ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ...


Tags: -

Τί γίνεται ρε γκέι μου, εκεί, έξω; Έχουν αποπλεύσει ομαδικά; Η πρόκριση της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ανέσυρε όλη τη βολική "ασυναρτησία" που έχουν μαζεμένη, μέσα τους, οι τιτάνες της αδέσμευτης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας.

Για να βάλουμε το μυαλό μας σε τάξη, επειδή όλοι αυτοί κοντεύουν να μας κάνουν... ταχυδρομικά περιστέρια! Τί συνέβη, ρε παιδιά, από την προηγούμενη Παρασκευή έως και την Τρίτη το βράδυ; Η εθνική Ελλάδας απέκλεισε την Ρουμανία με συνολικό σκορ 4-2, με τρία (3) γκολ του Κώστα Μήτρογλου.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ

Ο αγνός, αντιμνημονιακός κοσμάκης καταλαβαίνει πως δύο είναι οι βασικές παράμετροι της είδησης: Η πρόκριση της εθνικής και η καθοριστική συμβολή του σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Θα περιμέναμε, επομένως, τα Μέσα Ενημέρωσης να αναδείξουν, ακριβώς, αυτά.

Αμ, δε!

Και καλά, η πρώτη παράμετρος καλύφθηκε με όλα τα υπερθετικά που συνοδεύουν, διαχρονικά, ανάλογες επιτυχίες. Η δεύτερη όμως; Οι ιέρακες της αδέσμευτης δημοσιογραφίας και τα διευθυντήρια των δημοσιογραφικών πλυντηρίων έριψαν -για άλλη μια φορά - τους πεσσούς και ώ του θαύματος, οι... πεσσοί "απεφάνθησαν", πως, στην κορυφογραμμή της δημοσιότητας έπρεπε να αναρριχηθεί ο... Αιώνιος Αρχηγός! Ο Καραγκούνης!

Νάσου, λοιπόν, τα γλοιώδη υπερθετικά, νάσου τα ρεπορτάζ στην τηλεόραση, οι φωτογραφίες σε όλες τις στάσεις, με δάκρυα και αδάκρυτος, με φανέλα και αφανέλωτος, αγκαλιά και μόνος...

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΥΜΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΥΜΙ* (all rights reserved by Mitsaras)

"Συγκλονίζει ο αιώνιος αρχηγός". "Τα δάκρυα του μεγάλου αρχηγού". "Βούρκωσε ο μεγάλος αρχηγός". "Χτυπάει παγκόσμια δεκάδα ο μεγάλος αρχηγός".

Μένεις, αρχικά, κάπως αμήχανος και μονολογείς: "Εντάξει, ο αρχηγός της εθνικής είναι έχει τις περισσότερες συμμετοχές, άιντε να το χωνέψω" και περιμένεις υπομονετικά να δεις τη συνέχεια...

"Συγκλονίζει (και) ο αιώνιος...υπαρχηγός"! "Ο... υπαρχηγός έκανε το σπριντ της ζωής του, στα πανηγύρια". "Θα σπάσει το ρεκόρ του αρχηγού, ο υπαρχηγός;"...

Εκεί αρχίζεις να αισθάνεσαι τα πρώτα έντονα Ρίχτερ... Το πάτωμα, στο σπίτι αρχίζει να βγάζει οξείς αναστεναγμούς. Τα μόρια του ξύλου βρίσκονται στα όριά τους. Η θραύση τους είναι θέμα χρόνου!

Ο εγκέλαδος του πόνου συνεχίζει να μας σφυροκοπά: "Οι Διόσκουροι, Καραγκούνης- Κατσουράνης συγκλονίζουν με το πάθος τους". "Τιτάνας ο... τίμιος εργάτης, Σάλπι"! "ΜVP ο Σάλπι, ΜVP, o Κάρα"...

ΠΟΙΟΣ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ;

Είδα τη ζωή μου να περνά μπροστά στα μάτια μου, σαν σε κινηματογραφική ταινία. Θα άντεχε το... πάτωμα τέτοιο σεισμό μαλακίας; Αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά για την ταμπακέρα προτίμησαν το...λακωνίζειν: "Η εκτελεστική δεινότητα του Μήτρογλου". Thats all folks!

