O AΘΛΟΣ ΤΟΥ... ΑΙΑ!


Tags: -

O Άγιαξ έχει ένα σκοπό. Να βουτήξει, από τα χέρια της Αιντχόφεν, τον φετινό τίτλο στην Ερεντιβίζιε. Η Τσβόλε έχει, από την άλλη, ένα άλλο σκοπό. Να παραμείνει στην κατηγορία. Εκ πρώτης όψεως, ο άσσος μοιάζει "ευκολάκι". Εκ δεύτερης όμως; Η φιλοξενούμενη έχει κάνει τις εξής εντυπωσιακές, εκτός έδρας, κηδείες: ΝΙΚΗ, με 3-1 με την Αϊντχόφεν και ΙΣΟΠΑΛΙΑ με 2-2 με την Τβέντε. Δηλαδή έχει πάρει αποτέλεσμα από δύο από τα τρία θηρία του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει πλεονέκτημα ενός γκολ στη φιλοξενούμενη, η οποία τις δύο φορές που αναμετρήθηκε με τον Άγιαξ, στην Αρένα του Άμστερνταμ ηττήθηκε με 0-2 και 0-1.

Όθεν:

312: ΑΓΙΑΞ-ΤΣΒΟΛΕ: Χ2 (4,55-4,55)

Η Μπορντό σέρνεται. Από Λισαβόνα στην Φλάνδρα και από την Βρέστη, στις όχθες του Ατλαντικού. Η ομάδα μετρά τέσσερις κολλητές ήττες και η αναμέτρηση με την Μπαστιά δεν προμηνύει ευοίωνα πράγματα, καθότι, παράδοση και στατιστική έρχονται να σκεπάσουν με βαριά σύννεφα την όμορφη πόλη. Η ομάδα της Κορσικής είναι σκληρό καρύδι για κάθε γηπεδούχο και εκτός αυτού έχει και ισχυρότερο κίνητρο, μιας και η κατηγορία δεν έχει, ακόμη, διασφαλιστεί.

Όθεν:

330: ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΠΑΣΤΙΑ: Χ2 (3,65-6,50)

Τέλος, στην Πόλη, η Φενέρμπαξε παίζει ένα ακόμη ντέρμπι, αυτή τη φορά με την Μπουρσάσπορ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με την Μπεσικτάς και δεν μοιάζουν ικανοί να χτυπήσουν τον τίτλο, από την Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα της Προύσσας είναι παραδοσιακά, δύσκολη αντίπαλος για τους Πολίτες και αυτό το αποδεικνύει η παράδοση αλλά και η στατιστική μου, ενώ έχει ισχυρότατο κίνητρο για να κρατηθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Όθεν:

339: ΦΕΝΕΡΜΠΑΞΕ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: Χ2 (3,35-4,00)   

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας.

Αδάμ Αδαμόπουλος