ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: 0 ΕΥΡΩ*



Πολύ περήφανο κλάμα πέφτει, τελευταία, με αιτία την απροθυμία της νέας κυβέρνησης να ανάψει πράσινο φως για την κατασκευή του γήπεδου της αεκ. Οι έγκυροι επισημαίνουν τον κίνδυνο να χαθούν πολύτιμες θέσεις εργασίας στη ΘΥΡΑ 21!  

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Νο1.

Αναδημοσιεύω απόσπασμα από σημερινό άρθρο του γνωστού και μη εξαιρετέου, Κώστα Καίσαρη, στο sport24. http://www.sport24.gr/Columns/kaisaris/ton-lakko-ton-eixe-h-fava.3376539...

"Ο Κώστας Καίσαρης δεν πέφτει από τα σύννεφα. Το πρόβλημα με το γήπεδο της ΑΕΚ δεν είναι χθεσινό. Υπήρχε ευθύς εξαρχής.

Αν βάλουμε σαν σημείο εκκίνησης την 6/11/2013 που δόθηκε η συνέντευξη Τύπου για την "Αγιά Σοφιά" η δημοσιογραφική αισιοδοξία είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά κάποιες ημερομηνίες σταθμούς:
 

-12 Νοεμβρίου 2013: Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι ο Δ. Μελισσανίδης έχει εξασφαλίσει το ΟΚ του Πρωθυπουργού (σ.σ του Αντώνη Σαμαρά δηλαδή).

-13 Νοεμβρίου 2013: Μπουλντόζες. Ο Μελισσανίδης ζήτησε από την Κυβέρνηση να πατήσει γκάζι. Αρχίζουν έργα τον Φεβρουάριο.

-16 Ιανουαρίου 2014: Γήπεδο ΑΕΚ. Πάμε για τον Μάρτιο

-6 Μαρτίου 2014: Το γήπεδο θα είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο του 2015.

Αυτές είναι κάποιες ελάχιστες αναφορές για τον ούριο άνεμο αισιοδοξίας σχετικά με το γήπεδο. ότι το νερό έχει μπει στ' αυλάκι. Ότι επιφανείς ΑΕΚτζήδες; είναι με το χέρι στην τσέπη έτοιμοι να τσοντάρουν από κάποια εκατομμύρια γιούρο έκαστος για τη μεγάλη ιδέα. Ότι είναι στα σκαριά συμφωνία με μεγάλη πολυεθνική εταιρία για την ονοματοδοσία του γηπέδου που θα αποφέρει στο ταμείο πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ότι επειδή στην ΑΕΚ δεν θέλουνε να χάνεται ούτε μια μέρα, κατέθεσαν την αίτηση για την πολεοδομική άδεια στις 13 Αυγούστου. Ντάλα καλοκαίρι. Με πληροφορίες ωστόσο να αναφέρουν ότι ο σχετικός φάκελος ήταν σαν κι αυτός της Κύπρου. Άδειος. Κανείς δημοσιογράφος άλλωστε δεν αναρωτήθηκε και δεν έψαξε να βρει για ποιο λόγο ύστερα από επτά και πλέον μήνες δεν έχει δοθεί η άδεια.

Το θέμα έχει δύο παραμέτρους: η μια με το τι κάνεις εσύ και η άλλη με το τι κάνουν οι άλλοι: στην ΑΕΚ ξεκίνησαν ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα. Κάτι που για όσους έχουν μια ελάχιστη σχετική γνώση ήταν ίσως ανέφικτο. Να χτίσουν σε δασική έκταση. Έστω και αυτά τα έξι στρέμματα δεν μπορείς να τα πάρεις. Πόνταραν στον τότε Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, στον τότε Νομάρχη Γ. Σγουρό (για τα είκοσι εκατομμύρια) στον τότε Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Και πάλι δεν ήταν εύκολο, αφού ήταν δεδομένος ο σκόπελος του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά είχαν κάπου να πατήσουν. Στην πορεία του χρόνου όμως και τα τρία στηρίγματα κατέρρευσαν: νέος Δήμαρχος, νέα Περιφερειάρχης, νέος Πρωθυπουργός. Όπως είπαμε όμως πέρα από το τι κάνουν οι άλλοι, έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία τι κάνεις εσύ.

