ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ!



Hμερολόγιο φυλακής

σωτήριο έτος 2034

Με γερμένο το κεφάλι πάνω στα κάγκελα του κελιού του, ο Βαγγέλας, ή πρόεδρας, ή Χοντρός παρατηρεί με απλανές βλέμμα τα δρώμενα στο προαύλειο του στρατοπέδου αναμόρφωσης εγκληματιών ποδοσφαίρου, «Η τρούπα του Σταύρακα», που είναι κτισμένο στο Ζάντε με πόρους από το ευρωπαϊκό πλαίσιο στήριξης.

Ο Βαγγέλας εκτίει ποινή κάθειρξης «40» ετών επειδή οι αρχές του τόπου, που ως γνωστό έχει μείνει στον τόπο τον έκριναν ένοχο για τα αδικήματα της αλαζονείας, της παμφαγίας  –ασθένεια γνωστή και ως η Νόσος του Γαργαντούα – για ακατάσχετη, προκλητική υπερκούπωση καθώς και για ανάμειξη στη διαβόητη οργάνωση με τη μυστηριώδη ονομασία: «Άσσος Ημίχρονο, Διπλό Τελικό».

Στην άλλη γωνιά του κελιού, ο Σάββας, ο γέρικος, πιστός βαλές του ετοίμαζε το μεσημεριανό γεύμα που περιελάμβανε λαγό στιφάδο γαρνιρισμένο με σύκα Ζακύνθου, γαύρο ψητό με τσακιστές ελιές Λειβαδιάς, κρασί Παράγκα και για επιδόρπιο, μπουγάτσα γεμιστή με πορτοκάλι Βεροίας.

Μια αίσθηση λιγούρας πλανώταν στον εναέριο χώρο του κελιού, αλλά ο Βαγγέλας ένιωθε βαρύς κι ασήκωτος. Δεκαοκτώ χρόνια στο μπουντρούμι ήταν πολλά για τον παλιό καραβοκύρη που έριξε μαύρη πέτρα στη θάλασσα για να τον φάνε οι μούτσοι της στεριάς.

«Θυμάσαι, Σάββα, καλό μου γέρικο σκυλί, τότε που μέσα στην αλαζονεία μου βγήκα και υποσχέθηκα ότι θα πάρω 40 πρωταθλήματα σερί; Θυμάσαι;»

«Δεν φταίς εσύ πρόεδρά μου», γαύγισε ο Σάββας. «Αυτός ο Σταύρακας, το αγύριστο κεφάλι φταίει, που δεν σε άφησε να ολοκληρώσεις το έργο σου, ο χτικιάρης, που η Μαντόνα να του κόβει χρόνια και να στα δίνει σε νταμπλ».          

Ο Βαγγέλας κούνησε το κονβέρτιμπλ κρανίο του και σιγομουρμούρισε μια βρισιά για το Ζάντε. Στο διπλανό κελί γινόταν ο κακός χαμός. Ο βαρυποινίτης Αχιλλέας τάχε βάλει με τον Αλέξη.

«Σίχαμα, χασοδίκη, μου ήθελες και άνοδο με τους κωλοπατρινούς, γαμώ την Αχαία σου και την Πετρούπολη».

«Σκάσε επιτέλους, επενδυτή της πλάκας, βλαχοδήμαρχε που μου νόμισες πως επειδή έκανες κωλοτούμπα και τάριξες στο Χοντρό για να γλυτώσεις τη μπουζού, θα κορόιδευες και τον Σταύρακα…Βλαμμένε πιατά της Αστόριας που με πήρες στο λαιμό σου…»

Τα μπινελίκια τους αντηχούσαν μέχρι κάτω στο προαύλειο της φυλακής, όπου έπαιζαν σιωπηλοί μπαρμπούτι, ο Κομπότης, ο Μάκαρος και ο Ηλίας. Παραδίπλα, οι φύλακες παρατηρούσαν μια ομάδα κρατουμένων να γράφει στον τοίχο : ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΤΗΝΩ ΑΓΩΝΑ.

Ο Βαγγέλας ανακλαδίστηκε, έγειρε στο δυτικό κρεβάτι του κελιού και αφέθηκε να βυθιστεί σε ένα μαύρο κι άραχλο ύπνο. Δεν ήθελε κανένα πάρε-δώσε με αυτό τον εσμό.

Ο Σάββας παρατηρούσε μελαγχολικά την οροσειρά που σχημάτιζε η κοιλιακή χώρα του αφεντικού να ανεβοκατεβαίνει με τόσο θόρυβο, ώστε να ωχριά η αφύπνιση του ηφαιστείου Πινατούμπο, στα 1993!

«Καημένο παιδί», μονολόγησε. «Τί σού ΄μελε να πάθεις και από κακούργο Κοντονή, τη λευτεριά σου να χάσεις»…

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ...ΠΑΟ

Ο Σταύρακας φάνηκε να εισβάλει σαν τον άνεμο στο διάδρομο των κελιών του δεύτερου ορόφου. Η σκιά του αυξομειωνόταν καθώς διέσχιζε, λάμπα με τη λάμπα, την απόσταση μέχρι την πόρτα του κελιού του πρόεδρα. Την άνοιξε με κρότο και στάθηκε κάτω από το σιδερένιο πλαίσιο, κραδαίνοντας στο δεξί χέρι του το Πράσινο Βιβλιαράκι του Πάο, το ευαγγέλιο της πολιτιστικής και ηθικής αναμόρφωσης του ποδοσφαίρου.

