Lo siento Señor...


Tags: -

Και ξαφνικά εγένετο Φως! Όλοι ανακαλύπτουν, τώρα, ότι ο Μίτσελ είναι κανονικός (!!!) προπονητής, ότι γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές του, ότι δεν κοιμάται στον πάγκο και άλλα τέτοια χαριτωμένα... Έως τα τώρα, το μόνο εύσημο που του επιδαψίλευαν ήταν ένα... αόριστο "Είναι μεγάλη προσωπικότητα", που στα δικά μου μάτια φαντάζει κάτι σαν ...επικήδειος!

Ώπα βρε όψιμοι αυλοκόλακες! Δεν σας αξίζει ούτε λέξη περισσότερη.

Στα αρχ... μας ό,τι κι αν γίνει στο τέλος αυτής της φάσης για το Champions League. Εμείς, εδώ στο R.A.T.M. απολαμβάνουμε μιαν "άψητη" ομάδα με ...μυρωδιά προπονητή και έναν πρόεδρο που τα παντελονιάζει και που μας έχουν κάνει να την... παίζουμε δημοσίως!

Μια ομάδα, η ΔΙΚΗ ΜΑΣ η ομάδα, που σφύζει υγείας, επιθετικότητας, ενέργειας, μαθημένη στις προπονήσεις του μυρωδιά, να πιέζει, να πιέζει, να πιέζει, να κλέβει μπάλες και να βγάζει μάτια με τις επινοήσεις της στην επίθεση και την αυταπάρνηση στην άμυνα.

Και απευθυνόμενος στους δικούς μας οπαδούς ρωτώ: Θα συνεχίσουμε να γκρινιάζουμε και να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και θα τσιμπάμε, σαν χάνοι, στις καραμπινάτες προσπάθειες των πουθενάδων να σπείρουν, συλλήβδην, ζιζάνια, αμφισβήτηση και απαξίωση;

Η μόνιμη επωδός των παροικούντων την αντίπερα όχθη - επωδό που αντέγραψαν, άκριτα, και αρκετοί δικοί μας - ήταν το ότι ο Μίτσελ ό,τι είχε να δείξει το έδειξε, αφού βρίσκεται, τάχα, στην ομάδα από τον Γενάρη... Εκπληκτική σκέψη! Βρε τί να εξηγείς πως άλλη ομάδα βρήκε και άλλη ομάδα κλήθηκε να ετοιμάσει. Να διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου, υποστηρίζοντας πως δεν είναι δυνατό να απαξιώνεις ένα προπονητή και την ομάδα του επειδή δεν έπαιξε καλά στα φιλικά προετοιμασίας. Αγύριστα κεφάλια αυτοί! "ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΩΞΕ, ΤΩΡΑ, ΤΟΝ ΜΥΡΩΔΙΑ", φωνασκούσαν και οι "αντικειμενικοί" έτριβαν τα χέρια τους απο χαρά, που έβλεπαν οπαδούς μας να μπαίνουν με τα δύο πόδια, στο ναρκοπέδιο που έστρωσαν τόσο ύπουλα. 

ΑΡΔάκια και δικοί μας "κλαίγανε" για την τάχα, κάκιστη, εμφάνιση στο Βέλγιο, για το πόσο "αστείοι" ήμασταν, αμυντικά, ξεχνώντας πως το σύστημα του Μίτσελ αποσκοπούσε ακριβώς σε αυτή την εικόνα, επειδή ήταν βέβαιος ότι την Άντερλεχτ θα την ξεκώλιαζε. Αλλά ξέχασαν, επίσης και το ότι, με την είσοδο του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Φουστέρ η ομάδα "ηρέμησε" και πέτυχε άλλα δύο γκολ. Παγκόσμιο φαινόμενο είναι, σίγουρα, η απαξιωτική αντιμετώπιση μιας ομάδας που νίκησε, σε εκτός έδρας αγώνα, με τόσο ευρύ σκορ!

