ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ...



Θέλω να πάω διακοπές και δεν μ΄αφήνουν!

Ο ΧΠ, ο πρώην της δημόσιας και καταδικασμένος από τη δικαιοσύνη του νοητού ήλιου μιλάει με τον ΣΚ, τον... Λαβρέντη Μπέρια του σύριζα -τί ποιός είναι ο Λαβρέντης; H NKVD του Ιωσήφ! Ποιά NKVD, ποιανού Ιωσήφ; Αντέστε ξεστραβωθείτε στο διάβασμα, να μάθετε!!!

Επανέρχομαι...

Δηλαδή, δεν μιλάει ακριβώς απευθείας μαζί του αλλά με έναν εξ απορρήτων του λέει το έγκυρο ριπόρτινγκ της έγκυρης Live Sport.

Kαι τί έχει να πει ο καταδικασμένος ΧΠ με ολόκληρο απόρρητο του... Λαβρέντη; Παπαριές καμαρωτές στην ουσία. Μάλλον να ρευτούν την παλούκα που φάγανε στο Καραϊσκάκης, την Κυριακή τ' απόβραδο και τους έχει κάτσει στραβά στον οισοφάγο. (Κι έχει καθίσει η ρημάδα έτσι ώστε, για να γιατρευτούν ονειρεύονται να αναβιώσουν τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, τα γκουλάγκς της μαμάς πρώην σοβιετικής, όπου θα εξορίσουν τους γαύρους και τα οπαδικά σάιτ τους. Μιλάμε για ΤΗ μεγάλη επιστροφή της δημοκρατίας στον τόπο). Τέλος πάντων, ο αντιπρόεδρος ΧΠ, η ενίσχυση του λαγού....

  Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγόπουλος ΠΑΟ photos

...ανέλαβε να ενημερώσει το αρχηγείο της NKVD Eσωτερικού για τις προθέσεις του αφεντικού του σχετικά με το σχέδιο του ΣΚ να οργανώσει συνάντηση των τεσσάρων (;) ισχυρών αντρών του ποδοσφαίρου, ΒΜ, ΔΜ, ΙΣ και ΓΑ. Ωστόσο, γράφει το ριπόρτινγκ της Live Sport, ο αντιπρόεδρος του ΠA είπε σε συνεργάτη του ΣΚ ότι η διαιτησία του ΚΥ μηδένισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. «Δεν πρόκειται ο πρόεδρος του ΠΑ να νομιμοποιήσει με την παρουσία του τις πρακτικές του ΒΜ. Αν υπήρχε μία περίπτωση να συναντηθούμε, μετά τη διαιτησία του ΚΥ στο ντέρμπι δεν υπάρχει πλέον. Είδατε ότι εμείς, ως ΠΑ, δεν αντιδράσαμε πουθενά. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την oμάδα και να φύγουμε από το γήπεδο στο ημίχρονο, μετά την κατακύρωση του γκολ-οφσάιντ του ΚΑ, αλλά δεν το κάναμε. Θα μπορούσαμε, επίσης, να τινάξουμε όλα στον αέρα όταν άνθρωπος της ασφάλειας του ΟΛ πέρασε μπροστά από τον πάγκο μας και έβρισε τον ΛΕ. Δεν κάναμε τίποτα. Δεν γίνεται όμως μετά από μία τέτοια διαιτησία να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον ΒΜ και να νομιμοποιήσουμε τις πρακτικές του. Δηλαδή να μας ξεσκίζει η διαιτησία του ΚΥ κι εμείς να τους λέμε και "ευχαριστώ". Είδαμε την Κυριακή στο ντέρμπι πως αντιλαμβάνεται το 50-50. Ο ΒΜ θέλει το 100-0», ήταν η τοποθέτηση του ΧΠ.

Το δίκιο τον έπνιγε σαν κίτρινο κασκόλ του ΔΜ. Τον είδε σε κακό χάλι ο απόρρητος του ΣΚ, τούδειξε ένα σκαμνί - μιας και τάχει συνηθίσει κατά πως φαίνεται- να κάτσει να ξαποστάσει, να βρει την ανάσα του και του απάντησε με σταθερή φωνή που απέπνεε την απόλυτη γνώση των μύχιων σκέψεων του...Λαβρέντη:

"Έλα μη μου συγχίζεσαι. Πάρε και μια σόδα. Δώρο απ' το θείο".

Έτσι έκανε κι αυτός τη γαργάρα του και του πέρασαν οι έγνοιες. Όσο για τον ΒΜ, τους ετοιμάζει νέα χουνέρια νάχουν να πορεύονται.

ΥΓ. Η αναγραφή των αρχικών των ονομάτων των πρωταγωνιστών στην ιστορία μας είναι συνειδητή πράξη που απορρέει από την ανάγκη μου να μετέλθω συνωμοτικών πρακτικών, μέρες αριστεράς πούναι κι έρχονται...

Red Apple
 

Σχόλια

Εικόνα Andreas

Αφού μας βάζεις να διαβάζουμε ας ακολουθήσουμε. Ο Βαλέριαν της Glavlit πηγαίνοντας στον Λαβρέντη ήταν αφηρημένος. Του ξέφυγαν αυτά που σχεδίαζαν αλλά δεν τους έκατσαν. «Είχαμε σχεδιάσει να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε και να το παίξουμε αδικημένοι αλλά το γκολ δεν ήταν οφσάιντ ώστε να ξεφτιλιστούμε εντελώς αποχωρώντας. Δεν έπρεπε να φανεί ο πραγματικός λόγος που θα αποχωρούσαμε. Ούτε το σκουντούφλισμα του Σαλίνο για το οποίο βγάλαμε ανακοίνωση ήταν αρκετό. Σκοπεύαμε να κάνουμε σαματά με οτιδήποτε αλλά δε συνέβη τίποτα. Το βρισίδι στο ΛΕ έπεσε αργά, δεν προλαβαίναμε...άσε που αν αποχωρούσαμε καπάκια μετά το γκολ θα μας κορόιδευαν και τα κορόιδα που κοροϊδεύουμε.» Η Glavlit για να δουλεύει καλά πρέπει να είναι πειστική προς αυτούς που απευθύνεται.

Όπως και να γίνει όπως και να χάσουν έχουν βρει τον υπεύθυνο που δεν είναι ποτέ ο εαυτός τους. Πέρα από το ότι η ανάληψη ευθύνης είναι χαρακτηριστικό ανδρών, οπότε αναμενόμενο οι βάζελοι να ζορίζονται, φαίνεται ότι τελικά η προπαγάνδα τους μας εξυπηρετεί. Εξάλλου μόνο καλό δε λες το τέλος του Λαβρέντη που έστελνε μανάδες και συζύγους στο νοσοκομείο. Ως προς το τελευταίο, οποιαδήποτε ομοιότητα με ντόπιους ήρωες είναι συμπτωματική και μέρος της προπαγάνδας της άλλης φράξιας του κόμματος, αυτής που ηγείται ο Π & Π, αυτός ντε που τρώει τους κουραμπιεδές με τη μύτη.

Εικόνα red apple

Ε ΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ κι ένας διαβαστερός! Έβγε τέκνον Άντριου, σε βλέπω να πηγαίνεις μπροστά με τα χίλια!