ΒΑΓΓΕΛΑ ΞΗΛΩΣΟΥ!



Τσιμπήσατε όλοι, ε; Νομίσατε πως θα κράξω τον Βαγγέλα επειδή δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη για να μας φέρει, χειμωνιάτικο, τον Τζίμι Χέντριξ για τη θέση του σέντρε μπακ, όπερ σημαίνει πως η ΠΑΕ δεν νοιάζεται για το Γιουρόπα Λιγκ κλπ κλπ κλπ, μπλα-μπλα-μπλα...

Πλανάστε πλάνη οικτρά! Εγώ κι εσείς μπορεί να βλέπουμε το δέντρο αλλά δεν είμαστε και Τσόχος για να βλέπουμε το δάσος!

Ο Μιχαλάκης είσαι τρέλα, είσαι τρέλα με την αρδικειμενική φανέλα παριστάνει λέει τον τρελό του χωριού και προτείνει στη σούπερ λίγδα να δίνει πριμ σε όποιον διακρίνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ

Κι έλεγα ποιός θα γράψει κάτι το ευφάνταστο για να ξεχαστώ από το χθεσινό μακελειό στας Βρυξέλες... Δώστε βάση! Ο Μιχαλάκης αφουγκράζεται τις ευρωπαϊκές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και δη στην Αγγλία. Οι Rule Britannia, γράφει, βλέπουν τις ομάδες τους να πατώνουν στην ειδική βαθμολογία της ουέφας και να κινδυνεύουν να χάσουν μια ομάδα τους στο τσου λου προς όφελος των ιταλιάνων. Για να μη συμβεί το απευκταίο οι μάγκες οι εγγλέζοι σκοπεύουν να πάρουν μέτρα, όπως ας πούμε, να μειώσουν τους αγώνες των ομάδων στα κύπελλα για να μην επιβαρύνονται οι ποδοσφαιριστές με περισσότερους αγώνες, αλλά και να δώσουν έχταχτο πριμ, από τα ταμεία της λίγκας, στις ομάδες που θα κάνουν μεγαλειώδεις πορείες στο γιουρόπα λιγκ. Το μπικικίνι, σύμφωνα με τον Μιχαλάκη να φτάσει, ενδεχομένως και στις 15 εκατομμύρια στερλίνες για την ομάδα που θα πάρει το γιουρόπα και λιγότερο αλλά καλό χρήμα για όποια ομάδα φθάσει προημιτελικό και ημιτελικό.

Μέχρις εδώ, μια χαρά τα πάει το άρθρον!

O ΤΣΑΜΠΑ ΓΑΤΑΣ
 

Ο άμπαλος με άποψη το πάει, όμως, μερικές παρασσάγγες πιο πέρα:

"Στην Ελλάδα αντιστοίχως μετά την κατάρρευση στην ειδική βαθμολογία της UEFA τα τελευταία χρόνια δεν κουνιέται φύλλο. Ουδείς έχει ασχοληθεί, ουδείς έχει αναρωτηθεί ή προβληματιστεί με αυτή την καθίζηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν μάλιστα είχε προταθεί από κάποιον η πριμοδότηση των ομάδων που παίζουν στο Europa League προκειμένου να διακριθούν και να αποκτήσουν επιπλέον κίνητρα, θα έμοιαζε τουλάχιστον με τον τρελό του χωριού... Φανταστείτε κάποιος να πρότεινε στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό να δώσει μέρος των χρημάτων του τηλεοπτικού συμβολαίου τους στον ΠΑΟΚ ή το ανάποδο και όλοι αυτοί μαζί να έδιναν πριμ στον Αστέρα ή τον Ατρόμητο. Οχι βέβαια, εδώ είμαστε οι έξυπνοι του χωριού και ακόμη (όπως άλλωστε σε όλα τα ζητήματα) να καταλάβουμε ότι αν ψοφίσει η κατσίκα του διπλανού μας, δεν θα επηρεάσει μόνο εκείνον, αλλά και εμάς..."

Επαναφέρει στο τραπέζι με τα μπιφτέκια, αλλά από την πίσω πόρτα, το προσφιλές θέμα του Σαμπρελάκου. Την πρόταση να μοιράζεται, δηλαδή, ο Ολυμπιακός το μπικικίνι από το τσου. λου, με το λαγό, την ερχόμαστε και τον μπαοκάκι. Όποιος, γράφει, θα διακρίνεται στας ευρόπας να παίρνει πριμ -τάχα για να έχει κίνητρο να δοξάζει την psorokostena. Mα στην περίπτωση αυτή, Μιχαλάκη, το υποκρυπτόμενο σκεπτικό σου πάει στράφι, αφού μόνο ο Ολυμπιακός ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Όλοι οι άλλοι διακρίνονται ως βιαστές του ποδοσφαίρου. Επομένως αν, λέγω, ΑΝ, υπονοείς να δημιουργηθεί ένα ταμείο από μέρος των εσόδων των ομάδων που τον παίζουν, παραδοσιακά, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να εκταμιεύονται χρήματα ως πριμ σε όποια από αυτές θα διακρίνεται τότε ναι, συμφωνώ και μέσα και οι κλάπες! Στην περίπτωση αυτή να σου θυμήσω, όμως,  Μιχαλάκη πως το μπικικίνι θα το εισπράττει εξ ολοκλήρου ο Θρύλος που σε πονάει. Άν όμως υπονοείς να βάζει χρήμα ο Βαγγέλας για να κάνουν πορείες οι ξυπόλητοι στ΄αγκάθια και άλματα στο πουθενά οι πρεσβευτές της φάπας, τότε γελιέσαι και προκαλείς το γέλιο.

Άσε που δεν βγάζει, στην πραγματικότητα, νόημα το όλο νοητικό εγχείρημά σου. Συγκρίνεις την Αγγλία με την Ελλάδα και δεν συγκεκριμενοποιείς το ποιός θα μοιράζει τα λεφτά και από την τσέπη ποιών. Λες και άμα δώκει κάποιος μερικές εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ σε κάποιον δευτερο-τριτο-τεταρτο-πέμπτο για να έχει κίνητρο στο γιουρόπα λιγκ, αυτός ντε και καλά θα ανταποκριθεί για να καταπλήξει τα πλήθη! Μια φευγαλέα ματιά στα μπάτζετ των ομάδων μας που παίζουν, τα τελευταία χρόνια, στη διοργάνωση αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της πουθενοπουστιάς της σκέψης σου, Μιχαλάκη μας.  Όσο δε  αφορά στις κατσίκες και τις ευχές ορισμένων να ψοφήσουν να σου θυμήσω, ξανά, πως βρίσκεσαι στην πρωτοπορία όλων όσοι επιχειρείτε να μηδενίσετε τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού που μόνος του κρατά όρθιο ό,τι ρημάδι έχει απομείνει στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο...      

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ευφημισμός ο χαρακτηρισμός που απονέμεις στον εαυτό σου, δηλαδή ο "τρελός του χωριού". Είναι ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!

Red Apple   

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Ασχετο αλλα ρε παιδια διαβασατε τι εγραψε για τον χθεσινο αγωνα αυτο το ΜΟΥΝΙ ο Σπυροπουλος; Βρηκε την ευκαιρια μετα την χθεσινη και ΑΔΙΚΗ ηττα να βγαλει την χολη του στο σκατοDNA! Βεβαια αυτο το εκανε και την Κυριακη το βραδυ και στο κωλοΣκαι που στην αναλυση του για τον αγωνα εξυμνουσε τον Πογιετ και την Κουλα που τοσο εξυπνα παιξανε και αφησανε εκτος αγωνα τα ατου του Ολυμπιακου! Καμια κουβεντα ΚΑΜΙΑ ξαναλεω που ο ΟΣΦΠ τους επαιζε για 30 - 35 λεπτα στο Α οπως και με οταν μειναμε με 10! Αν δεν ειχαμε δει τον αγωνα θα νομιζαμε οτι η Κουλα μας πηρε παραμαζωμα και οτι δικαιουταν την νικη!
Αυτα ολα τα σιχαμενα αντιολυμπιακα αρθρα να τα διαβασουνε στους παιχτες του ΟΣΦΠ πριν την ρεβανς με την Αντερλεχτ για να το παρουνε εγωιστικα οι παιχτες μας και να κλεισουν τα στοματα σε τετιους ξεφτιλες σαν τον Σπυροπουλο!