Με ποια λεφτά θα χτιστεί το γήπεδο όταν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Δικέφαλος 1924, δεν συγκεντρώθηκαν ούτε δύο εκατομμύρια ευρώ; Πως ακούγεται και ερμηνεύεται ότι μια εταιρία που θα κάνει ένα έργο 65 εκατομμυρίων ευρώ δεν έχει (ουσιαστικά) γραφεία.

Αφού φθάσαμε σε σημείο να τους ξεφωνίζει και ο Καίσαρης αντιλαμβάνεστε για το σε ποιά κατάσταση υπαρξιακού μπάντζι-τζάμπινγκ βρίσκονται...  
 

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Νο2.

"Μέσα από τον ΣΚΑΙ, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εξαπολύσει ηθική σταυροφορία εναντίον κάθε υδραυλικού που δεν αποδίδει ΦΠΑ, κάθε ιδιοκτήτη ταβέρνας που δεν κόβει απόδειξη. Ως πρόεδρος όμως του Παναθηναϊκού εκδίδει εισιτήρια του 1 ευρώ σε θύρα των 55 ευρώ και βάζει τους φιλάθλους να κάνουν κάθε Κυριακή με το ζόρι «δωρεά» στην Παναθηναική Συμμαχία – ούτε καν στον Παναθηναϊκό..." ΔΗΘΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΤΕΤΣΙΟΥ. http://www.thepressproject.gr/article/50415/hnealeoforos.

(Φυσικά, το ζήτημα αναδεικνύουμε σταθερά και διεξοδικά από το ναύσταθμο αντιπροπαγάνδας του RATM. Ιδίως, ο ΔΙΑΣ και ο Σάββας δεν τους αφήνουν σε χλωρό κλαρί).

Οι ανύπαρχτοι δεν μπορούν -και δεν θέλουν- να χρηματοδοτήσουν ούτε καν την ανάπλαση του λαγουμιού τους.

την ίδια ώρα κι ενώ διακυβεύονται και οι θέσεις εργασίας στη ΘΥΡΑ 13,

ΦΑΠΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, μιας και κανείς, πλην RATM, δεν αναδεικνύει το θέμα:

Ενώ οι υπερήφανοι υποβιβασμένοι δεν μπορούν να μαζέψουν ούτε δυό εκατομμυριάκια ευρώ για να στεγάσουν την περηφάνεια τους, ο "πράκτωρ" Σωκράτης προέβαινε σε αγαθοεργίες:

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131221/anakataskeyi-rizoypolis-apo-ton-olympiako-2002

"Το γήπεδο της Ριζούπολης ήταν η έδρα του Ολυμπιακού για δύο χρόνια, 2002-2004. Λόγω Ολυμπιακών Αγώνων και της ανακατασκευής ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη, ο Θρύλος βρέθηκε να αναζητά έδρα το καλοκαίρι του 2002. Κι ενώ οι συζητήσεις για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρίσκονταν σε καλό δρόμο, η δουλειά στράβωσε και προτιμήθηκε η Ριζούπολη. Το γήπεδο ήταν σε τραγική κατάσταση και υπήρχαν σκέψεις να το χρησιμοποιεί ως έδρα ο Ολυμπιακός μόνο στα ματς Πρωταθλήματος/Κυπέλλου, με το Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας να προκρίνεται για τα παιχνίδια του Champions League. Έμοιαζε αδύνατο να ολοκληρωθούν τα έργα που ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου 2002 μέχρι την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Κι όμως, το αδύνατο έγινε δυνατό. Ας δούμε την πορεία των έργων μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, Ο ''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ'', ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ''ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ'', ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ 2 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΦΟΥ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ SUPERLEAGUE.
 

Έτσι ''καταστρέφει'' ο Θρύλος. Δεν έχουμε Βαρδινογιάννηδες εμείς, να κάνουν τον Απόλλωνα παράρτημα μέσω Αλαμάνου, για να του παίρνουμε τους παίκτες και να μας ανοίγει τα πόδια. Τους φτιάχνουμε γήπεδα και τους τα χαρίζουμε."

Γελάει και η μαϊμού με αυτά που συμβαίνουν στην Psorokostena, ενόσω η προσοχή επικεντρώνεται στο "μέτριο ρόστερ του Ολυμπιακού" και στο "παντελόνιασμα του χοντρού".

Ο υγιής ανταγωνισμός είναι χίμαιρα. Απέναντί μας έχουμε πτωχευμένες εταιρείες και προβληματικά μυαλά.   

* δανεισμένο από το σημερινό άρθρο του Σάββα

Red Apple 

Σχόλια

Εικόνα red hell 7

Μιλάνε για τον Σωκράτη που.
Έφερε τους μεγαλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές ολων των εποχών, έφερε τον καλυτερο προπονητή στον Ελληνικό χώρο και έχτισε αυτοκρατορία μάζι με τους καλύτερους Ελληνες παίχτες και τον τεράστιο Τζόλε,που ανακαίνισε το προπονητήριο του Ρέντη αγοράζοντας και διπλανό οικόπεδο και το χάρισε στον Θρύλο, που έκανε τα μέλη φτάνοντας τις 60.000 την ωρα που οι άλλοι δεν γεμίζουνε ταξί ουτε και με ταξιτζη,που έφτιαξε το στάδιο Καραϊσκάκη σε 1μιση χρόνο και δεν ξεφτιλιστηκε η χώρα σε όλον τον πλανήτη, που έδωσε περιπου 1 δις δραχμές και έφτιαξε το χωράφι του ιστορικού"παραρτήματος του ΠΟΑ"και το χαίρονται οι αμπαλοι,που έκανε 4 γεμάτα χρόνια ως πρόεδρος του Θρύλου χωρίς πρωτάθλημα με μονο μια κούπα κυπέλλου και συνεχή σφαξιματα εις βάρος του(μετα είπαμε Ντούσαν παιχταραδες ΨΩΛΗ!!!),που έφερε τον Ιωαννίδη και τους μεγαλύτερους ξένους(Ζάρκο,Ρόι κλπ)Έλληνες(Φασούλα) και τα μεγαλύτερα ταλέντα (Τόμιτς,Τάρλατς,Σιγάλα) και πήρε σερι πρωταθλήματα και μετα έφερε τον Ντουντα και ήρθε στην Ελλάδα το πρωτο triple crown(και όχι οι συγνώμη της FIBA)που μετα χάλασε την ομάδα (γιατί αλλιως δεν θα υπηρχατε πουθενά)!!!!
Οπώς λέει λοιπον ο σοφός Σωκράτης Κόκκαλης!
ΧΟ ΧΟ ΧΟ
Και πάμε τώρα στα φρέσκα
Μιλάνε αυτοί οι ίδιοι για τον Βαγγέλη,ο όποιος ξόδεψε πανω απο 100 μύρια για την αγορά ΠΑΕ και Καραϊσκάκης Α.Ε,που επίσης παιρνει οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά απο φτασμενους παιχτες(Σαβιολα,Τσορι κλπ)ταλέντα(Φορτουνη,Σαμαρη κλπ)που αγόρασε και αλλη έκταση στο Ρεντη και την χάρισε στον Ολυμπιακό, που οτάν χάνει ο Θρύλος σε ντέρμπι δίνει συγχαρητήρια στον αντίπαλο, που πληρώνει τους δυο καλύτερους ξένους σε πόλο και βολλεϋ χωρίς να έχει καμμιά σχέση με τον ερασιτέχνη, που δώρισε 3 μύρια (απο την τσεπη του)για την κατασκευή νέου μουσείου,που βοήθησε μέσω UNICEF χιλιαδες παιδιά να εμβολιαστουν και να έχουν δικαίωμα στην ζωή, που φτιάχνει υποδομές στις υποβαθμισμένες συνοικίες του Πειραιά, που προσφέρει όπου και οποτε χρειάζεται (Κεφαλονιά, Σέρβια κλπ),που βλέπει τα λάθη του και προσπαθεί να τα διορθώσει, που έχει μειώσει με την σωστη διαχείρηση τα χρέη που είχε αφήσει ο μποέμ Σωκράτης.
Δεν γράφω ποιοί μιλάνε και τα έργα τους γιατί θα κλαίω απο τα γέλια.
Τέρμα είμαστε πρόβατα και είσαστε έξυπνοι,είμαστε υπάλληλοι και είσαστε ανεξάρτητοι,είμαστε αμπαλοι και είσαστε ΠΕΛΕΔΕΣ,είμαστε εμπαθείς και φοράμε οπαδικα γυαλιά και είσαστε φίλαθλοι αντικειμενικοί,ειμαστε μπαναλ και είσαστε τρέντυ, είμαστε λαϊκοί και είσαστε σικατοι,είμαστε ζουλού και είσαστε λόρδοι.
Υπαρχετε μονο για να γελαμε ρεεεεε!!!
(Copyright UFAKI)!!!!

Εικόνα red hell 7

Για να μην παρεξηγηθω μονο η τελευτάια πρόταση ανήκει στον UFO και οχι ολο το κειμενο την είπε τις προαλλες στην εκπομπή.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραία ανάρτηση, Αδάμ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... Πού το θυμήθηκες το εργάκι; Χένρι Φόντα, Τέρενς Χιλ... Καμπόϊκο, με την πλάκα του, την πιστολιδιά του... Μια χαράαα...

Εικόνα red apple

ίσως το πιο "μεστό" σπαγκέτι της περιόδου και με σκηνοθετική συμμετοχή του Σέρτζιο Λεόνε...

ε, δεν απέχει και πολύ από τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρό μας. Όλα είναι μια μακαρονάδα!

Εικόνα REDNYC

EINAI KAI SE EPIKINDYNH HLIKIA O NIAOU....STA 60+ ME TO ALZHEIMER NA KARADOKEI THELEI NA MOU TO PAIZEI PROEDROS / EVERGETHS...ANTE TRAVA RE NIAOU GIA TSAGAKI KAI TILIO, MOU THES KAI MPALA STA GERAMATA!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

να θυμίσουμε εδώ τον προικοθήρα-πρόεδρο των ιεχωβάδων της Ριζούπολης τον βελη(γκέκα)και τις μπηχτές κατά του Ολυμπιακού που τους έφτιαξε τη στρούγκα γήπεδο εγκεκριμένο για αγώνες τσουλου.

Εικόνα red apple

άστους αυτούς. τους ξέρουμε. το θέμα είναι αν το θυμίζουν -και το αναγνωρίζουν- κάποιοι σε ...κάποιους

Εικόνα markonis

Οι Τούρκοι συνήθιζαν να αρπάζουν μικρά χριστιανόπουλα και να τα μετατρέπουν στους λεγόμενους γενίτσαρους,που σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα γίνονταν πιο φανατικοί ακόμα και από τους γεννημένους Οθωμανούς!

Την εποχή που ζούμε και στα πλαίσια της εξασφάλισης ενός «βρώμικου» μεροκάματου,οι γενίτσαροι δεν είναι πλέον μικρά παιδιά αλλά μεσήλικες στα όρια του υπερήλικα.

Κάποιοι πρώην Ολυμπιακάρες αρθρογραφούν σε καθεστωτικά μέσα και έντεχνα με τα κείμενα τους αβαντάρουν προκλητικά παράγοντες και πρόσωπα της διαπλοκής.

Κάποιοι άλλοι επίσης πρώην Ολυμπιακάρες, σκιτσάρουν εμετικό χιούμορ και δεν διστάζουν να χύσουν δηλητήριο ακόμα και σε εθνικές επετείους προκειμένου να γίνουν αρεστοί στα αφεντικά τους,

Φυσικά πρόκειται για κότες λειράτες με εντελώς σάπιο DNA που γράφουν μόνοι τους τα σχόλια κάτω από τα άρθρα τους και στη συνέχεια απαντάνε με το κανονικό τους όνομα στους εαυτούς τους.

Χθες μου πέρασαν ένα σχόλιο,επειδή προφανώς αυτός που το ενέκρινε δεν κατάλαβε πως φωτογράφιζε τους ίδιους και λίγες ώρες μετά το έφαγε το μαύρο σκοτάδι,επειδή μάλλον το διάβασε κάποιος άλλος που ήταν ένα κλικ πιο έξυπνος ή λιγότερο βλάκας,ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας (χε χε).

Εικόνα red apple

Ακριβώς! χε χε χε