ΒΟΥΡ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ!



Βάλτε ξυπνητήρια, βάλτε τη μάνα και τον μπατζανάκη σας για να σας το θυμίσουν: Το Σάββατο ξεκινάνε τα πλέι οφς στο μπάσκετ! (έχω πετάξει χρονικά, καθόσον παίζεται το τελευταίο ματσάκι που θα καθορίσει το πλεονέκτημα έδρας!)

Πλέι οφς στο μπάσκετ σημαίνουν την κορύφωση των προσπαθειών της λέρας να μείνουν ζωντανοί στο αθλητικό προσκήνιο.

Πλέι οφς στο μπάσκετ σημαίνουν, διαχρονικά,  Ζωή Εν Τάφω για τα κόπια του Θρύλου και των Αγγελόπουλων.

Ήδη και αφού προηγήθηκαν τα ανομολόγητα γεγονότα και αποφάσεις των τίμιων οργάνων της βασιλακοπουλοΕΟΚ για να πετάξουν εκτός τελικού, στο Κύπελλο Ελλάδας, τον Ολυμπιακό, οι Σοφοί της πρασινοΣιών ετοίμασαν το μενού με τις σφυρίχτρες, όπως τα έγραψε ο δικός μας admin:
 
Ο Μάνος Παπαδόπουλος της ΚΑΕ ΠΑΟ δεν ήθελε τους 3 διαιτητές που σφύριξαν στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ. Έτσι, τη θέση του Χριστοδούλου πήρε ο Ψαριανός. Ο άνθρωπος με το γύψο στο χέρι, που έλεγε ο Ίβκοβιτς. Ο άνθρωπος που σφύριξε και στους δύο φετινούς ημιτελικούς Κυπέλλου, γιατί προφανώς έχει τέτοια κλάση που μπορεί να σφυρίζει ακατάπαυστα, σε όλα τα ματς, κάθε αγωνιστική. Οι άλλοι δύο, ακλόνητοι. Γκόντας-Αναστόπουλος. Προκαταβολικά δεν γκρινιάζουμε, αφού έχουμε πειστεί πως φέτος πολλά από αυτά που ξέρατε θα τα ξεχάσετε, αλλά τα φίδια μας ζώνουν για το Σάββατο.

Ο Σάββας ξεκατίνιασε τον Κοντονή και την άποψή του για το μπάσκετ:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150430/stayros-kontonis-faro...

Κι εγώ ολοκληρώνω με τρεις φράσεις:

ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ = ΑΠΕΛΑΣΗ!

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΩΣ ΑΝ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα markonis

Παρών στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=130051339

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να πατήσουμε βάζελους και γκρίζους μπροστά στα μούτρα του πρεζάκια.
Αγωνιστικά είμαστε σκάλες ανώτεροι και τα πάντα είναι στο χέρι μας.
Καιρός να μπουν δύσκολα στο διαπλεκόμενο ανδρείκελο από τη Ζάκυνθο,αν και έχουμε καταλάβει τι ρόλο παίζει,
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΘΡΥΛΕ

Εικόνα mikele7

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΚΟΝΗ,ΕΙΧΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.
ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,ΠΑΡΑ ΤΟ 70-30 ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ.
Ο ΤΡΑΚΗΣ ΕΒΓΑΖΕ ΑΦΡΟΥΣ,ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ,ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΥΣΙΑ
ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΥ. ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥΣ.

Εικόνα Romain

Έκανα λάθος. Ενήργησα παρορμητικά. Εχει δίκαιο ο Markonis.

Εικόνα red apple

Δηλωσία, Κωλοτούμπα! αχααααααα

Εικόνα Romain

Παρτο οπως το θες φίλε.

Αν καποιος αναγνωρίσει το λάθος του τον λες "κωλοτούμπα" τότε είναι καιρός να αλλάξεις λεξικό ή να πας σχολείο.

Φιλικά.

Εικόνα red apple

Mάλλον δεν αντελήφθεις το χιούμορ για να πειραχτείς και να γράψεις όσα έγραψες, λέω εγώ. Τα γέλια δίπλα από το δηλωσίας και το κωλοτούμπας δεν τα είδες;
Ωραία φιλικότητα αδελφέ.

