ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΚΟΟΟΛ!



H δημοσιογραφία και ο δημοσιογράφος είναι μεγάλη υπόθεση για να την έχουν μετατρέψει, ορισμένοι, σε πατσαβούρι. Η δημοσιογραφία που επικοινωνεί, με θρησκευτική ευλάβεια, την είδηση "υπηρετεί" την κοινωνία. Ο σχολιαστής-αναλυτής ο οποίος ανατρέχει στο θηκάρι της γνώσης του προκειμένου να επισημάνει σημεία της είδησης που διέφυγαν, ενδεχομένως, της προσοχής των πολλών "υπηρετεί" την κοινωνία. Το αντίθετο, στις δύο προηγούμενες υποθέσεις υπηρετεί -δίχως εισαγωγικά- δόλιους αφέντες και δόλιες προθέσεις.

Αφορμή για το κάπως "διδακτικό", ύφος της εισαγωγής μου αποτέλεσε η νέα, ομαδόν, επίθεση του πατσαβουρόκοσμου που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι, σε βάρος του Περέιρα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με το αεκ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.  

Ύστερα από την "παράγκα", το "χρηματοδότη των ναζιστών", την "εγκληματική οργάνωση" και τον "έμπορο ηρωϊνης", ο Περέιρα αναδεικνύεται στη νέα μόδα του Ενιαίου Αντιολυμπιακού Μετώπου (Ε.Α.Μ.). Ο αποδιοπομπαίος τράγος των απανταχού πουθενάδων απαγορεύεται, προφανώς, να εκτονώνει τα συναισθήματά του όταν η ομάδα πετυχαίνει γκολ. Χτυπούν, όμως, το σαμάρι μήπως και ακούσει ο γάιδαρος. Ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να πετυχαίνει πρώτος γκολ στις Άγιες Έδρες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έσχατη νομοτέλεια!

Μια λύση θα ήταν να εκδοθεί νέο κανονιστικό πλαίσιο με το οποίο, κάθε ανοσιούργημα, όπως είναι η επίτευξη γκολ στην Τούμπα, στην Λεωφόρο και στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίζεται, από την εκάστοτε αποστολή του Ολυμπιακού, με εκδηλώσεις θρήνου, κοπετού, κλαυθμού και οδυρμού, σαν μεγαλοβδόμαδος Επιτάφιος!

Προκάλεσε ο Περέιρα ισχυρίστηκαν από την πρώτη στιγμή τα πατσαβούρια. Αλλά δεν προκαλούσαν, τόσες βδομάδες, οι ίδιοι οι οποίοι μας παρουσίαζαν για τίγρη, "το ποντίκι που βρυχάται"! 

"Η ΑΕΚ δεν αποκλείστηκε για αγωνιστικούς λόγους", αποφάνθηκε με λογική σάλτο μορτάλε, ο Ανδρέας Δημάτος ο οποίος έχει ανάγει σε επιστήμη, την τέχνη της εξομοίωσης του καϊκιού με την αποθήκη. Στο πατσαβούρι που διευθύνει και αποκαλούν goal news, ο Ολυμπιακός φέρεται να προκρίθηκε επειδή έκαναν "ντου οπαδοί του αεκ", και "διακόπηκε ο αγώνας". Όχι ότι ο Ολυμπιακός τους το κάρφωσε στο 90'... Πιο κάτω, με μικρότερα, αλλά έντονα κεφαλαία γράμματα, ο κφτ. (σύντμηση του... κιοφτές) Δημάτος δίνει το τελειωτικό χτύπημα: "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ". (Προσέξτε: Όχι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι βρυχώμενοι ποντικαράδες που είχαν σχεδιάσει την εισβολή σε περίπτωση που τους κάρφωνε, οποτεδήποτε, ο Γαύρος, αλλά ο... " ΠΕΡΕΪΡΑ")!
 
Για επίλογο σας παραθέτω αυτούσια και δίχως άλλο σχολιασμό, απόσπασμα από το τελευταίο άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου στο Sport24. Το αφιερώνω αναφανδόν στους "νεόγαυρους", που εμφανίζονται σαν τα φαντάσματα τις πρώτες πρωινές ώρες, στις συχνότητες του κάθε Τσάρλι, Σωτήρη Γεωργίου και Κωστή Ραπτόπουλου για να βγάλουν τη χολή τους εναντίον του "Ολυμπιακού του Μαρινάκη". 

