ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ Νο. 40!


Tags: -

Έλα....Για να ξυπνάμε! Έχει αγωνιστική απόψε και σας βρήκα τρία καλά ματσάκια για ένα καλό μεροκάματο!

313: ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ, 2Χ (2,75-3,25)

Πράγματι, η Μόναχο 1860 βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Αλλά, μήπως πάει πίσω και η Σαν Πάουλι; Καθόλου! Πέρυσι νίκησε για πρώτη φορά στην Βαυαρία και η προσωπική γνώμη μου, αποκρυσταλλωθείσα από τη δύναμη των αριθμών, μου βγάζει ροπή προς την κόντρα (55% πιθανότητα, μόνο στο "Χ").

315: ΜΙΛΑΝ-ΡΟΜΑ, Χ2 (3,25-2,80)

Αυτό το έκτρωμα που λέγεται Μίλαν δεν υπάρχει, νομίζω, σοβαρός παίκτης του στοιχήματος που να μπορεί να την εμπιστεύεται, στα δελτία του. Πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζει την καλύτερη Ρόμα των τελευταίων χρόνων και δη, αήττητη εκτός Ολίμπικο. Με 100% πιθανότητα για Χ2, θα κοντράρω ξανά τους ροσονέρι.

316: ΕΣΤΟΡΙΛ-ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ, Χ2 (3,65-4,75)

Υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα κόντραρα την Εστορίλ. Αλλά υπό τις συνθήκες που έχει, η ίδια δημιουργήσει για τον εαυτό της, με τη μόλις μία νίκη εντός έδρας, δεν μπορώ παρά να το πράξω! Η Ζιλ Βιθέντε μπορεί να μην δείχνει πολλή ισχυρή εκτός έδρας, αλλά διατηρεί τρομερή παράδοση σε βάρος των γηπεδούχων, κάτι που επιβεβαιώνουν οι αριθμοί μου (100% πιθανότητα για κόντρα).

Ρίξτε και μια "ματιά" στην ισοπαλία με over, στο Βαγιαδολίδ-Θέλτα και είστε μέσα!

Αδάμ Αδαμόπουλος