ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...ΦΑΛΗΡΙΣΑΜΕ!


Tags: -

Εν ΑΠΗΛΙΟΝ τη 20 Νοέμβρη 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Panathinaikos και ο πρόεδρος του σωματεμπορείου, Γιάννης the tweety Αλαφούζος, συλλυπούμεθα την Εθνική Ρομανίας και την οικεία ομοσπονδία ποδοσφαίρου Της, για τη τερατώδη αποτυχία να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο βάναυσος αποκλεισμός Σας αντανακλά, πλέρια, τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που αποτυπώθηκε, ήδη, από την πρώτη αναμέτρηση στο Φάληρο, όταν οι ελπίδες Σας για πρόκριση φαλήρισαν εξαιτίας του προκλητικού κόρακος, Προένσα ο οποίος έβγαλε τη γκαβομάρα στο καραμπινάτο οφσάιντ με το οποίο ο γκασταρμπάιτερ Κώστας Μ., ο Ακατανόμαστος άνοιξε το σκορ υπέρ της Εθνικής Ελλάδας.

Συγκλονισμένοι από την αδικία σε βάρος Σας, την οποία, όλοι εμείς στην τίμια φαμελιά του Panathinaikos βιώνουμε στο πετσί μας, τόσες δεκαετίες που τελούμε υπό κατοχή αποφασίσαμε:

1) Στο επόμενο τεύχος της γερμανόφωνης έκδοσης του περιοδικού μας, BARACKE UND ΤRAUM (όθεν μεθερμηνευόμενον ελληνιστί, Παράγκα και Όραμα) θα αποκαλύψουμε τις κρυφές λεπτομέρειες του σκανδάλου που οδήγησε στον αποκλεισμό Σας. 

2) Θα αποκαλύψουμε, επίσης, με ακράδαντα επιχειρήματα και αδιάσειστες αποδείξεις, το βρωμερό ρόλο που έπαιξαν Fifa, Uefa... Euroleague και τα μίσθαρνα όργανά τους στις ευρωπαϊκές επιτροπές διαιτησίας, στο όνειδος της πρόκρισης των αντιπάλων Σας.

3) Θα παρακαλέσουμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να δεηθεί στον Ύψιστο, ώστε ο ένδοξος προπονητής Σας, Βίκτορ Πιτούρκα να βρει τη θέση που του αξίζει μεταξύ των αδελφών μοναχών, στο Άγιον Όρος. 

4) Τέλος, θα καταγγείλουμε, με στεντόρεια φωνή, τον ύπουλο πόλεμο που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του σωματεμπορείου μας από την αργυρώνητη ΕΠΟ του κ. Σαρρή, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να μην κληθεί ουδείς, ουδεμία, ουδέν στην Εθνική Ελλάδας και έτσι, να χάσουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν, μετά των συναδέλφων τους της Ρομανίας, ενδιαφέρουσες απόψεις περί αντιποδοσφαίρου και να διαιωνίσουν τη μακρά παράδοση που είχαν δημιουργήσει επί τόσα χρόνια, στο να προκαλούν τον έμετο στους ηρωϊκούς φιλάθλους που είχαν την ατυχία να τους παρακολουθούν, αγωνιζόμενοι.

Sincerely Yours,

John -Tweety- Alafouzo

ΥΓ. Δέον να έχετε υπόψη πως η μη κερδοσκοπική εταιρεία "Panathinaikos ΚFC" (Kentucky Fried Chickens) η οποία, σε συνεργασία με τον οικείο τηλεοπτικό σταθμό ΣKAΪ δραστηριοποιούνται στον τομέα της προστασίας των αδέσποτων πουλερικών, (κότες, κοκκόρια, παπιά κ.α.π), στα Βαλκάνια είναι ανοιχτή σε πιθανή συνεργασία για τη μετάκληση ποδοσφαιριστών της Εθνικής σας, στο σωματεμπορείο μας, προκειμένου, ως γνήσιοι απόγονοι του Κόμη Drakul, να τους δοθεί η δυνατότητα να πάρουν το αίμα τους πίσω, αγωνιζόμενοι εναντίον των μισητών αντιπάλων τους, από το Φάληρο.

(Ακούγεται ο ύμνος "..."σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος, άλλος πιο βρωμιάρης πιο σιχαμερός...)               

Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα dono

Τι έγραψες πάλι ρε τιτάνα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα red apple

εντάξει μωρέ...Φυσιολογικά πράματα για... Τιτάνας!!!!!!!!!!!! αχαααααα

ε μα πια μπρε Κρις!!!