..." Οι αξίες του μέλλοντος

Σήμερα ακούω πολλούς που ονειρεύονται ευρωπαϊκές επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, ίσως γιατί τις είδαν σε σπορ όπως το μπάσκετ, το πόλο και το βόλλεϊ. Σέβομαι τα όνειρα, ωστόσο την επόμενη των γενεθλίων της ομάδας θα ευχόμουν στον Ολυμπιακό να παραμείνει Ολυμπιακός, δηλαδή να συνεχίσει να πορεύεται με τις δικές του παραδοσιακές αξίες. Σε αυτές δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές κούπες και άλλοι τέτοιοι νεοπλουτισμοί, αλλά κυριαρχούν άλλα σημαντικότερα: ο Ολυμπιακός πρέπει να παραμείνει κυρίαρχος στην Ελλάδα υπερασπιζόμενος την οικουμενικότητα του ονόματός του, να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε κάθε σπορ, όπως κάνει από την ίδρυσή του, να εξακολουθεί να δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά να βλέπουν μεγάλους ποδοσφαιριστές και με αυτούς να ταυτίζονται. Κυρίως σε μια χρονιά αγωνιστικών δυσκολιών, ο σύλλογος θα πρέπει με κάμποση αυτοκριτική να ξαναπάρει το δρόμο που γνωρίζει: να φτιάξει μια ομάδα ικανή να ξαναπαίξει το θεαματικό ποδόσφαιρο που ο κόσμος του αγαπάει και να μην πουλήσει ποτέ ξανά την ψυχή του στο διάβολο που λέγεται σκοπιμότητα, επειδή ονειρεύεται ευρωπαϊκές επιτυχίες και άλλα τέτοια περίεργα.

Ενα χρήσιμο σοκ

Ακούω πολλούς Ολυμπιακούς τελευταία που βαρέθηκαν τα πρωταθλήματα: τα λένε αυτά σε εποχές που οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν ακόμα και την προσωρινή πρωτιά τους στη βαθμολογία και σώζουν την χρονιά τους βρίσκοντας υπηρηφάνεια σε μια νίκη σε ένα ντέρμπι. Αναρωτιέμαι αν ένας Ολυμπιακός που βαριέται τις πρωτιές είναι Ολυμπιακός. Ισως την επόμενη των γενεθλίων, ένας αποκλεισμός από την ΑΕΚ να είναι ένα χρήσιμο σοκ: θα θυμίσει σε πολλούς ότι τίποτα δεν είναι απλό ή εύκολο ή δεδομένο. Αυτό το δείχνει η ιστορία του συλλόγου που σε ενενήντα χρόνια γιγαντώθηκε γιατί είχε αρχές. Αυτή θα ήταν μια χρήσιμη ευχή στον εορτάζοντα Ολυμπιακό: πιο πολύ και από τα τρελά όνειρα των οπαδών του, δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ τις αρχές και τις αξίες του.

Από αυτές υπάρχει ανάγκη: η αγάπη για την ομάδα, η απαίτηση να υπάρχουν μεγάλοι παίκτες και η λατρεία για το επιθετικό ποδόσφαιρο είναι η πυξίδα της ιστορικής πορείας του Ολυμπιακού. Χωρίς αυτές τα όνειρα είναι ασήμαντα, γιατί είναι ίδια με εκείνα όλων των άλλων…"

Υποσημείωση: Μαρινάκης και Περέιρα κλήθηκαν σε απολογία για τη συμπεριφορά τους στη Λεωφόρο. Οι συνειρμοί δικοί σας. 

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Romain

Ο Καρπετοπουλος αν και εργάζεται και σε ΜΜΕ του Βρωμο-Αλαφούζου, σέβεται τον εαυτό του και τα σχόλια του δεν εχουν καμμία σχέση με αυτα των υπολοίπων υπαλλήλων, Π.χ. Βαϊμάρη, Τσατσουλη, Σαμπρακου, Δεσυλα. Οι υπόλοιποι ειναι σαν να ειναι συντονισμένοι και ενα αόρατο χέρι τους φωτίζει σε τι θέμα θα πρεπει να επικεντρωθούν κάθε βδομάδα.

Και αυτη τη βδομάδα το βάρος όλων, αλλα όλων, ηταν ο Περειρα. Μέχρι και μικρός καραγκιοζάκος οπαδός οπαδός της κουλας Μιαούλης μας λέει οτι είδε τον Περειρα και οτι έκανε δεν ειναι προς τιμή του. Χωρις βεβαια να γράφει τι έκανε.

Και οι άλλοι στο ίδιο μοτίβο απλα για να δίνεται εκεί που χρειάζεται η έμφαση.

Πάντως ο Π..τσος που τους έριξε στο 89 ο Χάρα πόνεσε παρά πολύ κόσμο. Βαζελια κουλες σμπαουκια αλλα και ολους τους κομπλεξικους ΑΝΤΙ-Ολυμπιακούς.
Και τα εχουν σαν χαμένα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Εικόνα Count Cagliostro

Απύθμενη αηδία για το παρακάτω ειρωνικό άρθρο του παοκτζή Τζορμπατζόγλου που ασχολείται φυσικά με τον Ολυμπιακό και την εύνοια που δήθεν έχει ενάντια σε παο, αεκ και παοκ! Δεν κοιτάει ποιος είναι από πάνω του ο γελοίος...

http://www.gazzetta.gr/football/article/714249/epiteloys-ehoyme-isonomia

Εικόνα red apple

Φίλε μας, δεν γίνεται να ασχολούμαστε, διαβάζοντας τον κάθε Τσοπάνη!

Εικόνα markonis

+1

Sportdog,Vazeletta και πρόσφατα SάπιοDNA έχουν μπει μαύρη λίστα και δεν τους δίνω ούτε μια ανάγνωση.Αν το κάνουμε όλοι θα τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε,δηλαδή στην αναγνωσιμότητα.

Εικόνα Elurnus

Κοίτα να δείς που στο τέλος θα μας πάρουν και το βόδι.Είδαμε χθες τον πανηγυρισμό του Περέϊρα και ξεσηκώθηκε όλη η αντιΟλυμπιακή μανία,στη Λεωφόρο έγινε ακριβώς το ίδιο με τον κλαψ κλαψ-Αναστασίου αλλά δεν μίλησε κανείς.Ο Μπέργκ έκανε το χειρότερο αλλά ΟΛΟΙ μόκο εκεί.Στο τέλος θα μας βγάλουν και φταίχτες για όλα.Εμένα προσωπικά η υπόθεση με τα στημένα μου βρομάει.Φοβάμε μήπως "φυτέψουν" στοιχεία για να μας ρίξουν κατηγορίες.Επίσης σήμερα έπεσε και μια άλλη βόμβα αν την προσέξατε.Μειώθηκε η ποινή του μπαουκ για τα επεισόδια.Και εκεί πάλι κλείσανε τα μάτια τους όλοι.Πολύ σπρώξιμο πέφτει τώρα τελευταία και δεν μου αρέσει αυτό.Έγιναν επεισόδια στη Λεωφόρο και κλείσανε τα γήπεδα στους θεατές,τώρα που έγινε στο ΟΑΚΑ θα κλείσουν και τα γήπεδα στη Β' Εθνική;Στο μπάσκετ είναι όλα καλά κύριε Κοντονή ε;Για το πανό στο γήπεδο κατά του Μαρινάκη κουβέντα ε;

Εικόνα red apple

Απαντώ σε σένα αλλά συμπεριλαμβάνω σ' αυτή την απάντηση και τους άλλους φίλους που έγραψαν πολύ σωστά πράγματα. Μια περιήγηση στα ερτζιανά αρκεί για να κατανοήσει και ο πλέον μπούφος τη μονομέρεια με την οποία αντιμετωπίζουν τα πράγματα. Μόλις εμφανιστεί, δε κανάς "νεόγαυρος" κι αρχίσει το γνωστό τροπάριο "ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΕΪΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑ" να δεις το πώς τρέχουν τα σάλια τους. Μην τύχει, όμως και βγει κανάς σαν κι εμάς... ε ρε εκεί να ακούσεις το πώς φουσκώνουν οι φλέβες στα λαιμά τους κι αρχίζουν τις ειρωνίες και την κατακραυγή... Δυστυχώς, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στην ολότητά του, δεν έχει φροντίσει, τόσα χρόνια, να δρομολογήσει τις εξελίξεις για νάχουμε το δικό μας ραδιόφωνο και τη δική μας τηλεόραση.

