Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ...ΜΕΝΤΙΟΥΜ!



Ο Σάββας τον τέντωσε, κανονικά, τον Γιαννάκη! Θα μπορούσε το θέμα να λήξει στα δύο αποψινά άρθρα του. Ο Γιαννάκης ο κρυπτόγαυρος αποτελεί, όμως, χρήσιμο είδος αφού μοιάζει να υπάρχει για να μας δίνει έμπνευση να τρώνε και οι πράσινες κότες. Να ήταν, όμως ο μόνος;

ΤΟ ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Έβγαλε ανακοίνωση, που λέτε, στο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Κομοτηνή. Γιατί; Αφού δεν είχε γίνει τίποτε έως εκείνη τη στιγμή για να διαμαρτύρεται. Εκτός και αν έχει περάσει, πλέον, στη σφαίρα του Μέντιουμ και μπορεί να διαβάζει τα μελλούμενα. Αν υποτεθεί -ΑΝ λέμε- πως συνέβη κάτι τις, το οτιδήποτε που να δικαιολογεί την έκρηξη οργής του Γιαννάκη, συνέβη στο Βου ημιχρόνιο. Και τί είχε προείδει ο Δρυίδης Αλαφούζιος; Την αποβολή του Μπούρμπου με βου κίτρινη κάρτα! Απολύτως δικαιολογημένη, μιας και κράτησε παρατεταμένα με τα δυό του τα χεράκια τον επιτιθέμενο του Πάνθρακος πριν να μπει στη μεγάλη περιοχή. Μόνο ο Περικλάκος Βασιλάκης, αυτή η σουσουράδα με το σκοτωμένο χαμόγελο που μοστράρει τη φάτσα του στη δημόσια βρήκε να πει πως η βου κίτρινη στον Μπούρμπο είναι ανύπαρκτη, τάχα, επειδή "δεν φαίνεται να τον κρατά και του κάνει ένα απλό φάουλ"... Και το Οφθαλμιατρείο στην οδό Πανεπιστημίου και Σίνα γωνίτσα, γιατί το έχουμε κυρ Περικλάκο μου; Στραβωμάρα, κυρ Περικλάκο μου!

Η σουσουράδα είχε προλάβει να χτυπήσει λίγο νωρίτερα, όταν κλήθηκε από τους δημοσιοσχετίτες που το παίζουν δημοσιογράφοι, στη δημόσια, να σχολιάσει τη διαιτησία στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού μας με την Λειβαδιά. Ο Περικλάκος αποφάνθηκε πως η αποβολή του Σηφάτση είναι ως μη γενόμενη, καθότι είχε προηγηθεί οφσάιντ του Ντοσεβί ο οποίος κυνήγησε τη φάση. Για του λόγου το αληθές παγώνουν, οι κακομοίρηδες, την εικόνα και βλέπουμε την αριστερή ρώγα του Ντοσεβί να προεξέχει σε σχέση με το δεξί βυζί του αμυντικού της Λειβαδιάς. Και πού φαίνεται η πουστιά της σουσουράδας; Δείχνει τη φάση, στις αρχές του βου ημιχρόνιου, με τον Μπενίτεζ να χυμά στην περιοχή του Κομποτιακού, με το Παραγουανό καθαρόαιμο να ξεκινά από την ίδια ακριβώς θέση, όπως ο Ντοσεβί, σε σχέση με τον τελευταίο αμυντικό. Εδώ ο Περικλάκος αποφάνθηκε ότι είναι "ίδια ευθεία". Τουτέστιν, ΠΟΥΣΤΙΑ, μιας και με την εντελώς αντίθετη κρίση του στη φάση της αποβολής του Σηφάτση συμβάλει στη δημιουργία "εντυπώσεων" για την καθαρότητα της νίκης του Ολυμπιακού μας.

Κατά τα άλλα, εκείνο που μου έκανε περισσότερη εντύπωση από τις αναμέτρησεις για τη σούπερ λίγδα ήταν η νίκη του Εργοτέλη στην Ξάνθη. Ε, ρε και γινόταν καμιά τέτοια κουτσουκέλα σε κανά Καραϊσκάκης, δεν μας έσωζε μηδέ ο Άγιος Σώστης, από τα βρωμερά νύχια τους. 

ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑΔΥΟ    

Τέλος, ο Ολυμπιακός έβαλε, απόψε, στο μουσείο του, το 42ο πρωτάθλημα. Από το ξεπατωτικό, ύστερα, δηλαδή, από κανά μισάωρο που έκανε η ομάδα να ξυπνήσει, παιχνίδι του Θρύλου εγώ βαστώ, σαν διαμάντι 589 καρατιών, τη γνήσια γαύρικη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ερεθίστηκα, παιδιά! Τί παλμός, τί φανταστικά συνθήματα, τί ενέργεια! Με έπαιρναν φίλοι στο τηλέφωνο, καθώς έβλεπα το ματσάκι σε live streaming -σιγά που θα τους πληρώσω, ο άνεργος, τις Νόβες και τους Οτέδες τους - και μου έλεγαν εκστασιασμένοι. "Πρέπει να πάμε οπωσδήποτε στον επόμενο αγώνα". Τί να τους λέω τώρα. Εδώ δεν έχουμε πού να φτύκουμε κι εκείνοι θέλουν να με βάλουν σε...έξοδα! Ο κόσμος μας, ξύπνησε επιτέλους και θυμήθηκε πως πάνω από όλα και πάνω από όλους είναι η ΦΑΝΕΛΛΑ, η ΑΓΑΠΗ και η ΠΙΣΤΗ

Πού θέλω να καταλήξω με το αποψινό, ανερμάτιστο, εν πολλοίς, άρθρο μου;

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΡΚΕΛΩΝΑ. ΜΟΝΟ ΜΑΔΡΙΤΗ!

Red Apple 

     

Σχόλια

Εικόνα mikele7

θα ελεγα οτι ο γιαννακης ο κρυπτογαυρος,ειναι ο "ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ".
αν δεν υπηρχε θα επρεπε ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ να τον εφεβρει,γιατι αυτος ειναι
που διατηρει το ζωικο βασιλειο των βαζελων,ταιζοντας τους σανο.
γιατι τα ζωα σανο θελουν και ενα σταυλο-κοτετσι (λεωφορος).