Το ναρκοπέδιο της Δευτέρας


Tags: -

Nάμαι κι εγώ!

Η Δευτέρα δίνει, σχεδόν πάντα, ευκαιρίες για εκπλήξεις και άλλα ποδοσφαιρικά περίεργα, πόσω δε μάλλον, όταν μιλάμε για πρωταθλήματα όπως είναι της Φινλανδίας, της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας και άλλες εξωτικές λίγκες...

Για να αφήσουμε όμως τα λόγια κι ας πάμε κατευθείαν στο ψητό φούρνου που ετοίμασα!

402: ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ-ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ: Χ2 (3,25-3,45)

Η Λαντσκρόνα είναι μια ομάδα με σχετικά καλή έδρα, αλλά με καθόλου στόχους. Το 1-1-4 που αποτελεί τις επιδόσεις της, τον τελευταίο μήνα, τα λέει όλα! Αφήστε που έχει κάκιστη παράδοση με την Τρέλεμποργκ.  Τώρα, η Τρέλεμποργκ είναι, από μόνη της, η επιτομή της αγωνιστικής ασχήμιας. Πέφτει κατηγορία, αλλά οι επιδόσεις της, εσχάτως είναι μία νίκη και πέντε ήττες. Θα παίξω με γνώμονα τη στατιστική μου και πέραν τούτου ουδέν!

403: ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ: Χ (3,60)

Η Χάμαρμπι μπορεί να κινείται ανάποδα από το δρόμο που χάραξε η Λαντσκρόνα, αλλά η σκληρή πραγματικότητα λέει πως δεν έχει κανένα στόχο στο πρωτάθλημα της Σουπερετάν. Σε αντίθεση με την Ντέγκερφορς που πασχίζει να κρατηθεί, τουλάχιστον, στη ζώνη των πλέι άουτ! Σ' αυτή την έδρα έχει καλή παράδοση και εκεί θα βασιστώ για να κοντράρω τη γηπεδούχο που ναι μεν είναι αδιάφορη, αλλά δεν παύει να είναι και καλύτερη σαν ομάδα.

410: ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β' : Χ (3,20)

Ο Ηρακλής της Ιβηρικής παίζει διαρκώς με την πλάτη στον τοίχο, αφότου ξεκίνησε το δύσκολο πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβίζιον. Ωστόσο, πήρε για πρώτη φορά από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών του, εκτός έδρας βαθμό και λογικά θα πάρει "κάτι" από τον αγώνα με την ανερμάτιστη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, η οποία έχει έφεση στα μεγάλα σκορ και εξαιρετική παράδοση στο Αλικάντε, με δύο νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις της. 

Πολύ καλή μας επιτυχία!

Αδάμ Αδαμόπουλος