ΑΚΡΙΒΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ!


Tags: -

Λοιπόν... Έχουμε και λέμε! Η Γιούβε πήρε μια τεράστια και σε σημασία και σε έκταση, νίκη στην Σκωτία κόντρα στην Σέλτικ, αλλά αν θέλετε την γνώμη μου, ΔΕΝ το άξιζε - στο βαθμό που αφορά την έκταση του σκορ. Οι Κέλτες την έπαιζαν μονότερμα, αλλά μίλησε, για άλλη μια φορά, ο ποιοτικός κυνισμός και το...φάρδος της ...Κερίας. 
Η Σέλτικ θα παίξει διαφορετικά, όχι, τόσο επειδή έχει ελπίδες για την πρόκριση, αλλά, για να μην διασυρθεί. Καθώς, λοιπόν, η Γιούβε δεν έχει κανένα λόγο για να τα δώσει όλα, θα αποτολμήσω την κόντρα, με πρώτο σημείο το "Χ" και με πολύ πιθανό και το over.

Όθεν:

147: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΕΛΤΙΚ: Χ2 (4,75-9,00), OVER (1,55)

Στο άλλο παιχνίδι, τώρα, η Παρί θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 2-1 στο Μεστάγια, έχοντας μεταξύ άλλων και την απώλεια του Ζλάταν. Οι Παριζιάνοι είναι σαφώς, το φαβορί για να περάσουν στα προημιτελικά, αλλά η Βαλένθια κατεβαίνει στο Παρκ ντε Πρενς με σύμμαχο την παράδοση, που τη θέλει να παραμένει αήττητη σε οκτώ από τις, συνολικά, εννιά αναμετρήσεις της επί γαλλικού εδάφους. Θα αποτολμήσω κι εδώ το "Χ", με οριακό σκορ λόγω της απουσίας του Ζλάταν.

Όθεν:

148: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χ (3,45), UNDER (1,85)

Στην Λειβαδιά, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς διανύει περίοδο φόρμας μετά του απαραίτητου διαιτητικού "σπρωξίματος". Ο Λεβαδειακός δέχτηκε ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, στον πρώτο αγώνα, στην Τούμπα, αλλά με την κάκιστη, τρέχουσα κατάστασή του, δεν μπορεί να αναζητεί δικαιολογίες. Πάντως, μπορεί να σταματήσει τον Δικέφαλο του Βορρά, τουλάχιστον στην ισοπαλία.

Όθεν:

142: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Χ1 (3,15-3,15)

Τέλος, στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα, η Βακ Πέλετς υποδέχεται την διεκδικήτρια του τίτλου, Σάλτσμπουργκ. Η νεοφώτιστη, στην κατηγορία, γηπεδούχος προέρχεται από μεγάλη νίκη και με εννιά παίχτες, απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης, ενώ η φιλοξενούμενη, που νίκησε, στο χαλαρό, την Νόισταντ έχει δύο αγώνες λιγότερους από την πρωτοπόρο Αούστρια αλλά και 15 βαθμούς διαφορά από την κορυφή! Στον πρώτο αγώνα νίκησε, σε αυτή την έδρα, με 2-0, αλλά αυτή τη φορά θα παίξει με κόντρα τα στατιστικά μου...

Όθεν:

143: ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χ1 (3,35-4,75)

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος