H ΜΑGNA ΜΑΡΤΑ


Tags: -

Λένε πως, πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα κρύβεται, πάντα, μια μεγάλη γυναίκα!

Η Μάρτα είναι η μεγάλη γυναίκα πίσω από ένα μεγάλο keeper. Είναι, κατά τη γνώμη μου, ένας από τους δύο πιο ισχυρούς λόγους για τους οποίους ο τεράστιος keeper επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Θρύλο μας. Αν αυτό το...ουρί που έχει για σύζυγό του δεν ήταν ευχαριστημένο, ζώντας στην Αθήνα, οι πιθανότητες να συμφωνούσε με τον Βαγγέλη θα ήταν απείρως πιο περιορισμένες.

Ο έτερος λόγος είναι, φυσικά, η αίγλη της ομάδας, οι δυνατότητές της αλλά και το γεγονός πως ανακάλυψε τον εργασιακό παράδεισό του στον Πειραιά. Το Α και το Ω για κάθε ποδοσφαιριστή είναι το να αγωνίζεται. Βλέπετε, ο πάγκος δεν αντέχεται! Ούτε η αμφισβήτηση. Ο μέσος άνθρωπος θέλει να αισθάνεται απαραίτητος και ότι η εργασία του αναγνωρίζεται.

Ο Ρομπέρτο κατέκτησε όλα αυτά με την αξία του και το απολαμβάνει.

Ύστερα, για να πούμε και την αλήθεια, η ζωή στην Ελλάδα είναι γλυκειά, όταν έχεις χρήμα στην τσέπη. Θα πρέπει να έχεις εντελώς διαφορετική προσέγγιση για τη ζωή για να μην λατρέψεις αυτή τη χώρα, όντας με επιλυμένο το οικονομικό. Τέτοιες περιπτώσεις υπήρξαν αρκετές, στο παρελθόν. Ιδίως, οι Ιταλοί που προτάθηκαν, κατά καιρούς απέρριψαν συλλήδβην, την ιδέα να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Την θεωρούν κάτι σαν ...Αλβανία. Αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα.

Αντιθέτως, οι Ισπανοί και εν γένει οι Λατινοαμερικάνοι δεν έχουν τέτοιου είδους κολλήματα.

Γι αυτό και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γεμίσει, άλλωστε, με ισπανόφωνους.

Πέραν, όμως της συμβολής της Μάρτα, για να επιστρέψω στην υπόθεση Ρομπέρτο, ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη είναι, πλέον, πραγματικά υπολογίσιμο μέγεθος για τα μέτρα και τα σταθμά της προηγμένης, ποδοσφαιρικά, Ευρώπης.

Δεν είναι μόνο η οικονομική ευρωστία και υγεία που αποπνέει η ομάδα, αλλά είναι και τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά επιτεύγματά της.
(Διαβάστε κι αυτό... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=129634404)
Η εξωστρέφεια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Βαγγέλη αντανακλάται στη διεθνή εικόνα του Θρύλου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, οτι προσκλήθηκε να συμμετέχει στο θερινό τουρνουά που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ-Καναδά, παρέα με μερικά από τα τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αυτά είδαν ο Ρομπέρτο και η Μάρτα και δεν ρισκάρισαν να αναζητήσουν αλλού, την ευτυχία που βιώνουν στον Πειραιά.

Όσο για τον πρόεδρο, εμείς οι "υπάλληλοι", του RATM, τον... προσκυνάμε γονυπετείς και του φωνάζουμε:

ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ!

Αδάμ Αδαμόπουλος

   
 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η κύρια Μάρτα είναι μία θεά. Δεν της ταιριάζουν άλλοι χαρακτηρισμοί, ειδικά πρόστυχοι. Αποτελεί μία θεότητα και λατρεύεται εξίσου με τον Ρομπέρτο!

Άλλη μία τεράστια κίνηση του Βαγγέλη όσον αφορά την Κεφαλλονιά. Φαντάζεστε να έσκαγε ο Αλ Αφούζ λεφτά στην Κεφαλλονιά ενώ είχε δώσει και χορηγία στη UNICEF; Ο κόσμος θα χάλαγε! Τώρα ποιος χέστηκε για τον Μαρινάκη; Βαγγέλη πάρε ακόμα μία υπόκλιση από μένα, έναν δούλο σου, έναν υπάλληλό σου.

Εικόνα red apple

Τόμας, όπως βλέπεις, την Μάρτα την αντιμετωπίζω με ιερό δέος...
Επίσης, ως υπάλληλος κι εγώ, θέλω να σε ρωτήσω... "Έχεις γραφτεί στο σωματείο, ή είσαι, ακόμα, ασυνδικάλιστος"

αχχοχοχοχοχο

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βέβαια, σου αναγνωρίζω ότι είσαι τσέτλεμαν. Όχι gentleman ούτε τζέντλμαν. Τσέτλεμαν. Με την προφορά του Μάρκου: http://www.youtube.com/watch?v=1vt30tL-Rok

Ασυνδικάλιστος ελέω καταγωγής. Όχι για πολύ ακόμα όμως... Είμαστε υπάλληλοι ρε νεόγαυροι! Τ' ακούτε; Υπάλληλοι!!!

Εικόνα red apple

χοχοχοχοχο

Εικόνα savvas gridlock

Ντζέντλεμας. Πειραιώτικα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχαχα! Άλλη διάλεκτος η δική σας η Πειραιώτικη. Εγώ έχω τη χωριάτικη.

Εικόνα vagio

Δεν παει πολυς καιρος που λεγαμε εδω πως "με τα λεφτα που θα παρει ο προεδρος απο το Μητρογλου, να αγορασει το Ρομπερτο". Νομιθζω μετα την αντερλεχτ εκτος.
Ηταν περισσοτερο μια επιθυμια, γιατι λιγο πολυ ολοι λεγαμε πως με τετοιες εμφανισεις δεν μενει εδω ουτε δεμενος. Αμ δε..
Οταν ακουσα το νεο, ενοιωσα τεραστια χαρα οχι μονο γιατι κλεισαμε το θεμα "τερματοφυλακας" για πολλα χρονια, αλλα γιατι τονωνεται το γαυρικο φρονημα σου, λες "ναι ρε πουστη, ο Θρυλος μπορει και κραταει τετοιους παιχτες". Αυτο νομιζω ειναι και η μεγαλυτερη μαγκια του προεδρου.
Πρεπει να πονεσε πολυς κοσμος χθες, και οχι μονο αντιολυμπιακοι..

Εικόνα red apple

Εδώ για να φανταστείς, άκουγα βάζελους, να μουρμουράνε "αντί να πάρετε τον ...Νάτχο"...

Μιλάμε οτι έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στην υπηρεσία αντιμέτωπισης του Χρόνιου Πόνου!!!

αχααα