Εικόνα markonis

Δυστυχώς το σανό πάει κάτω αμάσητο.Χθες μίλησα στο τηλέφωνο με φίλο Ολυμπιακό και η πρώτη του κουβέντα ήταν «άντε να φύγει ο Μαρινάκης να δούμε άσπρη μέρα,Μπ*ρδέλο έχει κάνει την ομάδα».Έπαθα πλάκα!Η διάβρωση της κοινής γνώμης έχει αρχίσει να κάνει δουλειά,μέσα από εμετικές ιντερνετικές ποντικότρυπες και στημένες ραδιο-φονικές εκπομπές.Μόνη λύση να τους γυρίσουμε την πλάτη,να μη τους διαβάζουμε και να μη τους ακούμε.Εκεί πιστεύω πρέπει να ρίξουν το βάρος οι πρόεδροι,επενδύοντας σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ,αφού σήμερα οι εφημερίδες είναι πια ξεπερασμένες.

Εικόνα red apple

Η μόνη λύση είναι η αντιπροπαγάνδα, Μαρκόνιε! Έχω κι εγώ φίλο ολυμπιακό που του τρέχει το σανό από την κωλότσεπη. Όχι πως έχει "θεραπευτεί" εντελώς -υπεισέρχεται πάντα και ο εγωισμός, να μην παραδεχτεί πως έκανε και λάθος στις εκτιμήσεις του...- αλλά πες-πες και κυρίως διάβασε-διάβασε εδώ μέσα, ε, κάτι γίνεται!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτουνού του φίλου σου του Ολυμπιακού που λες όπως και εκείνου του Μαρκόνι, θα πρέπει να τους κάνω ένα γονιδίωμα για να δω αν έχουν πράγματι το γαυρογονίδιο μέσα τους ή είναι ιμιτασιόν Ολυμπιακοί...

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΩΣ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ...ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ( ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΗ... ). ΕΙΠΑΜΕ: ΤΟ RATM ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΕΕΕΝ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΑΑΑ...

ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ.

Εικόνα RED HELL

Πονεσε πολυ και πολλους η χθεσινοβραδινη πουτσα.Ακουγα τους πονεμενους στο ραδιοφωνο να κλαιγονται οτι τους προκαλεσαμε μεχρι που τους το βουλωσε ο Βερβελες και φωναζα "ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ".Επιτελους καποιος ας πει ολα αυτα που κανεις αρδ δε λεει.Τι να πρωτοπουμε?Τα κωλοδαχτυλα του κωστη και του γυφτου του ναβας?Το "Σας γαμησα"του κυριακου στην πουτσα στον τελικο κυπελλου(σε ψαχνει ο αντζας που ελεγε και ενα συνθημα)?Τα "πιστολια" του πρανιτς?Τα βελη των αμπεντ και κλαους??ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ?Το χουμε μαθει οτι τωρα για ολα φταιμε.ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ.ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.Και ναι η εμφανιση ηταν απαισια αλλα ακομη και σε μια απο τις χειροτερες χρονιες μας αποκλεισαμε την αεκ που βρισκοταν αυτη τη στιγμη σε πολυ καλη κατασταση.Και ολα αυτα γιατι εχουν κομπλεξ.Σκεφτονταν καπου στο 70 "ρε παμε να αποκλεισουμε εμεις ολοκληρο Ολυμπιακο"??
ΥΓ.Ο Περειρα οντως ηταν προκλητικος.Αλλα δε νομιζω οτι πουλα οπαδιλικι.Απλα βρισκεται υπο τρομερη πιεση.Εδω οι μισοι τον εχουν βγαλει αχρηστο ενω ειναι 2 μονο μηνες σε μια ομαδα με εντελως ξενο υλικο.Ας κανουμε για μια φορα υπομονη.
ΥΓ1.Λογικο να λεει οτι θελει ο δηματος.Ειχε περασει καλα στο παλιο καραισκακι το μουνοπανο.

