάβασα και σχολίασα στό επίμαχο αρθρο σου
Μέ το οποίο συμφωνούσα στήν περιγραφή τής σημερινής κατάστασης,
Δέν διαπίστωσα οτι ελαβες θέση υπέρ δεξιων αριστερών κλπ. Και δεν
Θεώρησα οτι προσπαθουσες να περάσεις πολιτικά μυνήματα.Μιά χαρα
Ειπες οτι είπες και περίμενα να μού απαντήσεις κιόλας σάν μεγαλύτερος
Για το πού βλέπεις να πηγαίνουνε τά πράγματα. Καί δέν εχω καμμία μα
Καμμία σχεση απο ακρα δεξιά μέχρι ακρα αριστερά .Ολοι υπάλληλοι εκτε-
λεστές ειναι τών από πανω και μας κοροιδεύουν ολοι στά μουλτρα μας μπροστά.
Αγαπητε Δασκαλε κΑπόστολε,κάνε οτι χρειάζεται να μείνει ο red apple
Και εσύ Σαββα .Δεν χωράνε διαφωνίες μεταξύ ανθρώπων τόσο ποιοτικων
Μορφωμένων και Ολυμπιακών.Αμέσως φτιάξτε τα.Χαιρετισμους από τήν
Νοτιο Αφρικη .και γιά να μήν ξεχνιώμαστε:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα aris belem

Προσυπογράφω μέχρι τελείας αδερφέ, ολόσωστος!

Εικόνα Manolisafrica

Γειά σου φίλε Αρη Βραζιλιάνε.Παντού Ολυμπιακός. Να σαι καλά.

Εικόνα Pavlos

Συμφωνώ απολύτως! Προφανώς και δεν απαγορεύεται να αναφύονται διαφωνίες μεταξύ ευφυών ανθρώπων, αλλά δεν χρειάζεται να οδηγούν σε ρήξεις, ιδίως όταν υπάρχει το στέρεο υπόβαθρο, η λατρεία για τον ΘΡΥΛΟ. Ισως εμείς στη μακρινή ξενιτιά τα βλέπουμε λιγάκι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά κι εγώ με τη σειρά μου απευθύνω θερμή έκκληση από τη Βόρειο Αμερική για συνδιαλλαγή, ειδικά τώρα που πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν γροθιά, καθώς φαίνεται πως θα περάσουμε δύσκολες ώρες και μέρες. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα Manolisafrica

Γειά σου φίλε Παύλο από Αμερική.Αρκετοί από τό εξωτερικό
βλέπω μπένουμε σε αυτήν τήν σελίδα,τελικά ο Ολυμπιακός
είναι αγάπη. Να σαι καλά.

Εικόνα Hank

Λοιπον. Τελευταιο σχολιο σχετικα. Τα υπολοιπα θα διαγραφονται.

Αυτο ηθελες, αυτο καταφερες. Μονο που το σαιτ δεν ειναι πεδιο αντιπαραθεσης, ποσο μαλλον παλκοσενικο για να ανεβαινει ο καθενας να κανει την προζα του. Ειναι προσβολη για τους αναγνωστες.

Οσοι διαβασαν το αρθρο, ξερουν. Κι οσοι το διαβασαν χαλαστηκαν, ειτε δεξιοι ειτε αριστεροι.
Επισης, χαλαστηκαν ολοι οι υπολοιπο στο RATM. Οχι για πολιτικους λογους, αλλα για λογους αρχης.
Ηταν ενα καθαρα ιδεολογικοπολιτικου περιεχομενου αρθρο.
Δεν ειχε θεση εδω, κατεβηκε, τελος.
Τα περι κονκλαβιων και λοιποι βερμπαλισμοι, δεν μας αφορουν.
Και στο κατω κατω δεν απολογουμαστε κ σε κανεναν, σε καθε περιπτωση.

Και δεν υπαρχουν βασικοι συντελεστες στο RATM. Υπαρχουν οσοι γραφουν, οσοι δε γραφουν αλλα στηριζουν το σαιτ, και οι αναγνωστες του.
Ο βασικος διαχωρισμος ειναι αναμεσα σε οσους σεβονται το RATM, και σε οσους δεν το σεβονται.

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.