Tην ίδια ώρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχωνε τέσσερα μπαλάκια στους Σουηδούς και έστελνε την Πουρτουγκάλ του, στο Ρίο. Πώς αντιμετώπισαν οι ίδιοι δημοσιογράφοι, την είδηση; Πρόβαλαν αποκλειστικά και μόνο το επίτευγμα του Κριστιάνο! Αυτός δεν ήταν ο πρωταγωνιστής; Αυτός δεν απέκλεισε τους Σουηδούς με τις τέσσερις... υδραυλικές εγκαταστάσεις του; Αυτός θα ρουφήξει και το μεδούλι της δημοσιότητας. Το απολύτως, λογικό, δηλαδή! Ποιοί το έκαναν αυτό; Εκείνοι οι οποίοι, αντί να προβάλουν, μετά το Όλον, δηλαδή, την πρόκριση της Εθνικής, το βασικό συντελεστή αυτής της επιτυχίας, δηλαδή, τον Μήτρογλου επέλεξαν, με την πονεμένη πουστιά που τους διακρίνει, να παίξουν το "Γύρω-γύρω όλοι, στη μέση ο ...Καραγκούνης"!

Το πόσο εκτεθειμένοι είναι στη συνείδηση όσων απομείναμε να διατηρούμε τη συνάφεια με τον κοινό νου αποδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο υποδέχτηκε το σύνολο των διεθνών ΜΜΕ, την πρόκριση της εθνικής μας. Προέβαλαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το επίτευγμα του Μήτρογλου!

http://www.olympiacos24.gr/content/football/28281-olh-h-gh-exei-mhtroglo...

Ούτε αρχηγοί, ούτε υπαρχηγοί, ούτε... λοχίες, ούτε τίμιοι εργάτες, ούτε... επιστάτες, ούτε τίποτα! Απλά... "ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ"!

Τις παραπάνω σκέψεις τις αφιερώνουμε σε όλους εκείνους οι οποίοι εξακολουθούν να άγονται και να φέρονται από τη Χούντα των Μέσων που έχουν, σαν μοναδικό γνώμονα, την παραπληροφόρηση και το θάψιμο της ελεύθερης σκέψης και κρίσης.

ΥΓ. Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω πως σέβομαι και αναγνωρίζω την αξία, την προσφορά, και την αγωνιστικότητα του Καραγκούνη, του Κατσουράνη και του Σαλπιγγίδη, όπως και όλων των παιδιών της Εθνικής. Αυτούς που δεν σέβομαι είναι οι "συνάδελφοί" μου και η οπαδική μικροπρέπειά τους!

Αδάμ Αδαμόπουλος

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Ωραία τους πήγες γαμνιόντας Αδάμη αλλά μνια δγιόρθωσις και να με συγχωρέπσει ο φίλος Γούντης....αλλά το Κατσουράννυμι είναι δεμιούργημα του Μητσάρα, της στραβγιάς πσωλής ,που λαλούμε, και εχτός εφτούνου είχα παρατηρέπσει τη μπρώτη βολά που το κσεστόμεπσα ,ότι κλίνεται σα ντο σβέ(σ)ννυμι -σβεννύω...να κσέρουμε τι λαλούμε έτσα ;

Εικόνα red apple

Ποιός;
Πού, Πότε;

αχαααααααααααααα!!!! Κι έλεγα πως κάτι λάθος έκανα, κάτι λάθος έκανα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

GOAL, και SPORTDAY δεν συμπεριέλαβαν καν τον Μήτρογλου στις φωτογραφίες του πρωτοσέλιδου. Ώρα για σπορ, Σπορ του βορρά δεν έγραψαν καν το όνομα Μήτρογλου στο πρωτοσέλιδο, λες και το γκολ σημειώθηκε εξ ουρανού, ενώ η μολόχα έγραψε τον Μήτρογλου για να δείξει σε ποιον έκανε την πάσα-ασίστ ο Καραγκούνης. Δηλαδή μετά από όλη την προσπάθεια του Μήτρογλου, φανταστείτε τον να ξυπνάει το πρωί της Τετάρτης και να παίρνει τις εφημερίδες να διαβάσει τα κατορθώματά του και πλην των φίλα προσκείμενων στον Ολυμπιακό και της LIVE SPORT, να μην βλέπει τον εαυτό του πουθενά!

Εικόνα red apple

Ε, είπα κι εγώ, βρε Θωμά, να αποκαταστήσω τα πράγματα, επειδή αυτοί θα μας τρελάνουν!

Εικόνα red apple

Κι εδώ αποδεικνύουν, στην Μολόχα, οτι δεν είναι καθόλου έξυπνοι. Θα μπορούσαν, απλά, να γράψουν "Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΑΛΙΑ, πάρε-βάλε, στο νούμερο 9"!!!!!!!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχαχαχαχαχα! Πολύ καλό! Πάντως, πέρα από την πλάκα, οι άνθρωποι είναι εριστικοί, επικίνδυνοι και ... επικηρυγμένοι. Είμαι εν βρασμώ ψυχής αυτή τη στιγμή, μετά από ακόμα μία σιχαμερή μετάδοση από τον Χατζηγεωργίου. Στείλτε τον στο ΣΕΦ, σας παρακαλώ κύριοι της ΔΤ!