Εικόνα MIKE.A

Ασχετο αλλα ρε παιδια διαβασατε τι εγραψε για τον χθεσινο αγωνα αυτο το ΜΟΥΝΙ ο Σπυροπουλος; Βρηκε την ευκαιρια μετα την χθεσινη και ΑΔΙΚΗ ηττα να βγαλει την χολη του στο σκατοDNA! Βεβαια αυτο το εκανε και την Κυριακη το βραδυ και στο κωλοΣκαι που στην αναλυση του για τον αγωνα εξυμνουσε τον Πογιετ και την Κουλα που τοσο εξυπνα παιξανε και αφησανε εκτος αγωνα τα ατου του Ολυμπιακου! Καμια κουβεντα ΚΑΜΙΑ ξαναλεω που ο ΟΣΦΠ τους επαιζε για 30 - 35 λεπτα στο Α οπως και με οταν μειναμε με 10! Αν δεν ειχαμε δει τον αγωνα θα νομιζαμε οτι η Κουλα μας πηρε παραμαζωμα και οτι δικαιουταν την νικη!
Αυτα ολα τα σιχαμενα αντιολυμπιακα αρθρα να τα διαβασουνε στους παιχτες του ΟΣΦΠ πριν την ρεβανς με την Αντερλεχτ για να το παρουνε εγωιστικα οι παιχτες μας και να κλεισουν τα στοματα σε τετιους ξεφτιλες σαν τον Σπυροπουλο!

Εικόνα thita

Άντε μπράβο, επιτέλους και ένας άνθρωπος να μιλήσει για το αυτονόητο: από που και ως που ρε μιχαλάκη να δώσει λεφτά στους τελειωμένους ο Θρύλος?

Η σιχαμένη αυτή ιδέα που κάθε άλλο παρά τυχαία ακούστηκε από τον σαμπράκο όταν οι ευρωπαϊκές φιλοδοξίες των πουθενάδων άρχιζαν και τελείωναν σε κλήρωση π.χ. με μίντιλαντ ήταν και είναι προβοκατόρικη, ιδίως στο παρόν οικονομικό περιβάλλον.

Τόσο προβοκατόρικη μάλιστα που θα την υποστηρίξω ασμένως, αρκεί να υλοποιηθεί με α ν α δ ρ ο μ ι κ ή ισχύ, π.χ. από τότε που ιδρύθηκε η superleague και βεβαίως να υπάρξει ο κατάλληλος ελεγκτικός μηχανισμός ώστε τα όποια χρήματα δίδονται, να επιστρέφονται σε περίπτωση ευρωπαϊκής αποτυχίας.

Μήπως να υπολογίσουμε πόσα λεφτά έπρεπε να έχει πάρει από τους άλλους ο Θρύλος σε μια τέτοια περίπτωση?

Εικόνα red apple

Γεια σου ρε Πάνε, δημιουργικέ λογιστά!

Έτσι θένε; Ε, τότε να δούμε το πότε θα κηρύξουν πτώχευση

Εικόνα thita

Χαχαχα,την κήρυξαν την πτώχευση Αδάμ,πολλά χρόνια,και τώρα ψάχνουν ..... αναχρηματοδότηση και θαλασσοδάνεια στην πλάτη του θρύλου λέμε......

Δημιουργικό ξεκωλιασμα τους χρειάζεται,όπως αυτό που τους κάνετε εδώ.

