Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ



Την ώρα που το κρατικοδίαιτο συνάφι των άρδακων της νέριτ ετοιμάζεται να υποδεχτεί, εκ νέου, στις τάξεις του τις "καθαρίστριες" και τους "κηπουρούς", που απολύθηκαν την "νύχτα που έπεσε το μαύρο", το αθλητικό τμήμα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, που απευθύνεται και εκπροσωπεί, υποτίθεται, τον ελληνικό λαό στέναζε υπό το βάρος μιας ακόμη, επιτυχίας του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Το διαχρονικό σκάνδαλο με την κρατική τιβούλα που έχει μετατραπεί σε άντρο απαξίωσης και προπαγάνδας σε βάρος του Θρύλου, με τις ευλογίες των εκάστοτε κυβερνήσεων συνεχίστηκε και χθες το βράδυ, με τον Ιωάννου, στην Μαδρίτη. Επειδή, η υπομονή έχει τα όριά της με το θράσος τους, αποφάσισα να συγκεντρώσω, για όλους εμάς που εκραγήκαμε σαν την Αίτνα από τον τρόπο και το υφάκι της μετάδοσης, τις δέκα κορυφαίες παπαριές που εκστόμισε, ιδίως στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ.    

ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΡΙΑ

1) φάουλ-μαρς του Καούν στον Ντάνστον κάτω από τη ρακέτα της ΤΣΣΚΑ. Ο Καούν διαμαρτύρεται έντονα και τον συγκρατεί συμπαίκτης του. Την ίδια ώρα ο Ιτούδης χτυπιέται εξοργισμένος έξω από τον πάγκο της ομάδας του. Καθαρές περιπτώσεις τεχνικών ποινών που δεν δόθηκαν και δεν αναφέρθηκαν ποτέ.
ΙΩΑΝΝΟΥ: "Κατά το ήμισυ έχει δίκιο ο Ιτούδης να διαμαρτύρεται".
(καραμπινάτη "αντικειμενική" πουστιά)

2) επτάμισυ λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα κι ενώ η ΤΣΣΚΑ προηγείται με 8 πόντους διαφορά, ο Τεόντοσιτς πρέπει να επαναφέρει τη μπάλα από τα πλάγια, με τον εναπομείναντα χρόνο εκδήλωσης της επίθεσης, στα τρία δέκατα του δευτερολέπτου.
Ο ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΝΑΡΔΟΥ - η ερώτηση συνοδεύεται από τρελά γελάκια, όταν εμείς κοντεύαμε να σπάσουμε την οθόνη από την αγωνία: "Λέγε αμέσως τί γίνεται αν η μπάλα χτυπήσει στο σίδερο; Παίζεται το παιχνίδι ή είναι νεκρός χρόνος;" 
(σκόπιμη αμετροέπεια και ασέβεια προς τους τηλεθεατές οπαδούς του Ολυμπιακού)

3) πούλημα της μπάλας από τον Πέτγουει, 4,30' πριν από τη λήξη του αγώνα.
ΙΩΑΝΝΟΥ: "Εδώ ίσως να τελείωσε οριστικά το ματς".
(ευσεβείς πόθοι του Βαγγέλη)

4) ο Ιτούδης αλλάζει τον Χάινς.
ΙΩΑΝΝΟΥ: "Αυτή η υπερομάδα με το μπάτζετ των 42 εκατομμυρίων! Κοιτάξτε τί κάνει ο Ιτούδης. Βγάζει ολόκληρο (;) Χάινς και βάζει μέσα τον...".
(πού τα έβαλε τα σαρανταδυό μυριάκια, η ΤΣΣΚΑ, Βαγγέλη;)
 
5) ενάμισυ λεπτό αργότερα, με τον Ολυμπιακό να έχει αρχίσει να τροχίζει τα πήλινα πόδια των Ρώσων.
ΙΩΑΝΝΟΥ: "Εννοείται ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη".   
(πόνεσε η κωλοτούμπα, Βαγγέλη μου)