Εικόνα thita

δύο οι στεναχώριες σήμερα

χωρεί αίτηση επανεξέτασης της απόφασης? (με την ελπίδα να μην είναι κανένας σας ..... κοντονής η ερώτηση)

nota bene (με όλο το θάρρος και συγνώμη για την δημόσια τοποθέτηση, δεν σκοπεί σε έναρξη διαλόγου): όταν ο πυρήνας μην πω αγάπης, αλλά πάντως εκτίμησης, σεβασμού, κοινών αγώνων και καλής πρόθεσης εκατέρωθεν δεν αμφισβητείται, στιγμιαίες τριβές, εντάσεις και παρεξηγησούλες μένουν πίσω

i beg you to reconsider

Εικόνα red apple

Βρε κουτά Πρωταπριλιά είναι! Φεύγω εγώ από το ρατμ, το κονκλάβιο που λειτουργεί με αποκλεισμούς βασικών στελεχών του; Που διαγράφει σαν να είναι η gazzetta και τα άλλα αρδικειμενικά σάιτ, άρθρα που παραήταν, τάχα, πολιτικοποιημένα και δεν σύναδαν με τον "χαρακτήρα" του ρατμ. Που το κάνει χωρίς να ενημερώσει τον αρθρογράφο για να του κολλήσει μετά και την ταμπέλα του εύθικτου; Που ανέχεται τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς τύπου ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΝΤΟΝΗ και φασιστική κυβέρνηση που ΔΕΝ είναι πολιτικού ύφους, αλλά χαλιέται επειδή ο υποφαινόμενος προβαίνει σε μια υπόθεση εργασίας, τραβηγμένη από τα μαλλιά, στην προσπάθεια να εξηγήσω τα κίνητρα πίσω από τον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός; Κάποιοι συριζαίοι προφανώς, αντέδρασαν και ορισμένοι άλλοι, συριζαίοι ή μη, αποδέχτηκαν το σκεπτικό μου. Αλλά το κονκλάβιο ήταν άτεγκτο. Τους ζήτησα να αποκαταστήσουν το άρθρο έστω στο μπλογκ μου. Αρνήθηκαν με κραυγαλέα σιωπή.
Το δέχεται αυτό ελεύθερος άνθρωπος;
Έσβησαν το άρθρο και από το μπλογκ μου, να μη το έχω ούτε καν σαν αρχείο.
Το δέχεται αυτό ελεύθερος άνθρωπος;

Δεν βρέθηκα, από ιδρύσεώς του, στο ratm, για να παίξω ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ, αλλά για να γράψω για τον Ολυμπιακό, για τις χαρές και τις λύπες μας, για να ξεβρακώσω με τον τρόπο μου τους οχτρούς μας, με χιούμορ, καθαρή πένα και κρυστάλλινη σκέψη.

Αυτά είχα να πω στους φίλους που αναρωτιούνται για το τί συνέβη και για το αν θα πρέπει να στοιχηθούμε πίσω από τον Θρύλο. Πίσω από τον Θρύλο είμαι. Αλλά πίσω από τις κουίντες, κάποιοι βρίσκονται πίσω από τους εαυτούς τους!

Νάστε καλά και να έχετε ανοιχτό μυαλό, να δέχεστε, όπως κι εγώ, την αντίθετη γνώμη.

(για να δούμε, θα αφήσουν την απάντησή μου να υπάρχει ή θα τη διαγράψουν κι αυτή...)

Εικόνα SAINARK

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ!!ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ?ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΠΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.Για την ευρωλιγκα χασαμε το τρενο φετος.Ε..και?...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ,ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..Παση θυσια το πρωταθλημα,και στο τελος κριτικη για την πορεια και τα ΣΟΒΑΡΑ λαθη που εγιναν στη σεζον,ετσι ωστε να επανελθουμε δυνατοι του χρονου.Μεχρι τοτε επιβαλλεται να μεινουμε ορθιοι για το πρωταθλημα.ΚΛΕΙΝΩ ΞΑΝΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ?ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Εικόνα holland74

Μετά το υστερόγραφο, που εγείρει απορίες, είναι δύσκολο να γράψει κανείς για το κυρίως άρθρο, παρόλο που είμαι σχετικά νέος, όσον αφορά στην εγγραφή μου για να κάνω σχολιασμούς, νιώθω τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ως έναν ισότοπο, όπου όλοι οι γαύροι μπορούν να ανταμώνουν και φυσικά θα θέλαμε, θεωρώ, όλοι μας μία παραπάνω επεξήγηση..
Όσον αφορά στο τμήμα μπάσκετ, πιστεύω θα επιστρέψουμε δριμύτεροι, ας γίνει η αρχή με το πρωτάθλημα,μετά συζητάμε ξανά..

Εικόνα Hank

Επειδη το
"Φαίνεται όμως πως, ορισμένοι εξ ημών είναι πιο...ίσοι από τους άλλους."
ειναι τερμα αδικο για το RATM, να βαλω τα πραγματα στη θεση τους, μιας και επελεξες να αποχωρησεις, και, κυριως, να το δημοσιοποιησεις με αυτο τον τροπο. Και ειναι κακο ο κοσμος που μας διαβαζει,1ον να αποκομιζει στρεβλες εντυπωσεις,και 2ον να ασχολειται με πραγματα που δεν αφορουν τον Ολυμπιακο.