Εικόνα red apple

νάμαστε καλά να τους εξεκωλιάζουμε εμπλοκή, Πάνε

Εικόνα Manolisafrica

Αγαπητέ φίλε red apple,πές μου εαν νοίωθω μόνο εγώ ετσι:
Δέν μέ ενδιαφέρει καμμία ευρωπαική διάκριση τού Ολυμπιακού,
Δέν με δένει περισσότερο μέ τήν ομάδα.Δέν το θεωρώ ποδοσφαιρικό
αγώνα το ευρωπαικό παιχνίδι,κάτι σάν αγώνα επίδειξης μού φέρνει,
Πιάνω τον εαυτό μου να παρατηρεί τον καθε ξενο παίκτη οχι σαν
Ποδοσφαιριστή αλλά σάν ενα πολυεκατομμυριουχο συμμετέχοντα
Και προσπαθώ νά καταλάβω γιατί παίρνει τόσα λεφτα (ζηλεια) ,καί
Μετά τελειώνει τό παιχνίδι και δέν μου εχει δώσει τίποτα.Φυσικά
Χαίρομαι βλέποντας τό σήμα του Ολυμπιακού ,χαίρομαι οταν
κερδιζουμε αλλά δέν πολυστεναχωριέμαι άμα χάσουμε.Λέω μέσα μου
καλά δέν ειναι επίσημα παιχνίδια αυτά,φιλικά είναι , και γίνονται
γιά να μαζέψουν λεφτά οι ομάδες μέ τήν συμμετοχή τους.Ετσι νοιώθω.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.Συναισθημα τίποτα αντε λίγο. Με τήν Αεκ 4-0 πέρυσι
Δέν σταμάτησα να πειράζω τούς φίλους μου Αεκτζήδες.Ολο χαμόγελα
Ημουνα.προχθές που χάσαμε από τήν Αεκ δέν σταματησαν αυτοί να με
πειράζουν. ΝΟΙΘΩ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ . Εχουν περάσει 13 χρόνια και νοίωθω
σαν να ηταν χθές.ολα τα συνθήματα τα λεω ακόμα.Η απόλυτη ηδονή,
Το συναισθημα αυτό δέν ξεθωριάζει.Καί το τσάμπιονς λιγκ να πάρουμε
δέν συγκρίνετε με εκείνον τόν αγώνα.
Ερώτηση πρός εσενα. Γέρασα;(53 ειμαι).Ειμαι οπισθοδρομικός;
Αναπολώ και κολλάω ; Ειμαι λάθος να μήν συγκινούμαι με ευρωπαικά
παιχνίδια;(συγκινούμαι βλέποντας το σήμα μας πάντως)·
ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΡΩΙΝΟ.
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΠΥΡΑΡΙΑ.
Δέν ειναι ανάγκη να απαντήσεις .Ηθελα να τα πώ πολλά χρονια,αλλά
πρόσφατα βρήκα την ποιοτικότατη ιστοσελίδα σας και ετσι καταθέτω
Τα ψυχολογικά μου σε εσας να σιγουρευτω οτι μπορώ ακόμα να ειμαι
Ολυμπιακός ετσι οπως ημουνα πάντα και να διαπιστώσω εαν εχει καί
αλλους σάν και μένα αλλιως σιγουρεύομαι οτι γέρασα οριστικά.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια γιά τήν ιστοσελίδα σας.

Εικόνα red apple

Μανώλη με χαρά σε ξαναβρίσκω στις σελίδες μας. Εγώ είμαι 5 χρόνια μεγαλύτερός σου και μπορώ να σου πω πως ΔΕΝ ΓΕΡΑΣΕΣ! Αυτά που μου έγραψες περί ευρώπης θεωρώ πως είναι αρκετά εύλογα αν και όχι εντελώς πειστικά. Επίδειξη δεν είναι σίγουρα. Είναι όμως χρήμα που πλέον έχει γίνει ο πιο καθοριστικός παράγοντας ανάδειξης ισχύος αλλά και επιβίωσης για τις ομάδες. Δεν το βλέπεις άλλωστε; Οι πουθενάδες στην Ελλάδα κατηγορούν τον Ολυμπιακό πως παίρνει τα πρωταθλήματα επειδή κερδίζει συνέχεια τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ και άρα, βγάζει πολύ χρήμα. Για τους παίχτες επίσης, είναι ένα τεράστιο κίνητρο μιας και το θέατρο του Τσάμπιονς Λιγκ, και λιγότερο του Γιουρόπα Λιγκ προσφέρει δυνατότητες ανέλιξης για την καριέρα τους, που σημαίνει μια μεταγραφή σε ισχυρότερο σύλλογο, περισσότερο χρήμα κλπ. Προσωπικά, εγώ μένω Ελλάδα. Με τον βάζελο, την κούλα και το μπαόκι συμβιώνω. Αυτούς έχω για προτεραιότητά μου. Ο "παροξυσμός" για τις ευρωπαϊκές πορείες χτύπησε πολλούς δικούς μας, νεαρότερης ηλικίας που έφαγαν το δόλωμα των βάζελων ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, για να δικαιολογήσουν την εγχώρια ανυπαρξία τους. Έτσι, γι αυτούς αν ο Ολυμπιακός δεν σηκώνει ευρωπαϊκά τρόπαια είναι για τα μπάζα και δεν αξίζει να τον ακολουθούν πια, επειδή: "ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ"... Αυτά λένε. Εγώ όμως δεν θα βαρεθώ ποτέ να τους πατάμε στη μούρη, δεν θα βαρεθώ ποτέ να σηκώνω πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα. Κι αν ποτέ βρεθεί η χρυσή τομή και έχουμε ομάδες που θα μπορούν να κάνουν εντυπωσιακά πράματα και στην Ευρώπη, ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ, όπως και η γνώμη σου. Καλή συνέχεια