6) ο Ολυμπιακός έχει ήδη περάσει ένα πόντο μπροστά.
ΙΩΑΝΝΟΥ: "Με οδηγό την επική ανατροπή που είχε κάνει η Εθνική Ελλάδας με την Γαλλία στο Γιούρο...".
(επιλέγει να χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα την εθνική βαζελακόπουλου, όταν ο Θρύλος έχει κάνει ψωμοτύρι τις ανατροπές) 

7) ο Ολυμπιακός μοιάζει, πλέον, να κρατά τις τύχες του παιχνιδιού στα χέρια του.
ΙΩΑΝΝΟΥ: "Ακόμη και στο χειρότερο βράδυ του αρνείται να παραδοθεί".
(αρνείται να παραδεχτεί τη δυναμική του Ολυμπιακού)

8) τριανταοκτώ δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα προκύπτει νέο πρόβλημα με το χρονόμετρο.
ΙΩΑΝΝΟΥ: "Πρέπει να δοθούν 22'' από τα 38 στην ΤΣΣΚΑ με βάση την εκτίμησή μου".
(τελικά η ΤΣΣΚΑ έλαβε μόλις 9'', προς τρελή απογόητευσή του)

9) καθώς ο Σπανούλης έχει εγκαταστήσει το τελευταίο τρίποντο, ο Ιωάννου, μετά τον δήθεν θριαμβικό πανηγυρισμό επιστρέφει σε φάση σιωπής. Ακούγεται να ξεροκαταπίνει αμήχανος.
(VIX VAPORAB για το λαιμό)

10) το παιχνίδι λήγει.
ΙΩΑΝΝΟΥ: "Το ξανάκαναν οι Έλληνες, τα παιδιά του Γιάννη Σφαιρόπουλου".  
(αρνείται να εκστομίσει τη λέξη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ο δεκάλογος του γύφτου photos

ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Falcon7

Στο βαζελοκολέτα, αυτό αρδάκι ο μπουγατσοκιμάς ο Τζορμπατζόγλου, και καλά αναρωτιέται γιατί ενώ όλοι μισούν τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό θαυμάζουν, δήθεν, τον μπασκετικό...

Μόλις πόσταρα το ακόλουθο*:

"Σας είπε κανείς ότι θέλουμε τον θαυμασμό σας; Σας ζήτησε κανείς την αναγνώρισή σας; Νοιάστηκε ποτέ κανείς Ολυμπιακός για το χειροκρότημα σας; Η μήπως ενδιαφέρθηκε κανείς οπαδός μας για το τί σκέφτεστε για μας. Και ξέρετε γιατί; Γιατί πρώτα κι πάνω απ΄' όλα είστε αντί-Ολυμπιακοί και μετά υποστηρικτές της ομάδα σας. Συνεπώς μας αφήνετε Παγερά Αδιάφορους. Και μή ξεχνάτε, οι νίκες και οι επιτυχίες του Ολυμπιακού μας ανήκουν αποκλειστικά κι μόνο σ'αυτούς που αγαπάνε και υποστηρίζουν αυτήν την ομάδα και σε κανέναν άλλο. Οπότε λοιπόν μήν πιέζεστε άδικα. Βγάλτε το από μέσα σας. Προλαβαίνετε όλοι σας να γίνετε Ρεάλ μέχρι το βράδυ. Ζήτω ο Ολυμπιακός..."

Αντε με το κάθε τσογλάνι

*Αν θα το ανεβάσουν είναι μια άλλη ιστορία*

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΘΡΥΛΕ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Εικόνα red apple

A ρε Ιέρακα...Έγραψες!

Εικόνα Falcon7

Νά'σαι καλά Σύγγαυρε..

Κι όμως τ'αρχίδια του βαζελοκολέτα δεν το ανεβάσανε...

Τέλος πάντων. ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!

Εικόνα john

Παίδες μην τρελαθουμε κιολας.Ολυμπιακος ειναι ο Ιωαννου.Μην ξεχνατε οτι παλαιοτερα επι εποχης Σολιντ εκανε και ρεπορταζ την ωρα της μεταδοσης απο τον παγκο του Ολυμπιακου.Εμενα μου τη δινει για τις υπερβολες του για τις γραφικοτητες που λεει την ωρα που περιγραφει και για το οτι περιγραφει ολα τα παιχνιδια με τον ιδιο τροπο.Αλλα ειναι φιλο Ολυμπιακος δημοσιογραφος.Ξανα ακουστε την περιγραφη που εκανε μολις εβαλε το επικο καλαθι ο Πριντεζης το 2012.Και στην τελικη ποιον προτιματε να κανει τη μεταδοση στους αγωνες του Ολυμπιακου?Τον Χατζημαλλιά?