Τι ειναι οι RATM, πως στηθηκαν, πως συντηρουνται και πως λειτουργουν το ξερεις καλα.
Το ποσο ισοι ειναι ολοι, προκυπτει απο το δικαιωμα να ανεβασει οποιοσδηπτε απ τους authors αυτο που θα ανεβασει, χωρις να περασει απο οποιουδηποτε τυπο ελεγχο.
Ειτε μιλαμε για ανθρωπους που εχουν βαλει την προσωπικη τους ζωη κατω απ το RATM για να συνεχισει να υπαρχει αυτο το σαιτ το αφιερωμενο στον Ολυμπιακο απο οπαδους του, ειτε για περιστασιακους αρθρογραφους που για καποιους λογους επιλεχθηκαν απ τους επισκεπτες να εχουν τη δυνατοτητα να ανεβαζουν ενα αρθρο, δεν υφισταται κανενος ειδους ελεγχος απο τους πιο...ισους.
Αυτο και μονο αναιρει τη μομφη περι καποιων πιο ισων απ τους αλλους.
Ενα οριο υπαρχει μονο, και δεν τεθηκε ποτε ως προυποθεση, γιατι θεωρουμε πως ειναι αυτονοητο για ολους:
Εδω, μιλαμε μονο για Ολυμπιακο. Κυριως, προσπαθουμε να αποδομήσουμε την πραπαγάνδα εναντιον του Συλλογου.
Και μονο μεσα σε αυτο το πλαισιο, οποιαδηποτε αναφορα περαν των αθλητικων εχει θέση.
Και επειδη ολο αυτο συμβαινει για ενα αρθρο σου που κατεβηκε, τονιζω οτι οποιαδηπτε αναφορα στην πολιτικη εχει θεση εδω, μονο εφοσον πολιτικος η κομμα θεωρουμε οτι με ενεργειες η με κατι που λεει, βλάπτει η αδικει τον Ολυμπιακο.

Ανεβασες ενα αρθρο προσφατα, το οποιο ηταν καθαρα πολιτικο. Που αφορούσε την κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τις επιλογές του και έλεγες πως όλα αυτά τα κάνουν γιατί είναι αριστεροί.
Ως εκ τουτου, δεν ειχε καμια θεση στο RATM. το RATM δεν είναι ούτε ΝΔ ούτε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ούτε με την Δεξιά ούτε με την Αριστερά. Τους γαμει ολους εξισου, εφοσον θεωρει οτι βλαπτουν το Συλλογο.
Τις καθαρα πολιτικες μας αποψεις, τις κραταμε για αλλου. Εδω δεν εχουν θεση ουτε πολιτικα αρθρα, ουτε σχολια οπως προφανως κ εγινε μεχρι να κατεβει.
Και που παλι, δεν κατεβηκε παραυτα απο τους πιο...ισιους.
Αλλα απ τη στιγμη που δε θα πρεπε να ανεβει, το ποτε κατεβηκε και πως λιγη σημασια εχει.

Και επειδη το συγκεκριμενο σαιτ εχει υπερβει πια οσους το στησανε, κι οσους, ξαναλεω, το συντηρουν με προσωπικο κοστος, και πολυ περισσοτερο γιατι οσοι μπαινουν μπαινουν να διαβασουν καθαρες και αφιλτραριστες αποψεις για το Συλλογο, οποιαδηποτε περαιτερω συζητηση για το θεμα ειναι ανοητη.
Ειναι ηδη, αλλα μιας κ επελεξες να δημοσιοποιησεις αυτα που λες στο υστερογραφο, επρεπε τουλαχιστον να μπουν οσο γινονταν καποια πραγματα στη θεση τους.

Το RATM, ειναι τα αρθρα του, και τα ντοκουμεντα του. Δεν ειναι ουτε οι αρθρογραφοι του, ουτε οι διαχειριστες του.

Εικόνα Andreas

Αρχικά, ένα ευχαριστώ για τα πολύ καλά κείμενα και ως γραφή και ως περιεχόμενο και καλή τύχη με ό,τι άλλο ασχοληθείς - ασχολείσαι. Πάντως η αποχώρηση είναι πιο ταιριαστή στο πρώτο τμήμα του κειμένο, στο περί προπονητών.

Εικόνα fasteddie

Φιλε μου αν και δεν σε ξερω προσωπικα και φυσικα δε μπορω να ξερω τι εγινε,θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις,φωνες σαν τη δικη σου χρειαζονται γιατι αρχιζουν και σπανιζουν επικινδυνα ανθρωποι με συγκροτημενο γραπτο λογο,σκεψη αλλα και πραγματικη Ολυμπιακοφροσυνη,εχουμε πηξει στους αγραμματους φελλους ''Ολυμπιακαρες'' του τιποτε απολυτως...

Εικόνα Count Cagliostro

Τι συνέβη ρε φίλε? Μείνε εδώ, που θα βρεις χειρότερα?

Εικόνα RED HELL

Μεγαλη πικρα σημερα.Στο τελος μιλας με γριφους.Γιατι σταματας φιλε?