Να πάμε παρακάτω; Στην Λισαβόνα ΣΒΗΣΑΜΕ από τον χάρτη ολόκληρη Μπενφίκα (και στα τέτοια μας αν έχει ...ψυχολογικά προβλήματα.ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ!!!) κι αντί για 0-2 φύγαμε με το 1-1. Με μπαλάρα, έτσι; Μην ξεχνιόμαστε! Θυμάμαι τα αποτελέσματα που έπαιρνε ο Hellas-Europe -Panathinaikos στις μεγαλειώδεις, εκείνες, πορείες του, όταν κατέβαζε καμιά δεκαριά πούλμαν μπροστα από το τέρμα του, το πόσο τον αποθέωναν όλοι εκείνοι που τώρα, σας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ κατάμουτρα και κάποιοι το καταπίνετε αμάσητο. (ΕΛΑ ΜΩΡΕ...ΠΟΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ;)

Να πάμε και στον πρώτο αγώνα; Στον ΝΑΟ σβήσαμε, για ένα ημίχρονο, ολόκληρη Παρί Σεν Ζερμέν που είδαμε το πώς ισοπέδωσε την Άντερλεχτ και αντί για 2-0, στα πρώτα 45', πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-1, για να ηττηθούμε εξαιτίας τριών απολύτως δικαιολογημένων, λόγω απειρίας, αδρανειών σε στημένες φάσεις. Αλλά, αν υπήρχε μυαλό να κρίνουμε καθαρά, θα βλέπαμε πως η Παρί δεν κατάφερε να μας ανοίξει ΠΟΤΕ την άμυνα με τόσα αστέρια που έχει μαζεμένα στην ενδεκάδα της. 

Στην Σούπερ Λίγκα το μενού έχει ΓΚΟΛ και ΘΕΑΜΑ εμπλοκή.

Ποιανού έργο είναι όλο αυτό; Δικό μου, μήπως; Των ΜΜΕ; Της ΕΠΟ; Της Greenpeace;

ΟΧΙ βέβαια! Είναι έργο του Μίτσελ - αυτού του μυρωδιά, κονφερασιέ, και ο,τι άλλο τους έρχεται στο νου για να τον απαξιώσουν - που έβαλε στον αγώνα έξη ελληνόπουλα...

Ο Μίτσελ είναι, πλέον, για μένα ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών που θα μας οδηγήσουν σε ποδοσφαιρικά μεγαλεία. Ένας αρχιδάτος άνθρωπος-προσωπικότητα- προπονητής που δεν του άξιζαν τα μύρια όσα του σούραμε...

Εδώ αποθεώναμε τον Ερνέστο επειδή έπαιζε καλά η ομάδα κι έχανε...Ο Ερνέστο περιβλήθηκε, όμως, με τον μανδύα του Αγίου Αναμορφωτή και ο Μίτσελ με τον μανδύα της Αγίας Ρόμπας! Αλλά το καλό με τον Μίτσελ είναι το ότι η ρόμπα του ΔΕΝ είναι ξεκούμπωτη!

Αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ προπονητής που τον κάναμε ανέκδοτο, δεν αξίζει να του αναγνωρίσουμε τη συμβολή για όλες αυτές τις στιγμές απόλαυσης και περηφάνειας που μας χαρίζει; Αυτός ο κοστουμαρισμένος ΜΑΓΚΙΤΗΣ που πανηγυρίζει σαν ψυχάκιας τα γκολ της ομάδας και που του κλέψανε, χτες, το διπλό με ΜΠΑΛΑΡΑ αντάξια της Ολυμπιακής ψυχής μας, της Πειραιώτικης!

Αλλά και πάλι... ο Μίτσελ δεν αξίζει εγκωμίων. Μόνο μιας συγνώμης.

Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Φοβερο αρθρο Αδαμ!Και μονο που τον εβλεπαν οι παιχτες να κοουτσαρει μες τη βροχη νομιζαν οτι επαιζε κι αυτος μαζι τους! Οπως ακριβως το ειπες"κοστουμαρισμενος μαγκιτης" και απο μπαλα κανταρια!

Εικόνα red apple

Dancing in the rain, Νίκο. Σιγά μην τρομάξει ο Μίτσελ που έχει βιώσει εκατομμύρια τόννους πίεσης και διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων.

