ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.27!


Tags: -

Νάμαι κι εγώ!

Μεγάλη νύχτα η αποψινή, με Τσάμπιονς Λιγκ και πονηρές αναμετρήσεις στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Θα ξεκινήσω, ευθύς αμέσως, με ορισμένες σκέψεις-προτάσεις εκτός...πινακίου στήλης (αυτό δεν σημαίνει οτι δεν εξίσου βασικές, ως προτάσεις, για να μην ξεχνιόμαστε!!!).

Πάμε στην League One, στην Αγγλία όπου θα κοντράρω, ξανά τους Γούλβς που αναμετρώνται με την σαφώς πιο ισχυρή εκτός έδρας, Τρανμίρ (Χ2, με πρώτο σημείο το "Χ".). Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το εκπληκτικό 5-1 μέσα στο Κόβεντρι, ενώ, από την άλλη, οι Λύκοι την έχουν πατήσει στο "Μολινό" μόνο από ομάδες που έχουν καλή παρουσία μακριά από τα γήπεδά τους.
Επίσης, θα κοντράρω, πάλι (Χ2) την Κόβεντρι η οποία είναι ανερμάτιστη σε σημείο να ξεφτιλιστεί από την Τρανμίρ, την προηγούμενη αγωνιστική. Η αποψινή αντίπαλός της, η Ρόδεραμ είναι, με τη σειρά της, μια ομάδα που δείχνει εντυπωσιακό πρόσωπο μακριά από την έδρα της και έχει αποσπάσει δύο ισοπαλίες στις τελευταίες δύο επισκέψεις της στο Κόβεντρι.   
Τέλος, θα σας συστήσω να παίξετε την ισοπαλία στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Γουόλσολ. Η γηπεδούχος που παραπαίει στο πρωτάθλημα και μόλις, εσχάτως, έχει αρχίσει να αποσπά και κανά αποτέλεσμα της προκοπής, υποδέχεται την Γουόλσολ που βρίσκεται μιαν ανάσα μακριά από την πρώτη εξάδα και τα πλέι-οφς. Οι τελευταίες τρεις αναμετρήσεις έληξαν με νίκη της Σέφιλντ, όμως, οι αλγόριθμοι δείχνουν 80% πιθανότητα για "Χ"...

Σε δύο, εκτός ...πινακίου, στο Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα: στην Αγία Πετρούπολη η Ατλέτικο, έχοντας ήδη προκριθεί στους "16" κατεβαίνει με την άνεση της κυρίαρχης ομάδας. Η Ζενίτ παραμένει αήττητη εντός έδρας, αλλά δύσκολα, κατά τη γνώμη μου, θα νικήσει. Όπως δείχνουν οι αλγόριθμοί μου, η πιθανότητα για την ισοπαλία φθάνουν στο αρκετά ενδιαφέρον ποσοστό του 48%.
Επίσης, στην Βασιλεία θα γίνει ο καραχαμός! Οι Ελβετοί πέτυχαν την πρώτη και μοναδική νίκη τους, στον όμιλο, στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και υποθέτω πως ο σιορ Μουρίνιος θα θέλει να πάρει εκδίκηση και τα σχετικά. Πέρυσι, η Τσέλσι είχε πάρει και τα δύο παιχνίδια στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά η αλλαγή των δεδομένων με υποχρεώνουν να την κοντράρω. Πρώτο σημείο το "Χ" και μετά ο άσσος.

102: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΡΣΕΪΓ, Χ (6,25), goal-goal (1.80)

H Άρσεναλ είναι μεν πρωτοπόρος στον όμιλο, αλλά η ισοβαθμία με την Νάπολι δεν της εξασφαλίζει, ακόμη, την πρόκριση. Η Μαρσέιγ παραμένει δίχως βαθμό, έχοντας δείξει μεγάλη θέληση για θετικό αποτέλεσμα στο Σαν Πάολο, όπου ηττήθηκε με 2-3 από την Νάπολι, θα βασιστεί στην μέτρια παράδοση των Κανονιών απέναντι σε γαλλικές ομάδες, αλλά και στους αλγόριθμους που την ευνοούν. Με ήττα της Νάπολι από την Ντόρτμουντ, η Άρσεναλ μπορεί και να βολεύεται με το βαθμό.

105: ΠΟΡΤΟ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ, under (2,30)

Eίναι, πράγματι, εκπληκτικό αυτό που εμφανίζει η Πόρτο, η οποία δεν έχει νικήσει, ακόμα στην έδρα της, αλλά παραμένει αήττητη μακριά από αυτή. Προσωπικά, πιστεύω πως απόψε, θα μπορέσει να πάρει τους τρείς βαθμούς, στο "Ντραγκάο", αλλά με χαμηλό σκορ, όπως το έχει ξανακάνει, παλιότερα, με την Αούστρια. Η ομάδα της Βιέννης έχει πάρει μόλις ένα βαθμό, με την Ζενίτ και θα παίξει φουλ άμυνα μπας και τσακώσει ακόμη έναν, ή έστω, για να μην διασυρθεί.

107: ΣΤΕΑΟΥΑ-ΣΑΛΚΕ, 2 (1,85), over (1,70)
 
Ομάδα Στεάουα, δεν υπάρχει, κατ' εμέ! Οι Ρουμάνοι πήραν δύο βαθμούς από την Βασιλεία και πέραν τούτου δεν πιστεύω πως θα πάρουν ο,τιδήποτε άλλο. Η Σάλκε έχει χάσει τα δύο ματς με την Τσέλσι, αλλά τους άλλους αντιπάλους της, στον όμιλο, τους "έχει", μακράν!

Aδάμ Αδαμόπουλος