Εικόνα Chief Bromden

Στην Ελλάδα ο προπονητής του Ολυμπιακού οφείλει να κάθεται στον πάγκο του και να υπομένει καρτερικά τις ροχάλες και τις φωτοβολίδες, να πανηγυρίζει βουβά με τα χέρια σταυρωμένα, να μην πλησιάζει τους διαπιστευμένους κουκουλοφόρους που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και τέλος στην συνέντευξη τύπου να δέχεται αδιαμαρτύρητα τις ειρωνείες του κάθε κατευθυνόμενου Αρδάκου...

Ο Αραβίδης που μας έδειχνε την φανέλα στο πρώτο παιχνίδι και χθες έφτυσε τον Κασάμι έχει γίνει παράδειγμα ήθους επειδή κράτησε το χέρι του Μανιάτη...

Από την άλλη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού οφείλει να πηγαίνει μόνο σε γήπεδα που του επιτρέπεται , να κάθεται σε μπούθ, και να μην εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο που θα αγωνιστεί η ομάδα του...

Σε άλλες περιπτώσεις ο Τράκης γίνεται μάγκας, ο Παύλος Παυλάρας και ο Θανάσης Θανασάρας...

Εικόνα red apple

Αρχηγέ μου, δεν άκουσες, χθες, την είδηση; Ο ΠΣΑΠ, λέει, ξέρεις...οι γνωστοί που ανέδειξαν καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή τον Δημήτρη- Πινόκιο-Παπαδόπουλο συνεχάρη δημοσίως τον Αραβίδη για τη ...συμπαράσταση στον Μανιάτη!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ -άλλη μια- ΠΡΟΚΛΗΣΗ σε βάρος μας, τότε τί;

Εικόνα apostolos gaganis

Για τον Αραβίδη, τον Βαγγέλα και τον Τράκη, συμφωνώ. Για τον Περέϊρα, όχι. Μεταξύ του να κάθεσαι άπραγος στον πάγκο απέναντι στις βιαιότητες των χούλινγκανς και του να τρέχεις μετά από γκολ της ομάδας σου στις κερκίδες των αντιπάλων και να τους δείχνεις με τα χέρια και το σώμα σου ΕΜΦΑΝΤΙΚΑ ΄΄πάρτε τααα πούστηδες... νααα...πώς σας γαμάμε΄΄, υπάρχει διαφορά. Μπορεί αυτή του η συμπεριφορά να ικανοποιεί ή και να ενθουσιάζει αρκετούς οπαδούς μας. Μπορεί. Εμένα όμως, όχι. Ο Περέϊρα έχει πόστο σημαντικό στο σύλλογο. ΗΓΕΤΙΚΟ. Δεν είναι ούτε παίχτης, ούτε απλός οπαδός. ΚΑΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ - ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ - ΕΥΘΥΝΕΣ, ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Δεν τον θέλω ΄΄μπούλη΄΄, αλλά όχι κι όπως είναι τώρα. Να δεις που θ΄αλλάξει συμπεριφορά, θέλοντας και μη. Διατηρώ άλλωστε και μερικές επιφυλάξεις για το αν η συγκεκριμένη συμπεριφορά του είναι 100% γνήσια, αυθόρμητη και δεν έχει σχέση με εργασιακή ανασφάλεια λόγω των πρόσφατων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, αλλά και συνακόλουθη εκδήλωση υπαλληλικής...υπερσυνέπειας, αφοσίωσης και ΄΄γλυψίματος΄΄ στο αφεντικό του. Έτσι λίγο ρε παιδί μου... Όσο πατάει η γάτα... Πολύ κεραυνοβόλος έρως, Τσίφτη. ΠΟΛΥ... Έχουμε σοβαρά ζητήματα προς επίλυση ή βελτίωση στην ομάδα. Δεν χρειάζεται να΄χουμε και...collateral damages.

Εικόνα apostolos gaganis

...αλλά και συνακόλουθη... ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ: αλλά. ΑΜΕΣΩΣ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

Εικόνα red apple

Μας λες, κοντολογίς, πως είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε έγκλειστοι στη Φωλιά του Κούκου!

Εικόνα Chief Bromden

Κάπως έτσι Αδάμ...
Αλλά έννοια σου, την ξέρω την λύση...

Εικόνα nissios

Τσίφη και Αδάμ, τα είπε ωραία και ο Απόστολος στην ανάρτησή του. Εγώ προσωπικά και τη χάρηκα τη νίκη μας και την ευχαριστήθηκα και την πανηγύρισα. Και η χαρά μου πολλαπλασιάζεται, όταν βλέπω πόσος κόσμος ενοχλήθηκε... Στηρίζω με λύσσα τον Περέιρα και το τελευταίο που θα ήθελα, ως Ολυμπιακός, είναι να πάει ο προπονητής μας στα κρίσιμα εναπομείναντα παιχνίδια νιώθοντας την καρέκλα του να τρίζει. Αλλά τη σύγκριση με την αρχοντιά και τη μεγαλοπρέπεια του Μίτσελ δεν την κάνω εγώ. Μόνη της γίνεται. Μακάρι ο Περέιρα να αποδειχθεί λίρα εκατό και να παραγάγει έργο και να μας κάνει να χαζέψουμε. Αλλά κάποιος πρέπει να του πει, αν όχι τώρα, στο μέλλον σίγουρα, ότι σε μια διεκπεραιωτική νίκη απέναντι σ' έναν αντικειμενικά απείρως κατώτερο αντίπαλο, δεν πανηγυρίζουμε σαν να βγάλαμε το άχτι μας απέναντι στον κακό μας δαίμονα. Με το αεκλάμα παίζαμε.Κι ύστερα, γιατί να γεμίσουμε με βέλη τη φαρέτρα των "αντικειμενικών"; Ναι, τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ναι, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζεται απ' τον τύπο όπως όλοι οι άλλοι. Ξέρετε κάτι όμως; Καλώς συμβαίνει έτσι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι όλοι οι άλλοι.

Εικόνα Chief Bromden

Nissie δεν θα διαφωνήσω ούτε με εσένα ούτε με τον Κ Απόστολο. Ο Πορτογάλος αντέδρασε χθες υπερβολικά χωρίς να υπάρχει λόγος, συμφωνώ...
Ο Μίτσελ ήταν άρχοντας, συμφωνώ και επαυξάνω ...
Το θέμα όμως αυτό ειναι αποκλειστικά υπόθεση δίκη μας, έχει να κάνει με το τι θελουμε εμείς απο τον εκάστοτε προπονητή του Ολυμπιακού και θα το δούμε οταν φύγουν τα όρνια απο πάνω του και μείνουμε μόνοι μας...

Σε καμία ομως περιπτωση δεν τον θεωρώ υποκεινητη των επεισοδίων...

Την δεδομένη χρονική στιγμή το αντιολυμπιακο σύστημα πάει να του χρεώσει τα καφριλικια και των μεν και των δε. Βρήκαν το εξιλαστήριο θύμα που έψαχναν και χτυπάνε αλύπητα με τελικό στόχο όπως πάντα τον Ολυμπιακό.
Τώρα θεωρώ πως προέχει να σταθούμε δίπλα του...

Εικόνα nissios

Το ξέρω πως συμφωνούμε, Τσίφαρε. Κάτσε να τα γράψω καλύτερα, γιατί χθες ήμουν κομμάτια και τα έγραψα μπερδεμένα.

Στο αρδομάνι και στο τιγράκι το λούτρινο και σε όλο το αντιολυμπιακό μπλογκ απαντάμε: Σας γαμάει και ο Περαίας και ο Περέιρας. Εναλλάξ. Μια ο ένας, μια ο άλλος. Επιπλέον, να πούμε ότι όλη η συζήτηση για τον Περέιρα μπορεί να είναι εντελώς άκυρη και άδικη για εκείνον. Δεν ήμουν στο γήπεδο και ξέρω πολύ καλά ότι ακόμη και οι κάμερες δεν λένε πάντα την αλήθεια (έχω προσωπική πείρα απ' αυτό). Δεν κατηγορώ τον προπονητή μας γιατί πανηγύρισε. Εγώ πανηγύρισα πιο έξαλλα από αυτόν. Αλλά πήγαινε, ρε άνθρωπε, να συγχαρείς τον παίκτη σου που σκόραρε. Γίνε ένα κουβάρι εκεί πέρα με τους συνεργάτες σου στον πάγκο και χοροπήδα. Τι θες και πας στους πικραμένους; Τους ήξερες κι από χθες; Και, τέλος πάντων, μέσα σε τόσες χιλιάδες κόσμου δεν υπήρχαν και αξιοπρεπείς άνθρωποι που πήγαν στο γήπεδο γεμάτοι λαχτάρα να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται σε μια σημαντική διοργάνωση μετά από χρόνια; Αυτούς γιατί να τους προκαλέσεις; Εδώ είναι Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ, δεν είναι μπουγατσατζίδικο να κάνει ο Γκαρσία καμιά χειρονομία για να 'χουνε τα μπουγατσάκια κάποιον να κρεμάσουν την αφίσα του στο δωμάτιό τους.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Ο Περέϊρα σαφώς και ΔΕΝ είναι ο υποκινητής των επεισοδίων. Απλά με τις υπερβολές του - που πρέπει να τις ελέγξει - ΄΄αγριεύει΄΄ ακόμα περισσότερο τους αλήτες, ενώ δίνει ταυτόχρονα ΄΄πάτημα΄΄ σ΄όλους τους αντιΟλυμπιακούς για εκλογικεύσεις των βαρβαροτήτων τους και υπερασπιστικά άλλοθι του κώλου...

ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΑ 20 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ - ΕΙΚΟΣΙ...

Εικόνα red apple

Boys oh Boys, γνώμη μου είναι να βάλουμε φρένο στο ζήτημα Περέιρα. Το ζήτημα αυτό ανακινήθηκε από τα σιχάματα, εκεί έξω, για να δοθεί άλλη μια αιτία για επίθεση σε βάρος του Θρύλου. Κατ΄αρχάς, υποστήριξαν, ψευδώς οτι τους έκανε χειρονομία "άσεμνη". Πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Κούναγε τα χέρια όπως ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Αλλά ακόμη κι αν έκανε... χειρονομία πάλι δεν πρέπει να καταφερόμαστε εναντίον του, επειδή είναι αυτό που θέλουν τα σιχάματα. Σκεφτείτε το απλό. Οι άλλοι μας κάνουν χειρονομίες και άλλα "προκλητικά" -προσωπικά δεν το βλέπω έτσι - αλλά εμείς δεν μπουκάρουμε μέσα, ούτε τους σημαδεύουμε με φωτοβολίδες στυλό. Τα πράγματα αποτελούν σχέδιο πεντακάθαρο που αποσκοπεί να κάνει όλους όσοι συμμετέχουν στον Ολυμπιακό, παίχτες-προπονητές-διοίκηση, να σηκωθούν να φύγουν. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ

Εικόνα CVRED

Ο Μπεργκ θα κληθεί άραγε για τα κωλοδάχτυλα στη λαγοφλώρο;
Ο Αναστασίου για τους πανηγυρισμούς του;

Αν έχουν τ' αρχίδια, ας τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό ή μέλος του, για τις καφρίλες των άλλων. Άντε γιατί πολύ στη λάσκα τους έχουμε όλους τώρα τελευταία και έχουν παραπανίσια κιλά. Καιρός να τρέξουν και να αδυνατίσουν.

Εικόνα red apple

Και ποιός ανέδειξε τη συμπεριφορά του Μπεργκ; Κανείς τους. Ενώ για τον Κασάμι, έ; Ορυμαγδός...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

ποιός είναι ο "ευαίσθητος" εισαγγελέας;

Μα φυσικά ο "παναθηναϊκάκιας" που έλεγε ο αλήστου μνήμης Σαμαράς...ναι...ο γαύρος Σαμαράς.