Ο Βαγγέλας, που έτρεμε σύγκορμος καθώς ζούσε τις τελευταίες στιγμές του εφιάλτη πετάχτηκε από το απέριττο κρεβάτι του. Χοντρές σταγόνες ιδρώτα κυλούσαν στο λαιμό του. Άκουσε τον Σάββα να του φωνάζει: «Βαγγέλη, ξύπνα! Σε περιμένουν αυτοί οι αντιπαθητικοί, ο Γιώργος με τον Παναγιώτη. Ο τελικός αρχίζει σε μια ώρα»…

Red Apple
 

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Παρανοικη οργανωση εισαι οταν βαζοντας 200,000 Ευρω οπως ο κ. Αλαφουζος στον Παναθηναικο προσπαθεις να σπιλωσεις αυτον που με το καλημερα εβαλε 60 εκ. Ευρω, και εχεις την απαιτηση με τα 200 χιλιαρικα να παρεις πρωταθλημα.

Και στην Γαλλια η ΠΑΡΙ ηταν εξαφανισμενη, αλλα οταν ηλθε η Αραβικη ανοιξη και ριξανε 500 εκατομυρια σαρωνει στην Γαλλια και εχει ανεβει πολυ στο Τσαμπιονς Λιγκ

Ο Παναθηναικος με το πρωταθλημα του Πατερα και τον Ολυμπιακο εκτος Ευρωπης βρεθηκε καβαλα στο αλογο, αλλα οταν ανελαβε ο Μαρινακης παροτι η ομαδα ειχε βγει εκτος Ευρωπης τα εχωσε γερα, πηρε παικταραδες και εκανε την διαφορα, και οι Παναθηναικοι προσπαθουσαν να πιεσουν το συστημα οτι αν δεν επαιρνε ο Παναθηναικος το πρωταθλημα θα καταστρεφοταν, περιμενοντας τον εξ' ουρανων σωτηρα η τον Αραβα επενδυτη που ομως δεν ηλθε ποτε.

Πως γινεται λοιπον να τα ριχνεται ολα στα λεφτα του Τσαμπιονς Λιγκ?

Ο Πατερας δεν ηταν ο μονος που πηρε τα λεφτα του Τσαμπιονς Λιγκ οταν ο Σωκρατης Κοκκαλης ηταν ανημπορος να ακολουθησει?

Η μνησικακια της ομαδας του Παναθηναικου που εχασε το αυγα και τα πασχαλια στελνει καθημερινα το Ελληνικο Ποδοσφαιρο στα δικαστηρια προκειμενου να καταστραφουν ολοι.

Ο Αλεκος Κουγιας οπως τον αναφερουν μερικοι ειχε το κουραγιο επιτελους να πει μια αληθια για το ποιος ειναι απο πισω υποκινητης ολων των σημερινων δεινων του Ελληνικου Ποδοσφαιρου, δηλαδη ο μνησικακος Παναθηναικος.

Εικόνα red apple

σωστός

Εικόνα Romain

Οι φερόμενες σαν δηλωσεις Υφαντίνο περί "εγκληματικης Οργάνωσης" δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το διέψευσε η ΕΠΟ.

Τις δηλώσεις που κυκλοφόρησαν σε διάφορα σαιτς με διαφορετικό περιεχόμενο τις διέρρευσαν κάποιοι οι οποίοι δεν αναφέρονται καν σαν πηγή. Υπήρξαν δηλαδή μονο στο μυαλό κάποιων αντι-Ολυμπιακών απλα για να ρίξουν λάσπη την κατάλληλη στιγμή.

Τι είχε πει ο Γ. Γ. Της ΟΥΕΦΑ ειναι ακριβώς για το τεκμήριο της αθωότητας. Ούτε βέβαια πήρε καμμία λίστα απο τον Ιντι Αμιν. (Κοντονή ήθελα να πω)

Εικόνα markonis

Για μένα σαν απλό θεατή των γεγονότων όλο αυτό το πανηγύρι δεν είναι τίποτε άλλο από μια στημένη ιστορία με σκοπό την αρπαγή των χρημάτων του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό.

Στην υπόθεση αυτή εμπλέκονται δικαστικοί,πολιτικοί,δημοσιογράφοι,μιντιάρχες κλπ οι οποίοι με τον τρόπο τους έστρεψαν το ενδιαφέρον στο ενδεχόμενο του ψευτο Grexit με σκοπό να πετύχουν όσο το δυνατόν αθόρυβα τον σκοπό τους.

Κατά την προσωπική μου άποψη όλο αυτό το τερατούργημα νομοσχέδιο που παρουσίασε ο βαμμένος βάζελος Κοντονής ήταν απλά το όπλο του αποσυντονισμού και της προβοκάτσιας.Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ξημεροβραδιαζόταν στο σταθμό του προέδρου του άμεσου αντίπαλου του Ολυμπιακού,λες και δεν υπήρχε η κρατική τηλεόραση στην οποία θα μπορούσε κάλλιστα να αναπτύξει τις θέσεις του.'Οχι όμως,έπρεπε σώνει και καλά να πάει στην εκπομπή του σαγόνια και με την δεδομένη τηλεθέαση που θα είχε η παρουσία τους εκεί να διαβάζει ο Θωμαίδης κατηγορίες εναντίον του Μαρινάκη μπροστά στα μούτρα του.Βέβαια αυτός έκανε τον ουδέτερο,αλλά μην πει κανείς πως δεν ήξερε τι θα γίνει στην εκπομπή αυτή.

