ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.7!


Tags: -

Τί τα θες τα σκορ και τα ρέστα; Άστα βρε...θείο να πάνε στο καλό κι ασχολήσου με τις κόντρες σου! Λοιπόν, τελείωσαν τα χθεσινά. Η Παρασκευή έχει πάντα λαμπρές ευκαιρίες και το αποψινό κουπόνι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Για να δούμε επομένως, πού θα κινηθούμε...

120: ΣΕΡΚΛ ΜΠΑΣΤΙΑ-ΧΑΒΡΗ, Χ (3.10)

Η άσημη ομάδα της Κορσικής έχει μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στην Β' κατηγορία της Γαλλίας και υποδέχεται την Χάβρη που καλή να την πεις, δεν σούρχεται, κακή να την πεις δεν σου πάει, επομένως, πώς να την χαρακτηρίσεις; Να την πούμε ομάδα των ισοπαλιών; Εμένα μου αρέσει, προσωπικά, ο χαρακτηρισμός! Η γηπεδούχος αρέσκεται, με τη σειρά της, στα Χ, οι τάσεις είναι λίαν ...συμπαθητικούλες προς αυτή την γενική κατεύθυνση... No more words!

126:ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ, Χ2 (6.35-15.00)

Με την ψυχή στο στόμα πήρε τον βαθμουλάκο, στην έδρα της Σεντ Ετιέν και κρατιέται...αγκαζέ, στην κορυφή με την Μονακό. Η πρόβλεψη στο σημείο του Χ, για την αποψινή αναμέτρηση εδράζεται σε κανά δυό παραμέτρους, τάσεων και παρατήρησης. Κατ αρχάς, η Παρί, την προηγούμενη φορά που έφερε ισοπαλία μακριά από το Παρκ Ντε Πρενς, κόλλησε στο Χ με την Αζαξιό. Ύστερα, έχω κι αυτά τα αλγοριθμικά μου που μου δίνουν 60% πιθανότητα στο διπλό, αλλά θεωρώ πως είναι χλωμότατο να επαληθευτεί! Επίσης και σε γενικές γραμμές, η παράδοση δεν είναι ευνοϊκή για τους πρωταθλητές...

138: ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ, 2 (1.65)

Είπα να βάλω κι ένα σούπερ φαβορί, έτσι, για το...χάζι. ΄Οπως δείχνουν όλα τα δεδομένα, στατιστικά, αλγόριθμοι, παράδοση, τα πάντα όλα αν δεν επαληθευτεί αυτό το διπλό... ! Δεν έχω τί άλλο να είπω, μιας και η φιλοξενούμενη είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Αργεντινή.

Αδάμ Αδαμόπουλος