Εικόνα markonis

Ακούγοντας πριν από λίγο την Άρια Αγάτσα (αυτήν που αλλάζει κόμμα κάθε βδομάδα) μέσα από τις αθλητικές ειδήσεις του μορφώματος που λέγεται ΝΕΡΙΤ να λέει ξεδιάντροπα πως οι πανηγυρισμοί των παικτών και του προπονητή του Ολυμπιακού προκάλεσαν την εισβολή των οπαδών της κούλας μου μυρίζει από μακριά έντεχνη μεθόδευση,που αν επαληθευτεί θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Φυσικά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να αναλύσει πώς γίνεται οι προκληθέντες να διαθέτουν πολεμοφόδια και πλήρη εξοπλισμό μάχης. Καλά λέω πως κάποιοι μας έχουν περάσει για πουλιά.....

Εικόνα red apple

Σε ενημερώνω, όπως και τα άλλα παιδιά, πως σύμφωνα με τα όσα μου είπε βαμμένος αεκτζής που ήταν στο γήπεδο, είχαν κρύψει τις φωτοβολίδες στην καντίνα του ΟΑΚΑ τρεις ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα.
Πώς γίνεται, επομένως, να βγάζουν κι ανακοινώσεις τάχα συμμόρφωσης με το νόμο εκείνοι που μια ώρα μετά το ματς κατήγγειλαν αρχές και διαιτησία για τα δεινά της ΑΕΚ και δήθεν μου, του ελληνικού ποδοσφαίρου;
Όσο για την κ...α την Αγάτσα εκτελεί στο έπακρον τα καθήκοντά της που απορρέουν ως εκ της κραχτής και χρόνιας αντιολυμπιακής φρενίτιδας που σαρώνει το κρατικό κωλομάγαζο. Όπως στο λέω, ακριβώς και καρατσεκαρισμένα, καθόσον γνώστης του χώρου

Εικόνα mikele7

ωραιο "ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ" θελουν να προσλαβουν και τους
υπολοιπους κρατικοδιαιτους τεμπεληδες,και να τους
πληρωνουμε εμεις για τα αντιολυμπιακα σκουπιδια που θα
μας σερβιρουν.
ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.τσακιστε τους.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Στο μονο στο οποιο διαφωνω ειναι οτι δεν πρεπει να ονειρευομαστε ευρωπαικο στο ποδοσφαιρο.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.
ΘΑ ΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ,Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Nα σου πω: Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, μετά από κάτι γκολ σαν το χτεσινό (= αποφασιστικά ), και στους τρεις γνωστούς αντίχριστους, να μαζεύονται κάπου όλοι οι παίχτες μας και αντί να πανηγυρίζουν, ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΝ με εμφανείς γκριμάτσες πόνου, τραβήγματα των τριχών της κεφαλής τους, μιμήσεις σκισίματος της φανέλας τους και άλλες χειρονομίες και κινήσεις κορμιού και χεριών βαθιάς συντριβής και κοπετού ( θέλει σκηνοθετική φαντασία το πράμα ), ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ...ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ! Για σκέψου το λίγο... -Η- ΠΛΑΚΑΑΑ... -Ο- ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ...

Βέβαια και τότε αναμένω πειθαρχική μας δίωξη, λόγω...περιύβρισης ( διακωμώδησης ) αντιπάλου... Μ΄ΕΝΑ ΓΚΟΛΑΚΙ, ΚΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ... ΜΙΑ ΄΄ΧΆΡΑ΄΄! ΜΙΑ ΧΑΡΆ!

Εικόνα red apple

Αυτομαστίγωμα με το φραγγέλιο, ακόμη καλύτερα, Απόστολε! Για περισσότερο ειλικρινή πόνο με αίμα!

Εικόνα REDNYC

ADELFE SYMFWNW...

OSO GIA TOYS MARINAKH KAI PEREIRA, KATAGELEIA EKANE O ALAFOYZOS...MALAKIES, GIA TA MATIA TOY KOSMOU...

http://www.gazzetta.gr/football/article/714170/o-alafoyzos-katiggeile-ma...

Εικόνα red apple

Ναι όπως τα έγραψες. Πουστιά του sdna πεντακάθαρη. Το είδα κι εγώ, μετά