Εικόνα Romain

Φίλε δεν θα συνεχίσω.

Απλά είναι καλα να μάθεις να κάνεις χιούμορ χωρις να χαρακτηρίζεις κάποιον. Που ειδικά δεν γνωρίζεις. Αν θέλεις χαρακτήρισε τον εαυτο σου. Όπως γουστάρεις.

Δεν θα απαντούσα αν ήσουν καποιος που απλα μπήκε στο σάιτ.

Όμως κανεις και τον "συντάκτη" οπότε και τα κόμεντς που κάνεις ρίχνουν το επίπεδο του ΡΑΤΜ.

Το οποίο οι Σάββας, Αποστόλης, και τα άλλα παιδιά που αρθρογραφούν, προσπαθούν να το κρατούν σε κάποιο επίπεδο.

Αυτά.

Εικόνα red apple

Βλέπω συνεχίζεις. Ας είναι. Προσωπικά, σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη αλλά να ξέρεις πως παρεξήγησες το εντελώς αθώο χιούμορ μου που δεν είχε καμία δόλια πρόθεση. Μόνο η "χαλαρότητα" ότι συμμετέχουμε σε μια κοινή δράση και η λανθασμένη, όπως αποδεικνύεται, πεποίθησή μου οτι υπάρχει η μίνιμουμ εμπιστοσύνη στις προθέσεις αλλήλλων. Ας το λήξουμε εδώ επειδή δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει κάτι άσχημο για να συνεχιστεί. Φίλε Romain, ο καθένας είναι διαφορετική προσωπικότητα και είναι σεβαστή πλήρως.

Εικόνα Romain

Φίλε Red Apple, ευχαριστώ για την κίνηση σου αυτή. Δείχνει ότι έχεις ένα επίπεδο. Και δεν υπαρχει κσνένα πρόβλημα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω απο προηγούμενα τις προθέσεις σου.
Ξανά ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

Εικόνα Romain

Παρατηρώ ότι η λέξη "κωλουτούμπα" βρίσκεται στην Ελληνική επικαιρότητα, και δεν σου κρύβω οτι με αυτη σκέφτηκα να αρχίσω το αρχικό μου σχόλιο. Καταλαβαίνεις ομως οτι αλλο να το λες ΕΣΥ για τον εαυτο σου και αλλο να σου το κολλούν. Χαχαχαχα...

Εικόνα red apple

Σωστό κι αυτό!!!

Σ ευχαριστώ κι εγώ για την καλοπροαίρετη διάθεση. Απο μένα μόνο καλή διάθεση, χιούμορ και γαύρικο ήθος.

Καλό βράδυ και ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Εικόνα Themis

Όλοι λένε πως το παιχνίδι του σαββάτου κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.Μπορεί αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν κρίνει απολύτως τίποτα.Η ομάδα του θρύλου δεν πρέπει να παρασυρθεί σε καμιά περίπτωση με τα σενάρια του ελληνικού πρωταθλήματος.Ο απόλυτος στόχος είναι η κατάκτηση της ευρωλίγκας και μόνο.Και τα προηγούμενα δύο χρόνια είχαμε μακράν καλυτερη ομάδα από τους πανάθες (έτσι αυτοαποκαλούνται)αλλά η βιομηχανία ομοσπονδία αντιμπάσκετ-τράκης συνομώτησαν εις βάρος μας με τα γνωστά αποτελέσματα.Όσο για αυτό που λες red apple για αποχώρηση και αδριατική λίγκα ,δεν ξέρω ίσως είναι μια λύση και αυτή αν και πιστεύω στη λύση της επίθεσης και μετωπικής σύγκρουσης με το πράσινο σάπιο κατεστημένο .Σε κάθε περίπτωση πιστεύω σε άνετη επικράτηση με διαφορά 10+ (έτσι στο χαλαρό).

Εικόνα red apple

Όπως αντιλαμβάνεσαι Θέμη μας, η "αποχώρηση" και η "μετακόμιση" στην Α.Λ. δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μετωπική επίθεση σε ...πλάγιο ύφος. Σε κάθε περίπτωση εγώ θα κλείσω την τηλεόραση έτσι και είναι ο Τράκης μέσα και η ΚΑΕ δώσει το ΟΚ για τη διεξαγωγή του αγώνα.

ΩΣ ΕΔΩ !

Εικόνα markonis

Καλησπέρα στους ομοϊδεάτες και στον αδερφό red apple αν και θεωρώ πως τα ευμεγέθη κόκκινα γράμματα στο τέλος του κειμένου έχουν συμβολική έννοια.Δε νομίζω πως αρμόζει στο μέγεθος της ομάδας μας να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στη θέα ενός χτικιάρη ζάκιαπρε!Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό άλλων ομάδων να ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ και να υπεκφεύγουν.

Η ομάδα μας πρέπει να είναι ψύχραιμη ώστε να κερδίζει μέσα στο γήπεδο και τους γκρίζους,όπως έγινε στη σειρά των αγώνων με την Μπαρτσελόνα.

ΣΗΜ.Φυσα-ρούφας ο Γκιστ λένε σήμερα οι ειδήσεις.Μόνο;Ρητορική ερώτηση!

Εικόνα red apple

αδερφέ Μαρκόνιε, η αποχώρηση -εφόσον παραστεί η ανάγκη- δεν θα συμβεί επειδή τους "τρέμουμε", ή επειδή θέλουμε πρωταθλήματα στα χαρτιά, αλλά επειδή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΆΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΩΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. Είναι σαν να τους λέμε "γαμάτε μας, μας αρέσκει!".

Αν δεν ταρακουνηθεί αυτό το σύμπαν, δεν θα δούμε άσπρη μέρα

Εικόνα KCS

Η αποχώρηση θα ήταν η μεγαλύτερη ήττα του Ολυμπιακού. Με τον τεράστιο έλεγχο των ΜΜΕ από τους βάζελους θα παρουσιαστεί σαν "δε μπορούν να νικήσουν οι γαύροι στο μπάσκετ και αλλάζουν χώρα". Συμφωνώ απόλυτα με Μαρκόνι.

Το μπάσκετ θα έπρεπε να το είχε σώσει η επιστήμη(αλλος το έχει πει αυτό αλλά το υιοθετώ). Δυστυχώς έχουμε επαναπαυθεί με το ποδόσφαιρο και δεν έχουμε ασχοληθεί με τον τρύπιο πρεζάκια όπως πρέπει. Είναι σε καλό δρόμο όμως να προκαλέσει τέτοια επιστημονικά συνέδρια που θα νοσταλγήσει τη Ριζούπολη.

Εικόνα red apple

Φίλε μας, δηλαδή, ποιά είναι η λύση για να μη μας γράψουν αυτά που είπες; Να συμμετέχουμε στην παράσταση της ροχάλας και μεις να λέμε οτι βρέχει;

Ούτως, ή άλλως ό,τι κι αν κάνουμε, ο,τι κι αν επιτυγχάνουμε ως σύνδεσμος φιλάθλων, σε όλα τα τμήματα, ποτέ κανείς δεν μας αποδέχεται και δεν μας αναγνωρίζει. Όλο κάτι τους φταίει πάνω μας. Είμαστε αλαζόνες, λαμόγια, κρατικοδίαιτοι και αναρίθμητα άλλα αστεία και προκλητικά, συνάμα.

Άρα, δεν θα πρέπει να είναι αυτό ο οδηγός μας για τη στάση που πρέπει και επιβάλλεται να τηρήσει η ΚΑΕ- προσωπική γνώμη, έτσι;

Εικόνα KCS

Φίλε εγώ θέλω τον Ολυμπιακό να τους ξεσκίσει ακόμα και παρά το παρακράτος του ζάκια. Και ειδικά φέτος που αγωνιστικά είμαστε πολύ ανώτεροι,όχι απλά ανώτεροι όπως τα τελευταία χρόνια.

Αν δεν τον αφήσουν και φτάσει να έχει περισσότερα Ευρωπαϊκά από Ελληνικά πρωταθλήματα η ντροπή θα είναι δική τους και όχι δική μας.

Ξέρουμε τι γίνεται στο μπάσκετ και γι'αυτό και προσωπικά δε θα δεις να έχω γράψει ποτέ κακή κριτική γι'αυτή την ομάδα.

Η αποχώρηση είναι υποχώρηση, είναι "πέστε κάτω", είναι αυτά που κοροϊδεύουμε,είναι τελικά αυτό που έκαναν οι βάζελοι το 1993 και ήρθαν στο ΣΕΦ αντί γι'αυτούς τα μπαλέτα... Ο γαύρος που ξέρω εγώ δεν υποχωρεί πολεμάει μέχρι να βγει μαύρο χιόνι.

Τέλος πάντων έχουμε διαφορετική οπτική γωνία,άστο.

Εικόνα red apple

Δεν θέλω να πείσω κανένα. άλλωστε είναι απλώς η δική μου γνώμη. Όμως, τί σχέση μπορεί να έχει η αγωνιστική ικανότητά μας με το να ανέχεται, διαχρονικά, η ομάδα τις προκλήσεις τους και να μην αντιδρά, επί της ουσίας;

Και φυσικά, αν εγώ "υπερβάλλω", ζητώντας την αποχώρηση της ομάδας, εσύ τεντώνεις το θέμα λέγοντας πως είναι το ίδιο με τους ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ

σε κάθε περίπτωση σεβαστό ό,τι κι αν σκέφτεσαι

Εικόνα Romain

Μαζί σου Big Apple!

Εικόνα KYTHNOS 7
Εικόνα NikolaOS
Εικόνα Chief Bromden

Καθαρά για θεραπευτικούς λόγους, υποφέρει από αρθρίτιδα το παλικάρι...

Εικόνα red apple

Και φυσικά η τιμωρία θα είναι αναλογικής φύσεως. 3 γραμμάρια, 3 βδομαδούλες, 4 γραμμ'άρια 4 βδομαδούλες κ.ο.κ

Εικόνα Red Dragon

Και ξαφνικα η ομαδα που εχει χασει απο δυο διαφορετικες Γερμανικες ομαδες.η ομαδα που δεν κανει νικη εκτος εδρας στην Ευρωλιγκα,η ομαδα που εχει αρνητικα ρεκορ στην διοργανωση τα τελευταια χρονια θα δειξει στον καθε αδαη και στην καθε τοπ Ευρωπαικη ομαδα οπως ο Ολυμπιακος τι εστι Εσακισταν.
Περιμενουμε να δουμε 36 χρονους πλαδαρους να βγαζουν 35 λεπτα και στα πλει οφ 38λεπτα σε σειρα ισως και 5 ματς οπως περσι.Περιμενουμε να δωσουν σε κανονισμους οπως στα βηματα νεες διαστασεις (βλ Μπατιστα) και οχι μονο.
Ετοιμαστειτε να δειτε σουλατσαρισματα ¨φιλαθλων¨ που απειλουν ζωες διαιτητων.

Ο Φουφης ακομα αγνοειται μετα τις απειλες.Ο Αναστοπουλος σφυριζει ξανα.Ο Χριστοδουλου που ειναι διαιτητης επιπεδου Ευρωλιγκα δεν υπαρχει καν στην διαιτητικη τριαδα.

Οτι πιο σιχαμερο υπαρχει σε παγκοσμιο επιπεδο.Κανεις δεν ασχολειται ομως.Αλλωστε ειναι φαρος η Εοκ.Ο φαρος ομως θα καταληξει εκει που πρεπει συντομα.

Εικόνα red apple

Φυσικά κι είναι όπως με διορθώνεις αδερφέ, μιας και παρασύρθηκα χρονικά, με την εξαίρεση πως έτσι ή αλλιώς, η ουσία της προτροπής μου ισχύει

Άλλωστε, το ματς δίνει πλεονέκτημα έδρας

Εικόνα Κωστας 7

Σωστος,απλα το εγραψα για να μην παρασυρθουνε οι συγαυροι.

Εικόνα Κωστας 7

Φιλε RED APPLE το Σαββατο δεν ξεκινανε τα play of,αλλα διεξαγετε ο επαναλυπτικος του δευτέρου γύρου που λογο των play ofs της Euroleague ειχε αναβληθει.Ηττα ακομα και με 6 ποντους μας δίνει το πλεονεκτημα που αν οι κερκιδες στο ΣΕΦ ειναι οπως ηταν στα ματς με την Μπαρτσα τοτε δεν τους γλυτωνει ουτε ο ιδιος ο πρεζακιας να σφυραει στους τελικους.

υγ.Το μονο που φοβαμαι ειναι μην αρχιζει ξαφνικα ο Φωτσης να πηδαει στον θεο και ο αγκωνιδης να παιζει 35+ λεπτα σε σειρα αγώνων.

Εικόνα anderson

Υπονοείς, φίλε Κώστα πως ντοπάρονται αυτά τα ιερά τέρατα του παγκοσμίου μπάσκετ; Πέφτω από τα σύννεφα, ας με πιάσει ο Χάντζος...

Εικόνα Κωστας 7

Μακρια απο εμενα φιλε μου τετοιες υποχθόνιες σκεψεις.Το οτι ο Λασμε εφυγε απο τον ΠΑΟ και τον κοροιδευει ολη η Τουρκια ειναι τυχαιο γεγονος.Τουλαχιστον το παλικαρι σταματησε και τους εμετους στον παγκο.Δυο δυο τους εκανε περσυ.

Εικόνα savvas gridlock

Πάει δεν πάει, ο Θρύλος τους γαμάει ρε Κώστα (σωστή φυσικά η διόρθωσή σου). Όσο για τα άλλα, εδώ πήδαγε στο Θεό ο Πανταλέων στο βόλεϊ, δεν θα πηδάει ο Φώτσης; ΕΚΑΕ φίλε. Εγγύηση.

Εικόνα Κωστας 7

Φιλε Σαββα ειμαι τοσο πολυ καυλωμενος με αυτη την ομαδα που το μονο που σκεφτομαι και με χαλαει ειναι που θα αναγκαστουν οι παικταραδες μας να μπουν στο ιδιο γηπεδο με την σιχαμενομαδα τους.Σε 2 εβδομαδες θα μας ξαναδοξασει ολόκληρη η Ευρωπη(ειπαμε εγκυος η Χωψονιδου τι δεν καταλαβαινετε)και το μονο που σκεφτομαι και προσμένω ειναι αυτο.Το Σαββατο ειμαι σιγουρος οτι ολο το βρωμοσυστημα τους θα ενεργοποιηθει ωστε να τους περασει η ζαλαδα απο τις φαπες της Τσσκα και ταυτοχρωνα τα γαμισια που καναμε στην Μπαρτσελονα.Ειμαι σιγουρος οτι αν χρειαστει να δουμε διαιτησια 3ου τελικου του 09' θα την δουμε,οπότε τους εχω γραμμενους στα παπαρια μου και αναμενω τις υπερηφανες μερες που θα ακολουθησουν.Αν τωρα ερθει και κανα ξεκωλιασμα το Σαββατο,καλοδεχουμενο το γαμησι....

υγ.Εδω και μια 3ετια συνηδητα εχω αποφασησει να μην ασχολουμε με την Α1 του Βαζελακοπουλου και του πρεζακια.

Εικόνα RED HELL

Κατσε μην αρχισει να "μεταμορφωνεται"και ο Λαουαλ ο οποιος τυχαια πριν το ματς με το Θρυλο επαιξε ξανα χθες.Που ξερεις μπορει να γινει Λασμε.Οχι ομως ο τωρινος που τρωει ταπες απο τη μπασκετα.Ο αλλος Λασμε που εδω πεταγε.Μακαρι να νικησουμε η τουλαχιστον να παρουμε τη διαφορα γιατι θεωρω οτι φετος με πλεονεκτημα δεν το χανουμε.