ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.12!


Tags: -

Ήταν μεν, σωστή η διάισθησή μου για το 1Χ της Γιούβε και για την ισοπαλία της Γιουνάιτεντ, όμως η πρόβλεψη στα γκολ επαληθεύτηκε μόλις κατά το 1/3... Απέτυχα, επομένως!
Ο Ολυμπιακός έχει, ελάχιστες φορές, παίξει τόσο άσχημα και έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα. Να πούμε δείγμα μεγάλης ομάδας; Να πούμε σκέτη τύχη; Ίσως και τα δύο. Η τύχη βοηθάει τους ισχυρούς, έτσι δεν λένε; Γιατί, λοιπόν, να μην ισχύει κάτι ανάλογο και για τον Ολυμπιακό;

Απόψε θα έχουμε δράματα...

120: ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΤΕΑΟΥΑ, Χ2 (3.75-4.75)

Όλα τα αποτελέσματα έχει φέρει, έως τώρα στον όμιλο, η Βασιλεία. Η Στεάουα, πήρε, αντίθετα τον πρώτο της βαθμό στο Βουκουρέστι κόντρα στους αποψινούς οικοδεσπότες της και θα κατέβει για να τσιμπήσει, το λιγότερο, ακόμη έναν. Θα κοντράρω την απείρως πιο έμπειρη Βασιλεία για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως με αντιπάλους από την Ρουμανία δυσκολεύεται, παραδοσιακά. Ο άλλος είναι πως ο ΟΠΑΠ προσφέρει τον αγώνα με ένα σετ αποδώσεων που δεν έχει βγάλει, έως τώρα, ούτε έναν άσσο. Σας έπεισα;

122: ΝΑΠΟΛΙ-ΜΑΡΣΕΪΓ, Χ2 (4.65-8.50)

Κόλαση θα είναι κι απόψε, το Σαν Πάολο. Οι ναπολιτάνοι θέλουν να δουν την ομάδα τους να νικά. Απέναντί τους όμως θα βρουν την Μαρσέιγ. Ναι ξέρω... Δεν τα έχει πάει καθόλου καλά έως τώρα. Αλλά για μένα δεν παύει, η αναμέτρηση, να αποτελεί ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι τάσεις έδιναν συνέχεια άσσους κάτι που αναμένω να ανακοπεί, απόψε. Από την άλλη, η Ολιμπίκ έχει ηττηθεί μόλις σε επτά από τις συνολικά 19 αναμετρήσεις της επί ιταλικού εδάφους. Επομένως, αυτό το 1.25 στον άσσο δεν λέει την απόλυτη αλήθεια.

123: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ, Χ2 (3.65-4.50)

Ε, όχι και 1.65, στον άσσο της Ντόρτμουντ! Μεγάλη ομάδα, τρελή ανάπτυξη και ταχύτητα, νίκησε και στο Έμιρέιτς, αλλά η Άρσεναλ είναι η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ! Μια τρομερά έμπειρη ομάδα που δεν ηττάται εύκολα όταν αγωνίζεται στην Γερμανία. Η BVB παραμένει αήττητη στην έδρα τους, κόντρα στα ξαδελφάκια από το Νησί, αλλά συνηθίζει να παραχωρεί πολλές ισοπαλίες. Η τάση με στρέφει στην κόντρα.

Αδάμ Αδαμόπουλος