Εικόνα nikos michalopoylos

...Και ποιος να του πει κουβεντα του γιγαντα,απ τους παιχτες εννοω,οτι δεν μ εβαλες και τετοια. θα χει την τυχη των μαγκιτων απ τ αλγερι!

Εικόνα red apple

ακριβώς... χα χαχαααα

Εικόνα μαουνιέρης

Θαυμάσιο άρθρο, σύγγαυρε. Μπράβο! Αν πω κάτι παραπάνω θα το χαλάσω.

Εικόνα red apple

Έγραψες, ήδη, πάρα πολλά!!! αχ αχα χααα...
Νάσαι καλά Γιώργο, που έχεις πάντα ένα καλό λόγο

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ ωραίο άρθρο και πολύ ωραία σχόλια. Χαίρομαι που, μέσα σ' αυτόν τον οχετό του κυβερνοχώρου, μπορούμε και διαβάζουμε αυτές τις κουβέντες.

Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας και ακόμα πιο πολλά στον Μίτσελ. Χθες έκανε το τέλειο κοουτσάρισμα και δεν ήταν η πρώτη φορά. Το στήσιμο, η τακτική, η ψυχολογική προετοιμασία, οι αλλαγές, οι δηλώσεις, οι πανηγυρισμοί, όλα. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ! Η αλήθεια είναι ότι ενδόμυχα είχα κατά διαστήματα αμφιβολίες προς το πρόσωπό του. Ποτέ δεν τον έκραξα, απλώς μερικές φορές αναρωτιόμουν με ποια λογική κάνει ορισμένα πράματα. Ωστόσο αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά ότι, έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, όλοι εμείς βλέπουμε το αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς του Μίτσελ, των παιχτών, της διοίκησης, των φροντιστών κλπ. στον αγώνα. Ο προπονητής γνωρίζει την ομάδα 100 φορές περισσότερο από εμάς και σίγουρα κάτι έχει στο μυαλό του σε κάθε πειραματισμό ή δοκιμή. Το αν είναι σωστό ή λάθος θα φανεί μακροπρόθεσμα. Πέρυσι είχε την ατυχία να κοουτσάρει μια ομάδα με το μισό ταλέντο από τη φετινή και μάλιστα από τον Φεβρουάριο. Φέτος τα πάει κάτι παραπάνω από περίφημα. Κωλοτούμπα και από εμένα -αν και πάντα τον στήριζα, όπως και κάθε μέλος της ομάδας διαχρονικά- κύριε Μίτσελ. Απολαμβάνουμε το δικό σου δημιούργημα και είναι πεντανόστιμο!

Υ.Γ. Η ομάδα δείχνει υγιέστατη, με πολλή μεγάλο βάθος πάγκου και ο Μίτσελ κάνει τέλεια διαχείριση. Η πρόκριση περνάει από τον Πειραιά και αυτό πρέπει να μας κάνει χαρούμενους.

Υ.Γ.2. Χαίρομαι που το ματς με την Μπενφίκα ΠΡΕΠΕΙ να το πάρουμε. Εκεί μας εμπιστεύομαι...

Υ.Γ.3. Η ιστορία γράφει με χρυσά γράμματα τον Θρύλο εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη. Αφήστε τους άλλους να λένε για τον panathinaikos. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος έχει αρχίδια στην Ευρώπη.

Υ.Γ.4. Ο χαρακτήρας της ομάδας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι υπεράνω προσδοκιών. Έχουμε γιγαντώσει παίδες...

