"ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ"!


Tags: -

Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα των φιλανθρωπικών δράσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ένα σύνθημα που διαπερνά τη ραχοκοκκαλιά της κοινωνίας και συγκλονίζει τα σώψυχα των Γαύρων.

Δεν θα μπώ στον πειρασμό να ασχοληθώ με το τί κάνουν και το τί ΔΕΝ κάνουν οι ανταγωνιστές μας. Αυτές οι λίγες γραμμές που διαβάζετε έχουν μόνο θετική κινητήρια ισχύ και αντλούν έμπνευση από τη μεγαλειώδη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, να χρηματοδοτήσει με 500.000 ευρώ, την ανακατασκευή σχολικών κτηρίων στη σεισμόπληκτη  Κεφαλλονιά.

Περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ έχει διαθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε κοινωφελείς σκοπούς, έχοντας ως στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Η προσφορά ύψους μισού εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή των σχολείων της Κεφαλονιάς που έχει πληγεί από τους σεισμούς το τελευταίο διάστημα είναι μόνο ένα κομμάτι από το κοινωνικό έργο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες, με «μπροστάρη» τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχουν να επιδείξουν σημαντικό έργο για κοινωφελείς σκοπούς, αποδεικνύοντας πως είναι «κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος»!

Αυτό δεν είναι το μότο της Μπαρτσελόνα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να πρωταγωνιστεί και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η διοίκηση Μαρινάκη είχε υποσχεθεί από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του συλλόγου ότι θα αναπτύξει ένα φιλανθρωπικό έργο και, μάλιστα, αυτό θα «τρέχει» όλο τον χρόνο και όχι -ως είθισται- την περίοδο των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να συνεργαστεί τον περασμένο Οκτώβριο για τα επόμενα δύο χρόνια με την Unicef, προσφέροντας περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα, στόχος του προέδρου του Ολυμπιακού είναι να οργανωθεί ακόμη περισσότερο αυτή η προσπάθεια με την ίδρυση του Olympiacos Foundation, ενός οργανισμού ανεξάρτητου που θα είναι μέρος του συλλόγου και θα ασχολείται αποκλειστικά με τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του συλλόγου.

Οι ενέργειες για τη δημιουργία του «ερυθρόλευκου» οργανισμού είναι σε εξέλιξη, αφού απαιτείται να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν τα εγκαίνιά του. (πηγή Sport24)

http://www.nooz.gr/sports/to-filan8ropiko-ergo-tou-olumpiakoi-stin-pserimo
http://www.redplanet.gr/sports/sto-paapa-voulas-o-olympiakos-sfp.2621578...
http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/to_plano_twn_filanthrwp...

και ένας αναλυτικός πίνακας με τις δράσεις του Ολυμπιακού μας, την περίοδο των Χριστουγέννων...


Η έννοια ΘΡΥΛΟΣ έχει προσλάβει νέες διαστάσεις σε ότι αφορά στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΒΑΓΓΕΛΗ, "ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ" και...ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΣ

Αδάμ Αδαμόπουλος