Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ, Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ!


Tags: -

Ό,τι συνέβη, χθες, στο Παγκρήτιο, μόνο με καλοκαιρινή επιθεώρηση του Σεφερλή μπορεί να παρομοιαστεί!

Η Πανάθα μας, η ομάδα που όλοι λατρέψαμε έπαιζε, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ανθρακικό, αγώνα ζωής ή θανάτου στην Κρήτη, με τον Εργοτέλη. Ξεκίνησε η αναμέτρηση και αναζητούσαμε, μάταια, να βρούμε την Πανάθα μας... Πουθενά τα σκασμένα! Τους είχε πάρει παραμάζωμα, ο "Εργοτελάκος". Μόνο που το γνωστό φάρδος που συνοδεύει τους ακατανόμαστους λειτουργούσε στην εντέλεια! Αφού, λοιπόν το τόπι δεν έμπαινε με την καμία στο πλεχτό ανέλαβε δράση ο κόραξ Τοπούζης. 

Είδε το ανθρωπάκι ότι εδώ παίζει να διασυρθεί ο Panathinaikos... σου λέει, μην εκθέσουμε τα νεαρά παιδιά και τον άψητο αλλά ελπιδοφόρο κόουτς Αναστασίου...

Κι έπιασε το παιδί, δουλειά! Βάφτισε κίτρινη μια ΑΠΟΒΟΛΗ-ΜΑΡΣ στον Λαγό, ο οποίος, στις ελεύθερες ώρες του, θα πρέπει να έχει πάθει αστιγματισμό παρακολουθώντας, σε ατελείωτες επαναλήψεις τα βίντεο με τους μεγάλους διδασκάλους στα μαρκαρίσματα "σου δίνω το λαιμό στο χέρι", Καλλιτζάκη, Κυριάκο και ΣΙΑ. Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο εν λόγω λαγός πήρε, κυριολεκτικά, το σκαλπ του Μπαντιμπαγκά, του ποδοσφαιριστή που είχε κάνει όλα τα λαγουδάκια που έτρεχαν στο Παγκρήτειο να μαζεύουν τον εμετό με τις σακκούλες που τους μοίραζε... Ο Τοπούζης μέτρησε τις στροφές που πήρε στον αέρα ο παίχτης του Εργοτέλη και αφού τις βρήκε μόλις δύο (2) αποφάσισε, απρόθυμα, να τιμωρήσει (ατελείωτα χάχανα) το Λαγουδάκι με μια κιτρινούλα!

Κι αφού η λεβέντικη ομάδα του δημοσίου και της πουστιάς, παρά το ότι έμεινε να ανταγωνίζεται τον "Εργοτελάκο", 11 εναντίον 11, δεν μπορούσε να στρίψει ανέλαβε ο κόραξ να βγάλει τον όφι από την τρύπα. Καραμπινάτο αμυντικό φάουλ στον Ρομάνο, στο 82' στο κέντρο του γηπέδου, πάσα στον Μπεργκ, ζεϊμπεκιά του μπακ, σέντρα και το 0-1 ήταν γεγονός!   
 
Λήξη της αναμέτρησης εν μέσω τραγελαφικών καταστάσεων, με τα Λαγουδάκια να πανηγυρίζουν έξαλλα λες και το ταμπλό έγραφε: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-4!

Επειδή πολύ δύσκολα θα βρείτε κάτι στον κυβερνοχώρο ή ευρύτερα, στα έντυπα Μέσα Ενημέρωσης που να αναφέρεται στα χθεσινά όργια στο Ηράκλειο διαβάστε την καταγγελία-κόλαφος της διοίκησης του Εργοτέλη (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=247619&catid=1), επειδή αν περιμένετε να ενημερωθείτε από τους δημοσιοσχεσίτες που το παίζουν δημοσιογράφοι, την βάψατε...

Η φυλλάδα της οδού Δαβάκη αναφέρει για τη φάση της επίτευξης του πρώτου γκολ του ...ΛΕΒΕΝΤΗ -έτσι χαρακτήρισε την Πανάθα μας: "...83ο λεπτό και έπειτα απο λάθος -ξεσπάστε ελεύθερα στα γέλια- των παικτών του Εργοτέλη, ο Μπεργκ πήρε την μπάλα και εξόρμησε από τα αριστερά ...(μπλα μπλα μπλα Γκοοολλλ).

Έτσι, ο Λεβέντης, πήρε την πανάξια αυτή, καρυδάτη, νίκη!

Και μιας και η DavakiDay απαξίωσε να ασχοληθεί με τη διαιτησία, αφού κατά τα φαινόμενα την βρήκε κα τα πλη κτι κή ήρθε η αδούλωτη Gazzetta και τί μας γράφει για το... Στραγάλι;  "O Toπούζης πρέπει να έκανε ρεκόρ σφυριγμάτων απόψε στο Ηράκλειο. Κάθε επαφή την έδινε παράβαση, ειδικά όταν αφορούσε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Κατά τα άλλα ούτε αυτός ούτε οι βοηθοί του έκαναν το μεγάλο λάθος".

Το πρώτο που παρατηρεί κανείς είναι το ότι έχουν καταργήσει τα σημεία στίξης! Το δεύτερο είναι το πόσο αδιόρθωτα αντικειμενική είναι η Gazzetta! Μιλάμε για την ίδια στρούγκα που, την προηγούμενη εβδομάδα άφηνε, στην ίδια ενότητα, να εννοηθεί πως το γκολ του Μήτρογλου με τον Πλατανιά ήταν οφσάιντ. Μιλάμε για την ίδια που και ανάποδο πλάγιο να σφυρίξουν υπέρ του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αναγάγει σε μείζον θέμα. Για τις δύο κραχτές φάσεις που -για να το γράψω, σύμφωνα με την επίσημη ορολογία της ΚΕΔ - "αλλοίωσαν τις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης", κιχ!
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μας βγάζει και παραπονούμενο τον ακατανόμαστο σύλλογο της πουστιάς, πως τάχα μου, δήθεν μου, τον στραβοκοίταζε ο Τοπούζης...

Δεν τελειώσαμε εδώ...Θα ακολουθήσει βίντεο made by R.A.T.M. με την επιθεώρηση στο Παγκρήτειο!

Stay tuned!

Έως τότε...γελάει και η μαϊμού με τα λαγουδάκια!

Aδάμ Αδαμόπουλος