Εικόνα dion

Συμφωνώ απόλυτα με το ΥΓ2. Καθόλου δε στενοχωρήθηκα με το χιναράκι, ακόμα κι αν αξίζαμε το διπλό. Πρώτον όπως λες κι εσύ, περισσότερο μας φοβάμαι όταν πρέπει να κοιτάμε το χ, παρά όταν πρέπει να καταπιούμε τον αντίπαλο. Άλλωστε, όπως άκουσα και χτες πριν την έναρξη του αγώνα, η ισοπαλία είναι είδος προς εξαφάνισης στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια μας, κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε, καλό είναι να μπορούμε να παγώσουμε και να κλειδώσουμε ένα παιχνίδι όταν χρειάζεται. Πέραν αυτών, οι Πορτογάλλοι έρχονται εδώ μέσα πλέον με την ψυχολογία ότι γλίτωσαν - άδικα κι από σπόντα - από έναν αντίπαλο που τους είχε καταπιεί και δεν κώλωσε ούτε όταν το ματς έγινε ουότερ πόλο. Η καυτή έδρα μας λοιπόν, πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε, αλλά και να κόψει τα ποδάρια των Πορτογάλλων, που ούτως ή άλλως θα'ναι ζορισμένοι τόσο λόγο του χτεσινού παιχνιδιού, αλλά και γιατί την τελευταία φορά που ήρθαν στον Πειραιά, δεν ήξεραν από πού να φύγουν κι από πού να κρυφτούν. Φυσικά και όλο αυτό το ψυχολογικό κομμάτι πρέπει να το χειριστούμε κι εμείς σωστά για να μη μας γυρίσει μπούμερανγκ, αλλά ο Μίτσελ έχει μέχρι τώρα δείξει ότι είναι μανούλα (και)σ'αυτό το κομμάτι. Φυσικά κι ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο ύψος του και να προετοιμαστεί για ντέρμπι, να είναι έτοιμος να σπρώξει την ομάδα όποτε κι εάν το χρειαστεί και να μην πάει στο γήπεδο περιμένοντας ότι "θα τραβάμε φωτογραφίες της ομαδάρας μου που θα καταπιεί τους Πορτογάλλους".

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έχεις δίκιο σ' αυτό. Υπήρξε αδυναμία στην ομάδα μας να πάρει έχν χινάρι. Σαφέστατα υπάρχουν ματς, που κατά την εξέλιξη τους αντιλαμβάνεσαι ότι και το χινάρι καλό είναι. Ακόμα, ακόμα υπάρχουν ματς, που εκ των προτέρων βολεύεσαι και με το χ. Δε λέω να πας για το χ, αλλά προϊόντος του χρόνου έχεις στο νου σου και αυτήν την σκοπιμότητα. Δεν είναι κακό αυτό.

Από την άλλη όμως, αυτό που έγινε χθες είναι άλλο φαινόμενο. Χάσαμε νίκη μέσα από τα χέρια μας άδικα. Βέβαια, όπως λες κι' εσύ, αυτοί ξέρουν ότι θα έρθουν στον Πειραιά για νίκη και αυτό είναι κάτι που δεν το ήθελαν, κάτι που τους τρομάζει. Αυτό πρέπει και πιστεύω ότι θα το εκμεταλλευτούμε. Συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα μαζί σου.

Εικόνα dion

Εννοείται ότι χάσαμε τη νίκη μέσα απ'τα χέρια μας, σε καμία περίπτωση δε λέω ότι κλειδώσαμε το χ, γι'αυτό και λέω ότι πρέπει να το κοιτάξουμε. Για να το πάμε και παραπέρα, το χτεσινό παιχνίδι μπορεί κι αυτό να μπει στον ατέλειωτο κατάλογο των παιχνιδιών που κάπου λέμε "αφού δεν ήρθε κάτι παραπάνω, ας κρατήσουμε τα κεκτημένα" και τελικά τα χάνουμε μέσα απ'τα χέρια μας. Απλά χτες αντί να πάμε απ'το χ στην ήττα, πήγαμε απ'το διπλό στο χ. Άμα το παιχνίδι γινόταν πριν τρία-τέσσερα χρόνια, θα λέγαμε ακόμα για το ψυχολογικό μπακακάου που παθαίνουμε κάθε φορά που πάμε να κάνουμε διπλό. Όχι μόνο δε φάγαμε φάσεις ώστε να δεχτούμε την ισοφάριση, αλλά στην ουσία το βάλαμε μόνοι μας, η γκάφα του Ρομπέρτο είναι τεράστια και μάλιστα από έναν παίκτη που δε μας έχει δείξει στο ελάχιστο ότι μπορεί να κάνει τέτοιο λάθος.

Εικόνα red apple

Αγαπητέ Νίκο είναι άλλο να επικρίνεις και να απαξιώνεις κι άλλο να διατηρείς λογικές αμφιβολίες. Κι εσύ, από τα λεγόμενά σου δεν ανήκεις στους πρώτους. Προσωπικά είδα στο πρώτο φιλικό τις θετικές αλλαγές στον τρόπο ανάπτυξης και τη φιλοσοφία της ομάδας, αλλά είναι εύλογο να κράτησα και μια πισινή για το πού θα πάει το πράγμα. Τώρα, εδώ και βδομάδες, δηλαδή, βλέπουμε όλοι μας το πού πάει το πράγμα. Όποιους εξακολουθεί, επομένως, να μηρυκάζει τα γνωστά περί Μυρωδιά, παντελονιασμάτων κλπ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Σ ευχαριστώ, επίσης για τα καλά σου λόγια και προσδοκώ πως σ αυτή τη μικρή, ακόμα, ενότητα του κυβερνοχώρου, θα συνεχίσουμε να ανασυντάσσουμε το ...χάος για να μην χαθούμε!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μακάρι να συνεχίσετε ρε παιδιά. Σας αξίζουν πολλά μπράβο. Ειδικά η δουλειά του Σάββα, φαντάζομαι, είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα. Όλων σας, όμως, η αφοσίωση είναι μοναδική. Εύγε!

Εικόνα savvas gridlock

Αδάμη, εμένα δεν με πειράζει το τι λένε οι αντικειμενικοί και όλα τα ΑΡΔάκια, κόκκινα-πράσινα-κίτρινα. Εμένα με νοιάζει ο κόσμος μας. Το να μην γουστάρουν πολλοί έναν προπονητή που έχουμε στον πάγκο, είναι σεβαστό. Το να τον περνάνε γενεές 14 όμως από το Φεβρουάριο και από χθες, σαν να μην τρέχει τίποτε, να τον λιβανίζουν, εμένα με διαολίζει. Τι κωλοτρυπιδίστικα είναι αυτά ρε. Βγες και πες μωρή κλώσσα ''έκανα λάθος'' και θα σου πω ''μαγκιά σου, φοράς παντελόνια''. Εδώ δεν μιλάμε απλώς για κωλοτούμπες. Μιλάμε για τρυπίδες.

Εικόνα red apple

Κι εγώ σε αυτούς, τους δικούς μας, απηύθηνα τις σκέψεις μου, Σάββα. Γιατί, μέσα μου, ελπίζω, πάντα, να θυμηθούμε όλοι μας, ότι είμαστε Γαύροι και όχι κλαίουσες χήρες που βρήκαν αποκούμπι στην ...παλάμη του δεξιού χεριού -για τους...δεξιόχειρες!!!- και πως Γαύρος σημαίνει καθαρότητα και περηφάνεια. Μια συγνώμη απο καρδιάς να πει μέσα του ο καθένας μας είναι αρκετό για να σβήσει την κηλίδα

Εικόνα k1p

Πόσο υπερτεράστια γαύρικη μορφή αυτός ο φουστέραρος...?!
Και πόσο καλό φαίνεται να έκαναν στην ομάδα οι "ξένοι μισθοφόροι" (σύμφωνα με βαζελόγαυρους και λοιπούς αντικειμενικούς και αλεφαντόγαυρους) φουστέρ-ιμπαγάσα-μοντέστο απο τότε που ήρθαν.

Για μίτσελ δεν έχω να πω πολλά.Συνεχίζει να μπουκώνει με μπάλες ωοειδούς σχήματος πολλά στοματάκια.Ας καταπιούν πρώτα και μετά να κάνουν την κωλοτούμπα γιατί μπορεί να πνιγούν.

Καλό θα είναι και ο βαγγέλης να παραδειγματίστηκε.Γιατί ας μην γελιόμαστε,είχε μπει και αυτός στο τριπάκι των ΑΡΔ και θα του έκαναν την ομάδα μπουρδέλο απο τον σεπτέμβρη.Οι ίδιοι ΑΡΔ που αποθεώνουν αναστασίου...
Βαγγέλα,όλοι αγαπήσαμε(-αγαπάμε) τον ερνέστο αλλά δεν αξίζει μόνο αυτός στήριξη.Απο τη στιγμή που διαλέγεις κάποιον για τον πάγκο,πρέπει να είσαι ασπίδα.Αλλιώς τα όρνεα δεν θέλουν και πολύ.Απο τις ανακατωσούρες τρέφονται και απο τη μυρωδιά αίματος.Των άλλων όμως.Τώρα που με τις επιτυχίες το αίμα είναι δικό τους,αρχίζουν τις αποθεώσεις εν μέσω ξενερώματος...

Εικόνα red apple

Όπως το έγραψες, φίλε μου. ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΑΥΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ. Λες κι έχει βγει κλώνος του Μουράτη, του Δαρίβα, του Πολυχρονίου. Γαύρος από τη Βαλένθια... Γιατί το ΛΙΜΑΝΙ βρίσκεται παντού!

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι ακριβώς. Η προσωπολατρεία του προέδρου στον Ερνέστο είναι η ρίζα του κακού. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι καλοί προπονητές παγκοσμίως. Ό,τι κάνανε οι μπαγεβιτσικοί παλιότερα με τον πρίγκηπα του Ποδονίφτη...

Εικόνα red apple

Τον Βάτραχο του Ποδονίφτη θες να πεις! αχαααα αχαααα Θα μάθει, Σάββα μου και ο Βαγγέλας...Πού θα πάει...Θα μάθει!

Εικόνα ΔΙΑΣ

Είναι κάποια βράδια που σε κάνουν να ονειρεύεσαι.Τέτοιο ήταν το χτεσινό. Ας χάθηκε ένα τεράστιο διπλό. Ας χρειαζόμαστε για μια ακόμη φορά 10 βαθμούς για να περάσουμε. Ας βρέθηκε άλλος ένας κλέφτης στην πορεία του ΘΡΥΛΟΥ. Εγώ έβλεπα μια ΟΜΑΔΑΡΑ μέσα στη καταιγίδα να παίζει τη μπάλα της. Δεν υπάρχει ούτε ένας που είδε το χτεσινό ματς και να μη του δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο ΘΡΥΛΟΣ πια είναι σε άλλο επίπεδο. Πως έγινε αυτό?
Γιατί δε μας το εξηγούν οι ΑΡΔ?
Μα είναι απλό...
Με πρόεδρο τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Σωκράτη Κλοκκαλη, που πήρε το σύλλογο από την ανυποληψία, ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ το ΣΠΙΤΙ του ΘΡΥΛΟΥ και το ΕΦΤΙΑΞΕ, μάτωσε οικονομικά σε παιχταράδες και δημιούργησε την αυτοκρατορία του ΘΡΥΛΟΥ. Πού σα γνήσιος γαύρος τη στιγμή που κατάλαβε ότι οι δυνάμεις εξαντλούνται, αντί να περιχαρακωθεί στα κεκτημένα, παρέδωσε τη σκυτάλη σε ένα ΑΡΡΩΣΤΟ Ολυμπιακό, το ΓΙΓΑΝΤΑ Βαγγέλη Μαρινάκη, που πάτησε στη βάση που βρήκε και είναι έτοιμος να απογειώσει το ΘΡΥΛΟ. Που στη πιο δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, αυτός δημιουργεί τον ΘΡΥΛΟ που ονειρευόμαστε. Με παιχταράδες Έλληνες και ξένους. Και με ένα μεγάλο προπονητή στο πάγκο. Που τα @αμημένα ΑΡΔακια χλεύασαν. που πολλοί σύγαυροι αμφισβήτησαν.

Η αλήθεια βγήκε χτες κρυστάλλινη μέσα από την πορτογαλική λάσπη. ΝΑΙ! τα όνειρά μας αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Ο ΘΡΥΛΟΣ με καπετάνιο το Μίτσελ ξεκινά τη διαδρομή για την Ευρωπαική καταξίωση. Μπορεί να παραπατήσουμε, να λαθέψουμε, να φάμε χαστούκια. Το ταξίδι όμως ξεκίνησε. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να το σταματήσει. Ας γίνει ότι θέλει στον όμιλο. Περάσουμε στους 16 ή συνεχίσουμε στο γιουροπα, όλοι πλεον ξέρουν ότι ο ΘΡΥΛΟΣ μεγάλωσε πολύ.

Την Κυριακή με ΟΦΗ, ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε κοντά στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας. Το χειροκρότημά μας και το τραγούδι μας είναι η κινητήρια δύναμη. ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ ΡΕ!

Εικόνα red apple

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ, Δία μου! Από τις λίγες ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες, παγκοσμίως που έχουν την πολυτέλεια νάχουν προέδρους άρρωστους με την ομάδα που διοικούν. Την λατρεία τους για την ομάδα την απέδειξαν και με την αποχώρησή τους! Φύγανε με ψηλά το κεφάλι, με την ιστορία να τους αποτυπώνει με ΧΑΛΥΒΔΙΝΑ λόγια στις σελίδες της μόνο και μόνο για να παραδώσουν τη σκυτάλη σε πιο σύγχρονες μορφές προεδρικής ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ... Είμαστε πολύ τυχεροί να λατρεύουμε αυτό το σύλλογο

Εικόνα red apple

Και για μην το ξεχάσω... Πράγματι...Άλλη μια φορά θα χρειαστούμε ξανά 10 βαθμούς για να περάσουμε...Φαίνεται είναι η μοίρα μας, για τώρα, αλλά όταν βλέπουμε αυτή την εικόνα κι ακούμε τέτοιες δηλώσεις ΑΡΧΙΔΑΤΕΣ από τον Μίτσελ καταλαβαίνει κανείς πως η ομάδα έβαλε πλώρη για μεγάλα πράγματα

Εικόνα Mhtsaras

Επίσης η φωτό σου φίλε Αδάμη είναι ούλα τα ριάλια !Σα να μας λαλεί ο Μιτσελος...ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΕΘΕΙΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!!ΣΑΣ ΣΕΧΑΘΕΚΑ ΠΓΙΑ !!!!ΑΜΑΝ !!!

Εικόνα red apple

Κι όχι μόνο αυτό! Το ζεί, το αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται και το βγάζει με Γαύρικο τρόπο!

Εικόνα Mhtsaras

Έβγε νέε μου!
Επίσης θάπρεπε να τονίσωμεν ότι άκσαφνα ,καπγοιανοί άμπαλοι παίχτουρες το καλοκαίρι γενηκανε μπαλαδόρες αλλά και καπγοιανές ομάδες με παράδοσις και δενάμεις του αβρωπαικού ποδόμπαλου γενήκανε τσίρκα επειδής παίκσανε φέτος με το Γάβρο...μνιας κι εμείς παίζουμε ΠΑΝΤΑ με κωλάτζες, ενώ ο ζελες έπαιζε ΠΑΝΤΑ με υπερδενάμεις της μπάλας !
Αλλά τώρα που ούλοι ανακάλεπσαν το Αμέρικα με το θέμα Μίτσελου εμείς απλά να είπωμε...Ασταδγιάλα σκιτζήδες της πένας !!!

Εικόνα red apple

ΠΟΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, ΜΩΡΕ; ΠΟΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ, ΜΩΡΕ; ΠΟΙΑ ΜΑΡΣΕΪΓ, ΜΩΡΕ; ΠΟΙΑ ΜΟΝΠΕΛΙΈ, ΜΩΡΕ; ΠΟΙΑ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ, ΜΩΡΕ; ΠΟΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ, ΜΩΡΕ; ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΣ; Ο ΘΡΥΛΟΣ Ο ΘΕΌΣ!

Εικόνα dono

Κατ' αρχήν Αδάμ πολύ ωραίο άρθρο. Επίκαιρο αλλά και απολογιστικό στα μέχρι στιγμής δρώμενα.
Η τελευταία σου φράση είναι όλα τα λεφτά

Εικόνα red apple

Γι' αυτό το έγραψα Χρήστο μου. Μπας και πάρω κι εγώ ένα μερίδιο από τα "λεφτά"!!!