...ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑ!!!


Tags: -

Aπόψε είναι βραδιά Κυπέλλων, σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα, αλλά και βραδιά Κόπα Λιμπερταδόρες, στο νότιο ημισφαίριο του πλανήτη. Τα αλγοριθμικά είναι παρόντα και σε αυτό το φάσμα των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων και με βάση την παράδοση αλλά και το ένστικτο, θα πορευτούμε...

184: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χ2 (3,75-4,30)

Ούτε φέτος κατάφερε η Μπάγερν να καταβάλει το θηρίο, Ντόρτμουντ και παραμένει επί τρείς αγωνιστικές περιόδους και συνολικά, έξη αναμετρήσεις για την Μπουντεσλίγκα και το Κύπελλο, χωρίς νίκη. Πέρυσι, την άνοιξη συνετρίβη με 2-5 στο Βεστφάλεν. Τα μεταφυσικά στατιστικά μου δείχνουν ως πρώτο σημείο το διπλό.

189: ΑΓΙΑΞ-ΑΛΚΜΑΑΡ: 2Χ (6,25-4,00)

Ο Αίας κυνηγά το πρωτάθλημα, ενώ η Άλκμααρ επιδιώκει την...σωτηρία! Μια ομάδα με καλό υλικό έφθασε, φέτος να παλεύει για τη σωτηρία της! Στο Κύπελλο, όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Πέρυσι, μόλις νίκησε στην Αρένα του Άμστερνταμ με 2-3 για τον ίδιο θεσμό, ενώ παραμένει αήττητη από τον Άγιαξ, στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

200: ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ: Χ2 (3,65-5,25)

Η Κορίνθιανς βρίσκεται σε φάση αναταραχής. Κάτι οι κακές εμφανίσεις, κάτι η τιμωρία της να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου της, στο Κόπα Λιμπερταδόρες, κεκλεισμένων των θυρών, δεν αποτελούν ιδανική στιγμή για να ποντάρει κανείς, στον άσσο του 1,45. Η ομάδα από την Κολομβία ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, εντός έδρας αλλά κάτι μου λέει πως μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος