ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!



(Επειδή το ψέμα έχει πολλούς πατέρες και η αλήθεια απομένει, συνήθως, ορφανή)
 

Την προηγούμενη Τετάρτη, στην εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης, Champions NET για το Τσάμπιονς Λιγκ προβλήθηκε ρεπορτάζ-προαναγγελία για την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γ.- Ολυμπιακός, το οποίο επιμελήθηκε ο συνάδελφος Γιάννης Σαντοριναίος στο οποίο έγινε άλλη μια αναφορά στο αδιανόητο κατασκεύασμα της εφημερίδας DERBY –θεός σχωρέστη – πνευματικό τέκνο του  κυρ-κυρ Γκόντζου, περί μιας απαξιωτικής αποστροφής, τάχα δήλωσης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τότε προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων», για τον Ολυμπιακό, τον Απρίλιο του 2003!
 
Από βήματος, RATM, έχετε ενημερωθεί διεξοδικά για το θέμα, συμπεριλαμβανομένης της ηχηρούς απάντησής μας, με την παράθεση των πραγματικών δηλώσεων του Σκωτσέζου.       
 
Στη Δημόσια Τηλεόραση όπου επικρατούν, δυστυχώς, συνθήκες άκρατου αντιολυμπιακισμού, η βρώμικη προπαγάνδα του κυρ-κυρ Γκόντζου βρήκε, προφανώς, ευήκοα ώτα. Ειδάλλως, δεν εξηγείται η διπλή αναφορά, ως μη όφειλαν, στην δήθεν δήλωση του Φέργκιουσον, μέσα σε λιγότερο από 20 ημέρες. Η πρώτη από τον Βασίλη Παπανικολάου, στη συνέντευξη τύπου του Μίτσελ, μετά το Ολυμπιακός-Μάνστεστερ και η δεύτερη από τον Γιάννη Σαντοριναίο, στο επίμαχο ρεπορτάζ της περασμένης Τετάρτης.    

 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
 

Προκειμένου να λάμψει, επιτέλους, η αλήθεια και για να αποκατασταθεί η…ηθική τάξη στο δημοσιογραφικό «λειτούργημα», αποφάσισα να παρέμβω. Απέστειλα μέιλ τόσο στον Βασίλη Θωμόπουλο, τον μεταβατικό διευθυντή ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης, όσο και στον προϊστάμενο του Αθλητικού Τμήματος, Βαγγέλη Ιωάννου. Ιδού το πλήρες περιεχόμενό της:
 
"Αγαπητέ συνάδελφε Βαγγέλη Ιωάννου

Σου επισυνάπτω το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής επιστολής που απέστειλα και στον κ. Θωμόπουλο, σχετικά με την -αθέλητη, θέλω να πιστεύω- αναπαραγωγή μιας ψευδούς είδησης από μέρους των καλών συναδέλφων Σαντοριναίου και Παπανικολάου.

"Στη χθεσινοβραδυνή (Τετάρτη 12/3/2014) εκπομπή της ΔΤ, αμέσως μετά τη μετάδοση της αναμέτρησης για το Champions League προβλήθηκε ρεπορτάζ-προαναγγελία για τον αγώνα Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ-Ολυμπιακός, του συναδέλφου Γιάννη Σαντοριναίου, στο οποίο αναφερόταν, μεταξύ άλλων, σε παλαιά δήλωση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (το 2003) η οποία εμπεριείχε, δήθεν, απαξιωτικές αιχμές για τον Ολυμπιακό.

Επειδή παρατήρησα πως το ζήτημα ανακίνησε και ο Βασίλης Παπανικολάου, στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με την Γιουνάιτεντ, στο "Γ. Καραϊσκάκης", θεώρησα σκόπιμο να σε πληροφορήσω πως δεν θα μπορούσαν οι συνάδελφοι, να αναμεταδίδουν ένα τόσο ψευδές σχόλιο, όπως η υποτίθεμενη αποστροφή της δήλωσης του Φέργκιουσον, δίχως να έχουν κοπιάσει να πληροφορηθούν το πραγματικό περιεχόμενό της και όχι την ερμηνεία -σκόπιμη διαστρέβλωση, που θέλησε, εκείνη την περίοδο, να της προσδώσει οπαδικό φύλλο προσκείμενο στον Παναθηναϊκό (εφημερίδα DERBY) η οποία αναπαράγεται, έκτοτε, με μεγάλη ευκολία από το σύνολο των Μέσων.

Ιδού, λοιπόν, αγαπητέ συνάδελφε ποιές ήταν οι πραγματικές δηλώσεις του τότε προπονητή της Γιουνάιτεντ:

«Champs League clash bigger than World Cup: Ferguson
Updated Tue 8 Apr 2003, 1:29pm AEST

Alex Ferguson believes the Champions League quarter-final first leg clash on Tuesday between his Manchester United team and the defending champions Real Madrid will provide better entertainment than recent World Cup finals.
"I think that the European Champions League is bigger than the World Cup because all the best players are here in Europe," said Ferguson at a press conference here Monday….
…."The key factor in European games is respect, whether we are playing Inter Milan or Real Madrid. Real Madrid deserve that recognition any way, their record speaks for itself," said Ferguson.»……

http://www.abc.net.au/news/2003-04-08/champs-league-clash-bigger-than-world-cup-ferguson/1833038

Tέλος, σου επισυνάπτω και το βίντεο με τις δηλώσεις Μίτσελ, μετά τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ, όπου ακούγεται ο κύριος Παπανικολάου να θίγει το "επίμαχο" ζήτημα (στο 16:46 του επισυναπτόμενου βίντεο)

http://youtu.be/Bd1MXnNS-PY

Όπως έχεις, πλέον, κι εσύ τη δυνατότητα να ενημερωθείς, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναφέρθηκε στην ΙΝΤΕΡ Μιλάνου και όχι στον Ολυμπιακό!

Επομένως, αναμένω, με την πρώτη ευκαιρία, να ανασκευαστεί το σημείο του ρεπορτάζ ... "να βάλει πιπέρι ο Ολυμπιακός στο στόμα του Σερ Άλεξ, ο οποίος είχε δηλώσει απαξιωτικά κλπ, κλπ", που εμπεριέχεται στο βίντεο του Γιάννη Σαντοριναίου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρόκειται περί συνειδητής διαιώνισης ενός ψεύδους και δεν θέλω, επ’ ουδενί να πιστέψω πως η Δημόσια Τηλεόραση θα επιτρέψει να συμβεί.

Ευχαριστώ για την προσοχή σου και ευελπιστώ σε απάντησή σου.»
 
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Δ.Τ
 

Οφείλω να ομολογήσω πως η αντίδραση των υπευθύνων στην Δημόσια Τηλεόραση ήταν άμεση και αποτελεσματική τόσο από τον Βαγγέλη Ιωάννου, όσο και από τον Ιωσήφ Νικολάου. Ο τελευταίος έδωσε αμέσως εντολή για να απαλειφθεί το επίμαχο απόσπασμα από το ρεπορτάζ του Γιάννη Σαντοριναίου, το οποίο πρόκειται να αναμεταδοθεί και στη διάρκεια της αποψινής εκπομπής του σταθμού. Τα καλά και σωστά να λέγονται!
Αντιθέτως, όπως πληροφορήθηκα υπήρξε αντίδραση από τον Γιάννη Σαντοριναίο, ο οποίος εμμένει στη θέση πως το ρεπορτάζ του ήταν άμεμπτο και πως ό,τι ειπώθηκε ήταν η αλήθεια, so help me God!
 
Προσωπικά, δεν πρόκειται να στοχοποιήσω κανένα Σαντοριναίο. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και για τις πράξεις του και κρίνεται γι’ αυτά. Επειδή εμμένει, όμως, στην αναπαραγωγή ενός ψεύδους που κοντεύει να…ενηλικιωθεί –έντεκα χρόνια πέρασαν…- γι αυτό και παρακάλεσα τους συντελεστές της εκπομπής να αποκαταστήσουν την αλήθεια, λέγοντας πως «εκ παραδρομής αναφερθήκαμε σε μια φράση που ουδέποτε διατυπώθηκε»…
 
Κατανοώ πως μεταξύ συναδέλφων υπάρχει η λεγόμενη –κακώς, κατ’ εμέ- «συναδελφική αβροφροσύνη» κάτι που να φέρει, ενδεχομένως, σε δύσκολη θέση τον κ. Νικολάου. Αλλά, για μένα ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι πρώτα από όλα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και ύστερα ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ. Άλλωστε, το αδιανόητο αυτό ψέμα εξακολουθεί να αιωρείται στα διαταραγμένα μυαλά των αντιολυμπιακών.  
 
Σε κάθε περίπτωση αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συναδέλφους στην Δ.Τ, για την άμεση ανταπόκρισή τους στην παρέμβασή μου.
 
Αυτή η ρημάδα η αλήθεια απέκτησε, επιτέλους, ΠΑΤΕΡΑ και οι RATM μια ακόμη επιβεβαίωση του ρόλου μας ως προασπιστές του Θρύλου μας!
 
Α.Α

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Μπράβο στον Αδάμ! Μπράβο στους RATM!
Άντε να μπαίνει στη θέση του το κάθε κωλοπαιδάκι, που νομίζει ότι μπορεί να βρίζει στο ελεύθερο, στο τζάμπα και ατιμωρητί!

Εικόνα apostolos gaganis

Αγαπητε ΗΑΝΚ σ΄ευχαριστω για το ξεκαθαρισμα. Ξεκαθαριζω και΄γω:

1. ΑΣΦΑΛΩΣ και κανεις δεν εχει, ουτε πιστευω οτι ειχε ποτε, καποια προθεση για υποκατασταση ή αντικατασταση του επισημου Τμηματος Επικοινωνιας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

2. ΑΣΦΑΛΩΣ και αλλη ειναι η θεση του Γραφειου Τυπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και αλλη εκεινη του RΑΤΜ. Απλα και τα δυο αγωνιζονται, το καθενα απο το δικο του μετεριζι, για το καλως εννοουμενο συμφερον του ΘΡΥΛΟΥ.

3, ΑΣΦΑΛΩΣ και κανεις δεν ειναι υπερανω κριτικης, κατι που δεν χρειαζεται βεβαιως να τονισω ιδιαιτερα οτι το πιστευουμε σαν ΑΞΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

4. ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν υπηρξε για μεγαλο χρονικο διαστημα αντιδραση του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΣΟΥΜΑΜΙ ΤΩΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, τουλαχιστον στο βαθμο που επιθυμουσε ο μεσος ΓΑΥΡΟΣ. Αυτο αποτελει μια πασιδηλη αληθεια και γιαυτο εκατομμυρια οπαδων του θρυλου απορουσαν μ΄αυτη τη σταση. Οι χλιαρες ανακοινωσεις και τα σχολια του Θεοδωριδη, ειναι σαφες οτι δεν αρκουσαν... Δεν γνωριζω τα αιτια της εν λογω τακτικης. Εκεινο ομως που γνωριζω ειναι οτι ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΥΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Προμηνυματα, ακουγονται ηδη απο τυμπανα ΠΟΛΕΜΟΥ. Η τελευταια λεξη, γραφτηκε ηδη σημερα σε αθλητικες εφημεριδες. Αν ειναι δυνατον!

5. ΑΣΦΑΛΩΣ και αυτη η πολυ επικινδυνη, για τον αθλητισμο γενικα, πορεια των πραγματων, πρεπει να ανακοπει ΤΩΡΑ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι ο ασυγκριτα μεγαλυτερος σε επιτευγματα και λαοφιλεστερος συλλογος της χωρας. Εχει συνεπως ΧΡΕΟΣ να βαλει επι τελους στη θεση τους -με νομιμο φυσικα τροπο- ολους αυτους τους ανευθυνους και επικινδυνους λαικιστες που, προκειμενου να καλυψουν τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ Ή ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ, ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΟΤΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ (;) ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΒΙΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!