Στημένα όλα είναι φίλοι μου,η UEFA δεν αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητας οπότε ο Μαρινάκης θα κριθεί έκπτωτος.Ο αγώνας των στερημένων μετά από αυτό θα είναι η τιμωρία του Ολυμπιακού.Όλοι αυτοί έσκουζαν το 2008 για το χάρτινο πρωτάθλημα.Πραγματικά αξιολύπητοι.

Πάντα κατά τη γνώμη μου ακόμα κι αν πάρουν τα λεφτά του τσάμπιονς Λιγκ επενδύσεις δεν θα κάνουν.Αν τα πάρει ο Αλαφούζος θα τα φάει,δίνοντας ένα χαρτζιλίκι στους οργανωμένους να σκάσουν,ενώ αν - λέμε - τα πάρει ο Σαββίδης θα κινηθεί επίσης σε ρηχά νερά.ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ.

Απολογούμαι για τα κεφαλαία και κλείνω.

Φόβος φίλοι μου.Αυτό είναι που οδηγεί πολιτικούς και μιντιάρχες.Φόβος για τον κολοσσό που λέγεται Βαγγέλης Μαρινάκης και Ολυμπιακός.Ξέρουν πολύ καλά ότι αυτός ο συνδυασμός δεν έχει ταβάνι.Όπως στην παρθενογέννηση του κέρδισε το Δήμο του Πειραιά,έτσι ακριβώς μπορεί αύριο να κερδίσει την εξουσία.Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπαίει,η ΝΔ θα διασπαστεί και θα φροντίσει ο Σαμαράς γι αυτό,το ΠΟΤΑΜΙ θα εξαφανιστεί,η Χ.Α είναι καπελωμένη από τα κολλήματα της ηγεσίας της και δεν πείθει, οπότε μια νέα πολιτική δύναμη είναι επιτακτική ανάγκη να εμφανιστεί.Αυτό είναι που θέλουν να σταματήσουν.

ΥΓ.Μόνο πότε θα πεθάνω δε θέλω να μαντέψω.....(μπλακ χιούμορ)

Εικόνα Romain

Πολύ σωστό το σχόλιο σου αδελφέ Μαρκόνι. Συμφωνώ σε ολα. Το μονο που έχω διαφορετική γνώμη, μετά βεβαια απο τις σημερινές δηλώσεις Ιφαντίνο, είναι οτι μπορεί να αποβληθεί ο Μαρινακης μέχρι τη δίκη, αλλα δεν θα τιμωρηθεί η ομαδα.

Η τιμωρία ειναι, και συγνώμη για τα κεφαλαία... "ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ"!

Αυτό είχα γράψει το πρωί σαν σχόλιο σε Άρθρο. Μόλις τώρα το ανακοίνωσε και η ΠΑΕ με τις ίδιες ακριβώς λέξεις. Δεν λέω βέβαια ότι με αντέγραψαν.

Εικόνα Romain

Τελικά οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Ιφαντίνο σχετικά με την αποβολή προσώπων εφόσον κατηγορηθούν απο τη δικαιοσύνη, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ηταν ΨΕΜΑΤΑ του ΚΟΝΤΟΝΗ. Αυτα δηλώνει ο Γαβαθιωτης που οι πληροφορίες του ειναι μπετόν.

Εικόνα Red Dragon

Το ανεφερε ο Μανωλρος αλλα οπως λεει και ο ιδιος οντως δεν υπαρχει επιπλοκη ομαδων.
Πριν λιγο υπηρξε επισημη τοποθετηση του νομικου συμβολου του Ολυμπιακου.

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ - ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ - ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....Η ΟΥΕΦΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ....

Εικόνα REDNYC

ΔΕΣ ΕΔΩ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

Ο Ινφαντίνο ήταν ξεκάθαρος: "Βάσει του κώδικα ηθικής, τους αποκλείουμε!".

Υποστήριξε ακόμη: "Η UEFA βάσει καταστατικού, δεν περιμένει τη δίκη, αλλά αποκλείει από το ποδόσφαιρο τους κατηγορούμενους, χωρίς όμως να υπάρχει επιπλοκή για τις ομάδες!"

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΙΑ,

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ (ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ / ΑΡΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ)

Α. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΙ - ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΘΑ ΘΗΜΑΣΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΘΑΤΣΕΡ" .... ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΡΩΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΕΑ / ΑΝΔΡΕΑΔΗ).

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.....ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ....ΕΞΑΛΛΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΦΥΣΣΑ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ (ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ) ΕΚΑΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.......ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ (ΤΟΥΙΤΙ - ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΧΟΣ - ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΣΜΠΑΟΥΓΚ Η ΠΑΟ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ, ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ...

ΕΡΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ

Α. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Β. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΚΟΒΟ....ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΧΡΗΜΑΤΑ),,,, ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΔΗΛΑΔΗ...

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ....ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ...ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

Η ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΙΦΑΝΤΙΝΟ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ...ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΚΟΝΤΕ ΝΟΥ, ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ???? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...

ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ - Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ν2 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.... ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕΛΑΝΙ...

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!!

Εικόνα red apple

Κανονικά, θα πρέπει να ετοιμάσουμε κι ένα άρθρο, σπέσιαλ αφιερωμένο στον Φύσσα. Αυτή η ποντικομαμμή που τον είχαμε και στην εθνική ομάδα, τρομάρα του ο πουθενάς, για να "ενώνει" τους εθνικάριους παίχτες!

Ο αλητάμπουρας, βρήκε απάγγειο κι απανέμι στο τουιτοσωματείο και έπιασε πάραυτα δουλειά. Επιδιώξεις του λωκού, φρούδες ελπίδες και κερασάκι, ένα μισθουλάκι της πλάκας για τον πουθενά

ΝΤΡΟΠΗ κι ΑΙΣΧΟΣ, Τακούλη!

Εικόνα Spiros Legend

Αυτό που έκανε με τα ονόματα,λες και δεν τα είχε ο Ινφαντίνο ή λες και θα τους δικάσει αυτός και όχι τα ελληνικα δικαιοδοτικά όργανα,δείχνει το μέγεθος της ΑΛΗΤΕΙΑΣ,ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ,ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,και γενικά το ποιόν του ανθρώπου και αυτών που τον εβαλαν να κάνει αυτά τα καραγκιοζιλίκια.Το μόνο που κατάφερε με αυτήν την ρουφιανιά(την πέραν των αρμοδιοτήτων του,διότι μπλέκεται και στο αυτοδιοίκητο και στην δικαστική εξουσία,πράγμα αδιανόητο,ειδικά για κάποιον που παριστάνει τον αριστερό δημοκράτη)είναι να επιβεβαιώσει το ότι οι ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ-ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ και ότι...έπαιζαν φιλικά με τα Ες-Ες που λέει και ο Τάκης.Αν είναι αυτη αριστερή κυβέρνηση,με την καλή-προοδευτική έννοια,τότε και εγώ βλέπω κάθε βράδυ ειδήσεις μόνο απο ΣΚΑΙ και ενημερώνομαι μόνο απο το blog του Θωμαίδη,που είναι και το πιο αξιόπιστο ΜΜΕ στην Ελλάδα,μαζί με το sdna φυσικά...

Εικόνα red apple

AΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

οι εκδόσεις ΠΑΡΑΓΚΑ σας ευχαριστούν για την ολόθερμη υποδοχή του εφιαλτικού μυθιστορήματος ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ και σας υπόσχoνται νέα, εφιαλτικότερα κεφάλαια!!!

Εικόνα npanop

Καλημέρα και από εμένα παιδιά. Μόλις έπεσε το μάτι μου σε αυτό http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/olympiacos/kindynos-apovolhs-toy-.... Για μένα είναι φανερό ότι αυτό είναι το σχέδιό των αλλόθρησκων. Να παραμείνουν οι κατηγορίες για το Μαρινάκη (και ιδιαίτερα αυτή της δωροληψίας) και μετά να πάνε στην ΟΥΕΦΑ και να ζητήσουν τον αποκλεισμό μας. Το σενάριο ακούγεται αρκετά το τελευταίο διάστημα και από πολλούς και αν γίνει πραγματικότητα θα μας στιγματίσει για γενιές. Νομίζω ότι η ΟΥΕΦΑ δεν περιμένει την τελεσίδικη απόφαση αλλά μπορεί να αποκλείσει ομάδες μόνο και μόνο με την εμπλοκή των ίδιων των ομάδων ή παραγόντων τους σε δωροληψίες. Και έρχομαι και ερωτώ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; Τα παιδιά του RATM θα τα έχουν υπόψη τους όλα αυτά και θεωρώ ότι θα μας πληροφορήσουν και για αυτή τη νέα απειλή (τι άλλο θα σκεφτούν, ρε πούστη μου;;;;;). Κάτω από αυτό το σκεπτικό, θεωρώ ότι τα χθεσινά συγχαρητήρια της FIFA δεν είναι τυχαία (η γριά αλεπού ο Μπλάτερ δεν θα έστελνε τόσο θερμά λόγια αν ήξερε ότι υπάρχει καπνός). Πάντως με αυτά και με αυτά έχουμε τρελαθεί και δεν ασχολούμαστε με ποδόσφαιρο. Θέλουμε απάντηση από την ΠΑΕ πάντως. Τι έγινε εκείνη η συνέντευξη που είχε υποσχεθεί ο Πρόεδρος; Περιμένουμε καθημερινές απαντήσεις σε όλα (ιδίως από το RATM, για να ξέρουμε τι ισχύει από κάποιους γαύρους σαν εμάς, που μπορούμε να εμπιστευόμαστε).

Εικόνα Red Dragon

Δεν ειναι δυνατον τωρα που πλησιαζει η απολογια του προεδρου να ξεκινησει τετοιο επικοινωνιακο παιχνιδι.Οτι ειναι να πει θα το πει στα μουτρα του ανακριτουλη.

Για να υπαρξει αποκλεισμος πρεπει να τιμωρηθει μια ομαδα απο την αθλητικη δικαιοσυνη.Πρωτα τιμωρηθηκαν ομαδες σαν την Μεταλιστ και την Φενερ απο την αντιστοιχη Ομοσπονδια στις λιγκες τους και μετα πηγαν στο cas οπου δεν δικαιωθηκαν και η Uefa επεβαλλε τιμωρια αποκλεισμου.

Στην υποθεση της Φενερ υπηρξαν βιντεο οπου αποδεικνυαν πραγματα.Κοινως τους πιασανε στα πρασα.

Συγκεκριμενα..

Η απόφαση της Τουρκικής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (TFF) να αποβάλει την πρωταθλήτρια Φενερμπαχτσέ από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτής της σεζόν, εξαιτίας της συμμετοχής σε στήσιμο αγώνων, συγκλόνισε τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, το τουρκικό ποδόσφαιρο έχει εμπλακεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια όπου έχουν εμπλακεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου και της πολιτικής.

Περισσότεροι από 30 άνθρωποι βρίσκονται στην φυλακή, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Φενερμπαχτσέ, ο οποίος κατηγορείται για τη χειραγώγηση έως και 19 αγώνων.

Για την υποθεση της Μεταλιστ τωρα...

Το παιχνίδι για το οποίο κατηγορείται η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League είναι αυτό που παίχτηκε στις 19 Απριλίου του 2008, μεταξύ των ομάδων Μέταλιστ-Καρπάτι (4-0) και είχε επιφέρει την τιμωρία και των δύο ομάδων από την Ουκρανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με αφαίρεση εννιά βαθμών από το πρωτάθλημα, καθώς και πρόστιμο 25.000 $ στην καθεμία.

Το 2010 παίχτηκε σε ουκρανικό κανάλι ένα video στο οποίο ο αμυντικός Sergei Lashchenkov της Καρπάτι (σκόραρε με αυτογκόλ και είχε αποβληθεί στον αγώνα), δήλωσε ότι πήρε 110.000 $ από τον Yevhen Krasnikov, αθλητικό διευθυντή της Μέταλιστ και μίλησε σε συμπαίκτες του για να πάρει 10.000 $ ο καθένας ώστε να χάσουν το παιχνίδι.
Η FFU απαγόρευσε στον Lashchenkov και στον Krasnikov να ασχολούνται εφ' όρου ζωής με το ποδόσφαιρο, μειώνοντας όμως αργότερα την απαγόρευση σε πέντε έτη.

Υπαρχει καποιο ματς που να κατηγορειται ο Ολυμπιακος οτι ευνοηθηκε ή να εχασε και να υπηρξε χρηματισμος?
Τι κοινο εχουν ολα αυτα με την υποθεση που καταθετει ο Φυσσας και ο...Γεωργεας για Ατρομητο και Βεροια αντιστοιχα?

Εικόνα KYTHNOS 7

Αυτές τις απαντήσει θέλουμε RED DRAGON...Φανταστική η ανάλυσή σου και κατατοπιστικότατη...
Από τη μεριά μου ο εκνευρισμός είναι τεράστιος (το έχω ξαναγράψει και σε άλλες αναρτήσεις). Βγάζει μάτι το ότι προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση πρώτα απ' όλα τον πρόεδρο και στη συνέχεια τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Αν ακούσει κανείς την εκπομπή που συμμετέχει ο Βερβελές θα διαπιστώσει ότι οι άλλοι δύο ρεπόρτερ της κούλας και του ποα λένε και ξαναλένε σε όποια ερώτηση για τους κάνουν οι δικοί τους , ότι λεφτά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν οι "φραγκάτοι" πρόεδροι τους.
Ο ένας της κούλας λέει ότι ο γατούλης κάνει απλά διαχείριση των εσόδων της ομαδούλας του , προσπαθώντας να εφαρμόσει ένα πλάνο της εποχής 1990 όπου έπαιρνε παίχτες μικρής αξίας και τους αναδείκνυε (άρα θα αγοράζει ότι αφήνει ελεύθερο ο Μαρινάκης).
Ο άλλος του ποα λέει ότι έχει ταβάνι (μάλλον πάτο) το ταμείο τους , οπότε δε μπορούσε να αγγίξει τα λεφτά που έδινε η Ντιναμό για τον άχρηστο (τώρα το θυμήθηκαν) Σιτεφελντ (ξέρω 'γω πως το λένε το παλτό??)

Εν ολίγης ... Το πρόβλημά τους είναι ο Μαρινάκης που τα σπρώχνει και φυσικά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που έχει ξεφύγει για τα δεδομένα της Ελλάδας (βλέπε επιστολή FIFA) και όχι το πως θα γίνουν αυτοί καλύτεροι...

Εικόνα Red Dragon

Μα αδερφε δεν κανει μπαμ οτι ολη αυτη η ιστορια στηθηκε για να προκαλεσουν επικοινωνιακο θορυβο και να φτασουν στο σημειο να ονειρευονται ομιλους κλπ?
Βγαινε ο αρδισκος ο Πετρωτος πριν λιγο και γραφει το επικο...

Ο Ιβάν Σαββίδης που θεωρεί εαυτόν δικαιωμένο γιατί στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ως ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είχε δηλώσει πως "στην Ελλάδα και την Μπαρτσελόνα να φέρεις θα τερματίσει δεύτερη" έχει δώσει εντολή στο νομικό τμήμα να κάνει κάθε απαραίτητη ενέργεια για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της ομάδας.

Οτι δηλ κανει κινησεις λεει η μπουγατσα για να κυνηγησει τον Ολυμπιακο και οτι δεν χρειαζεται να περιμενουν την απολογια του Ολυμπιακου!!!!Θα πιεσουν λεει για την αποβολη αλλα που θα στηριξουν αυτα που λενε αγνωστο.
Οτι πρεπει να υπαρξει τιμωρια απο την αθλητικη δικαιοσυνη (δεν τους ενδιαφερει βεβαια για το τι πρεπει να τιμωρησουν την ομαδα αλλα ειπαμε λεπτομερειες)δεν τους λεει κατι.Αυτοι θα πανε στην Uefa και η Uefa θα πει δωστε το πορισμα του Θωμαιδη(του Κορεα ηθελα να πω)και μετα θα τους δικαιωσει.

Εχουν φτασει να τσουβαλιαζουν τον Γιλντιριμ που κατηγορηθηκε για χειραγωγηση 19 ματς με αποδειξεις και στοιχεια με τον Ολυμπιακο.
The masturbation goes cloud.

Εννοειται οτι δεν τους ενδιαφερει να γινουν καλυτεροι.Τωρα το καταλαβατε?Εγω ενα θα τους πω "Live your myth" γιατι ερχονται πολυ δυσκολες μερες για τις ομαδες τους.

Εικόνα red apple

The masturbation goes cloud?

αχααααααααααααα χα χαχααα

Εικόνα KYTHNOS 7

Φυσικά και δεν περίμενα να το καταλάβω τώρα!!!Απλά με όσα ακούγονται από τους "αντικειμενικούς" και με τη μέχρι τώρα απόσταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από όλο αυτό το πανηγυράκι , μας μπαίνουν διαολιές στο κεφάλι...

Να μου πεις....Αυτός δεν είναι ο σκοπός τους??Να δημιουργήσουν ρήγμα στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εικόνα Red Dragon

Και δυστυχως το ιντερνετ εχει μεγαλη δυναμη και επιρροη αδερφε και αυτο φαινεται απο την συμπεριφορα μεγαλης μεριδας του κοσμου σε καθε τμημα.
Παντως εξακολουθω και πιστευω οτι το να ανεβασεις τους τονους τωρα απο πλευρας Παε δεν ειναι οτι καλυτερο.
Οτι εχει να πει θα το κανει στα προσωπα που πρεπει.Οταν τελειωσει το ολο στορυ θα υπαρξουν εξελιξεις.

Πριν λιγο ο Ινφαντινο στεναχωρησε μερικους ¨αντικειμενικαρες¨ τυπου Πετρωτου...

Πάνω σε αυτό το θέμα, δηλαδή τα δικαστικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ινφαντίνο ήταν ξεκάθαρος μέσα στη συνάντηση: "Η UEFA βάσει καταστατικού, δεν περιμένει την δίκη, αλλά αποκλείει από το ποδόσφαιρο τους κατηγορούμενους, χωρίς όμως να υπάρχει επιπλοκή για τις ομάδες!"
Άρα δεν είναι απαραίτητο να αποκλειστεί κάποια ομάδα.

Εικόνα KYTHNOS 7

Τις ίδιες απορίες έχω κι εγώ... Πάνε με βρόμικο τρόπο να μας χτυπήσουν

Εικόνα dimitris1961

Γεια σας αδέρφια σύγαυροι !!!
Μπράβο Red Apple για την καταπληκτική ανάρτησή σου !!!
Αδέρφια όλοι οι απέναντι έχουν ξεσαλώσει ενέντια στον ΘΡΥΛΟ.
Και τι δεν έχουν επιστρατευσει για να έχουν ένα κομμάτι ψωμί να τρώνε,από Φύσσες-ρούφες....μέχρει τον πρώην προπονητήτου Βελλή ,έναν απίθανο Βορειοϊρλανδό ...και ..και
Μια προπαγάνδα που δεν νομίζω να υπάρξει άλλη στα χρονικά του ποδοσφαίρου μας .
Αν και η σαπίλα που κουβαλάνε χρόνια τώρα αυτοί που έχουν για σήμα το χόρτο που μυρικάζονται όλα τα μυρικαστικά ζώα τους,τους κάνειικανούς για όλα,γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να αντιπαραθέσουν για να γλυτώσουν από το ξύλο των υποστηρικτών τους.
Η ιστορία γνωστή,το πως θα ρίξουν τον ΘΡΥΛΟ στο καναβάτσο να μην μπρορέσει να πάρει τα πακέτα απο το ΤΣ.Λ που δικαίως κατακτά εντός των αγωνιστικών χόρων.
Τρανό παράδειγμα η κολοφυλλάδα τους σήμερα που έχει για σανό την συμμετοχή τους στους ομίλους του ΤΣ.Λ. αν η ΟΥΕΦΑ πετάξει έξω τον ΘΡΥΛΟ (χαχαχαχαχαχα) λόγω συμμετοχής του προέδρου στην <<εγκληματική οργώνωση>>,με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ και μην ξεχάσεις όταν ξυπνήσεις να ρίξεις νερό στην κολοφάτσα σου αν και χρόνια τώρα σε πιτσιλάμε εμείς με το ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ !!!
Για τον ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ (ΚΟΝΤΟΝΗ) τα έχετε πεί,τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές,θα ήθελα όμως να προσθέσω κατι που ίσως χρήζει έρευνας ,μιας και ο τύπος είναι επικύνδινος.
Ποιοί και πόσοι είναι από πίσω του,διότι η εμμονή του στο έκτρωμα που νομοθέτησε είναι ηλίου φαεινότερον ότι θέλει να εξηπηρετήσει τα συμφέροντα των απέναντι, παρά τις αντίθετες και τεκμεριωμένες απόψεις που κατέθεσε η ομάδα μας στους 300 της βουλής; Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ (ΚΟΝΤΟΝΗΣ)ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ γιαυτό και δεν τον έχει παραιτήσει ο Τσίπρας ,ο γιός του Γενικού Αρχηγού επί χούντας στην αλογοτροφή,ο οποίος έχει τεράστια ευθύνη, αν δεν είναι και αυτος μέσα στο κόλπο.
Πόσα πήρε να στηρίξει την τρομοκρατική οργάνωση των εξυγιαντών;

Εικόνα Red Dragon

Απολαυστικο αρθρο αδερφε.Συνεχιστε δυναμικα παιδες.

Εικόνα apostolos gaganis

Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο !

Απ΄τα καλύτερα που΄χω διαβάσει, ever... Ειδικά εκείνο το: ΄΄Η σκιά του ( Σταύρακα ) αυξομειωνόταν καθώς διέσχιζε, λάμπα με τη λάμπα, την απόσταση μέχρι την πόρτα του προέδρου΄΄... Πούλιτζερ σκέτο! Μπράβο ρε Kοκκινόμηλε...

Μου΄φτιαξες τη μέρα... Πάω να ψήσω το δεύτερο καφεδάκι μου...

Εικόνα mikele7

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ,ΔΛΔ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΤΖΙΑΝΙΔΗ ΤΟΝ ΑΕΚΙΤΖΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑΤΟΥ ΤΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ,
ΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Α.Ρ.Δ. ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ
ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ RED APPL.
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ.

Εικόνα Νίκος Γόδας
Εικόνα red apple

Tόμας, ωραίος και...σύννομος! Νομίζω υπάρχει κι άλλο ένα με τίτλο: Ο σταύρακας τρώει κιοφτέ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Να σου πω την αλήθεια, δεν το έχω υπ' όψιν μου. Και λίγο που το έψαξα τώρα δεν το βρήκα.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Ημουνα βεβαιος για μια τετοια αναρτηση Θωμα,το ξερα ρε

Εικόνα Νίκος Γόδας

"Προκαλούμαι", Βασίλη, "προκαλούμαι"!

Εικόνα apostolos gaganis

Ακούω σπάνια τέτοια τραγούδια... Πρέπει να΄χω μεγάλα ντέρτια... Νεότερος, ίσως. Εδώ όμως πρόκειται για εύρημα. Για μνημείο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη μύηση, ρε μάγκα ( αληθινέ )...

Εικόνα Raul 7

Καλησπέρα σε όλο το ratm.
Παιδιά εδω κ 4 χρόνια που έχουν βγει οι "αποκαλύψεις" για στημένα, διαιτησία, παραρτήματα, ναρκωτικά κτλ. η ψυχολογία μου χάλια.να ακούς κάθε μέρα για την αγαπημένη σου ομάδα να δέχεται επιθέσεις λάσπης απο παντού, απο τον κάθε καραγκιόζη.η κατάσταση εχει φτάσει στο απροχώρητο με την λασπολογία.εχω στεναχωρηθεί όσο δεν παει.αλλα τα εχω πάρει κ με την στάση της ΠΑΕ γτ δεν γίνεται να σπιλωνεται το ονομα κ η προσωπικότητα του προέδρου κ να κάθεται με σταυρωμένα χέρια.επειδη ειμαι απο επαρχία ο κόσμος εδω του ΘΡΥΛΟΥ ζητά επίθεση διαρκείας προς όλους όσους προσπαθούν να δυσφημήσουν την εικόνα της ομαδος μας.αι σιχτιρ με τον κάθε επιδοτούμενο που συναγωνίζονται ποιος θα πει την μεγαλύτερη παπάρια για τον ΘΡΥΛΟ.ελπιζω οτι θα υπάρξει αντεπίθεση άμεση.

Εικόνα Kaine

Ποια άμεση αντεπίθεση; Ο "κόκκινος τύπος" ασχολείται με το 42ο που είναι αφιερωμένο στο Μίκυ. Μην είσαι στο περίμενε, φίλε, θα καλοκαιριάσει..

Εικόνα apostolos gaganis

Βάλε καλύτερα -η- στο Μίκυ, Σταθερέ... Τούτο μου θυμίζει Μίκυ Μάους...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ηθελημένο ήταν το "υ", Απόστολε... Έτσι καθιερώθηκε ο Θεοδωράκης σε πολλών τις συνειδήσεις, από τον "πρίγκηπα" του ροκ (όχι του λαϊκού, αυτός ήταν ο Απόστολος Νικολαΐδης -ο ρεμπέτης, όχι ο... άλλος), Παύλος Σιδηρόπουλος.

Εικόνα Kaine

Όχι, δεν ήταν ηθελημένο. Απλά πολλές φορές τις αγγλικές λέξεις τις σκέφτομαι στη γλώσσα τους (Micky, Mikey), γι' αυτό το έγραψα έτσι. Όχι πως τον έχω σε ιδιαίτερη υπόληψη, αλλά ούτε σκοπό είχα να τον προσβάλλω.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Απίστευτη συγκυρία, πάντως!

Εικόνα nissios

Με το θάρρος που έχω μαζί σου, Θωμά, θα τολμήσω να πω κάτι, για να το βγάλω από μέσα μου (λες και δεν θα το δουν άλλοι). Ο Μίκης έχει πει και έχει κάνει λόγια και πράξεις αντίστοιχα που δεν με βρήκαν σύμφωνο, με προβλημάτισαν ή ακόμη και με στενοχώρησαν. Αλλά απ' την υπόληψή μου δεν τον ρίχνω. Είναι ο Μίκης ο ουρανομήκης. Και δεν μου πολυάρεσε η κίνηση της διοίκησης να του αφιερώσει τον τίτλο. Είναι Ολυμπιακός. Ναι. Αλλά ας αφήσουμε και κάτι που να μας ενώνει σε αυτόν τον τόπο, γιατί, κακά τα ψέματα, τα οπαδικά φρονήματα μάς χωρίζουν. Το είπα και ξεθύμανα, με όλον τον σεβασμό στους διαφωνούντες.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είναι μία τεράστια προσωπικότητα, πρώτα απ' όλα. Στο μυαλό μου έχει θετικό πρόσημο. Δε θέλω να πω πολλά, γιατί για κάποιους είναι ιερή αγελάδα. Για μένα δεν είναι ιερή αγελάδα ΣΙΓΟΥΡΑ. Αλλά μ' άρεσε η κίνηση της ΠΑΕ, να σου πω την αλήθεια. Ο Μίκης, καλώς ή κακώς, έχει μία αίγλη. Θα δώσει κι άλλο φως στη φιέστα.

Εικόνα Spiros Legend

.Πολύ καλό το πόνημα!Αυτά ονειρεύονται οι ακατανόμαστοι για τον Βιαστή τους Βαγγέλα τον Αχόρταγο,τον Φαταούλ;Να τρώνε ελαφρότερα και να σκεπάζουν τα άτριχα κουφάρια τους,τα χιλιοτρυπημένα.όταν πάνε για Ύπνο.Το χειρότερο γι αυτούς είναι ότι στον Ξύπνιό τους ζουν ένα δράμα,έναν καθημερινό Ερυθρόλευκο Εφιάλτη,σήμερα για παράδειγμα,εστάλησαν τα θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ της ΦΙΦΑ(Κοντονή έχεις ξεφτιλιστεί τελείως...)στον Ολυμπιακό μας για το 42ο!Με επίσημο έγγραφο του Μπλάτερ στην ΕΠΟ του Γκιρτζίκη,παρακαλώ!(Κοντονή γελάνε με σένα Παγκοσμίως!).Και δεν είναι απλά συγχαρητήρια,τυπικά,είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ για την δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό,αλλά εκφράζεται και ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ για τα σερί τίτλων του Θρύλου ιστορικά,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ!(Κοντονή,πήγαινε Κυλλήνη,μπες στο φέρρυ και μην ξαναξεμυτίσεις από το Ζάντε!)Αλλά η τελειωτική βολή για όλο τον ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ,είναι η παρότρυνση της ΦΙΦΑ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΌ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ,ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ!(Κοντονή ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,παραιτήσου απόψε κιόλας,ΕΓΙΝΕΣ ΡΟΜΠΑ ΔΙΕΘΝΩΣ!) Αυτά όλα σε αντιδιαστολή με τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ για τις Αλητείες του <<επώνυμου οπαδού>> του Εξάφαπου,που διέσυραν διεθνώς το πράσινο κωλοχανείο!Οι Ελληνικες Αρχές ακόμα να κινηθούν νομικά,όπως ζήτησε η Ευρωλίγκα,κατά του τζάμπα μάγκα,με τις πλάτες όλων των Κυβερνήσεων...Μούγγα ο σιορ-Νιόνιος,ο εξυγιαντής,μούγγα και κουλαμάρα για Εισαγγελείς-Ανακριτές-Αστυνομία,ΕΟΚ,ΕΣΑΚΕ,Μασονογράφους.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ...!

Εικόνα apostolos gaganis

Τί καταρράχτες του Νιαγάρα και μπούρδες... Εδώ είναι -Ο- καταρράχτης! Ο ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΣΠΥΡΟΥ! Τέρμα.

Εικόνα mikele7

ΣΠΙΡΟ,ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΕΙΑ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

Εικόνα Spiros Legend

Εννοείται,έχω ρίξει κράξιμο άγριο σε Τσιπροκαμμένους,από την επομένη των εκλογών κιόλας,όσον αφορά τον Θρύλο και τι να περιμένουμε από αυτούς τους μέγιστους Αντιολυμπιακούς,μετά τον Ολυμπιακάρα τον Σαμαρά και τους Γερουλάνους και και και!Αν δεν θέλει να ξεφτιλίζεται άλλο ο Επαναστάτης Ποπολάρος,να γυρίσει στο γραφειάκι του,όσο κάνει τον κόκκορα κατά του Ολυμπιακού και το βουλωνει για πραγματικούς εγκληματίες-καραδιαπλεκόμενους-νταραβεριτζήδες με το Δημόσιο Μελισσανίδη,Αλαφούζο,Σαββίδη,Γιαννακόπουλο,θα τα ακούει αυτός...Τζάμπα μαγκιές και απειλές στον Ολυμπιακό από ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ δεν περνάνε και θα το καταλάβουν καλά,γιατί ήδη έχουν προκαλέσει πάρα πολύ...Ότι και να πάρουν πίσω τώρα,είναι αργά,γιατί δείξανε την κακία τους και τον δόλο τους να βλάψουν εμας και να κάνουν τα χατήρια των άλλων,αν θέλουν εξυγίανση έπρεπε ήδη να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον πρεζάκια για τον μισό ποινικό κώδικα,είδε κανείς καμιά κίνηση?Τον βράβευσαν και με μετάλλιο στον τελικό Κυπέλου,πόσο να μας προκαλέσουν περισσότερο όλοι τους?

Εικόνα KYTHNOS 7

Πολύ σωστός και λίγα λες

Εικόνα red apple

Μια υπερβατική ματιά στη σιχαμερή πραγματικότητα

Εικόνα KYTHNOS 7

Ωραίο red Apple!!!! Να σαι πάντα καλά... Και να συνεχίζεις να γράφεις τόσο στοχευμενα όπως και τα άλλα παιδιά του RATM