ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΓΡΑΚΙΑ



Σήμερα, λέω να ξεκουραστώ... Δεν πρόκειται να γράψω τίποτα περισσότερο από αυτές τις δύο γραμμές. Καθήστε αναπαυτικά, φτιάξτε καφέ, εφοδιαστείτε με κανά δυό πακέτα τσιγάρα και απολαύστε το ιστορικό φιλμ... "ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΓΡΑΚΙΑ" Μη χάσετε καρέ για καρέ.

Καλή διασκέδαση!

https://www.youtube.com/watch?v=Z-cdfbuk8sI
https://youtu.be/enmcdSTTkRk
https://youtu.be/NVDjhVzu0a4
https://youtu.be/VMldxmHlgm4

Την κινηματογραφική αυτή υπερπαραγωγή την αφιερώνουμε στην ελληνική πολιτεία, στις ποδοσφαιρικές αρχές και στα γαυράκια που "ντρέπονται".

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: "Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ" έφη Τιγράκος!

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

KAI NA HTAN MONO AUTO - TWRA EXOUME KAI TOYS YPALLHLOYS TOUS POY TO PAIZOYNE DIKAIOSYNH - PARTE TWRA THN POYTSA TOY VAGELLAROY OLH DIKH SAS MOUNIA THS MPYRAS 13 !

http://www.soccerplus.gr/article/52976-sta-dikastiria-marinakis-me-toys-...

SAS GAMAEI O VAGELLAROS!!!

Εικόνα red apple

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Τιμωρημένοι παράγοντες που μπαινοβγαίνουν ατιμώρητα στα γήπεδα και θρονιάζονται, ξαναμανά ατιμώρητα, στους πάγκους των ομάδων τους. Πιστολέρος πρόεδροι που δεν τολμά κανένας Μάρσαλ να τους αγγίξει. Διαιτητές που σε σφάζουν στην ψύχρα και στο γόνατο. Πρόεδροι ΕΠΟ και λοιποί μεγαλοπαράγοντες της ομοσπονδίας που πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά για τον ΠΟΑ και διατηρούν τα αξιώματά τους για επτά-οχτώ χρόνια. Κανονικά, το φιλμ έπρεπε να το κάνω ολόκληρη σειρά και να το ονομάσω... ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟΣ Νο1, Νο2 κ.ο.κ. Όλα αυτά συμβαίνουν δυο χρόνια πριν να ξαναεμφανιστεί στην κορυφή ο Ολυμπιακός και ξεκινήσει, έτσι, η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Εικόνα Αλέξανδρος

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι επίσης 'Το άσπρο μαύρο' ή Ζήτημα τιμής' χωρίς τον Τομ Κρουζ όμως.