ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.10!


Tags: -

Ώρες-ώρες είναι απάλευτη αυτή η αίσθηση που σου δημιουργεί η εξέλιξη μιας αναμέτρησης. Το χάος που προσπαθώ να ...διευθετήσω με τους αλγόριθμούς μου βρίσκει τον τρόπο να τα κάνει, ξανά, όλα μαντάρα... Αρκεί μια κόκκινη, ένα αυτογκόλ για να επιστρέψει στις "κανονικές" δομές του! Έτσι συνέβη, χθες, με το ΟΦΗ-Άρης... Η δε Λιλ έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στην Μονακό και της πήρε τα...εσώρουχα! Αυτά περί χάους και οργάνωσής του... Για να δούμε κι απόψε τί θα δούμε, αν και οι επιλογές είναι μετρημένες στα μισά δάκτυλα του ενός χεριού!

394: ΜΠΡΕΣΤ-ΤΡΟΥΑ, 2-3 goals (1.75)

Θα επιλέξω το απολύτως λογικό. Να σημειωθούν, δηλαδή, το πολύ μέχρι τρία τέρματα στην αμφίρροπη, σε κάθε περίπτωση, αναμέτρηση για τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Η Μπρεστ δεν έχει ητηθεί ποτέ στο γήπεδό της, από την Τρουά, η οποία εμφανίζεται αδύναμη  μακριά από τη βάση της.

396: ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ, Χ2 (3.40-4.25)

Θα ήμουν πρόθυμος να επιλέξω το φαβορί ΑΝ η φιλοξενούμενη ήταν για τα...μπάζα στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Όμως, πώς να παίξω αυτόν τον άσσο όταν η Θίστλ μετράει μόλις μια ήττα κι αυτή στο γκολ; Η γηπεδούχος είχε και αγώνα μεσοβδόμαδα, για το Λιγκ Καπ και ενδεχομένως να παρουσιαστεί πιο κουρασμένη. Η παράδοση δεν είναι άσχημη για την Πάρτικ και οι τάσεις με στρέφουν στην κόντρα.

397: ΕΛΤΣΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ, Χ1 (3.30-3.05)

Η Έλτσε είναι μια ομάδα που μπορεί να δυσκολέψει κάθε αντίπαλο, ακόμη και την Ρεάλ. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπιλμπάο και διατηρεί καλή παράδοση με την Βιγιαρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν, για πρώτη φορά, στην έδρα τους, από την Χέταφε και εμφανίζουν δείγματα αστάθειας στην απόδοση. Με 86% πιθανότητα στο 1Χ θα προτιμήσω να παίξω υπέρ της έδρας.

Αδάμ Αδαμόπουλος