ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ!


Tags: -

H βιασύνη δεν είναι καλός οδηγός και χθες, δυστυχώς και για τους δυό μας -εμένα κι εσάς εννοώ!!!- το "τρέξιμο" για τα καθημερινά και τα έκτακτα της ζωής, βάρυναν στις χθεσινές επιλογές μου. Αφήστε που στην Ligue 2 της Γαλλίας, ο... Ζακ - τυχαίο μικρό όνομα Γάλλου ποδοσφαιριστή!- έκανε αγρανάπαυση στα γκολ!

Για να δούμε όμως, ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές μου από το αποψινό κουπόνι:

233: ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Χ2 (3,35-4,75)

Η παράδοση είναι με την Ομόνοια, αλλά στατιστική και φόρμα με την ομάδα της Λεμεσού, που παραμένει αήττητη μακριά από την έδρα της, από τον περασμένο Οκτώβριο. Οι Λευκωσιάτες έχουν τις γκέλες που τους αναλογούν με τις ομάδες της πρώτης εξάδας...  

236: ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ: Χ2 (3,50-5,00)

Η Πάσος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά ...μιλάμε για την Πάσος! Ποιά είναι η Πάσος, δηλαδή, που προσφέρεται με 1,50 στον άσσο; Η Σετούμπαλ είναι μια ομάδα ικανή να αρπάξει τουλάχισδτον το βαθμό, σύμφωνα και με την στατιστική μου. 

238: ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: 1Χ (3,30-3,25)

Η Εσκισεχίρ είναι μια ομάδα δύσκολη για κάθε επίδοξο πρωταθλητή Τουρκίας, πόσο μάλλον για την Γαλατά η οποία συνηθίζει να γκελάρει... ενθάδε! Με στατιστική που δίνει 755 πιθανότητα στο Χ, θα προτιμήσω την ευγενική αυτή κόντρα.

253: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΝΙΣ: Χ2 (3,30-4,25)

Ντέρμπι ομάδων που πασχίζουν να αρπαχτούν από την ...έξοδο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται η Νις που θα κατέβει, κόντρα στους Στεφανουά με σύμμαχο την παράδοση και την στατιστική μου.

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος