ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ



Ύστερα από την πάνδημη αναστάτωση που έχουν προκαλέσει οι πανηγυρισμοί παικτών, προπονητών και παραγόντων του Ολυμπιακού σε διάφορα αθλήματα, η εθνική κυβέρνησις αποφάσισε να παρέμβει με σκοπό να αποκαταστήσει τη διασαλευθείσα τάξη, καθώς φαίνεται πως η πρόσφατη επιβολή προστίμου ύψους 400 ευρώ, στον αθλητή καλαθόσφαιρας του εν λόγω σωματείου, Βασίλειον Σπανούλη, δεν απέφερε τα προσδωκώμενα αποτέλεσματα.

Σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργών Εμπορίου, Οικονομικών και Προστασίας του Αντιολυμπιακού Πολίτη τα νέα αποδεκτά όρια πανηγυρισμού των αθλητών (του Ολυμπιακού) καθορίζονται ως ακολούθως:

Κατάκτηση νίκης -όλα τα αθλήματα:

Περιορισμός της έντασης φωνής στα <65 ντεσιμπέλ. Άνω άκρα σε θέση ατενώς. Απαγόρευση θώπευσης ή απλής αφής ώτων και κάτω άκρων. Παροχή εγγυήσεων προς παίκτες και οπαδούς της αντιπάλου ομάδας πως θα καταβληθούν άοκνες προσπάθειες προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα ατοπήματα στο μέλλον. Αποστολή συλλυπητηρίων e-mail προς τους καρπαζωθέντες. Συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις για την καθαριότητα και τον καλλωπισμό των αγωνιστικών χώρων όπου κατακτήθηκαν οι ως άνω νίκες.  

Κατάκτηση τίτλων- όλα τα αθλήματα:

Συνιστάται αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Έκφραση έμπρακτης και ειλικρινούς μεταμέλειας με την αναγραφή, 100 φορές, της φράσης "ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ", σε γραμματοσειρά bold, στις υπώρειες του όρους Καϊμακτσαλάν. Καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας και γενική συσκότιση στο τρίγωνο Ρέντης-Πασαλιμάνι- Πέραμα. Υποχρεωτική παρουσίαση, δις εβδομαδιαίως, στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, των μελών της διοίκησης των πρωταθλητών, ανά άθλημα.

Σε περίπτωση -που... ΔΕΝ- κατάκτησης τίτλων από έτερο σύλλογο, υποχρεωτική συμμετοχή των μελών και των στελεχών του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στις πανηγυρικές εκδηλώσεις των αντιπάλων.

Τυχόν άρνηση συμμόρφωσης προς τις ως άνω οδηγίες θα θεωρηθεί ως πράξις αναρχισμού και θα τιμωρείται αυθωρεί και παραχρήμα.

Στιγμιότυπα ως η κάτωθι αντιαισθητική φωτογραφία δέον να εξαλειφθούν πάραυτα από τη ζώσα, συλλογική μνήμη.      

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Βασίλη μου Σπανούλη φτιάσου
και δείξε τους τ' αφτιά σου
ξανά ξανά ξανά και πάλι,
και ξύσου αν θες και στο κεφάλι.
Κι αφού σου σέρνουν μύρια όσα,
για βγάλ' τους έξω και τη γλώσσα.
Κι αν συνεχίσουν και σ' τη δίνει,
βάλ' να λαλεί το καναρίνι
με τη φωνή του τη μακριά, την τέλεια,
που ακούγεται απ' τα δυό σου σκέλια.

Εικόνα red apple

Γιώργος- Μαουνιέρης... Σουρής;

Εικόνα Pr0pheT7

τους τυφλούς ξέχασες που θα δουν το ΦΩΣ το αληθινό!!!

Εικόνα red apple

και θα λάβουν πνεύμα επουράνιο;

Εικόνα Spiros Legend

Πραγματικά εμπνευσμένο κείμενο,το παράδοξο είναι,ότι ενώ φαίνεται χιουμοριστικό,σατιρικό και ειρωνικό,κατ'ουσίαν είναι άκρως ρεαλιστικό...Η πραγματικότητα που ζούμε με όλους αυτούς τους ζαβούς και παράφρονες αντιολυμπιακούς είναι παράδοξη,εξωφρενική και...για τα πανηγύρια!Υ.Γ.Ρε θα τιμωρηθεί επιτέλους ο Περέιρα για τα επεισόδια που προκάλεσε σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ;Aντε μπας και ησυχάσει ο διαχειριστής της Πολυκατοικίας κ.Μπαλαφούτης(Χαϊκάλης),που μας έχει πρήξει...

Εικόνα red apple

Σπύρο δεν υπάρχει καμία παραδοξότητα. Ή γράφεις μπινελικώνοντας, ή βγάζεις σάτυρα, που είναι, επί της ουσίας το ίδιο!

Εικόνα mikele7

η βγαζεις εξω τον σατυρο που τους αρεσει πολυ.

Εικόνα red apple

ΑΚΡΙΒΩΣ

Εικόνα jimakos

Η τιμωρία στον Σπανούλη και όσα ακολούθησαν στα αποδυτήρια από το Γκόντα είναι το μήνυμα για τα play-offs. Αν ξαναδείτε τον αγώνα μετά τα μέσα του 3ου δεκάλεπτου οι μόνοι που πιστεύουν οτι γυρνάει ο αγώνας είναι οι διαιτητές.Φέτος θα μιλήσουν οι μουγγοί και θα περπατήσουν οι ανάπηροι.

Εικόνα red apple

ακριβώς τζιμάκο! Προς γνώση και συμμόρφωση. Άκου να δεις, τεχνική ποινή στον Βασίλη 1,5 λεπτό πριν από τη λήξη, βολές Δέσπως, η μπάλα στα βαζέλια. Τρίποντο και μέσα σε ελάχιστο χρόνο πέφτει η διαφορά κάτω από τους 10. Νέο ...ατυχές σφύριγμα, βολές στον Παππά, πάρτη τη διαφορά σε "διαχειρίσιμο" εύρος, σύμφωνα με τις βουλές των κοράκωνε. Αυτά σκεφτόντουσαν, είμαι σίγουρος

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι είναι Αδάμη. Όταν κερδάμε, πρέπει να βάζουμε τα κλάματα για να μην προκαλέσουμε αντιδράσεις. Αν πάρουμε δε κανέναν τίτλο, πρέπει να βγαίνουν οι Μανιάτες ψηλά στου Καραβά και να αρχινάνε τα μοιρολόγια. Μνια μπαταριά μας δώκανε και χάμου μας ξαπλώσανε, ω ρε τι πάθαμε που πήραμε το πρωτάθλημα...

Εικόνα red apple

Βρε καταλαβαίνεις για τί πρόκληση μιλάμε; Του δώσανε τεχνική ποινή και πρόστιμο επειδή πανηγύρισε. Γάμα τα