Εικόνα Manolisafrica

Αγαπητέ red apple,Ευχαριστώ για τήν απάντηση σου καί χαίρομαι
Για το γεγονός οτι κατα βάση συμφωνούμε οτι η Ευρώπη ειναι για
Τα λεφτά και η Ελλάδα γιά τά συναισθήματα.Καί μέ πειράζει πάρα πολύ
Το γεγονός οτι οι παναθηναικοί απαντούν πάντα με τήν καραμέλα
οτι μέ τα λεφτά της Ευρώπης ειμαστε καλύτεροι .Οχι δέν ειναι ετσι
Εχουν καλή ομαδα κόσμο απολα αλλά Ολυμπιακός δεν ειναι.Ολυμπιακος
Ειμαστε ολοι εμείς που σε κάθε αγώνα μεταδίδαμε το πάθος μας στούς
Παίχτες μας καί μόλις βαζανε το γκόλ στους πανάθες τρελαινόμασταν
Και τρελλαίνονταν καί αυτοί.Ολυμπιακος ειμαστε εμείς που περιμέναμε
Εξω απο το Καραισκάκη χωρίς εισητήριο μήπως και βρούμε κανα τρόπο να
Μπούμε στό γήπεδο και εαν δεν τα καταφέρναμε καθόμασταν απ εξω.
Και φωνάζαμε και τά συνθήματα μαζι μέ τούς μέσα και εαν εμπαινε και
Γκολ (που συνήθως εμπαινε )τότε χοροπηδούσαμε και δεν περιγράφω
Αλλο.Τέτοια συναισθήματα νοιώθω ακόμα και σήμερα οταν παίζουμε με
Παναθηναικο και Αεκ και Παοκ και ακούω απο το ραδιόφωνο τον αγώνα
Και ειμαι και εγώ εκεί.
Αυτός είναι για μένα ο Ολυμπιακός (μου)
Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου να μού απαντήσεις.

Εικόνα apostolos gaganis

Μανώλη, θα σου απαντήσει σίγουρα ο Κοκκινόμηλος... Είναι και ευαίσθητος και ευφυής. Εγώ μόνο να σου πω τούτο: Αυτό που λες για τη διαφορά στα συναισθήματά σου όταν παίζει ο Ολυμπιακός με ευρωπαϊκές ομάδες σε αντιδιαστολή με τα ελληνικά ντέρμπι, δεν το είχα σκεφτεί... ΜΜΜΜΜ....ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... Γιααα να το παιδέψω λίγο στο μυαλό μου... Ενδιαφέρουσα άποψη πάντως. Και δεν την έχω ξανακούσει ποτέ κι από κανένα...

Εικόνα Manolisafrica

Αγαπητέ φίλε Απόστολε,Σε ευχαριστώ πολύ για τήν απαντηση σου.
Τουλάχιστον με ησύχασες οτι μπορεί και να είμαι εντάξει μέ την
Ολυμπιακή μου συνείδηση.Περιμένω με μεγάλη αγωνία να μου πεις
Τί θα βγάλει το μυαλό σου αφού το επεξεργαστεις.Φίλε Απόστολε δέν
Μπορώ να φτιαχτώ με Λιβερπουλ και μπαρτσελόν και μπάγερν.Δώσε μου
Παναθηναικό Αεκ Παοκ και μάλιστα να εχουν βγάλει καί γλώσσα απο πριν,
Και φτιαχτηκα πριν κατά και μετά τον Αγώνα.Να χτυπάει η καρδιά μου σε
Κάθε πάσα κάθε σουτ και να κρατάω τήν ανάσα μου οταν εχουν τήν μπάλα α
αυτοι μεχρι να τήν χασουν να ανακουφιστω.Συγνώμη δεν εχω νοιώσει
Ποτέ ετσι σε κανένα ευρωπαικό αγώνα και δεν νομιζω να νοιώσω και ποτέ.
Σε ευχαριστω και πάλι γιά την ευγενέστατη απάντη σου.

Εικόνα Romain

Αυτός ο Τσοχος έχει ξεπεράσει τα όρια.

Έχει μετατραπεί σε Φιλιπινέζα του Σαμπρακου. Ο οποίος Σαμπρακος άλλων Φιλιπινεζα.

Εικόνα Romain

... είναι...