6. ΑΣΦΑΛΩΣ και΄γω παρατηρω οτι τελευταια το Τμημα Επικοινωνιας της Π.Α.Ε. κινειται προς τη σωστη κατευθυνση. Καλλιο αργα παρα ποτε...Θα περιμενω λοιπον αυτη η ΑΛΛΑΓΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ: ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΔΗΛ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ. ΘΑ΄ΔΟΥΜΕ! Το ευχομαι παντως, για το καλο ΟΧΙ ΜΟΝΟ της ομαδας μου, ΑΛΛΑ και αυτου του ιδιου του Εληνικου Αθλητισμου.

7. ΣΗΜΕΡΑ ειναι η παραμονη του ιστορικοτερου αγωνα του ΘΡΥΛΟΥ μας, απεναντι σ΄ενα απο τα μεγαλυτερα ποδοσφαιρικα θηρια του πλανητη! ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΥΝΗΡΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΜΑΚΡΙΑ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ... ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ, ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ TOY ΟLD TRAFFORD...ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Εικόνα yiage

Συγγαυρε Αποστολε με υπερκαλυπτεις φιλε μου ακομα μια φορα με τα γραφομενα σου.
Βλεπω ο Hank και ολοι εδω στην ουσια συμφωνουμε, αλλωστε αν δεν παρατηρουσαμε ολοι οι Γαυροι την χλιαροτητα και την αργοπορια καποιες φορες δεν θα γινοταν λογος για αλλαγη τακτικης και πολιτικης.
Οντως βλεπουμε να κινειται σε σωστη κατευθυνση το Τμημα Επικοινωνιας της ΠΑΕ και πρεπει να συνεχισει.
Απο Πεμπτη θα ασχολουμαστε με λαγοκοτες και το κυπελλο παλι, εχεις δικιο τωρα προεχει η μαχη του Μαντσεστερ και η προκριση που θα μας ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ αλλα και θα ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΕΙ πολλες "τζουλιες" εντος συνορων.

ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ..ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!

Εικόνα Hank

Μάγκες, ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα σχετικά με καποια (καλοπροαίρετα είναι, και στο ίδιο πνεύμα ακριβώς γράφω κι εγώ τώρα) σχόλια που διάβασα πιο κάτω.

Η ΠΑΕ, έχει Γραφείο Τύπου, και κάνει και εξαιρετική δουλειά.
Σε κάθε περίπτωση, και καλά να μην έκανε τη δουλειά του (που αυτό είναι πάντα σχετικό) οι RedsAgainstTheMachine είναι οι RedsAgainstTheMachine και τίποτα περισσότερο (και δε θέλουν κιόλας να γίνουν τίποτα περισσότερο) και η ΠΑΕ και το Γραφείο Τύπου είναι κάτι άλλο.
Ουτε θέλουμε, ούτε και μπορούμε να υποκαταστήσουμε (πόσο μάλλον να αντικαταστήσουμε) κανέναν.
Στην ουσία, είμαστε τα σχόλια κάτω από τα άρθρα, τις ανακοινώσεις, τις απόψεις γενικά που διαφωνούμε, παραθέτοντας τα δικά μας επιχειρήματα, κι όσο μπορούμε, ντοκουμέντα. Απλά, στήσαμε τη δυνατότητα αυτά τα σχόλια να τα κάνουμε άρθρα με την ελπίδα ότι αυτά και κυρίως οι θέσεις που περιέχουν, μπορεί να ακουστούν λίγο περισσότερο από ένα σχόλιο.

Αμα κάνουμε καλά σχόλια κάτω απ΄τα σεντόνια της αντιΟλυμπιακής προπαγάνδας, τότε αυτό είναι καλό για το Θρύλο και για κανέναν άλλον.

Εικόνα yiage

Hank φιλε ειναι δεκτο και σεβαστο. Οντως το γραφειο τυπου δειχνει να ξεκιναει να μπαινει σε κατασταση συναγερμου και να δινει τις απαντησεις που πρεπει αλλα αυτο που ΕΠΙΤΥΧΩΣ κανετε εσεις εδω ειναι ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ.
θα θελαμε το RATM να μεγαλωσει και να ισχυροποιηθει ωστε να ειναι σημειο αναφορας για ολους τους Γαυρους και μη. Με την φιλοσοφια που εσυ αλλα και ο Σαββας εχει ξεκαθαρισει φανερωνεται η οπαδικη σας ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ οσων γραφουν στο RATM.

υγ.Αν ποτε υπαρξει το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ TV θα γουσταραμε τρελα να εχετε το βημα απο εκει και ο λογος ειναι απλος. Εκφραζετε με τον καλυτερο τροπο το αισθημα του ΓΑΥΡΟΥ οπαδου.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σου έδωσα συγχαρητήρια στο facebook, σου δίνω κι' εδώ! Ευχαριστούμε για την κίνησή σου αυτή Αδάμ. Οφείλουμε όλοι μας να κυνηγάμε τέτοιες καταστάσεις. Χαίρομαι που είχες θετική ανταπόκριση από τον Ιωσήφ Νικολάου, αλλά με τους άλλους είμαι εξοργισμένος. Ο Βαγγέλης Ιωάννου και ο Βασίλης Παπανικολάου χτίζουν καριέρα πάνω στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να μάθουν να σέβονται τον Ολυμπιακό μας, αλλιώς θα μας βρούνε απέναντί μας. Τώρα, για τον Σαντοριναίο τι να πω; Όταν δεν σε σέβονται δημοσιογράφοι Ολυμπιακοί τότε τι περιμένουμε από τους αλλόθρησκους δημοσιογράφους; Γιατί, μη μου πει κανένας ότι ασκούν λειτούργημα αυτοί οι κύριοι; Προπαγάνδα κάνουν κοιτώντας την τσέπη τους. ΑΡΔ. Εν τέλει, ξανά μπράβο σου Αδάμ.

Εικόνα red apple

Koίταξε, η ουσία είναι να μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί. Όταν θα βλέπουν πως με την παραμικρή παπαριά θα υπάρχουν αντιδράσεις, κάπου θα κωλώνουν να την ξανακάνουν, στο μέλλον. Κι αυτοί άνθρωποι είναι και επηρεάζονται...

Εικόνα clark gheibol

ΧΡΙΣΤΕ ΓΑΜΙΑ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ

Εικόνα red apple

Τί εννοεί ο ποιητής;

Εικόνα ze ηλιας

Ρε σεις,κλάνει ο πεθαμένος?

Γκότζος ,Θεός σχωρέστον
Ντέρμπυ , τετέλεσται
Πρασινοφρουρός,ζωή σε μας
Μολώχα , χτυπά την πόρτα του Αγίου Πέτρου

Εικόνα apostolos gaganis

1. Τα συγχαρητηρια μου, κοκκινο μηλο, και για την αποφαση σου να κινησεις το θεμα και για την εξαιρετη διαχειριση της υποθεσης εκ μερους σου.

2. Ο δημοσιογραφος Γιαννης Σαντοριναιος ειναι , αν δεν απατωμαι, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. Τυχαιος λοιπον ο χειρισμος του ζητηματος απο την πλευρα του καθως και η εμμονη του για το οτι εχει δικιο σε οσα διατεινεται; Δεν νομιζω, και

3. Αυτες τις ενεργειες προκειμενου να λαμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ και να εξοβελιστει Η ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΒΑΖΕΛΟΠΟΥΣΤΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΚΟΝΤΖΟΥ, θαπρεπε απο καιρο να τις ειχε κανει το Τμημα Επικοινωνιας του επισημου Ολυμπιακου. Αντ΄αυτου, τις κανει το R.A.T.M και o red apple! ΕΚΕΙ ακριβως βρισκεται και η ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ διαφορα αυτου του ιστοτοπου με το επισημο επικοινωνιακο - υποτιθεται - μετεριζι του Θρυλου. Οταν λοιπον επισημαινουμε με εμφαση ο yiage, αλλοι χρηστες και΄γω, οτι το τμημα τουτο του Ολυμπιακου αδρανει και αντιδρα καθυστερημενα ή υποτονικα ή και ΚΑΘΟΛΟΥ στις συνεχομενες προκλησεις των ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ και επομενως θελει ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ, ΙΔΟΥ Η - ΤΑΧΥΤΑΤΗ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ!

Εικόνα yiage

Ανταμ εισαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ και θα συμφωνησω με τον Αποστολο οτι η ομαδα του R.A.T.M. ειναι παρα πολυ ΑΞΙΑ και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ των στελεχων αυτου του ιστοτοπου για να ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ το τμημα επικοινωνιας του Ολυμπιακου.
Χρονια τωρα βλεπουμε ολοι μας την λασπη και την χαβουζα των ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ να δουλευουν με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ανελλιπως και ο Ολυμπιακος να επιδεικνυει "ανωτεροτητα" με ηπιες εως ανυπαρκτες απαντησεις.
Το R.A.T.M. ειναι η μοναδικη ΦΩΝΗ που εκφραζει το κοινο οπαδικο Ολυμπιακο Αισθημα μας.
Για αυτον τον λογο νοιωθουμε ολοι οσοι σας διαβαζουμε εδω οτι το τμημα επικοινωνιας του Ολυμπιακου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ R.A.T.M. . Και μαλιστα επειγοντως.

Εικόνα red apple

Γιάννη, θα σου πω ο,τι πάνω κάτω είπε και ο Hank. Άλλο γραφείο τύπου Ολυμπιακού και άλλο RATM. Η δική μου παρέμβαση δεν είχε σκοπό να υποκαταστήσει την ΠΑΕ. Θα το έκανα ακόμη και αν δεν υπήρχε RATM. Έχω αυτό το σκυλίσιο δημοσιογραφικό και δεν ανέχομαι να μου προσβάλλουν τη νοημοσύνη. Αυτό και μόνο αυτό. Το άλλο κομμάτι, για το αν θα έπρεπε να έχουμε βήμα σε μια υποτιθέμενη ολυμπιακή τηλεόραση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!
Σε κάθε περίπτωση, να σε ευχαριστήσω κι εγώ, όπως και τα άλλα παιδιά, εδώ μέσα, για τα καλά σου λόγια

Εικόνα red apple

Η αλήθεια, αγαπητέ Αποστόλη είναι πως το γραφείο Τύπου κινείται σαφέστατα πιο ζωηρά σε σύγκριση με το παρελθόν, όμως είναι εξίσου αληθές πως είθισται να παίζονται παιχνιδάκια δημοσίων σχέσεων και επομένως δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θα περίμενε κανείς. Άσε το γεγονός πως μπορεί και να ΜΗΝ τη γνώριζαν την υπόθεση, πράγμα απαράδεκτο, τόσο απο δημοσιογραφικής άποψης όσο και από διοικητικής-εννοώντας αντιπροπαγάνδα

Όσο για τον Σαντοριναίο, δεν με νοιάζει ουδόλως ως άτομο, αλλά μόνο ως δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης και ως τέτοιον τον κρίνω

Εγώ προσπάθησα, απλώς, να συνάδω με το περιεχόμενο του τίτλου μας. Rage Against The Machine!

Εικόνα yiage

Και μολις τωρα φιλε Ανταμ διαβασα την ανακοινωση-απαντηση στην μπουγατσα η οποια ειναι αρκετα επιθετικη και ευστοχη μπορω να πω. Για να δουμε ποτε επιτελους θα αποκτησουμε την ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της αντι-Ολυμπιακης προπαγανδας.

Εικόνα red apple

Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή