ΘΑ ΚΟΨΕΙ, ΑΠΟΨΕ, ΤΟ... ΓΑΛΑ;


Tags: -

Η Ευρώπη μας τελείωσε! Τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη... Καράβια χάνονται και βαρκούλες αρμενίζουν. Αλλά, για σταθείτε! Την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχουν νέες προκλήσεις για ορισμένες από τις πρωταγωνίστριες ομάδες. Champions League και Europa League περιμένουν τα ευρωπαϊκά κλαμπ για να ξεζουμίσουν τους ποδοσφαιριστές τους και να τέρψουν τους φιλάθλους τους. Και ενδιάμεσα, τράβα να παίζεις με τις... Γκεντσλερμπιρλιγκές και τις τοιαύτες! Προς τούτο...

Στην Πόλη, η Γαλατασαράι, η πρωτοπόρος της τουρκικής Λίγκας ακονίζει τα νύχια της για τη ρεβάνς με την Σάλκε, με την οποία, παρά τα θρυλούμενα την πάτησε! Τώρα, πρέπει να συγκεντρωθεί για να κοντράρει την Γκεντσλερμπιρλιγκί, που δεν έχει και πολλά περιθώρια για να χάνει βαθμούς. Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 3-3. Στατιστικά δεν μου βγαίνει ο άσσος του 1,30. Γι αυτό θα σας οδηγήσω στην θαλπωρή του "Χ".

ΟΘΕΝ:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ: Χ (4,35)

Στην Ligue 2 στην Γαλλία, η Κλερμόν και η Άρλ παλεύουν για να κρατήσουν τη μύτη τους πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Το... χρώμα της Κλερμόν μοιάζει κάπως καλύτερο, καθώς η Άρλ είναι πολλή χλωμή. Όμως, διατηρεί κάλλιστη παράδοση στην όμορφη πόλη και μιας και οι στατιστικές τάσεις την ευνοούν, θα υπακούσω στους χρησμούς και θα χτίσω ένα τείχος προστασίας γύρω από την φιλοξενούμενη.

Όθεν:

106: ΚΛΕΡΜΟΝ-ΑΡΛ: Χ2 (3,20-4,00)

Η Σατορού διατηρεί την μόνη απόρθητη έδρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Γαλλία. Με πέντε νίκες και επτά ισοπαλίες δεν έχει χαριστεί σε καμμία από τις ομάδες της κορυφής. Η Μονακό είναι, βέβαια, μακράν η καλύτερη ομάδα και θα σας καταλάβω αν πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων την πρότασή μου, αλλά όταν έχω δύο-τρία σημαντικότατα στατιστικά κόντρα στους Μονεγάσκους, θα τα σεβαστώ κι ας τα διαψεύσει, η καλύτερη ομάδα.  

Όθεν:

111: ΣΑΤΟΡΟΥ-ΜΟΝΑΚΟ: Χ1 (2,90-2,90)

Στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, οι ευκαιρίες για ποντάρισμα είναι μεν λιγοστές, όμως είναι επικερδείς. Η Ντεν Μπος βολοδέρνει κάπου στη μέση της βαθμολογίας, παρέα με την Φέενταμ, χωρίς να υπάρχει ελπίδα, για αμφότερες τις ομάδες, να κάνουν την υπέρβαση και να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι όφ της ανόδου. Μόνο η φόρμα της γηπεδούχου θα μπορούσε να με αποτρέψει από το να μην την κοντράρω, αλλά με 5-1-6, εντός έδρας...πού πας ωρέ Καραμήτρο; 

Όθεν:

118: ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ-ΦΕΕΝΤΑΜ: Χ2 (3,45-3,65)

Τέλος, στην Αργεντινή αναμετρώνται η Μπελγκράνο με την Βέλεζ Σάρσφιλντ. Οι δύο ομάδες είναι η χαρά του γκολ, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Θεωρώντας άκρως δελεαστική την απόδοση του over έκρινα οτι είναι σκόπιμο να σας το προτείνω.

Όθεν:

133: ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ-ΒΕΛΕΖ Σ.: OVER (2,20)

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας.

Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Πέντε ματσάκια φιλαράκι ;Πολύ αβέρτο σε κόβω...σα να μη φοβάσαι το....πλήθος των επιλογώνε που σενήγθως άμα είναι πολλές μας...κουβαδγιάζουνε !Πάμε γερά λεπόν σήμερις !!!