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ
Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Ο Ιωάννου είναι προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της νεριτ,αυτής της πράσινης σφηκοφωλιάς.Μπορεί να είναι φιλο-Ολυμπιακός αλλά η αγωνία του να μη τον "χαρακτηρίσει" η μασονία των μπασκετικών ΑΡΔάκων τον κάνει να μεταδίδει "χεσμένος".

Δεν λέμε να γίνει σα τον άλλο τον γλοιώδη χατζηλάστιχο,αλλά δεν είναι ανάγκη σε κάθε σφύριγμα να δικαιολογείς τους γκρι,δεν γίνεται να κρατάς ουδέτερη φωνή μέχρι να βεβαιωθείς ότι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Και τέλος ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ελληνική ομάδα αλλά απίζει για τον εαυτό του,για τους οπαδούς του και για όσους ουδέτερους τον συμπαθούν.Δεν είναι βαζελική ελλάδος.

Εικόνα red apple

σε κάθε περίπτωση η μετάδοση ήταν για απέλαση! Τί πάει να πει "μεταδίδω χεσμένος;". Προιστάμενος είναι. Ας βρει τον τρόπο να μεταδίδει κανονικά. Εγώ δεν λέω -όπως το έγραψα και παρακάτω, σε σχόλιο- να κάνει οπαδική μετάδοση. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Αν ήθελα οπαδική μετάδοση, ας είχα και Ολυμπιακός ΤV. Είσαι δημοσιογράφος κύριε. Παίζει μια ελληνική ομάδα στο φάιναλ φορ. Προσαρμόσου στα δεδομένα.

Εικόνα mikele7

red apple φοβερη φωτο,ο τρακης μιαζει του γυφτου και
οι βαζελακοπουλος,ιωαννου στην αρκουδα,ειναι η πρωτη
φορα που δεν αισθανομαι ζωοφιλα αισθηματα!βαραει το
νταουλι ο τρακις και χωρευουν οι αρκουδες..........
να πουμε στον ΣΚΑΕΙ να κανει αγωνα για την απελευθερωση
μεσω αρκτουρου των αρκουδων και την αποτοξινωση του τρακι!

Εικόνα red apple

υπάρχει και μια άλλη εξήγηση: βαράνε το ντέφι για να χορέψει καλά η Αρκούδα στο παιχνίδι!!!

Εικόνα Romain

Εξαιρετική περιγραφή Red Apple!

Τους πονάει πολύ ο ΘΡΥΛΟΣ. Έτσι όπως τον Ιωάννου μπορεις να ακούσεις ή να διαβάσεις όλους όσους πόνεσαν και πονάνε απο τις ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΟποιίες. Αυτους που μας έλεγαν όχι μόνο σε αυτο το φιναλ 4 "γιατί θα χάσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"!

Ας τους δείξουμε λίγη κατανόηση διότι βρησκονται σε πολυ δύσκολη θέση. Είναι όμως συνηθισμένοι σε τέτοιες "ΓΥΦΤΙΕΣ"! Η προσποίηση, η ηθοποιία και η ΠΟΥΣΤΙΑ είναι στο αίμα τους.

Και συμφωνώ με τον φίλο Red NYC ότι θα ηταν προτιμότερο να κάνουν κανονικά τη μετάδοση χωρις να θέλουν να μας "δείξουν" τον "ενθουσιασμό" τους.

Θα πω ομως οτι κάτι λείπει απο το φαναλ 4 για να ηταν... πολυ πιο ψυχαγωγικό!

.....ο δημητράκης!!!

Εικόνα red apple

Το άρθρο, Ρομέν μου αυτό το σκοπό είχε: να αναδείξει την υπουλία τους

Εικόνα REDNYC

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΡΕ ΜΗΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! :-) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ - ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ... ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.... ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ - ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ... ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΑΔΕΛΦΙΑ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ... ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ... ΚΟΛΟΣΣΟ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ! ΕΤΣΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!! ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΤΟΠΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

Εικόνα MIKE.A

Εμενα φιλε μου αυτο με τον Παππα δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη! Προβλημα δικο του και της βρωμιαρας της ομαδας του! Ουτε θα το παιξω σαν κλαμενο μουνι (σαν να τραυματιστηκε ο αδελφος τους κανουνε) οπως το παιζουν κατι μαλακισμενα νεογαυρακια σε αλλο σαιτ! Ειναι αυτος που οχι μονο υποστηριζε την ΤΣΣΚ εναντιον του Ολυμπιακου που στο κατω κατω ας υποστηριζει οποιον θελει, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ που μπροστα στην καμερα της ΝΟΒΑ γιατι ειμαι σιγουρος οτι ηξερε οτι τον επαιρνε η καμερα εκεινη την στιγμη, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΑΝΑΛΕΩ, που ΕΔΕΙΧΝΕ ΦΑΝΕΡΑ σε συμπαιχτη του την χειρονομια που εκανε ο Σπανουλης με τα αυτια του ΣΑΝ ΝΑ ΕΔΙΝΕ το φταιξιμο στον Βασιλη για το πεσιμο των βαζελοκαφρων στο παγκο του Ολυμπιακου! Ενω θα μπορουσε απλα να το ελεγε στον συμπαιχτη του χωρις να κανει ΚΑΜΙΑ χειρονομια! Τι πιο απλο να του ελεγε "μα αφου επιασε τα αυτια του" χωρις να κανει αυτη την κινηση που ολοι ειδαμε και που επειτα μερικα ΑΡΔ πηραν την εικονα (τον Παππα να πιανει τα αυτια του) και την εκμεταλευτηκαν! Που ουτε ακομα και με το στομα δεν επρεπε να το πει γιατι ο Σπανουλης δεν εκανε τιποτα παραλογο! Αλλα το καταλαβαινουν αυτο οι μαλακισμενοι νεογαυροι που μπορει και να μην κοιμηθουν απο την στεναχωρια τους αποψε μετα απο αυτο που συνεβει στον Παππα!

Εικόνα Falcon7

ΜΙΚΕ.Α, μόλις είδα αυτό που πόσταρες σ'αυτό το τσογλάνι, τον μπουγατσοκιμά τον Τσορμπατζόγλου, στο βαζελοκολέτα. Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω. Μπορείς πιό πάνω να δείς κι το δικό μου. Respect από μένα...

Εικόνα MIKE.A

Το ειδα φιλε ομοιδεατη και πραγματι ειναι πολυ ωραια απαντηση! Καλυτερη δεν γινωταν! Σε παραδεχτηκα!
Παω να δω αν το περασε αν και δεν το πιστευω! Το δικο μου ομως το περασε αν θυμαμαι καλα!

Εικόνα Romain

Ρε παιδιά ειναι κρίμα που το παιδί θα μείνει 6 μήνες εκτός, τι να λέμε τωρα.

Τι σου κανει η "Θεία Δίκη" ! Όχι αυτη του ΣΚΑΕΙ. Χαχαχαχα ...

Ρε καλα να πάθει. Αντι να κάτσει στον ΚΑΝΑΠΕ του και να το ΒΟΥΛΩΣΕΙ, και αν τον ρωτούσανε τα πει "είμαστε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που είναι Ελληνική ομάδα," έκανε κάτι για να γλύψει τα αφεντικά και τα φανατικά της Μπύρας.

Ούτε ο Τράκης δεν θα εκανε τέτοιες δηλώσεις αν δεν ήταν βέβαια... υπό την επήρεια.

Όμως το πλήρωσε ΔΙΠΛΑ!

Ίσως ο ΚΑΝΑΠΕΣ τον βοηθήσει να βαλει μυαλό.

Εικόνα MIKE.A

Ρε παιδια ενταξει σεβαστη η γνωμη σας αλλα δεν νομιζω οτι ο ανθρωπος.. Τωρα να πεταει και καμια μπαρουφα οταν αναμεταδιδει σχεδον μιαμιση ωρα ε οσο ναναι κατι θα του ξεφευγει! Και τις πολλες βολες της ΤΣΣΚ ανεφερνε για το πρωτο μισο και τον Σπανουλη για κιλ μπιλ τον Σλουκι λουκ τον Ματζαρη.. και ουρλιαζε οταν μπηκαμε μπροστα στο τελος οπως και ο αλλος διπλα του... Γενικα οποτε αναμεταδιδει παιχνιδι της ομαδας μας μεταδιδει φιλοολυμπιακα για αυτο και τον βριζουν και κανουν παραπονα οι βαζελοι σε αλλα σαιτ!
Και δεν νομιζω πια να του λενε απο την ΝΕΡΙΤ πως να μεταδιδει δηλαδη σχεδον αντικειμενικα η οχι τοσο πολυ φιλοολυμπιακα! Μην βλεπωμε φαντασματα σαν τους αλλους τους κομπλεξικους!
Γραψετε κανενα αρθρο για να κανωμε διαλογο και σχολια εδω μεσα για την κωλοπρασινη του Τρακη, που στο εξωφυλλο της αφηνει υπονοιες για ντοπαρισματα, για την ηττα τους σημερα που χτυπησανε σχεδον ΣΑΡΑΝΤΑ βολες, και που σε ολα τα σαιτ οι βαζελοι δεν την παραδεχωντε αλλα σου λενε χασαμε επιτηδες λογω τιμωριας του ΟΑΚΑ, που χασανε απο μια ομαδα τον Κολοσσο που πριν καιρο ο ζουρλος προεδρος τους και τωρα οπαδος ελεγε οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο, (μεσα επεσε ο πουστης), για τα ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ του κοκαινακια που εβριζε την οικογενεια (παιδια, εγκυο γυναικα του Βασιλη) και που απο χθες ολα τα ΜΜΕ εχουν φωτογραφιες ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ αλλα και τηλεοπτικες ληψεις, και που θα τα βλεπει και θα σκεφτετε ποιους εβριζε και απειλουσε ο μαστουρωμενος και θα παθαινει επιληψια, η για τα ματια που θα γουρλωνανε τα αδελφια οταν ΤΩΡΑ γουρλωνουν αυτουνου βλεπωντας τον Θρυλο στον τελικο, για τον Παππα που μεσα σε 15 ωρες εχασε η ομαδα που ηθελε να κερδισει η μαλλον κερδισε ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, και απο πανω θα μεινει και 6 μηνες εξω για χιαστους! Γραψτε οτι ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ!

Εικόνα red apple

Nαι βρε Μάικ, φυσικά ο καθείς με τη γνώμη του. Το άρθρο ανέβηκε για ένα και απλό λόγο: Εκφράζει τη γενική εντύπωση των οπαδών μας από τη μετάδοση. Τώρα, οι κραυγές "θριάμβου" και τα προσωνύμια για Σπανούλη και Σλούκα κλπ κλπ τα ρίχνω στον Καιάδα όταν παρέθεσα μόλις μερικά από τα όσα ειπώθηκαν μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εάν αυτά που παρέθεσα και δεν είναι, ασφαλώς, της φαντασίας μου, τα θεωρείς φυσιολογική περιγραφή για ελληνική ομάδα κόντρα σε ξένη, ε, τότε παραδίνομαι!
Απλά, σκέψου το πώς μεταδίδονται τα εγχώρια και διεθνή ματς του ποα για να δεις διαφορά. Ιδίως αυτό με τα γελάκια και τα κουίζ με τον Λινάρδο ήταν για απέλαση. Νά έχανε ο ποα και ο χατζηάλουστος να έκανε χιούμορ μέσα στο τσακίρ κέφι; Αδιανόητο. Αλλά εδώ αγωνιούσε για τα "22''" που έπρεπε κατά τη γνώμη του να δίνονταν στην τσσκα. Έλα βρε Μάικ μου...Αδιανόητα

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Ιωάννου με έκανε να αλλάξω κανάλι, κάπου στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου. Όχι ότι ο Καρύδας ήταν καλύτερος, αλλά τέλος πάντων. Ο παρλαπίπας Ιωάννου, αυτός ο αγενής δημοσιογράφος που μιλάει περισσότερο από τους καλεσμένους που έχει ενίοτε στις εκπομπές, κάποτε τα είχε κάνει μαντάρα... Την πρώτη μέρα στην ειδικότητα του μπάσκετ, στα Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης, έκανε τον έξυπνο στον καθηγητή. Εκείνος του έδωσε πόδι χωρίς πολλά-πολλά. Έβαλε λυτούς και δεμένους για να τον δεχθεί εκ νέου, αλλά τίποτα. Έπεσε στα πόδια του καθηγητή, παρακάλεσε, αλλά πάλι τίποτα. Τελικά, από οίκτο και μόνο, ο καθηγητής τον δέχθηκε με τους απαραίτητους όρους. Μυαλό δεν έβαλε, πάντως, απ' ό,τι φαίνεται.

Ιωάννου, δε θέλουμε να είσαι Χατζηγεωργίου και σε κάθε φάση να αφήνεις υπόνοιες για τη διαιτησία. Αλλά θα λες ό,τι βλέπεις. Και δε χρειάζεται σε κάθε σφύριγμα υπέρ της αντίπαλης ομάδας να λες ότι το σφύριγμα ήταν σωστό 100%. Δεν έχει νόημα... Γκε γκε;

Εικόνα red apple

Έτσι βρε Θωμά! Σας θυμίζω την εντονότατη ενόχληση του Σφαιρόπουλου στη συνέντευξη που του πήρε ο Ιωάννου, με τον Γιάννη την πρώτη να του λέει "να κάνω καλύτερα εγώ την ερώτηση;" και την άλλη να κάνει μορφασμό δυσαρέσκειας που τον είχε πάρει μονότερμα με το παπαρολογύδριό του. Νομίζουν οτι είναι κάτι σαν "Βigger than life"

Εικόνα MIKE.A

Φιλε ομοιδεατη δεν τον ξερω προσωπικα τον ανθρωπο (Ιωανου), ουτε τον δικηγορο του κανω, αλλα η γνωμη μου ειναι οτι μια χαρα αναμεταδιδει παιχνιδια της ομαδας μας! Εχω την εντυπωση η τουλαχιστον αυτο μου δειχνει οτι ειναι Γαυρος η τουλαχιστον τον παει τον Θρυλο μας! Για αυτο ξαναλεω οι βαζελοι σε σχολια τους αρκετες φορες οταν αναμεταδιδει παιχνιδι μας τα βαζουν μαζι του για τα κιλ μπιλ για τα σλουκι λουκ και γενικα οταν τους εξυμνει ολους δηλαδη ομαδα και παιχτες! Αυτοι (βαζελοι) γουσταρουν Χατζηγεωργιου που ειμαι σιγουρος οταν αναμεταδιδει αγωνα του ποα πρεπει να φοραει πρασινο σκουφο, πρασινα γυαλια, πρασινο κασκολ, πρασινο πουκαμισο η φανελλα (αναλογα με τον καιρο) πρασινο σωβρακο που το χρωμα του θα γυρναει σε καφε οταν δεν παει καλα η ομαδα του, πρασινο παντελονι με πρασινο φερμουαρ, πρασινες καλτσες και πρασινα παπουτσια με πρασινα κορδονια!

Εικόνα nmavronas

ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ. ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. Ο ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εικόνα red apple

Νίκο, δεν υπάρχει "φιλοολυμπιακός", όταν είσαι επαγγελματίας δημοσιογράφος. Αυτό που βλέπεις πρέπει να το γράφεις και να το λες. Εδώ έχουν ξεπεράσει όλα τα όρια. Επιδεικνύουν σαφή μονομέρεια. Δεν είμαστε τρελοί. ούτε μανιακοί που τα λέμε και τα γράφουμε. Βλέπεις, όμως, από ορισμένα σχόλια χρηστών, πως έχουν καταφέρει, τα ατιμούλικα, να περνάνε εικόνα, τάχα, Γαύρου και να τους πιστεύουν. Οκ, τί να πω;

Εικόνα nmavronas

ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ. ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. Ο ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.