Εικόνα savvas gridlock

''Γκετσεβίτσιους οοο''. Μετά ''Παλάσιο και...φάουλ οι διαιτητές. Θέλω να το ξαναδώ αυτό''. Τιτάνα Χατζηγεωργίου, που πας και σε γιορτές πρωταθλημάτων του μπασκετικού ΠΑΟ, σε περιμένει όλος ο Πειραιάς στο ΣΕΦ, για μία μετάδοση. Μία, όχι περισσότερες. Δεν θα χρειαστούν εξάλλου περισσότερες.

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Εικόνα red apple

Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά αυτό το αχτένιστο χτικιό δεν το παρακολουθώ, εδώ και πολλά χρόνια. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και να σκεφτείτε ότι αυτός μετέδωσε το έπος της Ρώμης το 1997. Πριν από κάποια χρόνια ήταν κι' αυτός "αντικειμενικός", τώρα έχει παραδώσει όλη την αντικειμενικότητα στην ΕΣΗΕΑ και συνεχίζει σαν μέλος της Παναθηναϊκής αψιμαχίας. Το θέμα είναι ότι έχει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΔΤ. Έλα στο ΣΕΦ αγόρι μου, έλα σε παρακαλώ.

Εικόνα vagio

Οι δημοσιογραφοι (αυτοι που εχουμε τελος παντων), εχουν φαει και τρωνε ψωμακι απο τους Καραγκουνοκατσουρανοσαλπιγγιδηδες. Οι Καραγκουνοκατσουρανοσαλπιγγιδηδες εχουν φαει και τρωνε ψωμακι απο τους δημοσιογραφους, κοινως παιζουν ακομα πδοδοσφαιρο και θα πανε και μουντιαλ.
Υπαρχει νταραβερι δηλαδη εδω περα. Ο Μητρογλας αφενος δεν το εχει ακομα το δημοσιοσχεσιτικο, αφετερου αυτον θα τον ξεζουμισουν αργοτερα, οταν με το καλο τα παρατησουν οι αλλοι (προφανως καποια στιγμη θα γινει κι αυτο).
Με ολο το συμπαθειο δηλαδη, αλλα...ποιον απο τους τρεις θα ηθελες στην ομαδα σου? Το πολυ πολυ τον κατσουρανη πριν 12 χρονια.
Κοινως, μεγαλη λερα. Οπως ειπε κι ο Διας, μην τουσ δινετε ΟΥΤΕ ευρω το χρονο!

Εικόνα red apple

Κανένας τους δεν κάνει για Θρύλο. Μόνο από τις φάτσες!

Εικόνα nikos michalopoylos

Kαλησπερα Αδαμ!Σιγουρα ειναι σεβαστη η προσφορα και των τριων αλλα για μουντιαλ δεν κανουν! Αντε να ξεχωρισω τον σαλπι λογω εκρηκτικοτητας! Οι αλλοι δυο κατα την αποψη μου δεν χωρανε στην 11αδα. Οσο για τα υπολοιπα τι ψαχνεις να βρεις ρε φιλε. Εκτος απ τον πονο που τους προσφερει ο ΘΡΥΛΟΣ με την μεχρι στιγμης πορεια του, τωρα εχουν παθει πλακα γιατι βλεπουν οτι η βαση της εθνικης αποτελειται απο παιχτες μας οι οποιοι εχουν δωσει στην ομαδα την αυρα του νικητη που βγαζει η ερυθρολευκη!Ασε που ακουν τα ποσα που προσφερονται για μητρογλου και παθαινουν μουνοπλακα οι φτωχομπινεδες!

Εικόνα red apple

Kαλησπέρα και σε σένα, ω Νίκε! Όπως αντιλεμβάνεσαι, το ζήτημα δεν είναι το πόση αγωνιστική αξία έχει ο καθένας τους, ούτε το αν αξίζουν να πάνε, ή όχι στο Μουντιάλ. Το θέμα είναι η πουστιά της... machine! Αυτή οφείλουμε, εδώ μέσα, να αναδεικνύουμε, να κρίνουμε, να αποκαλύπτουμε. Να έχουν και οι άλλοι μιαν εναλλακτική επιλογή για να ενημερώνονται, μπας και ξεστραβωθούν από την τσίμπλα που τους έχουν ποτίσει τόσα χρόνια. Όσο για τον Μήτρογλου και το τι κοκομπλόκο έχουν πάθει, τα είπες όλα!

Εικόνα ΔΙΑΣ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΑΣ! στείλτε τους στον ΟΑΕΔ!

Εικόνα red apple

ΟΑΕΔ;

Σιγά, γαλαντόμε Ζευ, που θα τους στείλουμε να εισπράξουν και ΟΑΕΔ...